cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
  • Hotel Fantasy, Rodos
1 / 18
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
13.09 - 16.09
już od 2256 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.10 - 25.10
już od 1714 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Fantasy
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Fantasy
star 3

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Fantasy:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Fantasy:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 13 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kameralny hotelik. Pokoje wyposażone skromnie. Hotel polecam osobom korzystającym z życia nocnego w Faliraki.

Hotel Fantasy w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kameralny hotelik. Pokoje wyposażone skromnie. Hotel polecam osobom korzystającym z życia nocnego w Faliraki.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

RODOS/GRECJA

Wyposażenie

 • Wi-Fi (w częściach ogólnodostępnych, płatny) • kącik internetowy (płatny) • recepcja • taras słoneczny

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

115

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• mały plac zabaw  • basen  • łóżeczko dla niemowlęcia (płatne, ok. 6 € /dzień)

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • łazienka • prysznic • WC • suszarka • telefon • sejf (płatny ok. 10 €/tydz.) • TV sat. • lodówka • klimatyzacja (15.06.-01.09. - w cenie; 01.05.-14.06. i 02.09.-16.10 - płatna - ok. 6 €/dzień) • balkon

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (07.00-11.00), obiad (13.00-15.00) i kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu • po południu kawa,herbata oraz ciastka (16.00-18.00) • napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe (11.00-24.00)

Restauracje i bary • główna restauracja: rodzaje kuchni: chińska, grecka, włoska, meksykańska, bufet, wliczone w all inclusive, wymagany odpowiedni strój
• bar przy zewnętrznym basenie: w zależności od sezonu, za opłatą


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kameralny hotelik. Pokoje wyposażone skromnie. Hotel polecam osobom korzystającym z życia nocnego w Faliraki.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3* Grecja/Rodos

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 3* - kat. lokalna 3*  

Położenie

- ok. 1500 m od plaży - ok. 0,5 km od centrum Kolymbii - ok. 25 km od miasta Rodos - ok. 25 km od lotniska - ok. 200 m od hotelu przystanek komunikacji miejskiej  

Plaża

- piaszczysto-żwirowa - leżaki i parasole (płatne) - transport na plażę 3 razy dziennie (bezpłatny)  

Pokoje

- indywidualna klimatyzacja (bezpłatna od 15.06 do 15.09, w pozostałym okresie ok. 6 EUR/dzień/pokój) - TV-Sat, telefon, Wi-Fi (płatne), mini lodówka - sejf (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras  

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - dwa baseny - leżaki i parasole przy basenie, ręczniki (płatne) Płatne - bilard  

Dla dzieci

- brodzik - łóżeczko (płatne)  

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 11:00-24:00. Słodkie przekąski oraz kawa serwowane w godz. 16:00-18:00.

Restauracje i bary

- restauracja - bar przy basenie  

Dodatkowe informacje

- hotel dysponuje 120 pokojami, rozmieszczonymi w pięciu pokojach - kawiarenka internetowa (płatna) - Wi Fi w lobby (płatne) - podatek płatny na miejscu kartą lub gotówką 1,5 EUR za dobę, za pokój - www.fantasyhotel.gr  

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kameralny hotelik. Pokoje wyposażone skromnie. Hotel polecam osobom korzystającym z życia nocnego w Faliraki.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Nieduży, skromny, spokojny hotel składający się z 5 budynków otoczonych zielenią. Kameralna atmosfera, miła obsługa, ekonomiczny wariant rodzinnych wakacji w Grecji.

Położenie

Na wschodnim wybrzeżu Rodos, w zacisznej okolicy, kilometr od centrum miejscowości wypoczynkowej Kolymbia (deptak, bary, tawerny, sklepy), 11 km od słynnego, tętniącego życiem kurortu Faliraki z mnóstwem lokali gastronomicznych, klubów i barów oraz ze świetnym parkiem wodnym, 30 km od miasta Rodos, półtora kilometra od publicznej, piaszczysto-żwirkowej plaży (20 minut spacerem wzdłuż słynnej Alei Eukaliptusowej lub bezpłatny przejazd busem hotelowym). 150 m od hotelu znajduje się przystanek  komunikacji podmiejskiej.  

Wyposażenie

Recepcja (24h), odpłatny Internet, jadalnia, bar główny, bar przy basenie, tawerna.

Pokoje

Standardowe, prosto wyposażone; łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, telewizor, mała lodówka, klimatyzacja (bezpłatnie od 15 czerwca do 15 września, poza tym okresem płatna), balkon lub taras (widok na ogród, klasztor Tsampika lub częściowo na morze), sejf (płatny ok. 10 euro/tydzień), Wi-Fi (ok. 15 euro/ tydzień).

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (07.00-11.00), obiady (13.00-15.00), kolacje (19.00-21.00), cofce time (kawa/herbata, ciasto od 16.00 do 18.00), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe od godz. 10.00 do 24.00.

Sport i rozrywka

Basen otoczony tarasem (leżaki i parasole bezpłatnie). Hotel nie prowadzi animacji.

Dla dzieci

Brodzik, łóżeczka niemowlęce (3 euro/dzień).

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


BestReisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kameralny hotelik. Pokoje wyposażone skromnie. Hotel polecam osobom korzystającym z życia nocnego w Faliraki.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Nieduży, skromny, spokojny hotel składający się z 5 budynków otoczonych zielenią. Kameralna atmosfera, miła obsługa, ekonomiczny wariant rodzinnych wakacji w Grecji.

Położenie

Na wschodnim wybrzeżu Rodos, w zacisznej okolicy, kilometr od centrum miejscowości wypoczynkowej Kolymbia (deptak, bary, tawerny, sklepy), 11 km od słynnego, tętniącego życiem kurortu Faliraki z mnóstwem lokali gastronomicznych, klubów i barów oraz ze świetnym parkiem wodnym, 30 km od miasta Rodos, półtora kilometra od publicznej, piaszczysto-żwirkowej plaży (20 minut spacerem wzdłuż słynnej Alei Eukaliptusowej lub bezpłatny przejazd busem hotelowym). 150 m od hotelu znajduje się przystanek  komunikacji podmiejskiej.  

Wyposażenie

Recepcja (24h), odpłatny Internet, jadalnia, bar główny, bar przy basenie, tawerna.

Pokoje

Standardowe, prosto wyposażone; łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, telewizor, mała lodówka, klimatyzacja (bezpłatnie od 15 czerwca do 15 września, poza tym okresem płatna), balkon lub taras (widok na ogród, klasztor Tsampika lub częściowo na morze), sejf (płatny ok. 10 euro/tydzień), Wi-Fi (ok. 15 euro/ tydzień).

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (07.00-11.00), obiady (13.00-15.00), kolacje (19.00-21.00), cofce time (kawa/herbata, ciasto od 16.00 do 18.00), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe od godz. 10.00 do 24.00.

Sport i rozrywka

Basen otoczony tarasem (leżaki i parasole bezpłatnie). Hotel nie prowadzi animacji.

Dla dzieci

Brodzik, łóżeczka niemowlęce (3 euro/dzień).

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Mapa Hotelu Fantasy
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu Fantasy:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Fantasy
https://youtu.be/0j-u2AR8l7k
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Fantasy

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Fantasy:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Hotel
    4.7
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4.2
  • Atrakcje
    i sport
    3.5
  • Obsługa
    5.1
HolidayCheck
Ocena Fantasy:
4.7 / 6

Bomba! 2007-09-28
Szczegóły oceny hotelu Fantasy:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Hotel godny polecenia! Swietna obsluga, pyszne jedzenie, dobra lokalizacja! G...
więcej

5.9
Świetny hotel z miłą obsługą. 2008-05-24
Szczegóły oceny hotelu Fantasy:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel przyjemny, pokoje skromnie urządzone, ale czyste i częsta zmiana pościeli, ręczników. Jedzenie...
więcej

5.5
Dobry hotel w tej cenie 2013-07-09
Szczegóły oceny hotelu Fantasy:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Polecam, naprawdę super wakacje i super hotel. 2013-10-06
Szczegóły oceny hotelu Fantasy:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Spędziliśmy w tym hotelu naprawdę super wakacje czyściutko bardzo dobre jedzonko i miło ,cicho ,spok...
więcej

5.7
Dobry hotel, doskonała obsługa 2014-10-07
Szczegóły oceny hotelu Fantasy:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    6.0

Hotel jest fantastyczny, doskonała obsługa grecka, niewielki, czysty, przyjazny. Jednak minusem są N...
więcej

5.2
Kameralny hotel z miłą obsługą 2015-09-16
Szczegóły oceny hotelu Fantasy:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.0

Niewielki, kameralny hotel z miłą obsługą. Usytuowanie na obrzeżach miejscowości, do centrum ok 1 k...
więcej

4.7

Fantasy - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2-osobowy

Fantasy - Możliwości wyżywienia:


Fantasy - miasta wylotu:


Fantasy - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Fantasy? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00