cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
  • Hotel Pinero Tal, Majorka
1 / 92
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.05 - 02.05
już od 207 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
20.10 - 21.10
już od 203 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Pinero Tal
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Pinero Tal
star 3

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Pinero Tal:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Pinero Tal:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 października 2019

Hotel Pinero Tal w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • sala TV
  • taras
  • Wi-Fi: w recepcji/w lobby, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • lekarz

Dodatkowe udogodnienia

   

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

198

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu Balearów, zmianie ulega stawka podatku na rzecz turystyki zrównoważonej. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • tenis stołowy
Płatne
  • sauna fińska

rozrywka

  • rzutki w cenie

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 18 m2
  • w budynku głównym
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:45 - 11:00, kontynentalne, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:00 - 11:00, w cenie
  • obiad: 13:00 - 15:00, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:30 - 22:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: raz w tygodniu
  • przekąski
  • wybrane napoje bezalkoholowe, wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Dwa posiłki
  • śniadanie: 07:45 - 11:00, kontynentalne, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:00 - 11:00, w cenie
  • kolacja: codziennie 19:30 - 22:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: raz w tygodniu
Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, codziennie 07:45 - 10:00, 13:00 - 15:00 i 19:30 - 22:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bar: codziennie 11:00 - 23:00
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
  • W okolicy

    • w centrum miejscowości Palma
    • ok. 300 m od publicznej, 7-kilometrowej plaży
    • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka R

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Hiszpania / Majorka

    Opis oferty:

    Atrakcyjnie położony w centrum El Arenal, blisko restauracji, lokalnych knajpek i piaszczystej plaży, przy której znajduje się promenada to dobre miejsce na rodzinny wypoczynek. Na miejscu duży basen, brodzik dla dzieci, siłownia i profesjonalny serwis zapewniający komfortowy pobyt. Przyjazny zespół animatorów troszczy się o dobre samopoczucie Gości, a amatorów wodnych szaleństw z pewnością ucieszy oferta sportów wodnych na plaży.

    POŁOŻENIE:

    w centrum EL ARENAL, ok. 600 m od aquaparku Aqualand, ok. 7 km od Palma Aquarium, ok. 17 km od stolicy wyspy Palma de Mallorca; ok. 11 km od lotniska w Palma de Mallorca; przystanek autobusowy ok. 50 m hotelu (Palma de Mallorca).

    PLAŻA:

    El Arenal, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, przejście chodnikiem, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 10 EUR/komplet).

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, zbudowany w 1969 r., odnowiony w 2003 r., 198 pokoi, budynek główny, 10 pięter, 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, bar; przechowalnia bagażu, sala telewizyjna; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby (ok. 6 EUR/dzień, ok. 24 EUR/tydz.), punkt internetowy, pralnia, lekarz na wezwanie, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 18 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,5-3 m, brodzik, słodka woda, ok. 25 m², gł. 0,6 m, kryty basen, słodka woda, gł. 1,2-2,4 m, przy basenach bezpłatne leżaki; siłownia, tenis stołowy, rzutki, pokój gier; animacje dla dorosłych i dzieci (w okresie: 15.06-15.09); za opłatą: bilard, sauna, sporty wodne na plaży.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.45-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.30-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10.00-11.00) w barze; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (11.00-23.00) w barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/971441000, www.pinerohoteles.com


    7 islands

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    3

    Region

    Hiszpania/Majorka/El Arenal

    Opinia 7islands

    : Hotel usytuowany w samym centrum turystycznego kurortu El Arenal, pełnym wakacyjnych atrakcji. Wyróżnia się dobrą relacją jakości do ceny. Ze względu na lokalizację oraz imprezowy charakter miejscowości polecamy go miłośnikom życia nocnego.

    Położenie

    Na południowo-zachodnim wybrzeżu, w centrum miejscowości El Arenal, gdzie znajdują się liczne sklepy, tawerny, bary, kluby i dyskoteki, ok. 14 km od stolicy wyspy, ok. 8 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 50 m od hotelu. Dodatkową atrakcją jest park wodny Aqualand zlokalizowany w odległości ok. 1,5 km od hotelu.

    Plaża

    Ok. 300 m od hotelu, piaszczysta, szeroka. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    Hotel

    Dziesięciopiętrowy obiekt należący do hiszpańskiej sieci hotelowej Pi?ero. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, 2 windy, kącik telewizyjny, restauracja, bar. Odpłatnie: Internet Wi-Fi, kącik internetowy, opieka medyczna (na zapytanie). Hotel posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Kategoria lokalna 3*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 198 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

    Wyżywienie

    2 posiłki: śniadania (07:45-10:00) i obiadokolacje (19:30-22:00) w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:45-10:00), obiady (13:00-15:00), kolacje (19:30-22:00). W barze w godzinach 11:00-23:00 dostępne są lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, animacje, tenis stołowy. Odpłatnie: pokój gier, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

    Kontakt do hotelu

    www.pinerohoteles.com / Tel.: 00 34 971 441 000

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

    **

    Informujemy, że podatek ekologiczny wprowadzony w dniu 22.03.2016 r przez Parlament Balearów i obowiązujący od dnia 01.07.2016 r w tym hotelu będzie wynosił 1 euro/osoba/dzień. Do podanej stawki należy doliczyć 10% podatku VAT. Dzieci poniżej 16 lat są zwolnione z podatku. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Majorka, Hiszpania

    UWAGA!

    do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.Opis z poprzedniego sezonu!

    Położenie

    centralnie w El Arenal. Do Palma de Mallorca ok. 14 km (dogodne połączenie autobusowe – przystanek ok. 50 m od hotelu).

    Plaża

    do piaszczystej plaży ok. 300 m. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    198 pokoi, 9 pięter, 2 windy. Lobby z recepcją, restauracja, bar, sala telewizyjna. Basen, duży taras słoneczny z leżakami. www.pinerohoteles.com

    Dostęp do internetu

    kącik internetowy za opłatą, WiFi za opłatą.

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, TV-sat., odpłatny sejf, telefon, balkon. Wanna, prysznic, WC. Wariant ekonomiczny (2-3S).

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

    Sport

    rzutki, siłownia, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży (firmy zewnętrzne).

    Wellness

    odpłatnie: sauna, solarium, whirlpool.

    Dzieci

    oddzielny brodzik. Od 7.03 rezerwacja od 13 lat.

    Rozrywka

    program animacyjny. W pobliżu sklepy, bary, restauracje, dyskoteki.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Przekąski w godz. 10-11:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11-23:00.

    Wcześniej = taniej

    do 28.02.18: 15% zniżki, 1.03-30.04.18 10% zniżki.

    Dni gratis

    7=6, 14=12 w terminach: 1.10-15.10.18.

    Dla dzieci

    2-6 lat: pobyt gratis, 7-12 lat: zniżka procentowa. Od 7.03 rezerwacja od 13 lat.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Hiszpania/Majorka

    Opis

    Lokalizacja w centrum rozrywkowej miejscowości El Arenal, Około 300 m od szerokiej, piaszczystej plaży, Komfortowo i funkcjonalnie urządzone pokoje, Basen odkryty ze słodką wodą, siłownia, basen kryty,

    Lokalizacja

    w El Arenal, ok. 300 m od plaży, w centrum miejscowości, ok. 8 km od lotniska, w pobliżu centrum handlowego, ok. 50 m od przystanku komunikacji publicznej, w pobliżu centrum rozrywki, ok. 14 km od centrum Palmy.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 198, restauracje - 1, windy - 2, klimatyzacja centralnie sterowana, lobby bar, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, wymiana walut, opieka lekarska (płatna).

    Basen

    basen odkryty ze słodką wodą, leżaki bezpłatne; brodzik dla dzieci; przy basenach ratownik.

    Pokoje

    klimatyzacja (płatna), telewizja satelitarna, sejf (płatny), ogrzewanie, taras/balkon, łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób.

    Plaża

    publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport i fitness

    tenis stołowy, sauna (płatna), rzutki, bilard (płatny), siłownia.

    Rozrywka

    animacje wieczorne.

    Dla dzieci

    menu, łóżeczko dziecięce (płatne), krzesełka w restauracji

    Wyżywienie

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie (7.45 - 10.00) lub śniadanie kontynentalne (10.00 - 11.00), lunch (13.00 - 15.00) i obiadokolację (19.30 - 22.00) w formie bufetu; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole między 10.00 a 23.00.

    Cena zawiera

    W przypadku lotu liniami Ryanair (FR) - 10 kg bagaż podręczny 55 x 40 x 20 cm i 1 mała torebka o maksymalnych wymiarach 35 x 20 x 20 cm w przypadku lotu liniami Air Berlin (AB) - 8kg bagaż podręczny 55 cm x 40 cm x 23 cm oraz dodatkowy przedmiot (damska torebka lub latptop) o wymiarach 40 cm x 30 cm x 10 cm i wadze do 2 kg; loty EasyJet (EZY/U2) - bagaż podręczny o wymiarach 56 x 45 x 25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki) oraz przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko. Rezerwacja na potwierdzenie 48h!

    Cena nie zawiera

    Obowiązkowej opłaty klimatycznej w wysokości 1,10-1,65 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 3* i 1,65-2,20 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 4* (płatne na miejscu). Opcjonalnie dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów - I. Ryanair - - dopłaty do bagażu głównego do 15 kg - 300 zł/2 strony/os. przez cały rok - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 384 zł/2 strony/os. przez cały rok II. EasyJet - Loty z Berlin Schoenefeld (SXF) - - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 360 zł/os/2 strony III. Air Berlin - - bagaż rejestrowany do 23 kg - 384 zł/os/2 strony W przypadku lotów czarterowych bagaż główny w cenie. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Obsługa na miejscu

    kwiecień - październik - opieka polskiego przedstawiciela listopad - marzec - brak obsługi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Neckermann HIT

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Majorka, Hiszpania

    Położenie

    w centrum El Arenal, do Palma de Mallorca ok. 14 km (dodgodne połączenie autobusowe - przystanek ok. 50 m od hotelu).

    Plaża

    do piaszczyste plaży ok. 300 m. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    198 pokoi, 9 pięter, 2 windy. Lobby z recepcją, restauracja, bar, sala telewizyjna. Basen, duży taras słoneczny z leżakami i parasolami. www.pinerohoteles.com

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (1-3A): nowocześnie urządzone; klimatyzacja, TV-sat., odpłatny sejf, telefon, balkon. Wanna, prysznic, WC. Wariant ekonomiczny (2-3S).

    Dzieci

    oddzielny brodzik.

    Rozrywka

    program animacyjny. W pobliżu sklepy, bary, restauracje, dyskoteki.

    Dostęp do internetu

    kącik internetowy za opłatą.

    Sport

    aerobik, boccia, rzutki, siłownia, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, rowery (kaucja), sporty wodne na plaży (firmy zewnętrzne).

    Wellness

    odpłatnie: sauna, solarium, whirlpool.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Napoje do posiłków. Przekąski w godz. 10:00-11:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w hotelowym barze w godz. 11:00-23:00.

    Wcześniej = taniej

    do 28.02.16: 15% zniżki, 1.03-30.04.16 10% zniżki.

    Dni gratis

    7=6, 14=12 w terminach: 1.05-15.05.16, 1.06.-15.06.16, 24.09-24.10.16.

    Dla dzieci

    2-6 lat: pobyt gratis.


    Itaka

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Hiszpania / Majorka

    Opis oferty:

    Atrakcyjnie położony w centrum El Arenal, blisko restauracji, lokalnych knajpek i piaszczystej plaży, przy której znajduje się promenada to dobre miejsce na rodzinny wypoczynek. Na miejscu duży basen, brodzik dla dzieci, siłownia i profesjonalny serwis zapewniający komfortowy pobyt. Przyjazny zespół animatorów troszczy się o dobre samopoczucie Gości, a amatorów wodnych szaleństw z pewnością ucieszy oferta sportów wodnych na plaży.

    POŁOŻENIE:

    w centrum EL ARENAL, ok. 600 m od aquaparku Aqualand, ok. 7 km od Palma Aquarium, ok. 17 km od stolicy wyspy Palma de Mallorca; ok. 11 km od lotniska w Palma de Mallorca; przystanek autobusowy ok. 50 m hotelu (Palma de Mallorca).

    PLAŻA:

    El Arenal, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, przejście chodnikiem, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 10 EUR/komplet).

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, zbudowany w 1969 r., odnowiony w 2003 r., 198 pokoi, budynek główny, 10 pięter, 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, bar; przechowalnia bagażu, sala telewizyjna; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby, punkt internetowy, pralnia, lekarz na wezwanie, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 18 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,5-3 m, brodzik, słodka woda, ok. 25 m², gł. 0,6 m, kryty basen, słodka woda, gł. 1,2-2,4 m, przy basenach bezpłatne leżaki; siłownia, tenis stołowy, rzutki, pokój gier; animacje dla dorosłych i dzieci (w okresie: 15.06-15.09); za opłatą: bilard, sauna, sporty wodne na plaży.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.45-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.30-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10.00-11.00) w barze; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (11.00-23.00) w barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/971441000, www.pinerohoteles.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*

    REGION

    Majorka

    kategoria hotelu

    3*

    kategoria lokalna hotelu

    3*

    Data otwarcia

    1969 r. Odnowiony w 2005 r. Na terenie znajdują się: restauracja, bar, wypożyczalnia samochodów, basen odkryty, basen kryty, sala TV, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), windy.

    internet

    Kącik internetowy płatny

    plaża

    500 m od hotelu, piaszczysta, publiczna. Dojście do plaży ulicą.

    pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację, TV, telefon, łazienkę (WC, prysznic lub wanna), balkon lub taras. Typy pokoi: w dziewięciopiętrowym budynku: pokoje standardowe

    Wyżywienie

    restauracja, bar

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    brodzik

    płatne

    pokój gier, tenis stołowy, bilard, rzutki, solarium, sauna, siłownia

    dodatkowe informacje

    OPŁATA TURYSTYCZNA: Od 1 lipca 2016 roku na Majorce obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość podatku zależy od kategorii hotelu i kształtuje się następująco:5* - 2 €*/os/doba, 4* - 1,5 €*/os/doba, 3*, 2*, 1* - 1 €*/os/doba, apartamenty 4 klucze i 4 klucze superior - 2 €*/os/doba, apartamenty 3 klucze superior - 1,5 €*/os/doba, apartamenty 3 klucze, 2 klucze i 1 klucz - 1 €*/os/doba *do podanych cen należy doliczyć 10% podatek VATDzieci w wieku poniżej 15 r.ż. są zwolnione z opłaty turystycznej.Przy pobycie powyżej 9 dni Turyści otrzymują 50% zniżki (na pobyt powyżej 9 dni).

    Aktualizacja opisu

    22.06.2017 11:40

    usługi dostępne w hotelu

    All Inclusive


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    w centrum El Arenal, ok. 100 m od centrum handlowego S'Arenal Park i ok. 350 m od aquaparku Aqualand. Ok. 14 km od stolicy wyspy oraz ok. 8 km od portu lotniczego w Palma de Mallorca. Przystanek autobusowy ok. 50 m hotelu.

    PLAŻA

    ok. 300km od hotelu, publiczna, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Serwis plażowy płatny.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 3* Zbudowany w 1969 r., odnowiony w 2003 r.  

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja z przestronnym lobby, restauracja główna, bar, przechowalnia bagażu, kącik telewizyjny, usługi pralni chemicznej, lekarz na wezwanie, wypożyczalnia samochodów. Akceptowane karty kredytowe Visa, MasterCard, American Express.

    INTERNET

    internet bezprzewodowy w lobby i punkt internetowy odpłatnie.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: basen, leżaki i parasole przy basenie, siłownia, tenis stołowy, rzutki, Odpłatnie: bilard, sauna, sporty wodne na plaży. Dla dzieci: brodzik, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie

    ZAKWATEROWANIE

    Oferuje 198 pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością jednej dostawki. Wszystkie wyposażone są w: centralne ogrzewanie, klimatyzację, w pełni wyposażona łazienki, telewizja satelitarna, telefon, taras i sejf (za dodatkową opłatą).

    WYŻYWIENIE

    All Inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe serwowane codziennie w godzinach 10.00-23.00.

    INFORMACJE DODATKOWE

    HolidayCheck 4,6/85%

    KONTAKT

    www.pinerohoteles.com Adres: Maria Antónia Salv, 44 07600 El Arenal - Llucmajor. Mallorca. Espaa Tel.: (34) 971 441 000

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: czarter-20kg, Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m), Ryannair - 15kg; bagaż podręczny: czarter 5kg,  Wizzair - mały o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta*(w wybranych hotelach na Costa Blanca/jak zaznaczone na umowie oraz w pozostałych regionach w przypadku niskiej sprzedaży w okresie zimowym tj. od listopada do kwietnia alternatywnie możliwa opieka anglojęzyczna), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci (powyżej 16 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,25-2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,00-1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 0,50-1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    DOBA HOTELOWA

    !!! UWAGA !!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Ecco Holiday X

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Wyposażenie

    Hotel ten został wzniesiony w 1969 roku. Obiekt oferuje 198 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu i kantoru wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście mogą skorzystać z serwisu pokojowego. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

    Pokoje

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Spokojny sen zapewni Państwu łóżko podwójne. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i biurka. Dostępne są również lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są telefon, telewizor i Wi-Fi. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. Obiekt oferuje pokoje dla palących.

    Oferta sportowo-rozrywkowa

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w hotelu, jak np. rower / rower górski, tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, minigolf, golf i jazda konna. Narty wodne, windsurfing, jet ski, przejażdżki motorówką, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, żeglowanie i nurkowanie zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard, darta, kręgle i aerobik. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, dyskoteka i miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2018. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

    Cena zawiera

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.
    W przypadku lotu liniami Ryanair (FR) - 10 kg bagaż podręczny 55 x 40 x 20 cm i 1 mała torebka o maksymalnych wymiarach 35 x 20 x 20 cm
    W przypadku lotu liniami EasyJet (EZY/U2) - 10 kg bagaż podręczny o wymiarach 56 x 45 x 25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki)

    Cena nie zawiera

    Obowiązkowej opłaty klimatycznej w wysokości 2,20EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 2* i 3*; 3,30 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 3* superior oraz 4* oraz 4,40EUR/os./dzień w hotelach 4* superior i 5* (płatne na miejscu). Obsługi w języku polskim.
    Opcjonalnie dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów:
    I. Ryanair:
    - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 400 zł/2 strony/os. przez cały rok
    II. EasyJet - Loty z Berlin Schoenefeld (SXF):
    - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 360 zł/os/2 strony
    Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.


    Mapa Hotelu Pinero Tal
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
    Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
    Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
    Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
    Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
    Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
    Cap de Formentor Mallorca
    Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
    Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
    Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
    Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
    Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
    Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
    Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
    El Arenal i Playa de Palma na Majorce
    Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
    Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka

    Opinie o Hotelu Pinero Tal

    Pinero Tal - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj wariant ekonomiczny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie

    Pinero Tal - Możliwości wyżywienia:


    Pinero Tal - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Pinero Tal? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00