cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
  • Hotel Seaside Los Jameos Playa, Lanzarote
1 / 21
Udogodnienia hotelu Seaside Los Jameos Playa
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Seaside Los Jameos Playa
star 4

Hiszpania: Lanzarote
Ocena hotelu Seaside Los Jameos Playa:
4.7 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Seaside Los Jameos Playa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.7 / 5
Średnia z 2 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 grudnia 2018

Hotel Seaside Los Jameos Playa w ofercie Biura podróży:

Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Seaside los Jameos Playa to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami, przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Puerto del Carmen, 2 km od centrum, blisko piaszczystej plaży Playa de los Pocillos
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie, program animacyjny
  • strefa SPA i wellness, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Lanzarote, Hiszpania

UWAGA!

Opis z poprzedniego sezonu!

Położenie

spokojne. Do centrum ok. 2 km, do promenady z ofertą handlowo-rozrywkową ok. 5 minut pieszo.

Plaża

od piaszczystej plaży Playa de los Pocillos oddzielony promenadą i ulicą dojazdową. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

530 pokoi, 3-4 piętra, windy. Lobby z recepcją, restauracja z tarasem, piano-bar, bar El Belingo z parkietem tanecznym, sklepy, fryzjer. W ogrodzie 2 baseny ze słodką wodą (w tym jeden podgrzewany zimą), taras słoneczny, bar z przekąskami przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. Strefa dla naturystów. www.seaside-hotels.com

Dostęp do internetu

WiFi na terenie całego hotelu gratis. Kącik internetowy za opłatą.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A2-3D): na parterze, minibar (na zapytanie), klimatyzacja (centralnie sterowana), odpłatny sejf, TV sat., WiFi, telefon, taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Pokój dwuosobowy w pakiecie rodzinnym (A2T): jak pokój dwuosobowy A2D. Pokój dwuosobowy z widokiem na ogród, basen lub ocean (A1-3A): na piętrach 1-4, z balkonem lub tarasem. Pokój dwuosobowy komfort (A1-3E): na piętrach 2-4, dodatkowo: sprzęt do parzenia kawy/herbaty, odtwarzacz DVD, szlafrok, większy balkon z leżakami. Junior Suite z widokiem na basen, ogród lub ocean (A1-3C): dodatkowo wygodny kącik wypoczynkowy, minibar, ekspres Nespresso, prasa dzienna, 2 umywalki w łazience i oddzielne WC. Poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (A2B): większe, balkon lub taras od strony lądu lub z widokiem na ocean, czajnik, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Show cooking.

Sport

siatkówka, boccia, siłownia, minigolf, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, squash, 4 korty tenisowe, lekcje tenisa.

Wellness

łaźnia parowa, biosauna, sauna klasyczna, bicze wodne, strefy ciszy. Odpłatnie: masaże, kąpiele, peeling (program ekspertów Seaside Wellness).

Dzieci

zintegrowany brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), minidisco (w sezonie). Łóżeczko dla dzieci do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

program animacyjny 6 x w tygodniu.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Napoje do posiłków. Lokalne napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe z karty AI (napoje spoza karty AI z rabatem) w godz. 11-23:00 w otwartych restauracjach i barach. Po południu kawa, herbata oraz wybór ciast, naleśników, wafli w godz. 15-17:00 w barze przy basenie.

Wcześniej = taniej

do 28.02.18 12% zniżki, 1.03-31.03.18 10% zniżki na pobyty od 1.05.18. 1.04-30.06.18 10% zniżki dla wylotów od 1.09.18.

Dla dzieci

2-6 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa, 7-12 lat: zniżka procentowa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Seaside los Jameos Playa to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami, przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki Lanzarote.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Seaside los Jameos Playa to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami, przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Puerto del Carmen, 2 km od centrum, blisko piaszczystej plaży Playa de los Pocillos
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie, program animacyjny
  • strefa SPA i wellness, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Lanzarote, Hiszpania

Położenie

spokojne. Do centrum Puerto del Carmen ok. 2 km. Do promenady nadbrzeżnej z ofertą handlowo-rozrywkową idzie się ok. 5 minut.

Plaża

od publicznej, piaszczystej plaży Playa de los Pocillos oddzielony promenadą nadbrzeżną oraz ulicą dojazdową. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

530 pokoi, 3-4 piętra, windy. Lobby z recepcją, restauracja z tarasem, piano-bar, bar El Belingo z parkietem tanecznym, sklepy, fryzjer. 2 sale konferencyjne (20-150 osób). W ogrodzie 2 baseny ze słodką wodą (jeden podgrzewany zimą), taras słoneczny, bar z przekąskami przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie, ręczniki kąpielowe (za kaucją). Strefa dla naturystów. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych. Zwierzęta domowe do 5 kg (na zapytanie, za opłatą ok. 15 EUR/dzień). www.seaside-hotels.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe Typu A (2-3D): na parterze, minibar (na zapytanie), klimatyzacja (centralnie sterowana), odpłatny sejf, TV sat., WI-FI, telefon, taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Typu B z widokiem na ogród, basen lub ocean (1-3A): na piętrach 1-4, z balkonem lub tarasem. Typu C z widokiem na ogród, basen lub ocean (1-3E): na piętrach 2-4, dodatkowo: sprzęt do parzenia kawy/herbaty, odtwarzacz DVD, szlafrok, większy balkon z leżakami. Junior Suite z widokiem na basen, ogród lub ocean (1-3C): dodatkowo wygodny kącik wypoczynkowy, minibar, 2 umywalki w łazience i oddzielne WC. Poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (2B): większe, balkon lub taras od strony lądu lub z widokiem na ocean, czajnik, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Dzieci

zintegrowany brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), minidisco (w sezonie). Łóżeczko dla dzieci do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

program animacyjny 6 x w tygodniu.

Dostęp do internetu

WI-FI na terenie całego hotelu gratis. Kącik internetowy za opłatą.

Sport

siatkówka, boccia, strzelanie z łuku, nowoczesna siłownia, minigolf, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, squash, 4 korty tenisowe (z oświetleniem), lekcje tenisa.

Wellness

w nowoczesnym centrum wellness: łaźnia parowa, biosauna oraz sauna klasyczna, bicze wodne, strefy ciszy. Odpłatnie: bogata oferta masaży, kąpieli, peelingu (program opracowany przez ekspertów Seaside Wellness).

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Show cooking.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Wino stołowe, lokalne piwo oraz wybór napoi alkoholowych i bezalkoholowych do posiłków. Lokalne napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe z karty all inclusive (napoje spoza karty all inclusive z rabatem) w godz. 11-23:00 we wszystkich otwartych restauracjach i barach. Po południu kawa, herbata oraz wybór ciast, naleśników, wafli w godz. 15-17:00 w barze przy basenie.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • elegancki hotel w stylu kanaryjskim
  • wyśmienita kuchnia

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Seaside los Jameos Playa to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami, przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki Lanzarote.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Seaside los Jameos Playa to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami, przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Puerto del Carmen, 2 km od centrum, blisko piaszczystej plaży Playa de los Pocillos
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie, program animacyjny
  • strefa SPA i wellness, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

LANZAROTE/WYSPY KANARYJSKIE

Do dyspozycji gości

• lobby • recepcja • winda • 3 bary (bar przy basenie, Piano Bar, Belingo Bar) • ogród • taras słoneczny • basen zewnętrzny • brodzik • restauracja

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • ręczniki (za kaucją) • leżaki i parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne)

Dodatkowe udogodnienia

• butik • salon fryzjerski • pralnia (płatne) • parking • centrum spa

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

530

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• dla nowożeńców butelka wina na powitanie (przy pobycie min. 4 dni), kolacja przy ozdobionym stoliku • hotel akceptuje zwierzęta domowe (do 5 kg, na zapytanie, płatne, ok. 15 €/dzień) • butelka wody i 1/2 l wina na powitanie

Dla dzieci

• miniklub dla dzieci 4-12 lat  • 2 brodziki  • minidyskoteki  • opieka nad dzieckiem (na zapytanie, płatna) • podgrzewacz do butelek (na zapytanie, płatny) • jedzenie dla niemowląt (na zapytanie, płatne)

Sport i wellness

W cenie • sauna • łaźnia turecka • sala fitness • aqua aerobik • łucznictwo

Płatne • zabiegi kosmetyczne • masaże • nurkowanie • pole golfowe (ok. 3 km od hotelu) • 4 korty tenisowe • wypożyczenie sprzętu do tenisa • squash

Rozrywka

• codzienne animacje  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 33 m2 • klimatyzacja (centralnie sterowana) • balkon lub taras • wanna • WC • suszarka do włosów • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty • TV • sejf (płatny) • minibar (płatny) • telefon

Suita junior JSX1

• 1-4 os. • ok. 36 m2 • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja (centralnie sterowana) • balkon • wanna • WC • suszarka do włosów • TV • ekspres do kawy • telefon • sejf (w cenie) • minibar (płatny) • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty

Pokój 2-osobowy DZX1

• 2-3 os. • ok. 26 m2 • pokoje na 1. piętrze • klimatyzacja (centralnie sterowana) • taras • telefon • wanna • WC • suszarka do włosów • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty • TV • sejf (płatny) • minibar (płatny) • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • ok. 26 m2 • pokoje na piętrach 1.-4. • klimatyzacja (centralnie sterowana) • balkon lub taras • telefon • wanna • WC • suszarka do włosów • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty • TV • sejf (płatny) • minibar (płatny) • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy DZX3

• 1-3 os. • ok. 26 m2 • pokoje na piętrach 2.-4. • klimatyzacja (centralnie sterowana) • balkon • telefon • DVD • wanna • WC • suszarka do włosów • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty • TV • sejf (płatny) • minibar (płatny) • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy DZX4

• 1-3 os. • ok. 26 m2 • balkon lub taras • klimatyzacja • wanna • WC • suszarka do włosów • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty • TV • sejf (płatny) • minibar (płatny) • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (8.00-10.30) • obiad (13.00-15.00) • przekąski (15.00-17.00) • kolacja (18.30-21.45) • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (11.00-23.00)

Dwa posiłki • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Seaside los Jameos Playa to hotel usytuowany w spacerowej odległości od centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami, przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki Lanzarote.


Mapa Hotelu Seaside Los Jameos Playa
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Lanzarote)
Rozrywkowa Playa Blanca na Lanzarote
Jaskinia Jameos del Aqua na Lanzarote
park rozrywki z egzotycznymi zwierzętami Rancho Texas
Jardin de Cactus - lanzarote
El Golfo na Lanzarote
La Graciosa - dziewicza wyspa
Mirador del Rio - Lanzarote
Papagayo Beach, Lanzarote
Wakacyjny kurort Puerto del Carmen na Lanzarote
Park wulkanów Timanfaya Park na Lanzarote
Famara Beach - Lanzarote
Rodzinny kurort Costa Tequise na Lanzarote

Opinie o Hotelu Seaside Los Jameos Playa

Hotel fantastyczny pod każdym względem, bardzo gorąco go polecam i zachęcam do odwiedzenia! Przepiękny, rozległy, z ładnymi basenami, barami i przeuprzejmą obsługą, która każdy problem załatwia od ręki. Lokalizacja super, tuż przy plaży. Jedzenie w hotelu Seaside Los Jameos Playa to kolejny atut, codziennie co innego! Naprawdę bardzo gorąco polecam ten hotel, bardzo wysoka jakość, jak dla mnie najlepszy hotel na Lanzarote, a może i na całych Kanarach!!!

POLECAM:
wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Seaside Los Jameos Playa to hotel dla wymagających - my wybraliśmy go ze względu na dobre opinie i bogatą ofertę sportową. Ma też bardzo fajne spa. Hotel stylowy i zadbany. Leży w okolicy Puerto Del Carmen - jest gdzie wyjść - sklepy i restauracje w zasięgu krótkiego spaceru. Wyspa Lanzarote - inna od pozostałych Wysp Kanaryjskich - nam podobała się bardziej, niż odwiedzona rok temu Fuerteventura. Ogólnie - same plusy!

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Seaside Los Jameos Playa - możliwości zakwaterowania:

Pokoj Superior do pojed. wykorzystania lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suita dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon Landsicht
Pokoj Deluxe dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suita lazienka WC klimatyzacja balkon Landsicht
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja taras
Pokoj Deluxe lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja taras
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suita lazienka WC klimatyzacja balkon Landsicht
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja taras
Pokoj Deluxe lazienka WC klimatyzacja balkon
Doppelz,Terrasse,Landseit
Doppelzi,Balkon/Terrasse
Doppel,Balkon,2.-4.Etage
DZ Kat.A,Single mit Kind
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Einzelzimmer,BkoT
Einzelzi,Balk,2.-4. Etage
Familienzimmer,Balk/Terra
Juniorsuite,Balkon

Seaside Los Jameos Playa - Możliwości wyżywienia:


Seaside Los Jameos Playa - miasta wylotu:


Seaside Los Jameos Playa - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Seaside Los Jameos Playa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00