cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
  • Hotel Playas de Guardamar, Costa Blanca
1 / 21
Ocena
hotelu:
0.0 / 5

Hotel Playas de Guardamar
star 3

Hiszpania: Costa Blanca
Ocena hotelu Playas de Guardamar:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Playas de Guardamar:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0

Hotel Playas de Guardamar w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 2 km od centrum miasta
  • ok. 50 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • parking: niezadaszony, za opłatą
  • kącik internetowy: za opłatą
  • Wi-Fi: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • kantor
  • bankomat

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

487

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dla dzieci

  • miniklub

Sport i wellness

Płatne
  • masaże

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo sezonowo

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-4 os.
  • ok. 17 m2
  • widok na morze
  • balkon lub taras
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • klimatyzacja: w zależności od sezonu
  • sejf: za opłatą
  • minilodówka
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • posiłki w formie bufetu
Pełne wyżywienie
  • posiłki w formie bufetu
  • Dwa posiłki
    • posiłki w formie bufetu
    Śniadania
    • posiłki w formie bufetu
    Restauracje i bary
  • restauracja bufetowa: show cooking
  • bar przy basenie
  • kawiarnia 
  • Dodatkowe informacje
  • specjalne zdrowotne menu na życzenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Hiszpania / Costa Blanca

    Opis oferty:

    Atrakcyjnie położony w pierwszej linii brzegowej, w pobliżu słynnego z pięknych wydm rezerwatu przyrody Torrevieja. Tuż obok długa piaszczysta plaża Moncayo - świetne miejsce na relaks i wodne atrakcje, można nią również dojść do centrum Guardamar del Segura. W hotelu eleganckie, niedawno odnowione pokoje, wszystkie z widokiem na morze, ładny basen z brodzikiem dla dzieci. Najmłodszych wczasowiczów ucieszy również miniklub i dobrze przygotowany program animacji.

    POŁOŻENIE:

    ok. 2 km od centrum GUARDAMAR DEL SEGURA ze sklepami, barami i restauracjami; ok. 30 km od portu lotniczego w Alicante; przystanek autobusowy niedaleko hotelu (Guardamar del Segura/ok. 1 EUR).

    PLAŻA:

    Playa del Moncayo, publiczna, piaszczysta, drobny piasek, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 30 m od hotelu, dojście ścieżką, parasole, leżaki i ręczniki płatne (ok. 12 EUR/komplet: 2 leżaki i parasol, ok. 14 EUR/ręcznik na tydzień); na plaży bar.

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1968 r., odnowiony w 2012 r., 502 pokoje, 1 budynek, 11 pięter, 5 wind, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, parking, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia śródziemnomorska i międzynarodowa, show cooking, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar/kafeteria, bar w ogrodzie; sklep z pamiątkami, fryzjer; taras z widokiem na morze, duży ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os., dwa duże łóżka 135x190 cm (możliwość 1 dostawki dla osoby dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 25 m², nowoczesny, odnowiony, indywidualnie sterowana klimatyzacja (1.06-30.09), łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy, lodówka (20 EUR/tydz.), sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; taras (stolik i krzesełka), widok na morze.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen główny, okrągły kształt, słodka woda, ok. 300 m², gł. 1,3-2,4 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 15 m², przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; basen kryty, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 46 m², podgrzewany (czynny: 15.09-31.05); plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: gry i zabawy, wieczorne występy; za opłatą: centrum spa: podgrzewany basen, bicze wodne, jacuzzi, sauna i siłownia.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.30-21.30); przekąski między posiłkami w wyznaczonych barach; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (10.00-23.00); wymagane noszenie kart all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/965728000, www.hotelesposeidon.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Hiszpania / Costa Blanca

    Opis oferty:

    Atrakcyjnie położony w pierwszej linii brzegowej, w pobliżu słynnego z pięknych wydm rezerwatu przyrody Torrevieja. Tuż obok długa piaszczysta plaża Moncayo - świetne miejsce na relaks i wodne atrakcje, można nią również dojść do centrum Guardamar del Segura. W hotelu eleganckie, niedawno odnowione pokoje, wszystkie z widokiem na morze, ładny basen z brodzikiem dla dzieci. Najmłodszych wczasowiczów ucieszy również miniklub i dobrze przygotowany program animacji. W 2017 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    ok. 2 km od centrum GUARDAMAR DEL SEGURA ze sklepami, barami i restauracjami; ok. 30 km od lotniska w Alicante; przystanek autobusowy niedaleko hotelu (Guardamar del Segura/ok. 1 EUR - latem kursuje co godzinę od 8:00 do 22:00).

    PLAŻA:

    Playa del Moncayo, publiczna, piaszczysta, drobny piasek, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 30 m od hotelu, dojście ścieżką, parasole, leżaki i ręczniki płatne (ok. 12 EUR/komplet: 2 leżaki i parasol, ok. 14 EUR/ręcznik na tydzień); na plaży bar.

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1968 r., odnowiony w 2012 r., 502 pokoje, 1 budynek, 11 pięter, 5 wind, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, parking, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia śródziemnomorska i międzynarodowa, show cooking, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar/kafeteria, 2 bary w tym 1 przy basenie; sklep z pamiątkami, fryzjer; taras z widokiem na morze, duży ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os., dwa duże łóżka 135x190 cm (możliwość 1 dostawki dla osoby dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 25 m², nowoczesny, odnowiony, indywidualnie sterowana klimatyzacja (1.06-30.09), łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: lodówka (20 EUR/tydz.), sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; taras (stolik i krzesełka), widok na morze.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen główny, okrągły kształt, słodka woda, ok. 300 m², gł. 1,3-2,4 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 15 m², przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; basen kryty, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 46 m², podgrzewany (czynny: 15.09-31.05); plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: gry i zabawy, wieczorne występy; za opłatą: centrum spa: podgrzewany basen, bicze wodne, jacuzzi, sauna i siłownia.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.30-21.30); przekąski między posiłkami w wyznaczonych barach; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (10.00-23.00); wymagane noszenie kart all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/965728000, www.hotelesposeidon.com

    GRATIS:

    -Wi-Fi


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Costa Blanca, Hiszpania

    Położenie

    bezpośrednio przy piaszczystej plaży w otoczeniu wydm. Ok. 2 km do centrum Guardamar. Lotnisko w Alicante ok. 30 km.

    Wyposażenie

    501 pokoi, hol powitalny z recepcją, WLAN gratis, kącik internetowy za opłatą, restauracja, bar, dyskoteka, winda. Kiosk, fryzjer. Basen, bar przy basenie (czerwiec-sierpień), taras słoneczny z leżakami.

    Wyżywienie

    śniadanie, 2 lub 3 posiłki lub all inclusive. Przy rez. 2 lub 3 posiłków w terminie do 12.04 i od 10.09 1/4 l wina domowego lub woda do posiłków w cenie.

    All Inclusive

    3 posiłki, 10:30-24:00: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Przekąski w określonych godzinach.

    Zakwaterowanie

    wanna lub prysznic, WC, TV sat., suszarka, sejf (za opłatą), klimatyzacja A1A/A2A/A3A/A4A: pokój 2-os., odnowiony, balkon z widokiem na morze. A2D: pokoje rodzinne, 2 pokoje 2-os. nie połączone drzwiami dla 2 dorosłych i 2-4 dzieci do 12 lat, z widokiem na morze.

    Sport

    siłownia (do 31.05 i od 15.09), animacje.

    Wellness

    kryty basen, sauna i whirlpool (czynne do 31.05 i od 15.09).

    Dzieci

    mini klub (3-16 lat), plac zabaw minidisco.

    Rozrywka

    animacje wieczorne.

    Parkowanie

    ok. 5 EUR/dzień, w terminie do 16.06 i od 10.09 bez opłaty (w miarę dostępności),

    Zwierzę domowe

    nie.

    Dla gości Neckermanna

    przy rez. 2 lub 3 posiłków w terminie do 12.04 i od 10.09 1/4 l wina domowego lub woda do posiłków w cenie.

    Zniżki FIRSTBOOK

    10% zniżki przy rez. do 60 dni przed przyjazdem (nie łączy się z innymi zniżkami).

    Zniżki

    1-2 dzieci (2-12 lat): pobyt gratis lub zniżki procentowe, 2-4 dzieci (2-12 lat): zniżki procentowe.

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Playas de Guardamar
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Costa Blanca)
    Filmy hotelu Playas de Guardamar:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Playas de Guardamar:
    https://www.youtube.com/watch?v=ZQCDkqFws3w
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Playas de Guardamar

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Playas de Guardamar:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Hotel
      4.6
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4
    • Atrakcje
      i sport
      3.7
    • Obsługa
      4.2
    HolidayCheck
    Ocena Playas de Guardamar:
    4.5 / 6

    Hotel dla Rodzin z dziećmi! 2013-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Playas de Guardamar:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.0

    3.5
    3 gwiazdki 2013-09-17
    Szczegóły oceny hotelu Playas de Guardamar:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.5

    Hotel ma 500 pokoi, mnóstwo ludzi, to jasne, na windę trzeba czekać po kilka minut. Plaża bardzo ład...
    więcej

    2.6
    Wspaniały wypoczynek w Playas de Guardamar 2014-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Playas de Guardamar:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Jednym słowem koszmar! 2016-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Playas de Guardamar:
    • Lokalizacja
      3.6
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      1.5
    • Atrakcje
      1.8
    • Obsługa
      2.8

    Hotel jak hotel, stary, tynk odpada, grzyb na ścianach, klimatyzacja działającą ale nieodgrzybiona, ...
    więcej

    2.4

    Masz pytania o Hotel Playas de Guardamar? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00