cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
  • Hotel H TOP Palm Beach, Costa Brava
1 / 21
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
28.03 - 02.04
już od 1195 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.10 - 21.10
już od 829 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu H TOP Palm Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel H TOP Palm Beach
star 3

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu H TOP Palm Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 marca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 października 2020

Hotel H TOP Palm Beach w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Costa Brava

kategoria organizatora

3*

kategoria lokalna

3*

Data otwarcia

1965 r. Na terenie hotelu: restauracja, bar, room service (płatny), sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen kryty, basen odkryty.

internet

Wi-Fi w hotelu płatne

plaża

350 m od hotelu, publiczna, dojście do plaży ulicą. Płatne: parasole, leżaki.

pokoje

Zlokalizowane są w 1 budynku:budynek główny (liczba pięter: 7, liczba wind: 2) Typy pokoi: pokoje standardowe: sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC),balkon , pokoje pool view: sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC),balkon , pokoje superior: klimatyzacja centralna (działa w godzinach 06:00-04:00), sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna, bar

śniadanie

śniadanie (07:00-10:00), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

śniadanie (07:00-10:00), obiadokolacja (19:00-21:00), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja silver (half board silver)

śniadanie (07:00-10:00), obiadokolacja (19:00-21:00) wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do obiadokolacji

śniadanie, obiad i kolacja

śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:00-14:00), kolacja (19:00-21:00), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie, obiad i kolacja silver (full board silver)

śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:00-14:00), kolacja (19:00-21:00), wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do obiadu i kolacji All Inclusive Classic śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:00-14:00), kolacja (19:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:00-00:00 z wyjątkiem posiłków), lody (10:00-18:00), wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do kolacji, wybór lokalnych napoi alkoholowych i bezalkoholowych w barze Dodatkowo: możliwość bezpłatnego wypożyczenia rowerów, 50% rabatu na wieczorną wycieczkę do średniowiecznego zamku Tordera (transport, wstęp, pokaz, kolacja)

all inclusive gold

śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:00-14:00), kolacja (19:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:00-00:00 z wyjątkiem posiłków), lody (10:00-18:00), wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do kolacji, wybór lokalnie produkowane napojów alkoholowych i bezalkoholowych oraz szeroki wachlarz specjalnych drinków i marek premium w barze Dodatkowo: możliwość bezpłatnego wypożyczenia rowerów, 50% rabatu na wieczorną wycieczkę do średniowiecznego zamku Tordera (transport, wstęp, pokaz, kolacja)

z myślą o dzieciach

brodzik, miniklub dla dzieci w wieku 4-12 , dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

animacje , jacuzzi

płatne

bilard, centrum SPA, masaż, sauna DODATKOWE INFORMACJE OPŁATA TURYSTYCZNA W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się następująco ok. 5* - 2,25 €/os/doba (Barcelona ok. 2,25€/os.), 4* - ok. 0,90€/os/doba (Barcelona ok. 1,10€/os/doba), 3*, 2*, apartamenty - ok. 0,45€/os/doba (Barcelona ok. 0,65€/os/doba). Do powyższych cen należy doliczyć 10% podatku. Opłata turystyczna naliczana jest od ukończonego 16 roku życia i tylko za pierwsze 7 dni pobytu.

Aktualizacja opisu

29.08.2019 11:09

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny SPA Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Hiszpania/Costa Brava

Kategoryzacja hotelu

Kat. EximTours  3* Kat. lokalna 3*

Położenie

- Lloret del Mar - w okolicy liczne sklepy, bary, restauracje, dyskoteka, postój taksówek, centrum miasta, przystanek autobusowy - ok. 750 m od plaży Fenals - ok. 1,4 km od Ogrodu Botanicznego Św. Klotyldy - ok. 1,4 km od klubu golfowego Pitch & Putt Papalus - ok. 2 km od Water Park - ok. 3 km od Castell d'en Plaja - ok. 15 km od Marineland - ok. 28 km od lotniska Girona - ok. 80 km od Barcelony

Plaża

- publiczna, piaszczysta, wąska, z łagodnym zejściem do morza - parasole i leżaki płatne  

Pokoje

Standard - ok. 20 m2 - TV-SAT, telefon     - sejf (płatny), internet Wi-Fi  (bezpłatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, bidet, suszarka do włosów) - balkon/taras - pokoje z widokiem na basen (za dopłatą)

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatnie: - basen - taras z bezpłatnymi parasolami i leżakami - jacuzzi - pokój gier - tenis stołowy - bilard - siłownia/sala fitness - animacje dla dorosłych Płatne: - kryty basen - łaźnia turecka/hammam - sauna - SPA, zabiegi i masaże

Dla dzieci

- brodzik - mini klub - podwyższane krzesełka w restauracji

Restauracje i bary

- restauracja - bary przekąskowy

Wyżywienie

SelfCatering (SC) - bez wyżywienia Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

Dodatkowe informacje

- otwarty w 1985 roku - 153 pokoi - 7 pięter - 2 wind - lobby z recepcją całodobową - klimatyzacja - wypożyczalnia rowerów - internet Wi-Fi (płatny) - sejf hotelowy (płatny) - punkt wymiany walut - udogodnienia dla osób niepełnosprawnych (winda, rampa/podnośnik) - pralnia (płatna) - www. htophotels.com/palmbeach/en/  

Bagaż

Kraków, Poznań, Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Berlin Tegel (RyanAir/ Laudamotion); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 310 PLN (od 01.06-30.09)/ 220 PLN (od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa, Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 380 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 300 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 500 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 410 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 300 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 240 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 400 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 320 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Atur

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

HISZPANIACB

Hotel info

trzygwiazdkowy obiekt należący do hiszpańskiej sieci HTop Hotels & Resorts. Jego atutem jest położenie w centrum popularnego, wakacyjnego kurortu Lloret de Mar. Niedaleki dystans dzieli hotel od piaszczysta plaża Fenals, a miłośników szaleństw do białego ranu ucieszy fakt iż tętniące życiem kluby i dyskoteki znajdują się w odległości niedługiego spaceru. Chwile relaksu spędzić można przy hotelowym basenie i na tarasie słonecznym. Błogi odpoczynek gwarantuje również zaplecze spa z basenem krytym i sauną. Wakacyjna atmosfera, miła obsługa i atrakcyjna cena. Dobra propozycja wakacyjnego zakwaterowania w pełnym rozrywek, nadmorskim kurorcie. Kategoria lokalna: 3***

Lokalizacja

Lloret de Mar, centrum miejscowości, w okolicy butiki, bary, restauracje. Tętniące życie centrum z klubami i dyskotekami w odległości kilkuminutowego spaceru. Lotnisko w Gironie ok. 30km, w Barcelonie ok. 95km.

Plaża

ok. 500m od hotelu plaża Fenals, piaszczysto-żwirkowa. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą. Rejsy wycieczkowe do Tossa de Mar lub Calelli za opłatą (sezon letni).

Hotel

153 pokoje, hol powitalny, lobby, recepcja 24h, winda, restauracja główna, bar, sezonowo dostępny taras słoneczny z barem, płatne miejsca parkingowe w pobliżu

Pokój

podstawowo wyposażony, TV, telefon, płatny sejf, łazienka (prysznic lub wanna), balkon lub taras. 2-osobowy, możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci co może jednak zmniejszać komfort zakwaterowania. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny, jacuzzi (sezon letni), taras słoneczny. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: tenis stołowy, bilard, automaty do gier, zaplecze spa z basenem wewnętrznym, sauna, łaźnia turecka. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek w kurorcie Lloret de Mar

Dzieci

brodzik

Opcje wyżywienia

- śniadania, obiadokolacje - all inclusive soft - all inclusive

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim - telefon alarmowy, spotkanie informacyjne w hotelu. Hotel zlokalizowany jest w miejscu z czasowo ograniczonym dostępem dla autokaru transferowego. Autokar zatrzymuje się w możliwie najbliższym punkcie przy hotelu.

Nasza opinia

popularnym, wakacyjny obiekt z miłą atmosferą. Dzięki dogodnej lokalizacji w renomowanym kurorcie i promocyjnej cenie obiekt popularny wśród młodych turystów. Możliwość rezerwacji pakietu all inclusive to dodatkowy atut hotelu.

190324Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy dzieci do lat 2 tzw infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 25x33x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem) + duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x23cm, max waga do 10kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x20x25cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - Vueling (kod lotu VY) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem) + duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x20cm, max waga do 10kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - WizzAir (kod lotu W6) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x30x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna w Hiszpanii, w zależności od standardu zakwaterowania 2*-3* 0,5 EUR/os/dzień, 4* 1 EUR/os/dzień, 5* 2,5 EUR/os/dzień, opłata max za 7 dni (nie dotyczy dzieci do 16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Costa Brava, Hiszpania

Opis hotelu

Hotel Top Palm beach jest zlokalizowany w sercu Costa Brava w Lloret de Mar, obok głównej drogi.

Usytuowany około 700 m od plaży i 900 m od centrum miasta z wieloma sklepami, barami, klubami nocnymi i restauracjami.

Wyposażenie hotelu: hol, bar/kawiarnia, salony, recepcja, restauracja, windy, ogród, klimatyzacja w miejscach publicznych, telewizor w barze, taras, automat piłkarski, ping pong, lotki, Jacuzzi, basen dla dorosłych oraz dla dzieci.

Wszystkie pokoje posiadają telewizję satelitarną, telefon, sejf (opłata dodatkowa + depozyt) i balkon/taras.

** Należy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień i usług mogą być nieczynne z powodu pogody/warunków sezonowych.

Adres: c/Aribau, 3,

17310 Lloret de Mar, Hiszpania

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu H TOP Palm Beach
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu H TOP Palm Beach

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Hotel
    2.8
  • Pokoje
    2.3
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    i sport
    2
  • Obsługa
    3.5
HolidayCheck
Ocena H TOP Palm Beach:
2.8 / 6

Ekskluzywny wypoczynek za niewielkie pieniądze 2010-08-12
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Super wypoczynek za małe pieniądze 2012-06-13
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.7
Ancla 2012-06-28
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    4.5

Hotel Ancla jest bardzo czysty i przytulny, lecz niestety są tam bardzo małe pokoje ;/ jeżeli chodzi...
więcej

5.1
Czysty, schludny z darmową sauną - 3 gwiazdki 2012-08-07
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa

5.0
Fajna cena, dobra jakość, miła obsługa, same plusy 2014-09-14
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    6.0

Wakacje 09/2014r - byliśmy tydzień, jedzenie ok jeśli chodzi o obiady i kolacje a śniadania to racze...
więcej

5.0
Tanio i zimno 2015-03-02
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    4.5

Hotel odwiedziliśmy w lutym. Dojazd z Girony tylko taksówką (ok. 50 Euro). Do plaży nie jest daleko....
więcej

4.3
H Top Palm Beach Costa Brava 2017-01-14
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony blisko plaży. Pokoje są urządzone w bardzo prostym stylu. Dominuje jasna kolorystyka...
więcej

4.8
Hotel all inclusive 2017-04-13
Szczegóły oceny hotelu H TOP Palm Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.3

Hotel dobry na wyjazd na wakacje ale tylko w sezonie, ponieważ nie jest ogrzewany i w lutym było str...
więcej

3.3

H TOP Palm Beach - możliwości zakwaterowania:

Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Quad Standard
Single Standard
Triple Standard
Triple Standard Pool View
Twin Standard
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room Superior Double PoolView Balcony or Terrace
Room SingleUse Balcony or Terrace
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Room Superior Double PoolView Balcony or Terrace
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Room SingleUse Balcony or Terrace
Double Superior Room (Balcony or Terrace)
Pokój 2 osobowy z dostawką
Pokój 2 osobowy z 2 dostawkami
Pokój 2 osobowy
Room SingleUse Balcony or Terrace
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Room SingleUse Balcony or Terrace
Room Superior Double PoolView Balcony or Terrace
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Double Superior Room (Balcony or Terrace)
Room Superior Double PoolView Balcony or Terrace
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Double Superior Room (Balcony or Terrace)
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Double Superior Room (Balcony or Terrace)
Double Superior Room (Balcony or Terrace)
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Room Superior Double PoolView Balcony or Terrace
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Room SingleUse Balcony or Terrace
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Pokój 1 osoobowy
Room Superior Double PoolView Balcony or Terrace
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Double Superior Room (Balcony or Terrace)
Double Superior Room (Balcony or Terrace)
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room Superior Double PoolView Balcony or Terrace
Room SingleUse Balcony or Terrace
Double Standard Room (PoolView, Balcony or Terrace)
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room SingleUse Balcony or Terrace

H TOP Palm Beach - Możliwości wyżywienia:


H TOP Palm Beach - miasta wylotu:


H TOP Palm Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel H TOP Palm Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00