cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
1 / 18
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.05 - 08.05
już od 1733 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.09 - 28.09
już od 1450 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Fantasy
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Fantasy
star 3

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Fantasy:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Fantasy:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 września 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kameralny hotelik. Pokoje wyposażone skromnie. Hotel polecam osobom korzystającym z życia nocnego w Faliraki.

Hotel Fantasy w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kameralny hotelik. Pokoje wyposażone skromnie. Hotel polecam osobom korzystającym z życia nocnego w Faliraki.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum miejscowości Kolymbia z licznymi sklepami, barami i tawernami, ok. 11 km do Faliraki (dojazd autobusami liniowymi i taksówkami, przystanek autobusowy w odległości ok. 150 m)
  • ok. 1,5 km od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, płatność gotówką, ok. 15 €/tydzień
  • parking: niezadaszony, w cenie 

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro, obowiązkowy depozyt karty kredytowej

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel akceptuje psy: w cenie, wymagana rezerwacja, do 5 kg
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: za opłatą, wymagana rezerwacja 

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 19 m2
  • ostatni częściowy remont: 2012 r.
  • klimatyzacja: maj - październik, indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • ciasto, lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: chińska, grecka, włoska, meksykańska, bufet, wymagany odpowiedni strój

  • bar przy zewnętrznym basenie: w zależności od sezonu, za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Kameralny hotelik. Pokoje wyposażone skromnie. Hotel polecam osobom korzystającym z życia nocnego w Faliraki.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3* Grecja/Rodos

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 3* - kat. lokalna 3*  

    Położenie

    - ok. 1500 m od plaży - ok. 0,5 km od centrum Kolymbii - ok. 25 km od miasta Rodos - ok. 25 km od lotniska - ok. 200 m od hotelu przystanek komunikacji miejskiej  

    Plaża

    - piaszczysto-żwirowa - leżaki i parasole (płatne) - transport na plażę 3 razy dziennie (bezpłatny)  

    Pokoje

    - indywidualna klimatyzacja (bezpłatna od 15.06 do 15.09, w pozostałym okresie ok. 6 EUR/dzień/pokój) - TV-Sat, telefon, Wi-Fi (płatne), mini lodówka - sejf (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - dwa baseny - leżaki i parasole przy basenie, ręczniki (płatne) Płatne - bilard  

    Dla dzieci

    - brodzik - łóżeczko (płatne)  

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 11:00-24:00. Słodkie przekąski oraz kawa serwowane w godz. 16:00-18:00.

    Restauracje i bary

    - restauracja - bar przy basenie  

    Dodatkowe informacje

    - hotel dysponuje 120 pokojami, rozmieszczonymi w pięciu pokojach - kawiarenka internetowa (płatna) - Wi Fi w lobby (płatne) - podatek płatny na miejscu kartą lub gotówką 1,5 EUR za dobę, za pokój - www.fantasyhotel.gr  

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. 


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Kameralny hotelik. Pokoje wyposażone skromnie. Hotel polecam osobom korzystającym z życia nocnego w Faliraki.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Nieduży, skromny, spokojny hotel składający się z 5 budynków otoczonych zielenią. Kameralna atmosfera, miła obsługa, ekonomiczny wariant rodzinnych wakacji w Grecji.

    Położenie

    Na wschodnim wybrzeżu Rodos, w zacisznej okolicy, kilometr od centrum miejscowości wypoczynkowej Kolymbia (deptak, bary, tawerny, sklepy), 11 km od słynnego, tętniącego życiem kurortu Faliraki z mnóstwem lokali gastronomicznych, klubów i barów oraz ze świetnym parkiem wodnym, 30 km od miasta Rodos, półtora kilometra od publicznej, piaszczysto-żwirkowej plaży (20 minut spacerem wzdłuż słynnej Alei Eukaliptusowej lub bezpłatny przejazd busem hotelowym). 150 m od hotelu znajduje się przystanek  komunikacji podmiejskiej.  

    Wyposażenie

    Recepcja (24h), odpłatny Internet, jadalnia, bar główny, bar przy basenie, tawerna.

    Pokoje

    Standardowe, prosto wyposażone; łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, telewizor, mała lodówka, klimatyzacja (bezpłatnie od 15 czerwca do 15 września, poza tym okresem płatna), balkon lub taras (widok na ogród, klasztor Tsampika lub częściowo na morze), sejf (płatny ok. 10 euro/tydzień), Wi-Fi (ok. 15 euro/ tydzień).

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania (07.00-11.00), obiady (13.00-15.00), kolacje (19.00-21.00), cofce time (kawa/herbata, ciasto od 16.00 do 18.00), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe od godz. 10.00 do 24.00.

    Sport i rozrywka

    Basen otoczony tarasem (leżaki i parasole bezpłatnie). Hotel nie prowadzi animacji.

    Dla dzieci

    Brodzik, łóżeczka niemowlęce (3 euro/dzień).

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    BestReisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Kameralny hotelik. Pokoje wyposażone skromnie. Hotel polecam osobom korzystającym z życia nocnego w Faliraki.

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Nieduży, skromny, spokojny hotel składający się z 5 budynków otoczonych zielenią. Kameralna atmosfera, miła obsługa, ekonomiczny wariant rodzinnych wakacji w Grecji.

    Położenie

    Na wschodnim wybrzeżu Rodos, w zacisznej okolicy, kilometr od centrum miejscowości wypoczynkowej Kolymbia (deptak, bary, tawerny, sklepy), 11 km od słynnego, tętniącego życiem kurortu Faliraki z mnóstwem lokali gastronomicznych, klubów i barów oraz ze świetnym parkiem wodnym, 30 km od miasta Rodos, półtora kilometra od publicznej, piaszczysto-żwirkowej plaży (20 minut spacerem wzdłuż słynnej Alei Eukaliptusowej lub bezpłatny przejazd busem hotelowym). 150 m od hotelu znajduje się przystanek  komunikacji podmiejskiej.  

    Wyposażenie

    Recepcja (24h), odpłatny Internet, jadalnia, bar główny, bar przy basenie, tawerna.

    Pokoje

    Standardowe, prosto wyposażone; łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, telewizor, mała lodówka, klimatyzacja (bezpłatnie od 15 czerwca do 15 września, poza tym okresem płatna), balkon lub taras (widok na ogród, klasztor Tsampika lub częściowo na morze), sejf (płatny ok. 10 euro/tydzień), Wi-Fi (ok. 15 euro/ tydzień).

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania (07.00-11.00), obiady (13.00-15.00), kolacje (19.00-21.00), cofce time (kawa/herbata, ciasto od 16.00 do 18.00), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe od godz. 10.00 do 24.00.

    Sport i rozrywka

    Basen otoczony tarasem (leżaki i parasole bezpłatnie). Hotel nie prowadzi animacji.

    Dla dzieci

    Brodzik, łóżeczka niemowlęce (3 euro/dzień).

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu Fantasy
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
    Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
    Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
    Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
    Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
    Miasto Rodos z portem Mandraki
    Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
    Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
    Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
    Filmy hotelu Fantasy:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Fantasy
    https://youtu.be/0j-u2AR8l7k
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Fantasy

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Fantasy:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Hotel
      4.7
    • Pokoje
      4.6
    • Wyżywienie
      4.4
    • Atrakcje
      i sport
      3.6
    • Obsługa
      5.1
    HolidayCheck
    Ocena Fantasy:
    4.7 / 6

    Bomba! 2007-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Fantasy:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Hotel godny polecenia! Swietna obsluga, pyszne jedzenie, dobra lokalizacja! G...
    więcej

    5.9
    Świetny hotel z miłą obsługą. 2008-05-24
    Szczegóły oceny hotelu Fantasy:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel przyjemny, pokoje skromnie urządzone, ale czyste i częsta zmiana pościeli, ręczników. Jedzenie...
    więcej

    5.5
    Dobry hotel w tej cenie 2013-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Fantasy:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Polecam, naprawdę super wakacje i super hotel. 2013-10-06
    Szczegóły oceny hotelu Fantasy:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Spędziliśmy w tym hotelu naprawdę super wakacje czyściutko bardzo dobre jedzonko i miło ,cicho ,spok...
    więcej

    5.7
    Dobry hotel, doskonała obsługa 2014-10-07
    Szczegóły oceny hotelu Fantasy:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      6.0

    Hotel jest fantastyczny, doskonała obsługa grecka, niewielki, czysty, przyjazny. Jednak minusem są N...
    więcej

    5.2
    Kameralny hotel z miłą obsługą 2015-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Fantasy:
    • Lokalizacja
      3.6
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.0

    Niewielki, kameralny hotel z miłą obsługą. Usytuowanie na obrzeżach miejscowości, do centrum ok 1 k...
    więcej

    4.7

    Fantasy - możliwości zakwaterowania:

    Pokój 2-osobowy

    Fantasy - Możliwości wyżywienia:


    Fantasy - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Fantasy? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00