cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
  • Hotel Insotel Club Maryland, Hiszpania
1 / 25
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
02.10 - 09.10
już od 3241 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.10 - 09.10
już od 3241 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Insotel Club Maryland
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Insotel Club Maryland
star 3

Hiszpania
Ocena hotelu Insotel Club Maryland:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Maryland:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 października 2019

Hotel Insotel Club Maryland w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 12 km od centrum San Fernando
  • ok. 300 m od piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 120 min (w tym transfer z lotniska na prom, podróż promem, transfer z promu do hotelu). Czas dojazdu może się zmieniać w zależności od godziny przylotu i godzin kursowania promu oraz w zależności od warunków pogodowych

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h
  • sejf: w recepcji, za opłatą
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby: w cenie; w barze, w cenie; przy basenie, w cenie
  • minimarket
  • lekarz
  • amfiteatr
  • parking: niestrzeżony, w cenie

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
Telefon: +48 222043596
SMS: + 48 799448800
E-mail: servicePL@TUI.com

  • Przeprawa promowa z Ibizy na Formenterę uzależniona jest od warunków pogodowych oraz godziny przylotu. W przypadku późnego przylotu, pierwszy nocleg odbędzie się na Ibizie.
  • W przypadku rezerwacji 1 tygodnia wakacji na Formenterze klienci TUI mają zapewnione wszystkie transfery i promy w cenie pakietu. W przypadku rezerwacji pobytów 2-tygodniowych: a) 1. tydzień Formentera i kolejny 2. tydzień Ibiza klienci mają zapewnione: transfery i prom do hotelu na Formenterze, prom z Formentery na Ibizę oraz ostatni transfer z hotelu na Ibizie na lotnisko. Transfer z portu na Ibizie do hotelu na Ibizie nie jest w cenie pakietu. Koszt taksówki waha się między 10-15 € za taksówkę do Playa den Bossa do 40 € w San Antonio i nawet 50 € do najdalej położonych innych miejscowości. b) 1 tydzień na Ibizie i kolejny 2. tydzień na Formenterze: klienci mają zapewniony jedynie pierwszy transfer do hotelu na Ibizie oraz ostatni transfer z Formentery do portu na Formenterze. Promy i pozostałe połączenia nie są w cenie pakietu. Nasza rada: Rezerwując pakiet 2-tygodniowy wygodniej jest skorzystać z opcji w której Formentera jest wybierana na pierwszy tydzień wakacji. Na Formenterze kontakt z polskim rezydentem tylko w formie telefonicznej.
  • hotel nie akceptuje zwierząt
    • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu Balearów, zmianie ulega stawka podatku na rzecz turystyki zrównoważonej. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

    Dla dzieci

    • brodzik: w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
    • basen dla dzieci „Splashpark": w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, lekko opadający, zjeżdżalnia, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • wózek dla dzieci: za opłatą
    • łóżeczko dziecięce: w cenie
    • miniklub: 4-12 lat, w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu, w cenie
    • animacje dla dzieci: 4-12 lat, w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu, w cenie

    Sport i wellness

    W cenie
    • aerobik
    • aqua fitness
    • ćwiczenia relaksacyjne
    • joga
    • zumba
    • łucznictwo
    • piłka nożna
    • siatkówka plażowa
    • tenis stołowy
    • rowery górskie: wymagana kaucja, kaski: wymagana kaucja
    • tenis: kort twardy, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa: wymagana kaucja
    Płatne
    • szkoła surfingu: w ofercie firm zewnętrznych
    • windsurfing: w ofercie firm zewnętrznych
    • szkoła żeglarska: w ofercie firm zewnętrznych
    • żeglowanie: w ofercie firm zewnętrznych
    • katamaran: w ofercie firm zewnętrznych
    • nurkowanie: w ofercie firm zewnętrznych
    • kanu: w ofercie firm zewnętrznych
    • stand-up paddling: w ofercie firm zewnętrznych

    rozrywka

    • zajęcia sportowe (sezonowo, kilka razy w tygodniu)
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych (sezonowo, kilka razy w tygodniu)
    • przedstawienia kilka razy w tygodniu
    • wieczory taneczne kilka razy w tygodniu
    • boccia w cenie
    • rzutki w cenie
    • bilard w cenie

    Pokoje

    Bungalow ekonomiczny BUZ1
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Bungalow BUX1
    • 1-4 os.
    • ok. 41 m2
    • widok na ogród
    • balkon lub taras
    • pokój dzienno-sypialny
    • 1 sypialnia
    • 1 sofa do spania
    • wentylator sufitowy
    • lodówka: w cenie
    • kuchenka mikrofalowa
    • telefon
    • TV sat.
    • wanna
    • WC

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie
    • późne śniadanie: 10:00 - 11:00
    • obiad
    • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: kilka razy w tygodniu
    • przekąski: 10:30 - 18:00
    • ciasto: 16:00 - 18:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 00:00, wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 00:00, wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe 10:00 - 00:00
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 1
  • restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska, regionalna, hiszpańska, ryby/owoce morza, dania z grilla, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, dania bez laktozy: w cenie, na zapytanie, dania wegetariańskie: w cenie, bufet, show cooking, w cenie, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar przy basenie zewnętrznym: w zależności od sezonu, w cenie
  • bar z przekąskami „Pool & Snack Bar Migjorn": w zależności od sezonu, 10:00 - 18:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania / Formentera

    Opis oferty:

    Świetnie usytuowany w samym sercu lasu piniowego oraz bezpośrednio przy jednej z najpopularniejszych plaż na wyspie. Urządzony w śródziemnomorskim stylu, idealny dla wielbicieli pięknych widoków i komfortowych warunków. W hotelu przestronne apartamenty, które pomieszczą nawet 4-osobową rodzinę. Bogata formuła all inclusive i świetny serwis, z którego słynie znana sieć Insotel, pozwolą na beztroskie wakacje w wyjątkowym miejscu. Hotel wyróżniony prestiżowym certyfikatem jakości "Q".

    POŁOŻENIE:

    na południowym wybrzeżu, w spokojnej dzielnicy hotelowej Platja de Migjorn, w pobliżu sklepów i barów, ok. 11 km od stolicy wyspy SANT FRANCESCO, ok. 4 km od latarni La Mola, ok. 14 km od portu La Savina; transfer z lotniska na Ibizie, przeprawa promem i transfer do hotelu (ok. 1 godz., obowiązkowa dopłata płatna na lotnisku u rezydenta: przeprawa promowa: Ibiza - Formentera - Ibiza i transfer na Formenterze: ok. 65 EUR/os./2 strony, dzieci do 12 lat: ok. 44 EUR; aktualny rozkład promów dostępny na www.balearia.com); przystanek autobusowy przy hotelu.

    PLAŻA:

    Migjorn, publiczna, piaszczysta, jasny piasek, najdłuższa na wyspie, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 12 EUR/dzień).

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 1972 r., całkowicie odnowiony w 1992 r., 325 pokoi w kilku budynkach, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, show cooking, 2 razy na tydzień wieczory tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci, lounge bar, bar z napojami i przekąskami przy basenie; sala telewizyjna, przechowalnia bagażu, parking, kantor, minimarket, sklep z pamiątkami, butik, taras Espalmador z widokiem na morze; za opłatą: internet bezprzewodowy w miejscach publicznych, punkt internetowy, room-service, opiekunka do dziecka, pralnia, wypożyczalnia samochodów i motorów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Eurocard, American Express, Diners Club.

    dla maks. 4 os., ok. 45 m2, zadbany i przestronny, wentylator, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka - kaucja ok. 10 EUR), telewizja satelitarna, sypialnia z oddzielnym salonem z kominkiem i 2 sofami do spania, w pełni wyposażony aneks kuchenny, lodówka, telefon, balkon lub taras; za opłatą: minibar, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka na zamówienie przed przyjazdem.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny dla dorosłych: ok. 200 m², gł. 0,4-2,4 m i ok. 750 m², gł. 0,6-2,7 m, 2 brodziki dla dzieci: ok. 7 m², gł. 0,4 m i ok. 90 m², gł. 0,5 m, park wodny dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki; 4 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (oświetlenie płatne), boisko multisportowe, rowery górskie, piłka wodna, tenis stołowy, minigolf; plac zabaw dla dzieci, dyskoteka, klub dla dzieci w zależności od wieku: miniklub (4-6 lat) i maxiklub (7-12 lat), bogaty program animacyjny dla dorosłych i dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży: kajaki, katamarany, surfing, lekcje nurkowania i żeglarstwa.

    GOLD ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.30), obiad (13.00-14.30) i kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej (kolacja również na tarasie Espalmador, wymagana wcześniejsza rezerwacja); późne śniadanie kontynentalne (10.30-11.30); przekąski na zimno i na ciepło (10.30-18.00); podwieczorek: kawa, herbata, lody i ciastka (15.00-17.00); lokalne i międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w wyznaczonych barach (10.30-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/902112345, www.insotelhotelgroup.com

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. i 2. dziecko do 15 lat


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Mapa Hotelu Insotel Club Maryland
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Insotel Club Maryland

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Maryland:
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      4.4
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      i sport
      4.4
    • Obsługa
      5.1
    HolidayCheck
    Ocena Insotel Club Maryland:
    4.4 / 6

    Wakacje 2010-05-21
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Maryland:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo ciekawe wakacje tam spędziłam, przepiękna okolica, cudowni mężczyźni. Zajadałam się pysznym j...
    więcej

    6.0

    Insotel Club Maryland - możliwości zakwaterowania:

    Bungalow
    Bungalow w supercenie

    Insotel Club Maryland - Możliwości wyżywienia:


    Insotel Club Maryland - miasta wylotu:


    Insotel Club Maryland - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Insotel Club Maryland? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00