cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel H TOP Olympic, Costa Brava
  • Hotel H TOP Olympic, Costa Brava
  • Hotel H TOP Olympic, Costa Brava
  • Hotel H TOP Olympic, Costa Brava
  • Hotel H TOP Olympic, Costa Brava
  • Hotel H TOP Olympic, Costa Brava
  • Hotel H TOP Olympic, Costa Brava
  • Hotel H TOP Olympic, Costa Brava
  • Hotel H TOP Olympic, Costa Brava
  • Hotel H TOP Olympic, Costa Brava
  • Hotel H TOP Olympic, Costa Brava
  • Hotel H TOP Olympic, Costa Brava
  • Hotel H TOP Olympic, Costa Brava
  • Hotel H TOP Olympic, Costa Brava
  • Hotel H TOP Olympic, Costa Brava
  • Hotel H TOP Olympic, Costa Brava
  • Hotel H TOP Olympic, Costa Brava
1 / 17
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
28.03 - 02.04
już od 1299 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.05 - 12.05
już od 879 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu H TOP Olympic
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel H TOP Olympic
star 3

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu H TOP Olympic:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu H TOP Olympic:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 marca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 maja 2020

Hotel H TOP Olympic w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Costa Barcelona

OPIS

Trzygwiazdkowy, zadbany hotel należący do cenionej sieci H.Top Hotels. Położony zaledwie kilka minut od centrum turystycznej miejscowości Calella. W restauracji serwowane są dania kuchni katalońskiej i międzynarodowej. Najmłodsi Goście będą mogli skorzystać z zabaw i animacji w miniklubie, brodzika czy placu zabaw. Nie zabraknie także hiszpańskiego AII Inclusive.

kategoria organizatora

3*

kategoria lokalna

3*

Data otwarcia

1973 r. Odnowiony w 1995 r. Na terenie hotelu: restauracja, bar, baseny odkryte (3).

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

350 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowazne!: parasole, leżaki, .

pokoje

Zlokalizowane są w 1 budynku:budynek główny (liczba pięter: 7, liczba wind: 4) Typy pokoi: pokoje standardowe: klimatyzacja centralna (działa w godzinach 06:00-04:00), sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , pokoje pool view: klimatyzacja centralna (działa w godzinach 06:00-04:00), sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna, bar

śniadanie

śniadanie (07:00-10:00) , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

śniadanie (07:00-10:00), obiadokolacja (19:00-22:00), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja silver (half board silver)

śniadanie (07:00-10:00), obiadokolacja (19:00-22:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do obiadokolacji

śniadanie, obiad i kolacja

śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-22:00), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie, obiad i kolacja silver (full board silver)

śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-22:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do obiadu i kolacji All Inclusive Classic śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-22:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:00-00:00 z wyjątkiem posiłków), lody (10:00-18:00), wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do kolacji, wybór lokalnych napojów alkoholowych i bezalkoholowych w barze Dodatkowo: 50% rabatu na wieczorną wycieczkę do średniowiecznego zamku Tordera (transport, wstęp, pokaz, kolacja)

all inclusive gold

śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:00-14:30), kolacja (19:00-22:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:00-00:00 z wyjątkiem posiłków), lody (10:00-18:00), wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do kolacji, wybór lokalnie produkowane napojów alkoholowych i bezalkoholowych oraz szeroki wachlarz specjalnych drinków i marek premium w barze Dodatkowo: 50% rabatu na wieczorną wycieczkę do średniowiecznego zamku Tordera (transport, wstęp, pokaz, kolacja)

z myślą o dzieciach

brodziki, miniklub dla dzieci w wieku 4-12 , dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

animacje soft, w nocy, w dzień

płatne

DODATKOWE INFORMACJE OPŁATA TURYSTYCZNA W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się następująco ok. 5* - 2,25 €/os/doba (Barcelona ok. 2,25€/os.), 4* - ok. 0,90€/os/doba (Barcelona ok. 1,10€/os/doba), 3*, 2*, apartamenty - ok. 0,45€/os/doba (Barcelona ok. 0,65€/os/doba). Do powyższych cen należy doliczyć 10% podatku. Opłata turystyczna naliczana jest od ukończonego 16 roku życia i tylko za pierwsze 7 dni pobytu.

Aktualizacja opisu

28.08.2019 15:35

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Mini Klub Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Hiszpania/Costa Brava/Costa Dorada

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 3* - kat. lokalna 3*

Położenie

- Calella - ok. 400 m od centrum - ok. 12 km od parku rozrywki Marineland - ok. 20 km od Lloret de Mar - ok. 20 km od parku wodnego Water World - ok. 40 km od lotniska w  Gironie - ok. 55 km od Barcelony - ok. 72 km od lotniska w Barcelonie- El Prat

Plaża

- piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokój standardowy - ok. 18 m2 - klimatyzacja, TV-SAT - telefon - sejf (płatny) - internet Wi-Fi (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC) - balkon/taras - łóżeczko dla dziecka (na potwierdzenie) - pokoje z widokiem na basen za dopłatą

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie: - 2 baseny ze słodką wodą Płatne: - bilard

Dla dzieci

dla dzieci: - brodzik - klub dla dzieci (4-12 lat) - plac zabaw

Wyżywienie

SelfCatering (SC) - bez wyżywienia Bed & Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w godzinach wyznaczonych przez hotel.

Restauracje i bary

- restauracja główna - snack bar, bistro bar  

Dodatkowe informacje

- 517 pokojów - budynek 7-piętrowy - 4 windy - całodobowa recepcja z lobby - internet Wi-Fi (płatny 1 dzień - 5 EUR; 3 dni - 10 EUR; 7 dni - 20 EUR) - sejf na recepcji (płatny) - parking (płatny) - najbliższy supermarket ok. 400 m od hotelu - przystanek lokalnego autobusu ok. 200 m od hotelu - stacja kolejowa ok. 1,5 km od hotelu - hotel nie akceptuje zwierząt - http://www.htophotels.com/olympic/en/

Bagaż

Gdańsk, Kraków, Poznań, Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 125zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 245 PLN (do 31.05 i od 01.10-31.10)/ 305 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 155 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  300 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 230 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) - 32 kg -  410 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 300 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 170 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  370 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 260 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) - 32 kg -  520 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 390 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 155 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  370 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 260 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) - 32 kg -  520 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 390 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Kraków (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 155 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  340 PLN ( wyloty do 01.07 - 30.09)/ 230 PLN ( wyloty od 01.10-31.10) - 32 kg -  470 PLN ( wyloty do 01.07 - 30.09)/ 330 PLN ( wyloty od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Berlin Schonnefeld (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 280 PLN - 23 kg - 325 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Oasis Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Trzygwiazdkowy hotel H + TOP Olympic położony jest w cichej dzielnicy mieszkalnej Calella, zaledwie 350 metrów od plaży. The 517-pokojowe zakwaterowanie jest idealnym wyborem dla młodych par i grup szukają centralnego hotelu z żywą i przyjazną atmosferą.   SILVER BOARD 2018 Srebrna tablica obejmuje napoje w restauracji: napoje bezalkoholowe, wodę, wina i piwa. TOP ALL INCLUSIVE 3 * Obejmuje: Pełne wyżywienie w restauracji bufetowej -Nieograniczone lokalnie produkowane wino, piwo, napoje bezalkoholowe i woda w posiłkach w restauracji bufetowej - Wybór lokalnie produkowanych napojów alkoholowych i bezalkoholowych produkowanych lokalnie w barze od 10:00 do północy. -Gorące i zimne węże od 10:00 do północy, z wyjątkiem godzin posiłków. Po kolacji będą dostępne tylko przekąski na zimno w barze. -Lody i lody dla dzieci od 10:00 do 18:00 - Dobrze znany kompletny program TOP Entertainment" z zajęciami dla dorosłych, sportem, pokazami i tańcem. -The TOP Mini Club" dla najmłodszych, w tym wiele działań, minifiest i przekąsek po południu. Nasza maskotka TOPI będzie odwiedzać Miniklub co tydzień, aby podzielić się cudownym czas z dziećmi. - Połowa ceny za nagrodzony rodzinny pokaz średniowiecznego zamku Comte de Valltordera (obejmuje obiad, turniej rycerski, pokaz flamenco i muzykę na żywo) - TOP Passport": bezpłatny dostęp do wszystkich hoteli H · TOP w Hiszpanii i korzystanie ze wspólnych udogodnień, w tym barów i restauracji (wcześniejsza rezerwacja w recepcji hotelu) - TOP bezpłatny autobus": pozwala podróżować bezpłatnie między wszystkimi naszymi miejscami docelowymi z Lloret de Mar i Calella. -Darmowe korzystanie z pralek i suszarek. - TOP Cycling": bezpłatne korzystanie z rowerów do jazdy w czasie wolnym. TOP ALL INCLUSIVE GOLD 3 * Obejmuje: - Pełne wyżywienie w restauracji bufetowej -Nieograniczone lokalnie produkowane wino, piwo, napoje bezalkoholowe i woda w posiłkach w restauracji bufetowej - Wybór lokalnie produkowanych napojów alkoholowych i bezalkoholowych produkowanych lokalnie w barze od 10:00 do północy. - Ograniczony wybór napojów marki Premium: Napoje bezalkoholowe, Ballantine, whisky, wódka Eristoff, Larios Gin, Bacardi Rum, Soberano Brandy i Baileys Irish Cream. - SZEROKI I ROZSZERZONY wachlarz dodatkowej oferty napojów specjalnych i marek premium, tj .: kawa po irlandzku, capuccino, koktajl czekoladowy, piwo imbirowe, soki owocowe, importowane piwa, Cava (hiszpański szampan), Martini, Ricard, Pernod, Campari, Sherry, Sangria, koktajle takie jak Pia Colada, Coconut lub Lumumba, Gordon's Gin, Malibu, Jagermeister, JB, Four Roses, Cutty Shark, Blue Curaçao, Smirnoff, Anisette Marie Brizard ... i wiele innych. - Przekąski na ciepło i zimno od 10:00 do północy, z wyjątkiem godzin posiłków. Po kolacji będą dostępne tylko zimne węże w barze. - Lody i lody dla dzieci od 10:00 do 18:00 - Dobrze znany kompletny program TOP Entertainment" z zajęciami dla dorosłych, sportem, pokazami i tańcem. - TOP Mini Club" dla najmłodszych, w tym wiele zajęć, minifiest i popołudniowych przekąsek. Nasza maskotka TOPI będzie odwiedzać Miniklub co tydzień, aby podzielić się cudownym czas z dziećmi. - Połowa ceny za nagrodzony rodzinny pokaz średniowiecznego zamku Comte de Valltordera (obejmuje obiad, turniej rycerski, pokaz flamenco i muzykę na żywo) - TOP bezpłatny autobus": pozwala podróżować bezpłatnie między wszystkimi naszymi miejscami docelowymi z Lloret de Mar i Calella. - Bezpłatne korzystanie z pralek i suszarek. - TOP Cycling": bezpłatne korzystanie z rowerów do jazdy w czasie wolnym.

Oferta

Oferta jest realizowana w systemie dynamicznego pakietowania, w oparciu o przeloty regularnymi liniami lotniczymi. Ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, dlatego od chwili złożenia zapytania rezerwacyjnego przez Klienta/Agenta do momentu potwierdzenia przez Touroperatora, mogą ulec zmianie, co jest równoznaczne z możliwością zmiany ceny całego pakietu.

Opieka na miejscu

Na miejscu Klienci są pod telefoniczą opieką polskojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta.Oferta pochodząca z dynamicznego pakietowania nie oferuje standardowych spotkań informacyjnych z rezydentem.

CENA NIE ZAWIERA

UWAGA! Cena oferty nie zawiera: TRANSFERU Istnieje możliwość dokupienia usługi transferu podczas zakładania rezerwacji (shuttle bus) lub poprzez kontakt z biurem (transfer indywidualny). Dostępne opcje transferu: - Shuttle Bus w godzinach 6:30 - 23:30 - Transfer indywidualny PODATKU TYRYSTYCZNEGO Na terenie Katalonii obowiązuje podatek turystyczny, który Klienci uiszczają bezpośrednio w recepcji hotelowej przy zakwaterowaniu. Podatek płatny jest maksymalnie za 7 nocy pobytu i dotyczy osób powyżej 16 roku życia, a jego cena uzalezniona jest od kategorii obiektu zakwaterowania i jego lokalizacji. Hotele 5* - ok. 2,50 Euro za osobę za noc Hotele 4* - ok. 1 Euro za osobę za noc; w Barcelonie - ok. 1,25 Euro za osobę za noc Hotele 3 * i pozostałe obiekty - ok. 0,50 Euro za osobę za noc; ok. 0,75 Euro w Barcelonie za osobę za noc.

Przelot, bagaż

Uczestnik imprezy zobowiązany jest DO POTWIERDZENIA U TOUROPERATORA LUB AGENTA AKTUALNYCH GODZIN LOTU NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI, JAK I DO POLSKI). Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika. WIZZAIR - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - bagażu podręcznego - Wizz Priority (1 sztuka bagażu podręcznego - umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie, stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład) - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm; - 20 kg o wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm (cena uzależniona jest od wagi bagażu, kierunku i terminu lotu). Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa. RYANAIR - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach, które nie przekraczają 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - dodatkowego bagażu o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach nieprzekraczających 55x40x23 cm (w taryfie standard będzie on przewożony jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład bagaż dodatkowy będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) - bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg. Ceny uzależnione są od wagi bagażu, kierunku i terminu lotu. Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa.

Opcje wyżywienia

Możliwe opcje wyżywienia dostepne w zależności od obiektu: RO/Self Catering - bez wyżywienia BB - śniadania w formie bufetu HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu; napoje do obiadokolacji za dodatkową opłatą. FB - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu; napoje do obiadu i kolacji za dodatkową opłatą. All Inclusive - śniadania, obiady, kolacje  w formie bufetu, możliwe przekąski w ciągu dnia, wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane w wyznaczonych przez hotel godzinach i miejscach.

Informacje dodatkowe

Część sportów i gier dodatkowo płatna. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach  All Inclusive lub wybranego wyżywienia Goście otrzymują w hotelu. Hotel zastrzega sobie prawdo do modyfikacji oferty All Inclusive. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach. Godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw. Oferta może zawierać przykładowe zdjęcia pokoi.


Atur

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

HISZPANIACB

Hotel info

HTop Olympic to duży, wakacyjny obiekt położony w popularnym, nadmorskim kurorcie Calella. Lokalizacja w pobliżu licznych rozrywek i atrakcji oferowanych przez kurort, a także w niedalekiej odległości od piaszczystej plaży i morza sprawia, iż hotel lubiany jest zarówno przez amatorów błogiego lenistwa, jak i miłośników nocnych rozrywek. Wygodne zakwaterowanie oferują standardowo wyposażone pokoje z klimatyzacją, a miejscem wakacyjnego relaksu jest taras słoneczny z basenem. Przynależność do sieci HTop Hotels & Resorts, gwarantuje dobry standard usług, smaczną kuchnię oraz cykliczne programy animacyjne zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Kategoria lokalna 3***

Lokalizacja

Calella, rezydencjalna strefa kurortu, w pobliżu hotelu liczne butiki, bary, restauracje. Centrum ok. 400m. Przystanek kolejki łączącej wybrzeże z Barceloną ok. 900m Lotnisko w Gironie ok. 35km, w Barcelonie ok. 75km.

Plaża

ok. 350m od hotelu, piaszczysto-żwirkowa, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

Hotel

519 pokoi, hol powitalny z lobby, recepcja 24h, windy, restauracja główna, bar, kącik wypoczynkowy, płatny kącik internetowy, płatne miejsca parkingowe.

Pokój

klimatyzacja (sezon letni), ogrzewanie (sezon zimowy), TV, telefon, płatny sejf, łazienka (prysznic lub wanna), balkon lub taras. 2-osobowy, możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci co może jednak zmniejszyć komfort zakwaterowania. Pokój 1-os. na zamówienie.

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny (sezon letni), taras słoneczny, leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: automaty do gier, bilard. Cykliczne programy animacyjne.

Dzieci

brodzik, kącik zabaw

Opcje wyżywienia

- śniadania, obiadokolacje - all inclusive soft - all inclusive

All inclusive soft

3 posiłki główne - śniadanie, obiad, kolacja / danie kuchni lokalnej oraz międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / limitowane wino i woda do obiadu i kolacji

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim - telefon alarmowy, spotkanie informacyjne w hotelu.

Nasza opinia

popularny, przestronny obiekt z miłą, wakacyjną atmosferą. Dogodne położenie niedaleko piaszczystej plaży i licznych atrakcji kurortu Callela. Doskonała relacja jakości do ceny.

190207Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy dzieci do lat 2 tzw infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 25x33x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem) + duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x23cm, max waga do 10kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x20x25cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - Vueling (kod lotu VY) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem) + duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x20cm, max waga do 10kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - WizzAir (kod lotu W6) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x30x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna w Hiszpanii, w zależności od standardu zakwaterowania 2*-3* 0,5 EUR/os/dzień, 4* 1 EUR/os/dzień, 5* 2,5 EUR/os/dzień, opłata max za 7 dni (nie dotyczy dzieci do 16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Costa Brava, Hiszpania

Położenie

spokojne, ok. 350 m do plaży, ok. 400 m do centrum.

Wyposażenie

517 pokoi. Recepcja z płatnymi sejfami, restauracja, bar, pomieszczenie klubowe z TV sat. Windy. Sklep. Kompleks basenowy (3 baseny) z oddzielnym brodzikiem. Taras słoneczny z leżakami, parasolami i barem. WLAN za opłatą.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie (A)

przyjemnie i funkcjonalnie wyposażone, wanna, WC, telefon, TV sat.,sejf (za opłatą), klimatyzacja, balkon. A1E: pokój 1-os. A2A/A3A: pokój 2-os. A2C/A3C/A4C: pokój 2-os. z 2 dostawkami. A2D: 2 pokoje 2-os.

Wyżywienie

bez wyżywienia, 2, 3 posiłki lub all inclusive (wszystko w formie bufetu). Wino stołowe i woda do posiłków (oprócz 30.06-24.08) w cenie.

Sport

za opłatą: bilard.

Dzieci

plac zabaw. Animacje. Mini klub (4-12 lat).

Rozrywka

program animacyjny, codziennie wieczorki taneczne.

Opłata klimatyczna

ok. 0,50 EUR/dzień/os. od 17 lat.

Parkowanie

ok. 18 EUR/dzień. W terminie do 29.06 i od 08.09 parking gratis (przy pobycie min. 7 nocy).

Zwierzę domowe

nie.

Grupy

Grupy na zapytanie.

N Plus

paszport H-Top (maj-październik): możliwość korzystanie z infrastruktury innych hoteli z sieci H-Top (oprócz  Amaika). Bezpłatny autobus Lloret - Calella (czerwiec-wrzesień).

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe i przekąski 10-24:00 (nie dot. głównych godzin posiłków), lody dla dzieci 10-18:00.

Wcześniej = taniej (A)

35% zniżki przy rez. do 31.01, 30% do 28.02, 25% do 31.03.

Zniżki (A)

1-2 dzieci (2-13 lat): pobyt gratis, (od 14 lat): zniżka procentowa. Zniżki dot. cen ze śniadaniami.Uwaga! Maks. liczba osób nie może być przekroczona nawet o dziecko do 2 lat.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu H TOP Olympic

Opinie o Hotelu H TOP Olympic

H TOP Olympic - możliwości zakwaterowania:

quadriple double room (4a).
quadriple quadruple childs (2a+2c).
pokój 2-osobowy single standard room.
Room Triple PoolView Balcony or Terrace
pokój 2-osobowy triple (3a).
pokój 2-osobowy twin (2p).
Quad Standard
Single Use Standard
Room Triple PoolView Balcony or Terrace
Triple Standard
Triple Standard Pool View
Twin Standard
Twin Standard Pool View
Room Quad PoolView Balcony or Terrace
Room Triple Balcony or Terrace
Room Quad PoolView Balcony or Terrace
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room Triple Balcony or Terrace
Room SingleUse Balcony or Terrace
Room Quad PoolView Balcony or Terrace
Room Quad Balcony or Terrace
Double Standard Room PoolView, Balcony or Terrace
Room Quad PoolView Balcony or Terrace
Room Quad Balcony or Terrace
Room Triple PoolView Balcony or Terrace
Double Standard Room PoolView, Balcony or Terrace
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room Triple Balcony or Terrace
Room Triple PoolView Balcony or Terrace
Room Triple PoolView Balcony or Terrace
Double Standard Room Balcony or Terrace
Room Quad PoolView Balcony or Terrace
Room Quad Balcony or Terrace
Room SingleUse Balcony or Terrace
Double Standard Room Balcony or Terrace
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy + 2x dostawka
Pokoj dwuosobowy
Double Standard Room PoolView, Balcony or Terrace
Room SingleUse Balcony or Terrace
Double Standard Room PoolView, Balcony or Terrace
Room SingleUse Balcony or Terrace
Room Triple Balcony or Terrace
Room Quad Balcony or Terrace
Double Standard Room PoolView, Balcony or Terrace
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Double Standard Room Balcony or Terrace
Room Triple Balcony or Terrace
Double Standard Room Balcony or Terrace
Double Standard Room Balcony or Terrace
Room Quad Balcony or Terrace
Double Standard Room Balcony or Terrace
Room Triple PoolView Balcony or Terrace
Double Standard Room PoolView, Balcony or Terrace
Room Quad Balcony or Terrace
Room SingleUse Balcony or Terrace
Pokój 1 osoobowy
Room Quad Balcony or Terrace
Room Triple Balcony or Terrace
Room Quad PoolView Balcony or Terrace
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room Triple PoolView Balcony or Terrace
Room Triple Balcony or Terrace
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Double Standard Room Balcony or Terrace
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Double Standard Room PoolView, Balcony or Terrace
Room Quad PoolView Balcony or Terrace
Room SingleUse Balcony or Terrace
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room SingleUse Balcony or Terrace

H TOP Olympic - Możliwości wyżywienia:


H TOP Olympic - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel H TOP Olympic? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00