Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Alpine Mugon, Paganella
  • Hotel Alpine Mugon, Paganella
  • Hotel Alpine Mugon, Paganella
  • Hotel Alpine Mugon, Paganella
  • Hotel Alpine Mugon, Paganella
  • Hotel Alpine Mugon, Paganella
  • Hotel Alpine Mugon, Paganella
  • Hotel Alpine Mugon, Paganella
  • Hotel Alpine Mugon, Paganella
  • Hotel Alpine Mugon, Paganella
1 / 10
Udogodnienia hotelu Alpine Mugon
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Dostęp do Internetu
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Alpine Mugon
star 4

Włochy: Paganella: Molveno
Ocena hotelu Alpine Mugon:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Alpine Mugon:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 września 2018

Hotel Alpine Mugon w ofercie Biura podróży:

Neckermann

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Dolomity, Włochy

UWAGA!

OPIS AKTUALNY DLA SEZONU ZIMA 2017/18.

Ski info

Skipass gratis! (dla dzieci ur. po 30.11.2010)Wyciąg: ok. 300 mSkibus: ok. 50 mTrasa biegowa: ok. 2 kmWypoż. sprzętu: ok. 200 mNarciarnia: w hotelu

Położenie

spokojne, blisko centrum

Wyposażenie

44 pokoje, recepcja, winda, WLAN gratis, restauracja.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie (A)

prysznic, WC, suszarka, TV, sejf, telefon, lodówka. WLAN za opłatą (5 EUR/3 dni, 8 EUR/7 dni), płaszcze kąpielowe (ok. 5 EUR/zmiana). A2A: pokój 2-os. (ok. 18 m kw.). A2B: pokój 2-os. (ok. 25 m kw.). 

Dzieci

mini klub (6-13 lat) 6 x na tydzień w terminie 23.12-10.03 w godz. 16-19:00, pokój zabaw.

Wellness

kryty basen (ok. 104 m kw.), sauna, łaźnia parowa, grota solna. Za opłatą: masaże i solarium, ręczniki do sauny (na zapytanie/wymiana 3 EUR)

Wyżywienie

bogaty bufet śniadaniowy, wieczorem 2-daniowe menu i bufet sałatkowy. Menu dla dzieci. 1 x na tydz. kolacja z regionalnymi specjałami.

Święta/Sylwester

menu bożonarodzeniowe i sylwestrowe.

Zniżki (A)

1 dziecko (do 7 lat): pobyt gratis lub 2 dzieci (od 2 lat): zniżka procentowa.

Opłata klimatyczna

ok. 1,50 EUR/dzień/os. od 14 lat.

Parkowanie

garaż ok. 3 EUR/dzień.

Zwierzę domowe

ok. 5 EUR (maks. 20 kg).

Wcześniej = taniej (A)

10% zniżki przy rez. do 30.11 (nie dot. 24.12-5.01, nie łączy się z innymi zniżkami). 

N Plus

Zniżki na skipassy od 8 lat (na podstawie przedstawienia voucheru i podania nazwiska w biurze ze skipassami) 6=5 (nie dot. 23.12-5.01).Dzieci do 8 lat (ur. po 30.11.2010 r.) otrzymują skipass gratis/przy zakupie skipassa przez rodzica.Polskojęzyczny instruktor narciarstwa na miejscu przez cały sezon (możliwość zakupu lekcji, w miarę dostępności).30% zniżki na zabiegi w strefie wellness.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Europe Mountains

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Monte Bondone

OPIS

Hotel Alpine Mugon oferuje znakomite pokoje w miejscowości Monte Bondone. Położony 850 metrów od centrum jest dobrym wyborem na wakacje w regionie Monte Bondone.

W pokojach goście mają do dyspozycji takie udogodnienia jak telewizja satelitarna. Dostępny jest także kącik internetowy.

W obiekcie Hotel Alpine Mugon jest strefa wellness, a w niej m.in. basen kryty, łaźnia parowa oraz sauna fińska. Warto z niej skorzystać po aktywnym dniu.

W okolicy znajduje się 17 km tras narciarskich należących do stacji narciarskich w regionie Monte Bondone. Najbliższy wyciąg znajduje się 300 metrów od obiektu.

W CENIE

Basen wewnętrzny Parking Pokój relaksacyjny Sauna Łaźnia parowa Basen dla dzieci Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Łóżeczko dla dziecka Szlafrok Garaż Masaże Minibar Solarium Telefon Strefa Wi-Fi Kącik internetowy Łóżeczka dla dzieci na zapytanie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 872 m. Wyciągi - 317 m.

PARKING

garaż, parking niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu, kącik internetowy.

USŁUGI SPA I WELLNESS

solarium, basen kryty, centrum odnowy biologicznej, łaźnia parowa, cichy pokój do medytacji i relaksu, sauna fińska, masaże.

REKREACJA I SPORT

tenis stołowy, klub fitness, schowek na rowery.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka, wysokie krzesło dla dziecka, plac zabaw dla dzieci, basen dla dzieci, menu dla dzieci, łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

USŁUGI HOTELOWE

jadalnia, restauracja, pokoje dla niepalących, winda, bar, udogodnienia dla niepełnosprawnych, pokój śniadaniowy, recepcja.

WYPOSAŻENIE POKOI

minibar, telewizja satelitarna, telefon, prysznic, szlafroki, suszarka do włosów, toaleta, część wypoczynkowa, safe in room.


Wygoda Travel

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Jednym zdaniem

Znakomita baza wypadowa na stoki Monte Bondone, hotel z wellnessem - to silne atuty tego obiektu.

Hotel

komfortowy, 4-gwiazdkowy hotel z centrum wellness,  położony w miejscowości Vason, ok. 150 m od stoków narciarskich.

Pokoje

Camomilla - pokój 2 osobowy z możliwością jednej dostawki, o powierzchni ok. 24 m2, wyposażony w łazienkę z prysznicem, suszarką do włosów, WC; TV SAT, telefon, minibarek (odpłatnie), sejf. Większość posiada balkon Junior Suite Mughetto - przestronny pokój przeznaczony dla 4 osób o powierzchni ok. 28 m2-32 m2 (łóżko małżenskie oraz rozkładane, podwójne-dwupoziomowe łóżko dla dzieci), wyposażony w łazienkę z prysznicem, suszarką do włosów, WC; TV SAT, minibarek (odpłatnie), sejf. Większość posiada balkon. 

Do dyspozycji

centrum wellness  o powierzchni ok.1000 m2 z basenem, sauną, jacuzzi, łaźnią turecką; parking, garaż (odpłatnie 5 eur/noc,), narciarnia, recepcja, Wi -Fi (płatne 8 eur/tydzień).

Po nartach

Vason to niewielki ośrodek narciarski z kilkoma sklepami, barami natomiast  w odległości ok. 22 km znajduje się  stolica regionu  miasto Trydent z wieloma zabytkami oraz rozrywkami typu bary, sklepy, restauracje itp.

Kuchnia

śniadania w formie bufetu, obiadokolacje 4-daniowe:bufet sałatkowo-przystawkowy, pierwsze i drugie danie (wybór spośród kilku wariantów), deser. 

Ramowy program imprezy

Ramowy program imprez samolotowych: Dzień 1: odprawa na lotnisku na 2 godz. przed wylotem. Przylot, transfer do hotelu (od 2,5h do 4,5h), zakwaterowanie, obiadokolacja (w przypadku późnego przyjazdu do hotelu (po godz.21.00) klienci otrzymują tzw. kolację na zimno. Dzień 2-7: białe szaleństwo. Dzień 8: śniadanie, wykwaterowanie, transfer na lotnisko, wylot do Polski. Sprawdź rozkład lotów. Ramowy program imprez autokarowych: Program klasyczny 7-noclegowy: Dzień 1: wyjazd zgodnie z rozkładem jazdy, przejazd przez Czechy i Austrię. Dzień 2: przyjazd do Włoch, zakwaterowanie, obiadokolacja. Dzień 3-8: białe szaleństwo. Dzień 9: śniadanie, wykwaterowanie, wyjazd do Polski, przejazd przez Włochy i Austrię. Dzień 10: przejazd przez Czechy, przyjazd do Polski w godzinach wczesno-porannych. Sprawdź rozklad jazdy dla pobytów 7-noclegowych Ramowy program imprez z dojazdem własnym: Program klasyczny 7-noclegowy: Dzień 1: przyjazd, zakwaterowanie od godz. 14:00, obiadokolacja. Dzień 2-7: białe szaleństwo. Dzień 8: śniadanie, wykwaterowanie do godz. 10:00.

Opis konwencji Mama i Ja

Prawdziwy program Mama i Ja jest nie do pomylenia z innymi, które próbują go naśladować. To zdecydowanie najlepszy sposob na narty z rodziną! Jak wyglądają szkolenia i animacje? Po śniadaniu opiekę nad dziećmi przejmują instruktorzy. Szkolenia rozpoczynamy obowiązkową rozgrzewką, po której następują zajęcia w grupach. W trakcie szkoleń obecność rodziców jest niewskazana. Nasi instruktorzy zadbają o wszystko co ważne: na początek pomogą w dobraniu sprzętu, a na końcu przygotują do zawodów podsumowujących wyjazd - ważne przecież, aby wszyscy wygrali:-) Po powrocie do hotelu czas na naszych animatorów - możecie spokojnie odpocząć mając pewność, że dzieci są w dobrych rękach. Wieczorne kładzenie się do snu jest już w rękach rodziców, ale po dniu pełnym wrażeń nie będzie z tym problemu... Kilka lat temu dokonaliśmy rozdziału funkcji instruktorów od animatorów, którzy dbają o dzieci od powrotu z nart. Okazało się to strzałem w dziesiątkę i zdecydowanie podniosło oceny wyjazdów (nie podniosło zaś cen)!Mniejsze grupy, lepsza opieka Wszystkie szkolenia odbywają się w niewielkich grupach, a liczba instruktorów dostosowywana jest do liczby dzieci i ich poziomu. Przewidujemy minimum 1 instruktora na grupę od 4 do 6 dzieci, ale początkujące grupy są zwykle mniejsze. Przyporządkowanie do grup odbywa się pierwszego dnia jazdy: instruktorzy ustalają składy poszczególnych grup na podstawie faktycznych umiejętności dzieci. W miarę indywidualnych postępów możliwe są późniejsze przejścia z grupy do grupy.Starsi i młodsi w tym samym miejscu! I maluchy i nastolatki nie będą narzekać na brak towarzystwa, a Alpy to fantastyczne miejsce na pierwsze szusy. W programie Mama i Ja mogą wziąć udział dzieci w wielku 4 - 13,99 lat. Starsze dziecko może doskonalić jazdę, kiedy młodsze dopiero ją zaczyna - nasi instruktorzy zadbają o jednych i drugich. Dlaczego takie przedziały wiekowe? Dzieci starsze, niż 14 lat, często są już na tyle samodzielne, że jazda w grupie pod okiem dziecięcego instruktora i zabawy animacyjne nie będą dla nich atrakcją. Natomiast maluchy poniżej 4 lat często wymagają bardziej intensywnej opieki rodziców, aby skorzystać z atrakcji, jakie oferuje program.Program MAMA i JA - najlepsze rozwiązanie na rodzinne ferie próbują kopiować inni, ale oryginał jest tylko jeden

Program narciarski

ze względu na położenie hotelu pod wyciągami,  sugerujemy przeznaczyć 6 dni na stacji Monte Bondone. Karnet 6 x Monte Bondone obejmuje również szusowanie po 1 dniu na stacji Paganella oraz 1 dzień na stacji Folgaria. Karnet zawiera równiez nocną jazdę na stoku. http://www.skimontebondone.it/family-village/nightsunset/

Cena zawiera

zakwaterowanie wg wybranej oferty * śniadania i obiadokolacje * pakiet Mama i Ja dla dzieci w wieku 4-13,99 lat * opiekę rezydenta * korzystanie z centrum wellness * ubezpieczenie KL, NNW i bagaż, które obejmuje także amatorskie uprawianie sportów zimowych i następstwa chorób przewlekłych, oraz ubezpieczenie OC narciarza i ubezpieczenie sprzętu sportowego * transport do hotelu wg wybranej oferty (dotyczy oferty samolotowej i autokarowej) * podatek VAT.

Cena nie zawiera

napojów do obiadokolacji * szkoleń narciarskich i opieki dla dzieci powyżej 14 lat i poniżej 4 lat.

Dopłaty opcjonalne

ubezpieczenie rozszerzone (koszty leczenia 30 000 ) * szkolenia narciarskie dla osób powyżej 14-go roku życia (szkolenia trwają 2 h dziennie) * karnet.

Pakiet Mama i Ja obejmuje

szkolenia narciarskie dla dzieci 4-14 lat w grupach 6-8 osób * opiekę na stoku i po nartach * program animacyjny po nartach - gry i zabawy (w godz. 17.30-21.00 z przerwą na kolację).

Dopłaty obligatoryjne

opłata klimatyczna, płatna na miejscu - 1,50 Eur/os./dzień (dla osób powyżej 14 lat).

Uwaga

Szkolenie dla osób powyżej 14 roku życia odbywa się 2 h dziennie. Godziny szkoleń są podawane na miejscu w pierwszym dniu pobytu. Zakupione karnety rozdaje kierownik grupy. Aby otrzymać karnet należy uiścić kaucję za key card w wysokości 5 eur. Po wykorzystaniu karnetu, prosimy go zwrócić w dowolnej kasie skipasowej i odebrać kaucję. Instrukcja dla Ubezpieczonych: W sytuacji wystąpienia szkody/wypadku - proszę zapoznać się z Instrukcją dla Ubezpieczonych - wejdź i przeczytajKarta Ubezpieczeniowa:  Posiadacz niniejszej karty jest objęty ochroną ubezpieczeniową przez SIGNAL IDUNA Polska Towarzystwo Ubezpieczeń S.A. - pobierz kartę ubezpieczeniową. * Niniejsza karta jest ważna tylko z polisą ubezpieczeniową, będącą w posiadaniu organizatora turystyki.

Najważniejsze cechy hotelu

Szkolenia dla dzieci i dorosłych Przy wyciągach Wellness z basenem


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


Snowtrex

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Miasto

Monte Bondone

Kraj

Włochy

Cel podróży

Historyczna góra Monte Bondone znajduje się jedynie 15 km od Trento. Trzy idylliczne osady przy Monte Bondone gwarantują dobre połączenie z terenem narciarskim. Po wyczerpującym dniu na stoku oferowane będą tutaj wszelkie inne aktywności, jak np. apr?s-ski na stoku, jazda na łyżwach lub sankach. W przeróżnych restauracjach czy pizzeriach można delektować się słynną włoską kuchnią. Miłośnikom natury proponujemy udać się do Rezerwatu Przyrody Tre Cime del Monte Bondone lub do alpejskiego ogrodu botanicznego. Dodatkowo warto wybrać się do miasta Trento, aby zwiedzić historyczne centrum miasta, romańską katedrę, różne muzea lub po prostu udać się na zakupy.

Teren narciarski

Z karnetem "Monte Bondone" mogą Państwo korzystać z ok. 19 km tras, do których dostęp ułatwia 6 wyciągów i które kompletnie są naśnieżane. Monte Bondone (1184 - 2090 m) w każdą zimę przemienia się w czarujące centrum narciarskie. Sprawiająca niesamowite wrażenie 360° panorama górska z widokiem na góry Trentino, Dolomity Brenta po Dolinę Val di Fassa przysparza o szybsze bicie serca każdego miłośnika sportów zimowych.Zróżnicowane zjazdy sprawią radość zarówno początkującym, jak i zaawansowanym narciarzom. Szukającym wyzwań proponujemy 3,5 km zjazd "Gran Pista" o różnicy wysokości ok. 800 m, który już po raz drugi została wybrana najpiękniejszym zjazdem w Trentino. Snowboardziści mogą wyszaleć się w snowparku z boardercross, halfpipe, jumps i superpipe (120 m).Dla tych, którzy w trakcie dnia nie wyczerpali całej swojej energii, mają wieczorami możliwość wypróbowania tras na oświetlonych stokach. Takie trzy oświetlone stoki są dla Państwa zawsze dostępne w czwartki i soboty.

Gwarancja śniegu (01.01. - 15.03.)

Jeżeli na 5 dni przed rozpoczęciem wycieczki (dzień przyjazdu) z powodu braku śniegu wszystkie tereny narciarskie, na które obowiązuje wykupiony karnet narciarski będą zamknięte, mogą Państwo bezpłatnie dokonać zmiany rezerwacji na inną naszą wycieczkę w tym samym terminie (o ile są jeszcze wolne miejsca; cena nowo wybranej oferty obowiązuje z dnia dokonania ówczesnej rezerwacji; gwarancja ważna jedynie dla wycieczek zaczynających się w terminach od 01.01. do 15.03.). Aby móc skorzystać z gwarancji, prosimy o kontakt w wyznaczonym terminie (na 5 dni przed rozpoczęciem wyjazdu/pobytu, np. w poniedziałek, jeżeli impreza turystyczna rozpoczyna się w sobotę) drogą mailową na adres gwarancjasniegu-pl@snowtrex.com.

Karnet narciarski - świadczenia dodatkowe.

Oferty zawierające karnet narciarski w cenie oznaczone są znakiem "FREE SKI - SKIPASS W CENIE". Należy upewnić się przed dokonaniem rezerwacji, czy wybrali Państwo ofertę z karnetem w cenie.

Położenie/wyposażenie

Komfortowy 4-gwiazdkowy hotel Alpine Mugon położony jest bezpośrednio w centrum Vason del Monte Bondone. Przy dobrych warunkach śniegowych, zjazd na nartach możliwy jest pod sam obiekt. Do najbliższego wyciągu jest ok. 300 m. Trasa biegowa położona jest ok. 500 m, a skibus zatrzymuje się w odległości ok. 150 m od obiektu. Na życzenie można skorzystać z hotelowego autobusu wahadłowego (za opłatą).Do wyposażenia hotelu należą recepcja, hol hotelowy z kącikiem internetowym i Wi-Fi (za opłatą), winda, pokój gier, pokój śniadaniowy, jadalnia, restauracja, bar i pomieszczenie na sprzęt narciarski. Za opłatą można skorzystać z miejsc parkingowych w garażu.Luksusowa strefa wellness o powierzchni ok. 1000 m? wyposażona jest w kryty basen, brodzik, sauna i łaźnię parową oraz pokój relaksacyjny. W godz.: 14:00-19:00 można korzystać z tej strefy bezpłatnie. W cenie zawarte jest także korzystanie z pokoju fitness. Dodatkowo za opłatą można skorzystać solarium, masaży i zabiegów pielęgnacyjnych. W okresie 20.12.2017-12.03.2018 dla dzieci w wieku 3-12 lat organizowana jest bezpłatna opieka (wg opisu na miejscu).PokojePrzytulne pokoje wyposażone są w łazienka lub prysznic/WC, TV sat., telefon (za opłatą), sejf, suszarka do włosów, kącik wypoczynkowy i minibar (za opłatą).WyżywienieWliczony w cenę typ wyżywienia HB obejmuje napój powitalny, codzienne śniadanie jak i 2-daniowe menu z warzywami i bufetem deserowym wieczorem. Istnieje możliwość przygotowania specjalnego menu dla dzieci. W okresie Świąt Bożego Narodzenia (24.12.) serwowana jest odświętna kolacja. Na miejscu możecie Państwo dokupić obiady w godzinach popołudniowych oraz Lunchboxy (na zapytanie, oba za opłatą).

Świadczenia w cenie

Noclegi w wybranym terminieWyżywienie jak wybranoKorzystanie ze strefy wellness (wg opisu)Korzystanie z sali fitness1 x pobyt/osoba pełnopłacąca 20 % zniżki na zabiegi w strefie wellnessNapój powitalnyMenu bożonarodzenioweOpieka nad dziećmi (wg informacji w hotelu)Kącik internetowy (w lobby)Sejf (w pokoju)Krzesełko dla dziecka

Opcjonalnie płatne na miejscu

SolariumCentrum urody i masażePłaszcz kąpielowy do wypożyczenia: 5,- €Klapki kąpielowe do wypożyczenia: 2,50 €Wi-Fi (w hali hotelowej): 2,- € /godz.Obiad: 18,- € osob./dzień (dzieci w wieku 3 - 15 lat 13,- € osob./dzień)Pakiet z lunchem (na zapytanie)Minibar i telefonŁóżeczko dziecięce: 5,- € /dzieńGaraż: 5,- € /dzień

Płatne na miejscu

Opłata klimatyczna: ok. 1,30 € za osob./nocKeycard: 5,- €

Zwierzęta domowe

Zwierzęta domowe na zapytanie (5,- €/dzień, bez karmy, tylko małe zwierzęta)

Zniżki

Pokój 2-osob./dostawka prysznic/WC, HB - przy zakwaterowaniu wraz z 2 osobami płacącymi pełną cenę wycieczki, pozostali uczestnicy otrzymają: do skończonych 7 lat 100% 8 do 15 lat 40% 16 do 64 lat 20% od 65 lat 25%

Juniorsuite 4-osob., HB - przy zakwaterowaniu wraz z 2 osobami płacącymi pełną cenę wycieczki, pozostali uczestnicy otrzymają

do skończonych 7 lat 100% 8 do 15 lat 50% od 16 lat 30%

Ważne wskazówki

Wstęp do strefy wellness dozwolony jest wyłącznie dzieciom od 16 roku życia.Korzystanie z basenu krytego dla dzieci wyłącznie pod opieką osoby dorosłej.Przy zakupie karnetu dla osoby dorosłej dziecko (urodzone po 30.11.2009) otrzyma na miejscu kartę na bezpłatne korzystanie z wyciągów (konieczność wylegitymowania się). W razie większej liczby dzieci niż osób dorosłych należy na miejscu wykupić karnet dla dzieci. Więcej informacji w kasie wyciągu.W pokojach wieloosobowych lub z dostawką przy niepełnym obłożeniu brak dodatkowych łóżek.

Pokój 2-osob./dostawka prysznic/WC, HB

przytulne pokoje z TV sat.

Juniorsuite 4-osob., HB

komfortowe Juniorsuite z TV sat.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Snow Trex, które specjalizuje się w ofertach wyjazdów zimowych do najbardziej atrakcyjnych regionów narciarskich w Europie i w Ameryce Północnej. Biuro Podróży SnowTrex prężnie działa na rynku międzynarodowym od 2005 roku, obecnie obsługuje turystów w 15 krajach świata.

Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów Biuro Podróży Snow Trex ma do dyspozycji szeroką bazę apartamentów i hoteli o różnym standardzie, a także pośredniczy w zakupie karnetów narciarskich na wybrane ski regiony. Dodatkowo isnieje możliwość wypożyczenia sprzętu i wykupienia kursów nauki jazdy na nartach czy snowboardzie.

Podczas wakacji w najpopularniejszych destynacjach klienci objęci są opieką rezydentów, którzy przygotowują animacje wieczorne i zabawy na śniegu. To właśnie stanowi o wyjątkowości oferty Snow Trex.


Mapa Hotelu Alpine Mugon

Opinie o Hotelu Alpine Mugon

Alpine Mugon - możliwości zakwaterowania:

Junior Suite Mughetto 4 osobowy - 1 osoba dorosła
Pokój Camomilla 2 osobowy - 1 osoba dorosła
Pokój Camomilla 3 osobowy - 1 osoba dorosła
Pokoj dwuosobowy prysznic WC
Pokoj z czterema lozkami prysznic WC
Pokoj z czterema lozkami prysznic WC
Pokoj dwuosobowy prysznic WC
Pokoj z czterema lozkami prysznic WC
Pokoj z czterema lozkami prysznic WC
Pokój 2-osobowy
Suite dla 2-4
Junior suita
Pokój dla 2-3 osób

Alpine Mugon - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Alpine Mugon? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00