cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
  • Hotel Now Larimar, Punta Cana
1 / 21
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
16.12 - 24.12
już od 6202 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.03 - 24.03
już od 5895 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Now Larimar
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Now Larimar
star 5

Dominikana: Punta Cana
Ocena hotelu Now Larimar:
4.5 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Now Larimar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 marca 2020

Hotel Now Larimar w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 48 km od Higuey
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • bankomat
  • sklep z pamiątkami: za opłatą
  • sklepy: za opłatą
  • kantor
  • fryzjer: za opłatą
  • lekarz: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • usługi konsjerża
  •  sale konferencyjne: 8
  • centrum biznesowe: za opłatą
  • amfiteatr

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

728

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com

Dla dzieci

  • miniklub: 3-12 lat
  • klub dla nastolatków: 13-17 lat
  • plac zabaw
  •  pokój gier i zabaw
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  •  basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia 
  • aqua aerobik
  • siatkówka plażowa
  • łucznictwo
  •  żeglowanie
  • kajaki
  •  snorkeling
  • łaźnia parowa
Płatne
  • szkoła nurkowania PADI: w ofercie firm zewnętrznych
  • 2 korty tenisowe
  •  lekcje gry w tenisa
  • strefa spa 
  • sauna fińska 
  • spa shower 
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • golf: ok. 2 km od hotelu

rozrywka

  • kręgle za opłatą
  • kasyno
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • zajęcia taneczne
  • muzyka na żywo
  • bilard
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny ROZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy deluxe Preferred Club ROX4
  • 1-4 os.
  • ok. 46 m2
  • widok na ogród
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • room service: codziennie 24 h
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • pakiet Preferred Club: prywatny check-in i check-out, serwis konsjerża, dostęp do prywatnego basenu i lounge, upgrade minibaru, śniadanie kontynentalne, popołudniowe ciepłe i zimne przekąski oraz wykwintne desery i alkohole w lounge, dostęp do komputera w prywatnym lounge, codzienna prasa
Pokój 2-osobowy deluxe Preferred Club ROX5
  • 1-4 os.
  • ok. 46 m2
  • ograniczony widok na morze
  • taras: z jacuzzi, z miejscami do siedzenia
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • room service: codziennie 24 h
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • pakiet Preferred Club: prywatny check-in i check-out, serwis konsjerża, dostęp do prywatnego basenu i lounge, upgrade minibaru, śniadanie kontynentalne, popołudniowe ciepłe i zimne przekąski oraz wykwintne desery i alkohole w lounge, dostęp do komputera w prywatnym lounge, codzienna prasa
Pokój 2-osobowy deluxe ROX1
  • 1-4 os.
  • ok. 46 m2
  • widok na ogród
  • room service: codziennie 24 h
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy deluxe ROX2
  • 1-4 os.
  • ok. 46 m2
  • ograniczony widok na morze
  • room service: codziennie 24 h, w cenie
  • balkon: z miejscami do siedzenia
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy deluxe ROX3
  • 1-4 os.
  • ok. 46 m2
  • widok na basen
  • room service: codziennie 24 h, w cenie
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy deluxe z widokiem na ogród ROG1
  • 1-3 os.
  • ok. 46 m2
  • od strony lądu lub ogrodu
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • room service: codziennie 24 h, w cenie
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem w pokoju lub na balkonie/tarasie
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z jacuzzi, z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy deluxe swim-up ROX6
  • 1-3 os.
  • ok. 46 m2
  • widok na ogród
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • room service: codziennie 24 h, w cenie
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem w pokoju lub na balkonie/tarasie
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • taras: z miejscami do siedzenia, bezpośredni dostęp do basenu

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu, a la carte
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte
  • przekąski: 24 h, przekąski o północy, ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 24 h
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 11
  • główna restauracja „Carnival Internationale Café": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Barefoot Grill": rodzaje kuchni: dania z grilla, raz w tygodniu, na plaży
  • restauracja „Bluewater Grill": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, dania z grilla, a la carte, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „Castaways (tylko dla gości pokojów Preferred Club)": a la carte, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „Mercure": 18+, rodzaje kuchni: francuska, a la carte, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „Spice": rodzaje kuchni: azjatycka, teppanyaki, a la carte, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „Tamarindo": rodzaje kuchni: meksykańska, a la carte, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „Capers (Now Garden)": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, w cenie, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Barefoot Grill (Now Garden)": rodzaje kuchni: dania z grilla, a la carte, w cenie, kilka razy w tygodniu
  • restauracja gourmet „La Trattoria (Now Garden)": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, w cenie, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • główna restauracja „Windows (Now Garden)": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, w cenie, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 11
  • kawiarnia „Coco Café"
  • lounge bar „Eclipse Night Club"
  • bar „The Mix"
  • bar w lobby „Moments"
  • bar „The Reef" (tylko dla gości pokojów Preferred Club)
  • bar „Scores"
  • bar „Showtime"
  • bar przy zewnętrznym basenie „Tortuga"
  • bar typu swim-up „Splash (tylko dla gości pokojów Preferred Club)"
  • bar przy zewnętrznym basenie (tylko dla gości pokojów Preferred Club)
  • bar na plaży „Coconut Coast Beach Bar": w cenie
  • Dodatkowe informacje
  •  kolacja przy świecach: wymagana rezerwacja, za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Punta Cana

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    BRAK

    opis hotelu

    Na terenie hotelu znajduje się: 5 basenów, 7 restauracji, kawiarnia, 7 barów, room service (24h), pralnia (płatna), kantor, wypożyczalnia samochodów (płatna), sklepy, parking, opieka medyczna (na życzenie, płatna), przechowalnia bagaży, centrum biznesowe, 10 sal konferencyjnych, centrum biznesowe

    internet

    Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne

    plaża

    Przy hotelu. Parasole, leżaki.

    pokoje

    Wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienki (prysznic, wanna i suszarka do włosów, waga), sejf, budzik, TV, telefon, żelazko i deska do prasowania, zestaw do kawy/herbaty, balkon lub taras. Typy pokoi: w kilku budynkach: Deluxe Pool View dla max 3 os. (sypialnia z małą częścią wypoczynkową, jacuzzi w łazience, widok na ogród, basen lub morze) , Deluxe Tropical View (sypialnia z małą częścią wypoczynkową, jacuzzi w łazience, widok na ogród, basen lub morze) , Deluxe Family Room dla max 4 os. (2 pokoje, sypialnia z małą częścią wypoczynkową, jacuzzi w łazience, widok na ogród, basen lub morze) , Preferred Club Deluxe Pool View dla max 3 os. (sypialnia z częścią wypoczynkową, jacuzzi w łazience i na balkonie/tarasie, widok na ogród, basen lub morze, dodatkowy pakiet usług) , Preferred Club Deluxe Tropical View dla max 3 os. (sypialnia z częścią wypoczynkową, jacuzzi w łazience i na balkonie/tarasie, widok na ogród, basen lub morze, dodatkowy pakiet usług) , Preferred Club Master Suite dla max 3 os. (sypialnia z częścią wypoczynkową, jacuzzi w łazience i na balkonie/tarasie, widok na ogród, basen lub morze, dodatkowy pakiet usług) , Preferred Club Deluxe Partial Ocean View (sypialnia z częścią wypoczynkową, jacuzzi w łazience i na balkonie/tarasie, widok na ogród, basen lub morze, dodatkowy pakiet usług)

    Wyżywienie

    7 restauracji, 5 a'la carte, 7 barów. Dodatkowo goście mogą bezpłatnie korzystać z barów i restauracji w hotelu NOW GARDEN All Inclusive Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja, w formie bufetu w restauracji głównej , przekąski w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: soków ze świeżych owoców, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych - płatne. Wymagana rezerwacja.

    z myślą o dzieciach

    Mini klub dla dzieci w wieku 3-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, animacje i zajęcia, plac zabaw, brodzik, Core Zone (od 13 do 17 lat), menu i krzesełka w restauracji

    w cenie

    2 korty tenisowe, koszykówka, siatkówka plażowa, tenis stołowy, aerobik, lekcje tańca, lekcje hiszpańskiego, animacje, bilard, pokój gier, night club, bungee, siłownia

    płatne

    centrum SPA , kasyno , sporty wodne na plaży , lekcje tenisa , kręgle , dojazd do pola golfowego i sprzęt do gry w golfa

    Aktualizacja opisu

    06.09.2016 13:48

    usługi dostępne w hotelu

    Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Golf Mini Klub Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Położony na przylądku Punta Cana, ok. 20 min. jazdy od lotniska, w otoczeniu palm.

    PLAŻA

    Bezpośrednio przy przepięknej piaszczystej plaży z białym piaskiem. Leżaki i parasole bezpłatnie

    HOTEL

    Obiekt położony przy  szerokiej piaszczystej plaży, w otoczeniu tropikalnego ogrodu. Hotel utrzymany jest w stylu karaibskim i oferuje gościom liczne rozrywki i zajęcia sportowe.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, lobby, restauracja główna, 6 restauracji tematycznych, 10 barów, taras słoneczny, fryzjer, minimarket, pralnia, kasyno, kantor, WiFi odpłatnie w lobby. Mini klub dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, odpłatna opieka nad dziećmi, sala konferencyjna, amfiteatr, dyskoteka, klub nocny. Leżaki, parasole bezpłatnie Sport i rozrywka Bezpłatnie:  5 basenów, 2 jacuzzi, basen dla dzieci, 2 korty tenisowe, aerobik, siatkówka plażowa, łucznictwo, baseball, ścianka wspinaczkowa, bilard, koszykówka,  Adua aerobik, windsurfing, kajaki, wstępna lekcja nurkowania w basenie, kino plażowe, lekcje tańca, dzienny program animacyjny dla dzieci i dorosłych i wieczorne programy rozrywkowe Odpłatnie: motorowe sporty wodne na plaży, wędkarstwo, golf ( w pobliżu), kręgle, jazda konna

    ZAKWATEROWANIE

    Liczba pokojów: 730 Pokój Deluxe ok. 46 m2: klimatyzacja, wentylator, balkon, łazienka z prysznicem i hydromasażem, WC, suszarka do włosów, sejf, żelazko, deska do prasowania, ekspres do kawy, minibar (woda , piwo,  napoje), telewizor TVsat,  telefon.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski 24 h, lody, kawa, herbata, ciastka, owoce, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 24 h (W terminie 31.12. w cenie zawarta kolacja sylwestrowa)

    INFORMACJE DODATKOWE

    *    Banki są otwarte od 8.30 do 15.00 lub 18.00, w soboty i niedziele są zamknięte. Akceptowane są karty kredytowe: VISA, MasterCard, American Express i Diners Club. Bankomaty są dostępne właściwie w każdym miejscu, bezpieczne są tylko te w strefie turystycznej. *    Można wymienić dolary lub euro w bankach, kantorach, hotelach. Wymiana pieniędzy na ulicy nie jest bezpieczna. Najlepiej płacić gotówką w dolarach amerykańskich. Pieniądze i karty kredytowe, a także paszporty i inne dokumenty osobiste najbezpieczniej pozostawiać w skrytkach hotelowych (dopuszczalne jest posługiwanie się fotokopią paszportu). Nie należy wychodzić z hotelu z większą ilością gotówki. http://www.caribeclubprincess.com/ Akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydentaubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Transfer na zamówienie. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia kosztów rezygnacji i od chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, karty turystycznej 10 usd. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

        Od obywateli polskich wjeżdżających na terytorium Dominikany nie wymaga się wizy wjazdowej   Karta turystyczna kosztuje ok. 10 USD, aby uniknąć kolejki do kasy na lotnisku najlepiej opłacić ją przed  wylotem na stronie https://www.dgii.gov.do/Tturistaweb/. Posiadacz takiej karty może przebywać na terenie kraju 30 dni. Po 30 dniach należy uiścić dodatkową opłatę za okres za okres powyżej 30 dni. Łącznie obywatel polski może przebywać na terenie Dominikany do 90 dni.    Paszport obywatela polskiego musi być ważny przy wjeździe oraz wyjeździe z Dominikany.     Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient jest odpowiedzialny za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatoraKAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/dominikana


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann X

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Punta Cana, Dominikana

    Położenie

    luksusowy ośrodek położony bezpośrednio nad morzem. Transfer z lotniska w Punta Cana ok. 40 minut, transfer z lotniska w Santo Domingo ok. 2,5 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy piaszczystej plaży Bavaro. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży bez opłaty.

    Wyposażenie

    hotel dla wymagających gości należący do sieci "AM Resorts" z 540 pokojami, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, 4 restauracje a la carte (francuska, azjatycka, meksykańska, włoska, z potrawami z grilla, z owocami morza), 11 barów (w tym bary serwujące marki premium), bar z przekąskami na plaży, pasaż ze sklepami, punkt medyczny. W pięknie zaprojektowanym ogrodzie znajduje się 5 basenów i 2 whirlpoole. Obsługa kelnerska przy basenie i na plaży. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie wliczone w cenę. www.nowresorts.com

    All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu (w południe i wieczorem także w restauracji à la carte; bez konieczności wcześniejszej rezerwacji). Lokalne i importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Codziennie uzupełniany mini bar (soki, woda, napoje bezalkoholowe, piwo). Room service przez całą dobę. Brak opasek All Inclusive.

    Internet

    WiFi w lobby i pokojach bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    komfortowe. Pokoje deluxe tropical view (A1-3A): ok. 42 m kw., kącik do siedzenia, ekspres do kawy, minibar (uzupełniany codziennie), klimatyzacja, sejf, TV, radio, odtwarzacz DVD, internet, telefon, łazienka z wanną z whirlpoolem, prysznic, WC, suszarka, płaszcz i pantofle kąpielowe, balkon lub taras. Pokoje deluxe z widokiem na basen (A1-3G). Pokoje deluxe z widokiem na morze (A1-3E). Wariant ekonomiczny (A1-3S): ok. 40 m kw., w oddzielonej części, z oddzielnym basenem, dalej od plaży. Pokoje run of the house (A1-2R). Pokoje deluxe komfort (A1-3K): na wyższych piętrach. Pokoje deluxe rodzinne (A2-4F):ok. 82 m kw.; składające się z 2 pomieszczeń. Pokoje deluxe Preferred Club (A1-3B): ok. 54 m kw., dodatkowo z przywilejami serwisu dla VIP i z whirlpoolem na tarasie. Pokoje deluxe Preferred Club z widokiem na basen (A1-2H). Pokoje deluxe Preferred Club z widokiem na morze (A1-3D). Master suity Preferred Club (A1-2C): przestronniejsze, z widokiem na morze. Preferred Club: oddzielny check-in, osobisty concierge, internet bez opłaty, rozszerzona oferta z minibaru, oddzielne lobby dla VIP-ów, wydzielony basen z whirlpoolem.

    Sport

    aerobik, koszykówka, siłownia, lekcje hiszpańskiego, tenis, tenis stołowy, kursy tańca, siatkówka, niemotorowe sporty wodne. Za opłatą wędkowanie na pełnym morzu, bowling, jazda konno i pole golfowe w pobliżu.

    Wellness

    za opłatą zabiegi i masaże w hotelowym spa.

    Dzieci

    mini klub dla dzieci (3-12 lat) i klub dla nastolatków (13-17 lat); za opłatą opieka nad małymi dziećmi.

    Rozrywka

    programy animacyjne i sportowe, wieczorne pokazy, kasyno.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Punta Cana, Dominikana

    Położenie

    luksusowy ośrodek położony bezpośrednio nad morzem. Transfer z lotniska w Punta Cana ok. 40 minut, transfer z lotniska w Santo Domingo ok. 2,5 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy piaszczystej plaży Bavaro. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży bez opłaty.

    Wyposażenie

    hotel dla wymagających gości należący do sieci "AM Resorts" z 540 pokojami, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, 4 restauracje a la carte (francuska, azjatycka, meksykańska, włoska, z potrawami z grilla, z owocami morza), 11 barów (w tym bary serwujące marki premium), bar z przekąskami na plaży, pasaż ze sklepami, punkt medyczny. W pięknie zaprojektowanym ogrodzie znajduje się 5 basenów i 2 whirlpoole. Obsługa kelnerska przy basenie i na plaży. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie wliczone w cenę. www.nowresorts.com

    Dostęp do internetu

    WiFi w lobby i pokojach bez opłaty.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Karty kredytowe

    Amex, MasterCard, Visa.

    Zakwaterowanie

    komfortowe. Pokoje deluxe tropical view (A1-3A): ok. 42 m kw., kącik do siedzenia, ekspres do kawy, minibar (uzupełniany codziennie), klimatyzacja, sejf, TV, radio, odtwarzacz DVD, internet, telefon, łazienka z wanną z whirlpoolem, prysznic, WC, suszarka, płaszcz i pantofle kąpielowe, balkon lub taras. Pokoje deluxe z widokiem na basen (A1-3G). Pokoje deluxe z widokiem na morze (A1-3E). Wariant ekonomiczny (A1-3S): ok. 40 m kw., w oddzielonej części, z oddzielnym basenem, dalej od plaży. Pokoje run of the house (A1-2R). Pokoje deluxe komfort (A1-3K): na wyższych piętrach. Pokoje deluxe rodzinne (A2-4F):ok. 82 m kw.; składające się z 2 pomieszczeń. Pokoje deluxe Preferred Club (A1-3B): ok. 54 m kw., dodatkowo z przywilejami serwisu dla VIP i z whirlpoolem na tarasie. Pokoje deluxe Preferred Club z widokiem na basen (A1-2H). Pokoje deluxe Preferred Club z widokiem na morze (A1-3D). Master suity Preferred Club (A1-2C): przestronniejsze, z widokiem na morze. Preferred Club: oddzielny check-in, osobisty concierge, internet bez opłaty, rozszerzona oferta z minibaru, oddzielne lobby dla VIP-ów, wydzielony basen z whirlpoolem.

    Sport

    aerobik, koszykówka, siłownia, lekcje hiszpańskiego, tenis, tenis stołowy, kursy tańca, siatkówka, niemotorowe sporty wodne. Za opłatą wędkowanie na pełnym morzu, bowling, jazda konno i pole golfowe w pobliżu.

    Wellness

    za opłatą zabiegi i masaże w hotelowym spa.

    Dzieci

    mini klub dla dzieci (3-12 lat) i klub dla nastolatków (13-17 lat); za opłatą opieka nad małymi dziećmi.

    Rozrywka

    programy animacyjne i sportowe, wieczorne pokazy, kasyno.

    All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu (w południe i wieczorem także w restauracji a la carte; bez konieczności wcześniejszej rezerwacji). Lokalne i importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Codziennie uzupełniany mini bar (soki, woda, napoje bezalkoholowe, piwo). Room service przez całą dobę. Brak opasek All Inclusive.


    Mapa Hotelu Now Larimar
    Zdjęcia lokalizacji (Dominikana / Punta Cana)
    Wyspa Sanoa to obowiązkowa wycieczka fakultatywna podczas wakacji na Dominikanie
    Punta Cana, wakacje all inclusive na Dominikanie
    Niesamowita zatoka na półwyspie Samana na Dominikanie
    Wakacje na Dominikanie, wycieczka do Santo Domingo
    Rejs na Cayo Paraiso, luksusowa wycieczka fakultatywna z Dominikany
    Kulinarne szaleństwo na Dominikanie
    Wodospady Damajagua to jedna z większych atrakcji Dominikany
    Wiktoriańska zabudowa Puerto Plata - Dominikana
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Now Larimar

    4.1
    polecam

    Jestem bardzo zadowolony z wyboru hotelu Now Larimar Punta Cana na moje zimowe wakacje. Hotel jest spory, oferuje doskonałe jedzenie i duży wybór restauracji ala carte, do tego ma piękne baseny i jest blisko położony od plaży z pudrowym piaskiem. Pokoje wymagają dopracowania jak również serwis sprzątający. Poza tym obsługa miła, uśmiechnięta i dobrze sobie radzi z językiem angielskim. Przyjemne relaksujące wakacje na egzotycznej Dominikanie w środku zimy, serdecznie polecam i pozdrawiam!

    POLECAM:
    singlom, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Now Larimar Punta Cana zachwycił nas pod każdym względem - ogromny ośrodek, mnóstwo atrakcji, barów, restauracji, piękny zielony ogród, przyjemne duże pokoje urządzone z wielką dbałością o każdy szczegół. To był naprawdę udany wyjazd, a sama Dominikana na długo pozostanie w naszej pamięci!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Now Larimar:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      4.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      i sport
      4.9
    • Obsługa
      4.9
    HolidayCheck
    Ocena Now Larimar:
    4.9 / 6

    Supa 2017-12-16
    Szczegóły oceny hotelu Now Larimar:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Pięćgwiazdek 2008-08-22
    Szczegóły oceny hotelu Now Larimar:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Nowy, elegacki i nowocześnie urzadzony hotel z bardzą miłą obsługą, blisko centrum i lotniska. Napra...
    więcej

    5.8
    Jako całość to niezły kompleks 2012-10-10
    Szczegóły oceny hotelu Now Larimar:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    5.0
    Hotel Now Larimar Punta Cana! Polecam! 2013-04-16
    Szczegóły oceny hotelu Now Larimar:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Polecam świetny hotel 2015-01-23
    Szczegóły oceny hotelu Now Larimar:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.8
    Problemy z wodą 2015-12-02
    Szczegóły oceny hotelu Now Larimar:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Super święta 2015-12-26
    Szczegóły oceny hotelu Now Larimar:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    Najlepsza plaża w Bavaro a przeszedłem 5 km w jedną i drugą stronę - restauracje ala carte super obs...
    więcej

    6.0
    Now Larimal Punta Cana 2016-01-02
    Szczegóły oceny hotelu Now Larimar:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Nieduzy hotel w Punta Cana (w porownaniu do grand Paladium). Transfer okolo 20 min z lotniska. W h...
    więcej

    5.9
    Styczeń 2016 2016-03-25
    Szczegóły oceny hotelu Now Larimar:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Cała prawda o "cudownym" Larimar i Dominikanie. 2016-05-25
    Szczegóły oceny hotelu Now Larimar:
    • Lokalizacja
      3.2
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      3.8
    • Obsługa
      5.0

    Po Meksyku i Kubie, Dominikana to były moje trzecie karaiby (niestety najdroższe), a więc mam co por...
    więcej

    3.9
    Wielkie rozczarowanie, nie wart tej ceny! 2018-02-27
    Szczegóły oceny hotelu Now Larimar:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      1.0

    3.0

    Now Larimar - możliwości zakwaterowania:

    dbl deluxe garden view
    dbl preferred club deluxe tropical view
    Deluxe Garden Swim Up
    PC Deluxe Partial Oceanvi
    Deluxe Gardenview
    Deluxe Partial Ocean
    Deluxe Tropical
    Pref.Club Deluxe Pool Vie
    Family Room
    Pref.Club Deluxe Tropical
    Deluxe Pool View
    Promo Room
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie

    Now Larimar - Możliwości wyżywienia:


    Now Larimar - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Now Larimar? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00