cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Club Rannalhi, Malediwy
1 / 46
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
06.11 - 14.11
już od 7729 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
19.04 - 25.04
już od 5039 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Adaaran Select Club Rannalhi
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Adaaran Select Club Rannalhi
star 4

Malediwy
Ocena hotelu Adaaran Select Club Rannalhi:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Adaaran Select Club Rannalhi:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 06 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 kwietnia 2020

Hotel Adaaran Select Club Rannalhi w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 45 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • sala TV
  • ogród
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • lekarz
  • amfiteatr
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, ok. 10 USD/dzień, w recepcji/lobby, ok. 10 USD/dzień, w barze, ok. 10 USD/dzień
  • pralnia: za opłatą

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

130

Kategoria lokalna

3,5 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • ostatni całkowity remont: 2012 r. 
  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • pakiet dla nowożeńców: ciasto, butelka wina oraz kwiaty w dniu przyjazdu; po przyjeździe należy okazać kopię aktu małżeństwa nie starszą niż 6 miesięcy 
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
  • Uwaga – podana cena nie zawiera bagażu rejestrowanego. W celu dodania bagażu za dodatkową opłatą prosimy o kontakt z punktem sprzedaży.

Dodatkowe informacje

  • Podczas zakwaterowania w hotelu pobierany jest podatek turystyczny od niemowląt w wysokości 6 USD/noc.

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: w cenie, na zapytanie 

Sport i wellness

Płatne
  • strefa spa
  • windsurfing
  • snorkeling
  • narty wodne

rozrywka

  • lekki program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • muzyka na żywo
  • karaoke

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 1-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Bungalow na wodzie BUF1
  • 1-3 os.
  • ok. 67 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • odtwarzacz płyt CD
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras: z leżakami
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 37 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:30 - 09:30, kontynentalne, w formie bufetu
  • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: 19:30 - 21:30, w formie bufetu
  • przekąski: 16:00 - 16:30, wliczone w all inclusive, przekąski o północy, ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  •  główna restauracja: rodzaje kuchni: azjatycka, chińska, międzynarodowa, indyjska, włoska, regionalna, ryby/owoce morza, potrawy bezglutenowe, w cenie, na zapytanie, dania bez laktozy, w cenie, na zapytanie, dania wegetariańskie, w cenie, na zapytanie, bufet, z tarasem, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar główny: codziennie 10:00 - 23:59
  • bar na plaży: codziennie „Nika Bar": 10:00 - 22:00
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
  • kolacja przy świecach: wymagana rezerwacja, za opłatą, a la carte, stałe menu, wybór z menu
  • uroczysta kolacja: wymagana rezerwacja, za opłatą, a la carte, stałe menu, wybór z menu

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Malediwy / Malediwy

    Opis oferty:

    Rannalhi - czyli miarka złota, to wyjątkowe miejsce na Malediwach. Kameralny resort na maleńkiej wyspie długiej na 200 i szerokiej na 90 metrów. Transparentne morze, rafa koralowa, złota plaża, bungalowy otoczone tropikalną roślinnością tworzą niepowtarzalny klimat egzotycznych wakacji.

    POŁOŻENIE:

    na wysepce RANNALHI, na południowym atolu Male; ok. 34 km od portu lotniczego w Male, transfer z lotniska w Male szybką łodzią motorową (ok. 45 min.).

    PLAŻA:

    piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne leżaki, materace i ręczniki; ok. 10-100 m do rafy koralowej.

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, 130 pokoi w willach i domkach na palach zbudowanych na wodzie, eleganckie i przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, Nika Lounge, Bar & Coffe Shop  - á la carte, przekąski, desery, napoje chłodzące, alkohole (8.00-24.00), Coctail Bar (08.00-24.00); sklep z pamiątkami, jubiler; za opłatą: kafejka internetowa, organizacja ślubów i odnowienia ślubów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy (Beach Bungalow):

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 37 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, wentylator, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty, minibar (płatny); taras (leżaki i stolik), widok na ogród.

    SPORT I ROZRYWKA:

    centrum fitness, tenis stołowy, bilard, badminton, boisko do koszykówki, siatkówki i piłki nożnej (plażowe); animacje dla dorosłych; za opłatą: sporty wodne na plaży, centrum nurkowe PADI; centrum spa Chavana (płatne): masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-9.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; Coctail Bar: przekąski (10.00-11.30), popołudniowa herbata (16.30-18.00), wieczorne przekąski (23.00-24.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (w szklanych naczyniach) w Coctail Bar i Nika Bar (9.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0096/06640375, www.adaaran.com

    GRATIS:

    serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Malediwy / Malediwy

    Opis oferty:

    Rannalhi - czyli miarka złota, to wyjątkowe miejsce na Malediwach. Kameralny resort na maleńkiej wyspie długiej na 200 i szerokiej na 90 metrów. Transparentne morze, rafa koralowa, złota plaża, bungalowy otoczone tropikalną roślinnością tworzą niepowtarzalny klimat egzotycznych wakacji.

    POŁOŻENIE:

    na wysepce RANNALHI, na południowym atolu Male; ok. 34 km od portu lotniczego w Male, transfer z lotniska w Male szybką łodzią motorową (ok. 45 min.).

    PLAŻA:

    piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne leżaki, materace i ręczniki; ok. 10-100 m do rafy koralowej.

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, 130 pokoi w willach i domkach na palach zbudowanych na wodzie, eleganckie i przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, Nika Lounge, Bar & Coffe Shop  - á la carte, przekąski, desery, napoje chłodzące, alkohole (8.00-24.00), Coctail Bar (08.00-24.00); sklep z pamiątkami, jubiler; za opłatą: kafejka internetowa, organizacja ślubów i odnowienia ślubów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express. Planowany remont części bungalowów w terminie od 01.05.2017 - 31.08.2017. W trosce o komfort Klientów remontowane strefy będą wyłączone z użytku. Cała infrastruktura zawarta w opisie oferty będzie dostępna.

    standardowy (Beach Bungalow):

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 37 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, wentylator, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty, minibar (płatny); taras (leżaki i stolik), widok na ogród.

    SPORT I ROZRYWKA:

    centrum fitness, tenis stołowy, bilard, badminton, boisko do koszykówki, siatkówki i piłki nożnej (plażowe); animacje dla dorosłych; za opłatą: sporty wodne na plaży, centrum nurkowe PADI; centrum spa Chavana (płatne): masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-9.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; Coctail Bar: przekąski (10.00-11.30), popołudniowa herbata (16.30-18.00), wieczorne przekąski (23.00-24.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (w szklanych naczyniach) w Coctail Bar i Nika Bar (9.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0096/06640375, www.adaaran.com

    GRATIS:

    serwis plażowy


    Rainbow

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel położony na północnym Atolu Kaafu, na niewielkiej, ale urokliwej wyspie znajdującej się ok. 34 km od międzynarodowego lotniska w Male, transfer łodzią trwa ok. 45 min.
    Plaża:

    Hotel zlokalizowany na wyspie z bogatą roślinnością, otoczonej przepiękną, białą, piaszczystą plażą. Leżaki i parasole na plaży dostępne bezpłatnie.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja 24 h, restauracja główna serwująca dania w formie bufetu, organizowane są wieczory tematyczne. 2 bary: w restauracji głównej oraz bar Nika, kawiarnia. Brak basenu. Leżaki i parasole na plaży dostępne bezpłatne. Ponadto: sklep z pamiątkami, centrum sportów wodnych oraz pralnia (za dodatkową opłatą).
    Pokoje:

    W hotelu dostępnych jest 130 komfortowo urządzonych pokoi. Wille w ogrodzie są dwupoziomowe, w każdej znajdują się 4 pokoje, dwa na parterze i dwa na piętrze. Pokoje o pow. ok. 37 m2 wyposażone w: łazienkę z prysznicem, suszarkę do włosów, indywidualnie sterowaną klimatyzację, wiatrak, TV Sat., telefon, sejf, minibar (konsumpcja dodatkowo płatna), zestaw do przygotowywania kawy i herbaty, umeblowany balkon lub taras. Na potwierdzenie dostępne są wille na wodzie z bezpośrednim dostępem do oceanu (pow. ok. 67 m2).
    Wyżywienie:

    All Inclusive: śniadanie, lunch, obiadokolacja w formie bogatego bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:30-11:30 i 23:00-24:00), podwieczorek (16:30-18:00). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (09:00-24:00). Płatne dodatkowo: soki ze świeżych owoców oraz importowane napoje alkoholowe.
    Za dopłatą możliwość wykupienia All Inclusive Silver: wybrane alkohole importowane, koktajle alkoholowe z listy, esspresso, cappuciono oraz świeżo wyciskane soki.
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel nie prowadzi animacji. W ramach infrastruktury sportowej: tenis stołowy, siatkówka plażowa, plażowa piłka nożna. Dodatkowo płatne: eleganckie SPA, sporty wodne (m.in. snorkeling, windsurfing, nurkowanie, surfing, narty wodne), wycieczki lokalne do Male czy na okoliczne wysepki, wyprawy na ryby oraz rejsy przy zachodzie słońca.
    Internet:

    Internet Wi-Fi dostępny w wybranych, ogólnodostępnych częściach hotelu za opłatą ok. 10 USD/dzień. Kawiarenka internetowa dostępna za opłatą.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    www.adaaran.com
    Naszym zdaniem:

    Hotel o kameralnej atmosferze, położony na niewielkiej wyspie z bogatą roślinnością. Panuje tutaj wszechobecny spokój i niczym niezmącona cisza, sprawiając, że jest to idealne miejsce dla wszystkich, którzy pragną odpocząć od zgiełku codziennego dnia. Dodatkowo wygodna formuła All Inlcusive oraz bogaty wybór sportów wodnych umilą wypoczynek.
    Opinie klientów:

    Klienci oceniają ten hotel na 5.8/6. Sprawdź opinie:
    Program

    Dzień 1
    11:25 Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na lotnisku im. F. Chopina w Warszawie na 2 godz. przed wylotem samolotu. 13:25 Wylot z Warszawy. 22:05 Przylot do Dubaju.
    Rozkład lotów jest orientacyjny i może się różnić w zależności od grupy. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora. 
    Dzień 2
    04:35 Wylot z Dubaju. 09:45Przylot na Malediwy Transfer do wybranego hotelu. Transfer realizowany będzie łodzią motorową, samolotem lub wodolotem (w zależności od położenia hotelu).
    Dzień 3-9
    Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie, udział w wycieczkach lokalnych oferowanych przez hotel.
    Dzień 10
    Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko w Male. 22:55 Wylot z Male
    Dzień 11
    02:05 Przylot do Dubaju 08:05Wylot z Dubaju 11:20Przylot do Warszawy
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem rejsowym Warszawa-Male-Warszawa z przesiadką, opłaty lotniskowe, zakwaterowanie (8 rozpoczętych dób hotelowych) w hotelu na Malediwach, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, transfery samolotem lub łodzią motorową na Malediwach, opiekę anglojęzycznego przedstawiciela kontrahenta na Malediwach (Klienci otrzymają numer telefonu kontaktowego do przedstawiciela Rainbow przy odprawie na lotnisku), ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, zwyczajowych napiwków oraz innych wydatków osobistych.
    Uwaga!
    Powyższe ceny podane zostały na dzień 01.02.2019 r. i mogą ulec zmianie
    Wycieczki lokalne

    Odkryj podwodny świat
    Wspaniała wyprawa na rafy koralowe - Malediwy są wspaniałym miejscem dla miłośników nurkowania. Mieści się tutaj wiele szkół nurkowania - niemal każdy hotel posiada swoją szkołę. To wprost idealne miejsce, by odkryć podwodny świat Oceanu Indyjskiego. Ceny od 60 USD/godz.
    Kursy nurkowania od 120 USD za kurs.

    Snurkowanie
    Wymarzona opcja dla osób, które pragną zobaczyć bogaty podwodny świat bez konieczności schodzenia pod powierzchnię wody. Około dwugodzinna wycieczka na rafy położone w pobliżu hotelu. Nie trzeba posiadać umiejętności pływackich, sprzęt do snurkowania oraz kamizelki można wypożyczyć w hotelu.
    Ceny od 30 USD.

    Male City tour
    Wspaniała okazja do zobaczenia stolicy tego rajskiego kraju. Zobaczymy Pałac Mulee-Aage, który został zbudowany przez sułtana Mohameda Shamsuddeen III w 1906 roku. Obecnie w obiekcie mieści Kancelaria Prezydenta. Odwiedzimy także zachwycające swoją architekturą Islamic Centre - największy meczet na Malediwach, który może pomieścić nawet 5000 osób! W centrum znajduje się również biblioteka i sala konferencyjna. Ponadto będzie to wspaniała okazja do zakupu lokalnych pamiątek i rękodzieła. Wymagany skromny strój - zakryte kolana i ramiona.
    Cena od 50 USD.

    Niezapomniana wyprawa na ryby
    Wspaniała atrakcja dla miłośników wędkarstwa. Malediwy to raj dla wędkarzy, można tutaj wypożyczyć łódź i wybrać się w rejs lub skorzystać ze zorganizowanej wycieczki. Wyprawy na ryby organizowane o różnych porach dnia (poranne, o zachodzie słońca, całodniowe). W trakcie wyprawy każdy będzie miał wspaniałą okazję do złapania egzotycznych gatunków ryb zamieszkujących ocean indyjski. Dodatkową atrakcją będzie możliwość zjedzenia własnoręcznie złapanych ryb. Po powrocie do hotelu będą one ugrillowane przez szafa kuchni.
    Cena od 40 USD

    Widokowy przelot samolotem
    Wspaniała opcja dla osób pragnących zobaczyć rajskie atole z lotu ptaka.
    Cena od 140 USD

    Bliskie spotkania z delfinami
    Malediwy to idealne miejsce, w którym możemy z bliska podziwiać dziko żyjące delfiny. W trakcie około godzinnego rejsu po turkusowych wodach Oceanu Indyjskiego mamy bardzo dużą szansę na zobaczenie tych wspaniałych ssaków.
    Ceny od 35 USD

    Uwaga!
    Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane i dostępne w każdym hotelu. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny w hotelach pobytowych i może różnić się w zależności od hotelu.
    Inne

    Malediwy - informacje ogólne

    Szczepienia
    Międzynarodowa karta szczepień z potwierdzonym szczepieniem przeciwko żółtej gorączce (żółtej febrze) jest wymagana przy przylocie na lotnisku od tych pasażerów, którzy w przeciągu ubiegłych 6 dni przebywali w krajach unifikowanych żółtą gorączką.
    Waluta
    Rupia Malediwska [MVR] 1 rupia = 100 leria, kurs: 1 USD = 15,29 MRV, 1 PLN = 4,12 MRV. Nie jest konieczna wymiana waluty na rupie malediwskie. Powszechnie akceptowane są waluty wymienialne (zwłaszcza USD). Nie zaleca się dokonywania płatności kartami kredytowymi, gdyż automatycznie do ceny dodawane są wysokie koszty manipulacyjne.
    Orientacyjne ceny
    Butelka 1,5, l l. wody - ok. 3 USD. Drinki - od 6-8 USD.
    Elektryczność
    220 V/50 Hz wszystkie typy wtyczek
    Telefony
    Do Polski 00 48 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta. Z Polski 00 960 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta.
    Czas
    + 4 h w stosunku do czasu polskiego w okresie zimy.
    Przelot
    Wylot do Male liniami rejsowymi z przesiadką. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na lotnisku im. F. Chopina na3 godz. przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na stronie operatora.
    Transfery do hoteli
    Podane czasy transferów obejmują czas realnego przelotu/przejazdu motorówką. Nie został wliczony czas oczekiwania. Czas transferu może ulec wydłużeniu w zależności od rozkładów lokalnych przewoźników.
    Warto wiedzieć
    - Malediwy są krajem bezpiecznym dla turystów. -W stolicy Male należy zwracać uwagę na odpowiedni strój i zachowanie, które może godzić w obowiązujące normy religijne i przyjęte obyczaje. Nie wolno prezentować symboli religijnych: krzyże, gwiazdy Dawida etc. przy wjeździe na Malediwy i będąc na miejscu. - Nudyzm jest kategorycznie zabroniony. - Przepisy celne całkowicie zabraniają wwozu alkoholu (jest dostępny w ośrodkach dla obcokrajowców w bardzo wysokich cenach), broni i narkotyków. Przemyt narkotyków zagrożony jest wysokimi karami więzienia. Zakazuje się wywozu korala. Dozwolony jest wwóz tylko rzeczy osobistych. Zabroniony wwóz mięsa wieprzowego i pornografii. Możliwy jest wwóz i wywóz dozwolonej ilości dewiz. Władze malediwskie bardzo restrykcyjnie podchodzą do przestrzegania przepisów, np.: za wwóz alkoholu grozi więzienie. - W obszarze Malediwów wydzielono tzw. strefę turystyczną, w której zezwala się poruszać gościom z zagranicy.Aby samodzielnie zwiedzać atole nie należące do strefy, należy uzyskać specjalne zezwolenie - dotyczy to również lokalnych firm, które chciałyby na przykład poprowadzić trasę rejsu poza strefą turystyczną. - Brak placówki dyplomatycznej. Malediwy znajdują się w kompetencji terytorialnej Ambasady RP w New Delhi (Indie).
    Ważne!
    Pakiety i kosze powitalne dla nowożeńców wymagają potwierdzenia zawarcia związku małżeńskiego w okresie maksymalnie 6 ostatnich miesięcy (dokument należy zabrać ze sobą i okazać na recepcji podczas kwaterowania).
    Wizy

    Wiza na Malediwy
    Polski turysta nie potrzebuje wizy wjazdowej. Na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych.
    Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt ze sprzedawcąw celu weryfikacji.
    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza na Malediwy
    Polski turysta nie potrzebuje wizy wjazdowej. Na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych.
    Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Malediwy/Malediwy

    Wstęp

    Kameralna hotel położony na pięknej, prywatnej wyspie otoczonej z bujną roślinnością. Idealne miejsce na wypoczynek w komfortowych warunkach z wygodną opcją wyżywienia all inclusive.

    Położenie

    - na niedużej wyspie Rannalhi - transfer trwa ok. 45 min.

    Plaża

    - drobny, biały piasek - leżaki, parasole, materace i ręczniki (bezpłatne)

    Pokoje

    Standard - ok. 37 m2 - klimatyzacja, wiatrak sufitowy - telefon, sejf - mini-bar (płatny) - TV-SAT - łazienka (prysznic/wanna, WC, suszarka do włosów) - wszystkie pokoje z tarasem Water Bungalow - ok 67 m2 - wyposażone podobnie do pokoi standard - zlokalizowane na palach tuż nad Oceanem

    Sport, Relaks, Rozrywka

    bezpłatne - animacje (w języku włoskim) - tenis stołowy, siatkówka plażowa płatne - centrum SPA - zabiegi i masaże - sporty wodne, wycieczki

    Wyżywienie

    All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski, późny posiłek. Posiłki serwowane są w formie bogatego bufetu, wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - cocktail bar, Nika Bar&Coffee

    Dodatkowe informacje

    - 96 pokoi standardowych oraz 34 wille na wodzie - przestronne lobby z recepcją - bezprzewodowy internet w miejscach publicznych (płatny) - www.adaaran.com

    Transfer

    Realizowany szybką łodzią motorową, trwa ok. 45 min  


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    BestReisen

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Uroczy kompleks hotelowy usytuowany na zielonej wysepce niedaleko głównej wyspy Male. Błękitna toń oceanu, piękna plaża, rafa koralowa, profesjonalna baza nurkowa, system all inclusive. Rajski zakątek za rozsądną cenę.

    Położenie

    Przy piaszczystej plaży, na Południowym Atolu Male, transfer trwa 45 min. łodzią motorową z przystani przy lotnisku.

    Wyposażenie

    Hol powitalny z recepcją, sklepiki, restauracja główna (śniadania, obiady, kolacje - także tematyczne), bar Lounge Nika (romantyczny widok, ładne zachody słońca), Wi-Fi w niektórych miejscach publicznych, kawiarenka internetowa, pralnia.

    Pokoje

    Standardowe w piętrowych pawilonach (dwa na dole i dwa na piętrze); indywidualnie sterowana klimatyzacja, wiatrak sufitowy, łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, minibar, telefon, zestaw do parzenia kawy/herbaty, TV sat, sejf, balkon lub taras (widok na ogród lub ocean). Powierzchnia - ok. 37 m kw. Wille na wodzie (wyposażenie takie samo jak w pokojach standardowych) mają taras i bezpośrednie zejście do oceanu. Powierzchnia - ok. 67 m kw.   Zakwaterowanie dzieci w willach na wodzie - na odpowiedzialność rodziców. Hotel wymaga podpisania stosownego oświadczenia przez rodziców / opiekunów.

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadania (07:30 - 09:30), obiady (12:30 - 14:30), kolacje (19:30 - 21:30), przedpołudniowe przekąski (10.30-11.30), podwieczorek, nocna przekąska (23:00-24.:00), kawa, herbata, woda, napoje typu coke, fanta, sprite, tonik, alkohole (brandy, gin, wódka, rum, whiskey, piwo z nalewaka), wino stołowe (do obiadów i kolacji), niektóre koktajle. Lokale objęte systemem all inclusive: restauracja główna (3 posiłki), Nika Bar (10.00-24.00), Coctail Bar (09.00-24.00). Płatne są usługi spoza listy all inclusive, napoje i alkohole typu premium, aperitify, likiery, soki wyciskane oraz napoje w butelkach i puszkach.    

    Sport i rozrywka

    Centrum nurkowe (wypożyczalnia sprzętu do snorkelingu i nurkowania głębinowego, instruktorzy, lekcje, wyprawy), łodzie, kajaki, wycieczki, windsurfing, narty wodne, wędkowanie, rejsy katamaranem, gabinet odnowy biologicznej (zabiegi kosmetyczne, masaże, chińska refleksoterapia). Bezpłatnie: tenis stołowy, siatkowka plażowa, piłka nożna, okazjonalnie muzyka na żywo, party na plaży.

    Dla dzieci

    Łóżeczko, fotelik.

    Dla nowożeńców

    Tylko z Best Reisen wyjątkowa niespodzianka  dla nowożeńców. Warunkiem otrzymania świadczeń jest zgłoszenie podróży poślubnej zaraz po dokonaniu rezerwacji, a także zabranie ze sobą oryginału lub kopii aktu zawarcia związku małżeńskiego. Dokument należy okazać na miejscu. Podróż poślubna nie może odbyć się później niż 6 miesięcy od daty zawarcia małżeństwa.

    Uwagi

    Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Na pobyt turystyczny wiza nie jest potrzebna. Należy posiadać paszport, którego termin ważności w dniu powrotu, nie jest krótszy niż 6 miesięcy. Opiekunowie podróżujący z dzieckiem/dziećmi w wieku 0-2 lat zobowiązani są do uiszczenia opłaty Green Tax w kwocie 6 za dziecko za noc bezpośrednio w hotelu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    W południowej części Południowego Atolu Male. 34 km od międzynarodowego lotniska Male (ok 45 minut łodzią motorową). 

    PLAŻA

    Przepiękna, biała piaszczysta z łagodnym zejściem do wody.

    HOTEL

    Otoczony krystalicznie czystą wodą Oceanu Indyjskiego, wśród palm kokosowych. Jego unikalna lokalizacja oferuje dostęp do dziewiczych plaż, doskonałe możliwości nurkowania oraz odprężającą atmosferę. Jest idealnym miejscem dla par oraz osób pragnących zrelaksować się zdala od wielkomiejskiego zgiełku. 

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, restauracja główna, Cocktail Bar, Nika Bar & Coffee shop, program animacyjny (tylko po włosku), cyber cafe, sklepiki, pralnia. 

    INTERNET

    Wi-Fi w niektorych miejscach ogolnododstepnych.

    SPORT I REKREACJA

    Bezpłatnie: tenis stołowy, siatkowka plażowa, piłka nożna plażowa Odpłatnie: Spa, Nurkowanie, Sporty wodne na plaży, centrum refleksologii

    ZAKWATEROWANIE

    Dwuosobowe pokoje typu Standard - Beach Bungalow o powierzchni 37m2 z możliwością jednej dostawki dla dziecka lub osoby dorosłej (rozkładane łóżko). Wyposażenie: łazienka z prysznicem, suszarka, indywidualnie sterowana klimatyzacja, wiatrak sufitowy, minibar (dodatkowo płatny, w cenie dwie butelki wodu codziennie uzupełniane), zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf, TV Sat, telefon, taras słoneczny o powierzchni 14m2 Dwuosobowe pokoje typu Water Bungalow na wodzie, o powierzchni 67m2 z możliwością jednej dostawki dla dziecka lub osoby dorosłej. Wyposażenie takie jak w pokojach Standard, dodatkowo: Odtwarzacz DVD, odtwarzacz muzyki,taras słoneczny o powierzchni 37m. 

    WYŻYWIENIE

    All Inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w restauracji głównej, kawa, herbata i przekąski w Coctail barze w wyznaczonych godzinach, napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w godzinach 9:00 - 24:00. All Inclusive nie zawiera soków z świeżo wyciskanych owoców oraz win butelkowanych.

    INNE WAŻNE INFORMACJE

    Transfer: speedboat http://www.adaaran.com/clubrannalhi/ Hotel nie posiada udogodnień dla osób niepełnosprawnych

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy (nie dotyczy dojazdu własnego), bagaż rejestrowany (nie dotyczy dojazdu własnego), transfer lotnisko - hotel - lotnisko (rodzaj transferu określony przy opisie hotel w zakładce INNE WAŻNE INFORMACJE), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę anglojęzycznego przedstawiciela, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia na docelowej destynacji z wyłączeniem czasu trwania dojazdu), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

        Obywatel Polski nie potrzebuje wizy wjazdowej, na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć jednak wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych     Wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu)     Przepisy celne całkowicie zabraniają wwozu alkoholu (jest dostępny w ośrodkach dla obcokrajowców po wysokich cenach), broni i narkotyków. Przemyt narkotyków zagrożony jest wysokimi karami więzienia. Zakazuje się wywozu korala. Dozwolony jest tylko wwóz rzeczy osobistych. Zabroniony wwóz mięsa wieprzowego i pornografii. Możliwy jest wwóz i wywóz dozwolonej ilości dewiz. Władze malediwskie bardzo restrykcyjnie podchodzą do przestrzegania przepisów, np. za wwóz alkoholu grozi więzienie.     Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient jest odpowiedzialny za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Ecco Travel

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Malediwy

    Opis

    • Doskonała lokalizacja przy piaszczystej plaży, na samym końcu południowego atolu Male 
    • Przestronne pokoje łączące nowoczesny komfort z pięknem naturalnego otoczenia
    • Bogata oferta sportów wodnych 
    • Doskonałe warunki do nurkowania
    • Bardzo nowoczesne, luksusowe centrum Spa oferujące szeroką gamę zabiegów

    Lokalizacja

    w Południowym Atolu Male, przy plaży.

    Wyposażenie

    restauracje: 1, bar, sejf (płatny), pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, pasaż handlowy, salon urody, opieka lekarska (płatna), brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Pokoje

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, wentylator, łazienka z wanną i prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty Typ pokoju -

    w cenie pokoje typu Standard, za dopłatą pokoje typu:
    water bungalow - prywatne zejście do oceanu

    Plaża

    prywatna, piaszczysta, przy hotelu, leżaki.

    Sport na plaży

    nurkowanie, snorkeling, wędkarstwo, siatkówka, kajaki (płatne), windsurfing, narty wodne (płatne), motorowe sporty wodne (płatne).

    Sport i fitness

    piłka nożna, tenis ziemny, tenis stołowy, badminton, masaże (płatne), SPA (płatne), waterpolo.

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie (7.30 - 9.30), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (19.30 - 21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole 9.00 - 24.00; przekąski w ciągu dnia (10.30 -11.30); herbata i ciasta 16.30 - 18.00; późne przekąski 23.00 - 24.00; dodatkowo płatne: markowe alkohole, napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki.

    Informacje dodatkowe

    W okresie od 1 maja do końca sierpnia 2017 - remont częsci beach bungalow.

    Cena zawiera

    • przelot na trasie Polska - Male- Polska z przesiadką ( w przypadku wakacji łączonych z Dubajem; przelot na trasie Polska - Dubaj - Male - Polska)
    • opłaty lotniskowe
    • ubezpieczenie KL, NNW
    • transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko ((łodzią motorową lub samolotem, w zależności od dostępnej opcji)
    • zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą
    • obsługę anglojęzyczną podczas wypoczynku na Malediwach ( w przypadku wakacji łączonych z Dubajem; ograniczoną polskojęzyczną obsługę podczas wypoczynku w Dubaju - kontakt telefoniczny)

    Cena nie zawiera

    • dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego
    • obsługi w jęz. polskim - wypoczynek na Malediwach
    • dopłaty do pokoju pojedynczego
    • dopłat do pokoi o wyższym standardzie
    • wycieczek fakultatywnych

    Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.

    Obsługa na miejscu

    Obsługa miejscowego agenta Ecco Travel - w jęz. angielskim. Dane kontaktowe agenta podajemy na dowodzie rezerwacji.

    Informacje wizowe

    Dla pobytów turystycznych obowiązują wizy, wydawane bezpłatnie na okres do 30 dni na lotnisku przylotowym. Dokumenty wymagane do uzyskania wizy turystycznej: paszport, bilet powrotny, rezerwacja hotelu oraz świadectwo szczepienia przeciwko żółtej febrze, jeżeli przybywa się z obszaru obecności tej choroby zakaźnej.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

    Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

    Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


    Mapa Hotelu Adaaran Select Club Rannalhi
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Adaaran Select Club Rannalhi

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Adaaran Select Club Rannalhi:
    • Lokalizacja
      5.7
    • Hotel
      5.6
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.6
    • Atrakcje
      i sport
      5.3
    • Obsługa
      5.7
    HolidayCheck
    Ocena Adaaran Select Club Rannalhi:
    5.6 / 6

    Niezadawalający 2009-01-04
    Szczegóły oceny hotelu Adaaran Select Club Rannalhi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    2.2

    Adaaran Select Club Rannalhi - możliwości zakwaterowania:

    Bungalow SGL
    DBL Standard [Beach Bungalow]
    DBL Water Bungalow
    beach villas water bungalow
    bungalow standard bungalow
    dbl standard bungalow
    1 os. Pokój Wille w ogrodzie
    1 os. Wille na wodzie (na potwierdzenie)
    Standard DBL
    standard best price
    standard dbl
    Water Bungalow DBL
    2 os. Wille w ogrodzie
    2 os. Wille na wodzie (na potwierdzenie)
    water bungalow dbl
    Bungalow
    Bungalow z bezpośrednim widokiem na morze
    Pokój jednoosobowy
    Pokój dwuosobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Standard Promo
    Water Bungalow
    Standard

    Adaaran Select Club Rannalhi - Możliwości wyżywienia:


    Adaaran Select Club Rannalhi - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Adaaran Select Club Rannalhi? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00