cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
  • Hotel Evi, Rodos
1 / 42
Udogodnienia hotelu Evi
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Blisko centrum
  • Bez paszportu

Hotel Evi
star 3

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Evi:
3.3 / 5
Średnia z 16 opinii
Szczegóły oceny hotelu Evi:
  • Lokalizacja
    3.9
  • Hotel
    3.1
  • Pokoje
    3.2
  • Wyżywienie
    3.2
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    3.3
Ocena hotelu:
3.3 / 5
Średnia z 16 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 czerwca 2019

Hotel Evi w ofercie Biura podróży:

Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Evi to hotel usytuowany w spacerowej odległości od piaszczystej plaży, niedaleko rcentrum kurortu Faliraki ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy głównie miłośnikom rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!).

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Faliraki, przy piaszczystej i długiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • apartamenty z aneksami kuchennymi, brodzik i miniplac zabaw dla dzieci
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Rodos

Opis oferty:

Znakomite miejsce dla miłośników greckich klimatów i luźnej, wakacyjnej atmosfery. Faliraki słynie ze świetnych imprez, można bawić się tu do rana i odpoczywać na pięknej, piaszczystej plaży. Goście doceniają hotelową kuchnię ze smacznymi i urozmaiconymi posiłkami. Zdecydowanie wart swojej ceny.

POŁOŻENIE:

ok. 800 m od centrum FALIRAKI, blisko tawern, sklepów, restauracji i barów, ok. 3 km od aquaparku Faliraki, ok. 6 km od 18-dołkowego pola golfowego w Afandu, ok. 14 km od miasta Rodos; ok. 18 km od lotniska na Rodos; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu (ok. 3 EUR/Rodos).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, długość ok. 3 km, łagodne zejście do morza, ok. 800 m od hotelu, dojście drogą przez miasto, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/komplet).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, częściowo odnowiony w 2011 r., 334 pokoje i 34 apartamenty, 3 piętra, budynek główny i 9 budynków bocznych na rozległym terenie, hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; bary przy basenie, bar w holu, kącik telewizyjny, minimarket; ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w recepcji (ok. 15 EUR/pobyt), punkt internetowy (ok. 2 EUR/30 min), sejf w recepcji (ok. 15 EUR/tydz., 20 EUR/2 tyg.); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os., ok. 20 m² (możliwość 1 dostawki), funkcjonalnie umeblowany, zadbany, część pokoi odnowiona, indywidualnie starowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc), telefon, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka).

3-os., ok. 36 m² (możliwość 1 dostawki), część dzienna i sypialnia oddzielona drzwiami, aneks kuchenny, wyposażenie jak w pokoju standardowym; apartament za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, ok. 200 m², gł. 0,5-1,5 m, nieregularny kształt, słodka woda, brodzik dla dzieci, ok. 20 m², gł. do 0,6 m, basen w części anex, ok. 60 m², gł. 0,5-1,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; siatkówka, tenis stołowy, huśtawki dla dzieci; za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra), gry elektroniczne, sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (07.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski serwowane w restauracji i barze (11.00-12.30 i 16.00-18.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w barze przy basenie (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

003024185586,, www.evihotel.gr


Opis hotelu Evi według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Evi, P.O. Box 451, GR 85100 Faliraki, Rodos, Grecja
Tel. 0030 22410 85586, 85631 - 2
Fax 0030 22410 85633

 

Dane GPS hotelu Evi:

N 36º 20' 3.0537"
E 28º 11' 52.4874"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Evi to hotel usytuowany w spacerowej odległości od piaszczystej plaży, niedaleko rcentrum kurortu Faliraki ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy głównie miłośnikom rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!).


Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Evi to hotel usytuowany w spacerowej odległości od piaszczystej plaży, niedaleko rcentrum kurortu Faliraki ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy głównie miłośnikom rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!).

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Faliraki, przy piaszczystej i długiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • apartamenty z aneksami kuchennymi, brodzik i miniplac zabaw dla dzieci
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

***

REGION

Grecja/Rodos/Faliraki

Warto podkreślić

- Duży, ładny basen - Fantastyczna piaszczysta plaża - Bliskość pełnego rozrywek Faliraki - Kategoria lokalna 3*

Okiem Grecosa

Położenie blisko piaszczystej plaży, centrum kurortu Faliraki, znanego z bogatego życia nocnego oraz rozrywkowej stolicy wyspy, gwarantują znakomity urlop osobom nastawionym na aktywne spędzanie czasu.

Położenie

• ok. 800 m od morza • najbliższy sklep ok. 50 m • przystanek autobusowy ok. 300 m • park wodny ok. 4 km • centrum Faliraki ok. 500 m • stolica Rodos ok. 14 km • lotnisko ok. 20 km

Plaża

• ok. 800 m od hotelu, piaszczysta • jedna z najdłuższych plaż Rodos • leżaki i parasole (odpłatnie)

Hotel

• częściowo wyremontowany w 2011 r. • kompleks 5 budynków, recepcja 24 h • restauracja główna z tarasem • 2 bary - lobby i przy basenie • kącik TV, Wi-Fi w lobby (ok. 15 EUR/pobyt) • kącik internetowy (ok. 2 EUR/30 min) • sejf (ok. 15 EUR/tydz.), minimarket • 267 pokoi, kategoria lokalna 3*

Pokoje

Standard • 2-os. (ok. 18 m2) • możliwość 1 dostawki • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • LCD TV-SAT, lodówka • łazienka - wanna /prysznic • suszarka (na życzenie) • balkon lub taras Apartament • 3 os. (ok. 36 m2) • możliwość 1 dostawki - wyłącznie dla dziecka 2-13 lat • sypialnia i oddzielony drzwiami pokój dzienny z 2 miejscami do spania • aneks kuchenny • wyposażony jak pokój standard

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive

• śniadanie, lunch i kolacja - bufet • przekąski (11.00-12.30) • kawa, ciasto, lody (16.00-18.30) • lokalne napoje alkoholowe (wino i piwo, po 14.00 także ouzo, brandy, gin, rum, wódka) i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • 2 baseny ze słodką wodą • leżaki i parasole przy basenie • tenis stołowy, siatkówka Odpłatnie • bilard, gry elektroniczne, sporty wodne

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • brodzik, miniplac zabaw • krzesełka w restauracji

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


Opis hotelu Evi według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Evi, P.O. Box 451, GR 85100 Faliraki, Rodos, Grecja
Tel. 0030 22410 85586, 85631 - 2
Fax 0030 22410 85633

 

Dane GPS hotelu Evi:

N 36º 20' 3.0537"
E 28º 11' 52.4874"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Evi to hotel usytuowany w spacerowej odległości od piaszczystej plaży, niedaleko rcentrum kurortu Faliraki ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy głównie miłośnikom rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!).


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Evi to hotel usytuowany w spacerowej odległości od piaszczystej plaży, niedaleko rcentrum kurortu Faliraki ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy głównie miłośnikom rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!).

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Faliraki, przy piaszczystej i długiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • apartamenty z aneksami kuchennymi, brodzik i miniplac zabaw dla dzieci
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Rodos Bliskość centrum kurortu Faliraki znanego z bogatego życia nocnego i zabawy do rana sprawia, że hotel jest świetnym miejscem dla amatorów greckich klimatów, nastawionych na aktywne wakacje w swobodnej atmosferze. Nieopodal znajdują się bary, puby, tawerny, sklepy i dyskoteki. Słynny park wodny Faliraki Water Park oddalony jest zaledwie 3 km od hotelu.

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

1988 r. Odnowiony w 2007 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, bar, sejf w recepcji (płatny), basen odkryty.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby płatne

plaża

850 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa. Parasole i leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną (bezpłatna), łazienkę (prysznic, WC), balkon lub taras. Typy pokoi: w dwupiętrowym budynku głównym i w 5 trzypiętrowych aneksach: pokoje standardowe dla max 4 os.

Wyżywienie

restauracja główna, bar z przekąskami All Inclusive (10:00-23:30) Formuła zawiera:śniadanie(07:00-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:00-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (11:00-12:30), lody (11:00-12:30, 16:00-18:30), podwieczorek (16:00-18:30) w barze przy basenie, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik wydzielony przy basenie głównym

w cenie

siatkówka plażowa

Aktualizacja opisu

30.08.2018 15:39

usługi dostępne w hotelu

All Inclusive Serwis plażowy


Opis hotelu Evi według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Evi, P.O. Box 451, GR 85100 Faliraki, Rodos, Grecja
Tel. 0030 22410 85586, 85631 - 2
Fax 0030 22410 85633

 

Dane GPS hotelu Evi:

N 36º 20' 3.0537"
E 28º 11' 52.4874"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Evi to hotel usytuowany w spacerowej odległości od piaszczystej plaży, niedaleko rcentrum kurortu Faliraki ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy głównie miłośnikom rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!).


Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Evi to hotel usytuowany w spacerowej odległości od piaszczystej plaży, niedaleko rcentrum kurortu Faliraki ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy głównie miłośnikom rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!).

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Faliraki, przy piaszczystej i długiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • apartamenty z aneksami kuchennymi, brodzik i miniplac zabaw dla dzieci
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Rodos

Opis oferty:

Znakomite miejsce dla miłośników greckich klimatów i luźnej, wakacyjnej atmosfery. Faliraki słynie ze świetnych imprez, można bawić się tu do rana i odpoczywać na pięknej, piaszczystej plaży. Goście doceniają hotelową kuchnię ze smacznymi i urozmaiconymi posiłkami. Zdecydowanie wart swojej ceny.

POŁOŻENIE:

ok. 800 m od centrum FALIRAKI, blisko tawern, sklepów, restauracji i barów, ok. 3 km od aquaparku Faliraki, ok. 6 km od 18-dołkowego pola golfowego w Afandu, ok. 14 km od miasta Rodos; ok. 18 km od lotniska na Rodos; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu (ok. 3 EUR/Rodos).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, długość ok. 3 km, łagodne zejście do morza, ok. 800 m od hotelu, dojście drogą przez miasto, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/komplet).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, częściowo odnowiony w 2011 r., 334 pokoje i 34 apartamenty, 3 piętra, budynek główny i 9 budynków bocznych na rozległym terenie, hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; bary przy basenie, bar w holu, kącik telewizyjny, minimarket; ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w recepcji (ok. 15 EUR/pobyt), punkt internetowy (ok. 2 EUR/30 min), sejf w recepcji (ok. 15 EUR/tydz., 20 EUR/2 tyg.); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os., ok. 20 m² (możliwość 1 dostawki), funkcjonalnie umeblowany, zadbany, część pokoi odnowiona, indywidualnie starowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc), telefon, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka).

3-os., ok. 36 m² (możliwość 1 dostawki), część dzienna i sypialnia oddzielona drzwiami, aneks kuchenny, wyposażenie jak w pokoju standardowym; apartament za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, ok. 200 m², gł. 0,5-1,5 m, nieregularny kształt, słodka woda, brodzik dla dzieci, ok. 20 m², gł. do 0,6 m, basen w części anex, ok. 60 m², gł. 0,5-1,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; siatkówka, tenis stołowy, huśtawki dla dzieci; za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra), gry elektroniczne, sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (07.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski serwowane w restauracji i barze (11.00-12.30 i 16.00-18.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w barze przy basenie (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

003024185586,, www.evihotel.gr


Opis hotelu Evi według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Evi, P.O. Box 451, GR 85100 Faliraki, Rodos, Grecja
Tel. 0030 22410 85586, 85631 - 2
Fax 0030 22410 85633

 

Dane GPS hotelu Evi:

N 36º 20' 3.0537"
E 28º 11' 52.4874"


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Evi to hotel usytuowany w spacerowej odległości od piaszczystej plaży, niedaleko rcentrum kurortu Faliraki ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy głównie miłośnikom rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!).


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Evi to hotel usytuowany w spacerowej odległości od piaszczystej plaży, niedaleko rcentrum kurortu Faliraki ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy głównie miłośnikom rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!).

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum rozrywkowego Faliraki, przy piaszczystej i długiej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • apartamenty z aneksami kuchennymi, brodzik i miniplac zabaw dla dzieci
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Grecja/Rodos/Faliraki

Opinia 7islands

Znakomite miejsce dla miłośników greckich klimatów i luźnej, wakacyjnej atmosfery. W zasięgu ręki piaszczysta plaża i centrum kurortu Faliraki, znanego z bogatego życia nocnego oraz rozrywkowej stolicy wyspy, gwarantuje udaną zabawę osobom nastawionym na rozrywkę.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Faliraki, ok. 500 m od centrum z licznymi sklepami, barami i restauracjami, ok. 14 km od miasta Rodos, ok. 17 km od lotniska.

Plaża

Ok. 800 m od hotelu, szeroka, piaszczysta. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Kompleks hotelowy częściowo odnowiony w 2011r, składający się z budynku głównego i bungalowów. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja, 2 bary, parking. Odpłatnie: Internet Wi-Fi w lobby, kącik internetowy, sejf w recepcji, mini market, wypożyczalnia samochodów. Posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 274 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje są wyposażone w klimatyzację, mini lodówkę, suszarkę do włosów (na zapytanie). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki w formie bufetu: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:0-14:00), kolacje (18:30-21:30). W godzinach 11:00-13:00 oraz 16:00-18:30 dostępne są przekąski. W godzinach 16:00-18:30 serwowane są kawa, herbata i ciastka. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe podawane są w barze w godzinach 10:00-23:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, mini plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.evihotel.gr / Tel.: 00 30 224 108 55 86


Opis hotelu Evi według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Evi, P.O. Box 451, GR 85100 Faliraki, Rodos, Grecja
Tel. 0030 22410 85586, 85631 - 2
Fax 0030 22410 85633

 

Dane GPS hotelu Evi:

N 36º 20' 3.0537"
E 28º 11' 52.4874"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Evi to hotel usytuowany w spacerowej odległości od piaszczystej plaży, niedaleko rcentrum kurortu Faliraki ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy głównie miłośnikom rozrywek i życia nocnego (idealna propozycja!).


Mapa Hotelu Evi
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu Evi:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Evi
https://youtu.be/1KZM4fWDu9c

Opinie o Hotelu Evi

Hotel przede wszystkim dla osób szukających rozrywki. Blisko do centrum. Standard dobry jak na hotel 3*, ładne wyremontowane pokoje.

POLECAM:
singlom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.9

Hotel jest przede wszystkim czysty, jedzenbie dość monotonne, ale bez przesady. Niektórzy chcą, aby obsługa padała przed ninmi na kolana, bo wykupili wycieczkę z all-em. Do plaży około 10 minutowy spacerek (w upale), basem fajny. ja nie miałem żadnego robactwa. Blisko do centrum. Polecam, ale nie tym, co potrafią narzekac na wszystko i wszystkich.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.9

Uprzedzano nas, że 3* to nie możemy spodziewać się luksusu - ale faktycznie pierwsze wrażenie po wejściu do pokoju było hmmmm...kiepskie powiedzmy. Hotel składa się z kilku budynków - poza tymi nad basenem głównym jest kilka położonych dużo dalej - i my tam właśnie trafiliśmy. Drzwi do pokoju -plastikowe i nie chciały się otworzyć (pewnie zniekształcone pod wpływem wys. temp). Kolejne wrażenia nie lepsze -malutka łazienka z jeszcze mniejszym prysznicem z zasłonką, która chcą nie chcąc przyklejała się do ciała podczas kąpieli, poza tym brodzik niedomyty. Sedes -makabra, ogólnie łazienka w standardzie przypominającym łazienki na stacjach paliw - najlepiej nie wchodzić jeśli nie ma konieczności. Pokój mało przytulny(nie podobny do tych na zdjęciach), stare meble, stare zasłony, jeden stołek, strasznie brzydkie płytki i jakaś szafka z kuchenką (nie wiadomo po co?). Na szczęscie po zgłoszeniu rezydentce, że nie jesteśmy zadowoleni -przeniesiono nas bez problemów do innego - nad głowny basen. Pokój dużo mniejszy ale dużo bardzie przytulny, ładniejszy -trochę odnowiony i łazienka w lepszym stanie choć też b. malutka. Jedzenie- makabra, a największa katastrofa to sniadania - codziennie to samo:niejadalna jajecznica, jajka również dziwnie ugotowane i ciagle te same ciastka. A zawsze uważałam, że nie jestem wybredna jeśli chodzi o jedzenie:) A jednak. I tak jak ktoś pisał - leżaki trzeba o świcie zajmować, bo w okolicy śniadania nie ma szans na leżak (wolne miejsca są na drugim basenie -tym oddalonym). Obsługa b. miła jednak. Zdecydowanie odradzam osobom, które oczekują komfortowego wypoczynku w luksusowym otoczeniu. To hotel dla oszczędzających:) i dla studentów:) 80% to Polacy, pozostali to Rosjanie, Czesi i inne kraje słowiańsko brzmiące.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
2.7

Byliśmy w czerwcu 2011 .Opinie są mocno przesadzone.Jak na 3 gwiazdki hotel spełniał moje wymagania.Czysto,codzienna wymiana ręczników i sprzątanie pokoju.Śniadania owszem zestaw codziennie ten sam ale tzn.jajka,wędlina,ser,płatki, mleko,dżemy,miód,parówki,fasolka ,ciasto,kawa itd. ale ile można zjeśc ! Obiady i kolacje bardzo smaczne i urozmaicone zawsze z greckimi typowymi daniami.Owoce,lody ,desery,napoje i alkohol . Rodos to wyspa kotów i nic dziwnego że i tam są , to maskotki turystów. Obsługa bardzo sympatyczna a niestety goście hotelowi bywają różni np.pozbawieni taktu i kultury.Czasami było nam wstyd za rodaków.Basen czysty i żadnego smrodu.Nie wiem o czym ci ludzie piszą

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.4

urlop w tym hotelu zaliczamy do udanych. Miła obsługa, smaczna kuchnia, weseli towarzysze - polecamy

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3

Chętnie polecam ten hotel. Duży basen bardzo dobra kuchnia no i miła obsługa. Dosyć spory kawałek od centrum ale za to oferujące wspaniałą rozrywkę

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Nie polecam tego hotelu !!!!!!! Bardzo brudny i smerdzacy. Brak muzyki wieczorami i za dnia ,jedzenie zawsze to samo .Ilosc lezakow w hotelu zbyt mala na ilosc gosci wiec trzeba zajmowac je rano gdy sie wraca z imprezy.Pokoje sprzatane,niestety wczesnie rano i sprzataczka czasem trzaska w pokoju kiedy sie spi,w pokojach czysto, wymiana recznikow co rano ale lazienka tragedia, woda z prysznica wylewala sie do pokoju.W polodnie wypuszczano kury na trawnik na ktorym ludzie sie opalaja...wieczorami przy basenie smierdzi szmbem...Oceniam hotel na 2 bo jest mila obsluga.Do tego hotelu moga jechac osoby ktore tylko tam spia...pozdrawiam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: odradzam
2.0

Ogólnie myslałam ze ludzie przesadzają z opinia o tym hotelu..jeżeli chodzi o pokoje :nie są takie bardzo złe jak mówią niektórzy,mi się trafił całkiem spoko.luksusów nie było no ale nie przyjechałam siedziec w pokoju..doo plazy nie ma 700m.jest o wiele dalej..droga na plaże strasznie męczy bo upał jest niesamowity.na plazy za leżak trzeba zapłacic 7 euro.masakra.w faliraki ogólnie nie ma za duzo co zobaczyc..w porownianiu do miasta rodos to wioska..jeżeli chodzi o jedzenie.to powiem ze nie wiedziałam ze da sie az tak źle zrobic frytki..śniadania i obiady katastrofa,kolacje nie takie złe..ogólnie jeżeli miała bym ocenic jedzenie to na 1..bylismy strasznie niezadowoleni z jedzienia czasem juz byłam mega zła..bo chodziłam głodna...nawet jak by sie bardzo chciało to popsostu nie szło jak tego zjesc..gotowany boczek(jezeli to wogóle boczkiem nazwac)ratowały mnie jedynie te frytki które ostrzegam były okropne..morze piekne ,pogoda też ale cała reszta do bani..naprawde..najbardzoej denerwował mnie jeden grek który non stop się kółcił z goscmi..chodziło o to ze on siedział ciagle tam na jadalni był chyba jakims szefem czy kims..na obiad mozna było sejsc mokrym jak swinia z basenu..i nie powiedział ani słowa.ale na kolacje trzeba było przyjsc ubranym :/ strasznie głupie zasady..miałam z nim małe spięcie bo mój chłopak trzymał klucz przy sobie od pokoju i był tam na stołówce,a ja leżałam na leżaku w stroju.postanowiłam isc do pokoju..założyłam tunike ale strój miałam jeszdze delikatnie mokry więc zrobiła mi sie plama w okolicy biustu..weszłam na jadalnie po klucz a ten grek zrobił mi straszna awanture ze jestem mokra i ze tu wchodze..dziwny człowiek..mój chłopak zaczoł się z nim kłucic ze jestem ubrana i ze wszłam tylko po klucz i ze nie mam zamiaru tu zostac..baardzo niemiły człowiek czepiał się kazdego..na koniec wyjazdu miałam ochote szczelic go w pysk..najwiekszym zaskoczeniem było to ze do basenu mozna było wchodzic do godziny 20 :/ jesli ktos wszedł np o 21 to przychodzili i ich wypraszali..noo moim zdaniem lekka przesada...zapłaciłam za to i moim zdaniem jak bede chciała to bede siedziec w tym basenie cała noc..a nie o 20 przy upale 35 stopni w nocy bede wiedziec na lezaku i patrzec na basen..ludzie byli tym bardzo zniesmaczeni bo kazdy chciał sobie popłyac wieczór..alkohole okropne..niektórymi mozna sie było stróc..mój chłopak jak wypił wino to po przyjsciu do pokoju miał usta jak by jadł jagody :/...z napokój to pepsi itp rozcienczane z wodą..wiem to napewno bo poprosiłam o 2 pepsi ,jedna była normalnego kolotu a z drugiego podajnika była duzo jasniejsza i smakowała praktycznie jak woda..soki lejesz sobie z proszku..okropne..klimatyzacja w pokojach raz działa raz nie..sprzataczki moim zdaniem przychodzą za wczesnie..o 8 potrafia juz pukac nachalnie otwiraja sobie drzwi i sprawdzaja czy jestes..jak jestes to mrucza cos pod nosem..raz zoastawiły mi otwarte drzwi do pokoju..ja miałam pokój na piętrze ale niektórzy mieli pokój w piwnicy!! ja myslałam ze najnizej sa te pokoje podemną i ze jak ludzie pisali ze mieszkali w piwnicy to przesadzali ,ale okazało się ze tam niżej też były pokoje!! nie było tam nawet okien..katastrofa..ogónie jak bym mogła cofnąc sie w czasie to bybrała bym inny chotel i napewno w miescie rodos przy plaży..faliraki mam po dzurki w nosie i hotelu evi też...napewno ich nie odwiedze juz nigdy...mój chłopak to juz chyba zraził się do wakacji odliczał czas do domu..chcielismy wypozyczyc autoo ale niestety ceny z kosmosu..w dodatku praktycznie wogóle nie sa ubezpoeczone te auta..ludzie tam jeadza jak chca..mało kto potrafi..takze lepiej nie ryzykowac..lepiej wybrac się do miasta rodos i tylko hotel 4* boo teraz wiem ze napewno tak bym zrobiła..miasto rodos 100 razy lepsze od faliraki..i najlepiej miec hotel przy plazy..wole dopłacic pare złotych i miec udane wakacje..takze nie polecam tego hotelu ze wzgledu na wiele niedogodnien..oszczedzicie sobie nerwów wybierając hotel np sunshine w miescie rodos..polecam..ludzie którzy przyjechali z nami autokarem wysiadali w sunshine w rodos i wracali z nami..byli bardzo zadowoleni..ogólnie jak zobaczyłam ich hotel to mi szceka opadła..ładny dwa kroki do plazy a evi przy nim to masakra.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: odradzam
2.0

Brak animacji w hotelu dla dzieci.jest tylko aerobik dla pan i pilka w basenie dla doroslych.Basen nie jest czyszczony.bylam w sierpniu,jednego dnia plywala kupa w basenie i nikt nie wypuscil wody.pelno piachu,przez dwa tygodnie nie byl sprzatany.W pokojach w piwnicy sa karaluchy.Jedzenie przerabiane az sie zje.Brak muzyki w barze przy basenie.Plac zabaw grozi zawaleniem i kalectwem.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
2.6

Fajniutkie miejsce na imprezy, jedzenie bez szału ale każda z nas sobie coś smacznego znalazła. Nie będziecie się tu nudzić wieczorami iiiiiii :)

POLECAM:
ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.9

Evi - możliwości zakwaterowania:

Standard 2+1
DOUBLE ROOM
Apartament 3 os.
Apartament 4 os.
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pokój 1-os. standard

Evi - Możliwości wyżywienia:


Evi - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Evi? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00