cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
  • Hotel Centara Grand Island Resort, Malediwy
1 / 21
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
10.12 - 18.12
już od 19440 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.04 - 10.04
już od 17408 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Centara Grand Island Resort
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Centara Grand Island Resort
star 5

Malediwy
Ocena hotelu Centara Grand Island Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Centara Grand Island Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 10 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 kwietnia 2020

Hotel Centara Grand Island Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • recepcja z sejfem 
  • ogród 
  • taras słoneczny
  • restauracja gówna Reef (bufetowa) 
  • restauracja Suan Bua (dania kuchni azjatyckiej, wybór z menu) 
  • restauracja Azzuri Mare (dania kuchni włoskiej, owoce morza, wybór z menu) 
  • 2 bary (w lobby oraz koktajlowy) 
  • basen zewnętrzny typu infinity 

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) 
  • leżaki przy basenie 
  • ręczniki (w cenie) 

Dodatkowe udogodnienia

  • pralnia (płatna) 
  • sala TV 
  • sklep z pamiątkami 
  • sklepy 
  • minimarket 
  • butik 
  • jubiler 
  • fryzjer 
  • lekarz 

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro 

Liczba pokojów

112

Kategoria lokalna

5 gwiazdek 

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • pakiet dla nowożeńców - dostępny dla nowożeńców i gości obchodzących 1, 5, 10, 20, 25, 50 rocznicę ślubu - przy pobycie 6 nocy lub mniej: butelka wina musującego i czekoladki; przy pobycie min. 7 nocy: butelka wina musującego, czekoladki oraz kolacja a la carte przy świecach, przy basenie. Po przyjeździe należy okazać akt ślubu lub jego kopię (nie starszy niż 12 miesięcy) przetłumaczony na język angielski - jeżeli dokument nie będzie ważny, goście zostaną obciążeni dodatkowymi kosztami na miejscu.
  • Podczas zakwaterowania w hotelu pobierany jest podatek turystyczny od niemowląt w wysokości 6 USD/noc. Podatek za osoby dorosłe i dzieci wliczony jest w cenę podróży.

    Sport i wellness

    W cenie
    • sala fitness 
    • badminton 
    • oświetlony kort tenisowy 
    • katamaran 
    • windsurfing 
    • rowery wodne 
    • łódka typu banan 
    • snorkeling 
    • łaźnia parowa
    Płatne
    • strefa wellness  
    • masaże 
    • zabiegi kosmetyczne 
    • żeglowanie 
    • kite surfing 
    • szkoła nurkowania PADI 
    • narty wodne 

    rozrywka

    • muzyka na żywo 

    Pokoje

    Suita SUX1
    • 1-3 os.
    • ok. 76 m2
    • widok na morze
    • ostatni całkowity remont w 2015 r.
    • oddzielna sypialnia
    • 1 podwójne łóżko
    • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
    • suszarka do włosów
    • sejf (w cenie)
    • telefon
    • sofa
    • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
    • minibar (w cenie)
    • Wi-Fi (w cenie)
    • TV sat.
    • odtwarzacz DVD
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • taras
    Bungalow z widokiem na morze BUM1
    • 1-3 os.
    • ok. 59 m2
    • widok na morze
    • ostatni całkowity remont w 2015 r.
    • 1 podwójne łóżko
    • 1 piętrowe łóżko
    • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
    • Playstation Sony
    • WC
    • taras
    • pokój dzienno-sypialny
    • suszarka do włosów
    • sejf (w cenie)
    • telefon
    • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
    • minibar (w cenie)
    • Wi-Fi (w cenie)
    • TV sat.
    • odtwarzacz DVD
    • wanna lub prysznic
    Bungalow z widokiem na morze BUM2
    • 1-3 os.
    • ok. 110 m2
    • widok na morze
    • ostatni całkowity remont w 2015 r.
    • 1 podwójne łóżko
    • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
    • sofa
    • szlafroki
    • oddzielne WC
    • balkon z basenem typu plunge
    • pokój dzienno-sypialny
    • suszarka do włosów
    • sejf (w cenie)
    • telefon
    • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
    • minibar (w cenie)
    • Wi-Fi (w cenie)
    • TV sat.
    • odtwarzacz DVD
    • wanna lub prysznic
    Bungalow z widokiem na morze BUM3
    • 1-3 os.
    • ok. 50 m2
    • widok na morze
    • ostatnia całkowita renowacja w 2016 r.
    • 1 podwójne łóżko
    • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
    • wanna z hydromasażem
    • WC
    • szlafroki i kapcie
    • balkon
    • pokój dzienno-sypialny
    • suszarka do włosów
    • sejf (w cenie)
    • telefon
    • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
    • minibar (w cenie)
    • Wi-Fi (w cenie)
    • TV sat.
    • odtwarzacz DVD
    • wanna lub prysznic
    Bungalow z widokiem na morze BUM4
    • 1-3 os.
    • ok. 79 m2
    • widok na morze
    • ostatnia całkowita renowacja w 2015 r.
    • klimatyzacja (centralnie sterowana)
    • szlafroki i kapcie
    • WC
    • balkon
    • pokój dzienno-sypialny
    • suszarka do włosów
    • sejf (w cenie)
    • telefon
    • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
    • minibar (w cenie)
    • Wi-Fi (w cenie)
    • TV sat.
    • odtwarzacz DVD
    • wanna lub prysznic

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie (7.00-10.30, w formie bufetu)
    • obiad i kolacja (w formie bufetu lub a la carte lub serwowane bez możliwości wyboru z menu)
    • przekąski (15.30-16.30)
    • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole 
    • kawa/herbata po południu 
    Dodatkowe informacje
  • dostępna dania bezglutenowe, bez laktozy,wegetariańskie, wegańskie, menu dla dzieci (w cenie, na zapytanie)
  • W okolicy

    • długość wyspy ok. 280 m, szerokość wyspy ok. 190 m
    • bezpośrednio przy piaszczystej plaży 
    •  na Północnym Atolu Ari
    • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min 

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Ten pięciogwiazdkowy hotel położony na południowym Atolu Ari, rajskiej wyspie znajdującej się ok. 98 km od międzynarodowego lotniska w Male (transfer trwa ok. 25 min). Transfer organizowany jest wodolotem, co stanowi dodatkową atrakcję.
    Plaża:

    Obiekt zlokalizowany na wyspie w otoczeniu tropikalnej roślinności oraz przepięknej, piaszczystej plaży z białym piaskiem. Leżaki i parasole na plaży dostępne bezpłatne.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja 24 h, przestronne lobby, kantor wymiany walut, 5 restauracji: restauracja główna przy basenie oferująca dania kuchni międzynarodowej, restauracja Suan Bua specjalizująca się w kuchni azjatyckiej, restauracja Azzuri Mare z owocami morza i daniami kuchni włoskiej oraz restauracja The Club przy plaży (07:00-23:00). Dla Gości hotelowych dostępne są również 2 bary: Coral Bar & Lounge przy basenie oraz bar Aqua oferujący przekąski i koktajle. Na terenie hotelu znajdują się dwa baseny zewnętrzne: jeden z widokiem na ocean otoczony tarasem słonecznym oraz basen o nieregularnym kształcie z brodzikiem dla dzieci, (leżaki i parasole przy basenie dostępne bezpłatne). Ponadto za dodatkową opłatą: opiekunka dla dziecka (na zapytanie), pralnia, sklep z pamiątkami.
    Pokoje:

    Kompleks składa się z 112 eleganckich pokoi o różnych typach:
    Wille przy plaży (pow. ok. 87 m2) dla max. 3 os. dorosłych lub 2 os. dorosłych i 2 dzieci są dwupoziomowe (salon na parterze, sypialnia na antresoli) zlokalizowane pośród tropikalnej roślinności tuż przy plaży, wyposażone są w: łazienkę (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację, wiatrak, TV Sat., telefon, sejf, minibar (konsumpcja dodatkowo płatna), zestaw do przygotowywania kawy i herbaty.
    Wille na wodzie (pow. ok. 86 m2) dla max. 2 osób dorosłych i dziecka - wyposażone jak wille w ogrodzie, posiadają, taras słoneczny z bezpośrednim wejściem do oceanu.
    Rodzinne wille na wodzie (pow. ok. 86 m2) dla 3 os. dorosłych i 2 dzieci - posiadają łóżka piętrowe, wyposażone tak samo jak wille na wodzie.
    Wyżywienie:

    All Inclusive: śniadanie w restauracji Reef oraz lunche i obiadokolacje w formie bogatego bufetu dostępne w restauracji Reef, SuanBua a także Azzuri Mare, przekąski w barze głównym oraz barze przy basenie (10:00-24:00). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10:00-24:00). Płatne dodatkowo: soki ze świeżych owoców oraz importowane napoje alkoholowe.
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel nie prowadzi animacji. W ramach infrastruktury sportowej: siatkówka plażowa, badminton, tenis stołowy, pokój gier i zabaw, siłownia, centrum fitness. Ponadto: biblioteka, bogato wyposażone centrum SPA, masaże, sporty wodne (snorkeling, windsurfing, nurkowanie, surfing, narty wodne, sporty ekstremalne). Dodatkowo dostępny mini klub dla dzieci, strefa dla nastolatków.
    Internet:

    Bezpłatny Internet Wi-Fi w ogólnodostępnych częściach hotelu oraz w pokojach.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    www.centarahotelsresorts.com
    Naszym zdaniem:

    Bardzo dobrej klasy hotel położony na niewielkiej, ale bardzo urokliwej wyspie. Eleganckie pokoje, wspaniała obsługa oraz szeroki wybór atrakcji na terenie hotelu sprawia, że to doskonały wybór na niezapomniane rajskie wakacje we dwoje lub w gronie rodziny. Bardzo bogata formuła All Inclusive. Idealne miejsce dla osób nastawionych na odkrywanie podwodnego świata oraz amatorów sportów wodnych.
    Program

    Dzień 1
    11:25 Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na lotnisku im. F. Chopina w Warszawie na 2 godz. przed wylotem samolotu. 13:25 Wylot z Warszawy. 22:05 Przylot do Dubaju.
    Rozkład lotów jest orientacyjny i może się różnić w zależności od grupy. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora. 
    Dzień 2
    04:35 Wylot z Dubaju. 09:45Przylot na Malediwy Transfer do wybranego hotelu. Transfer realizowany będzie łodzią motorową, samolotem lub wodolotem (w zależności od położenia hotelu).
    Dzień 3-9
    Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie, udział w wycieczkach lokalnych oferowanych przez hotel.
    Dzień 10
    Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko w Male. 22:55 Wylot z Male
    Dzień 11
    02:05 Przylot do Dubaju 08:05Wylot z Dubaju 11:20Przylot do Warszawy
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem rejsowym Warszawa-Male-Warszawa z przesiadką, opłaty lotniskowe, zakwaterowanie (8 rozpoczętych dób hotelowych) w hotelu na Malediwach, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, transfery samolotem lub łodzią motorową na Malediwach, opiekę anglojęzycznego przedstawiciela kontrahenta na Malediwach (Klienci otrzymają numer telefonu kontaktowego do przedstawiciela Rainbow przy odprawie na lotnisku), ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, zwyczajowych napiwków oraz innych wydatków osobistych.
    Uwaga!
    Powyższe ceny podane zostały na dzień 01.02.2019 r. i mogą ulec zmianie
    Wycieczki lokalne

    Odkryj podwodny świat
    Wspaniała wyprawa na rafy koralowe - Malediwy są wspaniałym miejscem dla miłośników nurkowania. Mieści się tutaj wiele szkół nurkowania - niemal każdy hotel posiada swoją szkołę. To wprost idealne miejsce, by odkryć podwodny świat Oceanu Indyjskiego. Ceny od 60 USD/godz.
    Kursy nurkowania od 120 USD za kurs.

    Snurkowanie
    Wymarzona opcja dla osób, które pragną zobaczyć bogaty podwodny świat bez konieczności schodzenia pod powierzchnię wody. Około dwugodzinna wycieczka na rafy położone w pobliżu hotelu. Nie trzeba posiadać umiejętności pływackich, sprzęt do snurkowania oraz kamizelki można wypożyczyć w hotelu.
    Ceny od 30 USD.

    Male City tour
    Wspaniała okazja do zobaczenia stolicy tego rajskiego kraju. Zobaczymy Pałac Mulee-Aage, który został zbudowany przez sułtana Mohameda Shamsuddeen III w 1906 roku. Obecnie w obiekcie mieści Kancelaria Prezydenta. Odwiedzimy także zachwycające swoją architekturą Islamic Centre - największy meczet na Malediwach, który może pomieścić nawet 5000 osób! W centrum znajduje się również biblioteka i sala konferencyjna. Ponadto będzie to wspaniała okazja do zakupu lokalnych pamiątek i rękodzieła. Wymagany skromny strój - zakryte kolana i ramiona.
    Cena od 50 USD.

    Niezapomniana wyprawa na ryby
    Wspaniała atrakcja dla miłośników wędkarstwa. Malediwy to raj dla wędkarzy, można tutaj wypożyczyć łódź i wybrać się w rejs lub skorzystać ze zorganizowanej wycieczki. Wyprawy na ryby organizowane o różnych porach dnia (poranne, o zachodzie słońca, całodniowe). W trakcie wyprawy każdy będzie miał wspaniałą okazję do złapania egzotycznych gatunków ryb zamieszkujących ocean indyjski. Dodatkową atrakcją będzie możliwość zjedzenia własnoręcznie złapanych ryb. Po powrocie do hotelu będą one ugrillowane przez szafa kuchni.
    Cena od 40 USD

    Widokowy przelot samolotem
    Wspaniała opcja dla osób pragnących zobaczyć rajskie atole z lotu ptaka.
    Cena od 140 USD

    Bliskie spotkania z delfinami
    Malediwy to idealne miejsce, w którym możemy z bliska podziwiać dziko żyjące delfiny. W trakcie około godzinnego rejsu po turkusowych wodach Oceanu Indyjskiego mamy bardzo dużą szansę na zobaczenie tych wspaniałych ssaków.
    Ceny od 35 USD

    Uwaga!
    Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane i dostępne w każdym hotelu. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny w hotelach pobytowych i może różnić się w zależności od hotelu.
    Inne

    Malediwy - informacje ogólne

    Szczepienia
    Międzynarodowa karta szczepień z potwierdzonym szczepieniem przeciwko żółtej gorączce (żółtej febrze) jest wymagana przy przylocie na lotnisku od tych pasażerów, którzy w przeciągu ubiegłych 6 dni przebywali w krajach unifikowanych żółtą gorączką.
    Waluta
    Rupia Malediwska [MVR] 1 rupia = 100 leria, kurs: 1 USD = 15,29 MRV, 1 PLN = 4,12 MRV. Nie jest konieczna wymiana waluty na rupie malediwskie. Powszechnie akceptowane są waluty wymienialne (zwłaszcza USD). Nie zaleca się dokonywania płatności kartami kredytowymi, gdyż automatycznie do ceny dodawane są wysokie koszty manipulacyjne.
    Orientacyjne ceny
    Butelka 1,5, l l. wody - ok. 3 USD. Drinki - od 6-8 USD.
    Elektryczność
    220 V/50 Hz wszystkie typy wtyczek
    Telefony
    Do Polski 00 48 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta. Z Polski 00 960 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta.
    Czas
    + 4 h w stosunku do czasu polskiego w okresie zimy.
    Przelot
    Wylot do Male liniami rejsowymi z przesiadką. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na lotnisku im. F. Chopina na3 godz. przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na stronie operatora.
    Transfery do hoteli
    Podane czasy transferów obejmują czas realnego przelotu/przejazdu motorówką. Nie został wliczony czas oczekiwania. Czas transferu może ulec wydłużeniu w zależności od rozkładów lokalnych przewoźników.
    Warto wiedzieć
    - Malediwy są krajem bezpiecznym dla turystów. -W stolicy Male należy zwracać uwagę na odpowiedni strój i zachowanie, które może godzić w obowiązujące normy religijne i przyjęte obyczaje. Nie wolno prezentować symboli religijnych: krzyże, gwiazdy Dawida etc. przy wjeździe na Malediwy i będąc na miejscu. - Nudyzm jest kategorycznie zabroniony. - Przepisy celne całkowicie zabraniają wwozu alkoholu (jest dostępny w ośrodkach dla obcokrajowców w bardzo wysokich cenach), broni i narkotyków. Przemyt narkotyków zagrożony jest wysokimi karami więzienia. Zakazuje się wywozu korala. Dozwolony jest wwóz tylko rzeczy osobistych. Zabroniony wwóz mięsa wieprzowego i pornografii. Możliwy jest wwóz i wywóz dozwolonej ilości dewiz. Władze malediwskie bardzo restrykcyjnie podchodzą do przestrzegania przepisów, np.: za wwóz alkoholu grozi więzienie. - W obszarze Malediwów wydzielono tzw. strefę turystyczną, w której zezwala się poruszać gościom z zagranicy.Aby samodzielnie zwiedzać atole nie należące do strefy, należy uzyskać specjalne zezwolenie - dotyczy to również lokalnych firm, które chciałyby na przykład poprowadzić trasę rejsu poza strefą turystyczną. - Brak placówki dyplomatycznej. Malediwy znajdują się w kompetencji terytorialnej Ambasady RP w New Delhi (Indie).
    Ważne!
    Pakiety i kosze powitalne dla nowożeńców wymagają potwierdzenia zawarcia związku małżeńskiego w okresie maksymalnie 6 ostatnich miesięcy (dokument należy zabrać ze sobą i okazać na recepcji podczas kwaterowania).
    Wizy

    Wiza na Malediwy
    Polski turysta nie potrzebuje wizy wjazdowej. Na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych.
    Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt ze sprzedawcąw celu weryfikacji.
    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza na Malediwy
    Polski turysta nie potrzebuje wizy wjazdowej. Na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych.
    Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    South Ari Atoll Luksusowy hotel położony na jednej z rajskich wysepek Malediwów. Oferuje przestronne wille i pokoje. Większość z nich z widokiem na piękny, błękitny ocean. Na terenie znajdziemy restauracje a'la carte z kuchnią tajską i owocami morza, baseny odkryte a także centrum SPA gdzie można skorzystać z odmładzających i regenerujących zabiegów. Niezwykłą przygodą będzie nurkowanie wśród tropikalnych ryb wokół wyspy.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    BRAK

    opis hotelu

    Na terenie znajduje się recepcja, lobby, 3 restauracje, 3 bary, 2 baseny, taras słoneczny, pralnia (płatna).

    internet

    Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

    pokoje

    Wszystkie pokoje posiadają łazienkę (WC, wanna/prysznic, suszarka), TV, mini bar, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty. Typy pokoi: na terenie hotelu: beach suity , deluxe water villa , rodzinna deluxe water villa , 1 B/room luxury beach front pool villa , 2 B/rooms luxury beach front pool villa , ocean water villa , sunset ocean pool villa

    Wyżywienie

    3 restauracje, 3 bary Reef - restauracja serwująca dania kuchni lokalnej i międzynarodowej w formie bufetu, Lotus - restauracja serwująca dania kuchni tajskiej, Azuri Mare Seafood - restauracja serwująca owoce morza i ryby, Bary serwujące napoje alkoholowe i bezalkoholowe: Coral, Aqua, Island Club All Inclusive Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, przekąski w wybranych barach, wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, klub dla nastolatków, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, animacje

    w cenie

    muzyka na żywo wieczorami, wieczory tematyczne

    płatne

    centrum SPA Cenvaree oferujące liczne zabiegi i masaże na ciało i twarz, centrum fitness, kort tenisowy, nurkowanie, wypożyczalnia sprzętu do nurkowania powierzchniowego, siatkówka

    dodatkowe informacje

    Island Club - dodatkowy pakiet usług VIP- dostęp do salonu VIP (strefa wypoczynkowa tylko dla posiadaczy pakietu)- dostęp do Club Bar (serwowane alkohole premium^2: butelki preferowanego alkoholu - wódka, gin, whisky, rum)- Wi - Fi i internet dostępny w salonie Club- pierwszeństwo w rezerwacji w SPA i restauracjach- serwis przygotowujący łóżko przed snem

    Aktualizacja opisu

    19.07.2017 17:24

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi SPA Mini Klub All Inclusive Sporty wodne


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    BestReisen

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Luksusowy resort  w bajecznym otoczeniu, gwarantujący możliwość aktywnego wypoczynku dla dorosłych i dla dzieci. Piękna plaża, rafa koralowa, bogaty program rekreacyjny, urozmaicony pakiet all inclusive, certyfikat programu ekologicznego EarthCheck.

    Położenie

    Na wysepce Południowego Atolu Ari, ok. 90 km na zachód od głównej wyspy Male z lotniskiem międzynarodowym. Transfer trwa ok. 25 min. hydroplanem.

    Wyposażenie

    Całodobowa recepcja, sklepik, łącza internetowe, pralnia, informacja turystyczna, gabinet lekarski z punktem pomocy medycznej, restauracja główna Reef (kuchnia lokalna, azjatycka, międzynarodowa, bufety, kącik japoński, otwarta kuchnia, widok na ocean), restauracja tajska w ogrodzie, urokliwa restauracja Azzuri Mare (z tarasem na wodzie, specjalność to dania kuchni lokalnej i włoskiej), bar główny Coral przy basenie (czynny do północy, muzyka), klimatyczny Aqua Bar przy lagunie.

    Pokoje

    Pokoje typu Beach suite to eleganckie, dwupoziomowe domki (ok. 77 m2) położone wzdłuż plaży, składające się z salonu i garderoby, sypialni, pięknej łazienki (wanna, kabina prysznicowa, suszarka do włosów) i tarasu. W wyposażeniu klimatyzacja, TV sat, minibar, sejf, telefon, Wi-Fi (bezpłatnie), serwis do parzenia kawy/herbaty. Pokoje typu Deluxe Water Villa to ekskluzywne domki (ok. 87 m2) zbudowane na wodzie z dużym tarasem/balkonem, w wyposażeniu dodatkowo jaccuzi.

    Wyżywienie

    All Inclusive - Śniadania (07.00-10.30), obiady (12-14.30), kolacje (19.00-22.30) w formie bufetów w restauracji Reef, popołudniowa herbata z ciasteczkami i przekąskami, wieczorny koktajl lub przekąska w barze głównym, kawa, herbata, woda mineralna, napoje, lokalne alkohole od godz. 10.00 do północy w wyznaczonych barach, kolacja w restauracji włoskiej i tajskiej (raz na pobyt - wymagana rezerwacja), minibar (soft drinks, woda, piwo). W ramach pakietu wiele sportów niemotorowych gratis, np. siłownia, sprzęt do snorkelingu, nauka windsurfingu, banan i inne. Ponadto wycieczka fakultatywna do wyboru i wizyty w spa (limit cenowy - 100 USD dziennie).

    Sport i rozrywka

    Ładny basen z tarasem słonecznym, kort tenisowy, siłownia, centrum sportów wodnych i nurkowania; snorkeling, nurkowanie głębinowe (sprzęt, wyprawy, instruktorzy, safari - w pobliżu rafa koralowa i wrak), windsurfing, kajaki, wędkowanie, katamaran, banan, rowery wodne, narty wodne, wycieczki i rejsy (np. rejs o zachodzie słońca, barbeque na bezludnej wyspie, wizyta na wysepce z wioską). W hotelu działa eleganckie spa (jacuzzi, sauna ziołowa, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, vichy rain shower, kosmetyki organiczne, pakiety, joga, butik), organizowane są występy folklorystyczne.

    Dla dzieci

    Brodzik, klub dziecięcy i dla nastolatków, lody (po południu), łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka.

    Uwagi

    Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Przy pobycie do 30 dni wiza nie jest wymagana. Paszport musi być ważny co najmniej przez okres 6 miesięcy od daty powrotu. Przy przylocie - na lotnisku, otrzymuje się bezpłatny stempel w paszporcie zezwalający na wjazd. Zabroniony jest wwóz alkoholu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Neckermann

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Malediwy, Malediwy

    Opis hotelu

    Hotel ten został wzniesiony w 2009 roku. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 112 pokoi. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się ogród. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Przejażdżki rowerowe są doskonałym sposobem na poznanie okolicy. Zapraszamy do skorzystania ze znajdującej się na miejscu wypożyczalni rowerów (bezpłatnie).

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator, kuchnię i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na łóżku podwójnym. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Komfortowy pobyt zapewniają minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio, odtwarzacz CD, odtwarzacz DVD, konsola video i Wi-Fi. Łazienki wyposażone są w prysznic, wannę i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Różnorodne atrakcje, jak rower / rower górski, tenis ziemny, siatkówka plażowa i strzelanie z łuku, czy też za dodatkową opłatą wędkowanie urozmaicą Państwa pobyt w obiekcie. Do dyspozycji gości jest szeroki wachlarz aktywności sportowych, w tym wodnych jak windsurfing, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, żeglowanie, rejsy katamaranem, spływy kajakowe, snorkeling i nurkowanie oraz za dodatkową opłatą narty wodne, kitesurfing i jet ski. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są studio fitness, tenis stołowy, badminton, bilard i dart. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, salon piękności i zabiegi masażu. Muzyka na żywo i miniklub to doskonały pomysł na zagospodarowanie Państwa czasu wolnego.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann X

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Malediwy, Malediwy

    Opis hotelu

    Hotel ten został wzniesiony w 2009 roku. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 112 pokoi. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się ogród. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Przejażdżki rowerowe są doskonałym sposobem na poznanie okolicy. Zapraszamy do skorzystania ze znajdującej się na miejscu wypożyczalni rowerów (bezpłatnie).

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator, kuchnię i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na łóżku podwójnym. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Komfortowy pobyt zapewniają minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio, odtwarzacz CD, odtwarzacz DVD, konsola video i Wi-Fi. Łazienki wyposażone są w prysznic, wannę i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Różnorodne atrakcje, jak rower / rower górski, tenis ziemny, siatkówka plażowa i strzelanie z łuku, czy też za dodatkową opłatą wędkowanie urozmaicą Państwa pobyt w obiekcie. Do dyspozycji gości jest szeroki wachlarz aktywności sportowych, w tym wodnych jak windsurfing, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, żeglowanie, rejsy katamaranem, spływy kajakowe, snorkeling i nurkowanie oraz za dodatkową opłatą narty wodne, kitesurfing i jet ski. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są studio fitness, tenis stołowy, badminton, bilard i dart. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, salon piękności i zabiegi masażu. Muzyka na żywo i miniklub to doskonały pomysł na zagospodarowanie Państwa czasu wolnego.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Malediwy, Malediwy

    Opis hotelu

    Hotel ten został wzniesiony w 2009 roku. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 112 pokoi. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się ogród. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Przejażdżki rowerowe są doskonałym sposobem na poznanie okolicy. Zapraszamy do skorzystania ze znajdującej się na miejscu wypożyczalni rowerów (bezpłatnie).

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator, kuchnię i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na łóżku podwójnym. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Komfortowy pobyt zapewniają minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio, odtwarzacz CD, odtwarzacz DVD, konsola video i Wi-Fi. Łazienki wyposażone są w prysznic, wannę i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Różnorodne atrakcje, jak rower / rower górski, tenis ziemny, siatkówka plażowa i strzelanie z łuku, czy też za dodatkową opłatą wędkowanie urozmaicą Państwa pobyt w obiekcie. Do dyspozycji gości jest szeroki wachlarz aktywności sportowych, w tym wodnych jak windsurfing, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, żeglowanie, rejsy katamaranem, spływy kajakowe, snorkeling i nurkowanie oraz za dodatkową opłatą narty wodne, kitesurfing i jet ski. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są studio fitness, tenis stołowy, badminton, bilard i dart. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, salon piękności i zabiegi masażu. Muzyka na żywo i miniklub to doskonały pomysł na zagospodarowanie Państwa czasu wolnego.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2018


    Mapa Hotelu Centara Grand Island Resort

    Opinie o Hotelu Centara Grand Island Resort

    Centara Grand Island Resort - możliwości zakwaterowania:

    1 os. Deluxe Water Villa
    1 os. Beach Suite
    1 os. Delux Family Water Villa
    2 os. Beach Suite
    2 os. Deluxe Water Villa
    2 os. Delux Family Water Villa
    1 B/ROOM LUXURY BEACH FRONT POOL VILLA
    BEACH SUITE
    Deluxe Family Water Villa
    OCEAN WATER VILLA
    Beach Suite
    Deluxe Water Villa
    Ocean Water Villa
    DELUXE FAMILY WATER VILLA
    2 B/ROOM LUXURY BEACH FRONT POOL VILLA
    SUNSET OCEAN POOL VILLA
    Water Villa 2+1
    Water Villa 3os.
    Water Villa 2 os..
    DELUXE WATER VILLA

    Centara Grand Island Resort - Możliwości wyżywienia:


    Centara Grand Island Resort - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Centara Grand Island Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00