cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
  • Hotel Grohmann, Paganella
1 / 20
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
10.12 - 17.12
już od 4099 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.04 - 07.04
już od 733 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Grohmann
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Fitness/Siłownia
  • Animacje dla dorosłych
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Grohmann
star 3

Włochy: Paganella: Molveno
Ocena hotelu Grohmann:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Grohmann:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 10 grudnia 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 kwietnia 2023

Hotel Grohmann w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony jest w centrum Campitello di Fassa, w odległości ok. 100 m do wyciągu Col Rodella, zapewniającego połączenie z karuzelą narciarską Sella Ronda (ok. 60 km dobrze przygotowanych tras). Do odległego o ok. 2,5 km Canazei z wyborem sklepów, barów i restauracji kursują lokalne ski busy (ok. 10 EUR/os./tydz.). Przystanek ski busa znajduje się ok. 100 m od hotelu (kursy co ok. 15 min). Konieczność uiszczenia obowiązkowej opłaty za podatek turystyczny bezpośrednio w hotelu ok.2,20 EUR/os./dzień (nie dotyczy dzieci poniżej 14 roku życia).
Stoki:

100 m od gondoli Col Rodella zapewniającej połączenie z karuzelą narciarską Sella Ronda (4 połączone stacje narciarskie, trasy o łącznej długości 60 km). 15 km do wyciągów bezpośrednio na Marmoladę (20 km tras).
Do dyspozycji gości:

Recepcja, restauracja, bar, tawerna, salonik wypoczynkowy połączony z salą telewizyjną, sala gier, taras, narciarnia z suszarkami na buty oraz parking. Centrum SPA: sauna fińska, łaźnia turecka, jacuzzi, siłownia (wstęp płatny dodatkowo ok. 19 EUR/tydzień). Wieczorne animacje hotelowe: gry, zabawy, quizy, piano bar, projekcje filmowe, wieczorne show. Hotel należy do grupy Union Hotels, w ramach grupy możliwość skorzystania (za dopłatą, ze specjalną zniżką w stosunku do regularnej ceny) z: zajęć fitness, zajęć sportowych, kursów tańca, mini klubu dla dzieci w Canazei, wycieczek z przewodnikiem, spacerów na rakietach śnieżnych, wyjazdu do górskiej chaty, kursów narciarskich, zajęć jogi, paralotniarstwa, hokeja na lodzie, jazdy na łyżwach, nauki języka angielskiego, imprez okolicznościowych: karnawał, Marcialonga. Grupa Union Hotels organizuje je jako specjalne eventy.
Pokoje:

W hotelu dostępne 2-os. pokoje standardowe, wyposażone w: łazienkę z wanną lub prysznicem, suszarkę do włosów, TV Sat., telefon, bezpłatny sejf. Większość pokoi z balkonami. Na zapytanie dostępne są pokoje 3 i 4-os. (dostawka w formie łóżka piętrowego, rozkładanej sofy lub łóżka podwójnego), a także pokoje jednoosobowe. Za dopłatą możliwość wstawienia łóżeczka dla dziecka do 2 lat (ok. 10 EUR/dzień). Za dopłatą i na potwierdzenie dostępne są pokoje typu prestige (superior), wyposażone jak pokoje standardowe, dodatkowo posiadają prysznic lub wannę z hydromasażem.
Wyżywienie:

Śniadanie w formie bufetu, obiadokolacje serwowane do stolika (do wyboru z 3 pozycji menu - kuchnia trydencka, włoska oraz międzynarodowa), bufet sałatkowy oraz desery. Napoje do obiadokolacji płatne dodatkowo. Na zapytania dania dietetyczne. Raz w tygodniu hotel organizuje gala dinner. W restauracji dostępne wysokie krzesełka i menu dla dzieci.
Internet:

Internet Wi-Fi dostępny w lobby oraz w pokojach (ok. 9 EUR/tydz.)
Kategoria lokalna:

***
Naszym zdaniem:

Bardzo dobrze zlokalizowany hotel w samym centrum Campitello di Fassa, jednocześnie blisko wyciągów narciarskich. Polecamy osobom ceniącym sobie bliskość infrastruktury narciarskiej, z jednoczesną możliwością korzystania z bogatej oferty SPA, która pozwoli się zrelaksować po całodziennym pobycie na stoku.
Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 3.0/6. Sprawdź opinie:
Program

Dzień 1
Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na wybranym lotnisku na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem czarterowym (przewóz 1 pary sprzętu narciarskiego/os.), opłaty lotniskowe, 7 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie (zgodnie z ofertą), transfery lotnisko-hotel-lotnisko, opiekę polskiego rezydenta oraz ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, CP, TK, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
karnetu narciarskiego, ubezpieczenia TU Europa PAKIET SPORT, napojów do obiadokolacji, dodatkowych posiłków nie wymienionych w ofercie oraz innych wydatków osobistych. Rekomendujemy wykupienie dodatkowego ubezpieczenia TU Europa PAKIET SPORT dotyczącego ryzyk związanych z rekreacyjnym uprawianiem m.in. narciarstwa i snowboardu. Więcej informacji w sekcji Przeczytaj Koniecznie oraz w Ogólnych Warunkach Ubezpieczenia TU Europa dla Klientów Rainbow.
Wycieczki lokalne


Inne

W regionie:

Val di Fiemme

Otoczona masywem Latemar od północy, pasmem Lagorai od południa i górami Pala od wschodu Val di Fiemme oferuje narciarzom trasy na wszystkich poziomach trudności. Natomiast amatorzy biegówek będą zachwyceni możliwością jazdy na trasach w centrum włoskiego narciarstwa biegowego - Marcialonga. W centrum doliny zaś Cavalese: lodowisko i szeroki wybór rozrywek: basen, centrum sportowe oraz restauracje, bary, kino i teatr. Główne ośrodki narciarstwa to: Latemar, Alpe Cermis, Bellamonte - Alpe Lusia, a także Passo Rolle, Jochgrimm, Lavaze. Odległość odlotniska w Weronie do doliny Val diFiemme to ok. 168 km. Dlugość transferu uzależniona jest od lokalizacji hotelu oraz warunków pogodowych.
Ski Center Latemar (Obereggen)

Nazywany także huśtawką narciarską, ze względu na rozmieszczenie wciągów. Wywożą one narciarzy na 7 szczytów pośrednich, które umożliwiają jazdę do położonych pomiędzy nimi dolin. Dostęp do tras narciarskich znajduje się w 3 miejscowościach: Obereggen, Pampeago i Predazzo. Wysokość 1540 - 2415 m n.p.m. Łącznie ponad 50 km tras: średnie 27 km, łatwe 10 km. Najdłuższa trasa Tresca - 3,1 km, średnia, różnica poziomów 350 m. Najtrudniejsza trasa Pala di Santa - 2,3 km, różnica poziomów 485 m. Tereny do jazdy w puchu: Agnello, Pala di Santa, Oberholz. Snowpark Snowboard Project. Zapraszamy na Apres Ski na trasie przy dolnej stacji wyciągów Obereggen, gdzie znajduje się namiot indiański (jedyny taki w Alpach, 10 m wysokości).
Alpe Cermis

Największą atrakcją jest zjazd 7,2 km czarną trasą olimpijską (Olimpia I, II i III), która pokonuje 1369 m różnicy poziomów (najdłuższa trasa ośrodka). Dzięki północnej ekspozycji stoki gwarantują dobre warunki śniegowe mimo nie imponującej wysokości 860 - 2250 m n.p.m. Łącznie 24 km tras: łatwe 10 km, 5 km średnie. Najtrudniejsza trasa Olimpia I i II - 4,7 km, różnica poziomów 949 m. Tereny do jazdy w puchu Val Della Roda.
Bellamonte - Alpe Lusia

W ocenie wielu narciarzy jedna z najlepszych stacji narciarskich Dolomitów, mimo że nie imponuje liczbą kilometrów zjazdowych. Trasy zlokalizowane są po 2 stronach szczytu, Bellamonte (Val di Fiemme) na południowej i Alpe Lusia (Tre Vali) po zachodniej stronie, dzięki czemu można zmieniać zbocza w zależności od położenia słońca. Ponadto narciarze doceniają długie i szerokie trasy, a także 8-śmio osobowe kolejki gondolowe. Polecamy dla rodzin z dziećmi. Wysokość 1370 - 2340 m n.p.m. Łącznie 24 km tras: łatwe 12 km, średnie 8 km. Najdłuższa trasa Lisia - Laste - 7,2 km, średnia, różnica poziomów 930 m. Najtrudniejsza trasa Luscia - Piavac - 1,5 km, różnica poziomów 560 m. Tereny do jazdy w puchu: Le Cune, Laste di Lusia. 2 snowparki.
Narciarstwo biegowe

Val di Fiemme należy do najlepszych centrów narciarstwa biegowego. W Lago di Tesero znajduje się stadion narciarstwa biegowego (5 torów, łącznie 20 km długości), na którym odbywały się Mistrzostwa Świata. Ponadto trasy wysokogórskie, łącznie 150 km tras: średnie 64 km, łatwe 47 km. Najdłuższe trasy: Deutschnofen - Petersberg tor Wolfl (14400 - 1550 m, 20 km, średnia), Lago di Tesero - Mondiali 2003 (906 - 985 m, 10 km, trudna), Lavaze Malga - Ora (1521 - 1808 m, 9 km, średnia). Trasy wysokogórskie: Lavaze - Oclini (2000 - 2020, 5 km, łatwa), Lavaze - Variante Panorama (2020 - 2150 m, 2 km, trudna). Oświetlona trasa w Lagi di Tesero - Pista Illuminata (906 - 910, 3 km, łatwa). Ponadto przez Val di Fiemme prowadzi przepiękny krajobrazowo szlak Marcialonga. Od 1971 r. organizowany jest na tej 70-cio km trasie z Canazei do Cavalese otwarty bieg narciarski, start w Moenie zawsze w ostatnią niedzielę stycznia.
Val di Fassa

Dolina rozciągająca się od Canazei do Moeny, wzdłuż rzeki Avisio otoczona charakterystycznymi szczytami Sella Rondy, Marmolady i Cantinaccio - Rosengarten. Oprócz gwarancji śniegu przyciąga turystów atrakcyjnymi cenami. Główne ośrodki narciarskie: Alpe Luscia - Bellamonte, Passo San Pelegrino - Col Margharita - Falcede, Belvedere, Buffaure - Ciampac, Ciampedie, Col Rodella - Sella Campitello, Carezza (Karersee). Odległość odlotniska w Weronie do doliny Val diFassa to ok. 195 km. Dlugość transferu uzależniona jest od lokalizacji hotelu oraz warunków pogodowych.
Passo San Pelegrino - Col Margherita - Falcade

Czasami wraz z Alpe Lusią wyodrębniany jako osobny region pod nazwą Tre Valli. Mniej znany, ale bardzo dobrze przygotowany region, z nowoczesnymi 8-śmio osobowymi gondolami. Zjazd ze szczytu La Cune (2380 m n.p.m.) możliwy jest aż do Bellamonte. Wrażeń dostarcza także zjazd z Col Margharita do Falcade tzw. trasą zakochanych. Istnieje możliwość zakupienia pakietu "Skitour delle emozioni" - romantyczne zjazdy, oferta gastronomiczna, a także huczne obchody Walentynek na stoku. Wysokość 1150 - 2513 m n.p.m. Łącznie 74 km tras: średnie 41 km, łatwe 26,5 km. Najdłuższa trasa Pista degli innamorati (trasa zakochanych) - 9,7 km, łatwa, różnica poziomów 1320 m. Najtrudniejsza trasa Col Margherita - 3,3 km, różnica poziomów 630 m. Tereny do jazdy w puchu - przy krzesełkach Cima Uomo.
Buffaure - Ciampac

Na szczycie (2354 m n.p.m.) znajduje się wspaniały taras widokowy. Dużo wrażeń dostarcz także zjazd czerwoną, długą trasą (6,7 km, różnica poziomów 800 m) do Pozza di Fassa. Wysokość 1460 - 2423 m n.p.m. Łącznie 31,5 km tras: średnie 24,5 km, trudne 4,5. Najtrudniejsza trasa Ciampac - Alba - 3 km, różnica poziomów 658 m. Oświetlona trasa (wt, śr, ptk) Aloch - 1,6 km, różnica poziomów 230 m. Tereny do jazdy w puchu - Ciampac. W 2015 otwarta została nowa kolejka gondolowa łącząca Alba di Canazei z Col dei Rossi, co pozwala na bezpośrednie połączenie ze stokami Sella Ronda również z miejscowości Pozza di Fassa.
Carezza (Karersee)

Jazda na zboczach Cantinaccio - Rosengarten, wjazd możliwy z 4 stron. Na szczycie znajduje się schronisko Kolnerhutte, skąd roztacza się cudowny widok na Alpy Otztalskie oraz masywy Ortler i Brenta. Wysokość 1600 - 2125 m n.p.m. Łącznie 35 km tras: łatwe 16 km, średnie 14 km. Najdłuższa trasa Nova Levante - 4,75 km, łatwa. Najtrudniejsza trasa Kolnerhutte - Frommeralm - 2,5 km, różnica poziomów 518 m. Tereny do jazdy w puchu: Fallmur, Tschein, Baumannkar.
Belvedere

Górujące nad Canazei stoki Belvedere zapewniają wspaniały widok na szczyty Sella Rondy i Marmolady. Wysokość 1460 - 2428 m n.p.m. Łącznie 22,3 km tras, tylko łatwe 3,2 km i średnie 19 km. Najdłuższa trasa Sass Bece - Canazei - 6,7 km, średnia, różnica poziomów 1030 m. Najtrudniejsza trasa Sass Bece - Lezuo - 1,2 km, średnia, różnica poziomów 350 m. Tereny do jazdy w puchu - Sass Pordoi.
Col Rodella - Sella Campitello

Wysokość 1460 - 2485 m n.p.m. Łącznie 17 km tras: średnie 16 km, łatwe 1 km. Najtrudniejsza trasa Col Rodella - Lupo - 3,9 km, średnia, różnica poziomów 770 m. Tereny do jazdy w puchu - Campitello Seggiovia. Istnieje możliwość połączenia do tzw. karuzeli narciarskiej Sella Ronda, jest to 60-cio km trasa otaczająca masyw Sella, której wierzchołki stanowią odrębne stacje narciarskie: Val di Fassa, Marmolada - Arabba, Alta Badia, Val Gardena. Miejsce i kierunek jazdy nie mają znaczenia, trasy wiodą głównie łagodnymi zjazdami, sporo czasu spędza się też na wyciągach (podjazdy). Można okrążyć całą Sella Ronde (zajmuje to cały dzień, należy wcześnie zacząć i spieszyć się na ostatniego ski busa) lub przejechać do ulubionej stacji i tam spędzić resztę dnia. Polecamy zwłaszcza Marmoladę - najwyższy szczyt Dolomitów (3343 m n.p.m.) skąd rozpościerają się wspaniałe widoki, a zwieńczeniem wrażeń będzie zjazd 12 km trasą.
Campedie

Nasłonecznione tereny u stóp Masywu Cantinaccio - Rosengarten, polecamy na luźniejszy dzień. Wysokość 1370 - 2000 m n.p.m. Łącznie 16 km tras: średnie 10 km, łatwe 5 km. Najdłuższa trasa Thoeni - 4,8 km, średnia, różnica poziomów 610 m. Najtrudniejsza trasa Tomba - 1 km, różnica poziomów 300 m.
Narciarstwo biegowe

Oprócz 70 km trasy Marcialonga, która łączy Canazei i Cavalese w Val di Fiemme, w Val di Fassa znajdują się krótsze trasy i tory biegowe. Łącznie 51 km tras: średnie 32 km, trudne 10,5 km. Najdłuższe trasy: Passo San Pelegrino - Alochet (2152 - 2165, 8,5 km, trudna), Cerezza (Karersee) - tor biegowy Firn (1690 - 1690 m, 6,5 km, łatwy), Canazei - Soreghes (1410 - 1421 m, 2,8 km, średnia), wysokogórska trasa Alba Ciampac (2152 - 2165 m, 2 km, trudna).
SKI INFO - Val di Fiemme

Tereny narciarskie:
860 - 2489 m n.p.m.
Długość tras:
107 km
Trasy łatwe:
38 km
Trasy średnie:
47 km
Trasy trudne:
23 km Najdłuższy zjazd: 7,2 km
Wyciągi:
43 wyciągów o łącznej przepustowości 75.600 os./ godz.
Karnety:

- Superski Dolomiti - 273 - 304 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Val di Fiemme, Val di Fassa, Tre Vali, Marmolada, Sella Ronda.
- Val di Fiemme - Obereggen - 229 - 255 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Latemar, Alpe Cermis, Bellamone - Alpe Lusia, Passo Rolle, Oclini - Jochgrimm.
SKI INFO - Val di Fassa

Tereny narciarskie:
1150 - 2513 m n.p.m.
Długość tras:
221 km
Trasy łatwe:
60 km
Trasy średnie:
143,5 km
Trasy trudne:
18,5 km
Najdłuższy zjazd:
9,7 km tzw. trasą zakochanych.
Wyciągi:
80 wyciągów o łącznej przepustowości 100.800 os./ godz.
Karnety:

- Superski Dolomiti - 273 - 304 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Val di Fiemme, Val di Fassa, Tre Vali, Marmolada, Sella Ronda.
- Tre Valli -222 - 247 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Alpe Lusia, Bellamonte, San Pelegrino, Falcade, Col Margherita.
- Fassa - Carezza -230 -256 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Canazei, Alba, Capitello, Karersee, Welschnofen.
META Description

Impreza WFS (przelot samolotem)
Wizy

Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
Wizy - informacje dla sprzedawców

Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3Włochy/Trentino

Położenie

- Campitello di Fassa- w centrum miejscowości- ok. 200 m ośrodek narciarski Col Rodella / Sella Ronda- ok. 50 m przystanek skibusa

Wyposażenie hotelu

- recepcja z lobby- restauracja, bar, winoteka- kącik dla dzieci (od 4 do 12 lat)- narciarnia- winda- bezprzewodowy internetBezpłatnie:- jaccuzzi, sauna, biosauna, sauna parowa- wielofunkcyjny prysznic

Pokoje

Standard 1/2/3/4 - 15 do 19 m - pokój z 1 lub 2 pojedynczymi łóżkami lub łóżkiem małżeńskim z możliwością rozdzielenia łóżek i ewentualnie rozkładaną kanapą lub fotelem dla 1 osoby lub z rozkładanym łóżkiem piętrowym, łazienkaClassic 2/3/4 - 18 do 21 m - pokój z łóżkiem małżeńskim i ewentualnie rozkładaną kanapą lub fotelem dla 1 osoby lub rozkładanym łóżkiem piętrowym, łazienka z prysznicem lub wanną, zwykle balkonDodatkowe wyposażenie:TV sat., telefon, suszarka do włosów, sejf, połączenie internetowe wi-fi (płatne)

Wyżywienie

HB (śniadania i kolacje) - śniadania w formie bogatego kontynentalnego bufetu łącznie z napojami, kolacje serwowane - do wyboru jest z 4 - 6 gorących zakąsek, z 4 - 6 dań głównych z dodatkami i z 4 - 6 deserów, zimne przekąski, sałatki i owoce w formie bufetu, dopłata do napojów; 1x w tygodniu typowa lokalna kolacja; 1x w tygodniu uroczysta kolacja przy świecach

Dodatkowe informacje

- opłata klimatyczna 2 EUR/noc/os. od 14 lat- wydzielony parking (liczba miejsc jest ograniczona)- łóżeczko dziecięce na zapytanie, ok. 10 EUR/dzień- internet wifi płatny dodatkowo na miejscu- fakultatywna karta klubowa w cenie 8 EUR/osoba/tydzień (uprawniająca do korzystania z centrum wellness)- klienci mogą korzystać również z oferty usług Hotelów Soreghes, Diamant i Rubino znajdujących się w odległości od 150 do 200 metrów

Karnet w cenie

skipass Dolomiti Superski na 6 dni; ośrodek narciarski Val di Fassa oferuje ok. 132 km tras narciarskichKategoria bimbo*: dzieci urodzone po 27.11.2013Kategoria junior: dzieci urodzone po 27.11.2013Kategoria rodzice: osoby urodzone po 27.11.1956 i przed 29.11.2005*- zniżka na kategorię bimbo obowiązuje przy korzystaniu ze skipassu dowolnej długości; warunek dziecku musi towarzyszyć 1 osoba dorosła z takim samym karnetem pod względem długościskipass " Dolomiti Superski trasferibile genitori" może być używany przez obu rodziców dziecka, pozwala jednemu z rodziców jeździć na nartach, podczas gdy druga osoba opiekuje się w tym czasie nie jeżdżącym na nartach dzieckiem do lat 3 (urodzonym po 30.11.2017), które nie jest uprawnione do korzystania ze skipassu

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacjeInformujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacjeW przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacje

Karnety narciarskie

WAŻNE: Karnety zawarte w cenie oferty , są karnetami w specjalnej, zniżkowej cenie dla Klientów EXIM TOURS. Za dodatkową opłatą istnieje możliwość rozszerzenia skipassu na inny ośrodek narciarski (jeśli to możliwe). WYBORU KARNETU MOŻNA DOKONAĆ TYLKO W MOMENCIE ZAŁOŻENIA REZERWACJI!

Opis kraju

Włochy jedno z najpiękniejszych miejsc na ziemi i idealne miejsce na wakacje nad morzem. Co roku południowy kraniec Europy przyciąga tysiące turystów z całego świata, zarówno zwolenników słodkiego lenistwa, jak i aktywnych form spędzania wolnego czasu.  Informacje ogólneWłochy to państwo położone na południu Europy, na malowniczym półwyspie Apenińskim. Otaczają je wody morza: Adriatyckiego, Liguryjskiego, Jońskiego, Śródziemnego oraz Tyrreńskiego. Do Włoch należą także okoliczne wyspy, wśród których największe i jedne z najbardziej popularnych turystycznie to Sardynia i Sycylia. Słoneczna Italia zachwyca turystów z całego świata przede wszystkim przyjemnym klimatem, przepięknymi plażami, czystą wodą, monumentalnymi zabytkami, a także aromatyczną kuchnią. Wakacje we Włoszech to idealna propozycja dla miłośników malowniczych krajobrazów, urokliwych miast i miasteczek oraz aktywnego wypoczynku. Południowy kraniec Europy zachwyca przepięknymi wybrzeżami ze złotymi plażami i łagodnymi zejściami do krystalicznie czystej wody. Jednym z najbardziej znanych włoskich wybrzeży jest wybrzeże w Rimini, położone tuż nad Morzem Adriatyckim. Uwagę przyciągają także malownicze plaże usytuowane w pobliżu słynnego na cały świat Jeziora Garda. We Włoszech znajdują się także piękne miasta, pełne cennych zabytków i monumentalnych budowli. Należą do nich: Wenecja, Rzym, Mediolan, Florencja czy Siena, gdzie tworzyli wybitni artyści, np.: Botticelli, Leonardo da Vinci, Michał Anioł. Miasta można zwiedzać, korzystając z popularnych wycieczek objazdowych. Kultura i obyczajeWłosi to ludzie wyjątkowo temperamentni, spontaniczni i energiczni. Cechuje ich duża otwartość, zamiłowanie do głośnych zabaw i korzystanie z życia pełną piersią. Obywatele włoskiego państwa są bardzo związani z tradycją i religią (najbardziej rozpowszechnioną religią jest tam chrześcijaństwo, co jest najbardziej zauważalne w stosunkach społecznych oraz rodzinnych). Większość Włochów jest wyznania katolickiego, zatem obchodzą oni wszystkie ważne święta katolickie, np. Wielkanoc czy Boże Narodzenie. Kultura i obyczaje we Włoszech mogą się nieco różnić w zależności od regionu zamieszkania. Język włoski jest językiem urzędowym, jednak w większości popularnych miejscowości i kurortów turystycznych swobodnie można porozumieć się w innych językach, np.: angielskim, niemieckim czy hiszpańskim. KuchniaWakacje we Włoszech to niepowtarzalna okazja, aby spróbować podziwianej na całym świecie włoskiej kuchni. Głównym składnikiem dań są warzywa i aromatyczne przyprawy: bazylia, oregano, tymianek, pieprz, rozmaryn, estragon. Kuchnia włoska specjalizuje się głównie w potrawach rybnych oraz mącznych, dlatego też spędzając wczasy we Włoszech, koniecznie trzeba spróbować lokalnych makaronów, pizzy bądź risotto. Włosi często jedzą również calzone, czyli pieróg z nadzieniem, lasagne czy gnocchi, czyli ziemniaczane kluski z dodatkiem sera. Włoska kuchnia to również pyszne desery, wśród których najpopularniejszymi są panna cotta i tiramisu.Dla aktywnychWakacje we Włoszech to idealna propozycja na letni wypoczynek dla aktywnych. Miłośnicy jednośladów mogą np. skorzystać z tras rowerowych rozmieszczonych wokół malowniczego Jeziora Garda położonego na granicy Wenecji Euganejskiej, Lombardii i Trydentu-Górnej Adygi. Większość kurortów turystycznych usytuowanych tuż nad brzegiem morza oferuje idealne warunki do uprawiania sportów wodnych takich jak: kitesurfing, nurkowanie, windsurfing czy żeglowanie. Leżąca w środkowej części Włoch Toskania to z kolei raj dla miłośników tenisa, golfa czy jazdy konnej.Co warto kupić?Włoska kuchnia jest słynna na cały świat, dlatego z podróży w słonecznej Italii warto przywieźć trochę tradycyjnych, lokalnych wyrobów. Największą popularnością cieszą się produkty spożywcze: sery (zwłaszcza parmezan Parmigiano Reggiano, gorgonzola, ser owczy Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala), makarony (np.: tagliolina ai funghi porcini oraz chili), tradycyjny ryż do risotto oraz prawdziwa włoska kawa. Włosi słyną również w dobrej jakości trunków alkoholowych: win (Rosso di Montalcino, Vernaccia di San Gimignano, Orvieto Classico) i likierów (zwłaszcza słynnego Alberobello). Wśród wyrobów rzemieślniczych warto zwrócić uwagę na produkty z drzewa oliwnego, skórzane oraz włoskie filiżanki i kawiarki. PogodaWłochy położone są w klimacie podzwrotnikowym typu śródziemnomorskiego. W sezonie, czyli do czerwca do września, temperatury powietrza osiągają około 30 stopni Celsjusza, a woda w morzu jest zaledwie odrobinę chłodniejsza. W ciągu doby na południowym krańcu Europy można liczyć na 10 słonecznych godzin.Przydatne zwrotyTak - S (czyt. si)Nie - No (czyt. no)Dzień dobry - Buon giorno (czyt. bon dżiorno)Do widzenia - Arrivederci (czyt. ariwederczi)Cześć - Ciao (czyt. ciał)Proszę - Per favore (czyt. per fawor)Dziękuję - Grazie (czyt. gracje)Przepraszam - Mi scusi (czyt. mi skuzi)Dlaczego Włochy?Wakacje we Włoszech to gwarancja ładnej pogody i niezliczonych możliwości spędzania wolnego czasu. Wczasy w słonecznej Italii to propozycja zarówno dla miłośników błogiego lenistwa na plaży, jak i aktywnego wypoczynku, np.: zwiedzania urokliwych miejscowości i zabytków się tam znajdujących, uprawiania sportów wodnych czy jazdy na rowerze licznymi trasami wydzielonymi specjalnie dla cyklistów. Każdego dnia pojawiają się bardzo interesujące oferty spędzenia wakacji we Włoszech, wśród których znajdują się również atrakcyjne przedsezonowe promocje, oferty typu All Inclusive czy Last Minute. Wakacje we Włoszech to idealny cel letniej podróży zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i grupy znajomych. W ofercie Exim Tours znajdą się wyjazdy na każdą kieszeń, zarówno z dojazdem własnym, jak i drogą lotniczą. Włochy to jedno z najpiękniejszych miejsc na ziemi, dlatego też warto je choć raz odwiedzić, aby poznać kolebkę europejskiej cywilizacji i spędzić niezapomniane wakacje wśród przepięknych plaż i lazurowego morza. Informacje praktyczne Wymagane dokumenty: dowód osobisty lub paszportWaluta: 1 euro = 100 eurocentów (EUR, )Ceny:bagietka - ok. 0,6 euro; chleb tradycyjny - ok. 1,5 - 2 euro; masło - ok. 1,70 euro; kawa Lavazza - ok. 3,5 euro (250 g); woda mineralna - od 0,4 euro (1,5 l)Czas: UTC +1 - zima; UTC +2 - latNapięcie: 220 V, gniazdka europejskieSzczepienia: Nie wymaganeJęzyk: włoskiPlacówki dyplomatyczne:Ambasada Republiki Włoskiej w PolsceDąbrowskiego 6, 00-055 WarszawaTelefon: (22) 826 34 71/2/3/4Fax: (22) 827 85 07, 828 42 03E-mail: ambasciata.varsavia@esteri.itStrona internetowa: www.ambvarsavia.esteri.itGodziny pracy: Poniedziałek-Czwartek 08.30-13.30 i 14.30-17.00Piątek 08.30-14.30Ambasada Rzeczypospolitej Polskiej w Republice WłoskiejWłochy, Rzym, Via Pietro Paolo Rubens, 20, 00197Tel.: +39 06 362 04 200 Tel.: +39 06 362 04 204 Tel. dyżurny: +39 335 599 52 12 Faks: +39 06 806 60 233 Faks: +39 06 321 78 95rzym.amb.sekretariat@msz.gov.plwww.rzym.msz.gov.plKonsulat Honorowy Rzeczypospolitej Polskiej w NeapoluKonsul honorowy: Dario dal Verme (język konsula włoski, angielski, hiszpański)Włochy, Neapol, Viale Gramsci n. 12, 80122 NapoliTel.: 0039 081 660009 Faks: 0039 081 2404664segreteria@consolatopolonianapoli.com WAŻNE:z uwagi zmieniające się przepisy sanitarne w poszczególnych krajach prosimy o sprawdzenie aktualnych informacji na stronie https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Otium

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Val di Fassa/Trydent/Włochy

Atuty

Sella Ronda, promocje Early Booking, blisko wyciągów

Położenie

na wysokości ok. 1425 m n.p.m., ok. 100 m od centrum Campitello di Fassa w Dolinie Val di Fassa we włoskim Trydencie. Do słynnego Canazei ok. 2 km. Do lotniska w Weronie ok. 200 km, do Treviso ok. 150 km

Wyciągi narciarskie

do kolejki linowej Col Rodella, połączonej z wyciągami karuzeli Sella Ronda (Arabba-Alta Badia-Val Gardena) ok. 550 m. Przystanek skibusa (za opłatą ok. 6 euro/os./tydz.) znajduje się przed obiektem

Wyposażenie

recepcja, winda, restauracja, bar, sala TV, czytelnia, przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking (gratis), garaż (za opłatą 9 euro/noc). Hotel posiada 4 piętra

Internet

tak - Wi-Fi, gratis

Karty kredytowe

tak (Visa, Mastercard)

Sport i relaks

centrum wellness, czynne w wyznaczonych godzinach, wstęp za opłatą - 19 euro/os./tydz. - łaźnia turecka, sauna, jacuzzi, siłownia.

Pokoje

hotel dysponuje 55 pokojami typu Convenient (ok. 14-16 m2) dla 2 osób, oraz pokojami typu Classic (ok. 16-18 m2) dla 2-4 osób. Wszystkie pokoje wyposażone są w łazienkę z WC, suszarkę do włosów, mini-bar (na zapytanie), sejf, telefon i TV. Część pokoi posiada balkon.

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu i ciepłe kolacje podawane przez kelnera, bufet sałatkowy. Napoje do kolacji dodatkowo płatne.

Pieski

tak (małe, na zapytanie, za dodatkową opłatą 9-15 euro/dzień)

Kategoria lokalna

***

Kolacja Wigilijna

w cenie

Kolacja Sylwestrowa

w cenie

Świadczenia

7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie wg opisu, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka włoskiego kontrahenta

Uwaga

Zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

Obowiązkowe opłaty na miejscu

taksa klimatyczna ok. 2 euro/os./dzień (płatne od 14 lat)

Zakwaterowanie

przyjazd - od godz. 16.00, wyjazd - do godz. 10.00

Zniżki (na dostawkach) i dopłaty

dzieci do 3,9 lat - obowiązkowa opłata 315 zł/tydz., od 4 lat -50% zniżki. Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji - 2,66%, dopłata do kosztów rezygnacji uwzględniająca "klauzulę nr 2 - Covid 19", zwyżka 50% - koszt 3,99% imprezy (kod RG2). Dopłata do kosztów rezygnacji będącej następstwem chorób przewlekłych ubezpieczonego, osób bliskich lub współuczestnika podróży - CP + 50%; inne warianty dostępne w procesie rezerwacji.

Promocje

oferta Early Booking - zniżka 10% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 13.10.2021 oraz 5% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 13.11.2021. Ceny w systemie i na stronie internetowej uwzględniają promocje.

Ubezpieczenie - Uwaga/Ważne/Zmiana

z dniem 29 września 2021 obowiązują nowe warunki ubezpieczenia dla wszystkich nowych rezerwacji dokonanych od tej daty. Ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże Europa Super (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, wg następujących stawek; KL- 30.000 EUR, NNW - 15.000 PLN, NWS - 15.000 PLN, OC - 30.000 EUR.W dniu rezerwacji istnieje możliwość dokupienia dobrowolnie wariantu z KW (koszty kwarantanny do 1000 EUR) w kwocie 25 zł/pobyt/os. oraz Ubezpieczenia Bezpieczne Rezerwacje od kosztów rezygnacji i przerwania imprezy wg następujących stawek;a/ koszty rezygnacji RG (w tym z powodu Covid19 do kwoty 34.000 PLN, składka - 2,95% kosztów imprezy. Koszty rezygnacji i przerwania imprezy RG + RGS (ryzyko przerwania imprezy) - składka 4,50 % ceny imprezyb/ koszty rezygnacji RG (plus CP - choroby przewlekłe) w powodu Covid19 do kwoty 34.000 PLN, składka - 4,43% kosztów imprezy. Koszty rezygnacji i przerwania imprezy RG + CP + RGS (ryzyko przerwania imprezy) - składka 6,76% ceny imprezyc/ koszty rezygnacji, (plus CP - choroby przewlekłe) + CQ kwarantanna, w powodu Covid19 do kwoty 34.000 PLN, RG+CP+CQ - 6,79%, koszty rezygnacji i przerwania imprezy RG+CP+RGS+CQ - 10,35% ceny imprezy.W ramach ubezpieczenie dodatkowo Uczestnik ma następujące ryzyka. Karnet narciarski do 300 EUR, wynajem sprzętu narciarskiego do kwoty 20 EUR/dzień max 10 dni, zakwaterowanie w przypadku zejścia lawiny do kwoty 150 EUR, zamkniecie wyciągów narciarskich - 20 EUR/dzień - max do 5 dni, zamknięcie kąpielisk morskich - 20 EUR/dzień max 5 dni.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


Ski Sun

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

***Włochy/Dolomity

DLA NARCIARZY

Gwarancja śniegu!Wyciąg: ok. 200 m (Col Rodella z połączeniem z Sella Ronda).Skibus: ok. 200 m.Trasa biegowa: ok. 150 m (Marcialonga).Narciarnia: w hotelu.

ATUTY

dostęp do Sella RondySki Travel Bon: przy pobycie min. 7 nocy w termi­nie 19.12-26.12 (wyjazd) voucher o warto­ści 50 EUR na napoje lub do wykorzysta­nia w strefie wellness.

POŁOŻENIE

w centrum Campitello.

HOTEL

lobby, pomieszczenie klubowe, jadalnia, bar. restauracja, bar, sala TV, winda. WiFi w całym hotelu w cenie.

KATEGORIA LOKALNA

3 gwiazdki.

POKOJE

prysznic, WC, telefon, TV sat., suszarka do włosów, część pokoi po remoncie.ST1A: pokój 1-os.ST2A/ST2T: pokój 2-os. (ok. 14 m kw.) z bal­konem. 3 os. na dostawce (rozkładana sofa 0,8 x 1,9 m)ST2S: pokój 2-os. pokój ekonomiczny, część pokoi. na mansardzie. 

WYŻYWIENIE

Z dwoma posiłkami: bufet śniadaniowy, wieczo­rem wybór menu i bufet sałatkowy.Święta/ Sylwester: menu bożonarodze­niowe i sylwestrowe.

WELLNESS

za opłatą ok. 8 EUR/os na 2 godz.: sauna, łaźnia parowa, jacuzzi. 

PARKOWANIE

w cenie. Garaż ok. 9 EUR/dzień.

ZWIERZĘ DOMOWE

na zapytanie ok. 9 EUR/dzień.

OPŁATA KLIMATYCZNA

ok. 2 EUR/dzień/os.


Volare Travel

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Włochy

Położenie

hotel usytuowany jest w centrum miejscowości CAMPITELLO w regionie VAL DI FASSA. Odległość do centrum ok. 100 m, do kolejki linowej Col Rodella ok. 200 m- kolejka prowadzi do tras Sella Ronda, odległość do Canazei ok. 2 km. Do dyspozycji gości jest skibus hotelowy - przystanek znajduje się przed hotelem.

Serwis

restauracja, bar, recepcja, sejf, sala TV, internet bezprzewodowy, winda, parking, garaż (dodatkowo płatny).

Pokoje

standardowo wyposażone pokoje (TV, telefon, sejf) z pełnym węzłem sanitarnym (łazienka z prysznicem, suszarka do włosów). Typy pokoi - dwuosobowe z możliwością dostawki. Niektóre pokoje posiadają balkon. Na zapytanie pokoje 1 osobowe oraz SUPERIOR o podwyższonym standardzie, w niektórych wanna z hydromasażem.

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu, obiadokolacje serwowane (wybór z menu).

Cena obejmuje

5/7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie. obowiązkowe ubezpieczenie KL, NNW i bagaż w wys. 40 zł/os.,

Cena nie obejmuje

napoi do obiadokolacji, opcjonalnego ubezpieczenia OC SKI w wys. 40 zł/os. Taksy klimatycznej płatnej na miejscu.

Zniżki

przy 2 osobach pełnopłatnych na 3 łóżku (dostawce) dzieci 2-9 gratis, na 3 i 4 łóżku (dostawce) dzieci i dorośli 50%.

Dopłaty

karta wstępu do centrum odnowy biologicznej w wys. 19 euro/os./tydzień - upoważnia do korzystania z basenu, łaźni tureckiej, sauny, siłowni. Przy 2 osobach pełnopłatnych na 3 i 4 łóżku (dostawce) dzieci 0-2 lat obowiązkowe łóżeczko dziecięce w wys. 300 zł/tydzień.

Nasza opinia

przyjemny hotel polecany wszystkim narciarzom i snowboardzistom. Atutem jest rewelacyjna lokalizacja w centrum Campitello oraz w pobliżu kolejki Col Rodella.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Volare Travel, które powstało w roku 2004 jako organizator sportów zimowych i specjalista wycieczek narciarskich we Włoszech. Obecnie, w ramach oferty zimowej, należy do ścisłej czołówki polskich touroperatorów. Organizuje wakacje w najlepszych regionach narciarskich Włoch (m. in. Madonna di Campiglio, Val di Fiemme, Livigno, Val di Sole, czy Val di Fassa) i Austrii (Dolina Zillertal, Hintertux, Zell am See czy Kaprun).

W ofercie Volare Travel znajdują się dogodnie położone i dobrze wyposażone apartamenty z aneksami kuchennymi dla narciarzy oraz hotele o wysokim standardzie dla najbardziej wymagających osób. Biuro Podróży Volare Travel organizuje wyjazdy narciarskie dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych, a także wyjazdy incentive w oparciu o autokar i dojazd własny oraz z możliwością przelotu.

Volare Travel zapewnia wykwalifikowaną kadrę instruktorów, którzy dokładają wszelkich starań aby wypoczynek narciarski był niezwykłą przygodą organizując zawody narciarskie, zjazdy poza trasami, wyjazdy na heliski i szereg innych atrakcji.


Wygoda Travel

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Jednym zdaniem

Campitello to jedna z najsłynniejszych i najdroższych lokalizacji w Dolomitach, ale wybierając hotel Grohmann nie trzeba wydać fortuny, aby Sella Rondę mieć na wyciągnięcie ręki.

Położenie

hotel położony jest w słynnym Campitello di Fassa, ok. 80 m od centrum kurortu oraz ok.100 m od wyciągu Col Rodella - stanowiącego część słynnej karuzeli narciarskiej Sella Ronda łączącej w jeden system wyciągi dolin Fassa, Gardena, Alta Badia oraz Arabby/Marmolady.

Hotel

3-gwiazdkowy hotel w świetnej lokalizacji, dysponujący niewielkim zapleczem wellness (jacuzzi, łażnia turecka, sauna). Oficjalna kategoria:*** Istnieje możliwość udostępnienia usługi dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej. Dokładne informacje na ten temat możliwości dostosowania usługi do konkretnych potrzeb podróżnego udzielone będą na jego wniosek.

Pokoje

2-osobowe standard, z możliwością 1 lub 2 dostawek, w każdym znajduje się: łazienka z prysznicem, suszarką do włosów; TV sat, telefon, sejf. Większość pokoi posiada balkony. Pokoje prestige są odnowione i bardziej komfortowe. 

Do dyspozycji

centrum wellness (odpłatnie 19 EUR/tydzień); jacuzzi, sauna, łaźnia turecka; niewielka siłownia, restauracja, bar, sala telewizyjna, Wi-Fi (odpłatnie 5 EUR/tydzień), parking, garaż (odpłatnie 9 EUR/dzień); narciarnia.

Po nartach

Campitello jest drugim w kolejności, po Canazei, najpopularniejszym ośrodkiem w Val di Fassa. Wieczorami można wybrać się do barów apres ski lub restauracji. Szukających większych wrażeń zapraszamy do Canazei (2 km), można tutaj do białego rana bawić się w barach i dyskotekach.

Kuchnia

śniadania - bufet szwedzki, obiadokolacje 4-daniowe: bufet sałatkowo-przystawkowy, pierwsze i drugie danie (wybór spośród kilku wariantów), deser.

Program narciarski

ze względu na położenie obiektu sugerujemy nabycie karnetu Val di Fassa, który pozwala na korzystanie bez ograniczeń z wyciągów Belvedere-Pordoi, Ciampac, Fedaia-Marmolada, Col Rodella-Passo, Buffaure, Catinaccio-Ciampedie, Passo Costalunga. Opcjonalnie proponujemy progam narciarski 6x Sella Ronda - wymagany karnet 6x Dolomiti Superski.

Ramowy program imprezy

Ramowy program imprez samolotowych:  Dzień 1: zbiórka na lotnisku na 2 godz. przed wylotem. Przylot, transfer do hotelu, zakwaterowanie, obiadokolacja. Dzień 2-7: białe szaleństwo. Dzień 8: śniadanie, wykwaterowanie, transfer na lotnisko, wylot do Polski. Sprawdź rozkład lotów. Ramowy program imprez autokarowych: Program klasyczny 7-noclegowy: Dzień 1: wyjazd zgodnie z rozkładem jazdy, przejazd przez Czechy i Austrię. Dzień 2: przyjazd do Włoch, zakwaterowanie, obiadokolacja. Dzień 3-8: białe szaleństwo. Dzień 9: śniadanie, wykwaterowanie, wyjazd do Polski w godzinach popołudniowych-wieczornych, przejazd przez Włochy i Austrię. Dzień 10: przejazd przez Czechy, przyjazd do Polski w godzinach wczesno-porannych.Sprawdź rozkłady jazdy Ramowy program imprez z dojazdem własnym: Program klasyczny 7-noclegowy: Dzień 1: przyjazd, zakwaterowanie od godz. 14:00, obiadokolacja. Dzień 2-7: białe szaleństwo. Dzień 8: śniadanie, wykwaterowanie do godz. 10:00.

Cena zawiera

Usługi transportowe, w tym transferowe, będą świadczone w grupie. 7 noclegów oraz 7x śniadania i obiadokolacje zgodnie z wybranym terminem* opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL, NNW i bagaż, które obejmuje także amatorskie uprawianie sportów zimowych i następstwa chorób przewlekłych, oraz ubezpieczenie OC narciarza (więcej szczegółów)* transport do hotelu wg wybranej oferty * w opcji samolotowej - przewóz bagażu (bagaż rejestrowany -  max 32 kg/os, bagaż podręczny w max rozmiarach:40x30x20cm, narty lub snowboard spakowane w pokrowcu, buty narciarskie/ snowboardowe spakowane w bagażu głównym) *podatek VAT *  Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

Cena nie zawiera

napojów do obiadokolacji * transferów do wyciągów * korzystania z centrum wellness (19 EUR/os.) * karnetu * opłata za dzieci w wieku 0-1,99  8 EUR/dzień 

Dopłaty opcjonalne

karnet * ubezpieczenie rozszerzone (koszty leczenia 30 000 EUR) *  

Dodatkowe opłaty i inne koszty

Dodatkowym kosztem, który każdy uczestnik zobowiązany jest ponieść na miejscu jest lokalna opłata klimatyczna, ustalana przez lokalne władze administracyjne w wysokości 1 EUR/os./dzień (dla osób powyżej 14 lat) * opłata za dzieci w wieku 0-1,99 na miejscu 8 EUR/dzień 

Uwaga

Instrukcja dla Ubezpieczonych: W sytuacji wystąpienia szkody/wypadku - proszę zapoznać się z Instrukcją dla Ubezpieczonych - wejdź i przeczytaj Karta Ubezpieczeniowa:  Posiadacz niniejszej karty jest objęty ochroną ubezpieczeniową przez SIGNAL IDUNA Polska Towarzystwo Ubezpieczeń S.A. - pobierz kartę ubezpieczeniową. * Niniejsza karta jest ważna tylko z polisą ubezpieczeniową, będącą w posiadaniu organizatora turystyki.

Najważniejsze cechy hotelu

Pod wyciągami Sella Rondy Jacuzzi, sauna, łaźnia Aprés ski w Campitello i Canazei


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


Europe Mountains

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Campitello di Fassa

W cenie

Zakwaterowanie i obowiązkowe ubezpieczenie KL i NNW. Dodatkowe usługi zawarte w cenie i płatności do dokonania na miejscu - proszę przejść do kroku 4. Rezerwacja i rozwinąć sekcję "Informacje dodatkowe".

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 238 m. Wyciągi - 208 m (Funivia Col Rodella), 3,1 km (Funivia Belvedere).

PARKING

garaż, parking niestrzeżony.

USŁUGI SPA I WELLNESS

łaźnia parowa, hydromasaż, sauna fińska.

REKREACJA I SPORT

klub fitness, taras.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka, menu dla dzieci, klub dla dzieci.

USŁUGI HOTELOWE

restauracja, pokój telewizyjny, pokój spotkań, winda, bar, recepcja, podatek lokalny, codzienne sprzątanie pokoju.

WYPOSAŻENIE POKOI

sejf w pokoju, minibar, telewizja satelitarna, telefon, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, ręczniki, pościel.

ZWIERZĘTA

akceptowane są tylko małe zwierzęta.


Europe Mountains to organizator imprez turystycznych, który powstał w 2005 roku. Specjalizuje się urlopami w kurortach alpejskich, a szczególnie ośrodkach narciarskich. Gdzie najpopularniejsze znajdują się w Austrii, Włoszech, Francji i Szwajcarii. Posiadają znakomite rekomendacje od powracających klientów. Zapewniają każdemu klientowi dostęp do najlepszych usług turystycznych – miejsc noclegowych, wypożyczalni sprzętu, instruktorów narciarstwa, dojazdu z lotniska, karnetów narciarskich. Organizator ma w swojej ofercie setki miejsc noclegowych z dojazdem własnym w takich krajach jak: Austria, Czechy, Hiszpania, Francja, Węgry, Andora, Słowacja, Chorwacja, Słowenia. Obecnie Europ Mountains posiada również szeroka ofertę na wypoczynek w naszej przepięknej Polsce w każdym jej regionie od Pomorza po Tatry w hotelach, apartamentach czy domach wakacyjnych. Wybierając ofertę organizatora klienci mogą liczyć na: - Gwarancję najniższej ceny - Brak ukrytych opłat - Zniżki dla stałych klientów - 100% bezpieczeństwa rezerwacji Misja biura podróży Europe Mountains, to umożliwienie klientom znalezienie jak najszybciej sprawdzonej oferty i przeprowadzenie sprawnej rezerwacji bez wychodzenia z domu i w najniższej cenie na rynku.

III Millenium

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

***

REGION

Włochy /Alto Adige /Campitello Di Fassa

Odległość od centrum

50 m

Odległość od stoków

150 m od wyciągu narciarskiego Col Rodella.

Ilość Pokoi

55

OPIS

Hotel w typowym alpejskim stylu, usytuowany jest w centrum Campitello di Fassa.

Serwis

Restauracja, bar, salon, niestrzeżony parking, przechowalnia sprzętu narciarskiego. Za dodatkową opłatą - garaż

Relax i Rozrywka

Centrum odnowy biologicznej obejmuje saune, wanna z hydromasażem, łaźnia turecka/parowa.

Classic

standardowo wyposażone pokoje w TV, telefon, sejf, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, sejf, większość z balkonem, możliwość dostawienia rozkładanej sofy lub łóżka w stylu francuskim.

Convenient

taki sam jak Classic, ale mniejszy maksymalnie dla dwóch osób,

Preferential

taki jak Classic, ale większy, lub z balkonem, z panoramicznym widokiem i nie na strychu,

Prestige

taki jak Classic, bardziej komfortowy z wanną z hydromasażem lub prysznic, TV, mini bar,

Gold Prestige

taki jak Prestige ale większy i lepiej wyposażony.

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu, obiadokolacje serwowane (wybór z menu), bufet sałatkowy i deserowy. Kolacje tematyczne, możliwość zamówienia specjalnego menu dla dzieci. Karta UHC - korzystanie z skibussu, zniżki do centurm wellens, żnizki do restauracji, pub itp.

Początek/koniec pobytu

17.00/10.00

W cenie

Kolacja wigilijna/ sylwestrowa/ wielkanocna (bez wliczonych napojów).

Garaż

na zapytanie przy rezerwacji, 9E/ za noc.

Zwierzęta

Na zapytanie przy rezerwacji, akceptowane małych rozmiarów, zabronione w miejscach publicznych, za dopłatą 5E za noc.

Karta Wellness

19E za tydzień, w cenie łaźnia turecka, sauna.

Łóżeczko dziecięce

Na zapytanie przy rezerwacji, 9E za noc.

Oferta z dojazdem własnym zawiera

Zakwaterowanie z wybranym wyżywieniem, ubezpieczenie NNW, KL, CP i SKI.

Oferta z przelotem zawiera

przelot liniami low cost, bagaż podręczny, bagaż główny, przewóz sprzętu narciarskiego oraz pakiet zakwaterowanie, ubezpieczenie NNW, KL, CP i SKI, transfer zbiorowy lotnisko-hotel-lotnisko.

Ryanair - 10kg/os, wymiary

55x40x20 cm i mały bagaż bez ograniczenia wagowego o wymiarach 35x20x20 cm, bagaż rejestrowany w wadze do 15kg/os,

Wizzair - 5kg/os, wymiary

42x32x25 cm, bagaż rejestrowany o wadze do 32kg/os,

Norwegian - 10kg/os, wymiary

55x40x23 cm, bagaż rejestrowany o wadze do 20kg/os

Vueling - 10kg/os, wymiary

55x40x20 cm, bagaż rejestrowany o wadze do 23kg/os

Easy Jet - 10kg/os, wymiary

55x40x20 cm, bagaż rejestrowany o wadze do 20kg/os

UWAGA

Bagaże rejestrowane muszą stanowić jeden pakunek, nie mogą być dzielone na kilka mniejszych i nie mogą być sumowane z bagażami podręcznymi.

SPRZĘT NARCIARSKI

narty/deska snowboardowa, buty i kijki muszą stanowic jeden pakunek i nie mogą byc przewożone w odzielnych torbach;waga do 20 kg.

Usługi fakultatywne, dodatkowo płatne

Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji(3% wartości pobytu); dodatkowe ubezpieczenie medyczne; odwołanie lotu i opóźnienie lotu; ubezpieczenie bagażu;

Warunki transferu shuttle busem

Shuttle bus jest prywatnym transportem zbiorowym, dowożącym klientów do różnych hoteli,zatrzymuje się tylko w miejscach przystosowanych do postoju, jeśli przed obiektem nie ma takiego miejsca, shuttle bus zatrzyma się w najbliższym przystosowanym do tego miejscu. Istanieje możliwość dokonania upgrade'u usługi w postaci zamiany na transfer indywidualny za dodatkową opłatą.

Informacje dotyczące przelotu samolotem

Cena zawiera przelot samolotem, który odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Norwegian, Vueling i Easy Jet III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych;przelot odbywa się wg zasad przewoźnika za które III MILLENIUM T.O. nie ponosi odpowiedzialności.


Nekera

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

WLOCHY

Położenie

w pobliżu centrum miejscowości Campitello (ok. 150 m) w dolinie Val di Fassa. Ośrodek narciarski z kolejką linową Col Rodella oddalona o ok.200 m. Punkt początkowy słynnej Sellaronda. Skibus oddalony o ok. 200 m. od hotelu. 

Wyposażenie

hotel oferuje 55 pokoi rozmieszczonych na czterech piętrach. Do dyspozycji Gości: recepcja, lobby z miejscami do wypoczynku i salą TV, restauracja, kawiarnia-bar, winda. 

Dostęp do internetu

Wi-Fi na terenie hotelu i w pokojach gratis. 

Zakwaterowanie

pokoje dwuosobowe Comfort (DBL COMFORT): ok. 13-14 m2; ogrzewanie, TV-sat., telefon, sofa o wymiarach 0,8 x 1,9 m dla 3. osoby, balkon, prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe ekonomiczne (DBL ECONOMY): ok. 13 m2; dla max. 2 osób, wyposażone jak pokoje dwuosobowe, bez balkonu. O położeniu pokoju decyduje hotelarz. 

Sport i Wellness

za opłatą strefa Wellness i Spa (8 EUR od osoby / wstęp na max. 2 godz.; wymagana wcześniejsza rezerwacja): sauna, łaźnia parowa, whirlpool. 

Wyżywienie

z dwoma posiłkami: śniadanie w formie bufetu, kolacja w formie 3-daniowego menu z bufetem sałatkowym. 

Święta/Sylwester

menu świąteczne 24.12 i sylwestrowe 31.12 w cenie. 

Kategoria Nekera

3 gwiazdki, kategoria lokalna: 3 gwiazdki. 

Parkowanie

miejsca parkingowe przy hotelu gratis. Garaż za opłatą ok. 10 EUR / dzień. 

Zwierzęta domowe

za opłatą ok. 9,00 EUR / dzień. 

Opłata klimatyczna

 2,00 EUR os./dzień, płatna na miejscu w hotelu.

Cena zawiera

Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), telefoniczna lub bezpośrednia opieka rezydenta.W przypadku imprez turystycznych opartych o przeloty przewóz bagażu może być nieuwzględniony w cenie (standardowo przy przelotach czarterowych w cenie zawarty jest bagaż 20 kg/osoba). Cena uzależniona jest m.in. od przewoźnika oraz terminu wyjazdu, należy ją zweryfikować podczas zakupu. Przykładowe linie lotnicze, gdzie bagaż jest dodatkowo płatny to: FR (Ryanair), W6 (WizzAir), LO (Lot).

Ważne

W związku ze zmianami w przepisach sanitarnych oraz przekraczania granicy w poszczególnych krajach Nekera przygotowała listę wymaganych procedur wjazdowych do danego kraju - https://www.nekera.pl/bezpieczne-wakacje/ Zachęcamy do sprawdzenia tych informacji przed Państwa wyjazdem

Mocne strony

- Popularny hotel w Campitello- Ośrodek Col Rodella i Sellaronda 200 m


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Neckermann

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Dolomity, Włochy

SKIOPENING

W cenie imprezy:

  • 5 noclegów z 2 posiłkami
  • 4-dniowy skipass Dolomiti Superski
  • spotkanie z Adamem Małyszem
  • uroczysta kolacja otwarcia sezonu w Gran Tobia 
  • przebierana impreza otwarcia sezonu (nagrody za najlepsze przebranie)
  • zawody narciarskie z cennymi nagrodami w tym także "zjazd w przebraniu"
  • codzienne Apres Ski na stoku z DJem
  • testy najnowszych modeli nart

Kod oferty

03319S

Położenie

centralne. Przystanek skibussa ok. 200 m.

Wyposażenie

pomieszczenie klubowe, jadalnia, bar. restauracja, sala TV, winda. Wi-Fi w cenie.

Wyżywienie

bufet śniadaniowy, wieczorem wybór menu i bufet sałatkowy.

Zakwaterowanie

prysznic, WC, telefon, TV sat., suszarka do włosów, część pokoi po remoncie. A1A: pokój 1-os. A2A/A2T: pokój 2-os. (ok. 14 m kw.) z balkonem. A2B: pokój 2-os. typu Prestige (ok. 18 m kw.) z balkonem, 3. i 4. os. na kanapie lub łóżku piętrowym. A2S: pokój 2-os. wariant ekonomiczny, część pokoi. na mansardzie.

Święta/Sylwester

menu bożonarodzeniowe i sylwestrowe.

Wellness

za opłatą: sauna, łaźnia parowa, jacuzzi.

Opłata klimatyczna

ok. 1,20 EUR/dzień/os.

Łóżeczko dla dziecka

do 2 lat ok. 10 EUR/dzień.

Parkowanie

w cenie. Garaż ok. 9 EUR/dzień.

Zwierzę domowe

na zapytanie, ok. 5 EUR/dzień.

Ski info

Gwarancja śniegu!Wyciąg: ok. 200 m (Col Rodella)Skibus: ok. 200 mTrasa biegowa: ok. 150 m (Marcialonga)Narciarnia: w hoteluSkipass serwis

Dla gości Neckermanna

przy pobycie min. 7 nocy w terminie 22.12-28.12 (wyjazd) voucher o wartości 50 EUR na napoje lub do wykorzystania w strefie wellness.

Zniżki

1-2 dziecki (2-18 lat): zniżka procentowa.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Grohmann

Opinie o Hotelu Grohmann

Grohmann - możliwości zakwaterowania:

ekonomiczny pokój 2-os. promo
single pokój 1-os.
standard pokój 2-os.
pokój dwuosobowy ekonomiczny
pokój dwuosobowy standard
Pokoj 2 osobowy
pokoj CLASSIC
pokoj CLASSIC
Pokoj 2 osobowy + 2 dostawki
Pokoj 1 osobowy
pokoj CLASSIC
Pokoj 2 osobowy + dostawka

Grohmann - Możliwości wyżywienia:


Grohmann - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Grohmann? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00