cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
1 / 88
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
23.11 - 30.11
już od 3930 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.05 - 23.05
już od 2722 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu H10 Lanzarote Gardens
  • Golf
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel H10 Lanzarote Gardens
star 4

Hiszpania: Lanzarote
Ocena hotelu H10 Lanzarote Gardens:
4.4 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 maja 2020

Hotel H10 Lanzarote Gardens w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 500 m od centrum Costa Teguise
  • ok. 100 m od piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 25 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • ogród
  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)
  • terminal internetowy (płatny)
  • taras
  • pralnia (płatna)
  • parking (w cenie)
  • kantor
  • bankomat

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

pokoje: 241, apartamenty: 220, bungalowy: 21

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dla dzieci

  • miniklub dla dzieci (3-12 lat)
  • osobny brodzik
  • plac zabaw
  • menu dla dzieci
  • minidyskoteka
  • podgrzewacz do butelek
  • łóżeczka (w cenie)
  • opieka nad dziećmi (na zapytanie, płatna)
  • zestaw do przewijania
  • wózek dla dzieci (za opłatą)
  • animacja (3-12 lat)
  • pokój gier i zabaw
  • klub dla nastolatków (13-17 lat)
  • animacje dla nastolatków (13-17 lat)

Sport i wellness

W cenie
  • aerobik 
  • aqua aerobik 
  • joga 
  • zumba 
  • stretching
  • sauna fińska
  • łucznictwo
  • piłka nożna/boisko do piłki nożnej
  • siatkówka
  • tenis: oświetlenie
Płatne
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • rowery
  • tenis: kort twardy, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
  • pole golfowe: ofercie firm zewnętrznych
  • szkoła surfingu
  • windsurfing
  • surfing
  • szkoła nurkowania PADI
  • stand-up paddling
  • wędkowanie na otwarty morzu
  • sporty wodne w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą

Pokoje

Bungalow BUX1
  • 2-5 os.
  • ok. 45 m2
  • widok na ogród
  • dodatkowa sypialnia
  • pokój dzienno-sypialny
  • pokój 2-poziomowy
  • 1 sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • aneks kuchenny
  • lodówka: w cenie
  • płyta kuchenna
  • kuchenka mikrofalowa
  • ekspres do kawy
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras
Suita SUX1
  • 1-4 os.
  • ok. 34 m2
  • widok na ogród/basen
  • oddzielna sypialnia
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • pokój dzienno-sypialny
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • lodówka
  • mikrofalówka
  • czajnik
  • TV sat.
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie, 07:15 - 10:30, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 15:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 18:00 - 21:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: 18:00 - 21:00
  • przekąski: codziennie 11:30 - 18:00
  • ciasto: codziennie 16:00 - 18:00
  • lody: codziennie 11:30 - 18:00
  • napoje: wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00, wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00, wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00, wybrane napoje do posiłków, kawa/herbata po południu
Dwa posiłki
  • śniadanie (7.15-10.30)
  •  wybór obiadu lub kolacji
Restauracje i bary
  • główna restauracja „Restaurant Famara": rodzaje kuchni: międzynarodowa, menu dla niemowląt, dania dietetyczne: w cenie, na zapytanie wymagane, rezerwacja niewymagane, potrawy bezglutenowe: w cenie, bufet dla dzieci: w cenie, dania bez laktozy: na zapytanie wymagane, rezerwacja niewymagane, dania wegetariańskie: w cenie, bufet, show cooking, w cenie, styczeń - grudzień, z tarasem
  • bary i inne: 2
  • bar przy zewnętrznym basenie „Bar Paradise": styczeń - grudzień, codziennie 10:00 - 23:30, płatnie, wliczone w all inclusive
  • bar „Bar Rio": codziennie 19:00 - 00:00, płatnie, wliczone w all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Lanzarote

    Informacje Ogólne:

    H10 Suites Lanzarote Gardens w Costa Teguise na 3 piętrach, w 6 budynkach i posiada 242 pokoi. Plaża piaszczysta znajduje się w odległości jedynie 200 m od hotelu, a miasto Arrecife oddalone jest o 7 km. Miasta położone najbliżej hotelu to Puerto Del Carmen (22 km) i Costa Teguise (100 m). Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, klimatyzację i lobby. W 3-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku, francusku, niemiecku, włosku i hiszpańsku. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód, rower i motocykl. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 3 podgrzewany baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Goście mogą zrelaksować się przy drinku w barze przy basenie. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. Odległość od hotelu: teatr (3 km), dyskoteka (200) i jazda konna (12 km). W pobliżu hotelu znajdują się centrum miasta, przystanek autobusowy, bary/restauracje, informacja turystyczna, supermarket, sklepy i postój taksówek. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje sejfy, pralnię, opiekę medyczną, kantor i pokojówki. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot i w sali internetowej. Rodzinny hotel oferuje brodzik, zajęcia animacyjne dla dzieci, usługi opiekunki i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Rodzaje wyżywienia:

    Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

    Sport i Rozrywka:

    W ramach aktywności hotel oferuje bilard, rzutki, tenis stołowy i program zajęć animacyjnych. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: siatkówka, piłka nożna i koszykówka. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 2 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: Diners Club, American Express, czeki podróżne, karta Visa, euroczek i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Bagaż

    Berlin Schonefeld (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania, Lanzarote, Costa Teguise

    Położenie

    niedaleko od centrum Costa Teguise (ok. 500 m). W pobliżu restauracje, bary, sklepy.

    Plaża

    do publicznej, piaszczystej plaży Playa de las Cucharas ok. 200 m. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    242 apartamenty w 3-piętrowych budynkach. Hol powitalny z recepcją, restauracja z wydzieloną częścią dla niepalących, piano-bar, pralnia. Na zewnątrz 2 baseny (jeden podgrzewany zimą), taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie, materace na leżaki i ręczniki za opłatą. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (5 pokoi). Zwierzęta domowe (do 10 kg, na zapytanie). www.h10hotels.com

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Apartament 2-pokojowy (A1-3A): pokój mieszkalno-sypialny ze stolikiem i tapczanem, oddzielna sypialnia, wyposażony aneks kuchenny (kuchenki elektryczna i mikrofalowa, lodówka), odpłatny sejf, TV sat., telefon, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC. Apartament 2-pokojowy – wariant ekonomiczny (A2-3S): na parterze. Apartament 3-pokojowy (B3-5A): dodatkowa sypialnia, poza tym wyposażone jak apartament 2-pokojowy.

    Dzieci

    hotelowa animacja dla dzieci, oddzielny brodzik, plac zabaw, bufet, zabawy wodne i zjeżdżalnia. Baby club (6 mies. – 3 lata), miniklub (4-8 lat). Dla niemowląt: łóżeczko, wysokie krzesełko w restauracji oraz żywność i lekarz (za opłatą).

    Rozrywka

    bogaty program animacyjny i sportowy organizowany przez hotelowy zespół międzynarodowych animatorów Blue Team.

    Dostęp do Internetu

    WI-FI przy recepcji i w niektórych miejscach ogólnodostępnych za opłatą, kącik internetowy za opłatą.

    Sport

    aerobik, koszykówka, boccia, tenis stołowy, siatkówka. Odpłatnie: bilard, 2 korty tenisowe.

    Z dwoma posiłkami

    śniadanie i kolacja w formie bufetu. Show cooking.

    All inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. Napoje orzeźwiające, piwo, wino stołowe do posiłków. Późne śniadanie kontynentalne w godz. 10:30-12:30 oraz przekąski w godz. 12:30-15:30, ciasto, kanapki, lody w barze Choza w godz. 15:30-18:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe z karty all inclusive w godz. 10-24:00.

    Dodatkowe informacje

    WCZEŚNIEJ = TANIEJ- do 28.02.14 10% ZNIżKI. DLA DZIECI 2-12 lat- pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Polecamy

    Ośrodek wakacyjny dla rodzin, z przestronnymi apartamentami i bogatą ofertą zajęć dla dzieci.

    Plus

    ALL INCLUSIVE WI-FI GRATIS DLA RODZIN POBYT DLA DZIECI GRATIS


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu H10 Lanzarote Gardens
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Lanzarote)
    Rozrywkowa Playa Blanca na Lanzarote
    Jaskinia Jameos del Aqua na Lanzarote
    park rozrywki z egzotycznymi zwierzętami Rancho Texas
    Jardin de Cactus - lanzarote
    El Golfo na Lanzarote
    La Graciosa - dziewicza wyspa
    Mirador del Rio - Lanzarote
    Papagayo Beach, Lanzarote
    Wakacyjny kurort Puerto del Carmen na Lanzarote
    Park wulkanów Timanfaya Park na Lanzarote
    Famara Beach - Lanzarote
    Rodzinny kurort Costa Tequise na Lanzarote
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu H10 Lanzarote Gardens

    4.0
    polecam

    hotel H10 Lanzarote Gardens jak dla mnie bardzo dobry; jedzenie zróżnicowane, animatorzy dobrze wykonują swoją pracę, pokoje czyste, w centrum Costa Teguise, do plaży blisko. Dużo atrakcji dla dzieci, nasze się super bawiły. Hotel o dobrym poziomie na Lanzarote

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    H10 Lanzarote gardens to jeden z lepszych hoteli w jakich byłam ze swoją rodzinką. dzieci były zachwycone. hotel ma bardzo dużo atrakcji i z tego co widziałam to głównie rodziny z dziećmi były gośćmi tego hotelu. bardzo ładny kompleks basenowy, małe zjeżdżalnie, mostki, piękny zielony ogród, brodzik podgrzewany zimą. hotel jest również dobrze przystosowany dla małych dzieci - można wypożyczyć wanienkę dla dziecka, podgrzewacz do mleka, jest przewijak, nocnik - nawet takie szczegóły :) położenie jest również wygodne bo do plaży blisko, jak również do centrum Costa Teguise, gdybyśmy chcieli pospacerować. jedzonko pyszne - cała nasza rodzina była zachwycona. polecam głównie rodzinom. warto!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.3
    polecam

    H10 Lanzarote Gardens to bardzo fajny hotel dla rodzin z dziećmi, jest tam mnóstwo atrakcji dla maluchów, łącznie z pluszową maskotką hotelu. Bardzo nam się podobało i ten urlop na Lanzarote uważamy za bardzo udany :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Hotel
      5.4
    • Pokoje
      5.1
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena H10 Lanzarote Gardens:
    5.4 / 6

    Polecam dla rodzin z dziecmi 2008-11-19
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    hotel generalnie bardzo dobry; jedzenie zróżnicowane wg zasady "dla kazdego coś dobrego" nawet nieja...
    więcej

    5.4
    Idealny 2009-03-12
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Polecam sieciowe hotele h10 2009-03-13
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.0

    4.3
    Może być, ale 3 gwiazdki to nie 4 2009-04-17
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.5

    4.6
    Super wakacje!! 2010-11-28
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Hotel godny polecenia. 2011-02-10
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      3.7
    • Obsługa
      4.7

    Sympatyczny 3 gwiazdkowy hotel. Dobrze urządzony i czysty apartament z dużym tarasem. Smaczne i uroz...
    więcej

    4.6
    Hotel godny polecenia, animatorzy rewelacyjni super 2011-05-22
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Naprawde godny polecenia hotel miła obsługa a animatorzy poprostu rewelacja pokoje codziennie sprząt...
    więcej

    6.0
    Polecam zwłaszcza dla rodzin z dziećmi 2012-03-01
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Bardzo dobry hotel 2012-04-15
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.7

    hotel bardzo przyjazny, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. wyżywienie all godne polecenia. bardzo mili ...
    więcej

    5.5
    Fajny, mega rodzinny hotel z ciekawą animacją! 2012-09-06
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Bardzo udany urlop 2013-04-07
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    5.2
    Sympatyczny hotel, niezwykła wyspa 2013-06-18
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Hotel stary do remontu ale pobyt udany. 2013-09-14
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Udane wakacje w fajnym hotelu 2013-09-19
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Super oferta rodzinnych wakacji. 2014-06-06
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Polecam hotel rodzinom z dziećmi. Super udogodnienia dla dzieci. Bardzo smaczna kuchnia, animacje na...
    więcej

    5.9
    Fantastyczny Hotel Rodzinny! 2016-03-15
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    H10 to świetna sieć a Lanzarote Garden spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Przemiła obsługa; Begoni...
    więcej

    6.0

    H10 Lanzarote Gardens - możliwości zakwaterowania:

    Bungalow
    Suita

    H10 Lanzarote Gardens - Możliwości wyżywienia:


    H10 Lanzarote Gardens - miasta wylotu:


    H10 Lanzarote Gardens - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel H10 Lanzarote Gardens? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00