cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Marilleva 1400, Paganella
  • Hotel Marilleva 1400, Paganella
  • Hotel Marilleva 1400, Paganella
  • Hotel Marilleva 1400, Paganella
  • Hotel Marilleva 1400, Paganella
  • Hotel Marilleva 1400, Paganella
  • Hotel Marilleva 1400, Paganella
  • Hotel Marilleva 1400, Paganella
  • Hotel Marilleva 1400, Paganella
  • Hotel Marilleva 1400, Paganella
  • Hotel Marilleva 1400, Paganella
1 / 11
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
07.12 - 16.12
już od 2353 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
20.03 - 23.03
już od 709 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Marilleva 1400
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Basen kryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Marilleva 1400
star 4

Włochy: Paganella: Molveno
Ocena hotelu Marilleva 1400:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Marilleva 1400:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 07 grudnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 marca 2019

Hotel Marilleva 1400 w ofercie Biura podróży:

Otium

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Val di Sole/Trentino/Włochy

Atuty

bezpośrednio przy wyciągach, centrum wellness z basenem, napoje do kolacji w cenie

Położenie

na wysokości 1400 m n.p.m., w centrum stacji narciarskiej Marilleva 1400, w Dolinie Val di Sole we włoskim Trydencie

Wyciągi narciarskie

bezpośrednio przy wyciągu Marilleva, połączonym z terenami narciarskimi Folgarida, Madonna di Campiglio-Pinzolo, które razem tworzą region SkiArea Campiglio Dolomiti di Brenta

Wyposażenie

recepcja, restauracja, bar, sala TV, dyskoteka, winda (nie obsługuje wszystkich pięter), sejf, przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking. Kompleks składa się z kilku wielopiętrowych budynków

Internet

tak (Wi-Fi gratis w wyznaczonych miejscach)

Karty kredytowe

tak (Visa, Mastercard)

Sport i relaks

strefa wellness (gratis) - kryty basen (czepki obowiązkowe, czynny w wyznaczonych godz. z wyjątkiem sobót), sauna (czynna w wyznaczonych godz. z wyjątkiem sobót, 2 wejścia w cenie/pobyt/os.); mini-club (dla dzieci w wieku 3-11 lat, j. włoski) czynny w wyznaczonych godz. z wyjątkiem sobót.

Pokoje

(ok. 26-28 m2) hotel dysponuje pokojami dwuosobowymi z możliwością dwóch dostawek. Łazienka z WC, suszarka do włosów; TV, telefon, minibar, sejf. W pokojach z dwiema dostawkami (ok. 32-34 m2) możliwe łóżko piętrowe. Pokoje dla 5 osób na zapytanie

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do kolacji w cenie -karafka wody i karafka wina stołowego

Pieski

tak, małe (za opłatą, 30 euro/tydz.)

Kategoria lokalna

****

Kolacja Wigilijna

w cenie

Kolacja Sylwestrowa

w cenie

Świadczenia

7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie wg opisu, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka włoskiego kontrahenta

Uwaga

zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

W cenie

karta klubowa (upoważnia do korzystania z basenu, 2 x sauna, przechowalni sprzętu narciarskiego, parkingu, miniclubu, animacji w j. włoskim)

Obowiązkowe opłaty na miejscu

taksa klimatyczna ok. 1,80 euro/os./dzień (płatne od 14 roku życia)

Zakwaterowanie

przyjazd - od godz. 16.00, wyjazd - do godz. 10.00

Autokar

przejazd komfortowym autokarem (klimatyzacja, WC, bar, video), warunki przewozu, cennik, program i rozkład jazdy na stronie organizatora

Zniżki (na dostawkach) i dopłaty

dziecko do 7,9 lat na trzecim łóżku - gratis (na zapytanie możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 1,9 lat - za opłatą), w pokojach 4/5 osobowych dzieci 3-7,9 lat na trzecim łóżku - 75% zniżki, dzieci 3-10,99 lat na czwartym łóżku - 50% zniżki, od 3 - 10,99 lat na piątym łóżku - 50% zniżki, od 11 lat - 25% zniżki. Uwaga! w pokoju 2 os. dziecko od 3 - 7,99 lat 50%, drugie dziecko od 3 - 7,99 lat 50% zniżki. W terminach Free Ski zniżki wg cen w systemie. Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji 2,66%

Oferta Free Ski

W terminach 01- 23.12.2018, 16-24.03.2019, 23-31.03.2019, 30.03-14.04.2019 karnet 6-dniowy Folgarida-Marilleva w cenie. W dniu rezerwacji istnieje możliwość dopłaty do karnetu Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta (obejmuje Folgarida, Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Pejo) - w terminie 16-24.03.2019 - 290 zł/os., w terminie 23-31.03.2019 - 210 zł/os.W dniu rezerwacji istnieje również możliwość dopłaty do karnetu Superskirama Adamello Brenta w terminach 01-23.12.2018 oraz 07-14.04.2019 - 100 zł/os., w terminie 30.03-07.04.2019 - 175 zł/os.; wymagane zgłoszenie przy rezerwacji

Uwaga

W pozostałych terminach na podstawie vouchera w kasach zniżka na karnety Folgarida-Marivella, SkiArea, (FM, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Pejo) - 5% na osobę Dzieci do 8 lat - gratis (1 karnet dla dziecka gratis na 1 karnet dla osoby dorosłej)

Promocje

Oferta Early Booking - 15% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 30.11.2018, 10% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 30 dni przed rozpoczęciem pobytu. Ceny w systemie i na stronie internetowej uwzględniają promocję


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


Rainbow

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony jest na wysokości ok. 1400 m n.p.m., w znanym ośrodku narciarskim Marilleva 1400. Bezpośrednio na stokach stacji Folgarida-Marilleva, która oferuje ok. 125 km tras o różnych stopniach trudności. Takie położenie gwarantuje także połączenie z terenami narciarskimi Madonny di Campiglio (dodatkowo ok. 90 km tras). Do centrum miejscowości Mezzana z wyborem restauracji i barów ok. 12 km. Konieczność uiszczenia obowiązkowej opłaty za podatek turystyczny bezpośrednio w hotelu ok. 1,80 EUR/os./dzień (nie dotyczy dzieci poniżej 13 roku życia).
Stoki:

Bezpośrednio na stokach Marillevy 1400, zjazd na nartach możliwy pod hotel, połączone stacje Folgarida-Marilleva i Madonna di Campiglio (łącznie ok. 125 km tras narciarskich).
Do dyspozycji gości:

Recepcja 24 h, 2 windy, restauracja główna, bar otwarty w godzinach 08:00-24:00, piano bar, sala telewizyjna, bezpłatny sejf, ogrzewana przechowalnia sprzętu i wypożyczalnia sprzętu narciarskiego, parking. W cenie: kryty basen (otwarty w godz. 10:00-12:00 oraz 16:00-19:00,zamknięty w każdą sobotę), sauna (2 wejścia w tygodniu, tylko dla osób powyżej 18 roku życia, zamknięty w każdą sobotę), mini i junior klub dla dzieci oraz tenis stołowy. Za dopłatą: bilard (ok. 3 EUR/gra), szkółka narciarska (zaledwie 100 m od hotelu). Hotel organizuje dzienne i wieczorne animacje w języku włoskim lub angielskim.
Pokoje:

Hotel posiada 106 skromnie wyposażonych standardowych pokoi 2-osobowych o pow. ok. 21 m2, z możliwością dostawki w formie pojedynczego lub piętrowego łóżka. Pokoje wyposażone są w: łazienkę z prysznicem lub wanną i suszarkę do włosów, TV Sat., telefon, bezpłatny sejf. Brak pokoi z balkonami. Pokoje 1-osobowe i 4-osobowe dostępne jedynie na potwierdzenie. Zakwaterowanie dziecka do 2 roku życia dostępne jest na potwierdzenie i za dopłatą ok. 70 EUR/tydzień (w cenie łóżeczko).
Wyżywienie:

Śniadania (07:30-09:45), lunche (12:30-14:00) oraz obiadokolacje (19:30-21:00) w formie bufetu, bogaty wybór przystawek. Hotel serwuje dania kuchni włoskiej i międzynarodowej. Wino domowe (0,25 l) i woda (0,5 l) w cenie do obiadokolacji. Pozostałe napoje płatne dodatkowo.
Internet:

Bezpłatny Internet Wi-Fi w barze oraz przy recepcji.
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

www.alberghimarilleva.it
Naszym zdaniem:

Fantastycznie położenie bezpośrednio na stokach Marillevy 1400 - możliwy jest zjazd na nartach pod sam hotel, a dodatkowo łatwo dostępne są połączone stacje Folgarida-Marilleva i Madonna di Campiglio (łącznie ok. 125 km tras narciarskich). Ze względu na położenie, a także bogate zaplecze sportowe polecamy szczególnie zapalonym narciarzom oraz rodzinom z dziećmi!
Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 5.2/6. Sprawdź opinie:
Program

Dzień 1
Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na wybranym lotnisku na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na r.pl/rozklady. Transfer do wybranego hotelu, w czasie którego dla osób które uiściły zaliczkę zostaną rozliczone ski passy. Zakwaterowanie czas wolny.
Dzień 2 - 7
Pobyt w wybranym hotelu.
Dzień 8
Po śniadaniu wykwaterowanie z hotelu. Transfer na lotnisko. Wylot do Polski.
Uwagi do programu
Dzieci do 14 roku życia mają obowiązek jazdy w kaskach. Aby skrócić czas przejazdu możliwy transfer z przesiadką.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem czarterowym (przewóz 1 pary sprzętu narciarskiego/os.), opłaty lotniskowe, 7 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie (zgodnie z ofertą), transfery lotnisko-hotel-lotnisko, opiekę polskiego rezydenta oraz ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, CP, TK, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
karnetu narciarskiego, ubezpieczenia TU Europa PAKIET SPORT, napojów do obiadokolacji, dodatkowych posiłków nie wymienionych w ofercie oraz innych wydatków osobistych. Rekomendujemy wykupienie dodatkowego ubezpieczenia TU Europa PAKIET SPORT dotyczącego ryzyk związanych z rekreacyjnym uprawianiem m.in. narciarstwa i snowboardu. Więcej informacji w sekcji Przeczytaj Koniecznie oraz w Ogólnych Warunkach Ubezpieczenia TU Europa dla Klientów Rainbow.
Inne

W regionie:

Val di Sole

Nazwa mówi sama za siebie - Dolina Słońca zawdzięcza to miano 256 dniom słonecznym w ciągu roku. Ciągnie się na długości ok. 50 km od miasteczka Cles na wschodzie do Przełęczy Tonale na zachodzie, położona jest pomiędzy masywami: Brenta, Ortler i Adamello. Główne ośrodki narciarskie to: Marilleva - Folgarida, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Passo Tonale z lodowcem Presena, Ponte di Legno - Temu, Pejo, Paganella.Odległość odlotniska w Weronie do doliny Val di Sole to ok. 162 km. Dlugość transferu uzależniona jest od lokalizacji hotelu oraz warunków pogodowych.
Marilleva - Folgarida

Powstała z połączenia kiedyś 2 osobnych stacji, a obecnie to łącznie ok. 53 km tras. Wysokość 1300 - 2180 m n.p.m. Ze szczytu rozciąga się wspaniały widok na masyw Brenta i Adamello. Dominują trasy łatwe 25 km i średnie 21 km. Najdłuższa trasa Azzurra Folgarida - 3 km, różnica poziomów 550 m, łatwa. Najtrudniejsza trasa N1 Nera Folgarida - 1 km, różnica poziomów 550 m. Snowpark Primi Passi dla początkujących. Tereny do jazdy w puchu, np.: Orso Bruno - Malghette, Cogolo - Rabbi. Narciarstwo biegowe - łącznie 50 km tras, najdłuższa trasa Marilleva 900, 7 km, średnia, 890 - 935 m.
Madonna di Campiglio

Jedna z najsłynniejszych stacji narciarskich, nie tylko ze względu na walory tras, ale także miasteczko, które stało się mekką celebrytów, wytwornych butików, gospodarzem zawodów Pucharu Świata. Wysokość 1550 - 2550 m n.p.m. Łącznie 90 km tras, dominują średnie 60 km i łatwe 20 km. Najdłuższa trasa Groste - 7 km, różnica poziomów 1000 m, łatwa. Najtrudniejsza trasa Spinale Direttissima - 1,9 km, różnica poziomów 600 m (65% nachylenia). Dla doświadczonych narciarzy polecamy zjazd trasą FIS 3-Tre, gdzie odbywają się zawody Pucharu Świata w narciarstwie alpejskim mężczyzn (uznawana za jedną z 10-ciu najpiękniejszych tras we Włoskich Alpach). Snowpark na Passo Groste na mistrzowskim poziomie. Tereny do jazdy w puchu, np.: Val Gelada, Serodoli, Cima Roma, Lago di Tovel. Narciarstwo biegowe - łącznie 21 km tras, najdłuższa trasa (tor Pucharu Świata) - 10 km, średnia, 1575 - 1645 m. Ekspozycja stoków wschód - zachód, poranek proponujemy spędzić na Madonnie, a po południu przenieść się na Passo Groste, dzięki czemu zawsze będzie towarzyszyć nam słońce.
Pinzolo

Nieco odizolowany ośrodek, z trudniejszymi trasami niż Madonna di Campiglio. Polecamy dla narciarzy, którzy lubią poszaleć na pustym stoku. Wysokość 800 - 2100 m n.p.m. Łącznie 26 km tras, dominują średnie 18 km, łatwe 5 km. Najdłuższa trasa Pista Rododendro - 4,8 km, średnia, różnica poziomów 600 m. Najtrudniejsza trasa Pita Competition - 1,3 km, różnica poziomów 300 m. Snowpark "Brentapark" dla początkujących i zaawansowanych. Dzięki nowo wybudowanej kolejce gondolowej Pinzolo Campiglio Express (4,7 km długości, czas przejazdu 16 min.) możliwość przejazdu na stoki Madonny di Campiglio.
Adamello Ski: Tonale z lodowcem Presena, Ponte di Legno - Temu

Doinwestowany, wysoko położony i zróżnicowany region powstały dzięki połączeniu 3 stacji narciarskich. Piękne widoki! Wysokość 1121 - 3000 m n.p.m. Łącznie 100 km tras: średnie 59 km i trudne 21 km. Passo Tonale 1883 - 2585 m, łącznie 66 km tras: średnie 33 km, łatwe 20 km. Ponte di Legno - Temu 1121 - 2120 m, łącznie 30 km tras: średnie 25 km, trudne 5 km. Lodowiec Presena 2585 - 3000 m, łącznie 4 km tras: trudne 3 km, średnie 1 km. Najdłuższe trasy: Passo Tonale Alpino - 4,5 km, średnia, różnica poziomów 725 m i Ponte di Legno - Temu Angelo - Corno d'Aola - 3,7 km, trudna, różnica poziomów 278 m. Najtrudniejsze trasy Passo Tonale Paradiso - 3 km, różnica poziomów 737 m (uznawana za jedną z 10 najpiękniejszych tras we Włoskich Alpach), Ponte di Legno Corno d'Aola - 2,7 km, różnica poziomów 650 m, Lodowiec Presena Presena Sinistra - 1 km, różnica poziomów 278 m. Organizujemy bezpłatne ski safari do Passo Tonele z możliwością jazdy na lodowcu Presena 1 raz w tygodniu.
Pejo

Warto wybrać się do tego uzdrowiska ze źródłami termalnymi na dzień odpoczynku od nart. Jako ośrodek narciarski polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na szerokie i średnio trudne trasy, a także małą liczbę turystów. Wysokość 1200 - 2400 m n.p.m. Łącznie 15 km tras: średnie 8 km, łatwe 3 km.
SKI INFO:

Tereny narciarskie
: 900-2600 m n.p.m. + Lodowiec Presena 3069 m n.p.m.
Długość tras
: 380 km (w tym połowa sztucznie naśnieżanych)
Trasy łatwe
: 92 km
Trasy średnie:
230 km
Trasy trudne
: 60 km
Wyciągi
: 109 o łącznej przepustowości 183.300 os./ godz.
Sezon narciarski
: grudzień-maj
Brak możliwości zjazdów na tzw. snow bike.
Karnety:

- Skipass Folgarida - Merilleva - 194 - 221 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Folgarida i Marilleva.
- Skipass Folgarida - Marilleva, Pejo i 2 dni Skiarea - 226 - 255 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Folgarida, Mrilleva, Pejo, 2 dni Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta.
- Skipass Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta - 245 - 280 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Folgarida, Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo.
- Skipass Superskirama - 256 - 292 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Folgarida, Mrilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Passo Tonale, Pejo, Monte Bondone, Paganella i Folgaria Lavarone (karnet na ski safari).
Zniżka na karnet

Istnieje możliwość zakupu karnetu ze zniżką maksymalnie do 3 dni przed rozpoczęciem imprezy. Po upływie tego terminu nie ma możliwości zakupu, zwrotu ani wymiany karnetu. Dzięki umowie z regionem Val di Sole jesteśmy w stanie zaproponować zakup karnetu ze zniżką do 30 EUR. Przy rezerwacji w systemie należy zadeklarować chęć zakupu karnetu ze zniżką (zaliczka 50 zł). Pozostałą część kwoty Klienci dopłacają w GOTÓWCE w EURO u naszego przedstawiciela przy stanowisku Rainbow na lotnisku przed wylotem do Włoch. Otrzymają wówczas imienny voucher, który w kasie przy wyciągu wymieniany jest na imienny karnet.
Wizy

Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
META Description

Impreza WSS (PRZELOT SAMOLOTEM)
Wizy - informacje dla sprzedawców

Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Volare Travel

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy

Region

Val di Sole, czyli "Dolina Słońca", to najchętniej odwiedzana przez polskich narciarzy dolina w zachodniej części Trydentu. Idealne położona, w otoczeniu słynnych masywów alpejskich, zapewnia wyjątkowe warunki klimatyczne. Śnieg pada tu często i obficie, a w bezśnieżne dni niebo jest niemal bezchmurne. Optymalne warunki narciarskie dają przede wszystkim północne stoki. Dogodne położenie lokalnych, niewielkich miasteczek, takich jak - Madonna di Campiglio, Folgarida, Marilleva, Peio i innych gwarantuje pełne wykorzystanie różnorodności tras narciarskich. Folgarida-Marilleva i Madonna di Campiglio to największy połączony region narciarski w Val di Sole. Region oferuje w sumie 120 km tras. Stopień trudności - 41%trasy łatwe, 44% trasy średnie, 15% trasy trudne.

Położenie

obiekt położony przy stacji narciarskiej MARILLEVA 1400 obok wyciągów Folgarida / Marilleva, które łączą stację ze stokami w Madonnie di Campiglio. Atrakcją jest centrum uzdrowiskowe w Pejo z basenem, położone już na terenie Parku Narodowego Stelvio.

Serwis

restauracja, bar, salon wypoczynkowy z TV, sejf, basen kryty ogrzewany, sauna, taras, przechowalnia sprzętu narciarskiego, Wi-Fi, parking niestrzeżony.

Pokoje

standardowo wyposażone pokoje (TV, telefon) z pełnym węzłem sanitarnym (łazienka z prysznicem, suszarka do włosów). Typy pokoi - 1, 2, 3, 4, 5 os. Pokoje 1 os. na zapytanie.

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu, obiad, kolacja lub śniadania w formie bufetu i kolacja.

Cena obejmuje

7 noclegów, wyżywienie 3 x dziennie lub 2 x dziennie. Obowiązkowe ubezpieczenie KL, NNW i bagaż w wys. 40 zł/os.

Cena nie obejmuje

• opcjonalnego ubezpieczenie OC SKI w wys. 40 zł/os. • taksy klimatyczną płatną na miejscu. Obowiązkowej karty klubowej (osoby dorosłe - opłata 35 euro, dzieci od 3 do 9 lat - opłata 25 euro), obejmującej • korzystanie z basenu od 10 do 12 oraz od 16 do 19, z wyjątkiem dnia przyjazdu, • korzystanie z baby clubu dla dzieci w wieku od 3 do 9 lat, codziennie z wyjątkiem dnia przyjazdu od godziny 9 do 12.30 oraz od 14 do 17, • korzystanie z junior clubu dla dzieci w wieku od 10 do 14 lat, codziennie z wyjątkiem dnia przyjazdu, • 2 wejścia do sauny - dostępne tylko dla dorosłych w godzinach od 10 do 12 oraz od 16 do 19 (konieczna jest rezerwacja dzień wcześniej), • przechowalnię sprzętu narciarskiego, • animacje, • parking niestrzeżony;

Zniżki

Przy dwóch osobach pełnopłatnych, dziecko urodzone po 30.11.2009 może przebywać gratis na 3. łóżku, na 3. i 4. łóżku dzieci urodzone po 30.11.2007 otrzymują rabat 50%, dorośli - rabat 25%.

Dopłaty

do pokoju 1 os. 800-950 zł/tydzień, łóżeczko dziecięce 70 euro/tydzień (na życzenie).

Uwagi

zakwaterowanie od godz. 17.00, wykwaterowanie do godz. 10.00

Atuty obiektu

- idealne położenie na stoku narciarskim - blisko wyciągów - polecamy rodzinom z dziećmi


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Volare Travel, które powstało w roku 2004 jako organizator sportów zimowych i specjalista wycieczek narciarskich we Włoszech. Obecnie, w ramach oferty zimowej, należy do ścisłej czołówki polskich touroperatorów. Organizuje wakacje w najlepszych regionach narciarskich Włoch (m. in. Madonna di Campiglio, Val di Fiemme, Livigno, Val di Sole, czy Val di Fassa) i Austrii (Dolina Zillertal, Hintertux, Zell am See czy Kaprun).

W ofercie Volare Travel znajdują się dogodnie położone i dobrze wyposażone apartamenty z aneksami kuchennymi dla narciarzy oraz hotele o wysokim standardzie dla najbardziej wymagających osób. Biuro Podróży Volare Travel organizuje wyjazdy narciarskie dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych, a także wyjazdy incentive w oparciu o autokar i dojazd własny oraz z możliwością przelotu.

Volare Travel zapewnia wykwalifikowaną kadrę instruktorów, którzy dokładają wszelkich starań aby wypoczynek narciarski był niezwykłą przygodą organizując zawody narciarskie, zjazdy poza trasami, wyjazdy na heliski i szereg innych atrakcji.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Włochy/Trentino

Położenie:

- miejscowość Mezzana - w dolinie Val di Sole, - około  20 m od stoku narciarskiego Folgarida - Marilleva

Wyposażenie hotelu:

- Recepcja - Bar, restauracja ala carte - bezprzewodowy internet w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Pokoje:

Apartament 1 pokój TV SAT Łazienka (WC, wanna lub prysznic) Łóżko podwójne (w niektórych apartamentach rozkładana sofa) oraz łóżko piętrowe Aneks kuchenny Apartament 2 pokoje Sypialnia z łóżkiem podwójnym Pokój dzienny z sofą W przedpokoju łózko piętrowe Aneks kuchenny

Wyżywienie:

Bez wyżywienia

Dodatkowe informacje:

- opłata klimatyczna płatna na miejscu ok 1,30 EUR/noc - Parking w zależności od dostępności, bezpłatnie - pościel i ręczniki dodatkowo płatne 12 EUR za komplet dla 1 osoby (pościel i ręczniki) - Depozyt za apartament 100 EUR - dozwolone małe zwierzęta 8 EUR/noc - Recepcja czynna 09:00 - 12:30 oraz 13:00 - 19:00 - zakwaterowanie od 14:00, wykwaterowanie do 19:00

Adres:

 Marilleva 1400, 12, 38020 Mezzana TN, Włochy Telefon: +39 0463 796105  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Europe Mountains

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Marilleva 1400

OPIS

Hotel Marilleva 1400 jest obiektem czterogwiazdkowym, zlokalizowanym w centru ośrodka narciarskiego zaraz obok stoków Folgarida Marilleva. Dzięki połączonym wyciągom można na nartach dojechać do stoków Madonnna di Campiglio.
Pokoje hotelowe wyłożone są drewnianą boazerią, co nadaje wnętrzu alpejskiego wyglądu. W pokojach jest telewizor oraz telefon. W łazience znajduje się suszarka do włosów. Bezprzewodowy internet dostępny jest we wszystkich pokojach.
Goście hotelowi mogą korzystać m.in z krytego basenu, pokoju gier i zabaw, sauny fińskiej oraz solarium. W hotelowej restarucji serwowane są pożywne śniadania a także obiady i kolacje.

W CENIE

Kolacja wigilijna Strefa Wi-Fi Parking kryty niestrzeżony Sejf w recepcji Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Akceptowane są tylko psy Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 345 m. Wyciągi - 153 m.

PARKING

parking niestrzeżony, parking kryty niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

USŁUGI SPA I WELLNESS

solarium, basen kryty, centrum odnowy biologicznej, sauna fińska.

REKREACJA I SPORT

tenis stołowy, kort tenisowy, klub fitness, bilard, ogród, taras, organizacja pieszych wycieczek.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka, pokój zabaw dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, animacja zabaw dla dzieci, opiekunka do dzieci, menu dla dzieci, klub dla dzieci.

USŁUGI HOTELOWE

drink bar, restauracja, transfer gości z lotniska, recepcja 24-godzinna, sejf w recepcji, przechowalnia bagaży, letni taras, pokój telewizyjny, bankomat, bar z przekąskami, dostępne pokoje dla niepalących, winda, bar, recepcja, welcome drink, śniadania w formie bufetu, obiadokolacja w formie bufetu, napoje do obiadokolacji (1/4 l wina, 1/2 l wody).

ZWIERZĘTA

zwierzęta mile widziane, akceptowane są tylko psy.


Itaka R

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy (narty) / Val di Sole

Opis oferty:

Położony tarasowo na stoku, w sercu znanego i lubianego region narciarskiego Marilleva 1400, tuż przy wyciągu - czyli idealnie dla wszystkich wielbicieli białego szaleństwa. Ciekawie zaprojektowany, doskonale współgra z górskim krajobrazem, który podziwiać można m.in. z hotelowego tarasu. To doskonały wybór na zimowy wypoczynek z rodziną, na miejscu jest basen kryty i centrum spa, a dla dzieciaków przygotowano pokój zabaw i atrakcje w miniklubie. Hotel słynie również z doskonale przygotowanego programu animacji, który zainteresuje Gości w każdym wieku.

POŁOŻENIE:

na stoku MARILLEVA 1400 - znanego ośrodka narciarskiego, ok. 500 m od najbliższych sklepów i barów, ok. 1 km od Mezzany; ok. 190 km od lotniska w Weronie.

WYCIĄGI NARCIARSKIE:

przy wyciągu krzesełkowym (z przesiadką) na szczyt Dos de la Pesa (2155 m n.p.m.), stamtąd połączenie trasami i wyciągami z całą strefą Marilleva - Folgarida, łącznie ok. 65 km tras.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1970 r., 1 budynek, 3 piętra, przestronne lobby, recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, bar; przechowalnia sprzętu narciarskiego, sala telewizyjna, parking; taras z widokiem na góry; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby (ok. 5 EUR/tydz.), punkt internetowy (ok. 5 EUR/tydz.); występują różnice poziomów i schody - nie jest polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa i MasterCard.

studio:

2-os. (możliwość 3 dostawek; maks. 3 os. dorosłe), skromny i zadbany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), aneks kuchenny, telewizor, telefon, lodówka, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat.

SPORT I ROZRYWKA:

basen kryty, prostokątny kształt, słodka woda, gł. ok. 1,4 m, przy basenie bezpłatne leżaki; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-10 lat), dyskoteka, piano bar, dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci; centrum spa: sauna; za opłatą: masaże, lampy UVA.

KONTAKT:

0039/0463793333, www.appmarilleva.it


TUI

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

TRENTINO/WŁOCHY

Opis

Ten wygodny hotel położony jest na wysokości ok. 1400 m n.p.m., bezpośrednio przy stokach narciarskich. Goście mają do dyspozycji restaurację, dyskotekę i bezpłatny parking. W cenie jest także basen i sauna. W hotelu prowadzone są animacje w języku włoskim i angielskim, dzieci mogą korzystać z miniklubu. W cenie zapewniono pełne wyżywienie z napojami do posiłków w cenie. Raz w tygodniu macie okazję popróbowania specjałów kuchni lokalnej. 

Wyposażenie

• recepcja
• sejf (w recepcji, w cenie)
• 2 windy
• sala TV
• taras
• Wi-Fi (w lobby, w cenie)
• parking (w cenie, w zależności od dostępności)

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

106

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• zakwaterowanie od 16.00, wykwaterowanie do 10.00 • taksa klimatyczna (płatna na miejscu) • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Dla dzieci

• łóżeczko dla dzieci (wymagana rezerwacja, w cenie) • menu dla dzieci (na zapytanie) • wysokie krzesełka • miniklub dla dzieci (3-10 lat; ndz.-pt.: 9:30-12:30 i 14:00-17:00, w cenie) • juniorklub dla dzieci (7-14 lat; ndz.-pt.: 9:30-12:30 i 14:00-17:00, w cenie)

Sport i wellness

Płatne • masaże • solarium

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1

• 2-3 os. • ok. 18 m2 • dostawka • TV sat. • sejf (w cenie) • lodówka • telefon • wanna lub prysznic • WC • na podłodze parkiet lub wykładzina dywanowa • Wi-Fi (płatne, ok. 5 euro/2 h)

Pokój 2-osobowy DZX2

• 4 os. • ok. 22 m2 • dostawka (łóżko piętrowe) • TV sat. • sejf (w cenie) • lodówka • telefon • wanna lub prysznic • WC • na podłodze parkiet lub wykładzina dywanowa • Wi-Fi (płatne, ok. 5 euro/2 h)

Wyżywienie

Pełne wyżywienie • śniadanie: w formie bufetu, 7:30-9:45
• obiad: w formie bufetu, 12:30-14:00
• kolacja: 3-daniowe menu na dany dzień, bufet sałatkowy i bufet z przystawkami, 19:30-21:00
• napoje do posiłków: 0,25 l wina i 0,5 l wody/posiłek

Restauracje i bary • restauracja
• bar: 8:00-24:00

Dodatkowe informacje • menu bożonarodzeniowe i sylwestrowe (w cenie)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Marilleva 1400
Polecamy Hotele w Molveno (Włochy)

Opinie o Hotelu Marilleva 1400

Marilleva 1400 - możliwości zakwaterowania:

standard dbl
standard dbl dla 4 osób
1 os. pokoj standardowy
2 os. pokoj standardowy
2 os. pokój standardowy 2+2 (na potwierdzenie)
Pokoj 2 osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Apartament BILO 3 osobowy
Apartament BILO 4 osobowy
Apartament BILO 5 osobowy
Apartament BILO 6 osobowy
Apartament MONO 3 osobowy
Pokoj 2 osobowy + 2 dostawki
Pokój dla 2-3 osób
Pokój dla 2-4 osób
Standard 2/3
Pokoj 1 osobowy
Standard 4
Pokoj 2 osobowy + dostawka

Marilleva 1400 - Możliwości wyżywienia:


Marilleva 1400 - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Marilleva 1400? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00