cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
  • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville, La Romana
1 / 39
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
01.04 - 04.04
już od 1092 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
22.09 - 25.09
już od 855 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Luxury Bahia Principe Bouganville
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville
star 5

Dominikana: La Romana
Ocena hotelu Luxury Bahia Principe Bouganville:
4.8 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Luxury Bahia Principe Bouganville:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 kwietnia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 września 2021

Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 19 km od centrum San Pedro
  • ok. 30 km od miejscowości La Romana
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

polozenie

  • ok. 19 km od centrum San Pedro
  • ok. 30 km od miejscowości La Romana
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży Santana Beach
  • prywatna
  • piaszczysta
  • łagodnie opadająca
  • leżaki w cenie
  • parasole w cenie
  • ręczniki w cenie
  • bar przy plaży

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • sejf: w cenie
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

413

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel tylko dla dorosłych: 18+
  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • data otwarcia hotelu: 2013 r.
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 2
  • basen „Pool 1": zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen „Pool 2": zewnętrzny, ze słodką wodą
  • jacuzzi: zewnętrzne, ze słodką wodą
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie
  • Sport i wellness

    W cenie
    • solarium
    • siłownia
    • aerobik
    • boisko do piłki nożnej
    • siatkówka
    • tenis stołowy
    Płatne
    • strefa spa
    • sauna fińska
    • aromaterapia
    • masaże
    • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    •  korty tenisowe: 2
    • rowery
    • golf
    • nauka gry w golfa
    • windsurfing
    • szkoła żeglarska
    • żeglowanie
    • katamaran
    • szkoła nurkowania PADI
    • snorkeling
    • kanu
    • kajaki

    rozrywka

    • kasyno
    • wieczory tematyczne
    • zajęcia taneczne
    • rzutki w cenie
    • bilard w cenie
    • dyskoteka

    Pokoje

    Suita junior deluxe JSX1
    • 1-3 os.
    • ok. 45 m2
    • w bocznym budynku
    • lusterko kosmetyczne
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • wentylator sufitowy
    • biurko
    • żelazko
    • deska do prasowania
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, wliczone w all inclusive
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • room service: codziennie, w cenie
    • usługi kamerdynera: codziennie, w cenie
    • prysznic
    • wanna z hydromasażem
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Suita junior deluxe JSX2
    • 1-3 os.
    • ok. 45 m2
    • od strony morza
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • wentylator sufitowy
    • biurko
    • żelazko
    • deska do prasowania
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, wliczone w all inclusive
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • room service: codziennie, w cenie
    • usługi kamerdynera: codziennie, w cenie
    • prysznic
    • wanna z hydromasażem
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Suita junior deluxe JSX3
    • 1-3 os.
    • ok. 45 m2
    • widok na basen
    • w bocznym budynku
    • lusterko kosmetyczne
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • wentylator sufitowy
    • biurko
    • żelazko
    • deska do prasowania
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, wliczone w all inclusive
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • room service: codziennie, w cenie
    • usługi kamerdynera: codziennie, w cenie
    • prysznic
    • wanna z hydromasażem
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie
    • obiad
    • kolacja
    • przekąski, ciasto, lody
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • restauracja specjalistyczna „Asian Restaurant TAKARA": rodzaje kuchni: azjatycka, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, 18:30 - 22:00, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój
  • główna restauracja „Main Restaurant JAZMIN": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, show cooking, w cenie, 07:00 - 10:30, 13:00 - 15:00 i 19:00 - 22:00, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Rodizio Restaurant LOS CORALES": rodzaje kuchni: dania z grilla, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, 18:30 - 22:00, wymagany odpowiedni strój
  • główna restauracja „Main Restaurant LAS DALIAS": bufet, show cooking, w cenie, 07:00 - 10:30, 13:00 - 15:00 i 19:00 - 22:00, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „Gourmet Restaurant DON PABLO": rodzaje kuchni: międzynarodowa, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, codziennie 18:30 - 22:00, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 10
  • bar „Bar Casino": 20:00 - 03:00, za opłatą
  • bar „Bar Plaza Mayor": 22:30 - 23:30, w cenie
  • bar „Discoteca Bachata": 23:30 - 02:00, w cenie
  • bar w lobby „Lobbybar Palmira": 10:00 - 23:00, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Poolbar Arrecife": 10:00 - 18:00, w cenie
  • bar w lobby „Lobbybar Tamarindo": 10:00 - 23:00, w cenie
  • bar „Burger Principe": 22:00 - 07:00, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Poolbar Tropical": codziennie 10:00 - 18:00, w cenie
  • bar na plaży „Beachbar Hibyscus": codziennie 10:00 - 18:00, w cenie
  • bar przekąskowy „Beach Restaurant Los Corales": codziennie 10:30 - 18:00, w cenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka Gala

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Dominikana / Punta Cana

    Opis oferty:

    Zaprojektowany w kolonialnym stylu, kameralny i czarujący, tworzy kompleks wakacyjny z hotelem Grand Bahia Principe La Romana. Położony przy idyllicznej plaży z jasnym, drobnym piaskiem, w spokojnej zatoce otoczonej palmami kokosowymi jest idealnym miejscem na wakacje marzeń. Eleganckie pokoje przygotowane są z dbałością o każdy szczegół, zaprojektowane specjalnie, aby zapewnić pełen komfort i wygodę. Dla Gości hotelu przygotowano specjalną strefę w restauracji Orquidea i na plaży. Na miejscu jest szeroki wybór restauracji tematycznych i barów. Bogata oferta sportów wodnych zadowoli pasjonatów aktywnego wypoczynku a urozmaicona oferta all inclusive nawet wymagających klientów.

    POŁOŻENIE:

    na południowym wybrzeżu wyspy, ok. 12 km od miejscowości SAN PEDRO DE MACORIS; ok. 25 km od portu lotniczego w La Romana; ok. 100 km od portu lotniczego w Punta Cana; przystanek autobusowy ok. 2 km od hotelu.

    PLAŻA:

    Santana, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, tworzy kompleks z hotelem Grand Bahia Principe La Romana, zbudowany w 2013 r., 244 pokoje, budynki - wille, 2 piętra, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Orquidea - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, wydzielona prywatna strefa dla klientów części Luxury, 4 restauracje á la carte: Le Gourmet - kuchnia gourmet, El Capriccio - kuchnia włoska, El Pescador - kuchnia śródziemnomorska, restauracja dla klientów części Luxury Bahia Principe Bouganville: Los Corales przy plaży - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, przekąski, 6 barów, w tym przy basenie i na plaży; sklepy z pamiątkami i odzieżą; centrum konferencyjne dla 400 osób, ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby, całodobowy room-service; za opłatą: lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express; hotel przyjmuje gości powyżej 18. roku życia.

    junior suite deluxe:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 51 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy (płatny), telewizja satelitarna, telefon, sejf, mini-bar, zestaw do kawy/herbaty; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    na terenie kompleksu basen, nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,3 m, 3 jacuzzi, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (1 godz./dzień bezpłatnie; wymagana wcześniejsza rezerwacja), aerobik, łucznictwo, rzutki, bilard, piłka nożna, siatkówka, rowery, windsurfing i kajaki (1 godz./dzień); dyskoteka, animacje: kursy tańca, muzyka na żywo, wieczorne show; za opłatą: nauka gry w tenisa, motorowe sporty wodne, katamaran, żeglarstwo, nurkowanie, kurs windsurfingu; profesjonalne centrum Bahia SPA: sauna, fryzjer, zabiegi kosmetyczne, masaże; w hotelu klub golfowy Playa Nueva Romana.

    ALL INCLUSIVE 24H:

    śniadanie (7.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji Orquidea oraz kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja), późne śniadanie w snack-barze; przekąski 24 godziny na dobę w snack-barze; napoje bezalkoholowe w wyznaczonych barach 24 godziny na dobę i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonych barach, do godz. 2.00 w dyskotece; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0080/94121010; www.bahia-principe.com


    Itaka Gala R

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Dominikana / La Romana

    Opis oferty:

    Zaprojektowany w kolonialnym stylu, kameralny i czarujący, tworzy kompleks wakacyjny z hotelem Grand Bahia Principe La Romana. Położony przy idyllicznej plaży z jasnym, drobnym piaskiem, w spokojnej zatoce otoczonej palmami kokosowymi jest idealnym miejscem na wakacje marzeń. Eleganckie pokoje przygotowane są z dbałością o każdy szczegół, zaprojektowane specjalnie, aby zapewnić pełen komfort i wygodę. Dla Gości hotelu przygotowano specjalną strefę w restauracji Orquidea i na plaży. Na miejscu jest szeroki wybór restauracji tematycznych i barów. Bogata oferta sportów wodnych zadowoli pasjonatów aktywnego wypoczynku a urozmaicona oferta all inclusive nawet wymagających klientów.

    POŁOŻENIE:

    na południowym wybrzeżu wyspy, ok. 12 km od miejscowości SAN PEDRO DE MACORIS; ok. 25 km od lotniska w La Romana; ok. 100 km od lotniska w Punta Cana; przystanek autobusowy ok. 2 km od hotelu.

    PLAŻA:

    Santana, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, tworzy kompleks z hotelem Grand Bahia Principe La Romana, zbudowany w 2013 r., 244 pokoje, budynki - wille, 2 piętra, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Orquidea (w części Grand Bahia Principe La Romana) - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, wydzielona prywatna strefa dla klientów części Luxury, restauracja Jazmin - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, restauracja Las Dalias - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, 6 restauracji á la carte: 3 w części Grand Bahia Principe La Romana: Le Gourmet - kuchnia gourmet, El Capriccio - kuchnia włoska, El Pescador - kuchnia śródziemnomorska, 3 w części Luxury Bahia Principe Bouganville: Los Corales - kuchnia brazylijska, Don Pablo Gourmet - kuchnia gourmet, Oriental Takara - kuchnia azjatycka; 6 barów, w tym przy basenie i na plaży; sklepy z pamiątkami i odzieżą; centrum konferencyjne dla 400 osób, ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby, całodobowy room-service; za opłatą: lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express; hotel przyjmuje tylko gości powyżej 18 roku życia.

    junior suite deluxe:

    2-os. (możliwość 1 dostawki - przy 3 osobach, w pokoju 2 podwójne łóżka), ok. 51 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy (płatny), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar, zestaw do kawy/herbaty; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    na terenie kompleksu basen, nieregularny kształt, słodka woda, gł. 1,3 m, 3 jacuzzi, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (1 godz./dzień bezpłatnie; wymagana wcześniejsza rezerwacja), aerobik, łucznictwo, rzutki, bilard, piłka nożna, siatkówka, rowery, windsurfing i kajaki (1 godz./dzień); dyskoteka, animacje: kursy tańca, muzyka na żywo, wieczorne show; za opłatą: nauka gry w tenisa, motorowe sporty wodne, katamaran, żeglarstwo, nurkowanie, kurs windsurfingu; profesjonalne centrum Bahia Spa: sauna, fryzjer, zabiegi kosmetyczne, masaże; w hotelu klub golfowy Playa Nueva Romana.

    ALL INCLUSIVE 24H:

    śniadanie (7.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej oraz kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja), późne śniadanie w snack-barze; przekąski 24h w snack-barze; napoje bezalkoholowe w wyznaczonych barach 24h i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonych barach, do godz. 2.00 w dyskotece; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0080/94121010, www.bahia-principe.com

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Coral Travel

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    La Romana Luksusowy hotel położony w zacisznym miejscu, z dala od wielkomiejskiego zgiełku. Idealny na romantyczne wakacje we dwoje. Znajdziemy tu szeroki wybór dań i orzeźwiających koktajli w licznych barach i restauracjach na terenie hotelu. Bogata oferta sportowa zadowoli wszystkich amatorów aktywnego wypoczynku. Dodatkowo zadbane ogrody wokół hotelu pozwolą na błogi relaks wśród zieleni i egzotycznej roślinności.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    BRAK

    Data otwarcia

    2012 r. Hotel wchodzący w skład kompleksu wypoczynkowego wraz z hotelem Grand Bahia Principe La Romana, luksusowy, idealny dla par. Na terenie znajduje się całodobowa recepcja, lobby, 4 restauracje, 5 barów, basen, jacuzzi, room service, pralnia, wypożyczalnia samochodów, parking, kantor, centrum konferencyjne, udogodnienia dla niepełnosprawnych.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kawiarenka internetowa płatna Wi - Fi w lobby (bezpłatne, 1h dziennie/1 urządzenie)

    plaża

    bezpośrednio przy plaży, leżaki i parasole - bezpłatne.

    pokoje

    wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, wentylator sufitowy, łazienkę (WC, wanna, prysznic, suszarka), TV sat, telefon, sejf, mini-bar, zestaw do kawy/herbaty, żelazko i deska do prasownia, balkon lub taras. Typy pokoi: na terenie hotelu: pokoje junior suite deluxe (sypialnia z kącikiem wypoczynkowym, widok na ogród, basen) , pokoje junior suite ocean front (sypialnia z kącikiem wypoczynkowym, widok na ocean)

    Wyżywienie

    4 restauracje, 5 barów Jazmin - restauracja główna serwująca główne posiłki w formie bufetu, Le Gourment - a la carte serwująca dania awangardowe, Il Carpaccio - a la carte z kuchnia włoską, El Pescador - a la carte serwująca dania rybne i owoce morza, Bary serwujące napoje: Beach Bar, Hibiscus Bar, Pool Bar, Snack Bar. All Inclusive Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja , przekąski w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    w cenie

    zajęcia sportowe, animacje, dyskoteka, kursy tańca, muzyka na żywo, wieczorne show, 2 korty tenisowe (1 godz./dzień bezpłatnie, wcześniejsza rezerwacja), aerobik, łucznictwo, rzutki, bilard, piłka nożna, siatkówka, rowery, windsurfing i kajaki (1 godz./dzień)

    płatne

    centrum SPA oferujące liczne zabiegi na ciało i twarz, masaże i różnego rodzaju terapie relaksacyjne, łaźnia turecka, sauna parowa, oraz w pełni wyposażone centrum fitness, lekcje tenisa, motorowe sporty wodne, katamaran, żeglarstwo, nurkowanie, kurs windsurfingu, golf (Playa Nueva Romana)

    Uwaga!

    Hotel tylko dla Gości pełnoletnich.

    Aktualizacja opisu

    19.07.2017 17:24

    usługi dostępne w hotelu

    Niepełnosprawni Przy plaży SPA Tenis Golf Tylko dla dorosłych All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Dertour Polska

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Luxury Bahia Principe Bouganville Don Pablo Collection

    Kategoria

    *****

    Miejscowość

    SAN PEDRO DE MACORÍS

    Region

    Wielkie Antyle

    Kod

    PUJ31004 MK

    Liczba pokoi

    414

    Zalety

    Hotel tylko dla gości dorosłych.

    Położenie

    Na południowym wybrzeżu Republiki Dominikańskiej, ok. 30 km od La Romana i ok. 50 km od Santo Domingo, położony bezpośrednio przy plaży Mortero. Do lotniska Punta Cana ok. 60 min. jazdy.

    Opis

    Luksusowy hotel Don Pablo Collection przeznaczony wyłącznie dla osób dorosłych. Dysponuje 2 głównymi restauracjami (bufet z codziennie zmieniającymi się daniami kuchni krajowej i międzynarodowej) oraz 3 bardziej ekskluzywnymi restauracjami a la carte (kuchnia brazylijska i azjatycka oraz wykwintna) oraz barem przekąskowym na plaży. Możliwość korzystania z restauracji i udogodnień hotelu Grand Bahia Principe (z wyjątkiem bufetu). Ponadto hotel Principe Bouganville oferuje 4 bary, basen z 2 jacuzzi, na ekskluzywnej części plaży leżaki, ręczniki kąpielowe i parasole. WLAN (w cenie, ograniczenie do 2 urządzeń) w całym obiekcie.

    Wyżywienie

    All inclusive - wszystkie posiłki w restauracjach bufetowych i a la carte (wymagana rezerwacja, bez ograniczeń), przekąski i napoje bezalkoholowe dostępne całą dobę (napoje alkoholowe w barach do godz. ok. 23 i w dyskotece do ok. 2, marki premium za opłatą). Obowiązkowa dopłata za posiłek świąteczny.

    Pokój typ 1

    KAB = Juniorsuite Deluxe, ok. 45 m kw., elegancko urządzone, łazienka z wanną z jacuzzi/prysznicem z hydromasażem, oddzielne WC, suszarka do włosów, szlafrok/klapki, ręczniki kąpielowe w pokoju, radio, TV, telefon, żelazko/deska do prasowania, klimatyzacja, wentylator sufitowy, minibar (napoje alkoholowe w cenie), ekspres do kawy, prasa międzynarodowa, WLAN (w cenie), room serwis, sejf, balkon lub taras z widokiem na ogród. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 2

    KAM = Juniorsuite Deluxe Oceanfront, ok. 45 m kw., jak Juniorsuite Deluxe, w pierwszym rzędzie od plaży, z widokiem na morze. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Sport, rozrywka, wellness

    Sport - w cenie - siłownia, aerobik, wypożyczalnia rowerów, siatkówka, koszykówka, 2 korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), rzutki. Ponadto 1 godz./os./dzień (w zależności od dostępności) - sprzęt do snorkelingu, kajaki, katamaran. Za opłatą - kursy nurkowania, łódź-banan, zmotoryzowane sporty wodne. Wellness - Spa Bahia oferuje saunę, łaźnię parową i jacuzzi, ponadto masaże i zabiegi (za opłatą). Rozrywka - w Bahia Principe Village z wieczorną rozrywką, innymi barami, muzyką na żywo, kasynem (napoje za opłatą), snack-barem, sklepem i klubem nocnym Bachata.

    Warto wiedzieć

    Honeymoon Special - sezonowe oferty dla nowożeńców oraz podróży jubileuszowych. Należy zgłosić przy rezerwacji.

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    SP308102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Ecco Travel

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Dominikana/La Romana

    Wyposażenie

    Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. W obrębie obiektu znajduje się ogród. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą wielojęzyczny personel, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (bezpłatnie).

    Pokoje

    Wszystkie pokoje dysponują klimatyzacją, wentylatorem, kuchnią i łazienką. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na sofie. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Do wyposażenia należą również internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic, wannę i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i szlafroki.

    Oferta sportowo-rozrywkowa

    Hotel oferuje basen i basen otwarty. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. rower / rower górski, tenis ziemny, boccia, siatkówka, koszykówka, golf i wędkowanie. W ofercie organizatorów zewnętrznych znajduje się jazda konna. Na miejscu oczekuje Państwa zróżnicowana oferta sportowa, w tym sporty wodne jak windsurfing, kanadyjki, żeglowanie, rejsy katamaranem, spływy kajakowe, snorkeling i nurkowanie oraz za dodatkową opłatą przejażdżki na bananie wodnym. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są studio fitness, tenis stołowy, bilard, dart i aerobik. W obiekcie dostępne są zabiegi Wellness, w tym spa, sauna, łaźnia parowa, salon piękności, zabiegi masażu i solarium. Za dodatkową opłatą polecamy Państwu łaźnię turecką. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, kasyno i night-club.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Hotel oferuje przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

    Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

    Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


    BestReisen

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Luksusowy hotel, pełen atrakcji rekreacyjnych, sportowych i kulinarnych. Wtopiony w tropikalny ogród, zaprojektowany w kolonialnym stylu, czarujący architekturą i atmosferą, dopieszczony w szczegółach, zapewniający różnorodną kuchnię, znakomite drinki i dobrą zabawę. To idealne miejsce na romantyczne wakacje we dwoje lub z grupą znajomych. Hotel tylko dla dorosłych gości. Tworzy kompleks wakacyjny wraz z sąsiednim Grand Bahia Principe La Romana.  

    Położenie

    Na południowym wybrzeżu, przy piaszczystej plaży (bezpłatny serwis plażowy),  12 km od centrum miejscowości San Pedro,  30 km od miasta La Romana, 100 km od lotniska w Punta Cana.  

    Wyposażenie

    Eleganckie lobby, recepcja, punkt wymiany walut, bezpłatne Wi-Fi, restauracja główna, restauracja Los Dalias, restauracja przy plaży, restauracje a'la carte: Don Pablo (gourmet, muzyka), brazylijska, orientalna, restauracje na terenie siostrzanego hotelu La Romana (śródziemnomorska, włoska, międzynarodowa), bary przy basenach, przy plaży, w lobby, wypożyczalnia samochodów, sklepiki, centrum biznesowe, pralnia, room-service.  

    Pokoje

    Junior suite deluxe - obszerne (ok. 50 m kw.), gustowne, łazienka (wanna z hydromasażem, prysznic, suszarka, kapcie, szlafrok), indywidualnie sterowana klimatyzacja, wiatrak sufitowy, łącza internetowe (odpłatnie), TV sat, telefon, sejf, minibar, zestaw do przygotowania kawy/herbaty, balkon lub taras.

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje - bufety, przekąski (w dzień i nocą), koktajl powitalny, kolacje w restauracjach a'la carte (bez limitu, ale wymagana rezerwacja), lokalne i niektóre importowane napoje bezalkoholowe (24 h) i alkoholowe (najpóźniej do godz. 02.00), minibar wypełniany wodą, napojami i alkoholem (w małych buteleczkach).    

    Sport i rozrywka

    Baseny o nieregularnym kształcie, tarasy słoneczne (serwis plażowy bezpłatny), siatkówka plażowa, siłownia, sporty niemotorowe, animacje, rzutki, aerobik, gimnastyka w wodzie, pilates, nauka tańca (samba, zumba itp.), joga, DJ w barze w lobby, muzyka na żywo, dyskoteka, beach party, karaoke, 1 godz. dziennie paddle surf, kajaki, tenis, katamaran, snorkeling, jedna lekcja nurkowania w basenie, bezpłatne wejście do klubu nocnego Bachata. Odpłatnie: sporty motorowe, łódź typu banan, nurkowanie, wędkowanie, żaglówki, instruktorzy, strefa spa, masaże w gazebo na świeżym powietrzu, klub golfowy, zamówienia w klubie nocnym.  

    Dla dzieci

    Brak infrastruktury. Hotel dla dorosłych.   

    Uwagi

    Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. Informujemy, że na niektórych trasach linii Air France może zdażyć się dodatkowy postój samolotu na trasie powrotnej w Santo Domingo (rejs AF 741 PUJ-CDG z wylotem o godzinie 17:55 - 11:10). W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Od obywateli polskich wjeżdżających na terytorium Dominikany nie wymaga się wizy wjazdowej; Należy posiadać paszport, którego termin ważności w dniu powrotu, nie jest krótszy niż 6 miesięc oraz okazać bilet powrotny i wystarczające środki finansowe na pokrycie kosztów deklarowanego pobytu. Przepisy celne nie określają wysokości kwoty wymaganej na każdy dzień pobytu. Przy wjeździe na Dominikanę należy wykupić na granicy kartę turystyczną (ok. 15 USD).Posiadacz takiej karty może przebywać na terenie kraju 30 dni.

    Bagaż rejestrowany

    Z uwagi na różne taryfy przelotu dostępne w liniach lotniczych obsługujących połączenia z Polski na Dominikanę dopiero po założeniu wstępnej rezerwacji przelotu (na poprawne dane uczestników wyjazdu) jesteśmy w stanie zweryfikować czy bagaż rejestrowany zawarty jest w cenie danej taryfy czy też nie. W przypadku gdy bagażu nie będzie w cenie taryfy można go dokupić za dopłatą w wysokości 400 PLN/sztuka za lot w dwie strony. Limit wagowy takiego bagażu to 23 kg.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną obsługę, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena niezawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT, opłaty za kartę turystyczną, bagażu rejestrowanego (w zależności od taryfy przelotu, weryfikacja po założeniu wstępnej rezerwacji).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Nekera

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    DOMINIKANA

    Położenie

     luksusowy ośrodek bezpośrednio nad morzem, przy ujściu rzeki Rio Soco. Transfer z lotniska w Santo Domingo ok. 1 godz., z lotniska w Punta Cana ok. 1,5 godz.

    Plaża

     bezpośrednio przy hotelu długa, piaszczysta plaża. Leżaki i parasole na plaży bez opłaty.

    Wyposażenie

     hotel przeznaczony dla wymagających klientów stanowi część kompleksu Grand Bahia Principe La Romana, z którego infrastruktury można korzystać. W hotelu 413 pokoje, hol powitalny z recepcją, restauracja, w której serwowane są posiłki w formie bufetu, 3 restauracje a la carte (włoska, z owocami morza, azjatycka i gourmet), bar w lobby, bar z przekąskami, apteka. W zadbanym ogrodzie znajdują się 2 baseny ze słodką wodą z barem typu swim-up, 2 whirlpoole oraz bar przy plaży. Parasole oraz leżaki przy basenie bez opłaty.  Uwaga! Obiekt przeznaczony tylko dla dorosłych!

    Wyżywienie

    All Inclusive: trzy posiłki w formie bufetu, kolacja również w restauracji a la carte . Napoje bezalkoholowe oraz przekąski przez całą dobę. Przez całą dobę room service.

    Internet

      WIFI w lobby bez opłaty.

    Zakwaterowanie

     eleganckie i komfortowe pokoje. Junior suity deluxe: z kącikiem wypoczynkowym, zestawem do przygotowywania kawy/ herbaty, minibarem, zestawem do prasowania, wentylatorem sufitowym, sejfem, TV sat. WLAN (za opłatą), telefon, łazienka z prysznicem i wanną z hydromasażem, oddzielne WC, suszarka, płaszcze oraz pantofle kąpielowe, balkon lub taras z prywatnym dostępem do basenu i odcinkiem plaży. Junior suity deluxe od strony morza.

    Sport

      koszykówka, siłownia, piłka nożna, siatkówka, 2 korty tenisowe. W miarę dostępności (1 godz. dziennie): rowery, katamaran, kajaki, snorkling, tenis i stand-up-surf.

    Wellness

     za opłatą sauna i zabiegi w centrum spa w części Gran Bahia Principe La Romana.

    Rozrywka

     program animacyjny.

    Kategoria lokalna

     5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM  


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Neckermann

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Punta Cana, Dominikana

    Położenie

    luksusowy ośrodek bezpośrednio nad morzem, przy ujściu rzeki Rio Soco. Transfer z lotniska w Santo Domingo ok. 1 godz., z lotniska w Punta Cana ok. 1,5 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu długa, piaszczysta plaża. Leżaki i parasole na plaży bez opłaty.

    Wyposażenie

    hotel przeznaczony dla wymagających klientów stanowi część kompleksu Grand Bahia Principe La Romana, z którego infrastruktury można korzystać. W hotelu 413 pokoje, hol powitalny z recepcją, restauracja, w której serwowane są posiłki w formie bufetu, 3 restauracje a la carte (włoska, z owocami morza, azjatycka i gourmet), bar w lobby, bar z przekąskami, apteka. W zadbanym ogrodzie znajdują się 2 baseny ze słodką wodą z barem typu swim-up, 2 whirlpoole oraz bar przy plaży. Parasole oraz leżaki przy basenie bez opłaty. www.bahia-principe.com. Uwaga! Obiekt przeznaczony tylko dla dorosłych!

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu, kolacja również w restauracji a la carte (konieczna rezerwacja). Lokalne oraz międzynarodowe alkohole do godz. 02:00 (w dyskotece). Napoje bezalkoholowe oraz przekąski przez całą dobę. Przez całą dobę room service.

    Internet

    WIFI w lobby bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    eleganckie i komfortowe. Junior suity deluxe (A1-3A): z kącikiem wypoczynkowym, zestawem do przygotowywania kawy/ herbaty, minibarem, zestawem do prasowania, wentylatorem sufitowym, sejfem, TV sat. WLAN (za opłatą), telefon, łazienka z prysznicem i wanną z hydromasażem, oddzielne WC, suszarka, płaszcze oraz pantofle kąpielowe, balkon lub taras z prywatnym dostępem do basenu i odcinkiem plaży. Junior suity deluxe od strony morza (A1-3B).

    Sport

    koszykówka, siłownia, piłka nożna, siatkówka, 2 korty tenisowe. W miarę dostępności (1 godz. dziennie): rowery, katamaran, kajaki, snorkling, tenis i stand-up-surf.

    Wellness

    za opłatą sauna i zabiegi w centrum spa w części Gran Bahia Principe La Romana.

    Rozrywka

    program animacyjny.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann X

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Punta Cana, Dominikana

    Położenie

    luksusowy ośrodek bezpośrednio nad morzem, przy ujściu rzeki Rio Soco. Transfer z lotniska w Santo Domingo ok. 1 godz., z lotniska w Punta Cana ok. 1,5 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu długa, piaszczysta plaża. Leżaki i parasole na plaży bez opłaty.

    Wyposażenie

    hotel przeznaczony dla wymagających klientów stanowi część kompleksu Grand Bahia Principe La Romana, z którego infrastruktury można korzystać. W hotelu 413 pokoje, hol powitalny z recepcją, restauracja, w której serwowane są posiłki w formie bufetu, 3 restauracje a la carte (włoska, z owocami morza, azjatycka i gourmet), bar w lobby, bar z przekąskami, apteka. W zadbanym ogrodzie znajdują się 2 baseny ze słodką wodą z barem typu swim-up, 2 whirlpoole oraz bar przy plaży. Parasole oraz leżaki przy basenie bez opłaty. www.bahia-principe.com. Uwaga! Obiekt przeznaczony tylko dla dorosłych!

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu, kolacja również w restauracji a la carte (konieczna rezerwacja). Lokalne oraz międzynarodowe alkohole do godz. 02:00 (w dyskotece). Napoje bezalkoholowe oraz przekąski przez całą dobę. Przez całą dobę room service.

    Internet

    WIFI w lobby bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    eleganckie i komfortowe. Junior suity deluxe (A1-3A): z kącikiem wypoczynkowym, zestawem do przygotowywania kawy/ herbaty, minibarem, zestawem do prasowania, wentylatorem sufitowym, sejfem, TV sat. WLAN (za opłatą), telefon, łazienka z prysznicem i wanną z hydromasażem, oddzielne WC, suszarka, płaszcze oraz pantofle kąpielowe, balkon lub taras z prywatnym dostępem do basenu i odcinkiem plaży. Junior suity deluxe od strony morza (A1-3B).

    Sport

    koszykówka, siłownia, piłka nożna, siatkówka, 2 korty tenisowe. W miarę dostępności (1 godz. dziennie): rowery, katamaran, kajaki, snorkling, tenis i stand-up-surf.

    Wellness

    za opłatą sauna i zabiegi w centrum spa w części Gran Bahia Principe La Romana.

    Rozrywka

    program animacyjny.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Punta Cana, Dominikana

    Położenie

    luksusowy ośrodek bezpośrednio nad morzem, przy ujściu rzeki Rio Soco. Transfer z lotniska w Santo Domingo ok. 1 godz., z lotniska w Punta Cana ok. 1,5 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu długa, piaszczysta plaża. Leżaki i parasole na plaży bez opłaty.

    Wyposażenie

    hotel przeznaczony dla wymagających klientów stanowi część kompleksu Grand Bahia Principe La Romana, z którego infrastruktury można korzystać. W hotelu 413 pokoje, hol powitalny z recepcją, restauracja, w której serwowane są posiłki w formie bufetu, 3 restauracje a la carte (włoska, z owocami morza, azjatycka i gourmet), bar w lobby, bar z przekąskami, apteka. W zadbanym ogrodzie znajdują się 2 baseny ze słodką wodą z barem typu swim-up, 2 whirlpoole oraz bar przy plaży. Parasole oraz leżaki przy basenie bez opłaty. www.bahia-principe.com. Uwaga! Obiekt przeznaczony tylko dla dorosłych!

    Dostęp do internetu

    WIFI w lobby bez opłaty.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Karty kredytowe

    MasterCard, Visa.

    Zakwaterowanie

    eleganckie i komfortowe. Junior suity deluxe (A1-3A): z kącikiem wypoczynkowym, zestawem do przygotowywania kawy/ herbaty, minibarem, zestawem do prasowania, wentylatorem sufitowym, sejfem, TV sat. WLAN (za opłatą), telefon, łazienka z prysznicem i wanną z hydromasażem, oddzielne WC, suszarka, płaszcze oraz pantofle kąpielowe, balkon lub taras z prywatnym dostępem do basenu i odcinkiem plaży. Junior suity deluxe od strony morza (A1-3B).

    Sport

    koszykówka, siłownia, piłka nożna, siatkówka, 2 korty tenisowe. W miarę dostępności (1 godz. dziennie): rowery, katamaran, kajaki, snorkling, tenis i stand-up-surf.

    Wellness

    za opłatą sauna i zabiegi w centrum spa w części Gran Bahia Principe La Romana.

    Rozrywka

    program animacyjny.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu, kolacja również w restauracji a la carte (konieczna rezerwacja). Lokalne oraz międzynarodowe alkohole do godz. 02:00 (w dyskotece). Napoje bezalkoholowe oraz przekąski przez całą dobę. Przez całą dobę room service.


    Mapa Hotelu Luxury Bahia Principe Bouganville
    Zdjęcia lokalizacji (Dominikana / La Romana)
    Wyspa Sanoa to obowiązkowa wycieczka fakultatywna podczas wakacji na Dominikanie
    Punta Cana, wakacje all inclusive na Dominikanie
    Niesamowita zatoka na półwyspie Samana na Dominikanie
    Wakacje na Dominikanie, wycieczka do Santo Domingo
    Rejs na Cayo Paraiso, luksusowa wycieczka fakultatywna z Dominikany
    Kulinarne szaleństwo na Dominikanie
    Wodospady Damajagua to jedna z większych atrakcji Dominikany
    Wiktoriańska zabudowa Puerto Plata - Dominikana

    Opinie o Hotelu Luxury Bahia Principe Bouganville

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Po prostu doskonały! Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville to - jak sama nazwa wskazuje - bardzo luksusowy ośrodek, dopracowany w każdym calu. Przyjmuje wyłącznie gości dorosłych, więc pełen relaks gwarantowany. Do tego przepiękna plaża tuż przy hotelu aż zachęca żeby na niej wypoczywać... Pokoje są bardzo gustownie urządzone, zresztą jak wszystkie wnętrza. I oczywiście super jedzenie - różne wymyślne potrawy. Za namową konsultantki Traveligo wybraliśmy Dominikanę na naszą podróż poślubną i naprawdę nie żałujemy :-)

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.7
    zdecydowanie polecam

    wpaniałe 14 dni na spokojnej, słonecznej Dominikanie! Jesteśmy starszym małżeństwem i wybraliśmy hotel Bahia Principe Bougenville ze względu na wysokie opinie i fakt, że hotel nie przyjmuje dzieci. Zawsze nam zależy na wypoczynku pełnym relaksu. Sam hotel na bardzo wysokim poziomie, dobra obsługa, ogromny wybór ryb, owoców morza, warzyw, świeżych owoców. Pokoje bardzo przestronne i urządzone w przyjemnym, kolonialnym stylu. Polecamy!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7

    Luxury Bahia Principe Bouganville - możliwości zakwaterowania:

    Junior Suite de Luxe MDL
    Junior Suite de Luxe Ocean Front LUXOF
    junior suite pool side luxps
    Junior Suite z widokiem na morze
    Junior Suite - De Luxe Widok na morze
    Junior Suite
    Juniorsuite De Luxe
    Juniorsuite Deluxe Oceanf
    Juniorsuite Deluxe Pool

    Luxury Bahia Principe Bouganville - Możliwości wyżywienia:


    Luxury Bahia Principe Bouganville - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00