cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
  • Hotel H TOP Royal Star, Costa Brava
1 / 18
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
23.12 - 26.12
już od 1639 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.03 - 19.03
już od 859 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu H TOP Royal Star
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel H TOP Royal Star
star 4

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu H TOP Royal Star:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu H TOP Royal Star:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 marca 2020

Hotel H TOP Royal Star w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria lokalna:

4*

Data otwarcia:

1963 r. odnowiony 2003 r.

Położenie:

Lloret de Mar, 42 km od lotniska.

Plaża :

800 m od hotelu, plaża publiczna, piaszczysto-żwirowa. Parasole, leżaki i materace płatne, brak ręcznikż;w plażowych.

W Hotelu:

restauracja w budynku, bar, basen odkryty i kryty.

Pokoje :

w budynku głż;wnym: 397 pokoi standardowych, klimatyzacja indywidualna, prysznic, suszarka, telefon, TV, internet bezprzewodowy (płatny), minibar (pusty), sejf (płatny), terakota, balkon.

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne:

centrum fitness, sauna, siłownia, tenis stołowy, wieczorne animacje.

Płatne:

internet bezprzewodowy w lobby, pralnia, jacuzzi.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, miniclub.

Wyżywienie :

OB, BB, HB, FB, All Inclusive.

Posiłki :

śniadanie, obiad, przekąski, kolacja.

Napoje zawarte :

lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera:

napoi importowanych, sokż;w ze świeżych owocż;w, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

Tel./faks:

+34 / 937 66 44 22


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Hiszpania/Costa Brava

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*  

Położenie

- Lloret de Mar - w bliskiej odległości od sklepów i restauracji - ok. 500 m od centrum miejscowości - ok. 8 km od Tossa de Mar - ok. 28 km od lotniska w Gironie - ok. 77 km od Barcelony  

Plaża

- publiczna, piaszczysto-żwirkowa, ok. 800 m od hotelu - leżaki i parasole za opłatą (ok. 10/komplet)

Pokoje

standard - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - klimatyzacja, TV-SAT - telefon - sejf (płatny) - balkon/taras - pokoje z widokiem na basen za dopłatą

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny - basen kryty - leżaki i parasole przy basenie - taras słoneczny na dachu z jacuzzi - animacje Płatne - bilard - siłownia - sauna - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik - plac zabaw - mini klub - wysokie krzesełka w restauracji - łóżeczko dla dziecka ( na zamówienie)

Wyżywienie

SelfCatering (SC) - bez wyżywienia Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami przekąski, kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje bezalkoholowe i  alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 11:00 - 23:00  

Restauracje i bary

- restauracja główna - 2 bary  

Dodatkowe informacje

- 397 pokoi, 8 pięter - należy do sieci hotelowej HTop - sala TV - wypożyczalnia samochodów i rowerów - internet Wi-Fi (płatny) - TOP Passport - bezpłatny bus pomiędzy hotelami sieci HTop na Costa Brava (możliwość korzystania z All Inclusive tych hoteli -  zapisy oraz informacja w recepcji) od czerwca do września. - www.htophotels.com  

Bagaż

Kraków, Poznań, Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Berlin Tegel (RyanAir/ Laudamotion); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 310 PLN (od 01.06-30.09)/ 220 PLN (od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa, Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 380 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 300 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 500 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 410 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 300 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 240 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 400 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 320 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Atur

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

HISZPANIACB

Hotel info

wakacyjny kompleks hotelowy położony jest w odległości kilkuminutowego spaceru od piaszczystej plaży Fenals, a także głównego bulwaru i tętniącego życiem centrum Lloret de Mar. By w pełnie delektować się wakacjami hotel proponuje wiele udogodnień zarówno dla najmłodszych jak i dorosłych gości. Dla miłośników sportu przygotowano fitness, a dla dzieci kącik zabaw i sezonowy mini klub, w którym spędzić można wiele godzin zabawy. Dania smacznej kuchni serwowane są w hotelowej restauracji, której wystój uzupełnia oryginalny efekt akwarium. Szklane ściany basenu graniczą z restauracją, dzięki czemu podczas kolacji, można "zajrzeć do basenu". Sprawia to wyjątkowe wrażenie, że restauracja znajduje się pod wodą. Po intensywnie spędzonym dniu każdy z gości powinien odwiedzić hotelowe spa, gdzie zrelaksować można się w saunie i jacuzzi, a także korzystając z dużego krytego basenu. Kategoria lokalna: 4****

Lokalizacja

Lloret de Mar, spokojna okolica dzielnicy Fenals. Butiki, bary, restauracje w pobliżu. Tętniące życie centrum kurortu z klubami i dyskotekami ok. 550m. Lotnisko w Gironie ok. 30km, w Barcelonie ok. 95km.

Plaża

plaża Fenals ok. 700m, piaszczysto-żwirkowa, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

Hotel

396 pokoi, hol powitalny z lobby, recepcja 24h, windy, kąciki wypoczynkowe, restauracja główna, lobby bar i cafeteria, sezonowy snack bar, butik, wymiana walut, płatny kącik internetowy, płatne miejsca parkingowe.

Pokój

klimatyzacja (sezon letni), ogrzewanie (sezon zimowy), TV, telefon, płatny sejf, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), balkon. 2-osobowy, możliwość 1 lub 2 dostawek co może jednak zmniejszać komfort zakwaterowania. W części pokoi łóżka typu king size - możliwość zakwaterowania max. 4 osób (bez dostawek, wspólne spanie). Pokój 1-os. na zamówienie.

Sport i rozrywka

dwa basen zewnętrzne (sezon letni), taras słoneczny, leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: bilard, tenis stołowy, automaty do gier. Zaplecze spa z basenem krytym, sauną i jacuzzi. Cykliczne programy animacyjne i wieczory z muzyką na żywo. Bogata oferta dziennych i nocnych atrakcji kurortu Lloret de Mar

Dzieci

brodzik, kącik zabaw

Opcje wyżywienia

- śniadania, obiadokolacje - all inclusive soft - all inclusive

All inclusive soft

3 posiłki główne - śniadanie, lunch, kolacja / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / limitowane wino i woda do obiadu i kolacji

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim - telefon alarmowy, spotkanie informacyjne w hotelu.

Nasza opinia

hotel, choć nie należy do najnowszych obiektów, oferuje wygodne zakwaterowanie, dobry serwis i szeroki wachlarz usług. Przestronny, tętniący życiem obiekt gości międzynarodową klientelę.

180107Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy dzieci do lat 2 tzw infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 25x33x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem) + duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x23cm, max waga do 10kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x20x25cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - Vueling (kod lotu VY) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem) + duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x20cm, max waga do 10kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - WizzAir (kod lotu W6) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x30x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna w Hiszpanii, w zależności od standardu zakwaterowania 2*-3* 0,5 EUR/os/dzień, 4* 1 EUR/os/dzień, 5* 2,5 EUR/os/dzień, opłata max za 7 dni (nie dotyczy dzieci do 16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

usytuowany w pobliżu centrum Lloret de Mar ok. 500 m. W okolicy są restauracje, w centrum sklepy i kluby.    

PLAŻA

oddalony od mniejszej, b. ładnej i piasczystej plaży ok. 800 m (10 m pieszo), do plazy w Loret del Mar ok. 20 min pieszo.

HOTEL

Kategoria lokalna 4* Nasza ocena 3*+8 piętrowy hotel wybudowany w 1963 r. , odnowiony w 2003 r., tętniący życiem obiekt z 368 pokojami i międzynarodowa klientelą.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Restauracja, 3 bary z TV, kiosk, winda. Kawiarnia. Bar przy basenie. Taras na dachu z 2 jacuzzi. Taras słoneczny z leżakami i parasolami.

INTERNET

WLAN za opłatą.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: 2 baseny, brodzik dla dzieci; basen kryty, jacuzzi i siłownia gratis dla Klientów Prima Holiday. Tenis stołowy, siatkówka. Odpłatnie: - bilard.

DLA DZIECI

mini klub, plac zabaw.

ZAKWATEROWANIE

pokój dwuosobowy wyposażony w: wanna, WC, suszarka, TV, płatny sejf, telefon, klimatyzacja, balkon.

WYŻYWIENIE

FB+: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Do obiadu i kolacji serwowana jest na stół półitrowa butelka wody i wina. All Inclusive: pełne wyżywienie tj. 3 posiłki dziennie serwowane w formie bufetu, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz przekąski w godz. 10-24:00 (poza godzinami głównych posiłków), lody dla dzieci 10-18:00.

WAŻNE INFORMACJE DODATKOWE i inne

Na miejscu w recepcji hotelu pobierana jest obligatoryjna opłata klimatyczna. Uwaga! Doba hotelowa obowiązuje do godziny 10.00! Hotel nie akceptuje zwierząt domowych.

CENA

OFERTA Z PRZELOTEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, opiekę polskojęzycznego rezydenta (UWAGA!!! region Costa Doroda - oferta bez polskojęzycznego rezydenta - obsługa anglojęzyczna), wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. Wtym celu należy podczas procesu zakładnia rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub po prostu wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony. DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci (powyżej 16 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,25-2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,00-1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 0,50-1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w PRIMIE w cenie: Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm oraz pierwszeństwo wejścia na pokład. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego. LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm) EasyJet: jedną sztukę bagażu wliczając torebki i laptopy o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki). CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu EasyJet: 15kg - ok. 300 zł; 23kg - ok. 350 zł LOT: 23 kg - ok 300 zł Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg Ryanair: 10kg/20kg  Easyjet: 15kg LOT: 23 kg (Wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm)

DOBA HOTELOWA

!!! UWAGA !!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Costa Brava, Hiszpania

Opis hotelu

4-gwiazdkowy hotelu usytuowany w odleglosci 800 m od plazy w Lloret de Mar.

H TOP Royal Star jest zlokalizowany w przyblizeniu w odleglosci 500 m od centrum Lloret de Mar i 800 m od plazy. Wyposazenie i uslugi hotelu: calodobowa recepcja, bar, restauracja, basen, brodzik, taras sloneczny, jacuzzi, sauna, silownia, mini klub i rozrywki. Wszystkie pokoje posiadaja lazienke/prysznic, suszarke do wlosów, sejf, telefon, telewizje satelitarna, klimatyzacje i balkon/taras.

*Lózeczko dla dziecka platne na miejscu.

Adres: Avda. de Blanes 78-84, 17310 Lloret de Mar, Hiszpania

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu H TOP Royal Star
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu H TOP Royal Star

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu H TOP Royal Star:
  • Lokalizacja
    3.7
  • Hotel
    3.2
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    2.9
  • Atrakcje
    i sport
    3.7
  • Obsługa
    4
HolidayCheck
Ocena H TOP Royal Star:
3.3 / 6

Dobry hotel 2013-04-13
Szczegóły oceny hotelu H TOP Royal Star:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Dobry hotel w centrum Lloret de Mar 2013-11-13
Szczegóły oceny hotelu H TOP Royal Star:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.3

Hotel blisko centrum oraz dworca autobusowego w Lloret de Mar . Do plaży 10 minut spacerem przez ruc...
więcej

5.3
Bardzo duży hotel 2014-06-02
Szczegóły oceny hotelu H TOP Royal Star:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

4.4

H TOP Royal Star - możliwości zakwaterowania:

Single w.Child Standard Room (Balcony or Terrace)
Room Standard Single Balcony or Terrace ,
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Quad Standard
Single Use Standard
Triple Standard
Triple Standard Pool View
Twin Standard
Twin Standard Pool View
Single w.Child Standard Room (Balcony or Terrace)
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Room Standard Single Balcony or Terrace ,
Pokój 2 osobowy z dostawką
Pokój 2 osobowy z 2 dostawkami
Pokój 2 osobowy
Room Standard Single Balcony or Terrace ,
Single w.Child Standard Room (Balcony or Terrace)
Room Standard Single Balcony or Terrace ,
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Single w.Child Standard Room (Balcony or Terrace)
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Room Standard Single Balcony or Terrace ,
Single w.Child Standard Room (Balcony or Terrace)
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Single w.Child Standard Room (Balcony or Terrace)
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Pokój 1 osoobowy
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Single w.Child Standard Room (Balcony or Terrace)
Room Standard Single Balcony or Terrace ,
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Room Standard Single Balcony or Terrace ,

H TOP Royal Star - Możliwości wyżywienia:


H TOP Royal Star - miasta wylotu:


H TOP Royal Star - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel H TOP Royal Star? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00