cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
  • Hotel H10 Lanzarote Gardens, Lanzarote
1 / 88
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
22.09 - 23.09
już od 485 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.10 - 03.10
już od 355 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu H10 Lanzarote Gardens
  • Golf
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel H10 Lanzarote Gardens
star 4

Hiszpania: Lanzarote
Ocena hotelu H10 Lanzarote Gardens:
4.4 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 października 2019

Hotel H10 Lanzarote Gardens w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 500 m od centrum Costa Teguise
  • ok. 100 m od piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 25 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • ogród
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • taras
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w cenie
  • kantor
  • bankomat

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

pokoje: 241, apartamenty: 220, bungalowy: 21

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com

Dla dzieci

  • miniklub dla dzieci: 3-12 lat
  • osobny brodzik
  • plac zabaw
  • menu dla dzieci
  • minidyskoteka
  • podgrzewacz do butelek
  • łóżeczka: w cenie
  • opieka nad dziećmi: na zapytanie, za opłatą
  • zestaw do przewijania
  • wózek dla dzieci: za opłatą
  • animacja: 3-12 lat
  • pokój gier i zabaw
  • klub dla nastolatków: 13-17 lat
  • animacje dla nastolatków: 13-17 lat

Sport i wellness

W cenie
  • aerobik 
  • aqua aerobik 
  • joga 
  • zumba 
  • stretching
  • sauna fińska
  • łucznictwo
  • piłka nożna/boisko do piłki nożnej
  • siatkówka
  • tenis: oświetlenie
Płatne
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • rowery
  • tenis: kort twardy, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
  • pole golfowe: ofercie firm zewnętrznych
  • szkoła surfingu
  • windsurfing
  • surfing
  • szkoła nurkowania PADI
  • stand-up paddling
  • wędkowanie na otwarty morzu
  • sporty wodne w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą

Pokoje

Bungalow BUX1
  • 2-5 os.
  • ok. 45 m2
  • widok na ogród
  • dodatkowa sypialnia
  • pokój dzienno-sypialny
  • pokój 2-poziomowy
  • 1 sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • aneks kuchenny
  • lodówka: w cenie
  • płyta kuchenna
  • kuchenka mikrofalowa
  • ekspres do kawy
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras
Suita SUX1
  • 1-4 os.
  • ok. 34 m2
  • widok na ogród/basen
  • oddzielna sypialnia
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • pokój dzienno-sypialny
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • lodówka
  • mikrofalówka
  • czajnik
  • TV sat.
  • sejf: za opłatą
  • Wi-Fi: w cenie

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie, 07:15 - 10:30, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 15:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 18:00 - 21:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: 18:00 - 21:00
  • przekąski: codziennie 11:30 - 18:00
  • ciasto: codziennie 16:00 - 18:00
  • lody: codziennie 11:30 - 18:00
  • napoje: wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00, wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00, wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00, wybrane napoje do posiłków, kawa/herbata po południu
Dwa posiłki
  • śniadanie : 07:15-10:30
  •  wybór obiadu lub kolacji
Restauracje i bary
  • restauracje:
  • główna restauracja „Restaurant Famara": rodzaje kuchni: międzynarodowa, menu dla niemowląt, dania dietetyczne: w cenie, na zapytanie wymagane, rezerwacja niewymagane, potrawy bezglutenowe: w cenie, bufet dla dzieci: w cenie, dania bez laktozy: na zapytanie wymagane, rezerwacja niewymagane, dania wegetariańskie: w cenie, bufet, show cooking, w cenie, styczeń - grudzień, z tarasem
  • bary i inne: 2
  • bar przy zewnętrznym basenie „Bar Paradise": styczeń - grudzień, codziennie 10:00 - 23:30, płatnie, wliczone w all inclusive
  • bar „Bar Rio": codziennie 19:00 - 00:00, płatnie, wliczone w all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Lanzarote

    Informacje Ogólne:

    H10 Suites Lanzarote Gardens w Costa Teguise na 3 piętrach, w 6 budynkach i posiada 242 pokoi. Plaża piaszczysta znajduje się w odległości jedynie 200 m od hotelu, a miasto Arrecife oddalone jest o 7 km. Miasta położone najbliżej hotelu to Puerto Del Carmen (22 km) i Costa Teguise (100 m). Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, klimatyzację i lobby. W 3-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku, francusku, niemiecku, włosku i hiszpańsku. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód, rower i motocykl. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 3 podgrzewany baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Goście mogą zrelaksować się przy drinku w barze przy basenie. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. Odległość od hotelu: teatr (3 km), dyskoteka (200) i jazda konna (12 km). W pobliżu hotelu znajdują się centrum miasta, przystanek autobusowy, bary/restauracje, informacja turystyczna, supermarket, sklepy i postój taksówek. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje sejfy, pralnię, opiekę medyczną, kantor i pokojówki. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot i w sali internetowej. Rodzinny hotel oferuje brodzik, zajęcia animacyjne dla dzieci, usługi opiekunki i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Rodzaje wyżywienia:

    Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

    Sport i Rozrywka:

    W ramach aktywności hotel oferuje bilard, rzutki, tenis stołowy i program zajęć animacyjnych. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: siatkówka, piłka nożna i koszykówka. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 2 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: Diners Club, American Express, czeki podróżne, karta Visa, euroczek i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Bagaż

    Berlin Schonefeld (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 105zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Lanzarote, Hiszpania

    Położenie

    niedaleko od centrum Costa Teguise (ok. 500 m). W pobliżu restauracje, bary, sklepy. Connected service w języku polskim.

    Plaża

    do publicznej, piaszczystej plaży Playa de las Cucharas ok. 200 m. Leżaki i parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    242 apartamenty w 3-piętrowych budynkach. Lobby z recepcją, restauracja, longue bar, pralnia. W ogrodzie 2 baseny (jeden podgrzewany zimą), taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie, ręczniki kapielowe za opłatą. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (5 pokoi). Zwierzęta domowe (do 10 kg, na zapytanie). www.h10hotels.com

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Show cooking.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. Napoje orzeźwiające, piwo, wino stołowe do posiłków. Późne śniadanie kontynentalne w godz. 10:30-12:30 oraz przekąski w godz. 12:30-15:30, ciasto, kanapki, lody w barze Choza w godz. 15:30-18:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe z karty all inclusive w godz. 10-24:00.

    Internet

    WI-FI na terenie całego hotelu gratis, kącik internetowy za opłatą.

    Zakwaterowanie

    nowocześnie urządzone Suite rodzinne (A1-3A): pokój dzienno-sypialny z tapczanem, oddzielna sypialnia, wyposażony aneks kuchenny (kuchenki elektryczna i mikrofalowa, lodówka), klimatyzacja w pok. dziennym i sypialni, odpłatny sejf, TV sat., telefon, balkon lub taras ze stołem i 4 krzesłami. Wanna, prysznic, WC. Bungalowy (A2-5C): większe, z klimatyzacją, z tarasem z leżakami. Poza tym wyposażone jak A2A.

    Święta/Sylwester

    menu świąteczne 25.12 i sylwestrowe 31.12 w cenie.

    Sport

    aerobik, koszykówka, boccia, tenis stołowy, siatkówka. Odpłatnie: bilard, kort tenisowy.

    Dzieci

    hotelowa animacja dla dzieci, oddzielny brodzik, plac zabaw, bufet, zabawy wodne i zjeżdżalnia. Baby club (6 mies. – 3 lata), miniklub (4-8 lat).

    Rozrywka

    bogaty program animacyjny i sportowy organizowany przez hotelowy zespół międzynarodowych animatorów.

    Dla dzieci

    2-6 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa, 7-12 lat: zniżka procentowa.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu H10 Lanzarote Gardens
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Lanzarote)
    Rozrywkowa Playa Blanca na Lanzarote
    Jaskinia Jameos del Aqua na Lanzarote
    park rozrywki z egzotycznymi zwierzętami Rancho Texas
    Jardin de Cactus - lanzarote
    El Golfo na Lanzarote
    La Graciosa - dziewicza wyspa
    Mirador del Rio - Lanzarote
    Papagayo Beach, Lanzarote
    Wakacyjny kurort Puerto del Carmen na Lanzarote
    Park wulkanów Timanfaya Park na Lanzarote
    Famara Beach - Lanzarote
    Rodzinny kurort Costa Tequise na Lanzarote
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu H10 Lanzarote Gardens

    4.0
    polecam

    hotel H10 Lanzarote Gardens jak dla mnie bardzo dobry; jedzenie zróżnicowane, animatorzy dobrze wykonują swoją pracę, pokoje czyste, w centrum Costa Teguise, do plaży blisko. Dużo atrakcji dla dzieci, nasze się super bawiły. Hotel o dobrym poziomie na Lanzarote

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    H10 Lanzarote gardens to jeden z lepszych hoteli w jakich byłam ze swoją rodzinką. dzieci były zachwycone. hotel ma bardzo dużo atrakcji i z tego co widziałam to głównie rodziny z dziećmi były gośćmi tego hotelu. bardzo ładny kompleks basenowy, małe zjeżdżalnie, mostki, piękny zielony ogród, brodzik podgrzewany zimą. hotel jest również dobrze przystosowany dla małych dzieci - można wypożyczyć wanienkę dla dziecka, podgrzewacz do mleka, jest przewijak, nocnik - nawet takie szczegóły :) położenie jest również wygodne bo do plaży blisko, jak również do centrum Costa Teguise, gdybyśmy chcieli pospacerować. jedzonko pyszne - cała nasza rodzina była zachwycona. polecam głównie rodzinom. warto!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.3
    polecam

    H10 Lanzarote Gardens to bardzo fajny hotel dla rodzin z dziećmi, jest tam mnóstwo atrakcji dla maluchów, łącznie z pluszową maskotką hotelu. Bardzo nam się podobało i ten urlop na Lanzarote uważamy za bardzo udany :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Hotel
      5.4
    • Pokoje
      5.1
    • Wyżywienie
      5.2
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena H10 Lanzarote Gardens:
    5.3 / 6

    Polecam dla rodzin z dziecmi 2008-11-19
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    hotel generalnie bardzo dobry; jedzenie zróżnicowane wg zasady "dla kazdego coś dobrego" nawet nieja...
    więcej

    5.4
    Idealny 2009-03-12
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Polecam sieciowe hotele h10 2009-03-13
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.0

    4.3
    Może być, ale 3 gwiazdki to nie 4 2009-04-17
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.5

    4.6
    Super wakacje!! 2010-11-28
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Hotel godny polecenia. 2011-02-10
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      3.7
    • Obsługa
      4.7

    Sympatyczny 3 gwiazdkowy hotel. Dobrze urządzony i czysty apartament z dużym tarasem. Smaczne i uroz...
    więcej

    4.6
    Hotel godny polecenia, animatorzy rewelacyjni super 2011-05-22
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Naprawde godny polecenia hotel miła obsługa a animatorzy poprostu rewelacja pokoje codziennie sprząt...
    więcej

    6.0
    Polecam zwłaszcza dla rodzin z dziećmi 2012-03-01
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Bardzo dobry hotel 2012-04-15
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.7

    hotel bardzo przyjazny, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. wyżywienie all godne polecenia. bardzo mili ...
    więcej

    5.5
    Fajny, mega rodzinny hotel z ciekawą animacją! 2012-09-06
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Bardzo udany urlop 2013-04-07
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    5.2
    Sympatyczny hotel, niezwykła wyspa 2013-06-18
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Hotel stary do remontu ale pobyt udany. 2013-09-14
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Udane wakacje w fajnym hotelu 2013-09-19
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Super oferta rodzinnych wakacji. 2014-06-06
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Polecam hotel rodzinom z dziećmi. Super udogodnienia dla dzieci. Bardzo smaczna kuchnia, animacje na...
    więcej

    5.9
    Fantastyczny Hotel Rodzinny! 2016-03-15
    Szczegóły oceny hotelu H10 Lanzarote Gardens:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    H10 to świetna sieć a Lanzarote Garden spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Przemiła obsługa; Begoni...
    więcej

    6.0

    H10 Lanzarote Gardens - możliwości zakwaterowania:

    Bungalow wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Suita rodzinna wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Suita rodzinna wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Bungalow wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Bungalow z 1 sypialnia lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
    Suita rodzinna wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Suita rodzinna lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
    Bungalow wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Bungalow z 1 sypialnia lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
    Suita rodzinna wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Bungalow z 1 sypialnia lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
    Bungalow z 1 sypialnia lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras

    H10 Lanzarote Gardens - Możliwości wyżywienia:


    H10 Lanzarote Gardens - miasta wylotu:


    H10 Lanzarote Gardens - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel H10 Lanzarote Gardens? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00