cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Natura Park Beach Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Natura Park Beach Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Natura Park Beach Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Natura Park Beach Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Natura Park Beach Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Natura Park Beach Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Natura Park Beach Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Natura Park Beach Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Natura Park Beach Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Natura Park Beach Resort & Spa, Punta Cana
  • Hotel Natura Park Beach Resort & Spa, Punta Cana
1 / 11
Ocena
hotelu:
3.7 / 5
Najbliższy termin
08.12 - 15.12
już od 6914 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
12.12 - 17.12
już od 3009 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Natura Park Beach Resort & Spa
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Natura Park Beach Resort & Spa
star 4

Dominikana: Punta Cana
Ocena hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
3.7 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    3.5
  • Pokoje
    2.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    3.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 08 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 12 grudnia 2019

Hotel Natura Park Beach Resort & Spa w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • usytuowany między Morzem Karaibskim, a malowniczą Laguną Bavaro
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • ogród
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • fryzjer
  • Wi-Fi: w całym hotelu, za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych
  • terminal internetowy: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • parking: niezadaszony
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

524

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  •  wydzielona część basenu dla dzieci
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • menu dla dzieci
  • miniklub: 2-12 lat
  • plac zabaw
  • łóżeczka dla dzieci: w cenie

Sport i wellness

W cenie
  •  sauna fińska
  • aqua aerobik
  • łucznictwo
  • siatkówka
  • korty tenisowe: 3, oświetlenie: za opłatą
  •  żeglowanie
  • windsurfing
  •  kajaki
  • rower wodny
  • katamaran
  •  snorkeling
Płatne
  • siłownia
  • strefa spa
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • jazda konna

rozrywka

  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • zajęcia taneczne
  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 1-4 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-4 os.
  • widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • ekspres do kawy Nespresso
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • TV sat.
  • room service
  • balkon
  • wentylator sufitowy
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-4 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na ogród
  • klimatyzacja: centralnie sterowania
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • biurko
  • ekspres do kawy Nespresso
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • serwis sprzątający
  • wanna
  • szlafroki
  • kapcie
  • balkon lub taras
  • wentylator sufitowy
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZF1
  • 1-4 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na morze
  • ostatni częściowy remont: 2017 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • biurko
  • ekspres do kawy Nespresso
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • serwis sprzątający
  • wanna
  • szlafroki
  • kapcie
  • balkon lub taras
  • wentylator sufitowy
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:30, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 15:00, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 18:30 - 22:00, w formie bufetu
  • przekąski
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • główna restauracja „La Cana": rodzaje kuchni: międzynarodowa, menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, w cenie, codziennie 07:00 - 10:30, 12:30 - 15:00 i 18:30 - 22:00
  • restauracja „La Gondola": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, wymagana rezerwacja, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „La Perla": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte, wymagana rezerwacja, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Media Luna": rodzaje kuchni: dania z grilla, a la carte, wymagana rezerwacja, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 4
  • bar w lobby „Merenguito": codziennie 10:30 - 00:00
  • bar koktajlowy „Mirador": 11:00 - 00:00
  • bar na plaży „Punta Cana": codziennie 11:00 - 18:00
  • bar typu swim-up „Remojon": codziennie 11:00 - 17:00
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
  • uroczysta kolacja: za opłatą
  • świąteczne atrakcje, atrakcje noworoczne

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*

    REGION

    Punta Cana Hotel Natura Park Beach Eco Resort & SPA położony jest pośród bujnej roślinności tropikalnego ogrodu, pełen egzotycznych ptaków i zwierząt. Na terenie hotelu znajduje się mnóstwo lagun, mostków oraz krętych, malowniczych ścieżek prowadzących do plaży.

    kategoria hotelu

    3*

    kategoria lokalna hotelu

    BRAK

    opis hotelu

    Na terenie znajduje się całodobowa recepcja, lobby, 4 restauracje, 6 barów, basen odkryty, room service (płatny), sala konferencyjna, pralnia (płatna), wypożyczalnia samochodów, parking, kantor.

    internet

    Wi-Fi w lobby płatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    Hotel bezpośrednio przy plaży Bavaro Beach, leżaki i parasole - bezpłatne.

    pokoje

    Wszystkie wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę (WC, wanna/prysznic i suszarka do włosów), zestaw do prasowania, sejf (płatny), budzik, TV, telefon, zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon lub taras. Typy pokoi: na terenie hotelu: pokoje standardowe (widok na ogród lub morze) , suity select (koncept select) , pokoje double select (koncept select)

    Wyżywienie

    4 restauracje, 6 barów La Cana - restauracja główna serwująca dania w formie bufetu, La Gondola - restauracja a la carte z daniami kuchni włoskiej - jedna wizyta w trakcie pobytu gratis, Media Luna - restauracja a la carte z daniami grillowanymi - jedna wizyta w trakcie pobytu gratis, La Perla - restauracja a la carte z daniami z owoców morza i ryb - jedna wizyta w trakcie pobytu gratis, Bary serwujące napoje alkoholowe i bezalkoholowe: Merenguito, Cohoba, Mirador, Remojon, Chiringuito Punta Cana, Chiringuito Bavaro All Inclusive Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja serwowane w formie bufetu w restauracji głównej , przekąski serwowane w wyznaczonych barach, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    animacje i zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, brodzik, plac zabaw, menu i krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna, na życzenie)

    w cenie

    siłownia, aerobik, aqua aerobik, animacje dzienne i wieczorne, przedstawienia, lekcje tańca, tenis stołowy, łucznictwo, bule, 3 korty tenisowe

    płatne

    golf, centrum SPA oferujące liczne zabiegi na ciało i twarz, masaże i różnego rodzaju terapie relaksacyjne, jacuzzi oraz salon piękności, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe, lekcje tenisa , bilard, jazda konna

    dodatkowe informacje

    Select Concept:indywidualny check-in, wino musujące i kosz owoców w pokoju, ekspres do kawy Nespresso, zestaw do prasowania, mini bar z napojami Premium, sejf bezpłatny, udogodnienia, bar na plaży z drinkami Premium, wydzielona strefa plażowa, bezpłatne Wi-Fi, 20 minut masażu na tydzień/1 os./pokój

    Aktualizacja opisu

    19.07.2017 17:25

    usługi dostępne w hotelu

    Przy plaży SPA Siłownia Tenis Golf Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Dominikana/Punta Cana

    Wstęp

    Komfortowy wypoczynek w harmonii z naturą w otoczeniu pięknego, tropikalnego ogrodu. Hotel duży nacisk kładzie na ekologiczne rozwiązania a na terenie kompleksu znajdziemy mnóstwo unikalnych okazów roślin oraz ptaków

    Położenie

    - między plażą Bavaro a laguną Bavaro - ok 20 km od lotniska

    Plaża

    - szeroka, piaszczysta - leżaki, parasole, ręczniki plażowe (bezpłatne)

    Pokoje

    Standard - zestaw do parzenia kawy/herbaty - telefon, TV-SAT - sejf (płatny), mini bar - klimatyzacja - łazienka (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów) - balkon/taras - pokoje z widokiem na ogród Select - wyposażone jak pokoje standard - z widokiem na basen - pokoje z widokiem na ocean za opłatą

    Sport, Relaks, Rozrywka

    bezpłatne - duży basen z tarasem słonecznym w otoczeniu tropikalnego ogrodu - leżaki, parasole, ręczniki przy basenie (bezpłatne) - programy animacyjne dla dzieci i dorosłych - bule, tenis stołowy, kort tenisowy - siłownia i centrum fitness - sauna, jacuzzi - wybrane sporty wodne na plaży - siatkówka płatne - centrum SPA - masaże i zabiegi  

    Dla dzieci

    - brodzik, plac zabaw - mini klub dla dzieci

    Wyżywienie

    All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski, lody. Posiłki serwowane są w formie bogatego bufetu. Wybrane napoje bezalkoholowe dostępne są przez 24h/dobę, wybrane napoje alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 01:00

    Restauracje i bary

    - restauracja główna z daniami w formie bufetu - 3 restauracje a'la carte  (włoska, barbeque, rybna) - 3 bary, bar przy basenie i 2 bary na plaży.

    Dodatkowe informacje

    - 524 pokoje - mini market, sklep z pamiątkami - bezprzewodowy internet w lobby (15 minut dziennie bezpłatnie) - kawiarenka internetowa (płatna) - www.blauhotels.com  


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    BestReisen

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Ośrodek usytuowany jest między Morzem Karaibskim a laguną Bavaro, położony na terenie pięknego ogrodu z niską zabudową.

    Położenie

    Około 300 m od piaszczystej plaży, ok. 10 km od centrum miasta, ok. 20 km od lotniska.

    Wyposzażenie

    Recepcja, winda, restauracja główna (kuchnia międzynarodowa) i 3 restauracje tematyczne a la carte płatne, (wymagana rezerwacja), 6 barów (w tym pool bar i beach bar) Wi-Fi (płatne), przechowalnia bagażu, sklep. W pobliżu hotelu jest wypożyczalnia samochodów.

    Pokoje

    Wygodne i przytulne pokoje dwuosobowe wyposażone są w klimatyzację, TV, ekspres do kawy, łazienkę z prysznicem, suszarką do włosów. Odpłatnie: sejf, mini bar, wi-fi. Pokoje posiadają balkon lub taras.

    Wyżywienie

    All Inclusive - śniadanie, obiady i kolacje w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w wyznaczonych barach i godzinach

    Sport i rozrywka

    Basen, animacje hotelowe, tenis stołowy, piłka nożna, śiatkówka, kort tenisowy( sprzęt do tenisa oraz oświetlenie płatne). Odpłatna strefa spa (siłownia, sauna, jacuzzi i relaksujące masaże), sporty wodne dostępne na plaży.

    Dla dzieci

    Basen dla dzieci, plac zabaw, strefa gier i kids club (od 2 do 12 lat).

    Uwagi

    Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. Informujemy, że na niektórych trasach linii Air France może zdażyć się dodatkowy postój samolotu na trasie powrotnej w Santo Domingo (rejs AF 741 PUJ-CDG z wylotem o godzinie 17:55 - 11:10). W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Od obywateli polskich wjeżdżających na terytorium Dominikany nie wymaga się wizy wjazdowej; Należy posiadać paszport, którego termin ważności w dniu powrotu, nie jest krótszy niż 6 miesięc oraz okazać bilet powrotny i wystarczające środki finansowe na pokrycie kosztów deklarowanego pobytu. Przepisy celne nie określają wysokości kwoty wymaganej na każdy dzień pobytu. Przy wjeździe na Dominikanę należy wykupić na granicy kartę turystyczną (ok. 15 USD).Posiadacz takiej karty może przebywać na terenie kraju 30 dni.

    Bagaż rejestrowany

    Z uwagi na różne taryfy przelotu dostępne w liniach lotniczych obsługujących połączenia z Polski na Dominikanę dopiero po założeniu wstępnej rezerwacji przelotu (na poprawne dane uczestników wyjazdu) jesteśmy w stanie zweryfikować czy bagaż rejestrowany zawarty jest w cenie danej taryfy czy też nie. W przypadku gdy bagażu nie będzie w cenie taryfy można go dokupić za dopłatą w wysokości 400 PLN/sztuka za lot w dwie strony. Limit wagowy takiego bagażu to 23 kg.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną obsługę, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT, opłaty za kartę turystyczną, bagażu rejestrowanego (w zależności od taryfy przelotu, weryfikacja po założeniu wstępnej rezerwacji).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony w turystycznym resorcie Punta Cana, oddalony od międzynarodowego lotniska w Punta Cana o ok 20 km.

    PLAŻA

    Bezpośrednio przy przepięknej, długiej, piaszczystej plaży Playa Bavaro. Leżaki i parasole bezpłatnie.

    HOTEL

    Rozległy kompleks hotelowy utrzymany w stylu dominikańskim, otoczony przepięknym, bujnym, tropikalnym ogrodem, w którym znajdziemy mnóstwo unikalnych okazów roślin oraz ptaków. Bogata oferta sportu i rozrywki oferowana przez hotel oraz przepiękne otoczenie pozwolą gościom spędzić tu niezapomniane wakacje. 

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, lobby, 4 restauracje (La Cana - główna restauracja bufetowa oraz 3 restauracje a'la carte: Media Luna - grillowa,  La Góndola - włoska, La Perla - z owocami morza), 6 barów (zlokalizowane w lobby, przy amfiteatrze, przy basenie, na plaży), taras słoneczny, sala gier z TV. Dodatkowo na terenie resortu znajdziemy takie punkty usługowe, jak kantor wymiany walut, wypożyczalnia aut i rowerów, pralnia, butik, sklep z pamiątkami, fotograf, doktor, mini market.

    INTERNET

    Płatny kącik internetowy oraz płatne Wi-Fi w lobby i przy basenie. 

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    Sala konferencyjna na 120 osób. Możliwość wypożyczenia sprzętu audiowizualnego. 

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: basen, leżaki i parasole przy basenie, tenis stołowy, 3 korty tenisowe (oświetlenie oraz nauka gry dodatkowo płatne), siatkówka, siłownia i fitness, sauna, windsurfing, żeglarstwo, łucznictwo, kajakarstwo, snurkowanie, wycieczki rowerowe, kręgle, petanque, rowery wodne i katamarany, aerobik, lekcje tańca, nauka hiszpańskiego i angielskiego dla początkujących, pokazy folklorystyczne, bogaty dzienny program animacyjny i wieczorne programy rozrywkowe dla dorosłych i dla dzieci. Odpłatnie: bilard, nauka nurkowania w basenie, jacuzzi, masaż, salon piękności, pole golfowe (ok 10 km od hotelu) oraz nauka jazdy konnej (ok 1 km od hotelu). 

    DLA DZIECI

    Mini club (dla dzieci w wieku 2-12), klimatyzowane strefy zabaw, opiekunka do dziecka w ciągu dnia (na zamówienie, dodatkowo płatna), plac zabaw, brodzik (wydzielona część basenu głównego), bezpłatne łóżeczko.

    ZAKWATEROWANIE

    Liczba pokojów: 524 Pokoje typu Standard - dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, możliwość rezerwacji pokojów łączonych. Wyposażenie: łazienka (wanna lub prysznic) z WC i suszarką, indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV Sat, zestaw do parzenia kawy i herbaty, żelazko i deska do prasowania, minibar (uzupełniany codziennie wodą, regionalnym piwem oraz napojami bezalkoholowymi), Wi-Fi (płatne), sejf (płatny), telefon, balkon lub taras.  Pokoje typu Standard Select - dwuosobowe pokoje odrestaurowane. Wyposażenie jak w pokojach Standard, dodatkowo express nespresso, 40'' płaski TV, baza dokująca do iPhonów, szlafrok i kapcie, bezpłatny sejf, napoje premium w minibarze, bezpłatne Wi-Fi. Pakiet select zawiera również: prywatny check-in ze szklanką wina musującego, butelka wina musującego oraz kosz owoców w dniu przyjazdu, 1 masaż 20-minutowy na pokój raz w tygodniu, drinki premium w beach barze w części ekskluzywnej.  Pokoje typu Suite - dwuosobowe z możliwością 1 dostawki dla osoby dorosłej lub dwóch dostawek dla dzieci, składające się z salonu i sypialni. Wyposażenie jak w pokojach typu Standard. 

    WYŻYWIENIE

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu w restauracji La Cana, lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe serwowane w barach hotelowych, przekąski przez całą dobę, wino domowe serwowane do lunchu i kolacji, lody na plaży, 1 kolacja na tydzień w restauracji a'la carte (za wcześniejszą rezerwacją), wellness bufet (zdrowa żywność i wybór żywności dietetycznej w restauracji La Cana), codziennie uzupełniany minibar, 15 minut bezpłatnego Wi-Fi w lobby.

    INFORMACJE DODATKOWE

    www.naturaparkresort.com *    Banki są otwarte od 8.30 do 15.00 lub 18.00, w soboty i niedziele są zamknięte. W bankach akceptowane są karty kredytowe: VISA, MasterCard, American Express i Diners Club. Bankomaty są dostępne właściwie w każdym miejscu, bezpieczne są tylko te w strefie turystycznej. *    Można wymienić dolary lub euro w bankach, kantorach, hotelach. Wymiana pieniędzy na ulicy nie jest bezpieczna. Najlepiej płacić gotówką w dolarach amerykańskich. Pieniądze i karty kredytowe, a także paszporty i inne dokumenty osobiste najbezpieczniej pozostawiać w skrytkach hotelowych (dopuszczalne jest posługiwanie się fotokopią paszportu). Nie należy wychodzić z hotelu z większą ilością gotówki. *    Napięcie w gniazdkach 110V lub 220V.

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, bagaż rejestrowany (nie obejmuje połączeń na Air France gdzie w podstawowej taryfie wliczony jest tylko bagaż podreczny, bagaż rejestrowany płatny ok. 320pln / os),  transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydentaubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Transfer na zamówienie. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia kosztów rezygnacji i od chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, BAGAŻU REJESTROWANEGO - tylko w przypadku linii Air France )płatny dodatkowo ok. 320pln/os)  Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

        Od obywateli polskich wjeżdżających na terytorium Dominikany nie wymaga się wizy wjazdowej    Łącznie obywatel polski może przebywać na terenie Dominikany do 90 dni.    Paszport obywatela polskiego musi być ważny przy wjeździe oraz wyjeździe z Dominikany.     Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient jest odpowiedzialny za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatoraUwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/dominikana

    INFORMACJE DODATKOWE

       Banki są otwarte od 8.30 do 15.00 lub 18.00, w soboty i niedziele są zamknięte. Akceptowane są karty kredytowe: VISA, MasterCard, American Express i Diners Club. Bankomaty są dostępne właściwie w każdym miejscu, bezpieczne są tylko te w strefie turystycznej.    Można wymienić dolary lub euro w bankach, kantorach, hotelach. Wymiana pieniędzy na ulicy nie jest bezpieczna. Najlepiej płacić gotówką w dolarach amerykańskich. Pieniądze i karty kredytowe, a także paszporty i inne dokumenty osobiste najbezpieczniej pozostawiać w skrytkach hotelowych (dopuszczalne jest posługiwanie się fotokopią paszportu). Nie należy wychodzić z hotelu z większą ilością gotówki.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Ecco Travel

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Dominikana/Punta Cana

    Opis

    Egzotyczny, przyjazny i urzekający - w tych trzech słowach można określić Natura Park Beach Eco Resort & Spa, ośrodek, w którym będą mogli Państwo cieszyć się urlopem w miłej atmosferze. Ośrodek położony jest przy plaży w pięknej Cabeza de Toro oraz wyróżnia się rodzimą florą i fauną, którą można obserwować z mostów stojących nad lagunami; dodatkowo zbudowany został przy użyciu naturalnych dominikańskich materiałów. Hotel oferuje pełen zakres usług spa i odnowy biologicznej, siłownię, klub dla dzieci oraz tematyczne restauracje i bary. Ponadto, goście mogą uprawiać sporty wodne czy grać w tenisa.

    Lokalizacja

    w Punta Cana, ok. 17 km od lotniska, przy plaży Bavaro.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 524, restauracje - 4, bary - 5, baseny odkryte - 1, recepcja 24h, kantor, sklep z pamiątkami, bar na plaży, bar przy basenie, centrum konferencyjne (płatne), leżaki przy basenie, parasole przy basenie, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne, internet bezprzewodowy (płatny), brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Basen

    basen odkryty, parasole i leżaki bezpłatne, basen dla dzieci; jacuzzi

    Pokoje

    łazienka z wanną lub prysznicem, klimatyzacja, telewizja satelitarna, telefon, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, zestaw do prasowania, mini bar (płatny), taras/balkon, jedno łóżko podwójne lub dwa pojedyncze Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób.

    Plaża

    piaszczysta

    Sport na plaży

    sporty wodne (płatne), siatkówka, nurkowanie (płatne), kajaki (płatne), windsurfing, rowery wodne, katamaran

    Sport i fitness

    SPA (płatne), tenis stołowy, kręgle, wodny aerobik, sala gimnastyczna

    Dla dzieci

    mini klub, plac zabaw, brodzik, opieka

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w wyznaczonym barze, przekąski

    Cena zawiera

    przelot, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie KL, NNW, transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą,

    Cena nie zawiera

    dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego, dopłaty do pokoju pojedynczego, dopłat do pokoi o wyższym standardzie, wycieczek fakultatywnych (na miejscu zaprezentowana zostanie Państwu oferta wycieczek w j. polskim), Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.

    Obsługa na miejscu

    Punta Cana - osługa miejscowego agenta Ecco Travel - w jęz. polskim przez cały rok, zawiera - spotkanie powitalne, spotkanie w hotelu, kontakt telefoniczny, możliwość zakupu wycieczek fakultatywnych w języku polskim

    Informacje wizowe

    Wizy nie są wymagane, turyści otrzymują na granicy tzw. kartę turystyczną, która kosztuje ok. 10 USD/os. i jest ważna do 90 dni. Wymagany paszport ważny min. 6 mies.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

    Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

    Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Punta Cana, Dominikana

    Położenie

    spokojne. Transfer z lotniska w Punta Cana ok. 25 minut, z lotniska w Santo Domingo ok. 3 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu piękna, piaszczysta plaża Bavaro. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży bez opłaty.

    Wyposażenie

    ośrodek z 524 pokojami oferujący znakomite warunki do relaksu i kładący duży nacisk na ekologię. Lobby z recepcją, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, restauracja z potrawami z grilla, restauracja włoska, restauracja z owocami morza na plaży, 6 barów, pasaż handlowy. W tropikalnym ogrodzie porośniętym palmami znajduje się basen z barem typu swim-up i whirlpool. Leżaki przy basenie wliczone w cenę. www.blauhotels.com.

    Dostęp do internetu

    WIFI w lobby i pokojach za opłatą.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Karty kredytowe

    Mastercard, Visa.

    Zakwaterowanie

    Pokoje standardowe (A1-3A): ekspres do kawy, minibar, klimatyzacja, wentylator sufitowy, TV sat, telefon, dostęp do internetu za opłatą, łazienka, prysznic, WC, suszarka, balkon lub taras. Pokoje Select (A1-3G): z serwisem Select. Pokoje Select z widokiem na morze (A1-3B). Suity Select (A2-3C): przestronniejsze, z oddzielnym salonem, płaszcze kąpielowe, niektóre z bocznym lub bezpośrednim widokiem na morze. Pokoje rodzinne (A2-3D): 2 pokoje standardowe połączone drzwiami. Select Service: m. in. prywatny check-in, butelka wina i owoce w pokoju w dniu przyjazdu, mini bar z napojami premium, internet w cenie, wydzielony odcinek plaży z barem i napojami premium.

    Sport

    strzelanie z łuku, siłownia, kajaki, katamaran, żeglowanie, 3 korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, siatkówka, windsurfing. Za opłatą pole golfowe (ok. 5 km), jazda konno, szkoła nurkowania PADI.

    Wellness

    za opłatą zabiegi w centrum spa.

    Dzieci

    basen dla dzieci i mini klub.

    Rozrywka

    w ciągu dnia i wieczorem animacje, pokazy, kursy tańca.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. Kolacja także w restauracji a la carte (3 x tydzień, konieczna wcześniejsza rezerwacja). Przekąski w godz. 24.00.-06.00. Lokalne napoje alkoholowe w godz. 10.00.-01.00. Napoje bezalkoholowe przez całą dobę.


    Neckermann X

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Punta Cana, Dominikana

    Położenie

    spokojne. Transfer z lotniska w Punta Cana ok. 25 minut, z lotniska w Santo Domingo ok. 3 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu piękna, piaszczysta plaża Bavaro. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży bez opłaty.

    Wyposażenie

    ośrodek z 524 pokojami oferujący znakomite warunki do relaksu i kładący duży nacisk na ekologię. Lobby z recepcją, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, restauracja z potrawami z grilla, restauracja włoska, restauracja z owocami morza na plaży, 6 barów, pasaż handlowy. W tropikalnym ogrodzie porośniętym palmami znajduje się basen z barem typu swim-up i whirlpool. Leżaki przy basenie wliczone w cenę. www.blauhotels.com.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. Kolacja także w restauracji a la carte (3 x tydzień, konieczna wcześniejsza rezerwacja). Przekąski w godz. 24.00.-06.00. Lokalne napoje alkoholowe w godz. 10.00.-01.00. Napoje bezalkoholowe przez całą dobę.

    Internet

    WIFI w lobby i pokojach za opłatą.

    Zakwaterowanie

    Pokoje standardowe (A1-3A): ekspres do kawy, minibar, klimatyzacja, wentylator sufitowy, TV sat, telefon, dostęp do internetu za opłatą, łazienka, prysznic, WC, suszarka, balkon lub taras. Pokoje Select (A1-3G): z serwisem Select. Pokoje Select z widokiem na morze (A1-3B). Suity Select (A2-3C): przestronniejsze, z oddzielnym salonem, płaszcze kąpielowe, niektóre z bocznym lub bezpośrednim widokiem na morze. Pokoje rodzinne (A2-3D): 2 pokoje standardowe połączone drzwiami. Select Service: m. in. prywatny check-in, butelka wina i owoce w pokoju w dniu przyjazdu, mini bar z napojami premium, internet w cenie, wydzielony odcinek plaży z barem i napojami premium.

    Sport

    strzelanie z łuku, siłownia, kajaki, katamaran, żeglowanie, 3 korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, siatkówka, windsurfing. Za opłatą pole golfowe (ok. 5 km), jazda konno, szkoła nurkowania PADI.

    Wellness

    za opłatą zabiegi w centrum spa.

    Dzieci

    basen dla dzieci i mini klub.

    Rozrywka

    w ciągu dnia i wieczorem animacje, pokazy, kursy tańca.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Mapa Hotelu Natura Park Beach Resort & Spa
    Zdjęcia lokalizacji (Dominikana / Punta Cana)
    Wyspa Sanoa to obowiązkowa wycieczka fakultatywna podczas wakacji na Dominikanie
    Punta Cana, wakacje all inclusive na Dominikanie
    Niesamowita zatoka na półwyspie Samana na Dominikanie
    Wakacje na Dominikanie, wycieczka do Santo Domingo
    Rejs na Cayo Paraiso, luksusowa wycieczka fakultatywna z Dominikany
    Kulinarne szaleństwo na Dominikanie
    Wodospady Damajagua to jedna z większych atrakcji Dominikany
    Wiktoriańska zabudowa Puerto Plata - Dominikana
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Natura Park Beach Resort & Spa

    3.0
    odradzam

    uwaga !!! na kradzieże w tym hotelu ukradziono nam kilkaset dolarów sejf obowiązkowy !!!obsługa nie reaguje pokoje stare łazienka syfffff.....

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: odradzam
    3.0
    4.0
    polecam

    Skromny, przyjemny, niedrogi - tak w trzech słowach mogę opisać hotel Natura Park Beach Resort. Dobry wybór na wakacje z dziećmi na egzotycznej Dominikanie za niewielkie pieniądze. Standard przyzwoity. Jedzenie jest smaczne i wystarczająco urozmaicone. Plaża przepiękna z każdej strony, rekompensowała nam wszystkie niedociągnięcia hotelu :)))

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.1
    polecam

    Natura Park na Dominikanie to raczej hotel dla tych, którzy bardzo wielkich wymagań nie mają. My nie mieliśmy dużego budżetu, a bardzo marzyła się nam podróż w jakieś ciepłe i słoneczne egzotyczne miejsce, więc wybraliśmy tę ofertę. Z plusów: przede wszystkim przepiękny ogród z barwną roślinnością, rybkami i ptakami; druga rzecz plaża Bavaro i morze - bez zarzutu; obsługa także bardzo miła, a wyżywienie całkiem ok. Z minusów: hotel ma już swoje lata i niestety jest to widoczne - zwłaszcza w pokojach - to zdecydowanie najsłabszy punkt. Ale ogólnie jesteśmy zadowoleni - pogoda była super :)

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      4.9
    • Hotel
      4.3
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      5
    • Atrakcje
      i sport
      4.1
    • Obsługa
      4.6
    HolidayCheck
    Ocena Natura Park Beach Resort & Spa:
    4.5 / 6

    Bardzo udany wypoczynek wśród cudownych ludzi 2008-06-06
    Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Wspaniały egzotyczny hotel 2008-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotelu nie poleciłabym nikomu 2009-02-27
    Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.5
    • Obsługa
      1.0

    1.8
    Wspaniałe wakacje życia 2009-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.6
    Wspaniałe jedzenie a reszta poniżej średniej 2010-05-11
    Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    Świetne jedzenie, dostępne praktycznie od rana do późnej nocy. Pokoje duże ale już mocno wysłużone, ...
    więcej

    4.2
    Bajeczne miejsce, standard hotelu dyskusyjny... 2010-11-04
    Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    4.2
    Hotel mający swoje lata jednak ma swój urok 2012-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.0

    Największym minusem hotelu jest to, że znajduje się na totalnym zadupiu. Niedaleko hotelu tylko kilk...
    więcej

    4.0
    Natura park - dzika natura na wyciągniecię ręki 2012-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.0

    hotel Natura Park jest wspaniałym miejscem do wypoczynku. Ostatni w hotelowej zabudowie, dzięki czem...
    więcej

    5.5
    PRAWIE jak w raju 2015-07-05
    Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.0

    Wakacje wraz z Mężem i malutką Córeczką spędziliśmy od końca maja a dokładnie 29.05.2015r. Wszyscy s...
    więcej

    4.3
    Nie polecam tego hotelu! 2015-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.0

    2.2
    Wakacje w Natura Park Dominikana 2016-03-02
    Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    5.2
    Nie polecam ! 2016-05-21
    Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    3.8
    Wrażenia są słodko - kwaśne 2016-10-15
    Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      3.4
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    Położenie hotelu jest jego atutem. Plaża jest piaszczysta i bardzo ładnie zagospodarowana. Woda jest...
    więcej

    4.6
    Drugi raz nie wybrałabym tego hotelu 2016-12-06
    Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    3.5
    Raj na Karaibach 2016-12-08
    Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Idealne wakacje 2017-10-07
    Szczegóły oceny hotelu Natura Park Beach Resort & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Natura Park Beach Resort & Spa - możliwości zakwaterowania:

    Double 1 Ad
    Double 2 Ad
    Double 2 Ad + 1 N
    Double 2 Ad + 2 N
    Double 3 Ad
    Double Select 1 Ad
    Double Select 2 Ad
    Double Select 2 Ad + 1 N
    Double Select 2 Ad + 2 N
    Double Select 3 Ad
    Double Select Ocean View 1 Ad
    Double Select Ocean View 3 Ad
    Double Select Ocean View 2 Ad + 1 N
    Double Select Ocean View 2 Ad + 2 N
    Double Select Vista Mar 2 Ad
    Double Standard Balcony or Terrace
    standard double superior balcony or terrace
    Pokój 2-osobowy z bezpośrednim widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Select
    Standard

    Natura Park Beach Resort & Spa - Możliwości wyżywienia:


    Natura Park Beach Resort & Spa - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Natura Park Beach Resort & Spa? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00