cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
  • Hotel Posada, Sardynia
1 / 22
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
06.06 - 13.06
już od 3347 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
19.09 - 26.09
już od 2821 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Posada
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Posada
star 4

Włochy: Sardynia
Ocena hotelu Posada:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 06 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 września 2020

Hotel Posada w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy / Sardynia

Opis oferty:

Znakomite miejsce na piękne sardyńskie wakacje, polecany wszystkim, którzy pragną poznać najpiękniejsze plaże Sardynii i jej słynne kurorty. Hotel leży w odległości spaceru do centrum Palau, ślicznego miasteczka z portem, skąd można się wybrać na wyspy archipelagu La Maddalena. W okolicy jest wiele plaż - ukryte w zatoczkach zapraszają do odkrycia ich tylko dla siebie. Architekturą i kolorystyką hotel nawiązuje do tradycyjnych wzorów sardyńskich, przestronne pokoje są prosto umeblowane i funkcjonalnie wyposażone. Do dyspozycji Gości jest plaża z ładnym widokiem na zatokę.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum PALAU z barami, restauracjami i sklepami; ok. 40 km od portu lotniczego w Olbii; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, miejscami skałki, ok. 200 m od hotelu, przejście przez ulicę, bezpłatne parasole i leżaki (dostępne w miarę wolnych miejsc).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2004 r., 116 pokoi, 2 piętra, hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar; bezpłatny internet bezprzewodowy w holu; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 22-30 m², funkcjonalnie wyposażony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, lodówka, minibar (płatny); łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne: ok. 50 EUR/tydz.);

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), wyposażenie jak w pokoju standardowym, położony na wyższych piętrach hotelu; widok na basen; pokój superior za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 145 m², gł. 1,2-1,7 m, czynny w określonych godzinach, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki (dostępne w miarę wolnych miejsc); kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka plażowa, piłka nożna; plac zabaw dla dzieci.

SOFT ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-9.30), obiad (12.30­-14.00), kolacja (19.30­-21.00) w restauracji (bufet lub serwowane), do posiłków limitowane woda i wino.

KONTAKT:

00351/049773772,


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Rainbow

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Kameralny hotel położony w północnej części wyspy, w jednym z ładniejszych zakątków Sardynii. Z hotelowych budynków rozpościera się przepiękny, panoramiczny widok na archipelag La Maddalena. Zaledwie ok. 500 m od centrum miejscowości Palau, gdzie znajdują się liczne bary, restauracje i sklepy rozmieszczone pośród urokliwych, wąskich uliczek oraz port. Do lotniska wAlghero ok. 140 km. Obowiązkowy podatek turystyczny płatny bezpośrednio w hotelu ok. 2 EUR/os./dzień.
Plaża:

Obiekt usytuowany jest ok. 200 m od prywatnej piaszczystej plaży (gdzieniegdzie ze skałkami) z bezpłatnym serwisem plażowym (2 leżaki i 1 parasol/pokój, w miarę dostępności).
Do dyspozycji gości:

Recepcja 24 h, lobby, klimatyzowana restauracja główna, bar, 2 baseny z bezpłatnymi leżakami i parasolami (wymagane czepki, które zakupić można w hotelowym sklepie lub u ratownika za ok. 3 EUR). Ponadto: wypożyczalnia samochodów i pontonów, parking, wypożyczalnia skuterów w odległości ok. 500 m od hotelu w centrum Palau.
Wyżywienie:

Śniadanie, lunch i obiadokolacja w formie bogatego bufetu. Do lunchu i obiadokolacji nielimitowane napoje: woda, wino i piwo. Pozostałe napoje do lunchu oraz obiadokolacji za dodatkową opłatą. Hotel udostępnia miejsce do przygotowywania posiłków dla małych dzieci.
Program sportowy i animacyjny:

Hotel oferuje dzienne i wieczorne animacje dla dzieci, m.in.: lekcje tańca, tenisa, pływania oraz dla dorosłych, m.in.: aerobik, stretching, wieczorne show. W cenie: wielofunkcyjne boisko m.in. do tenisa, piłki nożnej. Dla dzieci: hotelowy mini klub (od 3 do 12 roku życia), junior klub dla młodzieży od 13 do 18 roku życia oraz figloklub: 6 xw tygodniuanimacje z polskim animatorem (od połowy czerwca do połowy września).
Internet:

Bezpłatny Internet Wi-Fi w ogólnodostępnych częściach hotelu.
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

www.clubesse.it
Naszym zdaniem:

Znakomite miejsce na piękne sardyńskie wakacje, polecamy wszystkim, którzy pragną poznać najpiękniejsze plaże Sardynii. Hotel w bliskiej odległości spaceru do centrum Palau. Polecamy mniej wymagającym Klientom, którzy cenią sobie doskonałą lokalizację hotelu. Lubiany przez naszych Gości za wyśmienitą kuchnię, a także bogaty program animacyjny!
Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 5.3/6. Sprawdź opinie:
Program

Dzień 1
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.stronie operatora. Po przylocie spotkanie z rezydentem i transfer do hotelu.
Uwaga!
Klienci przylatującyna Sardyniępóźnym wieczorem nie będą mieli w tym dniu obiadokolacji (ewentualnie zimna płyta w pokoju).
Dzień 2 - 7 (lub 14)
Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie oraz wycieczki lokalne.
Dzień 8 (lub 15)
Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje
: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje
: wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli oraz innych wydatków osobistych. Uwaga: cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego, którego wysokość zależy od standardu hotelu i wynosi od4 do6 EUR za pokój za dzieńpobytu. Podatek płatny będzie obowiązkowo w recepcji przed zakwaterowaniem.
Wycieczki lokalne

Castelsardo - dziedzictwo Średniowiecza

Najpiękniejsze średniowieczne miasteczko Sardynii, kuszące malowniczymi uliczkami z licznymi kafejkami i restauracjami, w których warto usiąść choć na chwilę, aby przy filiżance kawy cieszyć się atmosferą tego pięknego miejsca. Castelsardo urzeka również widokiem na Zatokę Asinara oraz swoją fascynującą historią. Ruiny zamku, katedra i kościółki to tylko niektóre miejsca godne zobaczenia. W mieście jest dużo sklepików z typowymi sardyńskimi wyrobami (ceramika, wyroby z korka, biżuteria itp.), w których z pewnością znajdą Państwo idealną pamiątkę z Sardynii. Cena ok. 65 EUR/os.
Alghero - "Mała Barcelona"

Nie wszyscy wiedzą, że na niezwykłą urodę miasta i jego historię wpływ mieli Hiszpanie, którzy od połowy XIV nim władali. Siatka ulic, kościoły, place i inne zabytki przypominają te, które możecie podziwiać w hiszpańskiej Katalonii. Dlatego Alghero nazywane jest Barcelonettą, czyli "Małą Barceloną". W licznych restauracjach skosztujecie nie tylko tradycyjnych, sardyńskich dań, ale też tych, których rodowód sięga właśnie Hiszpanii. Będąc w tym rejonie Sardynii nie można pominąć wizyty w Alghero. Cena ok. 50 EUR/os.
Korsyka - Bonfiacio

Korsyka nazywana "Wyspą Piękności" jest miejscem, które powinien zobaczyć każdy, kto kocha piękne widoki i klimatyczne miasteczka. Zapraszamy Państwa na jednodniową wyprawę do najpiękniejszego miasta na Korsyce - miasta Bonifacio. Rejs statkiem między Sardynią a Korsyką trwa ok. 50 min. Bonifacio położone na wysokim, wapiennym klifie i już w porcie wita nas zapierającymi dech w piersiach widokami. Naszą wizytę w Bonifacio rozpoczniemy od przejażdżki kolejką turystyczną (za dodatkową opłatą ok. 5,00 euro/os.) dzięki której dotrzemy do górnej części miasta otoczonego murami obronnymi. Następne kilkadziesiąt minut to czas na spacer i bliższe poznanie starówki oraz historii miasta. Nie zabraknie też chwil, aby zrobić oryginalne zakupy w licznych sklepikach czy też usiąść w jednej z malowniczo położonych knajpek i rozkoszować się cudownymi widokami.
Cena ok.125 EUR/os.

Costa Smeralda (Szmaragdowe Wybrzeże), Nuraghe i Tomba dei Giganti

Jeden dzień dwa oblicza Sardynii. Unikatowe i mistyczne nuraghi, tajemniczy grobowiec olbrzymów oraz ekskluzywny kurort Porto Cervo. Podczas tej wycieczki będziecie mieli Państwo okazję zobaczyć prawdziwy, a zarazem bardzo różnorodny obraz wyspy. Spacerując po wiosce nuragijskiej La Prisgiona usłyszycie ciekawą historię o nuragach, poczujecie atmosferę jaka panowała na wyspie kilka tysięcy lat temu. Kilka chwil później, w Porto Cervo - miasteczku będącym sercem Costa Smeralda - będziecie Państwo mieli możliwość podziwiania jachtów zacumowanych w malowniczym porcie turystycznym, willi gwiazd oraz urokliwych zakątków tego cudownego miejsca. Przewidziany jest również czas na zakupy w renomowanych butikach, spacer po mieście, czy też chwila na smakowity aperol spritz. Cena ok. 85 EUR/os.
Archipelag La Maddalena - "dolce far niente" w cudownej scenerii

Jedną z atrakcji, jakie dla Państwa przygotowaliśmy jest rejs po uroczych wyspach archipelagu La Maddalena nazywanymi europejskimi Malediwami. Początek wycieczki w porcie Cannigione, Palau lub Baja Sardinia. Stąd wypływamy łodzią, na pokładzie której spędzimy większość dnia mając okazję podziwiania najpiękniejszych zakątków świata. Podczas rejsu zatrzymamy się na wyspie La Maddalena, gdzie przewidziany jest czas na zakupy i spacer, a następnie płyniemy na wyspę Santa Maria oraz Spargi, gdzie będziemy rozkoszować się lazurową wodą, pięknymi plażami i cudownym słońcem (czas na relaks, kąpiel i plażowanie). W cenę tej wycieczki wliczony jest posiłek na pokładzie statku. Cena ok. 85 EUR/os.
Inne

Sardynia - informacje ogólne

Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych znajdują się placówki banków i bankomaty.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach hotelowych. W restauracjach na mieście napiwek zostaje doliczony do rachunku tzw. coperto".
Wynajęcie samochodu:
Klienci, zainteresowani tą usługą powinni posiadać przy sobie wypukłą kartę kredytową.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Włoch na podstawie ważnego dowodu osobistego.
Czas
Jak w Polsce.
Język urzędowy:
włoski
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 13 EUR woda 1 l. ok. 1,5 EUR piwo w barze od 3 EUR kawa w kawiarni od 1,30 EUR.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje ok. 0,75 EUR. W wielu miejscach znajdują się skrzynki pocztowe, często także w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. We Włoszech używa się innych typów gniazdek niż w Polsce. Zazwyczaj występują gniazdka typu L, z trzema dziurkami w jednym rzędzie. Pasują do nich polskie cienkie wtyczki (jak od ładowarki do telefonu). Natomiast nie pasują okrągłe grube wtyczki (jak od suszarki do włosów czy zasilacza do laptopa). W takich przypadkach konieczne jest używanie adaptera (przejściówki). Dostępne są one w hotelowych recepcjach (bezpłatnie, kaucja ok. 5 EUR), można także zakupić je w Polsce w supermarketach budowlanych (ok. 20 zł) lub we Włoszech w większych supermarketach (ok. 2 EUR).
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całych Włoszech. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne dość drogie. Koszty połączeń w roamingu do polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
SARDYNIA
Ta druga co do wielkości wyspa na Morzu Śródziemnym, położona jest między wybrzeżem Włoch, a pięknymi plażami Tunezji. Niezwykła rozmaitość wybrzeża wyspy, piękne czyste morze, łagodny klimat oraz gościnność mieszkańców to czynniki, które przyciągają na wyspę wielu turystów. Sardynia nazywana jest wyspą skarbów właśnie ze względu na położenie i warunki klimatyczno-krajobrazowe sprzyjające wypoczynkowi. Największą perełką Sardynii jest flora i fauna. Sardyńskie plaże uznawane są za najpiękniejsze w Europie, a to wszystko za sprawą białego, sypkiego piasku oraz przejrzystych wód Morza Śródziemnego, mieniących się kolorami od szmaragdowej zieleni po turkus. Wybrzeże wyspy stanowią głównie malownicze klify wyglądające jak ogromne rzeźby, potężne wydmy porośnięte jałowcem oraz cudowne jaskinie.
"
Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w regionie Sardynii we Włoszech trwa od połowy czerwca do połowy września.
Wizy - informacje dla sprzedawców

Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
Wizy

Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Europe Mountains

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Palau

OPIS

Club Esse Posada Beach Resort oferuje doskonałe pokoje w miejscowości Palau. Położony 1.3 km od centrum jest dobrym wyborem na wakacje w regionie Sardynia.
Po całym dniu goście mogą naładować baterie w należącej do Club Esse Posada Beach Resort strefie wellness. Znajdą w niej m.in. basen zewnętrzny.

Pokój dla 2-4 osób

klimatyzacja, minibar, suszarka do włosów, telefon, telewizor, wanna lub prysznic

Pokój dla 2 osób

klimatyzacja, minibar, suszarka do włosów, telefon, telewizor, wanna lub prysznic

Pokój dla 2-3 osób

klimatyzacja, minibar, suszarka do włosów, telefon, telewizor, wanna lub prysznic

W CENIE

Animacje dla najmłodszych - ważne od 04/06 do 17/09 Basen zewnętrzny - leżaki (w zależności od dostępności), parasole (w zależności od dostępności) Strefa Wi-Fi Parking kryty niestrzeżony Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Łóżeczko dla dziecka - 7 EUR za osobę Kajakarstwo Akceptowane są tylko psy - 50 EUR/pobyt Kort tenisowy - za opłatą Łóżeczka dla dzieci na zapytanie - 7 EUR za osobę Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 1.3 km.

PARKING

parking kryty niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu.

USŁUGI SPA I WELLNESS

basen zewnętrzny.

REKREACJA I SPORT

kort tenisowy, pobyt zaczyna się od obiadokolacji i kończy się na.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka, animacja zabaw dla dzieci, menu dla dzieci, klub dla dzieci, łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

USŁUGI HOTELOWE

restauracja, recepcja, serwis plażowy, śniadania w formie bufetu, obiadokolacja w formie bufetu.

ZWIERZĘTA

akceptowane są tylko psy.


Mapa Hotelu Posada
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Posada

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Hotel
    3.2
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    3.1
  • Atrakcje
    i sport
    2.9
  • Obsługa
    3.7
HolidayCheck
Ocena Posada:
3.5 / 6

Słabe 3 gwiazdki 2008-05-30
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    3.4
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    1.8
  • Obsługa
    4.0

Hotel w razie deszczu nie zapewnia żadnych propozycji : brak basenu krytego, bilarda, tenisa, kina ...
więcej

3.4
Przytulny, przestronny i zadbany hotel. 2008-06-18
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Hotel na max 2,5 gwiazdki 2008-10-04
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    2.3

skromny hotelik w mieście portowym, jeden mały basen pod niebem, żadnej swietlicy i rozrywek (bilard...
więcej

3.8
Hotel posada 2008-10-14
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    4.0

Hotel przytulny, dwupiętrowy-posiada windę.Atmosfera miła i przyjazna. Codzienna wymiana ręczników. ...
więcej

4.0
Polecam 2009-07-23
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.5

4.8
Udane wakacje 2010-07-16
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.6
Hotel Posada 2012-07-16
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

3.3
Jest w miarę ok. Tylko trochę nudno 2013-07-09
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    2.7
  • Obsługa
    3.0

Hotel wybraliśmy na bazę noclegową do rajdu samochodowego. Przez pierwsze dni spędzaliśmy czas odpoc...
więcej

3.8
Hotel Posada 2013-09-09
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Warto jechać 2013-09-11
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    3.5

Pomimo iż hotel ma bardzo kiepskie opinie zaryzykowałam i spędziłam tam mój tygodniowy urlop. Hotel ...
więcej

4.9
Nie polecam - Hotel brudny 2013-09-24
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    2.3
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    2.8

Wyjazd byl organizowany przez Itake. Pokój brudny, pościel poplamiona ( chyba krwią albo winem...),...
więcej

2.3
Jestem zawiedziona niestety 2013-10-11
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    2.0

2.8
Rewelacja! 2014-07-22
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Wspaniały hotel, urocza obsługa, cudowne jedzenie, aromatyczne i pełne smaku. Cisza, piękne położeni...
więcej

6.0
Nie z Itaką, ale też nie dla głodnych 2014-08-19
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.2
Polecam: hotel Posada 4 gwiazdki 2015-07-16
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Niezapomniane wakacje 2015-08-23
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Przyznam, ze trochę bałam się jaki zastane standard w hotelu, nie miał dobrych opinii i odradzano m...
więcej

5.4
Polecam! 2016-10-20
Szczegóły oceny hotelu Posada:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Jeśli chodzi o hotel: - bardzo dobra lokalizacja, zarówno blisko plaży jak i centrum Palau, i co si...
więcej

5.0

Posada - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standardowy
1 os. Pokój standardowy z częściowym widokiem na morze
2 os. pokoj standardowy
2 os. Pokój standardowy z częściowym widokiem na morze

Posada - Możliwości wyżywienia:


Posada - miasta wylotu:


Posada - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Posada? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00