cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aparthotel Club San Domenico, Kalabria
  • Hotel Aparthotel Club San Domenico, Kalabria
  • Hotel Aparthotel Club San Domenico, Kalabria
  • Hotel Aparthotel Club San Domenico, Kalabria
  • Hotel Aparthotel Club San Domenico, Kalabria
  • Hotel Aparthotel Club San Domenico, Kalabria
  • Hotel Aparthotel Club San Domenico, Kalabria
  • Hotel Aparthotel Club San Domenico, Kalabria
  • Hotel Aparthotel Club San Domenico, Kalabria
  • Hotel Aparthotel Club San Domenico, Kalabria
  • Hotel Aparthotel Club San Domenico, Kalabria
  • Hotel Aparthotel Club San Domenico, Kalabria
  • Hotel Aparthotel Club San Domenico, Kalabria
  • Hotel Aparthotel Club San Domenico, Kalabria
  • Hotel Aparthotel Club San Domenico, Kalabria
1 / 15
Ocena
hotelu:
0.0 / 5

Hotel Aparthotel Club San Domenico
star 3

Włochy: Kalabria
Ocena hotelu Aparthotel Club San Domenico:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Club San Domenico:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0

Hotel Aparthotel Club San Domenico w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy / Kalabria

Opis oferty:

Trafny wybór na rodzinne wakacje w Kalabrii. Pięknie położony na wzgórzu dominującym nad pięknym wybrzeżem zwanym Riviera dei Cedri - Riwierą Cedrów - oferuje wygodne, przestronne pokoje, które mogą pomieścić nawet większą rodzinę. Do dyspozycji są 3 baseny: główny z widokiem na morze, basen ze zjeżdżalniami i duży brodzik dla dzieci. Do plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami dla Gości hotelu, a także do centrum Scalea można dojechać bezpłatnym busem.

POŁOŻENIE:

na zachodnim wybrzeżu Kalabrii, nad Morzem Tyrreńskim, ok. 2,5 km od małej miejscowości SCALEA z restauracjami, barami i sklepami, ok. 18 km od miejscowości Diamante; ok. 120 km od lotniska w Lamezia Terme; kilka razy dziennie hotelowy bus do Scalei (koniec czerwca­ - koniec września).

PLAŻA:

publiczna, wydzielony odcinek dla Gości hotelu, żwirkowo-piaszczysta, ciemny piasek, zejście do morza żwirkowo-kamieniste, zalecane obuwie ochronne, ok. 2,2 km od hotelu, bezpłatny bus hotelowy do plaży kilka razy dziennie (połowa czerwca­ - połowa września), bezpłatne parasole i leżaki.

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1988 r., sezonowo odnawiany, częściowo wyremontowany w 2015 i 2017 r., 60 apartamentów i pokoi, 2 piętra, lobby, recepcja, restauracja z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia włoska i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, inne diety na zamówienie przed przyjazdem, bar przy basenie, bar na plaży; parking; taras przy basenie; występują różnice poziomów - nie jest polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

apartament:

dla maks. 6 os., ok. 30 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc), pokój dzienny oraz jedna lub dwie sypialnie (łóżko małżeńskie lub piętrowe), telewizja satelitarna, mała lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka; w niektórych pokojach suszarka na pranie);

superior:

: 2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 30 m², wyremontowany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do lat 2 na zamówienie przed przyjazdem; pokój superior za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny (wymagany czepek), słodka woda, ok. 300 m², gł. do 1,5 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 80 m², gł. ok. 0,5 m, basen z 4 zjeżdżalniami, słodka woda, ok. 60 m², gł. do 1,5 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki (ograniczona ilość); boisko do piłki nożnej, paddleboard; miniklub (4-12 lat) i strefa edukacyjno-rozrywkowa (0-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci (okazyjnie, koniec czerwca - połowa września).

SOFT ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.45-9.00), obiad (12.45-14.00) i kolacja (19.45-21.00) w formie bufetu; przekąski w barze przy basenie; lokalne wino, piwo oraz napoje bezalkoholowe w wyznaczonym barze (9.00-19.00, 21.00-23.00) oraz do posiłków w restauracji, lokalne napoje bezalkoholowe w barze na plaży (9.00-19.00).

KONTAKT:

0039/098591904, www.sandomenicofamilyhotel.it

GRATIS:

serwis plażowybus do centrum i na plażę


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy / Kalabria

Opis oferty:

Trafny wybór na rodzinne wakacje w Kalabrii. Pięknie położony na wzgórzu dominującym nad pięknym wybrzeżem zwanym Riviera dei Cedri - Riwierą Cedrów - oferuje wygodne, przestronne pokoje, które mogą pomieścić nawet większą rodzinę. Do dyspozycji są 3 baseny: główny z widokiem na morze, basen ze zjeżdżalniami i duży brodzik dla dzieci. Do plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami dla Gości hotelu, a także do centrum Scalea można dojechać bezpłatnym busem.

POŁOŻENIE:

na zachodnim wybrzeżu Kalabrii, nad Morzem Tyrreńskim, ok. 2,5 km od małej miejscowości SCALEA z restauracjami, barami i sklepami, ok. 18 km od miejscowości Diamante; ok. 120 km od lotniska w Lamezia Terme; kilka razy dziennie hotelowy bus do Scalei (koniec czerwca­ - koniec września).

PLAŻA:

publiczna, wydzielony odcinek dla Gości hotelu, żwirkowo-piaszczysta, ciemny piasek, zejście do morza żwirkowo-kamieniste, zalecane obuwie ochronne, ok. 2,2 km od hotelu, bezpłatny bus hotelowy do plaży kilka razy dziennie (połowa czerwca­ - połowa września), bezpłatne parasole i leżaki.

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1988 r., sezonowo odnawiany, częściowo wyremontowany w 2015 i 2017 r., 60 apartamentów i pokoi, 2 piętra, lobby, recepcja, restauracja z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia włoska i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, inne diety na zamówienie przed przyjazdem, bar przy basenie, bar na plaży; parking; taras przy basenie; występują różnice poziomów - nie jest polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

apartament:

dla maks. 6 os., ok. 30 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc), pokój dzienny oraz jedna lub dwie sypialnie (łóżko małżeńskie lub piętrowe), telewizja satelitarna, mała lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka; w niektórych pokojach suszarka na pranie);

superior:

2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 30 m², wyremontowany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do lat 2 na zamówienie przed przyjazdem; pokój superior za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny (wymagany czepek), słodka woda, ok. 300 m², gł. do 1,5 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 80 m², gł. ok. 0,5 m, basen z 4 zjeżdżalniami, słodka woda, ok. 60 m², gł. do 1,5 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki (ograniczona ilość); boisko do piłki nożnej, siatkówka; szkółka windsurfingu, paddleboard i wypożyczalnia kajaków (bezpłatne dla młodzieży 12-17 lat); miniklub (4-12 lat) i strefa edukacyjno-rozrywkowa (0-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci (okazyjnie, koniec czerwca - połowa września).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-9.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.30-21.00) w formie bufetu; lokalne wino, piwo oraz napoje bezalkoholowe w wyznaczonym barze (9.00-19.00, 21.00-23.00) oraz do posiłków w restauracji, lokalne napoje bezalkoholowe w barze na plaży (9.00-19.00).

KONTAKT:

0039/098591904, www.sandomenicofamilyhotel.it

GRATIS:

serwis plażowy bus do centrum i na plażę


Mapa Hotelu Aparthotel Club San Domenico
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Aparthotel Club San Domenico

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Club San Domenico:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Obsługa
    0
HolidayCheck
Ocena Aparthotel Club San Domenico:
0 / 6

Czarujące miejsce i cudowni ludzie 2013-07-08
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Club San Domenico:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wakacje w Kalabrii 2013-07-22
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Club San Domenico:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Rodzinny klimat 2013-09-26
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Club San Domenico:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel super..czysty..jedzenie pyszne..a mario i mateo są świetnymi właścicielami. Filippo, luka, lui...
więcej

5.8
Słońce i makaron 2013-10-02
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Club San Domenico:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

4.2
San Domenico Club- zły pomysł ma rodzinne wakacje 2014-07-07
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Club San Domenico:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.0
Dobry hotel, ale ma też minusy 2014-08-06
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Club San Domenico:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.8
Hotel godny polecenia pod każdym względem 2015-06-22
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Club San Domenico:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Bardzo sympatyczna rodzina prowadząca ten hotel, a co najważniejsze w recepcji piękna polka, która o...
więcej

5.5
Strzał w 10 2015-08-04
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Club San Domenico:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.5

Ładny czysty hotel . Sprawne zakwaterowanie i pomoc ze strony recepcji ( Marzena dziękujemy:)) symp...
więcej

5.5
Prawdziwie włoskie wakacje! 2015-08-13
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Club San Domenico:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5

Masz pytania o Hotel Aparthotel Club San Domenico? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00