cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Electra Palace, Rodos
  • Hotel Electra Palace, Rodos
  • Hotel Electra Palace, Rodos
  • Hotel Electra Palace, Rodos
  • Hotel Electra Palace, Rodos
  • Hotel Electra Palace, Rodos
  • Hotel Electra Palace, Rodos
  • Hotel Electra Palace, Rodos
  • Hotel Electra Palace, Rodos
  • Hotel Electra Palace, Rodos
  • Hotel Electra Palace, Rodos
  • Hotel Electra Palace, Rodos
1 / 12
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
20.04 - 27.04
już od 1310 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.05 - 16.05
już od 1310 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Electra Palace
  • Windsurfing
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Electra Palace
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Electra Palace:
4.1 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Electra Palace:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 maja 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobry, położony w spokojnej okolicy hotel z bardzo miłą obsługą i smaczną kuchnią.

Hotel Electra Palace w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobry, położony w spokojnej okolicy hotel z bardzo miłą obsługą i smaczną kuchnią.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Rodos Położony dosłownie na krawędzi wody, oferuje wspaniałe widoki na morze. Elegancko urządzone pokoje i apartamenty rodzinne z dostępem do prywatnej plaży łączą w sobie różnorodność kuchni, zbiór barów, holistyczne SPA oraz profesjonalnie prowadzony klub dla dzieci i nastolatków. Hotel zaprasza Gości do odkrywania autentycznej greckiej gościnności serwowanej z delikatnym wyrafinowaniem i oryginalnością.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

1974 r. Całkowicie odnowiony w 2007 r. i częściowo w 2016 r. Na terenie hotelu znajdują się 4 restauracje, 5 barów, room service (płatny), pralnia (płatna), winda, basen odkryty, basen kryty.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kącik internetowy płatny

plaża

Przy hotelu - 20 m, prywatna, żwirowa, 200 m długości. Parasole, leżaki i ręczniki plażowe - bezpłatne. Bar na plaży serwuje napoje (bezpłatny dla Gości Ultra All Inclusive).

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację centralną indywidualnie sterowaną, TV, sejf (bezpłatny), mini bar (bezpłatne uzupełnienie w dniu przyjazdu dla Gości Ultra All Inclusive), zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienkę (suszarka, WC, wanna lub prysznic), balkon. Typy pokoi: w budynku głównym i aneksie: classic double annex dla max 3 os. , superior double main building dla max 3 os. , junior suite annex dla max 4 os. (1 pokój) , family suite annex dla max 4 os. (salon i sypialnia połączone drzwiami przesuwnymi) , superior family suite annex/main building dla max 4 os. (salon i sypialnia połączone drzwiami przesuwnymi) , deluxe suite main building dla max 2 os. (salon i sypialnia połączone drzwiami)

Wyżywienie

4 restauracje, 5 barów (m.in. lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, lodziarnia)

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiadokolacja (18:30-21:00) w formie bufetu restauracji głównej, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania Ultra All Inclusive (10:00-23:30) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie kontynentalne (10:30-11:45), podwieczorek i lody (10:30-18:00) serwowane w wyznaczonym barze, wybrane lokalne i importowane napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: whisky, koniaku, szampana, napojów serwowanych w butelkach, wybranych lokalnych i importowanych napojów alkoholowych i bezalkoholowych Restauracje a la carte - 2 wizyty w trakcie pobytu w wybranej restauracji gratis dla Gości Ultra All inclusive, 1 wizyta dla Gości z wyżywieniem Half Board. Wymagana rezerwacja.włoska "Al Convento", chińska "A La Chinoise", śródziemnomorska "Orientalista" (woda, piwo i napoje bezalkoholowe)

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-11 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, klub dla nastolatków plac zabaw, opiekunka (płatna, na życzenie), menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem, bezpłatne)

w cenie

siłownia, aerobik, joga, jacuzzi, tenis stołowy, boccia, kort tenisowy i rakiety i piłki do tenisa (wymagana rezerwacja, depozyt ok. 10€), koszykówka, mini boisko do piłki nożnej, siatkówka plażowa, animacje

płatne

centrum SPA, sauna, masaż, bilard, cymbergaj, lekcje tenisa (płatne, na życzenie), sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

19.06.2018 10:04

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobry, położony w spokojnej okolicy hotel z bardzo miłą obsługą i smaczną kuchnią.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA*****

REGION

Grecja/Rodos/Ialyssos

 

Polecany w kategorii

RODZINNE WAKACJE

All Inclusive Plus

 

Warto podkreślić

- Przy plaży - Leżaki GRATIS - 2 restauracje á la carte - Pokoje rodzinne (oddzielna sypialnia) - Elegancki design

 

Naszym zdaniem

Nowoczesny i elegancki hotel położony przy plaży, pośród zieleni ogrodu, jest idealnym miejscem na beztroski wypoczynek. Połączenie komfortu, niezapomnianych malowniczych widoków z bliskością rozrywkowego miasta Rodos, sprawi, że pobyt w tym miejscu będzie wyjątkowy.

 

Położenie

Przy morzu, do centrum Ialyssos ok. 1,5 km, najbliższy sklep ok. 50 m, baza windsurfi ngowa ok. 500 m, do miasta Rodos ok. 10 km, lotnisko ok. 6 km.

 

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-kamienista, ręczniki plażowe (bezpłatnie), leżaki i parasole (bezpłatnie).

 

Hotel

Wyremontowany w 2006 r., kompleks 2 budynków, recepcja 24 h z lobby, restauracja główna, restauracje á la carte (kuchnie - włoska, chińska, wymagana wcześniejsza rezerwacja), lobby bar, bar przy basenie, basen ze słodką wodą, basen dla dzieci, leżaki i parasole przy basenach (bezpłatnie), Internet bezprzewodowy w lobby (odpłatnie), kącik internetowy (odpłatnie, ok. 7 euro/godz), sala TV, sala konferencyjna, wypożyczalnia samochodów, minimarket. Liczba pokoi - 309. Kategoria lokalna A.

 

Pokoje

STANDARD - 2-os. z możliwością 1 dostawki, indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatnie), TV-SAT, Internet bezprzewodowy (odpłatnie , ok. 7 euro/godz.), telefon, sejf (bezpłatnie), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, lodówka, minibar, zestaw do przygotowania kawy i herbaty, balkon. Ponadto na wyposażeniu szlafroki i pantofl e. RODZINNE - dla 3-4 osób, składający się z pokoju wypoczynkowego oraz sypialni oddzielonej drzwiami, wyposażony jak pokój standard.

 

Wyżywienie

All Inclusive Plus. Do kolacji obowiązuje strój formalny.

 

All Inclusive Plus zawiera

Śniadanie, lunch i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej (07.30-10.00, 12.30-14.30, 18.30-21.00). Raz na pobyt kolacja w restauracji chińskiej (konieczna rezerwacja). Możliwość rezerwacji lunchu i kolacji w restauracji włoskiej. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje bezalkoholowe i alkoholowe do posiłków oraz w wyznaczonych barach (10.00-24.00). Popołudniowa herbata w barze (16.30-17.30).

 

Sport i rozrywka

BEZPŁATNIE - basen ze słodką wodą, jacuzzi (10.00-16.30), koszykówka, piłka plażowa, łucznictwo, zajęcia z jogi, program animacyjny prowadzony przez zespół animatorów, kort tenisowy, pokazy nurkowania na basenie. ODPŁATNIE - zabiegi Spa, bilard, tenis stołowy, wypożyczalnia samochodów.

 

Dla dzieci

Łóżeczka dla niemowląt (bezpłatnie, na życzenie), basen dla dzieci, plac zabaw, minikluby (5-12 lat i 12-17 lat), animacje, opiekunka (odpłatnie, na zamówienie), specjalne menu (na zamówienie), wysokie krzesełka w restauracji.

 

 

Cena zawiera:

  • przelot
  • zakwaterowanie
  • wyżywienie wg oferty
  • ubezpieczenie

  • opłaty lotniskowe i paliwowe

  • transfery

  • opieka rezydenta

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobry, położony w spokojnej okolicy hotel z bardzo miłą obsługą i smaczną kuchnią.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Rodos

Opis oferty:

Położony w spokojnej okolicy, tuż przy plaży, zaprasza na wakacyjny wypoczynek. Do dyspozycji Gości atrakcyjne spa z bogatą ofertą zabiegów relaksacyjnych i upiększających, a także siłownia i kilka basenów. Niewątpliwym atutem hotelu jest wspaniała, różnorodna kuchnia. Bogate animacje i szeroka oferta rekreacyjno-sportowa sprawiają, że nie można się tu nudzić ani chwili.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej, ok. 1 km od centrum IALYSSOS, ok. 700 m od najbliższych sklepów i barów; ok. 7 km od portu lotniczego w Rodos (ruch lotniczy jest słyszalny, ale nieuciążliwy); przystanek autobusowy ok. 600 m od hotelu (ok. 2 EUR/Rodos).

PLAŻA:

Ialyssos Beach, hotelowa, żwirkowa, łagodne zejście do morza (zalecane obuwie ochronne), bezpośrednio przy hotelu (ok. 20 m od recepcji), dojście przez ogród hotelowy, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 1974 r., całkowicie odnowiony w 2007 r., rozbudowany w 2011 r. (spa i siłownia), 309 pokoi, budynek główny i budynek boczny, w budynku bocznym: 4 piętra, 1 winda, w budynku głównym: 6 pięter, 3 windy, duże, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna International - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i grecka, do kolacji wymagany strój formalny (panowie - długie spodnie), restauracja á la carte - obsługa kelnerska, kuchnia włoska, restauracja chińska - á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia chińska; w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci oraz dania wegetariańskie, bar w lobby, bar przy basenie, lounge bar; minimarket, jubiler, sklep z pamiątkami; taras z widokiem na basen, duży ogród z bujną roślinnością śródziemnomorską, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie hotelu; za opłatą: bezprzewodowy szybki internet (ok. 4 EUR/godz.) i punkt internetowy, opiekunka do dziecka (na zamówienie); akceptowane karty kredytowe: MasterCard, Visa.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 23 m², klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy i herbaty, sejf, lodówka (na powitanie napoje chłodzące i słodycze); za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 4 EUR/godz., 10 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon, widok na basen;

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², elegancki, wyposażenie jak w pokoju standardowym, widok na basen; widok na morze na zamówienie, za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), w budynku bocznym, ok. 38 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo odtwarzacz DVD; widok na ogród lub widok na basen; widok na morze za dopłatą; pokój superior i rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1100 m², gł. 1,1-1,6 m, basen dla dzieci, okrągły, słodka woda, ok. 150 m², gł. 0,2-0,4 m, basen w spa, słodka woda, ok. 80 m², gł. 1,1-1,3 m, hydromasaż, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace, ręczniki; kort tenisowy, wypożyczalnia sprzętu (depozyt 10 EUR), koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, siłownia, łucznictwo; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (6-11 lat), animacje dla dzieci i dorosłych, centrum sportowo-rozrywkowe, wieczory tematyczne, wieczór grecki, muzyka na żywo; kącik gier - konsole Xbox i Playstacion; centrum spa: bezpłatnie: siłownia, basen kryty podgrzewany, ok. 80 m², słodka woda; płatne: sauna, hammam, masaże, zabiegi na ciało, fish spa dostępne dla osób powyżej 16 lat.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.00) w restauracji głównej, późne śniadanie (10.30-12.00) w restauracji włoskiej, obiad (12.30-14.30) w restauracji głównej i włoskiej (12.30-15.00), kolacja (18.30-21.00) w restauracji głównej, chińskiej lub włoskiej á la carte (19.00-23.00; wymagana wcześniejsza rezerwacja, dostępna 2 raz na pobyt); przekąski (12.00-15.00, 16.00-18.00) w restauracji włoskiej i lounge barze; lokalne i wybrane międzynarodowe napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-24.00).

KONTAKT:

0030/2241092521, www.electrahotels.gr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobry, położony w spokojnej okolicy hotel z bardzo miłą obsługą i smaczną kuchnią.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

5

Region

Grecja/Rodos/Ialyssos

Opinia 7islands

Położony w spokojnej okolicy, tuż przy długiej plaży. Hotel posiada szeroką ofertę rekreacyjno-sportowa oraz ciekawe animacje, które zapewniają doskonałą rozrywkę zarówno dzieciom jak i dorosłym. Dodatkowym atutem wyśmienita różnorodna kuchnia oraz bliskość stolicy wyspy Rodos.

Położenie

Na północno-zachodnim wybrzeżu, w miejscowości Ialyssos, ok. 1 km od jej centrum, gdzie znajdują się sklepy, tawerny i restauracje, ok. 8 km od stolicy Rodos, ok. 6 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, żwirowo-kamienista, długa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Odnowiony w 2007 roku hotel składa się z 2 budynków położonych na terenie ogrodu pełnego śródziemnomorskiej roślinności. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 restauracje ? la carte (włoska i chińska), 2 bary, Odpłatnie: Internet Wi-Fi w lobby, kącik internetowy, sala konferencyjna, mini market, kantor, wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 308 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w centralnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, mini lodówkę, udogodnienia do parzeni kawy i herbaty, suszarkę do włosów, szlafroki i kapcie. Odpłatnie: Internet Wi-Fi, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (pokój dzienny i sypialnia).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:30-14:30) i kolacje (18:30-21:00). Raz w trakcie pobytu Klienci mogą zjeść kolację w restauracjach ? la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). W barach w godzinach 12:00-15:00 i 16:00-18:00 dostępne są przekąski, a w godzinach 16:30-17:30 kawa, herbata i ciastka. W wybranych barach w godzinach 10:00-24:00 dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 24:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny z wodą słodką (w tym 1 kryty, leżaki i parasole bezpłatne), animacje, kort tenisowy, siatkówka, koszykówka, siłownia, jacuzzi. Odpłatnie: wypożyczenie sprzętu do tenisa, centrum SPA (masaże, sauna), bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, mini klub (dla dzieci w wieku 5-12 lat), wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.electrahotels.gr / Tel.: 00 30 224 109 25 21


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobry, położony w spokojnej okolicy hotel z bardzo miłą obsługą i smaczną kuchnią.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

po zachodniej stronie wyspy w rejonie Ialyssos. 2 km od centrum miasteczka Kremasti, do którego można dostać się spacerem idąc wzdłuż plaży. Od miasta Rodos oddalony ok.10 km oraz ok. 7 km od portu lotniczego w Rodos.

Plaża

przy hotelu, piaszczysto-żwirowa z domieszką kamyków ( wejście do morza kamieniste). Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatne.

Hotel

Kategoria lokalna 5*   Kompleks hotelowy wybudowany w 1974 r., całkowicie odnowiony w 2007 r. składa się z sześciopiętrowego budynku głównego i czteropiętrowego budynku bocznego położonych w zadbanym ogrodzie. Hotel polecany na rodzinny wypoczynek jak również dla osób lubiących aktywnie wypoczywać.

Do dyspozycji gości

Recepcja czynna 24h, restauracja główna, restauracje a'la carte włoska i chińska, bar w lobby, bar przy basenie, lounge bar. Usługi pralni chemicznej, minimarket, jubiler, sklep z pamiątkami. Hotel akceptuje karty kredytowe MasterCard i Visa.

Internet

Wi-Fi oraz punkt internetowy za opłatą.

Sport i Rekreacja

Bezpłatnie  -  basen ze słodką wodą, leżaki i parasole przy basenie, ręczniki plażowe, basen w spa, kort tenisowy, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, siłownia, łucznictwo, animacje dla dorosłych. Odpłatnie - pokój gier, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa, centrum Spa, sauna, masaże, sporty wodne przy plaży.

Dla dzieci

brodzik, plac i pokój zabaw, mini club dla dzieci w wieku 6-12, wysokie krzesełka w restauracji oraz bufet dziecięcy, łóżeczka dla dzieci na zamówienie przed wylotem.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe z możliwością jednej dostawki. Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą. Wyposażone w łazienki z suszarkami do włosów, klimatyzację, TV/SAT, telefon, sejf, mini bar, dostęp do Wi-Fi, zestaw do kawy i herbaty oraz balkon.

Wyżywienie

HB - śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji za dodatkową opłatą. All Inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, soków wyciskanych ze świeżych owoców, napojów butelkowanych.

Informacje dodatkowe

http://www.electrahotels.gr Ocena HCH 4,9 Rekomendacja turystów 79%.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobry, położony w spokojnej okolicy hotel z bardzo miłą obsługą i smaczną kuchnią.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

RHODOS

Opis oferty:

obiekt należący do Electra Hotels, odnowiony w 2006 roku, urządzony w stylu Art Deco; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, basen kryty z jacuzzi (tylko dla dorosłych), restauracja główna z kuchnią międzynarodową, 2 restauracje A`la carte (włoska, chińska), bar z przekąskami orientalnymi, kawiarnia, 5 barów

POKOJE:

pokoje standardowe, pokoje superior, pokoje junior suite, pokoje typu family suite oraz pokoje typu executive suite; wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, Wi-Fi, sejf, zestaw do parzenia kawy i herbaty, minibar (na zapytanie - płatny), balkon lub taras

DODATKOWO PŁATNE:

centrum Spa & Wellness (16+), masaże, sauna, łaźnia parowa, salon kosmetyczny, super szybki internet bezprzewodowy, pralnia, bilard, hokej stołowy, oświetlenie kortów, trener personalny, lekcje tanisa, wypożyczalnia samochodów, wszystkie sporty wodne na plaży, kantor, mini-market, jubiler, kafejka internetowa, room service

KONTAKT:

www.electrahotels.gr

POŁOŻENIE:

położony w miejscowości Ialyssos (północno-zachodnia część wyspy), 6 km od lotniska w Rodos, 10 km od miasta Rodos

PLAŻA:

piaszczysto-kamienista plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu (zalecane obuwie ochronne); leżaki i parasole na plaży oraz przy basenie dostępne są bezpłatnie, ręczniki - dostępne są pokojach

WYŻYWIENIE:

Half Board - śniadanie kontynentalne i kolacja w formie bufetu (w godzinach wyznaczonych prze hotel); wszystkie napoje dodatkowo płatne All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja (w formie bufetu kontynentalnego w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

DLA DZIECI:

brodzik, animacje, mini klub (5-11 lat), klub dla nastolatków (12-17 lat), gry video, plac zabaw, menu dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji (na zapytanie), łóżeczko (na zapytanie), opiekunka (płatna, na zapytanie)

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, amfiteatr, muzyka na żywo, kort tenisowy (w ciągu dnia), centrum fitness (siłownia), lekcje nurkowania przy basenie, tenis stołowy, siatkówka, siatkówka plażowa, mini piłka nożna, aerobik, aqua-aerobik, koszykówka, zumba, yoga dla początkujących, mini biblioteka, pilates, lekcje tańca, boccia, bezpłatne Wi-Fi na terenie hotelu


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Easy Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobry, położony w spokojnej okolicy hotel z bardzo miłą obsługą i smaczną kuchnią.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel Electra Palace Resort znajduje się blisko turystycznej miejscowości Ialyssos i położony jest nad samym morzem. Do lotniska jest zaledwie 4 km a do miasta Rodos około 13 km. W niewielkiej odległości liczne bary, restauracje, tawerny, sklepy, sklepy z pamiątkami. Przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu.

Hotel

Obiekt składa się z dwóch budynków, 5 - pietrowego oraz 4 - piętrowego. Otoczony jest ogrodem. Posiada recepcję czynną 24h, Internet Wi-Fi, restaurację główną The Grand, restauracje tematyczne: chińską i włoską, bary: główny przy lobby, bar przy basenie, lounge bar, basen z jaccuzi, basen dla dzieci. Bezpłatne leżaki i parasole przy basenach. Hotel gruntownie odnowiony w 2011 roku.

Pokoje

Funkcjonalnie i nowocześnie urządzone 2-osobowe pokoje typu "standart eco", pokoje z możliwością dostawki z widokiem na ogród, basen lub morze oraz pokoje typu superior dla max. 3 osób. Na zapytanie pokoje familijne. Wszystkie posiadają łazienkę z wanną lub prysznicem, WC, suszarkę do włosów, TV SAT, telefon, mini lodówkę, mini-bar z pakietem powitalnym, czajnik elektryczny, indywidualnie sterowaną klimatyzację, elektryczny sejf, balkon lub taras.

Wyżywienie

Śniadania i obiadokolacje lub formuła All Inclusive.  

Sport i rekreacja

Program animacyjny, salon odnowy SPA, jacuzzi, utwardzony kort tenisowy, ping-pong, bilard, gry video, siatkówka, boccia, rzutki, sporty wodne na plaży.  

Dla dzieci

Basen dla dzieci, program animacyjny, opiekunka do dziecka, plac zabaw.  

Wskazówki

Możliwość wstawienia do pokoju łóżeczek dla małych dzieci (0-2 lat), w restauracji krzesełka dla małych dzieci. Polecamy osobom ceniącym luksus oraz wypoczynek w formule wszystko w cenie". Transfer z/na lotnisko: ok. 15 min.  

Dodatkowo płatne

Sejf, bilard, gry video, opiekunka do dziecka (10 EUR/godz.), oświetlenie do kortu tenisowego (10 EUR/ godz.), depozyt za ręcznik hotelowy (10 EUR/szt.), sauna (dostępna w godz. 10:00 - 18:00), zabiegi SPA, leżaki na plaży (ok. 6 EUR/ 2 leżaki+parasol/dzień), sporty wodne na plaży.  

Program All Inclusive

Śniadania (07:00 - 10:00), lunch (12:30 - 14:30) oraz kolacje (19:00 - 21:30) w formie bufetu w restauracji The Grand. Napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, lokalne alkohole: ouzo, raki, piwo z beczki i wino lokalne (house wine) w godz. 10:00 - 24:00 w barze głównym, 16:30 - 24:00 w lounge barze oraz w godz. 11:00 - 16:00 w barze przy basenie. W godz. 11:00 - 19:00 w barze głównym oraz w godz. 16:00 - 17:00 w barze przy basenie serwowana jest herbata, filtrowana kawa, ciasta, ciasteczka. Ze względów bezpieczeństwa hotel może stosować plastikowe naczynia w barze. Obowiązkowe obrączki. Program All Inclusive zaczyna się o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher i kończy o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher. www.electrahotels.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobry, położony w spokojnej okolicy hotel z bardzo miłą obsługą i smaczną kuchnią.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

Położenie

w popularnej miejscowości Trianta. Najbliższe sklepy, restauracje, punkty rozrywki oddalone ok. 1 km. Do miasta Rodos ok. 10 km. Uwaga: Connected Service w języku polskim. 

Plaża

piaszczysto-żwirowa, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne w cenie. 

Wyposażenie

308 pokoi. Hol powitalny z recepcją, lobby, windy, sala TV, 3 restauracje, 3 bary, biblioteka, minimarket. Na zewnątrz znajduje się basen, jacuzzi, taras słoneczny oraz bar z przekąskami. Leżaki, parasole słoneczne przy basenie w cenie. 

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Zakwaterowanie

Pokoje Superior z widokiem na morze (2-3G): klimatyzacja, TV-sat, telefon, minibar, zestaw do parzenia kawy / herbaty, sejf  (za opłatą), balkon. Wanna lub prysznic, suszarka, szlafrok, WC. Brak dostawki dla dziecka. 

Dzieci

miniklub (4-12 lat, w wysokim sezonie - lipiec-sierpień), oraz klub dla nastolatków. 

Rozrywka

Animacje w dzień i wieczorem. 

Dostęp do internetu

kącik internetowy oraz WiFi za opłatą. WiFi w pokojach za opłatą. 

Sport

siłownia (od 16 lat), tenis (w ciągu dnia), boisko sportowe, siatkówka plażowa, koszykówka, boccia, tenis stołowyj, oga, gimnastyka w wodzie,. Za opłatą: bilard oraz masaże. 

Wyżywienie

z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu. 

Ultra All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Śniadanie w restauracji Electras. Późne śniadanie dla śpiochów w godz. 10:30-11:45 w barze Sugar Cube. Obiad w formie bufetu w restauracji Electras lub we włoskiej restauracji a la carte. Przekąski (souvlakis, kebaby) w restauracji Orientalista w godz. 13-21:30. Kolacja w formie bufetu w restauracji Electras. 2 x na pobyt możliwa kolacja we włoskiej lub chińskiej restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). W godz. 10:30-18:00 w Sugar Cube kawa, herbata, desery, lody. Do posiłków napoje orzeźwiające, soki, woda, wino domowe, piwo. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:45 w różnych barach na terenie hotelu. Minibar uzupełniony o wodę, napoje orzeźwiające, piwo w dniu przyjazdu. Dodatkowo dla Gości z all inclusive basen kryty, whirlpool, sauna oraz łaźnia parowa. 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mouzenidis Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobry, położony w spokojnej okolicy hotel z bardzo miłą obsługą i smaczną kuchnią.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Rodes

Opis

* przywatna plaża* na rodzinne wakacje* nowoczesny styl

Opis

Rozległy teren, wybór komfortowych pokoi, programy rozrywkowe, wysoka jakość obsługi. Doskonały na rodzinne wakacje.• zewnętrzny basen ze słodką wodą, kryty podgrzewany basen w SPA• 6 barów• 3 restauracje• recepcja 24 h• sklep z pamiątkami• SPA (kryty basen z podgrzewaną wodą, za dodatkową opłatą - sauna, łaźnia turecka, masaże, zabiegi na twarz i ciało, fryzjer (na życzenie), manicure, pedicure; spa tylko dla osób powyżej 16 lat)• bezpłatne Wi-Fi (dostęp do szybszego łącza płatny) Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• wyspa Rodos• zachodnie wybrzeże wyspy• 2 km od miejscowości Yalissos• 10 km od miasta Rodos

Plaza

• hotelowa• przy hotelu• żwirowo-kamienista• leżaki i parasole bezpłatne• ręczniki plażowe w pokojach

Wyzywienie

All Inclusive, Half Board

Pokoje

309 pokoi: Doubles Economy MB GV (~20 m2), Classic Double Annex Building PV or SV (~25 m2), Superior Doubles MB PV/SV/SF (~25-28 m2), Junior Suite Annex Building GV/PV (~38 m2), Family Suits Annex Building PV/SV (~38 m2), Superior Family Suite MB SV (~38 m2), Superior Family Suite Annex Building PV (~38 m2), Deluxe Suite MB SF (~38 m2).W pokojach: klimatyzacja, mini-lodówka, mini-bar, zestaw do herbaty/kawy, TV SAT, telefon, Wi-Fi, elektroniczny sejf (bezpłatnie), łazienka (wanna/prysznic), kosmetyki, suszarka do włosów, szlafroki i kapcie, podwójne szyby, umeblowany balkon/taras.Doubles Economy MB GV: budynek główny, dolne piętra, łóżko podwójne lub 2 pojedyncze.Classic Doubles Annex Building PV or GV: budynek Annex, łóżko podwójne lub 2 pojedyncze.Superior Doubles: łóżko podwójne lub 2 pojedyncze.Junior Suites Annex Building GV/PV: budynek Annex, część dzienna, 2 kanapy, DVD, łóżko podwójne lub 2 pojedyncze.Family Suite Annex Building GV/PV/SV: budynek Annex, salon z 2 kanapami i oddzielna sypialnia z łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi, DVD.Superior Family Suite Annex Building PV: budynek Annex, salon z 2 kanapami i oddzielna sypialnia z łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi, 2 łazienki, DVD.Superior Family Suite MB SV: budynek główny, salon z 2 kanapami i oddzielna sypialnia z łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi, DVD.Deluxe Suite MB SF: budynek główny, oddzielny salon z kanapą i stołem obiadowym, sypialnia z podwójnym łóżkiem, DVD.Napój powitalny po przyjeździe.Typ dostawki: rozkladane łóżko lub kanapa (w suite)Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 2 razy w tygodniu.

Sport

Sport i rozrywki:• sala fitness (tylko dla osób powyżej 16 lat)• tenis (w ciągu dnia, wcześniejsza rezerwacja)• siatkówka plażowa• koszykówka• tenis stołowy• bilard płatny• nauka nurkowania w basenie• animacje (wieczory tematyczne, dyskoteka)• sala gier dla nastolatków (xbox lub playstation) Dla dzieci:• plac zabaw• brodzik• mini klub (5-10 lat)• pokój gier dla nastolatków (Xbox lub Playstation, płatne)

O wyzywieniu

All Inclusive 2018Po przyjeździe: drink, owoce, mini-bar (woda mineralna, napoje, piwo, przekąski).ŚniadanieRestauracja CUISINES OF THE WORLD: 07:30-10:00.SUGAR CUBE - French Patisserie: 10:00-12:00.LunchRestauracja CUISINES OF THE WORLD: 12:30-14:30, szwedzki stół.Włoska restauracja a la carte Al Convento: 13:00-14:30, obok głównego basenu.ORIENTALISTA śródziemnomorska restauracja a la carte: 13:00-20:30, grill.SUGAR CUBE - French Patisserie: 10:30-18:00.KolacjaRestauracja CUISINES OF THE WORLD: 18:30-21:30, szwedzki stół.Włoska restauracja a la carte Al Convento: 19:00-23:00, obok basenu, 1 raz podczas pobytu, po wcześniejszej rezerwacji.ASIAN FUSION restauracja a la carte: 19:00-23:00, 1 raz podczas pobytu, po wcześniejszej rezerwacji.! W restauracjach dostępne są potrawy niskokaloryczne i wegetariańskie. Wszelkie potrawy dietetyczne są dostępne na życzenie.W czasie kolacji obowiązuje dress code.BaryPHILOXENIA BAR: 10:00-00:00, kawa, wino w kieliszkach lub klasyczne koktajle.SEA-CRET BAR: 10:00-00:00, bar na świeżym powietrzu, romantyczna atmosfera.FINE DRINKING EXPERIENCE: degustacja wina z sommelierem, przy określonej liczbie osób, rezerwacja dzień wcześniej.LOUNGE BAR: 16:30-00:00.FINE DRINKING EXPERIENCE: sesja koktajlowa - nauka przygotowywania koktajli, przy określonej liczbie osób, rezerwacja dzień wcześniej.H2O POOL BAR: 16:30-00:00, Hip-muzyka, DJ, międzynarodowe przeboje (raz w tygodniu).WAVES BAR: 10:30- do zachodu słońca.NapojeMarkowe, importowane napoje, menu koktajli, napoje bezalkoholowe, herbata, kawa, wybór greckich win we wszystkich barach i restauracjach od rana do godziny 00:00.Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w programie bez uprzedzenia.

Odleglosc od morza

0 m


Mapa Hotelu Electra Palace
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu Electra Palace:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Electra Palace
https://youtu.be/WyeMBcwck_8

Opinie o Hotelu Electra Palace

4.0
polecam

Dobry standard, wyzywienie, przyjemna plaza, polecam dla wszystkich

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
4.0
4.3
zdecydowanie polecam

sam hotel jest super ... tylko że rano budziło mnie pianie koguta a w ciągu dnia nad moją głową ciągle przelatywały samoloty

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3

Electra Palace - możliwości zakwaterowania:

Family Suite Superior Main Building Sea View
Superior Room Main Building Double Sea Front
Family Suite Superior AnnexBuilding Pool View
Superior Room Main Building Double Sea View
Superior Room Main Building Double Pool View
Family Suite Annex Building Garden View
Suite Family Superior / Main Building / Sea
Suite Family Superior / Annex Building / Poo
Superior Room Main Building Double Pool View
Suite Family / Annex Building / Garden or Po
Suite Family / Annex Building / Sea View
Junior Suite / Annex Building / Garden or Po
Standard Room Main Building Single Garden View
Doppelz,Balkon,Poolblick
DZ Bk Superior Poolblick
DZ,Bk,Superior,Meerblick
Family Suite Annex Building Garden View
Standard Room Main Building Single Garden View
Superior Room Main Building Double Sea View
Deluxe Suite Main Building Sea Front
Einzelz,Balkon,Gartenblic
Fam.-Apt.,Balkon,Gartenbl
Double Superior / Main Building / Pool View
Double Superior / Main Building / Sea View
Double Superior / Main Building / Sea Front
Family Suite Annex Building Sea View
Family Suite Superior Main Building Sea View
Family Suite Superior AnnexBuilding Pool View
Double Classic for Sgl / Main Building / Sea
Suite Deluxe / Main Building / Sea Front
Jun.-Suite,Balkon,Gartenb
Junior Suite Annex Building GardenView
Deluxe Suite Main Building Sea Front
Family Suite Annex Building Sea View
Superior Room Annex Building Garden View
Superior Room Main Building Double Sea Front
Junior Suite Annex Building GardenView
Superior Room Annex Building Garden View

Electra Palace - Możliwości wyżywienia:


Electra Palace - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Electra Palace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00