Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
1 / 22
Udogodnienia hotelu Luxury Bahia Principe Bouganville
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville
star 5

Dominikana: La Romana
Ocena hotelu Luxury Bahia Principe Bouganville:
4.8 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Luxury Bahia Principe Bouganville:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.8 / 5
Średnia z 2 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 kwietnia 2019

Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville w ofercie Biura podróży:

Itaka Gala R

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Dominikana / La Romana

Opis oferty:

Zaprojektowany w kolonialnym stylu, kameralny i czarujący, tworzy kompleks wakacyjny z hotelem Grand Bahia Principe La Romana. Położony przy idyllicznej plaży z jasnym, drobnym piaskiem, w spokojnej zatoce otoczonej palmami kokosowymi jest idealnym miejscem na wakacje marzeń. Eleganckie pokoje przygotowane są z dbałością o każdy szczegół, zaprojektowane specjalnie, aby zapewnić pełen komfort i wygodę. Dla Gości hotelu przygotowano specjalną strefę w restauracji Orquidea i na plaży. Na miejscu jest szeroki wybór restauracji tematycznych i barów. Bogata oferta sportów wodnych zadowoli pasjonatów aktywnego wypoczynku a urozmaicona oferta all inclusive nawet wymagających klientów.

POŁOŻENIE:

na południowym wybrzeżu wyspy, ok. 12 km od miejscowości SAN PEDRO DE MACORIS; ok. 25 km od lotniska w La Romana; ok. 100 km od lotniska w Punta Cana; przystanek autobusowy ok. 2 km od hotelu.

PLAŻA:

Santana, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, tworzy kompleks z hotelem Grand Bahia Principe La Romana, zbudowany w 2013 r., 244 pokoje, budynki - wille, 2 piętra, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Orquidea (w części Grand Bahia Principe La Romana) - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, wydzielona prywatna strefa dla klientów części Luxury, restauracja Jazmin - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, restauracja Las Dalias - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, 6 restauracji á la carte: 3 w części Grand Bahia Principe La Romana: Le Gourmet - kuchnia gourmet, El Capriccio - kuchnia włoska, El Pescador - kuchnia śródziemnomorska, 3 w części Luxury Bahia Principe Bouganville: Los Corales - kuchnia brazylijska, Don Pablo Gourmet - kuchnia gourmet, Oriental Takara - kuchnia azjatycka; 6 barów, w tym przy basenie i na plaży; sklepy z pamiątkami i odzieżą; centrum konferencyjne dla 400 osób, ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby, całodobowy room-service; za opłatą: lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express; hotel przyjmuje tylko gości powyżej 18 roku życia.

junior suite deluxe:

2-os. (możliwość 1 dostawki - przy 3 osobach, w pokoju 2 podwójne łóżka), ok. 51 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy (płatny), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar, zestaw do kawy/herbaty; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

na terenie kompleksu basen, nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,3 m, 3 jacuzzi, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (1 godz./dzień bezpłatnie; wymagana wcześniejsza rezerwacja), aerobik, łucznictwo, rzutki, bilard, piłka nożna, siatkówka, rowery, windsurfing i kajaki (1 godz./dzień); dyskoteka, animacje: kursy tańca, muzyka na żywo, wieczorne show; za opłatą: nauka gry w tenisa, motorowe sporty wodne, katamaran, żeglarstwo, nurkowanie, kurs windsurfingu; profesjonalne centrum Bahia Spa: sauna, fryzjer, zabiegi kosmetyczne, masaże; w hotelu klub golfowy Playa Nueva Romana.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej oraz kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja), późne śniadanie w snack-barze; przekąski 24h w snack-barze; napoje bezalkoholowe w wyznaczonych barach 24h i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonych barach, do godz. 2.00 w dyskotece; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0080/94121010, www.bahia-principe.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Neckermann

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Punta Cana, Dominikana

Położenie

luksusowy ośrodek bezpośrednio nad morzem, przy ujściu rzeki Rio Soco. Transfer z lotniska w Santo Domingo ok. 1 godz., z lotniska w Punta Cana ok. 1,5 godz.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu długa, piaszczysta plaża. Leżaki i parasole na plaży bez opłaty.

Wyposażenie

hotel przeznaczony dla wymagających klientów stanowi część kompleksu Grand Bahia Principe La Romana, z którego infrastruktury można korzystać. W hotelu 413 pokoje, hol powitalny z recepcją, restauracja, w której serwowane są posiłki w formie bufetu, 3 restauracje a la carte (włoska, z owocami morza, azjatycka i gourmet), bar w lobby, bar z przekąskami, apteka. W zadbanym ogrodzie znajdują się 2 baseny ze słodką wodą z barem typu swim-up, 2 whirlpoole oraz bar przy plaży. Parasole oraz leżaki przy basenie bez opłaty. www.bahia-principe.com. Uwaga! Obiekt przeznaczony tylko dla dorosłych!

Dostęp do internetu

WIFI w lobby bez opłaty.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Karty kredytowe

MasterCard, Visa.

Zakwaterowanie

eleganckie i komfortowe. Junior suity deluxe (A1-3A): z kącikiem wypoczynkowym, zestawem do przygotowywania kawy/ herbaty, minibarem, zestawem do prasowania, wentylatorem sufitowym, sejfem, TV sat. WLAN (za opłatą), telefon, łazienka z prysznicem i wanną z hydromasażem, oddzielne WC, suszarka, płaszcze oraz pantofle kąpielowe, balkon lub taras z prywatnym dostępem do basenu i odcinkiem plaży. Junior suity deluxe od strony morza (A1-3B).

Sport

koszykówka, siłownia, piłka nożna, siatkówka, 2 korty tenisowe. W miarę dostępności (1 godz. dziennie): rowery, katamaran, kajaki, snorkling, tenis i stand-up-surf.

Wellness

za opłatą sauna i zabiegi w centrum spa w części Gran Bahia Principe La Romana.

Rozrywka

program animacyjny.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu, kolacja również w restauracji a la carte (konieczna rezerwacja). Lokalne oraz międzynarodowe alkohole do godz. 02:00 (w dyskotece). Napoje bezalkoholowe oraz przekąski przez całą dobę. Przez całą dobę room service.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Itaka Gala

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Dominikana / Punta Cana

Opis oferty:

Zaprojektowany w kolonialnym stylu, kameralny i czarujący, tworzy kompleks wakacyjny z hotelem Grand Bahia Principe La Romana. Położony przy idyllicznej plaży z jasnym, drobnym piaskiem, w spokojnej zatoce otoczonej palmami kokosowymi jest idealnym miejscem na wakacje marzeń. Eleganckie pokoje przygotowane są z dbałością o każdy szczegół, zaprojektowane specjalnie, aby zapewnić pełen komfort i wygodę. Dla Gości hotelu przygotowano specjalną strefę w restauracji Orquidea i na plaży. Na miejscu jest szeroki wybór restauracji tematycznych i barów. Bogata oferta sportów wodnych zadowoli pasjonatów aktywnego wypoczynku a urozmaicona oferta all inclusive nawet wymagających klientów.

POŁOŻENIE:

na południowym wybrzeżu wyspy, ok. 12 km od miejscowości SAN PEDRO DE MACORIS; ok. 25 km od portu lotniczego w La Romana; ok. 100 km od portu lotniczego w Punta Cana; przystanek autobusowy ok. 2 km od hotelu.

PLAŻA:

Santana, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, tworzy kompleks z hotelem Grand Bahia Principe La Romana, zbudowany w 2013 r., 244 pokoje, budynki - wille, 2 piętra, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Orquidea - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, wydzielona prywatna strefa dla klientów części Luxury, 4 restauracje á la carte: Le Gourmet - kuchnia gourmet, El Capriccio - kuchnia włoska, El Pescador - kuchnia śródziemnomorska, restauracja dla klientów części Luxury Bahia Principe Bouganville: Los Corales przy plaży - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, przekąski, 6 barów, w tym przy basenie i na plaży; sklepy z pamiątkami i odzieżą; centrum konferencyjne dla 400 osób, ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby, całodobowy room-service; za opłatą: lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express; hotel przyjmuje gości powyżej 18. roku życia.

junior suite deluxe:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 51 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy (płatny), telewizja satelitarna, telefon, sejf, mini-bar, zestaw do kawy/herbaty; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

na terenie kompleksu basen, nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,3 m, 3 jacuzzi, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (1 godz./dzień bezpłatnie; wymagana wcześniejsza rezerwacja), aerobik, łucznictwo, rzutki, bilard, piłka nożna, siatkówka, rowery, windsurfing i kajaki (1 godz./dzień); dyskoteka, animacje: kursy tańca, muzyka na żywo, wieczorne show; za opłatą: nauka gry w tenisa, motorowe sporty wodne, katamaran, żeglarstwo, nurkowanie, kurs windsurfingu; profesjonalne centrum Bahia SPA: sauna, fryzjer, zabiegi kosmetyczne, masaże; w hotelu klub golfowy Playa Nueva Romana.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji Orquidea oraz kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja), późne śniadanie w snack-barze; przekąski 24 godziny na dobę w snack-barze; napoje bezalkoholowe w wyznaczonych barach 24 godziny na dobę i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonych barach, do godz. 2.00 w dyskotece; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0080/94121010; www.bahia-principe.com


Wezyr

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

La Romana Luksusowy hotel położony w zacisznym miejscu, z dala od wielkomiejskiego zgiełku. Idealny na romantyczne wakacje we dwoje. Znajdziemy tu szeroki wybór dań i orzeźwiających koktajli w licznych barach i restauracjach na terenie hotelu. Bogata oferta sportowa zadowoli wszystkich amatorów aktywnego wypoczynku. Dodatkowo zadbane ogrody wokół hotelu pozwolą na błogi relaks wśród zieleni i egzotycznej roślinności.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

BRAK

Data otwarcia

2012 r. Hotel wchodzący w skład kompleksu wypoczynkowego wraz z hotelem Grand Bahia Principe La Romana, luksusowy, idealny dla par. Na terenie znajduje się całodobowa recepcja, lobby, 4 restauracje, 5 barów, basen, jacuzzi, room service, pralnia, wypożyczalnia samochodów, parking, kantor, centrum konferencyjne, udogodnienia dla niepełnosprawnych.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kawiarenka internetowa płatna Wi - Fi w lobby (bezpłatne, 1h dziennie/1 urządzenie)

plaża

bezpośrednio przy plaży, leżaki i parasole - bezpłatne.

pokoje

wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, wentylator sufitowy, łazienkę (WC, wanna, prysznic, suszarka), TV sat, telefon, sejf, mini-bar, zestaw do kawy/herbaty, żelazko i deska do prasownia, balkon lub taras. Typy pokoi: na terenie hotelu: pokoje junior suite deluxe (sypialnia z kącikiem wypoczynkowym, widok na ogród, basen) , pokoje junior suite ocean front (sypialnia z kącikiem wypoczynkowym, widok na ocean)

Wyżywienie

4 restauracje, 5 barów Jazmin - restauracja główna serwująca główne posiłki w formie bufetu, Le Gourment - a la carte serwująca dania awangardowe, Il Carpaccio - a la carte z kuchnia włoską, El Pescador - a la carte serwująca dania rybne i owoce morza, Bary serwujące napoje: Beach Bar, Hibiscus Bar, Pool Bar, Snack Bar. All Inclusive Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja , przekąski w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

w cenie

zajęcia sportowe, animacje, dyskoteka, kursy tańca, muzyka na żywo, wieczorne show, 2 korty tenisowe (1 godz./dzień bezpłatnie, wcześniejsza rezerwacja), aerobik, łucznictwo, rzutki, bilard, piłka nożna, siatkówka, rowery, windsurfing i kajaki (1 godz./dzień)

płatne

centrum SPA oferujące liczne zabiegi na ciało i twarz, masaże i różnego rodzaju terapie relaksacyjne, łaźnia turecka, sauna parowa, oraz w pełni wyposażone centrum fitness, lekcje tenisa, motorowe sporty wodne, katamaran, żeglarstwo, nurkowanie, kurs windsurfingu, golf (Playa Nueva Romana)

Uwaga!

Hotel tylko dla Gości pełnoletnich.

Aktualizacja opisu

19.07.2017 17:24

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Przy plaży SPA Tenis Golf Tylko dla dorosłych All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


TUI

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

PUNTA CANA/DOMINIKANA

Do dyspozycji gości

• recepcja 24 h • ogród • taras • 2 baseny (zewnętrzne, ze słodką wodą) • restauracja główna Jazmin (kuchnia międzynarodowa) • restauracja a la carte Takara (kuchnia azjatycka, 18.30-22.00) • restauracja a la carte Los Corales Rodizio Restaurant (dania z grilla, 18.30-22.00) • 8 barów

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • leżaki i parasole (przy basenie i na plaży, w cenie) • ręczniki (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• kantor • sejf (w recepcji) • sklepy • fryzjer • pralnia (płatna) • parking (niestrzeżony, w cenie) • parking (strzeżony, w cenie) • sala konferencyjna 

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

413

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

• hotel tylko dla dorosłych (18+) • hotel nie akceptuje zwierząt domowych 

Sport i wellness

W cenie • bilard • rzutki • solarium • centrum fitness • aerobik • piłka nożna • siatkówka • tenis stołowy 

Płatne • jacuzzi • centrum wellness • sauna fińska • sauna aromatyczna • masaże • zabiegi kosmetyczne • rowery • 2 korty tenisowe • żeglarstwo • katamaran • szkoła żeglarstwa • windsurfing • kajaki • szkoła nurkowania PADI • nurkowanie powierzchniowe • golf 

Rozrywka

• dyskoteka/klub nocny • amfiteatr • kasyno • lekcje tańca • wieczory tematyczne 

Pokoje

Suita junior z widokiem na morze JSM1

• 1-3 os. • ok. 45 m2 • widok na morze • balkon lub taras • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf (w cenie) • telefon • minibar (woda i napoje alkoholowe w cenie, uzupełniany codziennie) • LCD TV sat. • biurko • wentylator sufitowy • żelazko i deska do prasowania • zestaw do parzenia kawy/herbaty • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • szlafrok • kapcie • oddzielne WC • Wi-Fi (w cenie) • usługi konsjerża

Suita junior JSX1

• 1-3 os. • ok. 45 m2 • balkon lub taras • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf (w cenie) • telefon • minibar (woda i napoje alkoholowe w cenie, uzupełniany codziennie) • LCD TV sat. • biurko • wentylator sufitowy • żelazko i deska do prasowania • zestaw do parzenia kawy/herbaty • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • szlafrok • kapcie • oddzielne WC • Wi-Fi (w cenie) • usługi konsjerża

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu) • przekąski • ciasta • lody • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane lokalne napoje alkoholowe • kawa i herbata (po południu) 

Dodatkowe informacje • wymagany odpowiedni strój do kolacji • show cooking • 2 restauracje a la carte (po wcześniejszej rezerwacji)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Luxury Bahia Principe Bouganville
Zdjęcia lokalizacji (Dominikana / La Romana)
Wyspa Sanoa to obowiązkowa wycieczka fakultatywna podczas wakacji na Dominikanie
Punta Cana, wakacje all inclusive na Dominikanie
Niesamowita zatoka na półwyspie Samana na Dominikanie
Wakacje na Dominikanie, wycieczka do Santo Domingo
Rejs na Cayo Paraiso, luksusowa wycieczka fakultatywna z Dominikany
Kulinarne szaleństwo na Dominikanie
Wodospady Damajagua to jedna z większych atrakcji Dominikany
Wiktoriańska zabudowa Puerto Plata - Dominikana

Opinie o Hotelu Luxury Bahia Principe Bouganville

Po prostu doskonały! Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville to - jak sama nazwa wskazuje - bardzo luksusowy ośrodek, dopracowany w każdym calu. Przyjmuje wyłącznie gości dorosłych, więc pełen relaks gwarantowany. Do tego przepiękna plaża tuż przy hotelu aż zachęca żeby na niej wypoczywać... Pokoje są bardzo gustownie urządzone, zresztą jak wszystkie wnętrza. I oczywiście super jedzenie - różne wymyślne potrawy. Za namową konsultantki Traveligo wybraliśmy Dominikanę na naszą podróż poślubną i naprawdę nie żałujemy :-)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

wpaniałe 14 dni na spokojnej, słonecznej Dominikanie! Jesteśmy starszym małżeństwem i wybraliśmy hotel Bahia Principe Bougenville ze względu na wysokie opinie i fakt, że hotel nie przyjmuje dzieci. Zawsze nam zależy na wypoczynku pełnym relaksu. Sam hotel na bardzo wysokim poziomie, dobra obsługa, ogromny wybór ryb, owoców morza, warzyw, świeżych owoców. Pokoje bardzo przestronne i urządzone w przyjemnym, kolonialnym stylu. Polecamy!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Luxury Bahia Principe Bouganville - możliwości zakwaterowania:

Junior Suita dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Bath/Jacuzzi
Junior Suita dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony morza Bath/Jacuzzi
Junior Suita dla jednej osoby lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen Bath/Jacuzzi
Junior Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Bath/Jacuzzi
Junior Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony morza Bath/Jacuzzi
Junior Suita lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen Bath/Jacuzzi
Junior Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Bath/Jacuzzi
Junior Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony morza Bath/Jacuzzi
Junior Suita lazienka prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen Bath/Jacuzzi
Juniorsuite 2+1
Juniorsuite SGL
Juniorsuite
Junior suite deluxe 2 os.+1 dost.
Junior suita
Junior suita
Junior suita
Juniorsuite De Luxe
Juniorsuite Deluxe Oceanf
Juniorsuite Deluxe Pool

Luxury Bahia Principe Bouganville - Możliwości wyżywienia:


Luxury Bahia Principe Bouganville - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00