cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
  • Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR), Teneryfa
1 / 49
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
28.06 - 05.07
już od 4618 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.09 - 05.09
już od 1739 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR)
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR)
star 4

Hiszpania: Teneryfa
Ocena hotelu Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR):
4.4 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR):
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.7
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Jakość
    do ceny
    3.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 września 2020

Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR) w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony w niewielkim kurorcie Puerto de Santiago. Około 200-300 metrów od hotelu kilka barów/restauracji i supermarket. Do lotniska Reina Sofia ok. 45 km.
Plaża:

Piaszczysta, wulkaniczna (ciemny piasek) plaża La Arena (wyróżniona Błękitną Flagą) z łagodnym zejściem do morza, oddalona od hotelu ok. 500 m. Leżaki i parasole na plaży płatne (ok. 5 Eur/os).
Do dyspozycji gości:

Recepcja, lobby, winda, bary, 2 restauracje bufetowe, 2 restauracje a'la carte, snack bar, tarasy słoneczne z leżakami i parasolami oraz łóżkami balijskimi (łóżka płatne), 4 baseny (w tym jeden ze zjeżdżalnią, część z nich podgrzewana zimą) i 2 brodziki, mini klub (4-8), maxi club (8-12) i klub dla nastolatków (powyżej 12 lat), plac zabaw, wodny plac zabaw, pralnia (płatna), parking. Hotel nie akceptuje zwierząt. Hotel zapewnia ręczniki basenowe (płatny depozyt ok. 10Eur/os).
Wyżywienie:

All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady i obiadokolacje w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-24:00).
Program sportowy i animacyjny:

Bogaty dzienny i wieczorny program animacyjny dla dzieci i dorosłych np. spinning, joga, gry i zabawy, wieczorne show, kino dla najmłodszych. Bezpłatnie (dla niektórych wymagany depozyt): mini golf, korty tenisowe, tenis stołowy, boisko multisportowe, siłownia, park linowy (konieczna rezerwacja). Płatne: bilard. Hotelowe Spa i strefa wellness (dla osób powyżej 18 lat) płatne dodatkowo - basen z hydromasażami, jacuzzi, sauna fińska i parowa, zabiegi na twarz i ciało.
Internet:

Wifi gratis na terenie całego hotelu.
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dzień od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, asystę przedstawiciela Rainbow na lotniskach lokalnych, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (wersja standard: NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne

TENERYFA

Wycieczki lokalne i atrakcje

Teneryfa w pigułce + wizyta w Loro Parku
To idealna propozycja dla wszystkich, którzy chcą połączyć zwiedzanie wyspy z wizytą w Loro Parku. Wycieczkę rozpoczniemy od Los Gigantes, gdzie zobaczymy imponujący cud natury - największe klify Teneryfy. Następnie malowniczą trasą dotrzemy do najpiękniejszego punktu widokowego na wyspie, skąd roztacza się widok na urocze miasteczko Garachico, nazywane "Pompejami Teneryfy". W miejscowości Icod de Los Vinos, która będzie naszym kolejnym przystankiem, czeka nas mnóstwo atrakcji - zobaczymy Drago Millenario, czyli najstarszy okaz drzewa smoczego na świecie, zachwycimy się tradycyjną kanaryjską architekturą a także posmakujemy lokalnych alkoholi podczas degustacji! Na zakończenie czeka nas wizyta w Loro Parku - najlepszym w Europie ogrodzie zoologiczno - botanicznym, gdzie zachwycimy się fantastycznymi pokazami z udziałem zwierząt. CENA: ok. 74 Eur/os dorosła, ok. 46 Eur/dziecko do 11 lat.
Wulkan Teide + Masca
Zapraszamy do wpisanego na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO Parku Narodowego Teide, który obejmuje ogromny krater wulkanu o średnicy 14 kilometrów. Monumentalny stożek Pico del Teide o wysokości 3718 m n.p.m. to najwyższy szczyt Hiszpanii i zarazem trzeci największy czynny wulkan na świecie. Księżycowy krajobraz Parku tworzą niezwykłe, kolorowe formacje skalne - bazaltowe, pumeksowe oraz zastygłe strumienie lawy spływające po stokach. Dla tych, którzy chcieliby zobaczyć El Teide jeszcze lepiej z bliska proponujemy wjazd kolejką linową na 3555 m n.p.m. (płatne dodatkowo ok. 27 EUR/os.). Podczas wycieczki zwiedzimy również położoną w zielonych górach Teno miejscowość Masca, którą podobno mieli założyć piraci. National Geographic uznał Mascę za jedno z najpiękniejszych miejsc na świecie. Wycieczka sprzedawana w dwóch opcjach. CENA: Jeepami ok. 54 Eur/os dorosła, ok. 27 Eur/dziecko do 11 lat, Autobusem: ok. 46 Eur/os dorosła, ok. 39 Eur/dziecko do 11 lat.
La Gomera - druga Wyspa Kanaryjska
Całodniowa wycieczka na wyspę La Gomerę - kameralną i spokojną sąsiadkę Teneryfy. W programie m. in. wizyta w zabytkowej stolicy San Sebastian, gdzie znajduje się dom Krzysztofa Kolumba, odwiedziny na plantacji kanaryjskich bananów, gdzie dowiecie się Państwo, jak wygląda proces ich hodowli, oraz wizyta w Parku Narodowym Garajonay (lista UNESCO), gdzie zobaczymy największy na świecie, tajemniczy i spowity mgłą las wawrzynowy. Wycieczka sprzedawana w dwóch opcjach. CENA: Jeepami ok. 92 Eur/os dorosła, ok. 46 Eur/dziecko do 11 lat, Autobusem: ok. 78 EUR/os dorosła, ok. 23 Eur/dziecko do 11 lat.
Skarby Północy
Całodzienna wycieczka objazdowa po Teneryfie, prezentująca najbardziej urokliwe i tradycyjne miejsca wyspy. Pierwszym punktem będzie "kanaryjska Częstochowa", czyli Candelaria z Bazyliką Matki Boskiej Gromniczej. Następnie odwiedzimy dwie stolice - współczesną, czyli Santa Cruz, oraz pierwszą, zabytkową - La Lagunę. La Laguna to najpiękniejsze miasto Teneryfy z fantastycznie zachowaną kolonialną starówką, wpisaną na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwieńczeniem wycieczki będzie spacer wąskimi uliczkami miasteczka Orotava, który zaprowadzi nas do najpiękniejszego budynku Teneryfy - Domu z Balkonami. CENA: ok. 50 Eur/os dorosła, ok. 35 Eur/dziecko do 11 lat.
Katamaran Mustcat
3-godzinny rejs katamaranem wzdłuż południowego wybrzeża Teneryfy to okazja do relaksu i podziwiania wielorybów i delfinów w ich naturalnym środowisku. Podczas wycieczki zatrzymamy się w zatoce, gdzie będzie czas na morskie kąpiele oraz snorkeling i podglądanie podwodnego życia. CENA: ok. 43 Eur/os dorosła, ok. 22 Eur/dziecko do 11 lat.
Siam Park
Siam Park to największy tematyczny park wodny w Hiszpanii, nawiązujący swoją architekturą do królestwa Tajlandii. Znajdziemy tu kilkanaście zjeżdżalni, w tym największą w Europie, o wysokości 28 metrów, plażę z białym piaskiem sprowadzonym z Portugalii i basen z największą sztuczną falą na świecie, sięgającą kilku metrów wysokości! Park jest czynny codziennie w godz. 10:00-17:00 w okresie zimowym i 10:00-18:00 latem. CENA: ok. 37 Eur/os dorosła, ok. 25 Eur/dziecko do 11 lat.
Loro Park
Loro Park to mieszanka ogrodu zoologicznego i botanicznego. Można tu zobaczyć tysiące ptaków, fantastyczne pingwinarium, mnóstwo zwierząt na wybiegach - w tym tak unikalne okazy jak czerwone pandy i białe tygrysy, czy wreszcie potężne akwarium, gdzie nad naszymi głowami przepływają płaszczki i rekiny! Pokazy z udziałem delfinów, papug czy lwów morskich zachwycą nie tylko dzieci, ale i dorosłych. Ponadto to właśnie w Loro Parku można zobaczyć jedno z nielicznych w Europie show z udziałem orek! Loro Park znajduje się na północy wyspy, w Puerto de la Cruz. CENA: ok. 37 Eur/os dorosła, ok. 25 Eur/dziecko do 11 lat.
W przypadku wyboru dwóch parków Siam Park + Loro Park obowiązuje tzw. TWIN TICKET Cena: ok. 60Eur/os. dorosła, ok. 41,50 Eur/dziecko do 11 lat. Zakup biletów w tej ofercie dostępny tylko na miejscu u Rezydenta Rainbow.
Jungle Park
Rodzinny park atrakcji położony kilka kilometrów od Los Cristianos. Znajduje się tutaj tropikalna dżungla (75 000 m2), gdzie można spotkać lwy, tygrysy, krokodyle, a także ponad 300 innych niezwykłych gatunków zwierząt. Park słynie przede wszystkim z imponujących pokazów dzikich ptaków. CENA: ok. 24 Eur/os. dorosła, ok. 17,50 Eur/dziecko do 11 lat.
Trekking Masca
Trasa przez rozpoczynający się w miejscowości Masca wąwóz to najpiękniejszy szlak trekkingowy na Teneryfie. Zapierające dech w piersiach widoki, endemiczna roślinność i niemal pionowe skalne ściany będą nam towarzyszyć podczas trwającego ok. 4 godziny marszu. Wędrówkę zakończymy u wylotu wąwozu, gdzie mieści się ukryta wśród klifów Los Gigantes dzika plaża. Po orzeźwiającej kąpieli powrócimy statkiem do cywilizacji. CENA: ok. 46 Eur/os dorosła, ok. 25 Eur/dziecko do 11 lat.
Odkryj nurkowane
Nie trzeba umieć pływać, aby z nami zanurkować! Kurs Discover Scuba Diving z polskimi instruktorami w bazie nurkowej PADI to pierwszy krok, aby zostać licencjonowanym nurkiem. Nurkowanie odbywa się przy najpiękniejszej plaży południa Teneryfy - Las Vistas w Los Cristianos. CENA: ok. 100 Eur/os.
Dla aktywnych

Trekking
Teneryfa to raj dla miłośników pieszych wędrówek. Na terenie Parku Narodowego Las Canadas del Teide wytyczono ponad 20 tras dla piechurów. Ogromną popularnością wśród amatorów trekkingu cieszą się również wyprawy w górach Anaga oraz Teno.
Windsurfing i kitesurfing
Teneryfa, ze względu na położenie i ukształtowanie wybrzeża, stanowi wymarzone miejsce do uprawiania tych sportów wodnych. Mekką surferów jest El Medano - niewielka miejscowość znana na całym świecie ze swych silnych wiatrów - oraz plaża La Fitenia w Playa las Americas. Z kolei na północy wyspy polecamy plaże El Socorro i Bajamar.
Przyroda

Playa del Duque - Costa Adeje
Najpiękniejsza plaża południowych kurortów Teneryfy - kameralna, oznaczona Błękitną Flagą, otoczona najbardziej ekskluzywnymi hotelami.
Relaks

Nocne życie w Las Veronicas
Numer jeden na imprezowej liście wyspy od niemal dekady! W Las Veronicas znajdują się najbardziej znane spośród wszystkich klubów na Teneryfie - np. kultowe Papagayo. Tutaj każdy dzień jest jak sobotnia imprezowa noc! Lokalizacja: Playa de las Americas.
Kuchnia

La Caleta - mekka smakoszy
W uroczej miejscowości La Caleta w pobliżu Costa Adeje można spróbować świeżych ryb i owoców morza w jednej z licznych restauracji położonych malowniczo nad brzegiem oceanu. Polecamy wybrać się tu na kolację o zachodzie słońca!
Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

Inne

Informacje ogólne
Waluta EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych są miejsca gdzie można wymieniać walutę.
Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego lub paszportu.
Czas Zimą minus 1 godzina w stosunku do czasu polskiego, latem minus 2 godziny.
Język urzędowy
hiszpański
Orientacyjne ceny Warto pamiętać, że Wyspy Kanaryjskie są obszarem wolnocłowym i taniej można tu kupić wiele artykułów, np. kosmetyki, alkohol czy sprzęt elektroniczny. Generalnie ceny popularnych towarów są przystępne, np. obiad w restauracji od 10 Eur, woda 1l - 1-1,5 Eur, piwo w barze od 1,5 Eur, kawa w kawiarni od 2 Eur, bilety autobusowe w zależności od trasy od 0,7 Eur do 5 Eur.
Poczta Czynna jest od poniedziałku do piątku w godz. 08.30-14.00. Zarówno kartki pocztowe, jak i znaczki można kupić w recepcji hotelu i tam zostawić do wysłania. Znaczek do Polski i innych krajów Europy kosztuje 0,65 Eur.
Elektryczność Napięcie 220V, urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony Karty telefoniczne możemy kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie natomiast zagraniczne dość drogie. Koszty połączeń w ramach roamingu polskich sieci prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Godziny pracy Banki otwarte są codziennie od 9.00 do 14.00, w soboty do 13.00 sklepy czynne są od 09:00 do 13.00 oraz po 16.00 kiedy kończy się sjesta. Supermarkety czynne są zazwyczaj od 09:00 do 21:00. W niedziele i święta sklepy i urzędy są zamknięte. Wszelkie urzędy są otwarte tylko w godzinach porannych.
Wyloty: Z Warszawy, Katowic, Gdańska oraz Poznania.Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku.Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl\rozklady.
W regionie
Teneryfa Teneryfa, ze stolicą w Santa Cruz de Tenerife, jest największą wyspą archipelagu Wysp Kanaryjskich (2059 km2), położoną na Oceanie Atlantyckim, u północno-zachodnich wybrzeży Afryki, administracyjnie należącą do Hiszpanii. Charakteryzuje się górzystą powierzchnią pochodzenia wulkanicznego. Najwyższy szczyt Pico de Teide (3718 m n.p.m.) jestjednocześnie najwyższą górą Hiszpanii. Wyspa ta kusi pięknymi plażami oraz zielenią palm. Uprawia się tu trzcinę cukrową, banany, drzewa cytrusowe, winorośl, zboża, tytoń oraz warzywa. Głównym miastem i portem jest Santa Cruz de Tenerife. Na wyspie panuje zróżnicowany klimat (łagodny przez cały rok). Łańcuch górski dzieli wyspę na dwie strefy klimatyczne - południowo - wschodnią - cieplejszą (dominuje klimat pustynny i suchy, ponieważ dociera tam gorące powietrze z Afryki, stosunkowo niewiele roślinności, piaszczyste plaże) oraz północno-zachodnią - chłodniejszą (panuje klimat wilgotny, bogata roślinność, skaliste wybrzeże, czarny igrafitowy piasek wulkaniczny). O mieszkańcach Teneryfy mówi się, że są jak wulkan Teide - zimni na zewnątrz, gorący w środku - choć w przy pierwszym spotkaniu mogą okazać się nieprzystępni, to przy drugim na pewno będą przyjaźni, pomocni i otwarci. To ludzie stanowiący prawdziwą mieszankę kultur i narodowości etnicznych, a przy tym dumni ze swych tradycji i kultury, którymi chętnie dzielą się z turystami.
Los Cristianos, Playa de las Americas i Costa Adeje Los Cristianos i Playa de las Americas położone są na południu wyspy, w odległości ok. 13-18 km od lotniska Reina Sofia. Są również jednymi z najstarszych miejscowości wypoczynkowych w tej części wyspy. Wraz z Costa Adeje, przechodząc jedna w drugą, tworząrozbudowaną bazęhotelowąi rekreacyjną. W Los Cristianos i Playa de las Americas znajdują się plaże wulkanicznego pochodzenia (ciemny piasek).
Playa de las Americas to nieprzerwany ciąg restauracji, barów, dyskotek, pasaży handlowych - życie tu toczy się przez całą dobę.
Los Cristianos jest nieco spokojniejsze, choć również nie brak tu atrakcji typowych dla kurortów turystycznych, pozwalającychprzyjemnie spędzić czas poza hotelem.
Costa Adeje uznawane jest za kurort bardziej przyjaznym rodzinom, więcej tu hoteli niż dyskotek, to wspaniała promenada nadmorska z pieknymipunktami widokowymi i sympatycznymi restauracjami zapewnią Klientom udany wypoczynek. Miłośnicy kąpieli słonecznych znajdą tu dobrze zagospodarowane plaże (leżaki parasole, prysznice, a do tego sporty wodne). Amatorom windsurfingu i kitesurfingu polecamy wizytę w położonym przy lotnisku El Medano, gdzie panująidealne warunki dla wind-, kite-surferów. Miłośnicy gór mogą uprawiać trekking w parku narodowym wulkanu El Teide, golfiści znajdą świetnie przygotowane pola golfowe, a wielbicieli wycieczek krajoznawczych zachęcamy do odwiedzenia Orotavy oraz Puerto de la Cruz - miejscowości położonych na północy wyspy, które kuszą typowymi hiszpańskimi krętymi uliczkami ibielonymi domkami z czerwonymi dachówkami. Wszystkim polecamy genialny park wodny Siam Park. Zapraszamy do poznawania Teneryfy!
Sezonowość

Na Wyspach Kanaryjskich zwykle wysoki sezon turystyczny trwa cały rok. Wyjątkiem jest sezonowość podgrzewania basenów hotelowych, która przypada jedynie zimą, mniej więcej od 1/11 do 31/03.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


4 Hiszpania/Teneryfa

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*  

Położenie

- Puerto de Santiago - ok. 200 m od  restauracji, barów i sklepów - ok. 500 m od centrum miasta - ok. 27 km od Siam Park - ok. 45 km od lotniska Reina Sofia - ok. 50 km od Parku Narodowego Teide - ok. 53km od Loro Parku

Plaża

- publiczna, ciemny piasek z kamieniami, ok. 500 m od hotelu - leżaki i parasole płatne ( ok. 10 EUR/dzień)

Pokoje

Standard - ok.30 m2 - klimatyzacja - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka) - minibar/lodówka - sejf (płatny) - TV-SAT, telefon - balkon/taras Superior - odnowiony - zestaw do parzenia kawy - wyposażone podobnie jak pokój standardowy Suite Standard - większy - oddzielna sypialnia - wyposażone podobnie jak pokój standardowy - dostępne pokoje z bocznym widokiem na morze za opłatą  

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 4 baseny (w tym jeden ze zjeżdżalnią, część podgrzewana w sezonie zimowym) - leżaki i parasole przy basenie - boisko wielofunkcyjne - siłownia - animacje dzienne i wieczorne Płatne - sauna - jacuzzi - masaże - bilard - kręgle - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- 2 brodziki - plac zabaw - pokój zabaw - miniklub - specjalne menu oraz wysokie krzesełka w restauracji - łóżeczko dla dziecka ( na zamówienie)

Wyżywienie

All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami przekąski, kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje bezalkoholowe i  alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 11:00 - 24:00  

Restauracje i bary

- 2 restauracja bufetowe - 2 restauracje a la carte - bary

Dodatkowe informacje

- 517 pokoi - windy - sklepik - bezpłatny internet Wi-Fi - www.landmarcostalosgigantes.com

Bagaż

Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 180 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 410 PLN (wyloty do 05.05)/ 295 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05, 01.10 - 31.10)/ 410 PLN (wyloty 01.06 - 30.09) - 32 kg - 570 PLN (wyloty do 05.05)/ 440 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05, 01.10 - 31.10)/ 570PLN (wyloty 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 200 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 500 PLN (wyloty 01.06 - 30.09)/ 405 PLN (wyloty do 31.05, 01.10 - 31.10) - 32 kg - 680 PLN (wyloty 01.06 - 30.09)/ 560 PLN (wyloty do 31.05, 01.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa Modlin, Wrocław (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 125zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 265 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Schonnefeld (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 350 PLN - 23 kg - 390 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

III Millenium

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Hiszpania/Teneryfa/Los Gigantes

Opis

Kompleks Luabay Costa Los Gigantes usytuowany jest na Teneryfie, w miejscowości Santiago del Teide. Ten luksusowy obiekt zapewnia Gościom spa, korty tenisowe i 6 odkrytych basenów z podgrzewaną wodą. Z kompleksu roztacza się przepiękny widok na Ocean Atlantycki oraz wyspę La Gomera. Niecały kilometr dzieli obiekt od imponujących klifów Los Gigantes. Kompleks Luabay Costa Los Gigantes dysponuje również ogrodem i tarasem z leżakami. Ofertę obiektu uzupełnia klub dla dzieci, przestronny pokój gier oraz kino. W głównym budynku obiektu można korzystać z bezpłatnego bezprzewodowego dostępu do Internetu. Dostępne w obiekcie spa talasoterapii oferuje kryty basen, łaźnię parową i wannę z hydromasażem. Do dyspozycji Gości jest tu również strefa relaksacyjna, fontanna lodowa, basen na wodzie oraz sauna. Na miejscu można skorzystać też z centrum fitness i różnorodnych zabiegów pielęgnacyjnych i masaży. Kompleks oferuje przestronne apartamenty - każdy z nich dysponuje prywatnym balkonem lub tarasem. Wszystkie apartamenty są klimatyzowane i dysponują częścią dzienną z telewizorem z płaskim ekranem, minibarem oraz łazienką.

Zameldowanie

od 15:00 do 21:00

Wymeldowanie

od 08:00 do 12:00

bilet lotniczy z bagażem podręcznym 10kg/os zabieranym na pokład + pakiet

transfer, zakwaterowanie, ubezpieczenie NNW i KL, oraz wybrane usługi dodatkowe;

Rezydenci polskojęzyczni dostępni są na poniżej wymienionych kierunkach

Costa Brava Barcelona Costa del Sol Majorka Teneryfa Costa Blanca (w terminie od maja do września) Na wszystkich destynacjach klienci otrzymują numery alarmowe 24h. w języku polskim

Ryanair

bagaż podręczny; 10kg/os, wymiary 55x40x20 cm + mały bagaż bez ograniczenia wagowego o wymiarach 35x20x20/os.

Wizzair

bagaż podręczny; 10kg/os, wymiary 56x45x25 cm (w przypadku 2 osób na jednej rezerwacji istnieje możliwość zamiany bagaży podręcznych 10 kg. na 1 WSPÓLNY bagaż rejestrowany o wadze 23kg. i 2 małe bagaże podręczne o wymiarach 42x32x25.

Norwegian

bagaż podręczny 10kg/os, wymiary 55x40x23 cm + mała torebka lub laptop

Do zapłaty na miejscu

Podatek miejski dot. tylko Costa Brava/ Barcelona Hotel 5* 2,50 Euro/os/dzień Hotel 4* 1,25 Euro/os/dzień, pozostały obszar Katalonii 1 Euro/os/dzień Pozostałe obiekty noclegowe, Barcelona 0,75 Euro/os/dzień, reszta obszaru Katalonii 0,50 Euro/os/dzień

Usługi fakultatywne, dodatkowo płatne

Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji(4% wartości pobytu); dodatkowe ubezpieczenie medyczne; odwołanie lotu i opóźnienie lotu; ubezpieczenie bagażu;

Opłaty za dodatkowy bagaż Ryanair 15kg. (fakultatywnie)

sezon "niski" 05.01 - 03.04 28.04 - 31.05 01.10 - 20.12 cena; 230 ZL/szt./w obie strony cena; 280 ZL/szt./w obie strony - dot. Wysp Kanaryjskich sezon "wysoki" 04 - 27.04 01.06 - 30.09 21.12 - 04.01 cena; 320 ZL/szt./w obie strony cena; 430 ZL/szt./w obie strony - dot. Wysp Kanaryjskich

Opłaty za dodatkowy bagaż Wizzair 23kg. (fakultatywnie)

cena; 320 ZL/szt./w obie strony

Opłaty za dodatkowy bagaż Norwegian 20kg. (fakultatywnie)

cena; 180 ZL/szt./w obie strony

Informacje dotyczące przelotu samolotem

przelot samolotem odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Air Berlin,Norwegian lub EasyJet. III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych; przelot odbywa się wg zasad przewoźnika;

Opłaty za dodatkowy bagaż Norwegian 20kg. (fakultatywnie)

cena; 180 ZL/szt./w obie strony

Informacje dotyczące przelotu samolotem

przelot samolotem odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Air Berlin lub Norwegian. III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych; przelot odbywa się wg zasad przewoźnika;

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Teneryfa, Hiszpania

Położenie

spokojne, na wzniesieniu, z widokiem na Puerto Santiago, Los Gigantes oraz sąsiednią wyspę La Gomerę. Do centrum handlowo-rozrywkowego ok. 500 m. Przystanek autobusu do Los Christianos ok. 100 m od hotelu.

Plaża

do najbliższej, piaszczystej plaży Playa de la Arena ok. 500 m. Leżaki i parasole za opłatą

Wyposażenie

518 pokoi w budynku głównym oraz kilku tarasowo położonych budynkach bocznych, windy. Lobby z recepcją, restauracja główna, restauracja tematyczna, 6 barów, butik. Na zewnątrz 6 basenów ze słodką wodą (1 podgrzewany zimą), taras słoneczny, bary z częściowo zadaszonym tarasem. Leżaki, materace na leżaki oraz parasole w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. Zwierzęta domowe na zapytanie. www.belivehotels.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-2E): dla maks. 2 osób; kącik wypoczynkowy, minibar, klimatyzacja, sejf (odpłatnie), TV sat. (płaski ekran), telefon, balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka. Suite z widokiem na ocean (1-3B): pokój mieszkalno-sypialny, oddzielna sypialnia, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Wariant ekonomiczny (2-3S). Suite rodzinne z bocznym widokiem na ocean (2-3F): na parterze. Z widokiem na ocean (2G): dla min. 2 os. dorosłych i 2 dzieci.Pakiet SPLENDID (S-15857A): codzienna prasa (zagraniczna), ścielecie łóżka, wybór poduszek, kawa i herbata w pokoju, owoce, szlafrok i kapcie, wydzielona część przy basenie, kolacja w restauracji tematycznej, napoje markowe, wydzielona część w restauracji.

Dzieci

plac zabaw, basen dla dzieci ze zjeżdżalnią), mini klub, kino, mini disco, Nintendo Wii.

Rozrywka

program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem.

Dostęp do internetu

kącik internetowy oraz WI-FI za opłatą.

Sport

aerobik, koszykówka, strzelanie z łuku i karabinu, studio fitness, piłka nożna, ogród wspinaczkowy, minigolf, boisko sportowe, pilates, tenis, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, golf (ok. 6 km).

Wellness

w centrum spa (pow. ok. 1800 m2, wstęp od 18 lat) odpłatnie: bogata oferta zabiegowa, aromaterapia, prysznice, kryty basen, hydromasaże, sauna, łaźnia turecka, whirlpool, masaże.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Show cooking. 2 razy w tygodniu kolacja w restauracji tematycznej (konieczna rezerwacja). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków oraz w godz. 10-24:00. W godz. 10-17:00 przekąski i lody w barze przy basenie. Minibar w pokojach uzupełniany co 2 dzień (butelka wody, 2 puszki piwa, 2 puszki pepsi).

Wcześniej = taniej

do 28.02.15 15% ZNIŻKI, 1.03-30.04.15 10% ZNIŻKI.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach: 3.06-17.06.15, 5.09-19.09.15.

Zniżki

DLA SINGLI 1B=2B w terminach: 1.05-31.05.14DLA DZIECI 2-6 LAT: pobyt gratis.DLA DZIECI 7-14 LAT: zniżka procentowa lub stała cena.

Polecamy

  • wspaniałe położenie na wzniesieniu z widokiem na ocean
  • przestronne pokoje
  • rozległe baseny
  • szeroka oferta SPA


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Teneryfa, Hiszpania

Położenie

spokojne, na wzniesieniu, z widokiem na Puerto Santiago, Los Gigantes oraz sąsiednią wyspę La Gomerę. Do centrum handlowo-rozrywkowego ok. 500 m. Przystanek autobusu do Los Christianos ok. 100 m od hotelu.

Plaża

do najbliższej, piaszczystej plaży Playa de la Arena ok. 500 m. Leżaki i parasole za opłatą

Wyposażenie

518 pokoi w budynku głównym oraz kilku tarasowo położonych budynkach bocznych, windy. Lobby z recepcją, restauracja główna, restauracja tematyczna, 6 barów, butik. Na zewnątrz 6 basenów ze słodką wodą (1 podgrzewany zimą), taras słoneczny, bary z częściowo zadaszonym tarasem. Leżaki, materace na leżaki oraz parasole w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. Zwierzęta domowe na zapytanie. www.belivehotels.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-2E): dla maks. 2 osób; kącik wypoczynkowy, minibar, klimatyzacja, sejf (odpłatnie), TV sat. (płaski ekran), telefon, balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka. Suite z widokiem na ocean (1-3B): pokój mieszkalno-sypialny, oddzielna sypialnia, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Wariant ekonomiczny (2-3S). Suite rodzinne z bocznym widokiem na ocean (2-3F): na parterze. Z widokiem na ocean (2G): dla min. 2 os. dorosłych i 2 dzieci.Pakiet SPLENDID (S-15857A): codzienna prasa (zagraniczna), ścielecie łóżka, wybór poduszek, kawa i herbata w pokoju, owoce, szlafrok i kapcie, wydzielona część przy basenie, kolacja w restauracji tematycznej, napoje markowe, wydzielona część w restauracji.

Dzieci

plac zabaw, basen dla dzieci ze zjeżdżalnią), mini klub, kino, mini disco, Nintendo Wii.

Rozrywka

program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem.

Dostęp do internetu

kącik internetowy oraz WI-FI za opłatą.

Sport

aerobik, koszykówka, strzelanie z łuku i karabinu, studio fitness, piłka nożna, ogród wspinaczkowy, minigolf, boisko sportowe, pilates, tenis, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, golf (ok. 6 km).

Wellness

w centrum spa (pow. ok. 1800 m2, wstęp od 18 lat) odpłatnie: bogata oferta zabiegowa, aromaterapia, prysznice, kryty basen, hydromasaże, sauna, łaźnia turecka, whirlpool, masaże.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Show cooking. 2 razy w tygodniu kolacja w restauracji tematycznej (konieczna rezerwacja). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków oraz w godz. 10-24:00. W godz. 10-17:00 przekąski i lody w barze przy basenie. Minibar w pokojach uzupełniany co 2 dzień (butelka wody, 2 puszki piwa, 2 puszki pepsi).

Zniżki

DLA SINGLI 1B=2B w terminach: 1.05-31.05.14DLA DZIECI 2-6 LAT: pobyt gratis.DLA DZIECI 7-14 LAT: zniżka procentowa lub stała cena.

Polecamy

  • wspaniałe położenie na wzniesieniu z widokiem na ocean
  • przestronne pokoje
  • rozległe baseny
  • szeroka oferta SPA

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR)
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Teneryfa)
Puerto de la Cruz czyli miasto na północy Teneryfy z kompleksem Lago Martianez
Wodny park atrakcji Siam Park wzorowany na tajlandzkiej wiosce - Hiszpania, Teneryfa
Kilometrowa plaża na północy wyspy Teneryfa ze złotym saharyjskim piaskiem - Hiszpania
Słynny na całym świecie park zoologiczny Loro Park w Puerto de la Cruz odwiedzają miliony turystów rocznie
Klify olbrzymy czyli Los Gigantes na wyspie Teneryfa
Długa piaszczysta plaża i promenada w pobliży Playa de las Americas na wyspie Teneryfa
Jedna z ładniejszych plaż i miejscowości na południu wyspy Teneryfa czyli Costa Adeje
Jedna z głównych atrakcji wyspy Teneryfa czyli wulkan Teide
Przyciągająca tysiące turystów 1000- letnia dracena w miejscowości Icod del los Vinos na Teneryfie
La Gomera to najpopularniejsza wycieczka fakultatywna dostępna z wyspy Teneryfa
Wąwóz Masca w górach Teno to ulubione miejsce na trekking na Teneryfie
Wulkaniczna Playa de La Arena każdego roku przyciąga  tysiące turystów na Teneryfie

Opinie o Hotelu Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR)

4.3
polecam

Ciekawe animacje basenowe, wieczorne występy artystyczne, koncerty, konkursy na wysokim poziomie. Restauracja hotelowa SMACZNIE a owoce morza najlepsze jakie jadłam ever 🙂. Łóżko podwójne to 2 jedynki zawsze się rozsuwa a rozkladana sofa to łóżko dla masochistów🙁. Miła obsługa.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.0
polecam

Hotel Luabay Costa Los Gigantes jak dla mnie trochę przeciętny ale ogólnie może być, dobre jedzenie. Lokalizacja raczej dla ludzi którzy chcą zostać w hotelu ewentualnie dla tych którzy chcą wynająć samochód i trochę pozwiedzać Teneryfę na własną rękę.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.0
4.7
zdecydowanie polecam

Ze swojej strony hotel mogę zdecydowanie polecić. wraz z rodziną wybraliśmy Luabay Costa Los Gigantes na urlop w styczniu. to co dla nas było ważne to podgrzewane baseny - są 4. poza tym super widok na Puerto Santiago, atrakcje na terenie hotelu w dużej ilości - np. trasy wspinaczkowe :) to nam akurat odpowiadało . jedzenie i pokoje również ok. jak dla mnie to jeden z lepszych hoteli w swoim standardzie na Teneryfie.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.6
zdecydowanie polecam

Be Live Family Costa Los Gigantes to bardzo ciekawy hotel na Teneryfie. Z jego terenu roztacza się widok i na Puerto Santiago, Los gigantes i na sąsiednią wyspę Gomerę. Moim zdaniem jest to świetny hotel dla dzieci, moje bawiły się super i jest kino dla nich, gry komputerowe, tor wspinaczkowy, różne animacje, przy których i my się ubawiliśmy. Do plaży spacerkiem, restauracje serwują naprawdę dobre jedzenie, jednak panuje w niej niesamowity tłok.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR) - możliwości zakwaterowania:

familty room better together
Standard Single Use Basic Balcony or Terrace
1 os. pokoj standardowy
2 os. suite
2 os. Suite Superior
2 os. Suite z widokiem na ocean
2 os. Suite Superior z widokiem na ocean
2 os. pokoj standardowy
standard superior balcony or terrace
suite standard balcony or terrace
Standard Balcony or Terrace
2 os. pokój standardowy superior
family room [suite] standard balcony or terrace

Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR) - Możliwości wyżywienia:


Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR) - miasta wylotu:


Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Luabay Costa Los Gigantes (LANDMAR)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00