cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
1 / 52
Ocena
hotelu:
4.7 / 5

Hotel Seaside Los Jameos Playa
star 4

Hiszpania: Lanzarote
Ocena hotelu Seaside Los Jameos Playa:
4.7 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Seaside Los Jameos Playa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Seaside los Jameos Playa to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami, przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Puerto del Carmen, 2 km od centrum, blisko piaszczystej plaży Playa de los Pocillos
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie, program animacyjny
  • strefa SPA i wellness, wi fi gratis

Hotel Seaside Los Jameos Playa w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Seaside los Jameos Playa to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami, przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Puerto del Carmen, 2 km od centrum, blisko piaszczystej plaży Playa de los Pocillos
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie, program animacyjny
  • strefa SPA i wellness, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • lobby
  • recepcja
  • winda
  • 3 bary (bar przy basenie, Piano Bar, Belingo Bar)
  • ogród
  • taras słoneczny
  • basen zewnętrzny
  • brodzik
  • restauracja

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)
  • ręczniki (za kaucją)
  • leżaki i parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne)

Dodatkowe udogodnienia

  • butik
  • salon fryzjerski
  • pralnia (płatne)
  • parking
  • centrum spa

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

530

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • dla nowożeńców butelka wina na powitanie (przy pobycie min. 4 dni), kolacja przy ozdobionym stoliku
  • hotel akceptuje zwierzęta domowe (do 5 kg, na zapytanie, płatne, ok. 15 €/dzień)
  • butelka wody i 1/2 l wina na powitanie

Dla dzieci

  • miniklub dla dzieci 4-12 lat  
  • 2 brodziki  
  • minidyskoteki  
  • opieka nad dzieckiem (na zapytanie, płatna) 
  • podgrzewacz do butelek (na zapytanie, płatny) 
  • jedzenie dla niemowląt (na zapytanie, płatne)

Sport i wellness

W cenie
  • sauna
  • łaźnia turecka
  • sala fitness
  • aqua aerobik
  • łucznictwo
Płatne
  • zabiegi kosmetyczne
  • masaże
  • nurkowanie
  • pole golfowe (ok. 3 km od hotelu)
  • 4 korty tenisowe
  • wypożyczenie sprzętu do tenisa
  • squash

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 33 m2
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • balkon lub taras
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
  • TV
  • sejf (płatny)
  • minibar (płatny)
  • telefon
Suita junior JSX1
  • 1-4 os.
  • ok. 37 m2
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • balkon
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV
  • ekspres do kawy
  • telefon
  • sejf (w cenie)
  • minibar (płatny)
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-3 os.
  • ok. 26 m2
  • pokoje na 1. piętrze
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • taras
  • telefon
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
  • TV
  • sejf (płatny)
  • minibar (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 26 m2
  • pokoje na piętrach 1.-4.
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • balkon lub taras
  • telefon
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
  • TV
  • sejf (płatny)
  • minibar (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 1-3 os.
  • ok. 26 m2
  • pokoje na piętrach 2.-4.
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • balkon
  • telefon
  • DVD
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
  • TV
  • sejf (płatny)
  • minibar (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
Pokój 2-osobowy DZX4
  • 1-3 os.
  • ok. 26 m2
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
  • TV
  • sejf (płatny)
  • minibar (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie (8.00-10.30)
  • obiad (13.00-15.00)
  • przekąski (15.00-17.00)
  • kolacja (18.30-21.45)
  • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (11.00-23.00)
Dwa posiłki
  • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu)
Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, dania dietetyczne: w cenie, na zapytanie wymagane, dania wegetariańskie: w cenie, na zapytanie wymagane, dania wegańskie: w cenie, na zapytanie wymagane, bufet, show cooking, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • saloon bar „El Belingo": 20:00 - 00:00, za opłatą, wliczone w all inclusive
  • piano bar: w zależności od sezonu, 18:00 - 00:00, za opłatą, wliczone w all inclusive
  • bar przy zewnętrznym basenie: w zależności od sezonu, 11:00 - 18:00, za opłatą, wliczone w all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Seaside los Jameos Playa to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami, przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki Lanzarote.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w spokojnej części kurortu Puerto del Carmen, 2 km od centrum, blisko piaszczystej plaży Playa de los Pocillos
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie, program animacyjny
    • strefa SPA i wellness, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Lanzarote, Hiszpania

    Położenie

    spokojne. Do centrum ok. 2 km, do promenady z ofertą handlowo-rozrywkową ok. 5 minut pieszo.

    Plaża

    od piaszczystej plaży Playa de los Pocillos oddzielony promenadą i ulicą dojazdową. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    530 pokoi, 3-4 piętra, windy. Lobby z recepcją, restauracja z tarasem, piano-bar, bar El Belingo z parkietem tanecznym, sklepy, fryzjer. W ogrodzie 2 baseny ze słodką wodą (w tym jeden podgrzewany zimą), taras słoneczny, bar z przekąskami przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. Strefa dla naturystów.

    Wyżywienie

    Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Show cooking.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Napoje do posiłków. Lokalne napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe z karty AI (napoje spoza karty AI z rabatem) w godz. 11-23:00 w otwartych restauracjach i barach. Po południu kawa, herbata oraz wybór ciast, naleśników, wafli w godz. 15-17:00 w barze przy basenie.

    Internet

    WiFi na terenie całego hotelu gratis. Kącik internetowy za opłatą.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A2-3D): na parterze, minibar (na zapytanie), klimatyzacja (centralnie sterowana), odpłatny sejf, TV sat., WiFi, telefon, taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Oferta rodzinna w pokoju dwuosobowym (A2T). Z widokiem na ogród, basen lub ocean (A1-3A): na piętrach 1-4, z balkonem lub tarasem. Pokój dwuosobowy deluxe (A1-3E): na piętrach 2-4, dodatkowo: sprzęt do parzenia kawy/herbaty, odtwarzacz DVD, szlafrok, większy balkon z leżakami. Junior Suite z widokiem na basen, ogród lub ocean (A1-3C): dodatkowo wygodny kącik wypoczynkowy, minibar, 2 umywalki w łazience i oddzielne WC. Poza tym wyposażone jak A2D. Pokoje rodzinne (A2B): większe, balkon lub taras od strony lądu lub z widokiem na ocean, czajnik, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

    Sport

    siatkówka, boccia, siłownia, minigolf, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, squash, 4 korty tenisowe, lekcje tenisa.

    Wellness

    łaźnia parowa, biosauna, sauna klasyczna, bicze wodne, strefy ciszy. Odpłatnie: masaże, kąpiele, peeling (program ekspertów Seaside Wellness).

    Dzieci

    zintegrowany brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), minidisco (w sezonie). Łóżeczko dla dzieci do 2 lat bez opłaty.

    Rozrywka

    program animacyjny 6 x w tygodniu.

    Zniżki FIRSTBOOK

    do 28.02.19 15% zniżki, 1.03.-31.03.19 12% zniżki. Od 1.04.-30.06.19 10% zniżki dla wylotów od 1.09.19.

    Dla dzieci

    2-6 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa, 7-12 lat: zniżka procentowa.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    Elegancki hotel w stylu kanaryjskim. Wyśmienita kuchnia.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Seaside los Jameos Playa to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami, przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki Lanzarote.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w spokojnej części kurortu Puerto del Carmen, 2 km od centrum, blisko piaszczystej plaży Playa de los Pocillos
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie, program animacyjny
    • strefa SPA i wellness, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Lanzarote, Hiszpania

    Położenie

    spokojne. Do centrum Puerto del Carmen ok. 2 km. Do promenady nadbrzeżnej z ofertą handlowo-rozrywkową idzie się ok. 5 minut.

    Plaża

    od publicznej, piaszczystej plaży Playa de los Pocillos oddzielony promenadą nadbrzeżną oraz ulicą dojazdową. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    530 pokoi, 3-4 piętra, windy. Lobby z recepcją, restauracja z tarasem, piano-bar, bar El Belingo z parkietem tanecznym, sklepy, fryzjer. 2 sale konferencyjne (20-150 osób). W ogrodzie 2 baseny ze słodką wodą (jeden podgrzewany zimą), taras słoneczny, bar z przekąskami przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie, ręczniki kąpielowe (za kaucją). Strefa dla naturystów. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych. Zwierzęta domowe do 5 kg (na zapytanie, za opłatą ok. 15 EUR/dzień). www.seaside-hotels.com

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe Typu A (2-3D): na parterze, minibar (na zapytanie), klimatyzacja (centralnie sterowana), odpłatny sejf, TV sat., WI-FI, telefon, taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Typu B z widokiem na ogród, basen lub ocean (1-3A): na piętrach 1-4, z balkonem lub tarasem. Typu C z widokiem na ogród, basen lub ocean (1-3E): na piętrach 2-4, dodatkowo: sprzęt do parzenia kawy/herbaty, odtwarzacz DVD, szlafrok, większy balkon z leżakami. Junior Suite z widokiem na basen, ogród lub ocean (1-3C): dodatkowo wygodny kącik wypoczynkowy, minibar, 2 umywalki w łazience i oddzielne WC. Poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (2B): większe, balkon lub taras od strony lądu lub z widokiem na ocean, czajnik, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

    Dzieci

    zintegrowany brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), minidisco (w sezonie). Łóżeczko dla dzieci do 2 lat bez opłaty.

    Rozrywka

    program animacyjny 6 x w tygodniu.

    Dostęp do internetu

    WI-FI na terenie całego hotelu gratis. Kącik internetowy za opłatą.

    Sport

    siatkówka, boccia, strzelanie z łuku, nowoczesna siłownia, minigolf, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, squash, 4 korty tenisowe (z oświetleniem), lekcje tenisa.

    Wellness

    w nowoczesnym centrum wellness: łaźnia parowa, biosauna oraz sauna klasyczna, bicze wodne, strefy ciszy. Odpłatnie: bogata oferta masaży, kąpieli, peelingu (program opracowany przez ekspertów Seaside Wellness).

    Wyżywienie

    Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Show cooking.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Wino stołowe, lokalne piwo oraz wybór napoi alkoholowych i bezalkoholowych do posiłków. Lokalne napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe z karty all inclusive (napoje spoza karty all inclusive z rabatem) w godz. 11-23:00 we wszystkich otwartych restauracjach i barach. Po południu kawa, herbata oraz wybór ciast, naleśników, wafli w godz. 15-17:00 w barze przy basenie.

    Dla dzieci

    2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Polecamy

    • elegancki hotel w stylu kanaryjskim
    • wyśmienita kuchnia


    Mapa Hotelu Seaside Los Jameos Playa
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Lanzarote)
    Rozrywkowa Playa Blanca na Lanzarote
    Jaskinia Jameos del Aqua na Lanzarote
    park rozrywki z egzotycznymi zwierzętami Rancho Texas
    Jardin de Cactus - lanzarote
    El Golfo na Lanzarote
    La Graciosa - dziewicza wyspa
    Mirador del Rio - Lanzarote
    Papagayo Beach, Lanzarote
    Wakacyjny kurort Puerto del Carmen na Lanzarote
    Park wulkanów Timanfaya Park na Lanzarote
    Famara Beach - Lanzarote
    Rodzinny kurort Costa Tequise na Lanzarote
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Seaside Los Jameos Playa

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Hotel fantastyczny pod każdym względem, bardzo gorąco go polecam i zachęcam do odwiedzenia! Przepiękny, rozległy, z ładnymi basenami, barami i przeuprzejmą obsługą, która każdy problem załatwia od ręki. Lokalizacja super, tuż przy plaży. Jedzenie w hotelu Seaside Los Jameos Playa to kolejny atut, codziennie co innego! Naprawdę bardzo gorąco polecam ten hotel, bardzo wysoka jakość, jak dla mnie najlepszy hotel na Lanzarote, a może i na całych Kanarach!!!

    POLECAM:
    wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Seaside Los Jameos Playa to hotel dla wymagających - my wybraliśmy go ze względu na dobre opinie i bogatą ofertę sportową. Ma też bardzo fajne spa. Hotel stylowy i zadbany. Leży w okolicy Puerto Del Carmen - jest gdzie wyjść - sklepy i restauracje w zasięgu krótkiego spaceru. Wyspa Lanzarote - inna od pozostałych Wysp Kanaryjskich - nam podobała się bardziej, niż odwiedzona rok temu Fuerteventura. Ogólnie - same plusy!

    POLECAM:
    wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Seaside Los Jameos Playa:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Hotel
      5.5
    • Pokoje
      5.2
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      i sport
      5.1
    • Obsługa
      5.5
    HolidayCheck
    Ocena Seaside Los Jameos Playa:
    5.5 / 6

    Bardzo przyjazny hotel 2008-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Seaside Los Jameos Playa:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    hotel nastawiony dla gości. wszyscy uśmiechnięci. Gośc czuje się mile oczekiwany. Zawsze wyjątkowa p...
    więcej

    6.0
    Dobry hotel 2011-12-25
    Szczegóły oceny hotelu Seaside Los Jameos Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo dobry hotel. Centrum hotelu zajmują dwa duże baseny z dużą ilością zieleni wokół. Ciekawy hol...
    więcej

    6.0
    Hotel Jameos Playa: super wakacje do powtórzenia 2014-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Seaside Los Jameos Playa:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      4.3

    Obiekt znajduje się w fajnej lokalizacji, z ładnie zaaranżowanym ogrodem i basenami. Jedzenie jest S...
    więcej

    5.0
    Los Jameos Playa i wymarzone wakacje 2014-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Seaside Los Jameos Playa:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    Ładny hotel z dobrą obsługą i fantastycznymi bufetami! Jeszcze nigdy nie jedliśmy tak dobrze w ramac...
    więcej

    5.2
    Seaside Los Jameos Playa: wszystko OK! 2014-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Seaside Los Jameos Playa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.0

    Hotel wygląda dobrze. Pokoje nie są bardzo duże, ale w porządku. Mieszkaliśmy w skrzydle La Plama na...
    więcej

    5.1
    Gorąco polecam! 2016-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Seaside Los Jameos Playa:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Duży, ale przeuroczy hotel, rzut beretem od lotniska. Pyszne jedzenie, sprawna i kompetentna obsługa...
    więcej

    5.6
    Hotel naprawde godny polecenia! 2017-06-25
    Szczegóły oceny hotelu Seaside Los Jameos Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    6.0

    Seaside Los Jameos Playa - możliwości zakwaterowania:

    Doppelz,Terrasse,Landseit
    Doppelzi,Balkon/Terrasse
    Doppel,Balkon,2.-4.Etage
    Einzelzimmer,BkoT
    Familienzimmer,Balk/Terra
    Juniorsuite,Balkon

    Seaside Los Jameos Playa - Możliwości wyżywienia:


    Seaside Los Jameos Playa - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Seaside Los Jameos Playa? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00