Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Festival Riviera, Morze Czerwone
1 / 22
Udogodnienia hotelu Sunrise Festival Riviera
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Sunrise Festival Riviera
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Sunrise Festival Riviera:
4.4 / 5
Średnia z 17 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Festival Riviera:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.2
  • Pokoje
    4.2
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.4
Ocena hotelu:
4.4 / 5
Średnia z 17 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 maja 2018

Hotel Sunrise Festival Riviera w ofercie Biura podróży:

Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Egipt/Hurghada

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- przy plaży - ok. 22 km od centrum Hurghady i ok. 10 km od El Gouny - ok. 25 km od lotniska w Hurghadzie

Plaża

- piaszczysta, kamieniste zejście do morza - leżaki i parasole (bezpłatnie)

Pokoje

Pokój standardowy - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, sejf - mini bar (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic,suszarka do włosów) - balkon/taras - powierzchnia ok. 30 m2 Pokój bungalow - wyposażenie pokoju standardowego - powierzchnia ok. 33 m2 Pokój rodzinny - wyposażenie pokoju standardowego - powierzchnia ok. 48 m2

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 3 baseny - aquapark z 12 zjeżdżalniami dla dorosłych - sala gimnastyczna (od 16 roku życia) - aerobik - rzutki, boccia - siatkówka - tenis stołowy - animacje Płatne - bilard - salon piękności, masaże, jacuzzi, sauna - sporty wodne na plaży - centrum nurkowe

Dla dzieci

- mini klub, plac zabaw, animacje - basen, 6 zjeżdżalni - krzesełko w restauracji i łóżeczko (na życzenie)

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 3 restauracje a la carte (płatne) - lobby bar (10:00 - 24:00) - 2 bary przy basenie (10:00 - 17:00) - splah bar (12:30 - 17:00) - bar na plaży (10:00 - 17:00)

Dodatkowe informacje

- kawiarenka internetowa (płatna) - Wi Fi w lobby (bezpłatne) - sala konferencyjna - pralnia, lekarz (płatne), fryzjer, sklepy - hotel dysponuje 313 pokojami - rok otwarcia hotelu: 2008 r.

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

Hotel usytuowany jest w odległości ok 20 km od lotniska i ok 10 km od centrum miasta. Cały obiekt dzieli się na hotel Festival Riviera oraz Festival Riviera Club. Część Club z główną częścią hotelu połączona jest podziemnym przejściem.


Wyposażenie:

W hotelu Goście znajdą kilka barów, restaurację główną oraz a la carte, galerię handlową, kantor wymiany walut, salon fryzjerski oraz salon piękności. Hotel posiada również centrum konferencyjne. Na terenie kompleksu oddano do dyspozycji Gości 2 baseny w części głównej, w tym jeden z podgrzewaną wodą oraz jeden w części Club


Pokoje:

W części Club znajduje się około 180 pokoi. W tym 172 pokoje standardowe oraz 8 pokoi familijnych. Wszystkie pokoje są klimatyzowane, posiadają sejf, telefon, mini bar, tv/sat, łazienkę z wanną lub prysznicem oraz suszarką do włosów. Każdy pokój posiada balkon lub taras.


Wyżywienie:

Hotel oferuje formułę All Inclusive. Śniadania 07.00 - 10.30, obiady 13.00 - 15.00 , kolacje 19.00 - 22.30 serwowane w formie bufetu w restauracji głównej "Sea view". Restauracja azjatycka a'la carte serwuje kolację w godzinach 19.00 - 22.30 (płatna dodatkowo). W ciągu dnia hotel oferuje przekąski, gorące napoje, napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe rodzimej produkcji. Opcja All Inclusive jest dostępna od 10.00 do 24.00. Dodatkowo płatne są soki ze świeżo wyciskanych owoców oraz lody.


Sport i rozrywka:

Hotel oferuje swoim Gościom baseny, boisko do siatkówki, tenis stołowy, wodne polo, zajęcia z aerobiku, dodatkowo płatny jest tenis ziemny, siłownia, centrum SPA gdzie Goście znajdą saunę, łaźnię parową, jacuzzi, masaże. W hotelu prowadzone są całodzienne animacje, jak również przedstawienia wieczorne. Na plaży znajduje się centrum sportów wodnych oraz centrum nurkowe (dodatkowo płatne). W hotelu znajduje się dyskoteka.


Dzieci:

Najmłodszym hotel przygotował brodzik, zimą woda jest podgrzewana, mini klub, plac zabaw, animacje dziecięce. Istnieje możliwość wynajęcia opiekunki dla dziecka (opcja dodatkowo płatna).

 

Naszym zdaniem:

Hotel polecamy rodzinom z dziećmi oraz osobom lubiącym aktywny wypoczynek.

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • wyżywienie wg oferty, 
  • opłatę lotniskową,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
  • ubezpieczenie Signal Iduna NNW, KL;bagaż,
  • podatek VAT.

 

Cena nie zawiera:

  • wizy egipskiej 15 USD płatnej na lotnisku w Sharm el Sheikh,
  • wycieczek fakultatywnych.   

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Bezpośrednio przy piaszczystej plaży, dojście do morza po schodach. Do Hurghady ok. 15 km, do El Gouna ok 10 km.

 

Wyposażenie

434 pokoje w 2 pięciopiętrowych budynkach oraz w budynku Club, który znajduje się po drugiej stronie ulicy (dojście tunelem). Hol powitalny z recepcją, restauracja bufetowa, 2 restauracje à la carte (za opłatą), bary, kącik internetowy z WLAN (za opłatą), sklepy. W ogrodzie 2 baseny oraz bar. Przy budynku Club dodatkowy basen. Parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe przy basenach i na plaży w cenie. Bar na plaży.

 

Dzieci

Miniklub (3-12 lat, w określonych godzinach), zintegrowany brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

Pokoje

Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze (1-3A): w budynku głównym, klimatyzacja, TV sat., sejf, tel., mała lodówka, balkon/taras. Wanna, WC, suszarka.
Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (1-3B): w budynku głównym.
Pokoje – wariant ekonomiczny (1-3S): w budynku Club, bez bocznego widoku na morze, wyposażone jak pok. 2A.
Pokoje rodzinne (2F): (ok. 40 m kw.), z łóżkiem piętrowym dla dzieci, poza tym wyposażone jak pok. 2A. Dla 2 os. dor. i 2 dzieci.
Pokoje rodzinne (2-3G): w budynku Club, 2 pokoje dwuos. połączone drzwiami przesuwnymi, 1 łazienka, poza tym wyposażone jak pok. 2A. Dla min. 2 os. dor. i 2-3 dzieci lub 3 os. dor. i 1-2 dzieci.

 

Sport i rozrywka

Rozrywka: programy animacyjne, dyskoteki.
Sport: aerobik, siatkówka plażowa, boccia, rzutki, siłownia (wstęp od 12 lat), piłka nożna, tenis stołowy. Za opłatą: bilard oraz sporty wodne oferowane na plaży przez lokalne agencje.
Wellness: za opłatą: łaźnia parowa, salon kosmetyczny, fryzjer, masaże, sauna, whirlpool (wstęp od 16 lat, wymagana rezerwacja).

 

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe w godz. 10-24:00, lokalne napoje alkoholowe w godz. 11-24:00. Przekąski w godz. 12-17:00. Kawa, herbata, ciasto w godz. 15-17:00. 1 x na pobyt możliwa kolacja w orientalnej restauracji à la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt/Hurghada

Opis

Kompleks hotelowy mieści się w rozległym ogrodzie palmowym przylegającym do zagospodarowanej plaży. Hotel nawiązuje do orientalnej tradycji i utrzymany jest w monumentalnym stylu arabskich pałaców. Wielojęzyczny personel oferuje usługi na wysokim poziomie oraz dba o rozrywkę i dobre samopoczucie Gości zapewniając bogaty program atrakcji.

Lokalizacja

w Hurghadzie, na plaży, ok. 20 km od lotniska.

Wyposażenie

liczba pokoi - 429, restauracje - 3, windy - 12, room service (płatny), snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, ogród, fryzjer, bankomat, amfiteatr, bank, jubiler, opieka lekarska (płatna), pokoje łączone.

Basen

3 baseny odkryte, leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci; Aquapark z 12 zjeżdżalniami dla dorosłych, 6 zjeżdżalniami dla dzieci (od 120 cm wzrostu).

Pokoje

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf, mini bar, lodówka, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - STANDARD z widokiem na basen - pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka.

Plaża

prywatna, piaszczysta, łagodne zejście, przy hotelu, parasole, leżaki, ręczniki.

Sport na plaży

nurkowanie (płatne), siatkówka, windsurfing (płatny), sporty wodne (płatne).

Sport i fitness

piłka nożna, tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), aerobik, SPA (płatne), sauna (płatna), rzutki, bilard (płatny), boule, siłownia, łaźnia parowa (płatna).

Rozrywka

muzyka na żywo, salon gier video (płatny), dyskoteka, program artystyczny.

Dla dzieci

mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive. Dopłata do kolacji w dniu 31/12 jest obowiązkowa. W cenie nie ma uroczystej kolacji w dniu 24/12.

All Inclusive

śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe między 10.00 a 1.00; lokalne alkohole (piwo, wino, brandy, whiskey, wódka, rum, gin) między 11.00 a 24.00; przekąski w barach w ciągu dnia w wyznaczonych godzinach; późny posiłek (około północy); codziennie 2 butelki wody w mini barze; raz na pobyt kolacja w jednej z restauracji a'la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); szeroki wybór sportów i atrakcji przy hotelu. Płatne - soki ze świeżych owoców, kawa po turecku, napoje i alkohole w lobby barze po godz. 24.00, fajka wodna, pizza, lody.

Informacje dodatkowe

Lobby bar czynny 24h - napoje alkoholowe nie są serwowane między godz. 6.00 a 11.00, Na terenie hotelu wymagane jest noszenie opasek All Inclusive, Stroje kąpielowe niewskazane w lobby i przy recepcji, podczas kolacji wymagany odpowiedni strój (pełne obuwie, długie spodnie i koszula z kołnierzem dla panów), Centrum Spa i siłownia w sąsiednim hotelu Le Jardin,

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę 25 USD/os. (od 1.05.2014), ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka* Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie. Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem z Egiptu. *w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka

Obsługa na miejscu

Opieka polskojęzycznego przedstawiciela.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!


Orex
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POKOJE:

172 pokoje club, 8 pokoi rodzinnych club; wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, sejf, minibar (płatny), balkon lub taras

W HOTELU:

na terenie hotelu Sunrise Festival Riviera: centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, salon fryzjerski, sauna, jacuzzi, łaźnia parowa, lekarz, sporty wodne na plaży, room service, bilard, szkoła nurkowania, internet w lobby

POłOżENIE:

15 km od centrum Hurghady, 20 km od lotniska

PLAżA:

piaszczysta plaża znajduje się przy hotelu Festival Riviera Resort, serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, materace)

WYżYWIENIE:

All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, lody oraz napoje butelkowane. Klienci wszystkie posiłki spożywają w części Sunrise Festival Riviera, gdyż część Club nie posiada restauracji.

DLA DZIECI:

w części Club: brodzik; na terenie hotelu Sunrise Festival Riviera: mini klub (3-12 lat), animacje, plac zabaw, krzesełka w restauracji (na życzenie), łóżeczko (na życzenie), opiekunka (dodatkowo płatna)

SPORT I ROZRYWKA:

na terenie hotelu Sunrise Festival Riviera: animacje, siłownia, tenis stołowy, dyskoteka, siatkowka plażowa, rzutki, boccia, aerobik


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Komfortowy hotel w orientalnym stylu, zbudowany w 2008 r. Uprzejmy personel, bogate animacje, rozległa powierzchnia, ładny ogród, dogodna lokalizacja.

Położenie

Bezpośrednio przy piaszczystej plaży, w otoczeniu ogrodu, 15 km od Hurghady (odpłatne kursy busem hotelowym lub taksówką), 10 km od El Gouny, 20 km od lotniska.

Wyposażenie

Hol powitalny z całodobową recepcją, punkt wymiany walut, bankomat, restauracja główna, restauracje a'la carte (kuchnia włoska i azjatycka), kilka barów (m.in. bar w lobby, przy basenie i na plaży), kącik orientalny z sziszą, kafejka internetowa, Wi Fi w lobby, salon fryzjerski i kosmetyczny, sklepy z pamiątkami, pralnia, sala konferencyjna.

Pokoje

W dwóch 4-piętrowych budynkach w pierwszej linii brzegowej i w części club po drugiej stronie ulicy (połączenie holem podziemnym). Ponad 400 pokoi dwuosobowych z możliwością dostawki; klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic) z suszarką do włosów, TV sat, telefon, minibar, sejf, balkon lub taras (widok na basen, ogród lub na morze). Możliwość rezerwacji pokoju rodzinnego.

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania (07.00-10.30), obiady (12.30-14.30), kolacje (18.30-22.30) w formie bufetów w restauracji głównej, przekąski (12.00-16.00), po południu kawa, herbata, ciasto w lobby, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, kawa, herbata, woda w wyznaczonych barach w różnych godzinach (najpóźniej do północy w lobby bar), raz na pobyt kolacja w restauracji włoskiej a la carte (konieczna rezerwacja) w sąsiednim Festival de Jardin. Płatne: importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, butelkowane, wyciskane soki, lody, niektóre rodzaje kaw, napoje w dyskotece, w restauracjach a'la carte, w kąciku sziszy i po północy.

Sport i rozrywka

2 baseny z tarasem słonecznym, aerobik, water polo, tenis stołowy, siatkówka plażowa, nieduże boisko do piłki nożnej, bilard, rzutki, sauna, łaźnia, siłownia, gabinet masażu, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży, program rozrywkowy i rekreacyjny, dyskoteka, salon gier. Infrastruktura sportowo-rekreacyjna częściowo na terenie siostrzanego hotelu Festival le Jardin.

Dla dzieci

Brodzik, animacje, zajęcia w miniklubie, plac zabaw, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 15 USD/OS  (od dnia 01.02.2014 koszt wizy wynosił będzie 25 USD). Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 18$/OS  (od dnia 01.02.2014 koszt wizy - "fast track service" wynosił będzie 28$). Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT. Uroczystą kolację wigilijną. Uroczystą kolację sylwestrową.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 15 USD/OS lub 18 USD/OS (Fast Track Service), od dnia 01.02.2014 będzie obowiązywać opłata w wyskości - 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Elegancki i zadbany wakacyjny kompleks, położony przy piaszczystej plaży, to idealna propozycja na wakacje pod egipskim słońcem. Oferuje wysoką jakość świadczeń, profesjonalną obsługę i bogate zaplecze sportowo-rekreacyjne. Świetny poziom all inclusive, znakomite programy animacyjne dla dorosłych i dzieci to atuty hotelu. Przestronne pokoje są praktycznie urządzone i bardzo komfortowe. Polecany na rodzinny wypoczynek, zapewnia dobrą zabawę i pełen relaks.

POŁOŻENIE:

ok. 15 km od centrum HURGHADY, w pobliżu bary, kawiarnie i sklepy; ok. 20 km od portu lotniczego w Hurghadzie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, stylowy, otwarty w 2008 r., 434 pokoje, 2 budynki 5-piętrowe, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna The View - kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, 2 restauracje á la carte: kuchnia azjatycka oraz włoska; bar w lobby, snack-bar, bary przy basenie, bar na plaży, bar w dyskotece, fajka wodna (nie objęty all inclusive); minimarket, sklep z pamiątkami, kantor; ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby, lekarz na wezwanie, salon piękności, fryzjer, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 30 m², stylowy, elegancko urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc, suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, w tym jeden podgrzewany w sezonie zimowym, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 300 m2, gł. 1,8 m i ok. 215 m2, gł. ok. 1,8 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 113 m2, brodzik dla dzieci, przy basenach bezpłatne leżaki, parasole, materace i ręczniki; tenis stołowy, siłownia, aerobic, boccia, siatkówka; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (3-12 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych, amfiteatr, dyskoteka; centrum spa (płatne): sauna, jacuzzi, łaźnia parowa, masaże, zabiegi kosmetyczne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-16.00) w wyznaczonych barach; kawa, herbata i ciastko (15.00-17.00) w barze w lobby; napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); restauracje á la carte dostępne bezpłatnie raz na pobyt (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/653502218, www.festivalhotels-egypt.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt/ Hurghada

Strefa

Relaks, Family

Dzieci

- 1 dziecko 2-14 lat - opłata tylko za przelot - 2 dziecko 2-7 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

północna część Hurghady stare centrum Hurghady Dahar - ok. 10 km El Gouna - ok. 10 km nowe centrum Hurghady Sakkala - ok. 15 km (bus do centrum 2 razy dziennie, ok. 3 EUR/os.) lotnisko - ok. 17 km

Plaża

prywatna, piaszczysta, z łagodnym zejściem do morza (od linii brzegu bardzo długo płytka woda), usytuowana bezpośrednio przy hotelu, leżaki, ręczniki i parasole bezpłatne, na plaży bar All Inclusive

Hotel

czterogwiazdkowy, otwarty w 2008 roku, elegancki obiekt należący do sieci Festival Hotels and Resorts znanej z wysokiej jakości serwisu i obsługi, usytuowany w rozległym ogrodzie palmowym, składa się z 2 części połączonych ze sobą podziemnym przejściem, część główna w pierwszej linii brzegowej i klubowa po drugiej stronie ulicy, oferuje łącznie 434 pokoi, wraz z siostrzanym hotelem Festival Le Jardin tworzy jeden resort

Udogodnienia

całodobowa recepcja, lobby z miejscami do wypoczynku, windy, punkt wymiany walut,bankomat, pralnia, sala konferencyjna, sklep z pamiątkami, mini market, salon urody, fryzjer, amfiteatr, przechowalnia bagażu, ogród, taras słoneczny, Goście hotelu Festival mogą korzystać z infrastruktury, basenów, barów All Inclusive i restauracji a'la carte hotelu Le Jardin

Internet

bezpłatne WiFi w holu głównym, kącik internetowy (ok. 4 USD/30 min., ok. 15 USD/dzień)

Pokoje

standardowe - 2 os., możliwość 1 dostawki dla osoby dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci, ok. 30 m2, gustownie urządzone, łazienka z prysznicem lub wanną, suszarka do włosów, klimatyzacja centralna z możliwością indywidualnej regulacji, TV SAT, telefon, sejf (bezpłatny), lodówka z mini barem (codziennie uzupełniana wodą, pozostała zawartość dodatkowo płatna),balkon lub taras pokoje typu club, zlokalizowane w budynku klubowym (po drugiej stronie ulicy), możliwość 1 dostawki dla osoby dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci, ok. 30 m2, wyposażenie identyczne jak pokoje typu standard

Restauracje i bary

restauracja główna The View - kuchnia egipska i międzynarodowa restauracja a' la carte - kuchnia azjatycka restauracja a' la carte Mamma Mia- kuchnia włoska (w siostrzanym hotelu Le Jardin) bar przy basenie/ Pool Snack Bar Riviera Splash lobby bar / main bar bar na plaży/ Aqua Beach Bar i Riviera Tropical Beach Bar Snack Bar Riviera Le Bistro dyskoteka Shark Club Disco na plaży kącik z shishą (płatny)

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

3 baseny w tym jeden z sezonowo podgrzewany i jeden w części klubowej, dzienne animacje dla dzieci i dorosłych, aqua aerobik, boule, siłownia, rzutki, amfiteatr z wieczornymi pokazami, piłka wodna, siatkówka plażowa, tenis stołowy, muzyka na żywo

Płatne

sporty wodne na plaży, centrum SPA z sauną, jacuzzi, masażami i łaźnią parową, rzutki, bilard, salon gier video

Dla dzieci

brodzik (podgrzewany w sezonie zimowym), mini klub "Bambi" (3-12 lat), mini disco, programy animacyjne, plac zabaw, pokój gier, możliwośćbezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat, wysokie krzesła w restauracji

Program All Inclusive

07.00-10.30 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej The View, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata 12.30-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej The View, wybór sałatek, dań głównych, deserów,lokalne napoje bezalkoholowe, woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole piwo, wino białe i czerwone 12.00-16.00 przekąski, dania typu fast food, sałatki serwowane w Pool Snack Bar Riviera Splash 15.00-17.00 podwieczorek, ciasteczka, kawa, herbata serwowane w Lobby Bar 19.00-21.30 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej The View, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni lokalnej, bogaty wybór sałatek, deserów i owoców, lokalne napoje bezalkoholowe, woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole piwo, wino białe i czerwone raz w tygodniu kolacja wjednej z dwóchrestauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja) 10.00-00.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole piwo, wino białe i czerwone, rum, gin, whisky, brandy, tequila, ouzo, wódka i drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w Lobby bar, barach przy basenach Splash, Aqua Beach Bar, Le Bistro Bar, Le Bistro Bar Riviera, Tropical Beach, Riviera Splash Bar w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów - bezpłatnie 2 butelki wody mineralnej dziennie w mini barze - bezpłatny wstęp do dyskoteki Shark Club Disco - animacje dzienne i wieczorne,muzyka na żywo - mini klub dla dzieci 4-12 lat

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona hotelu

www.festivalhotels-egypt.com

Nasza ocena

Pokój **** Położenie **** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****+

Atuty

- płacisz za 1 hotel, korzystasz z 2 - należący do renomowanej sieci Festival Hotels and Resorts - bezpłatne WiFi - bliskość malowniczej El Gouny - prywatna plaża z łagodnym i płytkim zejściem do morza - idealna dla każdego

City Tour Hurghada

Zwiedzanie Hurghady z polskojęzycznym przewodnikiem. Przejazd do starego centrum Hurghady El Dahar, zwiedzanie kościoła koptyjski, zakupy w lokalnych sklepikach z pamiątkami oraz wizyta w Instytucie Papirusu gdzie można będzie poznać tajniki wyrobu papirusu. Cena ok. 15 USD/os.

Kair

Kair jest największą metropolią w Afryce, która łączy ślady najstarszej cywilizacji ze współczesnością. Stanowi również centrum politycznego i kulturalnego świata arabskiego. W programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa, a po obiedzie wizyta w Pałacu Esencji Kwiatowych i Instytucie Papirusu. Powrót do hotelu w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 97 USD/os. W przypadku transportu samolotem ok. 280 USD/os.

Kair 2 dni

Pierwszego dnia w programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, po obiedzie przejazd do Cytadeli Kairskiej, nocleg w hotelu. Drugiego dnia przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa oraz wizyta w Instytucie Papirusu. Po obiedzie zwiedzanie Sakkarze gdzie znajduje się pierwsza piramida schodkowa Egiptu - piramida Dżesera. Powrót do hotelu w Hurghadzie w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 230 USD/os.

Luksor

Ze względu na tak olbrzymią ilość zabytkowych obiektów Luksor nazywany jest często największym muzeum świata na otwartej przestrzeni i został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwiedzanie rozpoczyna się od zachodniego brzegu, gdzie znajdują się kolosy Memnona, Dolina Królów z wykutymi w skale grobowcami faraonów oraz Świątynia Królowej Hatszepsut - budowla sakralna zbudowana u stóp gigantycznej ściany skalnej w Deir el Bahari (Teby) w XV w. p.n.e. Po wizycie w manufakturze alabastru i obiedzie przejazd na wschodni brzeg i zwiedzanie kompleksu świątyń w Karnaku. Cena ok. 95 USD/os.

Desert Adveture

Wycieczka jeepami w góry do wioski beduińskiej, gdzie można poznać historię i tradycje Beduinów, którzy żyją na pustyni, z dala od miast. Przewidziana jest także przejażdżka na wielbłądach oraz oglądanie gwiazd przez teleskop. Cena ok. 45 USD/os.

Giftun - 4 Wyspy

Całodzienny rejs statkiem po Morzu Czerwonym, gdzie podczas snorkelingu będzie można podziwiać wspaniałe rafy koralowe, a następnie oddać się błogiemu lenistwu na plaży wyspy Giftun. Cena ok. 40 USD/os.

Delfinarium

Wizyta w delfinarium, gdzie odbywa się pokaz akrobacji i niezwykłych umiejętności w wykonaniu delfinów pod okiem zawodowych treserów. Możliwość dokupienia po pokazie pływania z delfinami w basenie- płatne dodatkowo ok. 45 USD/5 min Cena ok. 25 USD/os.

Glass Boat

Rybki przez szybki. Rejs statkiem na rafy Morza Czerwonego i możliwość podziwiania bogactw świata podwodnego przez panoramiczne okna znajdujące się pod pokładem statku. Cena ok. 30 USD/os.

Submarine

Dopłynięcie łodzią do platformy, z której schodzi się do łodzi podwodnej. Łódź zanurza się na głębokość ok. 20 m i podczas ok. 35 min rejsu podziwia się urzekającą faunę i florę podwodnego świata. Cena ok. 60 USD/os.

Wieczór 1001 nocy

Orientalny wieczór z folklorem egipskim - akrobacje na koniach, taniec brzucha, wirujący derwisz oraz tańce folklorystyczne. Na koniec tańczące fontanny - pokaz świateł w rytm zmieniającejsię muzyki. Cena ok. 25 USD/os.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hurghada, Egipt

Położenie

bezpośrednio nad morzem. Do centrum Hurghady ok. 15 km, do El Gouny ok. 10 km. Connected service w jęz. polskim.

Plaża

piaszczysta, hotelowa plaża. Parasole, leżaki i ręczniki na plaży bezpłatnie. Bar na plaży.

Wyposażenie

komfortowy hotel zarządzany przez grupę SUNRISE oferuje 434 pokoje w dwóch 5-piętrowych budynkach oraz w budynku Club, który znajduje się po drugiej stronie ulicy (dojście tunelem). Do dyspozycji Gości: recepcja, windy, restauracja z daniami w formie bufetu, 2 restauracje a la carte, kącik shisha (za opłatą), bary, sklepy. W ogrodzie znajdują się 2 baseny oraz bar. Parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe przy basenach bezpłatnie.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

stylowe, wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-3A): standardowe, z widokiem na ogród lub basen, klimatyzacja, TV sat., sejf, telefon, mała lodówka, balkon/taras. Wanna, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (1-3B). Pokoje - wariant ekonomiczny (1-3S): w budynku Club. Pokoje rodzinne z bocznym widokiem na morze (2F): dwa pokoje, dla dzieci piętrowe łóżko, dla 2 os. z 2 dzieci. Pokoje rodzinne w części Club (2-3G): 2 pokoje połączone drzwiami.

Dzieci

mini klub (3-12 lat, w określonych godzinach), zintegrowany brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

Rozrywka

urozmaicone animacje w ciągu dnia i wieczorem.

Dostęp do internetu

Wi-Fi w lobby za opłatą.

Sport

aerobik, siatkówka plażowa, boccia, rzutki, siłownia (wstęp od 12 lat), piłka nożna, tenis stołowy. Za opłatą: bilard oraz sporty wodne oferowane na plaży przez lokalne agencje.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe w godz. 10-24:00, lokalne napoje alkoholowe w godz. 11-24:00. Przekąski w godz. 12-17:00. Kawa, herbata, ciasto w godz. 15-17:00. Raz na pobyt możliwa kolacja w orientalnej restauracji (wymagana rezerwacja).

Wcześniej = taniej

do 30.04.16 20% zniżki.

Dni gratis

7=6 w terminach: 03.06-17.06.16.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • bogate zaplecze sportowo-rekreacyjne
  • świetne programy animacyjne
  • przestronne pokoje rodzinne
  • komfortowy hotel z miłą atmosferą
  • dobrze zarządzany przez renomowaną sieć SUNRISE

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Oddalony ok. 20km na północ od międzynarodowego lotniska w Hurghadzie, ok. 15km od centrum miasta, i ok. 10km od miejscowości El-Gouna.

PLAŻA

Przy hotelu, piaszczysta, długa z łagodnym zejściem do morza. Leżaki,parasole i ręczniki plażowe bezpłatnie. Bar przy plaży.

HOTEL

Kategoria lokalna: 4* Stylowy, otwarty w 2008 r., Hotel składa się z części przy plaży i części clubowej ( po drugiej stronie ulicy). Oferuje wysoką jakość świadczeń, profesjonalną obsługę i bogate zaplecze sportowo-rekreacyjne.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, restauracja główna, 2 restauracje a'la carte serwujące kuchnie: rybną i chińską, lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, spalsh bar, sklepy z pamiątkami i biżuterią, bankomat, usługi medyczne na telefon i usługi pralnicze, salon kosmetyczny. Na terenie hotelu prowadzone dzienne i wieczorne programy animacyjne.

INTERNET

Punkt internetowy oraz Wi-Fi za opłatą.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: 2 baseny, w tym jeden podgrzewany w sezonie zimowym, leżaki i parasole przy basenie, tenis stołowy, siłownia, aerobik, boccia, siatkówka. Odpłatnie: centrum Spa: sauna, jacuzzi, łaźnia parowa, masaże, zabiegi kosmetyczne; sporty wodne przy plaży.

DLA DZIECI

Brodzik, mini klub dla dzieci 4-12 lat, plac i pokój zabaw, łóżeczko na życzenie, wysokie krzesła w restauracji.

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje 434 wygodne pokoje. Pokój typu Standard lub Sea View: ok. 30 m, dwuosobowy z możliwością zakwaterowania 2+2. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV, sejf, mini bar (odpłatnie), balkon lub taras. Pokój typu Family Room: ok. 50 m, dwuosobowy z możliwością zakwaterowania 2+2, wyposażony jak pokój typu Standard, jeden duży pokój z łóżkiem typu king size i łóżkiem piętrowym.

WYŻYWIENIE

All inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie, lekkie przekąski w ciągu dnia w wyznaczonym barze, kawa, herbata i ciastko w wyznaczonym barze, późna przekąska. Lokalne napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w godzinach 10.00 - 24.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych i wysokojakościowych napojów alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych i energetycznych.

INFORMACJE DODATKOWE

* Sala konferencyjna * Hotel akceptuje karty kredytowe Visa i Master Cards.

CENA

Cena PLN dla oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena PLN dla oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • recepcja 
  • winda 
  • taras 
  • 2 restauracje 
  • bar 
  • basen zewnętrzny 
  • aquapark ze zjeżdżalniami

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w miejscach publicznych, w cenie) 
  • leżaki i parasole (przy basenie w cenie) 
  • ręczniki kąpielowe (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • minimarket 
  • dyskoteka 
  • parking (niestrzeżony, w cenie) 
  • sala konferencyjna 

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

488

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia 
  • siatkówka plażowa
Płatne
  • strefa spa 
  • sauna fińska 
  • masaże 
  • kort tenisowy 
  • sporty wodne na plaży (żeglowanie, windsurfing) 
  • szkoła nurkowania PADI

W okolicy

  • spokojna lokalizacja, przy żwirowej plaży
  • na północy od Hurghady, ok. 15 km od centrum miasta
  • ok. 10 km od miasteczka Al-Dżuna
  • czaj dojazdu z lotniska ok. 30 min
ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zadbany kompleks położony przy piaszczystej plaży, z której korzystają również goście sąsiedniego Festival Le Jardin. Wysoka jakość świadczeń, bogata oferta sportowo - rekreacyjna i świetne programy animacyjne to główne atuty tego hotelu. Polecamy go na wakacje z przyjaciółmi bądź rodzinny wypoczynek!


Mapa Hotelu Sunrise Festival Riviera

Opinie o Hotelu Sunrise Festival Riviera

Zdjęcia nawet w części nie oddają uroku tego miejsca. Duży i przestronny, wszędzie jest na tyle dużo wolnego miejsca, że nie odczuwa się dużej ilości gości. Ogród piękny i zadbany, przyjemnie spędza się w nim czas. Plaża przy samym hotelu. Jedzenia trochę mało urozmaicone, ale przynajmniej jest sporo. Pokoje jak na 4* gwiazdki, po prostu w porządku. Obsługa też przyjemna. Do miasta trzeba jechać taksówką kilkanaście minut, ale nie trzeba tam jechać koniecznie, bo w hotelu jest wszystko czego potrzeba do udanych wakacji.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

SUPER MIEJSCE DLA RODZIN Z DZIECMI I DLA OSOB MLODYCH DUZO ZABAWY ROZRYWEK I OGOLNIE UDANE WAKACJE!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

SUuper hotel ze świetnym ogrodem. Dużo najróżniejszych basenów, można się kąpać od rana do nocy. Jedzenie niezbyt urozmaicone, ale smaczne, drinki w porządku. Animacje słabe, nudzące. Pokoje w sumie też ładne i zadbane, łazienki już w gorszym stanie, nierówno ułożone płytki, w ogóle brzydkie. Poza tym hotel ok, jak ktoś chce poleniuchować to zapraszamy.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.9

Hotel naprawdę super. Gorąco polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Tydzień temu wróciliśmy z urlopu.Jesteśmy bardzo zadowoleni.W biurze podróży TRAVELIGO pani Edyta Kubalczak ,doradziła nam ten hotel-ślicznie pani dziękujemy-był to dla nas najwspanialszy urlop.Pokoje czyste,animacje są wspaniałe dla dorosłych i dla dzieci.Posiłki są urozmaicone-jest bardzo duży wybór,każdy znajdzie coś dla siebieSą piękne baseny,morze blisko-przepiękne widoki.Zdecydowanie wszystkim polecamy HALINA I ANDRZEJ-SZTUM

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

wakacje czerwiec 2012 .Hotel pięknie położony cudowne ogrody .blisko plaży,piękne baseny, fajne animacje , dyskoteki,"piana" Party,Obsługa mila ,uśmiechnięta ,warto skorzystać z wycieczek fakultatywnych .Osobiście polecam Luksor,Kair.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Zdecydowanie polecamy jesteśmy zachwyceni. Warunki znacznie przekroczyły nasze oczekiwania,przy tej cenie (1100zł/ za osobę), super obsługa i super miejsce. Bardzo polecamy.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Byliśmy od 15-30.12.2011r. Hotel fajny, ale zupełny brak animacji. Obok w hotelu była muzyka, gimnastyka itp. a w naszym O!! Wyżywienie niezłe, ale porównując z Sunrise Mamlouk to sie nie umywa. Śniadanie zawsze to samo, słodkie bułeczki codziennie "wczorajsze" , nie tak jak w Mamlouku świeżutkie po prostu palce lizać. Natomiast ryby SUPER. Obsługa miła, serdeczna, zawsze uśmiechnięta. Pokoje czyste, fajne. Ogólnie POLECAM

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
3.9

Naprawdę hotel godny polecenia, spędziliśmy 14 dni i byliśmy zadowoleni, napewno kiedyś tam wrócimy

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Spędziliśmy w tym hotelu tylko dwie doby,więc być może nie zdążyliśmy poznać oferty sportowej i innych atrakcji.Z całym przekonaniem polecamy natomiast rejs po Nilu statkiem Amarante: super czysty z bardzo dobrym jedzeniem i miłą załogą. Bogaty program zwiedzania i świetny przewodnik (Meena Fayez) sprawiły, że wróciliśmy bardzo zadowoleni i wszystkim polecamy ten sposób poznawania Egiptu.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1

Sunrise Festival Riviera - możliwości zakwaterowania:

Bungalow 2 osobowy
Pokój 2 osobowy
Pokój 2 os.
Pokój 2 osobowy z widokiem na morze
Pokój rodzinny 2 osobowy
Pokój rodzinny

Sunrise Festival Riviera - Możliwości wyżywienia:


Sunrise Festival Riviera - miasta wylotu:


Sunrise Festival Riviera - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sunrise Festival Riviera? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00