cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Capo Peloro, Sycylia
  • Hotel Capo Peloro, Sycylia
  • Hotel Capo Peloro, Sycylia
  • Hotel Capo Peloro, Sycylia
  • Hotel Capo Peloro, Sycylia
  • Hotel Capo Peloro, Sycylia
  • Hotel Capo Peloro, Sycylia
  • Hotel Capo Peloro, Sycylia
  • Hotel Capo Peloro, Sycylia
  • Hotel Capo Peloro, Sycylia
  • Hotel Capo Peloro, Sycylia
  • Hotel Capo Peloro, Sycylia
1 / 12
Ocena
hotelu:
3.1 / 5
Najbliższy termin
25.11 - 29.11
już od 457 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.12 - 22.12
już od 457 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Capo Peloro
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Capo Peloro
star 4

Włochy: Sycylia
Ocena hotelu Capo Peloro:
3.1 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Capo Peloro:
  • Lokalizacja
    2.5
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.5
  • Jakość
    do ceny
    2.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 listopada 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 grudnia 2018
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Capo Peloro Resort to nowoczesny hotel usytuowany w centrum miasteczka Torre Faro. Polecamy ze względu na bardzo smaczne, śródziemnomorskie wyżywienie i bliskość piaszczystej plaży (parasole i leżaki gratis). Dodatkowo istnieje możliwość korzystania z opcji All Inclusive oraz plaży hotelu Le Dune Beach Club (bezpłatny transfer).

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Torre Faro - około 400 m od centrum ze sklepami i barami
  • designerski i nowoczesny hotel, Fun Park dla dzieci
  • smaczna i śródziemnomorska kuchnia, opcja All Inclusive w sąsiednim hotelu Le Dune Beach

Hotel Capo Peloro w ofercie Biura podróży:

Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Capo Peloro Resort to nowoczesny hotel usytuowany w centrum miasteczka Torre Faro. Polecamy ze względu na bardzo smaczne, śródziemnomorskie wyżywienie i bliskość piaszczystej plaży (parasole i leżaki gratis). Dodatkowo istnieje możliwość korzystania z opcji All Inclusive oraz plaży hotelu Le Dune Beach Club (bezpłatny transfer).

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Torre Faro - około 400 m od centrum ze sklepami i barami
  • designerski i nowoczesny hotel, Fun Park dla dzieci
  • smaczna i śródziemnomorska kuchnia, opcja All Inclusive w sąsiednim hotelu Le Dune Beach

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Sycylia/Katania, Włochy

Opis hotelu

Capo Peloro Resort (Messina) umieszczono w centrum miasta w pobliżu takich atrakcji, jak Pylons of Messina i Horcynus Orca

Capo Peloro Resort (Messina) umieszczono w centrum miasta w pobliżu takich atrakcji, jak Pylons of Messina i Horcynus Orca. Hotel przyjazny rodzinie umieszczono w pobliżu takich atrakcji, jak przystań promowa Villa San Giovanni i Zamek w Scilli.Pokoje Poczuj się jak w domu w 98 klimatyzowanych pokojach, których wyposażenie to telewizor LCD. Do pokoju przylega balkon. Bezpłatny, szybki przewodowy dostęp do Internetu zapewni łączność ze światem, a telewizja cyfrowa " rozrywkę. Prywatne łazienki " wyposażenie: prysznic, prysznic z deszczownicą i suszarka do włosów. Zrelaksuj się w spa, które oferuje masaż, zabiegi na ciało i zabiegi na twarz. Dostępne udogodnienia rekreacyjne to prywatna plaża oraz centrum rekreacyjne i wanna spa. Dodatkowe udogodnienia to bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu, obsługa portierska oraz płatna opieka nad dziećmi.Wyżywienie Do dyspozycji gości: 2 restauracje i kawiarnia, a także obsługa pokojowa (w określonych godzinach). Ożywcze napoje znajdziesz w jednym z lokali: bar/salon klubowy. Biznes, Inne udogodnienia Udogodnienia biznesowe to centrum biznesowe, bezpłatne czasopisma w holu oraz recepcja całodobowa. Ten obiekt typu hotel oferuje następującą liczbę sal konferencyjnych: 4. Płatne udogodnienia to transport z i na lotnisko (na życzenie) oraz odbieranie gości z dworca kolejowego.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Net Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Capo Peloro Resort to nowoczesny hotel usytuowany w centrum miasteczka Torre Faro. Polecamy ze względu na bardzo smaczne, śródziemnomorskie wyżywienie i bliskość piaszczystej plaży (parasole i leżaki gratis). Dodatkowo istnieje możliwość korzystania z opcji All Inclusive oraz plaży hotelu Le Dune Beach Club (bezpłatny transfer).

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Torre Faro - około 400 m od centrum ze sklepami i barami
  • designerski i nowoczesny hotel, Fun Park dla dzieci
  • smaczna i śródziemnomorska kuchnia, opcja All Inclusive w sąsiednim hotelu Le Dune Beach

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy/Sycylia

Strefa

Relax, Family

Family Club

polski animator w hotelu w terminie 15.06-15.09

Dzieci pobyt GRATIS

1 dziecko do 14 lat - opłata tylko za przelot 2 dziecko do 6 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

centrum Torre Faro - ok. 700 m / sklepiki, bary, pizzerie, słynne lodziarnie Ganzirri - ok. 3,8 km / restauracje, sklepy, kawiarnie, puby, słone jezioro Ganzirri Mesyna - ok. 15 km / historyczne miasto z wszelkimi atrakcjami - sklepy, dyskoteki, restauracje, zabytki Taormina - ok. 70 km / największe centrum turystyczne w tym regionie przystanek autobusowy - ok. 300 m / całodniowy bilet ok. 2,6 EUR - dogodne połączenie m.in. z Mesyną i innymi miejscowościami lotnisko - ok. 126 km (około 2h - autostrada)

Atuty

- piaszczysta plaża z barem All Inclusive, muzyką oraz leżakami i parasolami gratis - blisko centrum urlokliwego miasteczka Torre Faro - smaczna, śródziemnomorska kuchnia - znakomita baza wypadowa do zwiedzania - All Inclusive na plaży - krótki lot ok. 2,5 h

Plaża

ok. 150 metrów od hotelu, prywatna, piaszczysta, niewielka zatoczka z łagodnym aczkolwiek kamienistym zejściem do morza, z pięknym widokiem na Zatokę Mesyńską, serwis plażowy - leżaki, parasole, prysznice - bezpłatnie dla Klientów Net Holiday, bar All Inclusive z zimnymi napojami (soki i woda, lokalne alkohole typu piwo, wino białe i czerwone) oraz muzyką, dodatkowym atutem są drewniane kładki, które znacznie ułatwiają poruszają się po gorącym piasku na plaży, możliwość wypożyczenia ręczników plażowych (ok. 3 EUR/dzień, ok. 10 EUR/tydzień - wymiana 2 razy), ok. 900 m druga przepiękna plaża, publiczna, piaszczysta, szeroka, serwis plażowy oraz bar na plaży dodatkowo płatny - zniżki dla Gości hotelu Capo Peloro

Hotel

czterogwiazdkowy, w designerskim futurystycznym stylu, zbudowany w 2008 roku, 4 piętrowy, oferuje 98 pokoi, częściowo odnowione w 2017 r, otoczony zielonym ogrodem palmowym, łączna powierzchnia zagospodarowana przez hotel to ok. 25000 m2, usytuowany w miejscu gdzie łączą się Morze Jońskie oraz Tyrreńskie, w pobliżu hotelu znajduje się słone jezioro Ganzirri słynące z połowów owoców morza z mnóstwem sklepików i restauracji wokół jeziora

Udogodnienia

całodobowa recepcja z miejscami do wypoczynku, winda, klimatyzacja, parking, room service, supermarket na poziomie -1 w hotelu (niskie ceny, takie jak dla mieszkańców - nie turystów), centrum konferencyjne, ochrona 24/h, kącik prasowy, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów

Internet

bezpłatne Wi-Fi w lobby oraz w pokojach

Pokoje

2 os., częściowo odnowione w 2017 roku, możliwość 1 dostawki (ok. 20 m2) lub rodzinne dwupomieszczeniowe mieszczące do 4 osób - wielkości ok.32 m2, łazienka z prysznicem, klimatyzacja centralna z możliwością indywidualnej regulacji, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), TV SAT (polski program), suszarka do włosów, telefon, bezpłatny sejf, balkon lub taras ze stolikiem i krzesłami

Restauracje i bary

restauracja główna Cariddi - kuchnia międzynarodowa i włoska lobby bar Pounta del Sol bar na plaży / beach bar

Wyżywienie

HB Plus - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu z napojami (nielimitowane napoje z dystrybutorów, piwo, wino białe i czerwone) All Inclusive

Rozrywka

duży basen o nieregularnym kształcie z oddzielonym basenem dla dzieci, usytuowany w pięknym ogrodzie (w basenie obowiązkowo należy korzystać z czepków kąpielowych ze względów higienicznych - przepisy włoskie), zewnętrznym jacuzzi, park rozrywki - Fun Park dla dzieci (bez dodatkowych opłat), tenis stołowy, platforma widokowa, aqua aerobik, muzyka na żywo, międzynarodowe animacje, kącik telewizyjny, w odległości kilku kilometrów (wzdłuż wybrzeża) liczne puby, kawiarnie, restauracje i kluby nocne

Płatne

korty tenisowe, komunikacja miejska (ok. 2,6 EUR/dzień lub ok. 1,7 EUR/dwu przejazd), wypożyczalnia rowerów - górskie, miejskie, dziecięce (ok. 7 EUR/dzień) - ciekawe miejsca do przejażdżek, taxa klimatyczna ok. 12,50 EUR/pobyt/osoba (opłata obowiązkowa dla osób od 16 lat).

Dla dzieci

brodzik dla dzieci, hotelowy park rozrywki Fun Park (zjeżdżalnie, tor przeszkód, huśtawki, kulki, drabinki, domek, dmuchane zjeżdżalnie), mini klub (4-12 lat), program animacji dla dzieci, mini disco, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2 (ok.5 EUR/dzień)

Program All Inclusive

07.00-09.30 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, różne rodzaje kawy za wyjątkiem espresso, herbata, woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 10.00-11.00 późne śniadanie serwowane w lobby barze, croissanty, różne rodzaje kawy za wyjątkiem espresso, herbata, napoje bezalkoholowe z dystrybutora 13.00-14.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej - dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, bogaty wybór dań głównych, przystawek, sałatek, deserów i owoców, lokalne napoje bezalkoholowe, woda mineralna, różne rodzaje kawy za wyjątkiem espresso, lokalne alkohole typu piwo, wino białe i czerwone 16.00-17.00 podwieczorek - lobby bar ciasta, ciasteczka, kawy z wyjątkiem espresso, herbata 19.30-21.30 kolacja w formie bufetu serwowana w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, przystawki, przekąski, desery, owoce, lokalne napoje bezalkoholowe , woda mineralna, różne rodzaje kawy za wyjątkiem espresso, lokalne alkohole typu piwo, wino białe i czerwone 10.00-19.00 lokalne napoje bezalkoholowe soki (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, różne rodzaje kawy za wyjątkiem espresso, herbata, lokalne alkohole np. piwo, wino białe i czerwone serwowane w lobby barze i barze na plaży 19.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe (nie butelkowane), woda mineralna, różne rodzaje kawy za wyjątkiem espresso, herbata, lokalne alkohole np. piwo, wino białe i czerwone, whisky, gin, rum, wódka, włoskie likiery typu amaro i limoncello oraz drinki na bazie lokalnych alkoholi serwowane w lobby barze mini klub dla dzieci w wieku 4 -12 lat polski animator/guest relation w terminie ok. 15.06 - 15.09 hotelowy Fun Park dla dzieci Klientów Net Holiday - bezpłatnie w określonych godzinach bezpłatne leżaki i parasole przy basenie oraz na plaży Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymują w hotelu.

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona www hotelu

www.capopelororesort.it

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ***+ Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****

Cena obejmuje

opiekę polskiego rezydenta ,przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3,4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

Cena nie obejmuje

wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

Etna - Taormina

Całodniowa wycieczka do jednych z najważniejszych miejsc na Sycylii. Poranny wyjazd na Etnę (3340 m n.p.m.), która jest największym w Europie czynnym wulkanem. Jego wielkość zmienia się w zależności od ilości i erupcji lawy. Następnie zwiedzanie krateru Silvestri (wyjazd kolejką linową oraz podjazd jeepem na wysokość ok. 3000 m, w zależności od warunków pogodowych), wyjazd płatny na miejscu. Zalecane odpowiednie ubranie oraz obuwie. Po południu przejazd do Taorminy, okrzykniętej przez Goethego "największym dziełem sztuki i natury". Następnie spacer po słynnym Corso Umberto i czas wolny. Powrót do hotelu w późnych godzinach popołudniowych. Cena ok. 55 EUR/os.(dodatkowo płatny wjazd na Etnę - dorośli ok. 63 EUR/os.), dzieci do 12 lat ok. 28 EUR/os.

Palermo - Cefalu

Całodniowa wycieczka do stolicy Sycylii, wielokulturowego i pełnego kontrastów miasta, Palermo oraz urokliwego, typowo sycylijskiego miasteczka Cefalu. Poranny przejazd do Cefalu, małego i malowniczego miasteczka rybackiego, gdzie będzie możliwość odwiedzenia katedry dominującej w panoramie miasta i pospacerowania wąskimi uliczkami. Następnie przejazd do Palermo i zwiedzenie najważniejszych arabo - normańskich zabytków, takich jak Kościoły Martorana i San Cataldo oraz Katedry. Spacer po starym mieście (QuattroCanti, Piazza Bellini, Piazza Pretoria) oraz wizyta na jednym z historycznych targów. Na koniec czas wolny w okolicach Teatru Wielkiego. Cena ok. 68 EUR/os., dzieci do 12 lat ok. 30 EUR/os.

Syrakuzy - Ortigia

Wycieczka na wyspę Ortygia stanowiącą zabytkową dzielnicę Syrakuz - jednego z najstarszych miast na Sycylii, położonego na wapiennym płaskowyżu opadającym stromo do morza. Posiada ważny archeologiczny obszar przypominający teatr grecki, rzymski amfiteatr oraz słynne Ucho Dionizosa. Kolejno zwiedzanie wyspy, która połączona jest z lądem słynnym mostem z 27 wiekami historii. Zwiedzanie Świątyni Apolla, barokowej katedry oraz fontanny Aretuzy. Na koniec czas wolny lub możliwość rejsu statkiem po zatoce w okolicy miasta. Powrót do hotelu w godzinach wieczornych. Cena ok. 68 EUR/os., dzieci do 12 lat ok. 35 EUR/os.

Lipari - Vulcano

Dojazd autobusem do Milazzo, następnie prom na największą w całym archipelagu, tętniącą życiem i znaną z wielu klimatycznych sklepów oraz kawiarni wyspę Lipari. Czas wolny na zwiedzanie starego miasta, na którego charakter i historię mają wpływ znajdujące się tam wulkany (jest ich aż 12). Kolejnym punktem wycieczki jest żeglowanie wokół wyspy, podziwianie Faraglioni, historycznej skały z koniem i odwiedzenie słynnego sklepu z pumeksem. Przyjazd do Vulcano, możliwość plażowania na białej lub czarnej plaży, możliwość zażycia zdrowotnych kąpieli siarkowych (ok. 10 EUR). Powrót do hotelu w godzinach popołudniowych. Opłata Eco nie wliczona w cenę ok. 5 EURO/os. Cena ok. 65 EUR/os., dzieci do 12 lat ok. 33 EUR/os.

Katania

W programie zwiedzanie Katanii drugiego co do wielkości miasta Sycylii położonego ok. 35 km od Etny. Najważniejsze atrakcje turystyczne miasta leżą w jej najstarszej, przybrzeżnej części, na stosunkowo niewielkiej powierzchni. Dzięki temu wszędzie można dotrzeć piechotą. Punktem centralnym jest Piazza del Duomo, czyli plac katedralny, z charakterystycznym posągiem słonia. Katedra Św. Agaty, muzeum czy słynny Fishmarket, czyli jedna z największych atrakcji miasta - targ rybny. Z Piazza del Duomo trafimy też na Via Etnea, czyli najpopularniejszą i najmodniejszą ulicę Katanii. Miasto wielokrotnie niszczone przez lawę Etny, i przez występujące, mniejsze i większe trzęsienia ziemi. W XVIII wieku zostało odbudowane w taki sposób, aby złagodzić skutki przyszłych trzęsień ziemi, stąd szerokie, proste ulice, rozległe, nieregularne place, wtedy też miasto nabrało swego barokowego charakteru. Większość budowli Katanii jest wykonana z czarnej wulkanicznej lawy. Cena ok. 50 EUR/os., dzieci do 12 lat ok. 25 EUR/os.

Etnaland

Jeden z największych Aquaparków w Europie, położony w okolicy Katanii. Miejsce wymarzone dla rodzin z dziećmi, które lubią rozrywki wodne i odrobinę adrenliny. Czas wolny na kąpiele w basenach m.in. Niebieska Laguna, baseny z hydromasażem, baseny z falami oraz zabawy na licznych zjeżdżalniach m.in. Kamikaze, Dzika Rzeka, Rafting, Twister, Czerwony Cannon, Rzeka Anaconda, Wodospady Niagary i wiele innych. W Aquaparku również liczne atrakcje dla najmłodszych. Cena ok. 40 EUR/os., dzieci do 12 lat ok. 30 EUR/os., bilety wstępu do Aquaparku płatne w kasie - dorośli ok. 24 EUR/os., dzieci do 1 m wzrostu bezpłatnie Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych, z którymi Net Holiday Sp. z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp. z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Mapa Hotelu Capo Peloro
Zdjęcia lokalizacji (Włochy / Sycylia)
Klimatyczna Taormina na Sycylii we Włoszech
Plaża Selinunte na włoskiej wyspie Sycylia
Cefalu, Sycylia, Włochy
Syrakuzy, Sycylia, Włochy
Monreale  na Sycylii we Włoszech
Słynny wulkan Etna na Sycylii we Włoszech
Miasto Palermo na Sycylii, Włochy
Miasteczko Noto w prowincji Syrakuzy na Sycylii, Włochy
Filmy hotelu Capo Peloro:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Capo Peloro!
https://youtu.be/lrVPUzZU1ho

Opinie o Hotelu Capo Peloro

1.9
zdecydowanie odradzam

Hotel absolutnie nie zasluguje na 4*.Pozostalo nam jeszcze 1 tydzień do przebywania w tym hotelu. Rezerwujac hotel w październiku 2015r. sugerowałam się opiniami na stronie, które były w miare dobre. To co zastaliśmy po przybyciu okazuje się wielkim nieporozumieniem.Nie jest to relaxs prestige jak w ofercie organizatora. Bar przy basenie nie istnieje,trzeba dojść ok. 30 metrow od basenu do przybudowki budynku glownego, . Jest pare sof do siedzenia ,reszta to drewniane lawki jak przy barze przydrożnym. Plaza brudna, bar na plazy to drewniana budka . Za reczniki basenowe kaza sobie placic np. za 1 tydzień 10 euro- to nie jest kaucja, Jedzenie poniżej krytyki. Codziennie na sniadanie jest to samo : szynka konserwowa ,salami i ser zolty,jajecznica z bemaru(sadzonych nie robia) czasami parowka w plasterkach. Obiad, kolacia podobne- serwowane przez kelnera zza kontuaru tylko dwa dania glowne np.kurczak i rybka w panierce, frytki czasami jakies ziemniaki. Dodatkowo można samemu się obsluzyc jakims makaronem,ryzem w sosie, pare zimnych przystawek. O owocach, cistach i deserach można zapomnieć-sa reglamentowane .Nie ma tych obfitych bufetow, o których jest napisane w ofercie. Nie ma w all incl. lokalnych alkoholi np. martini -trzeba placic, sa tylko "sikacze" z dystrybutora. Dwie gwiazdki daje za pokoj, oraz za obsluge, która stara się zatrzeć zle wrazenie. Menager hotelu jest głuchy na nasze zgłaszane niezadowolenie. Dobra rada- jeżeli chcecie bezstresowo spedzic wakacje, omijajcie to miejsce z daleka. Nie polecam nawet klientom ekonomicznym, ponieważ cena jest nieadekwatna do wartosci

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
1.9
4.3
polecam

W hotelu Capo Peloro na Sycylii spędziliśmy tygodniowy urlop. Hotel ładny, bardzo czysty, nowocześnie urządzony z mega pysznym jedzeniem! Do plaży kilka minut spacerem, za to leżaki są gratis. Kilka razy pojechaliśmy do hotelu le Dune - tam mieliśmy dodatkowo opcję All Inclusive, a plaża tam to rewelacja. Z wycieczek byliśmy na Etnie i w Taorminie - cudowne miasteczko.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3

Capo Peloro - możliwości zakwaterowania:

Pokój Family Room 2 pomieszczeniowy
Pokój 2 os. BASIC
Pokój 2 os. Standard
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor

Capo Peloro - Możliwości wyżywienia:


Capo Peloro - miasta wylotu:


Capo Peloro - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Capo Peloro? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00