cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
  • Hotel Otium Golden (ex. Shores), Morze Czerwone
1 / 27
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
10.12 - 17.12
już od 1119 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
10.01 - 17.01
już od 1119 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Otium Golden (ex. Shores)
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Otium Golden (ex. Shores)
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Otium Golden (ex. Shores):
4.0 / 5
Średnia z 27 opinii
Szczegóły oceny hotelu Otium Golden (ex. Shores):
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    3.4
  • Jakość
    do ceny
    4.4
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 10 grudnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 stycznia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel z licznymi udogodnieniami i doskonałą atmosferą, położony na malowniczym wzniesieniu. Atutem jest również smaczne jedzenie. Polecam na wypoczynek dla młodych osób, poszukujących rozrywek, jak również dla par.

Hotel Otium Golden (ex. Shores) w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel z licznymi udogodnieniami i doskonałą atmosferą, położony na malowniczym wzniesieniu. Atutem jest również smaczne jedzenie. Polecam na wypoczynek dla młodych osób, poszukujących rozrywek, jak również dla par.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • centrum handlowe
  • parking
  • sejf
  • Wi-Fi 

Liczba pokojów

250

Sport i wellness

Płatne
  • siatkówka: wliczone w all inclusive
  • tenis stołowy: wliczone w all inclusive
  • sauna
  • sauna parowa
  • masaże
  • centrum nurkowe
  • sporty wodne

rozrywka

  • lekki program animacyjny
  • przedstawienia
  • bilard

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • balkon lub taras
  • TV
  • minibar
  • sejf
  • klimatyzacja
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-4 os.
  • widok na basen
  • balkon lub taras
  • TV
  • minibar
  • sejf
  • klimatyzacja
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadania: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:00 - 11:00
  • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: 19:00 - 21:00, w formie bufetu, bufety tematyczne
  • przekąski: 11:30 - 13:00
  • ciasto: 16:00 - 17:00
  • kawa/herbata, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe
Restauracje i bary
  • główna restauracja
  • restauracja i bar "Alexandrina

  • bary: 3
  • bar "El Mashrabeya": 10:00 - 00:00, po północy napoje za dodatkową opłatą
  • bar przy basenie "Relax"
  • bar przy basenie "Nefertiti"
  • W okolicy

    • ok. 8 km od centrum Naama Bay
    • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel z licznymi udogodnieniami i doskonałą atmosferą, położony na malowniczym wzniesieniu. Atutem jest również smaczne jedzenie. Polecam na wypoczynek dla młodych osób, poszukujących rozrywek, jak również dla par.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel położony jest w odległości ok. 5 km od Naama Bay, ok. 4,5 km od starego centrum Sharm El Sheikh i ok. 600 m od plaży, znajdującej się w siostrzanym hotelu Shores Aloha. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy.

     

    Hotel

    Hotel Shores Golden to połączenie stylu orientalnego i nowoczesnego. Na terenie hotelu znajdują się 2 baseny, w tym jeden z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym, zewnętrzne podgrzewane jacuzzi, bilard, sauna, siłownia oraz bank i mini market. Ponadto Goście mają do dyspozycji dwie restauracje (główną i Le Bond Pizza) oraz 3 bary (w tym bar przy basenie i na plaży). Hotel zapewnia bezpłatny shuttle bus do Naama Bay.

     

    Pokoje

    Hotel posiada 250 pokoi wyposażonych w klimatyzację łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów, tv sat., radio, telefon, mini bar. Pokoje z widokiem na basen, ogród lub góry.  Większość pokoi ma balkon lub taras.

     

    Wyżywienie

    Formuła All inclusive, która zawiera śniadania (7:15-10:00), lunche (12:30-14:30), kolacje (19:30-21:30). Między 11:00 a 17:00 dostępne są ponadto przekąski w wybranych barach. Napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole podawane są miedzy 11:00 a 24:00.

     

    Sport i rozrywka

    Hotel oferuje swoim Gościom rozmaite możliwości uprawiania sportów wodnych, zewnętrzną salę gimnastyczną, centrum nurkowe, boisko do siatkówki, bilard, centrum urody, klub włoski oraz wieczorne animacje.

     

    Dzieci

    Hotel oferuje najmłodszym brodzik.

     

    Hotel polecamy Klientom ceniącym aktywną formę wypoczynku.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Oasis Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel z licznymi udogodnieniami i doskonałą atmosferą, położony na malowniczym wzniesieniu. Atutem jest również smaczne jedzenie. Polecam na wypoczynek dla młodych osób, poszukujących rozrywek, jak również dla par.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    hotel położony w odległości ok. 200 m od plaży, ok. 7 km od Naama Bay i ok. 6 km od starego centrum Skarm El Sheikh.

     

    Wyposażenie hotelu:

    dla Gości hotelowych przygotowano restauracje główną, restauracje włoską, restauracja rybna, koktajl bar oraz bary w hotelowym lobby, przy basenie i na plaży, kawiarnia orientalna, sklepiki z pamiątkami i bank

    Wyposażenie pokoju:

    hotel posiada 250 pokoi wyposażonych w klimatyzacje, mini bar, łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, telefon, telewizor oraz balkon lub taras z widokiem na basen, morze i góry.

    Sport i rozrywka:

    do dyspozycji Klientów hotel oferuje 2 baseny, w tym jeden z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym, brodzik dla dzieci, zewnętrzne podgrzewane jacuzzi, bilard, siłownia, sauna, dyskoteka, centrum nurkowania i sportów wodnych na plaży oraz bogate wieczorne animacje (w tym wieczory egipskie).

    Wyżywienie:

    All inclusive śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej w godz. 07:30-10:00.  późne śniadanie w lobby barze w godz. 10:00-11:00,  przekaski w barze przy plaży w godz. 11:00-17:00,  obiad w formie bufetu w restauracji głównej w godz. 12:30-14:30,  podwieczorek (kawa, herbata, ciasto) w barze Relax przy basenie w godz. 17:00-18:30,  kolacja w formie bufetu w restauracji głównej w godz. 19:30-21:30,  napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole serwowane w szklankach w godz. 10:00-23:00, lokalne wino podawane jest tylko w restauracji głównej do obiadu i kolacji, lokalne alkohole serwowane w barze Le Blond przy basenie w godz. 10:00-12:00, na plaży Klienci z opcji all inclusive korzystają  jedynie z napoi bezalkoholowych. Do opcji all inclusive nie są wliczone: woda i napoje w butelkach i w puszkach, kawa, herbata, soki ze świerzych owoców, lody, koktajle i tzw. long drinki.  

    Cena zawiera:

    • przelot
    • opłaty paliwowe i kursowe,
    • opłaty lotniskowe,
    • transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
    • ubezpieczenie KL i NW
    • zakwaterowanie
    • wyżywienie wg. oferty
    • opieka polskiego rezydenta

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy egipskiej  

     


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel z licznymi udogodnieniami i doskonałą atmosferą, położony na malowniczym wzniesieniu. Atutem jest również smaczne jedzenie. Polecam na wypoczynek dla młodych osób, poszukujących rozrywek, jak również dla par.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Sharm El Sheikh

    Kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    2005 r., odnowiony 2011 r.

    Położenie

    Om El Seid, 20 km od lotniska, 7 km od Naama Bay. Hotel usytuowany na powierzchni 35.000 m2.

    Plaża

    400 m od hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa. Skała koralowa przy zejściu do morza, pomost. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne. Przejście na plażę przez ulicę. Na plażę kursuje bezpłatny bus hotelowy. Bar na plaży zawarty w All Inclusive.

    W hotelu

    restauracja, 3 bary, 3 baseny odkryte (930, 270, 220 m2 - 1 basen podgrzewany).

    Pokoje

    w 22 bungalowach i w 3 budynkach: 250 pokoi standardowych, 16 pokoi rodzinnych; TV, sejf (bezpłatny), minibar (płatny), suszarka, telefon, prysznic, terakota, balkon lub taras.

    Bezpłatne

    siłownia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, rzutki.

    Płatne

    łącze internetowe w lobby, kawiarenka internetowa, pralnia, sauna, masaż, jacuzzi, centrum nurkowe, bilard, salon piękności, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    brodzik, animacje, miniklub, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).

    Wyżywienie

    All Inclusive (09:00-24:00)

    Posiłki

    śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja.

    Napoje zawarte

    lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

    System nie zawiera

    napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, kawy po turecku, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

    Tel./faks

    0020 69/ 366 51 21, 366 51 07


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Net Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel z licznymi udogodnieniami i doskonałą atmosferą, położony na malowniczym wzniesieniu. Atutem jest również smaczne jedzenie. Polecam na wypoczynek dla młodych osób, poszukujących rozrywek, jak również dla par.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Egipt/Sharm el Sheikh

    Lokalizacja

    na klifie Ras Om El Seid, w dzielnicy Hadaba Old Market - ok. 4 km centrum turystyczne Naama Bay - ok.11 km (bezpłatne busy kursują 3 razy dziennie od poniedziałku do piątku) lotnisko - ok. 18 km

    Plaża

    ok. 600 metrów od hotelu, prywatna, z naturalnymi tarasami słonecznymi, rafa koralowa i pomost ułatwiający zejście do wody leżaki i parasole bezpłatne

    Hotel

    czterogwiazdkowy, kameralny, należy do egipskiej sieci hotelowej Shores, położony w drugiej linii brzegowej, posiada 250 pokoi zlokalizowanych w kilkunastu 2-piętrowych willach na terenie egzotycznego ogrodu

    Udogodnienia

    całodobowa recepcja, kantor, bankomat, pralnia, fryzjer, apteka, sklep z pamiątkami, mini market, perfumeria, jubiler, namiot beduiński, przechowalnia bagażu, parking, ręczniki plażowe

    Internet

    kafejka internetowa i Wi-Fi w lobby (ok. 10 USD/godz.)

    Pokoje

    2-os., możliwość 1 lub 2 dostawek, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja, TV SAT, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna); w większości pokoi balkon lub taras

    Restauracje i bary

    restauracja główna (kuchnia międzynarodowa) restauracja śródziemnomorska la carte Alexandrina (raz na pobyt bezpłatnie, wymagana wcześniejsza rezerwacja) bar Le Blond lobby bar bar przy basenie bar na plaży

    Wyżywienie

    All Inclusive -śniadanie (07.00-10.00) -późne śniadanie (10.00-11.00) -przekąski w barze na plaży (11.00-16.00) -obiad (12.30-14.30) -kolacja (19.30-21.30) -lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-23.00)

    Rozrywka

    2 baseny (w tym jeden z sezonowo podgrzewaną wodą) z leżakami i parasolami, siatkówka plażowa, piłka wodna, aqua aerobik, tenis stołowy, siłownia, międzynarodowe animacje, wieczorne występy

    Płatne

    centrum SPA, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, masaże, bilard, centrum nurkowe i sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    brodzik, mini klub, mini disco, plac zabaw, specjalne menu i krzesełka w restauracji, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2

    Oficjalna kategoria

    4 gwiazdki

    Karty kredytowe

    Visa, Master Card

    Strona www hotelu

    www.shoreshotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

    Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

    Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel z licznymi udogodnieniami i doskonałą atmosferą, położony na malowniczym wzniesieniu. Atutem jest również smaczne jedzenie. Polecam na wypoczynek dla młodych osób, poszukujących rozrywek, jak również dla par.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    Otoczony zadbanym ogrodem, malowniczo położony na klifie Ras Um El Sid kameralny hotel. W odległości ok. 7 km od Naama Bay, dokąd kursuje 1 x dziennie (oprócz weekendów) bezpłatny bus hotelowy. Ok. 18 km od lotniska.
    Plaża:
    Hotel usytuowany ok. 600 m od plaży z dostępem do rafy koralowej (kursuje bus hotelowy). Leżaki, parasole, materace i ręczniki na plaży - bezpłatne.
    Do dyspozycji gości:
    Hotel składa się z budynku głównego i kilkudziesięciu 2-piętrowych willi. Ostatni remont miał miejsce na poczatku 2015 r. Recepcja, restauracja główna Golden, bary przy basenie, lobby bar, bar na plaży, apteka, fotograf, sklepik z pamiątkami, kantor, minimarket, perfumeria, jubiler.2 baseny - jeden (pow. ok. 1100 m?) z wydzielonym jacuzzi oraz podgrzewaną wodą w okresie zimowym, leżaki, parasole, materace i ręczniki przy basenie - bezpłatne.
    Pokoje:
    Hotel oferuje ponad 250 pokoi położonych w kilkunastu 2-piętrowych willach. Pokój standardowy, 2-osobowy (możliwość 2 dostawek dla dzieci lub 1dostawki dla osoby dorosłej), wyposażony jest w klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, TV-sat, sejf, telefon, minibar (odpłatnie). Pokoje posiadają balkon, taras lub okno balkonowe z balustradą. Pokoje z widokiem na basen i na morze za dodatkową opłatą. W pokojach typu standard przy zakwaterowaniu 2+2, jedno z dzieci śpi z rodzicami, hotel gwarantuje tylko 1 dostawkę.
    Wyżywienie:
    All Inclusive obejmuje śniadanie (07:15-10:00), obiad (12:30-14:30) i kolację (19:30-21:30) w formie bufetu w restauracji głównej. Lekkie przekąski w barze na plaży (11:00-15:00). Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (11:00-24:00) w wyznaczonych barach. Wino i piwo serwowane tylko podczas posiłków w głównej restauracji. Na plaży w opcji all inclusive dostępne tylko napoje bezalkoholowe i lekkie przekąski.
    Program sportowy i animacyjny:
    Dla aktywnych hotel oferuje siatkówkę plażową, piłkę wodną, siłowanię, aqua aerobik, tenis stołowy oraz odpłatnie: bilard, masaże, sauna, centrum nurkowe (przy hotelu Aloha Shores). Okazjonalnie program animacyjny.
    Internet:
    Internet Wi-Fi w lobby - bezpłatny, wpokojach - płatny (ok. 11 USD/godz.).
    Kategoria lokalna:
    ****
    Strona www:
    www.otiumhotels.com
    Naszym zdaniem:
    Cieszący się dużą popularnością obiekt należący do sieci Otium. Stanowi świetną propozycję dla każdego! Polecamy dla par, miłośników aktywnego wypoczynku oraz osób poszukujących miejsca blisko pełnego atrakcji centrum miasta.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel z licznymi udogodnieniami i doskonałą atmosferą, położony na malowniczym wzniesieniu. Atutem jest również smaczne jedzenie. Polecam na wypoczynek dla młodych osób, poszukujących rozrywek, jak również dla par.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Hotel o pięknej orientalnej architekturze, położony wśród palm i bujnych ogrodów, bezpośrednio przy plaży.

    Położenie

    Zlokalizowany na południu półwyspu Synaj, na klifie Um El Seid Cliff. 18 km (ok. 25 minut jazdy) od lotniska w Sharm el Sheikh i 11 km (ok. 15 min.) od centrum miasta.

    Wyposażenie

    24-godzinny room service, pralnia, pawilon handlowy przy głównej recepcji (apteka, bank i bankomat, księgarnia, sklep z pamiątkami, minimarket, perfumeria, sklep jubilerski); darmowe przejazdy busem do Naama Bay (w obie strony); parking. Na życzenie ręczniki plażowe.

    Pokoje

    250 przestronnych, klimatyzowanych pokojów, każdy z prywatnym tarasem z widokiem na hotelowe baseny i malownicze krajobrazy. Goście mogą wybrać sypialnię typu queen-size lub z dwoma łóżkami jednoosobowymi. Na życzenie dostępne dodatkowe łóżka i łóżeczka niemowlęce. Pokoje wyposażone są w TV, minibar, sejf, suszarkę do włosów.

    Wyżywienie

    .

    Sport i rozrywka

    Baseny o powierzchni 1100 m2 i 200 m2, oba z sekcjami dla dzieci; jacuzzi na otwartym powietrzu; siatkówka, tenis, bilard; health club, SPA z sauną, masażami, zabiegami pielęgnacyjnymi; centrum nurkowe w sąsiednim hotelu Shores Aloha; pokazy egipskiego folkloru.

    Dla dzieci

    Baseny, animacje, krzesełka dla dzieci.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel z licznymi udogodnieniami i doskonałą atmosferą, położony na malowniczym wzniesieniu. Atutem jest również smaczne jedzenie. Polecam na wypoczynek dla młodych osób, poszukujących rozrywek, jak również dla par.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony jest na klifie Om El-Sid, zaledwie 8 km od zatoki Neama i 18 km od międzynarodowego lotniska w Szarm el-Szejk. Jest on oddalony o zaledwie 600 metrów od siostrzanego obiektu Shores Aloha.

    PLAŻA

    Goście korzystają z plaży przy hotelu Aloha Sharm Hotel - 500 m od hotelu, prywatna z pomostem, piaszczysto-żwirowa, ok. 170 m długości. Skała koralowa przy zejściu do morza. Przejście na plażę przez ulicę. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy.

    HOTEL

    Hotel czterogwiazdkowy zbudowany w 2005 roku i wyremontowany w 2015 roku.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Restauracja główna Golden oraz 5 barów, room service(dodatkowo płatny), sejf w recepcji(bezpłatny), pralnia(płatna), bankomat, sklepy, parking.

    INTERNET

    Wi-Fi w lobby bezpłatnie.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Dwa baseny: jeden 1100 m2, drugi 200 m2 z wydzieloną częścią dla dzieci,salon piękności , centrum SPA, masaż , sauna, jacuzzi, bilard, siłownia, aerobik , tenis stołowy, rzutki , siatkówka plażowa, animacje.

    DLA DZIECI

    brodzik, plac zabaw, animacje i miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), zjezdzalnia.

    ZAKWATEROWANIE

    Hotel oferuje 250 pokoi wyposażonych w: TV, klimatyzację, sejf(bezpłatny), suszarkę.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu.

    INFORMACJE DODATKOWE

    Adres: 31 El-Fanar st. Om El-Sid cliff. Sharm El-Sheikh http://www.shoresgolden.com/ KOLACJA WIGILIJNA I SYLWESTROWA W CENIE.

    CENA

    Cena oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WARUNKI WJAZDOWE

    Między Polską a Egiptem obowiązuje ruch wizowy. Obywatel RP może przed przyjazdem do Egiptu ubiegać się o wizę w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym, na lotnisku w Egipcie lub drogą elektroniczną poprzez złożenie wniosku na stronie internetowej: www.visa2egypt.gov.eg Opłaty za wizę do Egiptu wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna) i 60 USD (wiza wielokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport powinien posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży.  Klienci podróżujący do Sharm el Sheikh i nie korzystający z wycieczek fakultatywnych na miejscu nie mają obowiązku wykupienia wizy. Wystarczy wówczas podbić pieczątkę w paszporcie "Sinai Only", która uprawnia do 14-dniowego pobytu na półwyspie Synaj.  Instrukacja: Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą. Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. Z powodu możliwych zmian dotyczących pobytu w Egipcie proponujemy sprawdzić wcześniej czy warunki wjazdu i pobytu nie uległy zmianie. Aktualne informacje na temat wizy można uzyskać w Ministerstwie Spraw Zagranicznych. Osoby nie będące obywatelami Polski, prosimy o sprawdzenie w ambasadzie egipskiej w Warszawie warunków wjazdu i pobytu.  Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu Otium Golden (ex. Shores)
    Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
    Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
    Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
    Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
    Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
    Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie

    Opinie o Hotelu Otium Golden (ex. Shores)

    5.0
    zdecydowanie polecam

    Byliśmy dwa tygodnie i nie oddałabym ani jednego z tych dni, na każdym kroku spotykaliśmy się z sympatią i uśmiechem, tak obsługi jak i innych gości hotelowych, bez względu czy byli to europejczycy czy Arabowie każdy był miły i nie spotkałam się z \"dyskryminacją\" czy to na stołówce czy na basenie, czytając komentarze w stylu \" traktowali nas gorzej bo nie jesteśmy arabami\" zastanawiam się jakim trudnym i zniesmaczonym turystą trzeba być żeby miejscowi zniżyli się do takiego traktowania. No dobra ale ja miałam pisać o swoich odczuciach a nie o \"innych\" A więc kelnerzy, kucharze menagerowie i sprzątacze w restauracji - każdy jeden zasługuje na pochwałę, to samo panowie na basenie, leżaki, parasole, ręczniki - wszystko na czas i z uśmiechem, obsługa baru przy basenie - rewelacja (bez wyjątku) wasze koktajle te alkoholowe jak i bezalkoholowe będą mi się jeszcze długo śniły po nocach Jasiu :) - shisha przygotowana dla nas, każdorazowo była boska , mogłabym tak wymieniać bez końca ale zamknę całość jednym zdaniem: Klimat w hotelu jak i sam hotel zasługuje na to żeby go chwalić i wracać do niego nie tylko wspomnieniami

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.7
    zdecydowanie polecam

    witam byliśmy w tym hotelu w listopadzie 2014 i bardzo go chwalę miejsce świetne i obsługa także ok jedzenie super smaczne i dobre baseny gigantyczne i dla każdego super lokalizacja wszędzie można dojechać bo jest blisko nic nam z pokoju nie zginęło więc nie rozumiem tych komentarzy telefony i pieniądze leżały zawsze na wierzchu bądź w walizkach polecam spędzanie wieczorów poza hotelem miasto jest bardzo bezpieczne i żadnemu turyście jeszcze nic się nie stało nigdy polecam ten hotel w 100% jest świetny

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    3.9
    polecam

    Ładny hotel dla niewymagającego klienta,dla ludzi młodych,dużo Polaków.Plaża blisko,baseny czyste,obsługa miła.Ogólnie miło spędzony czas pod każdym względem.

    POLECAM:
    singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    3.9
    2.4
    odradzam

    W łazience grzyb, odpadają kafelki. Obsługa nachalna i uporczywa. Kolacja w innym hotelu. Bywają kradzieże z sejfów które są w pokojach. Nie polecam!

    POLECAM:
    singlom
    Podsumowanie: odradzam
    2.4
    2.4
    odradzam

    Minusy :bardzo słabe all(jedzenie poprawiło się tylko na weekend);na kolację trzeba chodzić do siostrzanej Alohy (bo mało ludzi)+spacery na plażę,to się robią już km w tym upale i jest to mocno uciążliwe!!!Generalnie hotel bardzo skromny i do remontu,a już szczególnie część restauracyjna i lobby z niby-barem,extra płatnym,gdzie nigdy nikogo nie widziałam.Nudno,wieczorami nic się nie dzieje i czynny jest tylko jeden bar(przy basenie),gdzie żrą niemiłosiernie komary!!!Po tej ich rewolucji jest dużo gorzej(nasz nasty raz w Egipcie),mało turystów z Zachodu (Niemców prawie wcale),a co za tym idzie.na wszystkim szukają oszczędności, a na bazarach są bardziej namolni(a taksówkarze próbują oszukiwać, z czym wcześniej się nie spotkaliśmy).Hotel do marca był nieczynny z powodu braku gości.Dlatego radzę generalnie czyt.tylko najnowsze opinie i wybierać naprawdę dobre sieciowe hotele(najlepiej zarządzane przez europejczyków).Plusy:basen, miła obsługa i cudowna RAFA(dla niej wybraliśmy ten hotel). .Jednak nie polecam go.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: odradzam
    2.4
    4.9
    polecam

    Hotel wystrojem i klasa odbiega trochę od tych egipskich molochow,dzięki temu ma przynajmniej swój klimat. Wybrałysmy akurat Sharm, bo słyszałymśy o pieknej rafie, i rzeczywiście opinie są prawdziwe. Cena nie wygorowana, wiec czemu nie. Faktycznie spoko wybor jedzenia, mili ludzie, opieka biura ok. Jedzenie mogłoby być bardziej urozmaicone, a tak to wszystko elegancko, organizacja i w ogóle obsługa. Świetne mejsce dla mlodych i aktywnych!

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Wiem że są różne opinie o tym hotelu, ale za tą cenę było nieźle. Nie jest to wielki kompleks jak często bywa w Egipcie, raczej niewielki, ale z dwoma dużymi basenami. Wybraliśmy go ze względu na fakt że prawie jest w centrum, bo nie chcieliśmy się zamknąć na pustyni. Po wyjściu z hotelu jest mini centrum Il mercato z restauracjami i sklepami, ale stosunkowo blisko bo jakieś 4-5 km jest do starego centrum Sharmu z orientalnymi bazarami i ciekawymi miejscami, można pojechać taksówką. Jedzenie było smaczne, ale wybór mógłby być większy. Duży plus za plażę, która w tej części sharmu jest najładniejsza.

    POLECAM:
    ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    3.6
    może być

    Bylismy tam w podrozy poslubnej, hotel ladny, czysty, obsluga bezczelna wrecz ale to chyba wina wiosny ludow bo wymieniajac wrazenia z innymi ludzmi przebywajacymi w sharm w 09.-10.2011 bylo podobnie. jedzenie dosc monotonne, ja jeszcze moglam cos wybrac gorzej z mezem. wiadomo kraj charakterystyczny ale porcjonowanie po ok 10-20 dag pieczonej kury na kilkadziesiat osob to przesada. animacje ok, wiekszosc pod ruskich, alkohol w al - lokalna tanizna w baniakach przywozona, wiec prosze sie zaopatrzyc w co nieco :) w porownaniu do innych hoteli malo rusków, co na plus.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: może być
    3.6
    3.7
    polecam

    Właśnie wróciłam z tego Hotelu wyżywienie dobre,pokoje ok czystość również w porządku,ale co do Animacji to katastrofa.Animatorzy nic nie robią pałętają się z konta w kąt nawet nie znają dobrze układów animacyjnych o 20,30 zaczynają się animacje dla dzieci które trwają tylko 30min.później jest długo, długo jakaś smętna muzyka po czym godzinę coś porobią nudnego i na tym się kończy cała zabawa o 23,00.Zależy im tylko żeby gości wyciągnąć na dyskotek za 35$ lub raz w tyg.za 15$ oczywiście za os.to chyba jakaś przesada!!!Co tu dużo mówić mają z tego kasę i dobrze,się bawią a później w dzień mało co ich widać bo przecież nie mają siły!!!

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    3.7
    2.1
    odradzam

    Na dzien dobry recepcjonista wyłudza za możliwosc otrzymania lepszego pokoju kilka dolarów choć wszystkie pokoje w podobnym zaniedbanym stanie.Ręczniki mogą wymieniane być co dziennie co z tego kiedy zamiast białych otrzymujemy szare . Jedzenie bardzo mało urozmaicone jak jest (z naciskiem na jak jest ) drób czy inne mięso to obsługa dzieli na porcyjki dla "krasnali". Przy basenie bardzo dużo much. Opcja all inclusiv bardzo skromna , woda w butelce dodatkowa opłata 1$ , pizza jako "atrakcja" 5$ raz w tygodniu , w dodatku różne rodzaje o jednym smaku. Stanowczo nie polecam.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: odradzam
    2.1

    Otium Golden (ex. Shores) - możliwości zakwaterowania:

    Standard Pool View DBL
    STANDARD ROOM
    POKÓJ DWUOSOBOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
    POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA OGRÓD
    POKÓJ DWUOSOBOWY PROMO
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN

    Otium Golden (ex. Shores) - Możliwości wyżywienia:


    Otium Golden (ex. Shores) - miasta wylotu:


    Otium Golden (ex. Shores) - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Otium Golden (ex. Shores)? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00