cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
  • Hotel St. George Hotel SPA & Beach, Cypr
1 / 43
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
22.10 - 26.10
już od 3819 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.06 - 07.06
już od 1779 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu St. George Hotel SPA & Beach
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel St. George Hotel SPA & Beach
star 4

Cypr
Ocena hotelu St. George Hotel SPA & Beach:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu St. George Hotel SPA & Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 czerwca 2020

Hotel St. George Hotel SPA & Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 6 km od centrum Paphos
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja 
  • winda 
  • ogród 
  • sala telewizyjna 
  • taras słoneczny 
  • basen zewnętrzny
  • kryty basen
  • jacuzzi 
  •  2 restauracje
  • 4 bary (koktajl bar, lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży)
  • kawiarnia

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) 
  • ręczniki (za kaucją)

Dodatkowe udogodnienia

  • sklep z pamiątkami 
  • pralnia (płatna) 
  • minimarket 
  • fryzjer

karty

Visa, MasterCard 

Liczba pokojów

260

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dla dzieci

  • plac zabaw 
  • pokój zabaw 
  • opieka nad dziećmi (płatna, na zapytanie) 
  • miniklub (4-11 lat) 
  • minidyskoteki

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia 
  • aerobik 
  • aqua aerobik 
  • stretching 
  • tenis stołowy 
  • piłka plażowa 
  • 2 korty tenisowe
Płatne
  • wycieczki rowerowe 
  • oświetlenie do kortów tenisowych 
  • lekcje gry tenisa 
  • sporty wodne (narty wodne, parasailing, łódka typu banan) 
  • nurkowanie PADI 
  • strefa spa 

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowy program animacyjny
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja
  • telefon
  • minibar (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • TV sat.
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • WC
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy superior z bocznym widokiem na morze DZM2
  • 2-3 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja
  • telefon
  • minibar (płatny)
  • TV sat.
  • Wi-Fi (w cenie)
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • WC
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy z bocznym widokiem na morze DZX2
  • 1-3 os.
  • klimatyzacja
  • telefon
  • minibar (płatny)
  • TV sat.
  • Wi-Fi (w cenie)
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • WC
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 23 m2
  • klimatyzacja
  • telefon
  • minibar (płatny)
  • TV sat.
  • Wi-Fi (w cenie)
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • WC
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu) 
  • przekąski 
  • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe 
  • kawa/herbata po południu
Dwa posiłki
  • śniadanie i kolacja (w formie bufetu)
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: regionalna, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, dania bez laktozy, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja: a la carte, rezerwacja wymagane, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 5
  • bar koktajlowy
  • bar w lobby
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • bar na plaży
  • kawiarnia
  • sala śniadaniowa

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Cypr / Pafos

    Opis oferty:

    Znany w wysokiego poziomu usług, wymarzony na słoneczne cypryjskie wakacje. Świetnie położony bezpośrednio przy plaży w małej zatoczce, do której można dojść przez zadbany ogród z basenem. Malownicza sceneria i zabytkowa kapliczka św. Jerzego sprawiają, że często odbywają się tu przyjęcia ślubne. Już od wejścia robi wrażenie dwupoziomowe lobby z przeszkloną ścianą i kolumnami. Do wyboru jest kilka barów i restauracji serwujących dania kuchni międzynarodowej, a także śródziemnomorskiej i francuskiej. Dobrze wyposażone zaplecze sportowe pozwoli zadbać o kondycję. Nowocześnie wyposażone SenSpa zaprasza na ekskluzywne rytuały z różnych stron świata.

    POŁOŻENIE:

    w wiosce Chlorakas, ok. 5 km od centrum PAFOS, przy drodze lokalnej, najbliższy sklep ok. 200 m od hotelu, ok. 4 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich, ok. 7 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 14 km od parku wodnego Aphrodite; ok. 23 km od portu lotniczego w Pafos, ok. 155 km od portu lotniczego w Larnace; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/Coral Bay, Pafos, bilet jednorazowy; 5 EUR/bilet całodniowy w obrębie Pafos).

    PLAŻA:

    St. George, publiczna, w zatoczce, mała, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, ok. 100 m od recepcji hotelu, dojście przez teren hotelu; na trawiastym terenie przy plaży: bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki (każdorazowa wymiana: 1,7 EUR); Coral Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 8 km od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 2,5 EUR/leżak/dzień, ok. 2,5 EUR/parasol/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 1994 r., pomieszczenia ogólnodostępne odnowione w 2008 r., wszystkie pokoje całkowicie odnowione zimą 2012/2013 r., 255 pokoi, 1 budynek, 7 pięter, 4 windy, przestronne i eleganckie, dwupoziomowe lobby, całodobowa recepcja, restauracje: Lara Cafe - śniadania i obiady w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, Kionos Restaurant z częścią á la carte oraz z tarasem - kolacje w formie bufetu lub á la carte, kuchnia lokalna, śródziemnomorska i międzynarodowa, wieczory tematyczne, show cooking, wymagany strój formalny (panowie - długie spodnie, koszule przykrywające ramiona, pełne obuwie), menu dla dzieci, Sunset Grill Restaurant przy basenie, czynna w ciągu dnia przy sprzyjającej pogodzie, dania z grilla, dania rybne, kuchnia śródziemnomorska; we wszystkich restauracjach dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, 5 barów, Premier Club; kantor, minimarket, sklep z pamiątkami; centrum konferencyjne dla 180 osób, taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i miejscach publicznych hotelu; za opłatą: room-service, opiekunka do dziecka, fryzjer, organizacja ślubów i wesel; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 23 m², elegancki, klimatyzowany (w sezonie letnim) lub ogrzewany (w sezonie zimowym), łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka (minibar na zamówienie, płatny wg konsumpcji), sejf, zestaw do kawy/herbaty; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 370 m², gł. 1 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,3 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki (każdorazowa wymiana 2 EUR); 2 korty tenisowe z oświetleniem (ok. 2 EUR) i wypożyczalnią sprzętu (ok. 3 EUR/rakieta), squash (ok. 3 EUR/rakieta), tenis stołowy, boccia; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci (program i częstotliwość zależy od sezonu i warunków pogodowych): siatkówka plażowa, joga, aqua aerobik, gry i zabawy w wodzie, muzyka na żywo, karaoke, bingo, wieczory kabaretowe, dyskotekowe, rockowe, przedstawienia i pokazy; za opłatą: bilard; oferta zewnętrzna: centrum nurkowe, sporty wodne na plaży; udogodnienia i zniżki na pakiety golfowe w klubach: Minthis Hills Golf Club i Secret Valley Golf Club (18-dołkowe).

    SPA:

    w stylu rzymskich łaźni: kryty basen, słodka woda, ok. 60 m², gł. 0,7-1,6 m, podgrzewany (listopad-marzec), jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, siłownia; za opłatą: pochodzące z różnych stron świata zabiegi pielęgnacyjne, upiększające i lecznicze na twarz i ciało, masaże, manicure, pedicure, pakiety dla nowożeńców.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30) w formie bufetu w restauracji Lara, kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji Kionos; ciepłe i zimne przekąski w barze (10.30-23.00, poza porami posiłków głównych); kawa, herbata, ciasto w barze (16.00-17.00); lody w barze (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00357/26845000, www.stgeorge-hotel.com

    GRATIS:

    Wi-Fiwstęp do spa


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Cypr/Paphos

    Informacje Ogólne

    Witamy St. George Hotel and Spa Resort w Coral Bay. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Paphos (6 km). Pozostałe miasta: Nicosia (160 km), Limassol (75 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada winda, sklepy, mini market, recepcję, salon fryzjerski, salon, lobby i klimatyzację. Dzieci mają własny program animacji oraz możliwość zabawy na placu zabaw. W 7-piętrowym hotelu personel mówi po francusku, angielsku, włosku, rosyjsku, niemiecku, niderlandzku i hiszpańsku. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć rower, samochód i motocykl. Hotel posiada basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie można delektować się ożeźwiającymi napojami. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: lotnisko PFO (15 km), Tombs Of The Kings (4 km), Roman Mosaics (6 km), Paphos Harbour (6 km), dyskoteka (500 m), informacja turystyczna (4 km), lotnisko LCA (130 km) i Polis Baths Of Aphrodite (25 km). W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, sklepy, postój taksówek, supermarket i bary/restauracje. W okolicy znajdują się bary i restauracje przyjazne dla homoseksualistów. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia

    Hotel oferuje serwis pokojowy, pralnię, pokojówki, usługę budzenia, concierge, sejfy, kantor, usługi prasowania, opiekę medyczną i usługi opiekunki. Rodzinny hotel oferuje brodzik, zajęcia animacyjne dla dzieci i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki

    Śniadanie w godz. 07:00 - 10:30 : bufet. W hotelu znajdują się 3 restauracje. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Wieczorem odwiedź bar w recepcji.

    Sport i Rozrywka

    St. George Hotel and Spa Resort posiada słoneczny taras, masaże wodne, saunę, łaźnię parową, pokój do relaksu, spa, łaźnię turecką i jacuzzi. W ramach aktywności hotel oferuje grę boccia, tenis stołowy, program zajęć animacyjnych, rzutki i bilard. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: piłka nożna, koszykówka, aerobik, siatkówka, fitness, siatkówka plażowa i tenis. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 15 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne i muzykę na żywo.

    Dodatkowe Informacje

    Akceptujemy następujące formy płatności: Diners Club, American Express, karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Rodzaje wyżywienia

    HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo
    ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00, pomiędzy posiłkami przekąski

    Bagaż

    Warszawa i Katowice Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach do 5 kg oraz bagaż główny 20 kg


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Cypr - Cypr Południowy

    Opis hotelu

    Elegancki hotel położony w pięknym ogrodzie, tuż przy plaży w malowniczej zatoczce. 





    Lokalizacja:

    w Paphos, przy plaży, ok. 1,5 km od Chlorakes, ok. 6 km od centrum, ok. 15 km od lotniska w Paphos, ok. 155 km od lotniska w Larnace, ok. 6 km od portu, w pobliżu przystanku komunikacji publicznej, w pobliżu sklepów i restauracji.



    Plaża:

    przy hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa, łagodne zejście, leżaki, parasole, materace bezpłatnie na tarasie trawiastym przy plaży.



    Sport i fitness:

    wodny aerobik, tenis stołowy, tenis ziemny, boccia, SPA (płatne), masaże (płatne), zabiegi pielęgnacyjne (płatne), jacuzzi, sauna, łaźnie parowa



    Sport na plaży:

    siatkówka, nurkowanie (płatne), sporty wodne (płatne).



    Rozrywka:

    muzyka na żywo, dyskoteka, karaoke, wieczorny program rozrywkowy.



    Dla dzieci:

    mini klub, plac zabaw, animacje, opiekunka (płatna).



    Wyżywienie:

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.



    All inclusive zawiera:



    śniadanie 7.00 - 10.00, lunch 12.30 - 14.30, obiadokolacja; przekąski pomiędzy posiłkami; lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe bezpłatnie w godz. 10.00 - 24.00.





    Dodatkowe informacje:



    Pełen remont zima 2012/2013

    Hotel zlokalizowany ok 20 min (28 km) jazdy na wschód od 2 klubów golfowych Minthis Hills Golf Club & Secret Valley as well as Aphrodite Hills & Elea Estate Golf

    Hotel posiada w ofercie pakiety ślubne (szczegóły na stronie hotelowej):

    - ceremonia kościelna w kaplicy St. George

    - ślub cywilny w ratuszu, hotelowym ogrodzie lub na plaży.

    Kategoria oficjalna

    ****

    Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4+ Udogodnienia:4+

    liczba pokoi

    255, restauracje: 4, restauracje a'la carte: 1, bary: 5, windy: 4, suite: 6, recepcja 24h, ogród, lobby, sklepy, mini market, fryzjer, salon urody, wypożyczalnia samochodów i rowerów, bar przy basenie i przy plaży, lobby bar, sala TV, room service (płatny), centrum konferencyjne, wymiana walut, sklep z pamiątkami, kącik internetowy (płatny)

    Opis pokoi

    klimatyzacja centralnie sterowana, 20" TV LCD, telewizja satelitarna, lodówka/minibar (za zapytanie płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, sejf, telefon, butelka wody w dniu przyjazdu, internet bezprzewodowy (bezpłatny), taras/balkon, widok na morze (płatny).

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób dorosłych (23 m2).

    STANDARD SIDE SEA VIEW: pokoje dla max. 3 osób dorosłych (23m2).

    Strona www

    http://www.stgeorge-hotel.com/Hotel.aspx

    All inclusive

    TAK

    Standard

    ****


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Mapa Hotelu St. George Hotel SPA & Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Cypr)
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu St. George Hotel SPA & Beach

    4.0
    polecam

    Hotel St. George jest fajnie położony, niedaleko czyściutkiej zatoki Coral Bay. Do najbliższego miasta Paphos ok 6 km, można dojechać taksówką. Jedzenie bardzo dobre i świeże, pokoje nowocześnie urządzone. Polecam Cypr dla aktywnych osób, bo jest sporo do zwiedzania.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu St. George Hotel SPA & Beach:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Hotel
      5.2
    • Pokoje
      4.9
    • Wyżywienie
      5.2
    • Atrakcje
      i sport
      4.5
    • Obsługa
      5
    HolidayCheck
    Ocena St. George Hotel SPA & Beach:
    5.2 / 6

    Symaptyczny, czysty, dobrze położony hotel 2010-09-15
    Szczegóły oceny hotelu St. George Hotel SPA & Beach:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.0

    Interesujący hotel, który z pewnością widział już lepsze czasy, jednak wciąż pozostaje sensowną opcj...
    więcej

    4.8
    Hotel w dobrym standardzie w okolicach Pafos 2013-11-18
    Szczegóły oceny hotelu St. George Hotel SPA & Beach:
    • Lokalizacja
      2.6
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.7

    Hotel St. George jest hotelem o dość wysokim standardzie, położonym na przedmieściach Pafos. Zaletą ...
    więcej

    4.8

    St. George Hotel SPA & Beach - możliwości zakwaterowania:

    standard singleuse standard
    standard singleuse standard seaview
    standard twin standard
    standard twin standard lateralseaview
    standard twin standard pool-sea view
    standard twin superior pool-sea view
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy

    St. George Hotel SPA & Beach - Możliwości wyżywienia:


    St. George Hotel SPA & Beach - miasta wylotu:


    St. George Hotel SPA & Beach - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel St. George Hotel SPA & Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00