cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
1 / 21
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
14.10 - 18.10
już od 1729 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
27.09 - 01.10
już od 849 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu H TOP Palm Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel H TOP Palm Beach
star 3

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu H TOP Palm Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 14 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 września 2020

Hotel H TOP Palm Beach w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Costa Brava

kategoria organizatora

3*

kategoria lokalna

3*

opis hotelu

Na terenie hotelu znajduje się restauracja, bar, recepcja 24h, pralnia (płatna), windy, wypożyczalnia samochodów, basen kryty, basen odkryty. Pomiędzy hotelami sieci H.TOP kursuje bezpłatny bus (od czerwca do września, wymagana rezerwacja).

internet

Wi-Fi w pokojach płatne

plaża

350 m od hotelu.

pokoje

Wyposażone są w sejf (płatny ok. 28€/tydzień), TV, telefon, telefon, łazienkę (prysznic lub wanna, WC), balkon. Typy pokoi: w siedmiopiętrowym budynku głównym: pokoje standardowe , pokoje typu single , pokoje superior (klimatyzacja)

Wyżywienie

restauracja, bar

śniadanie

Formuła zawiera:śniadanie, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja silver (half board silver)

Formuła zawiera: śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do obiadokolacji

śniadanie, obiad i kolacja

Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie, obiad i kolacja silver (full board silver)

Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja, wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do obiadu i kolacji All Inclusive Classic (10:00-00:00) Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:00-00:00 z wyjątkiem posiłków), lody (10:00-18:00), wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do kolacji, wybór lokalnych napoi alkoholowych i bezalkoholowych w barze Dodatkowo: możliwość bezpłatnego wypożyczenia rowerów, 50% rabatu na wieczorną wycieczkę do średniowiecznego zamku Tordera (transport, wstęp, pokaz, kolacja)

all inclusive gold (10:00-00:00)

Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:00-00:00 z wyjątkiem posiłków), lody (10:00-18:00), wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do kolacji, wybór lokalnie produkowane napojów alkoholowych i bezalkoholowych oraz szeroki wachlarz specjalnych drinków i marek premium w barze Dodatkowo: możliwość bezpłatnego wypożyczenia rowerów, 50% rabatu na wieczorną wycieczkę do średniowiecznego zamku Tordera (transport, wstęp, pokaz, kolacja)

z myślą o dzieciach

mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, brodzik, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), krzesełka dla dzieci w restauracji

w cenie

dzienne i wieczorne animacje

płatne

bilard, tenis stołowy, wypożyczalnia rowerów, siłownia, łaźnia turecka, centrum SPA, sauna DODATKOWE INFORMACJE OPŁATA TURYSTYCZNA W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się następująco ok. 5* - 2,25 €/os/doba (Barcelona ok. 2,25€/os/doba), 4* - ok. 0,90€/os/doba (Barcelona ok. 1,10€/os/doba), 3*, 2*, apartamenty - ok. 0,45€/os/doba (Barcelona ok. 0,65€/os/doba). Do powyższych cen należy doliczyć 10% podatku.Opłata turystyczna naliczana jest od ukończonego 16 roku życia i tylko za pierwsze 7 dni pobytu.

Aktualizacja opisu

18.04.2019 16:11

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni SPA Mini Klub All Inclusive


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Hiszpania/Costa Brava

Kategoryzacja hotelu

Kat. EximTours  3* Kat. lokalna 3*

Położenie

- Lloret del Mar - w okolicy liczne sklepy, bary, restauracje, dyskoteka, postój taksówek, centrum miasta, przystanek autobusowy - ok. 750 m od plaży Fenals - ok. 1,4 km od Ogrodu Botanicznego Św. Klotyldy - ok. 1,4 km od klubu golfowego Pitch & Putt Papalus - ok. 2 km od Water Park - ok. 3 km od Castell d'en Plaja - ok. 15 km od Marineland - ok. 28 km od lotniska Girona - ok. 80 km od Barcelony

Plaża

- publiczna, piaszczysta, wąska, z łagodnym zejściem do morza - parasole i leżaki płatne  

Pokoje

Standard - ok. 20 m2 - TV-SAT, telefon     - sejf (płatny), internet Wi-Fi  (bezpłatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, bidet, suszarka do włosów) - balkon/taras - pokoje z widokiem na basen (za dopłatą)

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatnie: - basen - taras z bezpłatnymi parasolami i leżakami - jacuzzi - pokój gier - tenis stołowy - bilard - siłownia/sala fitness - animacje dla dorosłych Płatne: - kryty basen - łaźnia turecka/hammam - sauna - SPA, zabiegi i masaże

Dla dzieci

- brodzik - mini klub - podwyższane krzesełka w restauracji

Restauracje i bary

- restauracja - bary przekąskowy

Wyżywienie

SelfCatering (SC) - bez wyżywienia Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

Dodatkowe informacje

- otwarty w 1985 roku - 153 pokoi - 7 pięter - 2 wind - lobby z recepcją całodobową - klimatyzacja - wypożyczalnia rowerów - internet Wi-Fi (płatny) - sejf hotelowy (płatny) - punkt wymiany walut - udogodnienia dla osób niepełnosprawnych (winda, rampa/podnośnik) - pralnia (płatna) - www. htophotels.com/palmbeach/en/  

Bagaż

Kraków, Poznań, Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Berlin Tegel (RyanAir/ Laudamotion); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 310 PLN (od 01.06-30.09)/ 220 PLN (od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa, Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 380 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 300 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 500 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 410 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 300 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 240 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 400 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 320 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Atur

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

HISZPANIACB

Hotel info

trzygwiazdkowy obiekt należący do hiszpańskiej sieci HTop Hotels & Resorts. Jego atutem jest położenie w centrum popularnego, wakacyjnego kurortu Lloret de Mar. Niedaleki dystans dzieli hotel od piaszczysta plaża Fenals, a miłośników szaleństw do białego ranu ucieszy fakt iż tętniące życiem kluby i dyskoteki znajdują się w odległości niedługiego spaceru. Chwile relaksu spędzić można przy hotelowym basenie i na tarasie słonecznym. Błogi odpoczynek gwarantuje również zaplecze spa z basenem krytym i sauną. Wakacyjna atmosfera, miła obsługa i atrakcyjna cena. Dobra propozycja wakacyjnego zakwaterowania w pełnym rozrywek, nadmorskim kurorcie. Kategoria lokalna: 3***

Lokalizacja

Lloret de Mar, centrum miejscowości, w okolicy butiki, bary, restauracje. Tętniące życie centrum z klubami i dyskotekami w odległości kilkuminutowego spaceru. Lotnisko w Gironie ok. 30km, w Barcelonie ok. 95km.

Plaża

ok. 500m od hotelu plaża Fenals, piaszczysto-żwirkowa. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą. Rejsy wycieczkowe do Tossa de Mar lub Calelli za opłatą (sezon letni).

Hotel

153 pokoje, hol powitalny, lobby, recepcja 24h, winda, restauracja główna, bar, sezonowo dostępny taras słoneczny z barem, płatne miejsca parkingowe w pobliżu

Pokój

podstawowo wyposażony, TV, telefon, płatny sejf, łazienka (prysznic lub wanna), balkon lub taras. 2-osobowy, możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci co może jednak zmniejszać komfort zakwaterowania. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny, jacuzzi (sezon letni), taras słoneczny. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: tenis stołowy, bilard, automaty do gier, zaplecze spa z basenem wewnętrznym, sauna, łaźnia turecka. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek w kurorcie Lloret de Mar

Dzieci

brodzik

Opcje wyżywienia

- śniadania, obiadokolacje - all inclusive soft - all inclusive

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim - telefon alarmowy, spotkanie informacyjne w hotelu. Hotel zlokalizowany jest w miejscu z czasowo ograniczonym dostępem dla autokaru transferowego. Autokar zatrzymuje się w możliwie najbliższym punkcie przy hotelu.

Nasza opinia

popularnym, wakacyjny obiekt z miłą atmosferą. Dzięki dogodnej lokalizacji w renomowanym kurorcie i promocyjnej cenie obiekt popularny wśród młodych turystów. Możliwość rezerwacji pakietu all inclusive to dodatkowy atut hotelu.

190324Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy dzieci do lat 2 tzw infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 25x33x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem) + duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x23cm, max waga do 10kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x20x25cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - Vueling (kod lotu VY) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem) + duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x20cm, max waga do 10kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - WizzAir (kod lotu W6) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x30x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna w Hiszpanii, w zależności od standardu zakwaterowania 2*-3* 0,5 EUR/os/dzień, 4* 1 EUR/os/dzień, 5* 2,5 EUR/os/dzień, opłata max za 7 dni (nie dotyczy dzieci do 16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych


Mapa Hotelu H TOP Palm Beach
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu H TOP Palm Beach

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Hotel
    2.8
  • Pokoje
    2.3
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    i sport
    2
  • Obsługa
    3.5
HolidayCheck
Ocena H TOP Palm Beach:
3.2 / 6

Ekskluzywny wypoczynek za niewielkie pieniądze 2010-08-12
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Super wypoczynek za małe pieniądze 2012-06-13
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.7
Ancla 2012-06-28
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    4.5

Hotel Ancla jest bardzo czysty i przytulny, lecz niestety są tam bardzo małe pokoje ;/ jeżeli chodzi...
więcej

5.1
Czysty, schludny z darmową sauną - 3 gwiazdki 2012-08-07
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa

5.0
Fajna cena, dobra jakość, miła obsługa, same plusy 2014-09-14
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    6.0

Wakacje 09/2014r - byliśmy tydzień, jedzenie ok jeśli chodzi o obiady i kolacje a śniadania to racze...
więcej

5.0
Tanio i zimno 2015-03-02
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    4.5

Hotel odwiedziliśmy w lutym. Dojazd z Girony tylko taksówką (ok. 50 Euro). Do plaży nie jest daleko....
więcej

4.3
H Top Palm Beach Costa Brava 2017-01-14
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony blisko plaży. Pokoje są urządzone w bardzo prostym stylu. Dominuje jasna kolorystyka...
więcej

4.8
Hotel all inclusive 2017-04-13
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.3

Hotel dobry na wyjazd na wakacje ale tylko w sezonie, ponieważ nie jest ogrzewany i w lutym było str...
więcej

3.3

H TOP Palm Beach - możliwości zakwaterowania:

Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
standard quad standard
standard single standard
standard triple standard
standard triple standard poolview
standard twin standard
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room Superior Double PoolView Balcony or Terrace
Room SingleUse Balcony or Terrace
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Room Superior Double PoolView Balcony or Terrace
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Room SingleUse Balcony or Terrace
Double Superior Room (Balcony or Terrace)
Pokoj dwuosobowy + 2x dostawka
Pokoj dwuosobowy
Room SingleUse Balcony or Terrace
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Room SingleUse Balcony or Terrace
Room Superior Double PoolView Balcony or Terrace
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Double Superior Room (Balcony or Terrace)
Room Superior Double PoolView Balcony or Terrace
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Double Superior Room (Balcony or Terrace)
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Double Superior Room (Balcony or Terrace)
Double Superior Room (Balcony or Terrace)
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Room Superior Double PoolView Balcony or Terrace
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Room SingleUse Balcony or Terrace
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Room Superior Double PoolView Balcony or Terrace
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Double Superior Room (Balcony or Terrace)
Double Superior Room (Balcony or Terrace)
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room Superior Double PoolView Balcony or Terrace
Room SingleUse Balcony or Terrace
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room SingleUse Balcony or Terrace

H TOP Palm Beach - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel H TOP Palm Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00