cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
1 / 36
Udogodnienia hotelu Centara Grand Island Resort
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Centara Grand Island Resort
star 5

Malediwy
Ocena hotelu Centara Grand Island Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Centara Grand Island Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 czerwca 2019

Hotel Centara Grand Island Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

/MALEDIWY

Do dyspozycji gości

• recepcja z sejfem • ogród • taras słoneczny • restauracja gówna Reef (bufetowa) • restauracja Suan Bua (dania kuchni azjatyckiej, wybór z menu) • restauracja Azzuri Mare (dania kuchni włoskiej, owoce morza, wybór z menu) • 2 bary (w lobby oraz koktajlowy) • basen zewnętrzny typu infinity 

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • leżaki przy basenie • ręczniki (w cenie) 

Dodatkowe udogodnienia

• pralnia (płatna) • sala TV • sklep z pamiątkami • sklepy • minimarket • butik • jubiler • fryzjer • lekarz 

Karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro 

Liczba pokojów

112

Kategoria lokalna

5 gwiazdek 

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt • pakiet dla nowożeńców - dostępny dla nowożeńców i gości obchodzących 1, 5, 10, 20, 25, 50 rocznicę ślubu - przy pobycie 6 nocy lub mniej: butelka wina musującego i czekoladki; przy pobycie min. 7 nocy: butelka wina musującego, czekoladki oraz kolacja a la carte przy świecach, przy basenie. Po przyjeździe należy okazać akt ślubu lub jego kopię (nie starszy niż 12 miesięcy) przetłumaczony na język angielski - jeżeli dokument nie będzie ważny, goście zostaną obciążeni dodatkowymi kosztami na miejscu.

• Podczas zakwaterowania w hotelu pobierany jest podatek turystyczny od niemowląt w wysokości 6 USD/noc. Podatek za osoby dorosłe i dzieci wliczony jest w cenę podróży.

Dla dzieci

• plac zabaw • opiekunka do dziecka (płatna) • wypożyczenie wózka • łóżeczko dziecięce (na zapytanie) • miniklub dla dzieci w wieku 2-17 lat 

Sport i wellness

W cenie • sala fitness • badminton • oświetlony kort tenisowy • katamaran • windsurfing • rowery wodne • łódka typu banan • snorkeling • łaźnia parowa

Płatne • strefa wellness  • masaże • zabiegi kosmetyczne • żeglowanie • kite surfing • szkoła nurkowania PADI • narty wodne 

Rozrywka

• muzyka na żywo 

Pokoje

Suita SUX1

• 1-3 os. • ok. 76 m2 • widok na morze • ostatni całkowity remont w 2015 r. • oddzielna sypialnia • 1 podwójne łóżko • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • telefon • sofa • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • minibar (w cenie) • Wi-Fi (w cenie) • TV sat. • odtwarzacz DVD • wanna lub prysznic • WC • taras

Bungalow z widokiem na morze BUM1

• 1-3 os. • ok. 59 m2 • widok na morze • ostatni całkowity remont w 2015 r. • 1 podwójne łóżko • 1 piętrowe łóżko • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • Playstation Sony • WC • taras • pokój dzienno-sypialny • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • telefon • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • minibar (w cenie) • Wi-Fi (w cenie) • TV sat. • odtwarzacz DVD • wanna lub prysznic

Bungalow z widokiem na morze BUM2

• 1-3 os. • ok. 110 m2 • widok na morze • ostatni całkowity remont w 2015 r. • 1 podwójne łóżko • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sofa • szlafroki • oddzielne WC • balkon z basenem typu plunge • pokój dzienno-sypialny • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • telefon • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • minibar (w cenie) • Wi-Fi (w cenie) • TV sat. • odtwarzacz DVD • wanna lub prysznic

Bungalow z widokiem na morze BUM3

• 1-3 os. • ok. 50 m2 • widok na morze • ostatnia całkowita renowacja w 2016 r. • 1 podwójne łóżko • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • wanna z hydromasażem • WC • szlafroki i kapcie • balkon • pokój dzienno-sypialny • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • telefon • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • minibar (w cenie) • Wi-Fi (w cenie) • TV sat. • odtwarzacz DVD • wanna lub prysznic

Bungalow z widokiem na morze BUM4

• 1-3 os. • ok. 79 m2 • widok na morze • ostatnia całkowita renowacja w 2015 r. • klimatyzacja (centralnie sterowana) • szlafroki i kapcie • WC • balkon • pokój dzienno-sypialny • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • telefon • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • minibar (w cenie) • Wi-Fi (w cenie) • TV sat. • odtwarzacz DVD • wanna lub prysznic

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.00-10.30, w formie bufetu) • obiad i kolacja (w formie bufetu lub a la carte lub serwowane bez możliwości wyboru z menu) • przekąski (15.30-16.30) • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole • kawa/herbata po południu 

Dodatkowe informacje • dostępna dania bezglutenowe, bez laktozy,wegetariańskie, wegańskie, menu dla dzieci (w cenie, na zapytanie)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Wezyr

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

South Ari Atoll Luksusowy hotel położony na jednej z rajskich wysepek Malediwów. Oferuje przestronne wille i pokoje. Większość z nich z widokiem na piękny, błękitny ocean. Na terenie znajdziemy restauracje a'la carte z kuchnią tajską i owocami morza, baseny odkryte a także centrum SPA gdzie można skorzystać z odmładzających i regenerujących zabiegów. Niezwykłą przygodą będzie nurkowanie wśród tropikalnych ryb wokół wyspy.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

BRAK

opis hotelu

Na terenie znajduje się recepcja, lobby, 3 restauracje, 3 bary, 2 baseny, taras słoneczny, pralnia (płatna).

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

pokoje

Wszystkie pokoje posiadają łazienkę (WC, wanna/prysznic, suszarka), TV, mini bar, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty. Typy pokoi: na terenie hotelu: beach suity , deluxe water villa , rodzinna deluxe water villa , 1 B/room luxury beach front pool villa , 2 B/rooms luxury beach front pool villa , ocean water villa , sunset ocean pool villa

Wyżywienie

3 restauracje, 3 bary Reef - restauracja serwująca dania kuchni lokalnej i międzynarodowej w formie bufetu, Lotus - restauracja serwująca dania kuchni tajskiej, Azuri Mare Seafood - restauracja serwująca owoce morza i ryby, Bary serwujące napoje alkoholowe i bezalkoholowe: Coral, Aqua, Island Club All Inclusive Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, przekąski w wybranych barach, wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, klub dla nastolatków, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, animacje

w cenie

muzyka na żywo wieczorami, wieczory tematyczne

płatne

centrum SPA Cenvaree oferujące liczne zabiegi i masaże na ciało i twarz, centrum fitness, kort tenisowy, nurkowanie, wypożyczalnia sprzętu do nurkowania powierzchniowego, siatkówka

dodatkowe informacje

Island Club - dodatkowy pakiet usług VIP- dostęp do salonu VIP (strefa wypoczynkowa tylko dla posiadaczy pakietu)- dostęp do Club Bar (serwowane alkohole premium^2: butelki preferowanego alkoholu - wódka, gin, whisky, rum)- Wi - Fi i internet dostępny w salonie Club- pierwszeństwo w rezerwacji w SPA i restauracjach- serwis przygotowujący łóżko przed snem

Aktualizacja opisu

19.07.2017 17:24

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi SPA Mini Klub All Inclusive Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


BestReisen

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Luksusowy resort  w bajecznym otoczeniu, gwarantujący możliwość aktywnego wypoczynku dla dorosłych i dla dzieci. Piękna plaża, rafa koralowa, bogaty program rekreacyjny, urozmaicony pakiet all inclusive, certyfikat programu ekologicznego EarthCheck.

Położenie

Na wysepce Południowego Atolu Ari, ok. 90 km na zachód od głównej wyspy Male z lotniskiem międzynarodowym. Transfer trwa ok. 25 min. hydroplanem.

Wyposażenie

Całodobowa recepcja, sklepik, łącza internetowe, pralnia, informacja turystyczna, gabinet lekarski z punktem pomocy medycznej, restauracja główna Reef (kuchnia lokalna, azjatycka, międzynarodowa, bufety, kącik japoński, otwarta kuchnia, widok na ocean), restauracja tajska w ogrodzie, urokliwa restauracja Azzuri Mare (z tarasem na wodzie, specjalność to dania kuchni lokalnej i włoskiej), bar główny Coral przy basenie (czynny do północy, muzyka), klimatyczny Aqua Bar przy lagunie.

Pokoje

Pokoje typu Beach suite to eleganckie, dwupoziomowe domki (ok. 77 m2) położone wzdłuż plaży, składające się z salonu i garderoby, sypialni, pięknej łazienki (wanna, kabina prysznicowa, suszarka do włosów) i tarasu. W wyposażeniu klimatyzacja, TV sat, minibar, sejf, telefon, Wi-Fi (bezpłatnie), serwis do parzenia kawy/herbaty. Pokoje typu Deluxe Water Villa to ekskluzywne domki (ok. 87 m2) zbudowane na wodzie z dużym tarasem/balkonem, w wyposażeniu dodatkowo jaccuzi.

Wyżywienie

All Inclusive - Śniadania (07.00-10.30), obiady (12-14.30), kolacje (19.00-22.30) w formie bufetów w restauracji Reef, popołudniowa herbata z ciasteczkami i przekąskami, wieczorny koktajl lub przekąska w barze głównym, kawa, herbata, woda mineralna, napoje, lokalne alkohole od godz. 10.00 do północy w wyznaczonych barach, kolacja w restauracji włoskiej i tajskiej (raz na pobyt - wymagana rezerwacja), minibar (soft drinks, woda, piwo). W ramach pakietu wiele sportów niemotorowych gratis, np. siłownia, sprzęt do snorkelingu, nauka windsurfingu, banan i inne. Ponadto wycieczka fakultatywna do wyboru i wizyty w spa (limit cenowy - 100 USD dziennie).

Sport i rozrywka

Ładny basen z tarasem słonecznym, kort tenisowy, siłownia, centrum sportów wodnych i nurkowania; snorkeling, nurkowanie głębinowe (sprzęt, wyprawy, instruktorzy, safari - w pobliżu rafa koralowa i wrak), windsurfing, kajaki, wędkowanie, katamaran, banan, rowery wodne, narty wodne, wycieczki i rejsy (np. rejs o zachodzie słońca, barbeque na bezludnej wyspie, wizyta na wysepce z wioską). W hotelu działa eleganckie spa (jacuzzi, sauna ziołowa, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, vichy rain shower, kosmetyki organiczne, pakiety, joga, butik), organizowane są występy folklorystyczne.

Dla dzieci

Brodzik, klub dziecięcy i dla nastolatków, lody (po południu), łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka.

Uwagi

Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Przy pobycie do 30 dni wiza nie jest wymagana. Paszport musi być ważny co najmniej przez okres 6 miesięcy od daty powrotu. Przy przylocie - na lotnisku, otrzymuje się bezpłatny stempel w paszporcie zezwalający na wjazd. Zabroniony jest wwóz alkoholu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Malediwy, Malediwy

Opis hotelu

Hotel ten został wzniesiony w 2009 roku. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 112 pokoi. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się ogród. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Przejażdżki rowerowe są doskonałym sposobem na poznanie okolicy. Zapraszamy do skorzystania ze znajdującej się na miejscu wypożyczalni rowerów (bezpłatnie).

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator, kuchnię i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na łóżku podwójnym. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Komfortowy pobyt zapewniają minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio, odtwarzacz CD, odtwarzacz DVD, konsola video i Wi-Fi. Łazienki wyposażone są w prysznic, wannę i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Różnorodne atrakcje, jak rower / rower górski, tenis ziemny, siatkówka plażowa i strzelanie z łuku, czy też za dodatkową opłatą wędkowanie urozmaicą Państwa pobyt w obiekcie. Do dyspozycji gości jest szeroki wachlarz aktywności sportowych, w tym wodnych jak windsurfing, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, żeglowanie, rejsy katamaranem, spływy kajakowe, snorkeling i nurkowanie oraz za dodatkową opłatą narty wodne, kitesurfing i jet ski. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są studio fitness, tenis stołowy, badminton, bilard i dart. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, salon piękności i zabiegi masażu. Muzyka na żywo i miniklub to doskonały pomysł na zagospodarowanie Państwa czasu wolnego.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2019


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Centara Grand Island Resort

Opinie o Hotelu Centara Grand Island Resort

Centara Grand Island Resort - możliwości zakwaterowania:

Suita do pojedynczego wykorzystania 1 bedroom lazienka prysznic klimatyzacja ster.indywid. taras W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY
lazienka Jacuzzi prysznic de Luxe klimatyzacja ster.indywid. taras
Suita 1 bedroom lazienka prysznic klimatyzacja ster.indywid. taras W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY
lazienka Jacuzzi prysznic de Luxe klimatyzacja ster.indywid. taras
lazienka Jacuzzi prysznic klimatyzacja ster.indywid. taras
Luxury 2 sypialnie lazienka prysznic klimatyzacja ster.indywid. taras
Luxury 1 bedroom lazienka prysznic klimatyzacja ster.indywid. taras
lazienka prysznic klimatyzacja ster.indywid. taras
lazienka prysznic de Luxe klimatyzacja ster.indywid. taras
Suita 1 bedroom lazienka prysznic klimatyzacja ster.indywid. taras W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY
lazienka Jacuzzi prysznic de Luxe klimatyzacja ster.indywid. taras
lazienka Jacuzzi prysznic klimatyzacja ster.indywid. taras
Luxury 2 sypialnie lazienka prysznic klimatyzacja ster.indywid. taras
lazienka prysznic klimatyzacja ster.indywid. taras
lazienka prysznic de Luxe klimatyzacja ster.indywid. taras
Deluxe Family Water Villa
Beach Suite
Deluxe Water Villa
Ocean Water Villa
Suita

Centara Grand Island Resort - Możliwości wyżywienia:


Centara Grand Island Resort - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Centara Grand Island Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00