cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
  • Hotel El Paso (Salou), Costa Dorada
1 / 39
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
30.05 - 06.06
już od 4169 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
19.09 - 26.09
już od 4099 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu El Paso (Salou)
  • Golf
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel El Paso (Salou)
star 4

Hiszpania: Costa Dorada
Ocena hotelu El Paso (Salou):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu El Paso (Salou):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 września 2020

Hotel El Paso (Salou) w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum Salou
  • ok. 2 km od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • Wi-Fi: w całym hotelu: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • sklep z pamiątkami
  • parking, niezadaszony: w cenie

karty

Visa, MasterCard, American Express, obowiązkowy depozyt karty kredytowej

Liczba pokojów

501 pokoi

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
  • Na Costa Brava, Costa Dorada i Costa Barcelona pobierany jest podatek turystyczny. Zapłata podatku odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

Dla dzieci

  • bufet dla dzieci
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: od 2 lat, w cenie

Sport i wellness

Płatne
  • strefa spa
  • masaże
  • zabiegi kąpielowe
  • salon kosmetyczny

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-4 os.
  • od strony basenu, od strony parku
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 08:00 - 10:30
  • obiad: codziennie 13:00 - 15:30
  • kolacja: codziennie 18:30 - 22:30
  • przekąski: codziennie 08:00 - 23:00
  • przekąski o północy: codziennie 03:00 - 06:00
  • ciasto, lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 08:00 - 23:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 08:00 - 23:00
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie 08:00 - 23:00
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu, wymagane
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • restauracja „El Mérida": rodzaje kuchni: międzynarodowa, żywność organiczna: na zapytanie, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe: na zapytanie, bufet dla dzieci, dania bez laktozy: na zapytanie, dania lekkostrawne, dania sezonowe: na zapytanie, odpowiedni dobór składników żywnościowych, dania wegetariańskie: na zapytanie, dania wegańskie, pełnowartościowe posiłki: na zapytanie, bufet, w cenie, codziennie 08:00 - 10:30, 13:00 - 15:30 i 18:30 - 22:30
  • restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, meksykańska, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe: na zapytanie, dania bez laktozy: na zapytanie, dania lekkostrawne, dania sezonowe, odpowiedni dobór składników żywnościowych, dania wegetariańskie: na zapytanie, dania wegańskie: na zapytanie, pełnowartościowe posiłki: na zapytanie, a la carte, za opłatą, czerwiec - sierpień, codziennie 18:00 - 22:30

  • bary i inne: 3
  • bar „La Bahía- pool bar": czerwiec - sierpień, codziennie 10:30 - 18:00
  • bar „Bar Maya": czerwiec - sierpień, codziennie 17:00 - 23:30
  • bar „El Laberinto": czerwiec - sierpień, codziennie 19:00 - 22:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania / Costa Dorada

    Opis oferty:

    Zostaw codzienną rutynę i zabierz rodzinę na meksykańskie wakacje w Hiszpanii! Zaprojektowany w stylu meksykańskiej hacjendy z dachami z terakoty i białymi budynkami, leży tylko parę minut spacerem od słynnego parku tematycznego PortAventura. Atrakcją hotelu są dwa fantastyczne baseny: duży, o fantazyjnej formie z piaszczystą plażą i dużym słonecznym tarasem, i basen dla dzieci z na wpół zatopionym pirackim galeonem. Meksykańskie klimaty panują także w wygodnych, ładnie urządzonych pokojach ozdobionych azteckimi obrazkami i tkaninami. Hotel oferuje formułę all inclusive z show-cooking w bufetowej restauracji El Merida i kuchnię tex-mex w meksykańskiej restauracji á la carte.

    POŁOŻENIE:

    ok. 1,5 km od centrum SALOU, na terenie kompleksu PortAventura, ok. 1000 m od sklepów, barów i restauracji; ok. 100 km od portu lotniczego w Barcelonie; przystanek kolejki Valencia - Tarragona przy hotelu, przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Platja de Llevant, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 1,6 km od hotelu, parasole i leżaki płatne.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, stylowy i zadbany, zbudowany w 2002 r., 501 pokoi, 6 budynków, 1-5 pięter, 7 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja El Merida - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja El Coyote - á la carte, kuchnia meksykańska i międzynarodowa, w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bary: Club Maya w pobliżu basenu, La Bahia przy basenie, El Laberinto; kantor, parking, sklep, przechowalnia bagażu; taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w recepcji; za opłatą: punkt internetowy (1 EUR/10 min), lekarz na wezwanie, automaty z napojami, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; na zamówienie pokoje łączone drzwiami.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen ze sztuczną plażą, słodka woda, ok. 1000 m², jacuzzi, basen dla dzieci z zatopionym statkiem pirackim, słodka woda, ok. 300 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci: muzyka na żywo, konkursy, zabawy dla dzieci; nielimitowany, bezpłatny dostęp do wszystkich atrakcji parku rozrywki PortAventura (bez restauracji i barów); za opłatą: wstęp do parku Aquatic.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-15.30), kolacja (18.30-22.30) w formie bufetu w restauracji El Merida; przekąski w wyznaczonym barze (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze Club Maya (10.30-23.30); możliwość korzystania z wyznaczonych restauracji na terenie parku rozrywki PortAventura (zgodnie z wykazem dostarczonym przez hotel); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/977358000, www.portaventura.com

    GRATIS:

    Wi-Fi wstęp do parku rozrywki PortAventura


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania / Costa Dorada

    Opis oferty:

    Zostaw codzienną rutynę i zabierz rodzinę na meksykańskie wakacje w Hiszpanii! Zaprojektowany w stylu meksykańskiej hacjendy z dachami z terakoty i białymi budynkami, leży tylko parę minut spacerem od słynnego parku tematycznego PortAventura. Atrakcją hotelu są dwa fantastyczne baseny: duży, o fantazyjnej formie z piaszczystą plażą i dużym słonecznym tarasem, i basen dla dzieci z na wpół zatopionym pirackim galeonem. Meksykańskie klimaty panują także w wygodnych, ładnie urządzonych pokojach ozdobionych azteckimi obrazkami i tkaninami. Hotel oferuje formułę all inclusive z show-cooking w bufetowej restauracji El Merida i kuchnię tex-mex w meksykańskiej restauracji á la carte.

    POŁOŻENIE:

    ok. 1,5 km od centrum SALOU, na terenie kompleksu PortAventura, ok. 1000 m od sklepów, barów i restauracji; ok. 100 km od lotniska w Barcelonie; przystanek kolejki Valencia - Tarragona przy hotelu, przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Platja de Llevant, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 1,6 km od hotelu, parasole i leżaki płatne.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, stylowy i zadbany, zbudowany w 2002 r., 501 pokoi, 6 budynków, 1-5 pięter, 7 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja El Merida - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja El Coyote - á la carte, kuchnia meksykańska i międzynarodowa, w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bary: Club Maya w pobliżu basenu, La Bahia przy basenie, El Laberinto; kantor, parking, sklep, przechowalnia bagażu; taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w recepcji; za opłatą: punkt internetowy (1 EUR/10 min), lekarz na wezwanie, automaty z napojami, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, internet bezprzewodowy; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; na zamówienie pokoje łączone drzwiami.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen ze sztuczną plażą, słodka woda, ok. 1000 m², jacuzzi, basen dla dzieci z zatopionym statkiem pirackim, słodka woda, ok. 300 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci: muzyka na żywo, konkursy, zabawy dla dzieci; nielimitowany, bezpłatny dostęp do wszystkich atrakcji parku rozrywki PortAventura (bez restauracji i barów), 1 raz na pobyt bezpłatny wstęp do atrakcji parku rozrywki Ferrari Land (bez restauracji i barów); za opłatą: wstęp do parku Aquatic.

    ALL INCLUSIVE: 

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-15.30), kolacja (18.30-22.30) w formie bufetu w restauracji El Merida; przekąski w wyznaczonym barze (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze Club Maya (10.30-23.30); możliwość korzystania z wyznaczonych restauracji na terenie parku rozrywki PortAventura (zgodnie z wykazem dostarczonym przez hotel); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/977358000, www.portaventura.com 

    GRATIS:

    Wi-Finielimitowany wstęp do parku rozrywki PortAventurawstęp do parku rozrywki Ferrari Land 


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Costa Dorada Hotel został zbudowany w stylu przypominającym tradycyjne meksykańskie miasteczko z czasów kolonialnych.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    2002 r. Odnowiony 2014 r. Na terenie hotelu znajduje się recepcja, lobby, 2 restauracje, 3 bary, taras słoneczny, lekarz, pralnia, przechowalnia bagażu, wypożyczalnia samochodów. Basen ze sztuczną plażą ok. 1000 m2 oraz zatopionym galeonem, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją.Klienci hotelu korzystają z bezpłatnego wejścia do Parku Aventura oraz przysługuje im zniżka w wysokości 30% na bilet wstępu do parku Aquatiq. Dodatkowo mają w cenie transfer do/z parku jak również preferencyjne warunki rezerwacji stolika w restauracji oraz bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby. Hotel przystosowany jest dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza ok. 1 km od hotelu. Parasole i leżaki - płatne, ręczniki plażowe za kaucją.

    pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację, sejf, telefon, TV SAT, łazienkę z suszarką, prysznicem lub wanną, mały balkon. Typy pokoi: w kilku budynkach: pokoje standardowe , pokoje superior (bezpłatny wstęp do parku PortAventura, prywatny parking przy hotelu - w zależności od dostępności w momencie zameldowania, zniżki na bilety do parku wodnego Costa Caribe Aquatic Park, możliwość zakupu opaski PortAventura Express Premium, które uprawniają do zniżek. Goście otrzymują specjalne karty, które umożliwiają korzystanie z atrakcji w hotelu)

    Wyżywienie

    2 restauracje, 3 bary All Inclusive Formuła zawiera:śniadanie (zawsze serwowane w restauracji Merida), obiad i kolacja (w hotelu El Paso lub w parku PortAventura po uprzednim uzgodnieniu w hotelu. Napoje do lunchu oraz kolacji tylko w restauracji na terenie hotelu), przekąski (na terenie hotelu), napoje bezalkoholowe na terenie hotelu w godzinach 10:30-23:30, lokalne napoje alkoholowe na terenie hotelu w godzinach 12:00-23:00, All Inclusive kończy się w dniu wyjazdu o godzinie 11:00 - jedna wizyta w tygodniu gratis. Wymagana rezerwacja.El Coyote

    z myślą o dzieciach

    basen dla dzieci, animacje, mini klub menu i krzesełka dla dzieci w restauracji

    w cenie

    basen, jacuzzi, sauna, fitness, animacje

    płatne

    masaż, bilard, kort tenisowy

    dodatkowe informacje

    OPŁATA TURYSTYCZNAW Katalonii (Costa Brava, Costa Dorada) obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się następująco ok. 5* - 2,5 €/os/doba, ok. 4* - 1 €/os/doba (Barcelona ok. 1,25 €/os/doba), 3*, 2*, apartamenty - ok. 0,50 €/os/doba (Barcelona ok. 0,75 €/os/doba).Informacja dotycząca podróży na Costa Dorada w sezonie LATO 2016W okresie letnim 2016 (tj. od 23.04.-02.10.2016) transfer grupowy z lotniska w Barcelonie do hoteli na Costa Dorada będzie realizowany w szczególnych przypadkach za pośrednictwem firmy zewnętrznej From2travel która ma swoją siedzibę na lotnisku w Barcelonie. Po przylocie na lotnisko w Barcelonie Klienci zostaną przywitani przez przedstawiciela Coraltravel/Wezyrholidays i pokierowani do wyznaczonego miejsca transferowego jednakże transfer odbędzie się wówczas bez obecności reprezentanta biura podróży.Podczas pobytu na Costa Dorada opiekować się będzie Państwem polskojęzyczny rezydent. Na miejscu będziecie mieli Państwo możliwość uczestniczenia w wycieczkach fakultatywnych z przewodnikiem angielsko lub rosyjskojęzycznym. Zorganizowanie wycieczki w języku polskim będzie możliwe na specjalne zamówienie u rezydenta.

    Aktualizacja opisu

    31.05.2016 15:02

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Aquapark Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Costa Brava/Costa Dorada

    Kategoryzacja hotelu

    Kat. EximTours  4* Kat. lokalna 4*  

    Położenie

    - Salou - w pobliżu parku rozrywki Port Aventura" - ok.1,5 km od plaży - ok. 1,5 km od centrum Salou z sklepami, barami, restauracjami - ok. 100 km od lotniska w Barcelonie 

    Plaża

    - piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole (płatne)

    Pokoje

    Pokoje Double Standard - ok. 25 mk2 - klimatyzacja - TV-SAT, telefon - internet Wifi, sejf, minibar (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC,  suszarka do włosów , - balkon/taras  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatnie: - basen zewnętrzny, - leżaki i parasole przy basenie, ręczniki (depozyt) - nielimitowany wstęp do Parku Rozrywki PortAventura" - jeden wstęp do Parku Rozrywki Ferrari Land" na osobę/pobyt. -  animacje w ciągu dnia i wieczorami dla dzieci i dorosłych Płatne: - Centrum Spa od 16 roku życia: kryty basen, podgrzewany   - masaże i zabiegi, sauna - siłownia - wstęp do parku Aquatic

    Dla dzieci

    - basen dla dzieci ze statkiem pirackim - plac zabaw dla dzieci  - nielimitowany wstęp do Parku Rozrywki PortAventura" - jeden wstęp do Parku Rozrywki Ferrari Land" na osobę/pobyt - łóżeczko dla dziecka (na zapytanie) - wstęp do parku Aquatic

    Wyżywienie

    Half Board (HB) - śniadanie, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej . Napoje do kolacji dodatkowo płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, lody kawa, herbata. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 10.30 - 23.30

    Restauracje i bary

    - restauracja główna  El Merida , dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, - restauracje a'la carte, kuchnia międzynarodowa i meksykańska - snack bar, pool bar, bar

    Dodatkowe informacje

    - wybudowany 2002, wyremontowany w  2014 r. - w stylu meksykańskiej hacjendy - 501 pokoi - 6 budynków - maks. 5 pięter    - recepcja - pralnia (płatna) - parking - kącik internetowy (płatny) - Internet Wi-Fi   - punkt wymiany walut - sklep - wypożyczalnia samochodów - akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express - https://www.portaventuraworld.com/en/hotels/el-paso  

    Cena

    .

    Bagaż

    Gdańsk, Kraków, Poznań, Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 305 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 130 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 270 PLN (wyloty do 05.05)/ 230 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 280 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) - 32 kg - 370 PLN (wyloty do 05.05)/ 320 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 385 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 152 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 340 PLN (wyloty do 05.05)/ 260 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 350 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) - 32 kg - 450 PLN (wyloty do 05.05)/ 410 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 500 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 170zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 340 PLN (wyloty do 05.05)/ 260 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 350 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) - 32 kg - 450 PLN (wyloty do 05.05)/ 410 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 500 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa (LOT) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Mapa Hotelu El Paso (Salou)
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu El Paso (Salou)

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu El Paso (Salou):
    • Lokalizacja
      4.9
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      5.2
    • Wyżywienie
      4.2
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      4.8
    HolidayCheck
    Ocena El Paso (Salou):
    5 / 6

    PortAventura: przyjazny hotel w Salou 2014-10-11
    Szczegóły oceny hotelu El Paso (Salou):
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    Hotel jest bardzo ładny, duży i czysty. Jedzenie bardzo dobre, zróżnicowane, dla każdego coś dobrego...
    więcej

    5.0
    Na pewno wrócimy do Port Aventura do El Paso 2014-10-11
    Szczegóły oceny hotelu El Paso (Salou):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    Dla nas, rodziców 11-letniego dziecka, były to udane wakacje. Duży basen, mnóstwo leżaków, wszędzie ...
    więcej

    5.0
    Port Aventura El Paso: świetny obiekt z atrakcjami 2014-10-11
    Szczegóły oceny hotelu El Paso (Salou):
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Na miejsce dojechaliśmy w niedzielę popołudniu (korki). Zameldowanie trwało dość długo, ale osoby w ...
    więcej

    5.0

    El Paso (Salou) - możliwości zakwaterowania:

    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.+2 dost.
    Pok. 2 os.
    Pok. 1 os.

    El Paso (Salou) - Możliwości wyżywienia:


    El Paso (Salou) - miasta wylotu:


    El Paso (Salou) - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel El Paso (Salou)? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00