cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
  • Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf, Teneryfa
1 / 20
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
19.06 - 22.06
już od 1169 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
26.06 - 29.06
już od 1037 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sandos San Blas Nature Resort & Golf
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf
star 5

Hiszpania: Teneryfa
Ocena hotelu Sandos San Blas Nature Resort & Golf:
4.9 / 5
Średnia z 6 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sandos San Blas Nature Resort & Golf:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Jakość
    do ceny
    4.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 26 czerwca 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sandos San Blas Nature Resort & Golf to bardzo stylowy i ekologiczny hotel usytuowany w kameralnej miejscowości San Miguel, na terenie rezerwatu przyrody. Polecamy dla bardzo wymagających osób, miłośników plażowania, na romantyczne wakacje oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na bardzo bogatą infrastrukturę - także dla najmłodszych (brodzik, plac zabaw, mini klub i zajęcia sportowe i animacje). Pobyt w hotelu Sandos san Blas Nature Resort & Golf to gwarancja udanych wakacji na przepięknej Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w San Miguel, na terenie rezerwatu przyrody, około 13 km od największego kurortu Teneryfy - Playa de las Americas, przy naturalnej, publicznej plaży San Blas z krystalicznie czystą wodą (leżaki i parasole gratis)
  • na terenie hotelu multimedialne muzeum z historią i przyrodą Wysp Kanaryjskich
  • bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, centrum SPA i wellness, wysoki standard zakwaterowania, wi fi gratis

Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf w ofercie Biura podróży:

Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sandos San Blas Nature Resort & Golf to bardzo stylowy i ekologiczny hotel usytuowany w kameralnej miejscowości San Miguel, na terenie rezerwatu przyrody. Polecamy dla bardzo wymagających osób, miłośników plażowania, na romantyczne wakacje oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na bardzo bogatą infrastrukturę - także dla najmłodszych (brodzik, plac zabaw, mini klub i zajęcia sportowe i animacje). Pobyt w hotelu Sandos san Blas Nature Resort & Golf to gwarancja udanych wakacji na przepięknej Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w San Miguel, na terenie rezerwatu przyrody, około 13 km od największego kurortu Teneryfy - Playa de las Americas, przy naturalnej, publicznej plaży San Blas z krystalicznie czystą wodą (leżaki i parasole gratis)
  • na terenie hotelu multimedialne muzeum z historią i przyrodą Wysp Kanaryjskich
  • bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, centrum SPA i wellness, wysoki standard zakwaterowania, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:

Resortowy hotel wybudowany w 2008 roku, zlokalizowany w spokojnej okolicy, w pierwszej linii od oceanu. Hotel znajduje się na terenie rezerwatu przyrody. Sklepy, restauracje i bary w pobliżu hotelu. Do lotniska Reina Sofia ok. 8km.
Plaża:

Do plaży San Blas (piaszczysta, czarny piasek i drobne kamyki) ok. 50 m (przejście przez ulicę). Leżaki i parasole na plaży płatne ok. 8Eur/komplet.
Do dyspozycji gości:

Lobby z recepcją, restauracja bufetowa, restauracja à la carte, bary, 6 basenów i brodzik (2 z wodą słodką, 2 podgrzewane sezonowo), tarasy słoneczne z leżakami i parasolami, plac zabaw, miniklub, sklep. Multimedialne centrum rezerwatu przyrody.
Pokoje:

Hotel oferuje zakwaterowanie w 331 pokojach różnego typu. Wszystkie przestronne, klimatyzowane, elegancko urządzone, z łazienką (wanna z hydromasażem/prysznic, suszarka do włosów), TV-sat, telefonem, czajnikiem, sejfem (płatny).
Pokój Deluxe (pow. ok. 33 m2) - dla max. 3 osób. Istnieje możliwość dopłaty do pokoju z widokiem na ocean.
Suite (pow. ok. 66m2) - dla max. 4 osób w układzie 2+2. Dwie łazienki, łóżko balijskie.
Wyżywienie:

All inclusive: Śniadania, obiady i obiadokolacje w formie bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w otwartych barach i restauracjach hotelu w godz. 8:00-23:00. Przekąski: kanapki, sałatki, ciasta, owoce, soki, kawa, herbata w godz. 11-12:00 oraz 16-18:00. Lody w barze przy basenie w godz. 10-18:00. Nocne przekąski - kanapki, bułki, ciasta i soki w godz. 22:30-23:30. W restauracji "La Proa" można skosztować specjalnego menu, gdzie wymagana jest wcześniejsza rezerwacja w recepcji.
Program sportowy i animacyjny:

Hotel oferuje bogaty program animacyjny: zajęcia sportowe (aerobik, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, gimnastyka w wodzie). Płatne: boisko sportowe, kort tenisowy, wypożyczalnia rowerów, bilard, spa (basen kryty z hydromasażem, sauna, masaże i bicze wodne).
Internet:

WiFi na terenie hotelu gratis.
Kategoria lokalna:

*****
Naszym zdaniem:

Ten ekskluzywny, nowocześnie zaprojektowany hotel z sieci Sandos, jest idealnym miejscem wypoczynku dla każdego.Oryginalna architektura, subtropikalny ogród i bliskość oceanu zapewnią każdemuprzyjemne wakacje!
Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, asystę przedstawiciela Rainbow na lotniskach lokalnych, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (wersja standard: NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne

TENERYFA

Wycieczki lokalne i atrakcje

Teneryfa w pigułce
To idealna propozycja dla wszystkich, którzy chcą połączyć zwiedzanie wyspy z wizytą w Loro Parku. Wycieczkę rozpoczniemy od Los Gigantes, gdzie zobaczymy imponujący cud natury - największe klify Teneryfy. Następnie malowniczą trasą dotrzemy do najpiękniejszego punktu widokowego na wyspie, skąd roztacza się widok na urocze miasteczko Garachico, nazywane "Pompejami Teneryfy". W miejscowości Icod de Los Vinos, która będzie naszym kolejnym przystankiem, czeka nas mnóstwo atrakcji - zobaczymy Drago Millenario, czyli najstarszy okaz drzewa smoczego na świecie, zachwycimy się tradycyjną kanaryjską architekturą a także posmakujemy lokalnych alkoholi podczas degustacji! Na zakończenie czeka nas wizyta w Loro Parku - najlepszym w Europie ogrodzie zoologiczno - botanicznym, gdzie zachwycimy się fantastycznymi pokazami z udziałem zwierząt (CENA NIE OBEJMUJE BILETU WSTĘPU DO LORO PARQUE - OS DOROSŁA 35 EURO, DZIECKO 25 EURO) CENA: ok. 39 EUR/os dorosła, ok. 22 Eur/dziecko do 11 lat.
Wulcan Teide Masca - bus
Zapraszamy do wpisanego na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO Parku Narodowego Teide, który obejmuje ogromny krater wulkanu o średnicy 14 kilometrów. Monumentalny stożek Pico del Teide o wysokości 3718 m n.p.m. to najwyższy szczyt Hiszpanii i zarazem trzeci największy czynny wulkan na świecie. Księżycowy krajobraz Parku tworzą niezwykłe, kolorowe formacje skalne - bazaltowe, pumeksowe oraz zastygłe strumienie lawy spływające po stokach. Dla tych, którzy chcieliby zobaczyć El Teide jeszcze lepiej z bliska proponujemy wjazd kolejką linową na 3555 m n.p.m. (płatne dodatkowo ok. 27 EUR/os.). Podczas wycieczki zwiedzimy również położoną w zielonych górach Teno miejscowość Masca, którą podobno mieli założyć piraci. National Geographic uznał Mascę za jedno z najpiękniejszych miejsc na świecie. CENA: ok. 50 EUR/os dorosła, ok. 25 Eur/dziecko do 11 lat.
Skarby Północy
Całodzienna wycieczka objazdowa po Teneryfie, prezentująca najbardziej urokliwe i tradycyjne miejsca wyspy. Pierwszym punktem będzie "kanaryjska Częstochowa", czyli Candelaria z Bazyliką Matki Boskiej Gromniczej. Następnie odwiedzimy dwie stolice - współczesną, czyli Santa Cruz, oraz pierwszą, zabytkową - La Lagunę. La Laguna to najpiękniejsze miasto Teneryfy z fantastycznie zachowaną kolonialną starówką, wpisaną na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwieńczeniem wycieczki będzie spacer wąskimi uliczkami miasteczka Orotava, który zaprowadzi nas do najpiękniejszego budynku Teneryfy - Domu z Balkonami. CENA: ok. 50 EUR/os dorosła, ok. 35 Eur/dziecko do 11 lat.
Katamaran
3-godzinny rejs katamaranem wzdłuż południowego wybrzeża Teneryfy to okazja do relaksu i podziwiania wielorybów i delfinów w ich naturalnym środowisku. Podczas wycieczki zatrzymamy się w zatoce, gdzie będzie czas na morskie kąpiele oraz snorkeling i podglądanie podwodnego życia. CENA: ok. 41 EUR/os dorosła, ok. 20,5 Eur/dziecko do 11 lat.
La Gomera - BUS
Całodniowa wycieczka na wyspę La Gomerę - kameralną i spokojną sąsiadkę Teneryfy. W programie m. in. wizyta w zabytkowej stolicy San Sebastian, gdzie znajduje się dom Krzysztofa Kolumba, odwiedziny na plantacji kanaryjskich bananów, gdzie dowiecie się Państwo, jak wygląda proces ich hodowli, oraz wizyta w Parku Narodowym Garajonay (lista UNESCO), gdzie zobaczymy największy na świecie, tajemniczy i spowity mgłą las wawrzynowy CENA: ok. 85 EUR/os dorosła, ok. 43 Eur/dziecko do 11 lat.
Teide Masca Jeep Safari

Zapraszamy do wpisanego na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO Parku Narodowego Teide, który obejmuje ogromny krater wulkanu o średnicy 14 kilometrów. Monumentalny stożek Pico del Teide o wysokości 3718 m n.p.m. to najwyższy szczyt Hiszpanii i zarazem trzeci największy czynny wulkan na świecie. Księżycowy krajobraz Parku tworzą niezwykłe, kolorowe formacje skalne - bazaltowe, pumeksowe oraz zastygłe strumienie lawy spływające po stokach. Dla tych, którzy chcieliby zobaczyć El Teide jeszcze lepiej z bliska proponujemy wjazd kolejką linową na 3555 m n.p.m. (płatne dodatkowo ok. 27 EUR/os.). Podczas wycieczki zwiedzimy również położoną w zielonych górach Teno miejscowość Masca, którą podobno mieli założyć piraci. National Geographic uznał Mascę za jedno z najpiękniejszych miejsc na świecie. -wycieczka jeepami CENA: ok. 54 EUR/os dorosła, ok. 27 Eur/dziecko do 11 lat.
Podstawowe nurkowanie ze sprzętem
Nurkowanie to przede wszystkim wspaniała zabawa, której spróbować może każdy.Nie trzeba umieć pływać aby spróbować takiej przygody!! To sposób aby przenieść się w zupełnie inny,podwodny świat, gdzie nauczymy się podwodnego "języka migowego". Jeżeli marzysz o przełamaniu barier pomiędzy dwoma całkiem innymi światami to wyzwanie dla Ciebie. Pod okiem polskich wykwalifikowanych instruktorów zobaczysz co skrywają wody Ocenu Atlatyckiego! CENA: ok. 65 EUR/os.
Siam Park + Loro Park
LORO PARK - jest mieszanką ogrodu zoologicznego i botanicznego. Tysiące ptaków, fantastyczne pingwinarium, mnóstwo zwierząt na wybiegach - w tym tak unikalne okazy jak czerwone pandy i białe tygrysy, czy wreszcie potężne akwarium, gdzie nad naszymi głowami przepływają płaszczki i rekiny. Pokazy z udziałem delfinów, papug i lwów morskich zachwycą nie tylko dzieci, ale i dorosłych. Ponadto to właśnie w Loro Parku można obejrzeć jeden z nielicznych w Europie show z udziałem orek! Loro Park znajduje się na północy wyspy w Puerto de la Cruz.
SIAM PARK -
Tajlandia w miniaturze dla Amatorów wodnego szaleństwa: największy tematyczny park wodny w Hiszpanii składający się z ponad 25 różnych budynków, kilkunastu zjeżdżalni - w tym największa na wysokości 28 m - Tower of Power.
* Cena nie zawiera dojazdu do i z Loro Parku/Siam Parku. CENA: ok. 64 EUR/os dorosła, ok. 43,5 Eur/dziecko do 11 lat.

Dla aktywnych

Trekking
Teneryfa to raj dla miłośników pieszych wędrówek. Na terenie Parku Narodowego Las Canadas del Teide wytyczono ponad 20 tras dla piechurów. Ogromną popularnością wśród amatorów trekkingu cieszą się również wyprawy w górach Anaga oraz Teno.
Windsurfing i kitesurfing
Teneryfa, ze względu na położenie i ukształtowanie wybrzeża, stanowi wymarzone miejsce do uprawiania tych sportów wodnych. Mekką surferów jest El Medano - niewielka miejscowość znana na całym świecie ze swych silnych wiatrów - oraz plaża La Fitenia w Playa las Americas. Z kolei na północy wyspy polecamy plaże El Socorro i Bajamar.
Przyroda

Playa del Duque - Costa Adeje
Najpiękniejsza plaża południowych kurortów Teneryfy - kameralna, oznaczona Błękitną Flagą, otoczona najbardziej ekskluzywnymi hotelami.
Relaks

Nocne życie w Las Veronicas
Numer jeden na imprezowej liście wyspy od niemal dekady! W Las Veronicas znajdują się najbardziej znane spośród wszystkich klubów na Teneryfie - np. kultowe Papagayo. Tutaj każdy dzień jest jak sobotnia imprezowa noc! Lokalizacja: Playa de las Americas.
Kuchnia

La Caleta - mekka smakoszy
W uroczej miejscowości La Caleta w pobliżu Costa Adeje można spróbować świeżych ryb i owoców morza w jednej z licznych restauracji położonych malowniczo nad brzegiem oceanu. Polecamy wybrać się tu na kolację o zachodzie słońca!
Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

"
Inne

TENERYFA - informacje ogólne
Waluta EURO. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych są miejsca gdzie można wymieniać walutę.
Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego lub paszportu.
Czas Zimą minus 1 godzina w stosunku do czasu polskiego, latem minus 2 godziny.
Orientacyjne ceny Warto pamiętać, że Wyspy Kanaryjskie są obszarem wolnocłowym i taniej można tu kupić wiele artykułów, np. kosmetyki, alkohol czy sprzęt elektroniczny. Generalnie ceny popularnych towarów są przystępne, np. obiad w restauracji od 10 EUR, woda 1l - 1-1,5 EUR, piwo w barze od 1,5 EUR, kawa w kawiarni od 2 EUR, bilety autobusowe w zależności od trasy od 0,7 EUR do 5 EUR.
Poczta Czynna jest od poniedziałku do piątku w godz. 08.30-14.00. Zarówno kartki pocztowe, jak i znaczki można kupić w recepcji hotelu i tam zostawić do wysłania. Znaczek do Polski i innych krajów Europy kosztuje 0,65 EUR.
Elektryczność Napięcie 220V, urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony Karty telefoniczne możemy kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie natomiast zagraniczne dość drogie. Koszty połączeń w ramach roamingu polskich sieci prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Godziny pracy Banki otwarte są codziennie od 9.00 do 14.00, w soboty do 13.00 sklepy czynne są od 09:00 do 13.00 oraz po 16.00 kiedy kończy się sjesta. Supermarkety czynne są zazwyczaj od 09:00 do 21:00. W niedziele i święta sklepy i urzędy są zamknięte. Wszelkie urzędy są otwarte tylko w godzinach porannych.
Wyloty: Z Warszawy, Katowic, Gdańska oraz Poznania.Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku.Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl\rozklady.
W regionie
Teneryfa Teneryfa, ze stolicą w Santa Cruz de Tenerife, jest największą wyspą archipelagu Wysp Kanaryjskich (2059 km2), położoną na Oceanie Atlantyckim, u północno-zachodnich wybrzeży Afryki, administracyjnie należącą do Hiszpanii. Charakteryzuje się górzystą powierzchnią pochodzenia wulkanicznego. Najwyższy szczyt Pico de Teide (3718 m n.p.m.) jestjednocześnie najwyższą górą Hiszpanii. Wyspa ta kusi pięknymi plażami oraz zielenią palm. Uprawia się tu trzcinę cukrową, banany, drzewa cytrusowe, winorośl, zboża, tytoń oraz warzywa. Głównym miastem i portem jest Santa Cruz de Tenerife. Na wyspie panuje zróżnicowany klimat (łagodny przez cały rok). Łańcuch górski dzieli wyspę na dwie strefy klimatyczne - południowo - wschodnią - cieplejszą (dominuje klimat pustynny i suchy, ponieważ dociera tam gorące powietrze z Afryki, stosunkowo niewiele roślinności, piaszczyste plaże) oraz północno-zachodnią - chłodniejszą (panuje klimat wilgotny, bogata roślinność, skaliste wybrzeże, czarny igrafitowy piasek wulkaniczny). O mieszkańcach Teneryfy mówi się, że są jak wulkan Teide - zimni na zewnątrz, gorący w środku - choć w przy pierwszym spotkaniu mogą okazać się nieprzystępni, to przy drugim na pewno będą przyjaźni, pomocni i otwarci. To ludzie stanowiący prawdziwą mieszankę kultur i narodowości etnicznych, a przy tym dumni ze swych tradycji i kultury, którymi chętnie dzielą się z turystami.
Los Cristianos, Playa de las Americas i Costa Adeje Los Cristianos i Playa de las Americas położone są na południu wyspy, w odległości ok. 13-18 km od lotniska Reina Sofia. Są również jednymi z najstarszych miejscowości wypoczynkowych w tej części wyspy. Wraz z Costa Adeje, przechodząc jedna w drugą, tworząrozbudowaną bazęhotelowąi rekreacyjną. W Los Cristianos i Playa de las Americas znajdują się plaże wulkanicznego pochodzenia (ciemny piasek).
Playa de las Americas to nieprzerwany ciąg restauracji, barów, dyskotek, pasaży handlowych - życie tu toczy się przez całą dobę.
Los Cristianos jest nieco spokojniejsze, choć również nie brak tu atrakcji typowych dla kurortów turystycznych, pozwalającychprzyjemnie spędzić czas poza hotelem.
Costa Adeje uznawane jest za kurort bardziej przyjaznym rodzinom, więcej tu hoteli niż dyskotek, to wspaniała promenada nadmorska z pieknymipunktami widokowymi i sympatycznymi restauracjami zapewnią Klientom udany wypoczynek. Miłośnicy kąpieli słonecznych znajdą tu dobrze zagospodarowane plaże (leżaki parasole, prysznice, a do tego sporty wodne). Amatorom windsurfingu i kitesurfingu polecamy wizytę w położonym przy lotnisku El Medano, gdzie panująidealne warunki dla wind-, kite-surferów. Miłośnicy gór mogą uprawiać trekking w parku narodowym wulkanu El Teide, golfiści znajdą świetnie przygotowane pola golfowe, a wielbicieli wycieczek krajoznawczych zachęcamy do odwiedzenia Orotavy oraz Puerto de la Cruz - miejscowości położonych na północy wyspy, które kuszą typowymi hiszpańskimi krętymi uliczkami ibielonymi domkami z czerwonymi dachówkami. Wszystkim polecamy genialny park wodny Siam Park. Zapraszamy do poznawania Teneryfy!


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sandos San Blas Nature Resort & Golf to bardzo stylowy i ekologiczny hotel usytuowany w kameralnej miejscowości San Miguel, na terenie rezerwatu przyrody. Polecamy dla bardzo wymagających osób, miłośników plażowania, na romantyczne wakacje oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na bardzo bogatą infrastrukturę - także dla najmłodszych (brodzik, plac zabaw, mini klub i zajęcia sportowe i animacje). Pobyt w hotelu Sandos san Blas Nature Resort & Golf to gwarancja udanych wakacji na przepięknej Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w San Miguel, na terenie rezerwatu przyrody, około 13 km od największego kurortu Teneryfy - Playa de las Americas, przy naturalnej, publicznej plaży San Blas z krystalicznie czystą wodą (leżaki i parasole gratis)
  • na terenie hotelu multimedialne muzeum z historią i przyrodą Wysp Kanaryjskich
  • bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, centrum SPA i wellness, wysoki standard zakwaterowania, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Hiszpania/Teneryfa

Położenie

- Golf de Sur - w otoczeniu rezerwatu przyrody - ok 50 m od plaży - ok 8 km od lotniska - ok 20 km od Playa de Las Americas (bezpłatny bus w wyznaczonych przez hotel godzinach - w pobliżu kilka barów i sklepów

Plaża

- żwirowa (przejście przez uliczkę)

Pokoje

Deluxe - elegancko i gustownie urządzone - klimatyzacja, telefon, bezprzewodowy internet (bezpłatny) - TV-SAT LCD 32" - sejf - mini bar (płatny) - łazienka (wanna z hydromasażem, prysznic, WC, suszarka do włosów) - balkon/taras - pokoje z widokiem na ocean za dopłatą

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatne - kompleks 5 basenów (część podgrzewana w sezonie zimowym) - parasole, leżaki i ręczniki przy basenie - ścianka wspinaczkowa, tenis stołowy - bogate programy rozrywkowe i animacyjne - kajaki (na sztucznym jeziorze obok hotelu) - centrum fitness płatne - pole golfowe - centrum SPA (zabiegi, masaże, sauna, jacuzzi

Dla dzieci

- 3 brodziki, mini klub, programy animacyjne, rozrywkowe i edukacyjne dla dzieci

Wyżywienie

All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski. Posiłki serwowane w formie bufetu. Wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 08:00 - 23:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja a'la carte (bezpłatna raz w trakcie pobytu) - kilka barów na terenie całego kompleksu

Dodatkowe informacje

- zaprojektowany i zbudowany z poszanowaniem zasad ochrony środowiska i ekologii - 331 pokoi - mini market, butuki  

Bagaż

Warszawa Modlin, Wrocław, Kraków, Berlin; Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 384 zł/osobę - 20 kg - 480 zł/osobę  Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sandos San Blas Nature Resort & Golf to bardzo stylowy i ekologiczny hotel usytuowany w kameralnej miejscowości San Miguel, na terenie rezerwatu przyrody. Polecamy dla bardzo wymagających osób, miłośników plażowania, na romantyczne wakacje oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na bardzo bogatą infrastrukturę - także dla najmłodszych (brodzik, plac zabaw, mini klub i zajęcia sportowe i animacje). Pobyt w hotelu Sandos san Blas Nature Resort & Golf to gwarancja udanych wakacji na przepięknej Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w San Miguel, na terenie rezerwatu przyrody, około 13 km od największego kurortu Teneryfy - Playa de las Americas, przy naturalnej, publicznej plaży San Blas z krystalicznie czystą wodą (leżaki i parasole gratis)
  • na terenie hotelu multimedialne muzeum z historią i przyrodą Wysp Kanaryjskich
  • bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, centrum SPA i wellness, wysoki standard zakwaterowania, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Teneryfa, Hiszpania

Położenie

spokojne, bezpośrednio nad oceanem. Do Playa de las Américas ok. 13 km (kursuje hotelowy transfer). Sklepy, restauracje i bary w pobliżu hotelu.

Plaża

ok. 50 m do naturalnej, publicznej plaży San Blas z szarym piaskiem i drobnymi kamykami oraz krystalicznie czystą wodą (przejście przez ulicę). Leżaki i parasole bez opłaty.

Wyposażenie

331 pokoi, 4 piętra, windy. Lobby z recepcją, restauracja główna, restauracja à la carte, bary, dyskoteka/klub nocny, sklep. Multimedialne muzeum centrum rezerwatu przyrody. Na zewnątrz 6 basenów z wodą morską i 2 baseny ze słodką wodą (2 podgrzewane cały rok), kilka tarasów słonecznych, sztuczne jezioro z kajakami. Leżaki, parasole słoneczne przy basenie w cenie. Serwis ręczników kąpielowych za kaucją.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w otwartych barach i restauracjach w godz. 10-23:00. Przekąski: kanapki, sałatki, ciasta, owoce w godz. 11-12:00, 16-18:00. Lody w barze przy basenie w godz. 10-18:00. Kanapki i ciasta w godz. 22:30-23:30.

Internet

WiFi na terenie całego hotelu gratis.

Zakwaterowanie

Pokoje Superior (A1-3D): ok. 25 m2, gustownie, nowocześnie i komfortowo urządzone, kącik wypoczynkowy, klimatyzacja, TV sat., kanał muzyczny, minibar, sejf bez opłaty, balkon lub taras. Wanna z hydromasażem, prysznic, WC, suszarka, szlafrok. Z widokiem na ocean (A1-3A). Suite z widokiem na ocean (A2-3C): ok. 42 m2, pokój dzienny i oddzielna sypialnia, 2 łazienki, umeblowany balkon, poza tym wyposażone jak pokoje Superior. Przy check in wymagana jest karta kredytowa lub kaucja w gotówce na pokrycie dodatkowych kosztów hotelowych (room service, wino a la carte itp.)

Sport

aerobik, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, boccia, strzelanie z łuku, gimnastyka w wodzie, boisko sportowe. Za opłatą: kort tenisowy, wypożyczalnia rowerów, bilard.

Wellness

w profesjonalnym centrum spa odpłatnie: basen kryty z hydromasażem, sauna, masaże, bicze wodne.

Dzieci

brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

bogaty program rozrywkowy, zajęcia z różnych dziedzin, m.in.: malowanie pod gołym niebem, ogrodnictwo, kuchnia ekologiczna, ziołolecznictwo, archeologia, astronomia.

Zniżki FIRSTBOOK

do 31.12.18 15% zniżki, 1.01.-31.01.19 10% zniżki.

Dla seniorów

Senior 55 Plus: 5% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: zniżka procentowa.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

Stylowy, ekologiczny hotel na terenie rezerwatu przyrody. Hotelowe muzeum multimedialne odkrywające przed Gośćmi historię oraz przyrodę Wysp Kanaryjskich.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sandos San Blas Nature Resort & Golf to bardzo stylowy i ekologiczny hotel usytuowany w kameralnej miejscowości San Miguel, na terenie rezerwatu przyrody. Polecamy dla bardzo wymagających osób, miłośników plażowania, na romantyczne wakacje oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na bardzo bogatą infrastrukturę - także dla najmłodszych (brodzik, plac zabaw, mini klub i zajęcia sportowe i animacje). Pobyt w hotelu Sandos san Blas Nature Resort & Golf to gwarancja udanych wakacji na przepięknej Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w San Miguel, na terenie rezerwatu przyrody, około 13 km od największego kurortu Teneryfy - Playa de las Americas, przy naturalnej, publicznej plaży San Blas z krystalicznie czystą wodą (leżaki i parasole gratis)
  • na terenie hotelu multimedialne muzeum z historią i przyrodą Wysp Kanaryjskich
  • bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, centrum SPA i wellness, wysoki standard zakwaterowania, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA HISZPAŃSKA

*****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

Hotel powstał w 2008 roku, leży w miejscowości San Miquel, 8 km od lotniska. W pobliżu hotelu znajdują się pola golfowe oraz rezerwat przyrody o powierzchni 80 ha.

PLAŻA

Bezpośrednio przy hotelu jest plaża kamienista - nie wolno się tam kąpać ze względu na silne prądy. Hotel organizuje Bezpłatny transfer na plażę Playa de Las Americas: wyjazd o godz. 9.30 i 14.00, powrót o godz. 13.30 i 18.00 (wymagana wcześniejsza rezerwacja), serwis plażowy płatny.

ZAKWATEROWANIE

Łącznie 331 pokoi z widokiem na morze; Typy pokoi: 276 pokoi typu deluxe, 50 typu junior suit, 5 pokoi dla niepełnosprawnych; Wyposażenie: centralnie sterowana klimatyzacja, podwójne łóżko, sofa rozkładana, TV, mini bar za opłatą, sejf, łazienka z wanną z hydro-masażem, suszarka. W pokojach jest bezpłatny dostęp do Internetu.

RESTAURACJE I BARY

2 restauracje: główna i a'la carte La Proa - 1 raz bezpłatnie na pobyt (wymagana rezerwacja). Wysokie krzesełka dla dzieci oraz menu dla dzieci. Obowiązuje dress code. 3 bary: lobby bar, bar przy basenie, piano bar.

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja; przekąski, ciasteczka, kawa i herbata. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne od 08:00- 23:00.

SPORT I ROZRYWKA

5 basenów dla dorosłych (w tym 2 podgrzewane); Hotel oferuje: aerobik, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, waterpolo, kajaki, animacje dzienne i wieczorne, korty tenisowe, fitness, ścianka wspinaczkowa.

DLA DZIECI

3 baseny, mini klub (4-12 lat), mini disco, opiekunka dla dzieci (za opłatą / na zapytanie).

POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

Centrum SPA, parking, salon fryzjerski, kantor, dyskoteka, salon TV, solarium, wypożyczalnia rowerów.

NASZYM ZDANIEM

Ten luksusowy hotel można polecać klientom szukającym aktywnego wypoczynku i komfortu - hotel zapewnia bogaty program animacyjny.

STRONA INTERNETOWA

www.sandos.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sandos San Blas Nature Resort & Golf to bardzo stylowy i ekologiczny hotel usytuowany w kameralnej miejscowości San Miguel, na terenie rezerwatu przyrody. Polecamy dla bardzo wymagających osób, miłośników plażowania, na romantyczne wakacje oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na bardzo bogatą infrastrukturę - także dla najmłodszych (brodzik, plac zabaw, mini klub i zajęcia sportowe i animacje). Pobyt w hotelu Sandos san Blas Nature Resort & Golf to gwarancja udanych wakacji na przepięknej Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w San Miguel, na terenie rezerwatu przyrody, około 13 km od największego kurortu Teneryfy - Playa de las Americas, przy naturalnej, publicznej plaży San Blas z krystalicznie czystą wodą (leżaki i parasole gratis)
  • na terenie hotelu multimedialne muzeum z historią i przyrodą Wysp Kanaryjskich
  • bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, centrum SPA i wellness, wysoki standard zakwaterowania, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Wyśmienity hotel inspirowany naturą, wdrażający w życie zasady ekologii, usytuowany na obrzeżach rezerwatu przyrody z pięknym widokiem na ocean.  Egzotyczna roślinność, rozległy teren, sztuczne jezioro, multimedialne muzeum, bezpłatne Wi-Fi, bogata oferta dla aktywnych. Fantastyczne, rodzinne wakacje.

Położenie

50 m od żwirowo-kamienistej, powulkanicznej plaży (przejście przez ulicę), 20 km od Playa de las Americas (bezpłatne przejazdy busem hotelowym), 8 km od lotniska. W pobliżu sklepy, tawerny, bary.

Wyposażenie

Lobby, całodobowa recepcja, punkt wymiany walut, restauracja główna, restauracja a'la carte La Proa (kuchnia śródziemnomorska), bar w lobby, bar przy basenie, klub nocny, muzeum multimedialne o historii i przyrodzie Teneryfy, centrum biznesowe, sklep, room-service.

Pokoje

Stylowe, eleganckie, wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę  (wanna z hydromasażem, prysznic, suszarka do włosów, wc, szlafroki), kącik wypoczynku dziennego z sofą, sejf, TV sat LCD, Wi-Fi,czajnik, telefon, balkon (widok na basen lub ocean) odpłatnie minibar. Junior suite mają dodatkowo salon z sofą i łazienką. TO idealne zakwaterowanie dla rodziny (2osoby dorosłe +2 dzieci).

Wyżywienie

All inclusive - śniadania (07.30-09.30), obiady (13.00-15.00), kolacje (18.45 - 21.15) w formie bufetów, brunch (11.00-12.00,słodkie przekąski, sałatki, soki, kawa, herbata), podwieczorek (16.00-18.00, kawa/herbata, ciasto), nocne kanapki (22.30-23.30), napoje i lokalne alkohole (do godz. 23.00), raz na pobyt kolacja  w restauracji La Proa (konieczna rezerwacja).

Sport i rozrywka

Ciekawie zaprojektowany kompleks 5 basenów z wodą słodką i wodą morską (tarasy słoneczne, bezpłatne leżaki i parasole, ręczniki), aerobik w wodzie, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, tenis ziemny, strzelanie z łuku, ścianka wspinaczkowa, gimnastyka, joga, pilaste, stretching, petanque, wypożyczalnia rowerów, całodobowa siłownia, ośrodek spa (basen kryty, sauna, masaże, zabiegi kosmetyczne i pielęgnacyjne z użyciem naturalnych/ekologicznych produktów), kajaki przy jeziorze,  animacje, wieczorny program rozrywkowy, wycieczki z przewodnikiem po rezerwacie i po muzeum (z możliwością degustacji win i serów kanaryjskich), okazjonalnie warsztaty ogrodnicze, ziołowe, astronomiczne, lekcje tańca. W pobliżu znajdują się dwa prestiżowe pola golfowe.

Dla dzieci

Brodzik przy dużym basenie, drugi brodzik w kids zone,  miniklub (4-12 lat), sala zabaw, plac zabaw, pokój gier, warsztaty ogrodnicze i recyclingu, minidyskoteki, łóżeczka niemowlęce.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Sandos San Blas Nature Resort & Golf to bardzo stylowy i ekologiczny hotel usytuowany w kameralnej miejscowości San Miguel, na terenie rezerwatu przyrody. Polecamy dla bardzo wymagających osób, miłośników plażowania, na romantyczne wakacje oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na bardzo bogatą infrastrukturę - także dla najmłodszych (brodzik, plac zabaw, mini klub i zajęcia sportowe i animacje). Pobyt w hotelu Sandos san Blas Nature Resort & Golf to gwarancja udanych wakacji na przepięknej Teneryfie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w San Miguel, na terenie rezerwatu przyrody, około 13 km od największego kurortu Teneryfy - Playa de las Americas, przy naturalnej, publicznej plaży San Blas z krystalicznie czystą wodą (leżaki i parasole gratis)
  • na terenie hotelu multimedialne muzeum z historią i przyrodą Wysp Kanaryjskich
  • bardzo bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, centrum SPA i wellness, wysoki standard zakwaterowania, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Teneryfa, Hiszpania

Położenie

spokojne, bezpośrednio nad oceanem. Do Playa de las Américas ok. 13 km (kursuje hotelowy transfer). Sklepy, restauracje i bary w pobliżu hotelu.

Plaża

ok. 50 m do naturalnej, publicznej plaży San Blas z szarym piaskiem i drobnymi kamykami oraz krystalicznie czystą wodą (przejście przez ulicę). Leżaki i parasole bez opłaty.

Wyposażenie

331 pokoi, 4 piętra, windy. Lobby z recepcją, restauracja główna, restauracja a la carte, bary, dyskoteka/klub nocny, sklep. Multimedialne muzeum centrum rezerwatu przyrody. Sala konferencyjna (10-150 osób). Na zewnątrz 6 basenów z wodą morską i 2 baseny ze słodką wodą (2 podgrzewane cały rok), kilka tarasów słonecznych, sztuczne jezioro z kajakami. Leżaki, parasole słoneczne przy basenie w cenie. Serwis ręczników kąpielowych za kaucją. Hotel przystosowany dla os. niepełnosprawnych. www.sandos.com

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

Pokoje Superior (1-3D): gustownie, nowocześnie i komfortowo urządzone, kącik wypoczynkowy, klimatyzacja, TV sat., kanał muzyczny, minibar, sejf bez opłaty, balkon lub taras. Wanna z hydromasażem, prysznic, WC, suszarka, płaszcz kąpielowy. Z widokiem na ocean (1-3A). Suite z widokiem na ocean (2-3C): pokój mieszkalny i oddzielna sypialnia, 2 łazienki, umeblowany balkon, poza tym wyposażone jak pokoje Superior.

Dzieci

brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

bogaty program rozrywkowy, zajęcia z różnych dziedzin, m.in.: malowanie pod gołym niebem, ogrodnictwo, kuchnia ekologiczna, ziołolecznictwo, archeologia, astronomia. Zajęcia na świeżym powietrzu, m.in.: biwakowanie, imprezy tematyczne, folklorystyczne, przedstawienia, gry, zabawy.

Dostęp do internetu

WI-FI na terenie całego hotelu bez opłaty.

Sport

aerobik, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, boccia, strzelanie z łuku, gimnastyka w wodzie, boisko sportowe. Za opłatą: kort tenisowy, wypożyczalnia rowerów, bilard.

Wellness

w profesjonalnym centrum spa odpłatnie: basen kryty z hydromasażem, sauna, masaże, bicze wodne.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w otwartych barach i restauracjach w godz. 10-23:00. Przekąski: kanapki, sałatki, ciasta, owoce w godz. 11-12:00, 17-18:00, 22:30-23:30. Lody w barze przy basenie w godz. 10-18:00.

Zniżki

DLA DZIECI 2-12 LAT: stała cena lub zniżka procentowa.SENIOR 55 PLUS: 5% zniżki.DLA NOWOŻEŃCÓW: 10% zniżki.

Polecamy

  • stylowy, ekologiczny hotel na terenie rezerwatu przyrody,
  • hotelowe muzeum multimedialne odkrywające przed Gośćmi historię oraz przyrodę Wysp Kanaryjskich


Mapa Hotelu Sandos San Blas Nature Resort & Golf
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Teneryfa)
Puerto de la Cruz czyli miasto na północy Teneryfy z kompleksem Lago Martianez
Wodny park atrakcji Siam Park wzorowany na tajlandzkiej wiosce - Hiszpania, Teneryfa
Kilometrowa plaża na północy wyspy Teneryfa ze złotym saharyjskim piaskiem - Hiszpania
Słynny na całym świecie park zoologiczny Loro Park w Puerto de la Cruz odwiedzają miliony turystów rocznie
Klify olbrzymy czyli Los Gigantes na wyspie Teneryfa
Długa piaszczysta plaża i promenada w pobliży Playa de las Americas na wyspie Teneryfa
Jedna z ładniejszych plaż i miejscowości na południu wyspy Teneryfa czyli Costa Adeje
Jedna z głównych atrakcji wyspy Teneryfa czyli wulkan Teide
Przyciągająca tysiące turystów 1000- letnia dracena w miejscowości Icod del los Vinos na Teneryfie
La Gomera to najpopularniejsza wycieczka fakultatywna dostępna z wyspy Teneryfa
Wąwóz Masca w górach Teno to ulubione miejsce na trekking na Teneryfie
Wulkaniczna Playa de La Arena każdego roku przyciąga  tysiące turystów na Teneryfie

Opinie o Hotelu Sandos San Blas Nature Resort & Golf

4.9
zdecydowanie polecam

Sandos san blas to duży ośrodek z wieloma basenami z podgrzewaną wodą. Dobra lokalizacja (tuż przy plaży) jedynie czego się obawialiśmy to lotnisko (hotel znajduje się tuż przy nim) lecz za bardzo nie przeszkadzało. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Pokój z widokiem na ocean - bajka. To był bardzo udany wyjazd, świetny hotel i kapitalna Teneryfa, polecamy

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.7
polecam

W hotelu Sandos San Blas byliśmy w połowie lipca. Znajduje się koło plaży i lotniska na Teneryfie, więc po wylądowaniu lada moment byliśmy w hotelu. To bardzo duży kompleks z wieloma basenami, standard wysoki, jedzenie dobre, polecamy!

POLECAM:
wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.7
4.9
zdecydowanie polecam

Mega luksusowy hotel, spodziewaliśmy się wysokiego standadru ale to co zobaczyliśmy powaliło nas z nóg. Sandos San Blas Reserva Ambiental jest naprawdę dopracowany w każdym calu, może wygląd budynków na zewnątrz jest lekko nieciekawy, za to same pokoje są przepiękne, jest tylko kilka kroków do plaży, przepyszne jedzenie. No i hotel jest położony praktycznie w rezerwacjie przyrody w San Miguel.... tak więc magia Teneryfy jest na wyciągnięcie ręki. Polecam nawet najbardziej wymagającym!!!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
5.0
zdecydowanie polecam

hotel sandos san blas reserva ambiental jest super położony - niedaleko fajnej plaży... jedzenie bardzo dobre... mieliśmy ładny widok... wszystko na plus:) Teneryfa jest super!

POLECAM:
wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.7
zdecydowanie polecam

ośrodek jest wręcz gigantyczny, na szczęście przy samej plaży, bardzo ładny, zadbany, dużo pomysłowych rozwiązań, świetne baseny i plaża na wyciągnięcie ręki. sandos san blas nature był naszym wyborem na podróż poślubną, z mężem poznałam się na teneryfie więc wybór był oczywisty :))) polecam każdemu ten hotel na ekskluzywny wypoczynek

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
5.0
zdecydowanie polecam

Hotel bardzo ładny, duży,pokoje przestrzenne ,duże ,codziennie sprzątane ,jedzenie bardzo dobre , urozmaicone , świeże, można wypożyczyć samochód i zwiedzać Teneryfę . Personel bardzo życzliwy . Sandos San Blas Reserva Ambiental polecamy

POLECAM:
wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Sandos San Blas Nature Resort & Golf - możliwości zakwaterowania:

1 os. deluxe
Pokoj Superior do pojed. wykorzystania lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj Superior do pojed. wykorzystania lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
3 os. deluxe
3 os. Pokój Deluxe z widokiem na morze
4 os. Suite
Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras

Sandos San Blas Nature Resort & Golf - Możliwości wyżywienia:


Sandos San Blas Nature Resort & Golf - miasta wylotu:


Sandos San Blas Nature Resort & Golf - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00