cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Flamingo (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Flamingo (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Flamingo (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Flamingo (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Flamingo (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Flamingo (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Flamingo (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Flamingo (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Flamingo (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Flamingo (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Flamingo (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Flamingo (Lloret De Mar), Costa Brava
1 / 12
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
25.08 - 29.08
już od 2119 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.10 - 05.10
już od 749 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Flamingo (Lloret De Mar)
  • Golf
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Flamingo (Lloret De Mar)
star 3

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu Flamingo (Lloret De Mar):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Flamingo (Lloret De Mar):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 października 2019

Hotel Flamingo (Lloret De Mar) w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 150 m od piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • sala konferencyjna
  • parking: za opłatą
  • wypożyczalnia samochodów: za opłatą

karty

Visa, MasterCard 

Liczba pokojów

282

Kategoria lokalna

4 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • Na Costa Brava, Costa Dorada i Costa Barcelona pobierany jest podatek turystyczny. Zapłata podatku odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

Dla dzieci

  • łóżeczko dziecięce: na zapytanie, w cenie
  • wysokie krzesełko 

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • balkon
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • lodówka

Wyżywienie

Wyżywienie pełne plus
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • wybrane napoje do posiłków w cenie
  • Dwa posiłki
    • śniadanie: w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu
    Śniadania
    • w formie bufetu
    Restauracje i bary
  • restauracja: bufet, rodzaje kuchni: regionalna, międzynarodowa

  • bary i inne: 3
  • lobby bar
  • McAllister Taco Surf Bar
  • John Thomas bar

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania / Costa Brava

    Opis oferty:

    Położony w centrum Lloret de Mar, blisko atrakcji kurortu, zaledwie kilka kroków od piaszczystej plaży wyróżnionej certyfikatem Błękitna Flaga to dobre miejsce na rodzinny wypoczynek. Ładny basen, brodzik i animacje dla dzieci i dorosłych zapewnią rozrywkę całym rodzinom, a przyjazna obsługa zadba o dobre samopoczucie Gości i relaksujący wypoczynek.

    POŁOŻENIE:

    ok. 300 m od centrum LLORET DE MAR, najbliższe sklepy i bary ok. 50 m od hotelu; ok. 90 km od portu lotniczego w Barcelonie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Lloret Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 150 m od hotelu, przejście chodnikiem, parasole i leżaki płatne; Platja de Fenals, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 950 m od hotelu, dojście drogą, parasole i leżaki płatne.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1967 r., odnowiony w 2013 r., 282 pokoje, 1 budynek, 6 pięter, 3 windy, przestronny, elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i śródziemnomorska, menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bar Flamingo przy basenie, bar w holu; minimarket; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: fryzjer, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe Visa, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 26 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka, zestaw kosmetyków), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy, minibar (raz na pobyt uzupełniany w napoje bezalkoholowe i piwo), sejf ; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 100 m², gł. 1,3-2 m, brodzik, słodka woda, 10 m², gł. 0,7-0,8 m, przy basenie bezpłatne leżaki i ręczniki (wymagany depozyt); pokój gier; animacje dla dzieci i dorosłych.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.00-12.30), obiad (12.30-15.00), przekąski (14.45-19.00), kolacja (19.30-22.00) w formie bufetu w restauracji; kawa, herbata, ciastka (16.30-17.30); napoje bezalkoholowe oraz lokalne i wybrane importowane alkohole w wyznaczonych barach (10.00-23.30); w zależności od dostępności pokoi bezpłatne późne wykwaterowanie; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/872365106, www.granhotelflamingo.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania / Costa Brava

    Opis oferty:

    Położony w centrum Lloret de Mar, blisko atrakcji kurortu, zaledwie kilka kroków od piaszczystej plaży wyróżnionej certyfikatem Błękitna Flaga to dobre miejsce na rodzinny wypoczynek. Ładny basen, brodzik i animacje dla dzieci oraz dorosłych zapewnią rozrywkę całym rodzinom, a przyjazna obsługa zadba o dobre samopoczucie Gości i relaksujący wypoczynek.

    POŁOŻENIE:

    ok. 300 m od centrum LLORET DE MAR, najbliższe sklepy i bary ok. 50 m od hotelu; ok. 90 km od lotniska w Barcelonie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Lloret Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 150 m od hotelu, przejście chodnikiem, parasole i leżaki płatne; Platja de Fenals, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 950 m od hotelu, dojście drogą, parasole i leżaki płatne.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1967 r., odnowiony w 2013 r., 282 pokoje, 1 budynek, 6 pięter, 3 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i śródziemnomorska, menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bar Flamingo przy basenie, bar w holu; minimarket; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: fryzjer, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe Visa, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 26 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka, zestaw kosmetyków), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy, minibar (raz na pobyt uzupełniany w napoje bezalkoholowe i piwo), sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; upominek dla nowożeńców (butelka wina); balkon (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 100 m², gł. 1,3-2 m, brodzik, słodka woda, 10 m², gł. 0,7-0,8 m, przy basenie bezpłatne leżaki i ręczniki (wymagany depozyt); pokój gier; animacje dla dzieci i dorosłych.

    KONTAKT:

    0034/872365106, www.granhotelflamingo.com

    GRATIS:

    Wi-Fiupominek dla nowożeńców


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria lokalna

    3*

    Położenie

    Lloret de Mar, 80 km od lotniska w Barcelonie. W samym centrum miejscowości, przy głż;wnej ulicy z restauracjami, barami oraz dyskotekami.

    Plaża

    publiczna, piaszczysta, 200 m od hotelu. Parasole i leżaki płatne.

    W Hotelu

    restauracja w budynku, lobby z barem, basen odkryty.

    Pokoje

    W budynku głż;wnym: 283 pokoje standardowe; klimatyzacja (czynna od 15.06 do 15.09), TV, telefon, sejf (płatny), łazienka z wanną lub prysznicem, balkon.

    Rozrywki i usługi

    Płatne

    automaty do gry, sala telewizyjna.

    Wyżywienie

    Posiłki

    Napoje zawarte

    OB., BB, HB, FB

    OB - bez wyżywienia

    BB - śniadanie.

    HB - śniadanie, obiadokolacja.

    FB - śniadanie, obiad, kolacja.

    wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania.

    Tel./faks

    +34 972 36 51 12 / +34 972 36 51 16

    Ważne: W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, ktż;rą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się nastepująco: 5* - 2,5 euro/osoba/doba, 4* - 1 euro/osoba/doba (Barcelona 1,25 euro/osoba/doba), 3*, 2*, apartamenty - 0,50 euro/osoba/doba (Barcelona 0,75 euro/osoba/doba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Costa Brava/Costa Dorada

    Kategoryzacja hotelu

    Kat. EximTours  4* Kat. lokalna 4*

    Położenie

    - Lloret De Mar - w pobliżu liczne sklepy, restauracje bary - ok. 150 m od plaży   - ok. 32 km od lotniska Girona Barcelona   - ok. 90 km od lotniska w Barcelonie 

    Plaża

    - piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole (płatne)

    Pokoje

    Pokoje Double Standard - klimatyzacja - TV-SAT, telefon - Internet Wifi (płatny), sejf (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC,  suszarka do włosów) - balkon/taras  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatnie: - basen zewnętrzny, słodka woda - taras słoneczny - leżaki i parasole przy basenie Płatne: - sporty wodne, zewnętrzna agencja - golf ok. 4 km, zewnętrzna agencja - wypożyczalnia rowerów

    Dla dzieci

    -

    Wyżywienie

    Bed&Brekfast (BB) - śniadanie w formie bufetu Half Board (HB) - śniadanie, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej . Napoje do kolacji dodatkowo płatne. Full Board (FB) - śniadanie,  obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej . Napoje do obiadu i  kolacji dodatkowo płatne.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna , dania w formie bufetu - bar, kawiarnia

    Dodatkowe informacje

    - ostatnia renowacja 2013 - 282 pokoje - 1 budynek   - 6 pięter - windy - recepcja - pralnia (płatna) - sejf hotelowy (płatny) - parking (płatny) - Internet Wi-Fi  w lobby (bezpłatny) - sala konferencyjna - akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express - https://www.granhotelflamingo.com/en/

    Cena

    .

    Bagaż

    Gdańsk, Kraków, Poznań, Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 105zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 100zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 270 PLN (wyloty do 05.05)/ 230 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 280 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) - 32 kg - 370 PLN (wyloty do 05.05)/ 320 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 370 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 140zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 340 PLN (wyloty do 05.05)/ 260 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 340 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) - 32 kg - 450 PLN (wyloty do 05.05)/ 410 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 500 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 170zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 340 PLN (wyloty do 05.05)/ 260 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 340 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) - 32 kg - 450 PLN (wyloty do 05.05)/ 410 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 500 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa (LOT) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Oasis Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis kontrahenta

    Gran Hotel Flamingo znajduje się przy głównej alei LLoret de Mar, zaledwie 150 metrów od plaży, w samym centrum rekreacyjnym miasta, gdzie znajdują się najlepsze sklepy, bary, restauracje i kluby, gdzie można cieszyć się zarówno w dzień, jak i w nocy. Hotel został odnowiony w 2013 roku. Ma kategorię 4-gwiazdkową i oferuje 281 pokoi, restaurację z bezpłatnym bufetem, przestronny salon z grami rekreacyjnymi i telewizją satelitarną, bar i basen. Pokoje są odnowione i wyposażone w klimatyzację, łazienkę, taras, telefon, suszarkę do włosów, sejf (dodatkowo płatny) oraz telewizor z płaskim ekranem i kanałami satelitarnymi. Na parterze z kilkoma lokalami otwartymi dla publiczności: supermarket, bar tapas, bar z tarasem i klub nocny.

    Oferta

    Oferta jest realizowana w systemie dynamicznego pakietowania, w oparciu o przeloty regularnymi liniami lotniczymi. Ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, dlatego od chwili złożenia zapytania rezerwacyjnego przez Klienta/Agenta do momentu potwierdzenia przez Touroperatora, mogą ulec zmianie, co jest równoznaczne z możliwością zmiany ceny całego pakietu.

    Opieka na miejscu

    Na miejscu Klienci są pod telefoniczą opieką polskojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta.

    CENA NIE ZAWIERA

    UWAGA! Cena oferty nie zawiera: TRANSFERU Istnieje możliwość dokupienia usługi transferu podczas zakładania rezerwacji (shuttle bus) lub poprzez kontakt z biurem (transfer indywidualny). Dostępne opcje transferu: - Shuttle Bus w godzinach 6:30 - 23:30 - Transfer indywidualny PODATKU TYRYSTYCZNEGO Na terenie Katalonii obowiązuje podatek turystyczny, który Klienci uiszczają bezpośrednio w recepcji hotelowej przy zakwaterowaniu. Podatek płatny jest maksymalnie za 7 nocy pobytu i dotyczy osób powyżej 16 roku życia, a jego cena uzalezniona jest od kategorii obiektu zakwaterowania i jego lokalizacji. Hotele 5* - ok. 2,50 Euro za osobę za noc Hotele 4* - ok. 1 Euro za osobę za noc; w Barcelonie - ok. 1,25 Euro za osobę za noc Hotele 3 * i pozostałe obiekty - ok. 0,50 Euro za osobę za noc; ok. 0,75 Euro w Barcelonie za osobę za noc.

    Przelot, bagaż

    Uczestnik imprezy zobowiązany jest DO POTWIERDZENIA U TOUROPERATORA LUB AGENTA AKTUALNYCH GODZIN LOTU NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI, JAK I DO POLSKI). Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika. WIZZAIR - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - bagażu podręcznego - Wizz Priority (1 sztuka bagażu podręcznego - umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie, stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład) - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm; - 20 kg o wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm (cena uzależniona jest od wagi bagażu, kierunku i terminu lotu). Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa. RYANAIR - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach, które nie przekraczają 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - dodatkowego bagażu o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach nieprzekraczających 55x40x23 cm (w taryfie standard będzie on przewożony jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład bagaż dodatkowy będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) - bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg. Ceny uzależnione są od wagi bagażu, kierunku i terminu lotu. Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa.  

    Opcje wyżywienia

    Możliwe opcje wyżywienia dostepne w zależności od obiektu: RO/Self Catering - bez wyżywienia BB - śniadania w formie bufetu HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu; napoje do obiadokolacji za dodatkową opłatą. FB - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu; napoje do obiadu i kolacji za dodatkową opłatą. All Inclusive - śniadania, obiady, kolacje  w formie bufetu, możliwe przekąski w ciągu dnia, wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane w wyznaczonych przez hotel godzinach i miejscach

    Informacje dodatkowe

    Część sportów i gier dodatkowo płatna. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach  All Inclusive lub wybranego wyżywienia Goście otrzymują w hotelu. Hotel zastrzega sobie prawdo do modyfikacji oferty All Inclusive. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach. Godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw. Oferta może zawierać przykładowe zdjęcia pokoi.


    Oskar

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Hotel

    Hotel GRAN FLAMINGO ****

    Kategoria

    4

    Opis zakwaterowania

    Położenie Hotel Gran Flamingo położony jest w centrum Lloret de Mar, zaledwie 150 metrów od głównej plaży. Do dyspozycji gości znajduje się tutaj odkryty basen i minimarket. Hotel mieści się przy głównej alei w Lloret de Mar, nieopodal sklepów, barów i restauracji. Odległość od pola golfowego Angel de Lloret wynosi 4 m.ZakwaterowanieElegancko urządzone pokoje wyposażone są w telewizor z płaskim ekranem i dostępem do kanałów telewizji satelitarnejj oraz balkon z widokiem na basen lub miasto. Pokoje w hotelu Flamingo charakteryzują się prostym, nowoczesnym wystrojem. W każdy z nich znajduje się ładna, wyłożona drewnem podłoga oraz sejf. Goście mają zapewnioną kliamtyzację i bezpłatny bezprzewodowy dostęp do internetu w barze hotelowym. Restauracja w hotelu zaprasza na potrawy kuchni regionalnej i międzynarodowej serwowane w formie bogatego bufetu. W lokalu tym organizowane są wieczory tematyczne. Do dyspozycji Gości jest także bar w holu, bar przy basenie oraz sala balowa

    Opis miejscowości

    Lloret de Mar - urlop w rytmie flamenco... Miasteczko położone jest w samym centrum Costa Brava, co po hiszpańsku oznacza Dzikie Wybrzeże. Aż dziw bierze, że nazwa ta nadana została zaledwie sto lat temu - i to zupełnie przypadkiem - gdyż dzikość przyrody i ostre klify zapierają dech w piersiach. Innym znaczeniem słowa brava jest - waleczne, i tu również wybrzeże ma się czym pochwalić. Usiane jest ufortyfikowanymi wieżami strażniczymi, które niegdyś broniły przed najazdem piratów, dziś natomiast służą turystom do podziwiania panoramy miasteczek i uroków linii brzegowej. Mimo wyczuwalnego ducha historii, Lloret de Mar to z pewnością lokalne centrum rozrywki. Kolorowe szyldy wielopoziomowych dyskotek, ulokowanych przy głównej ulicy miasta, witają miłośników niekończącego się nocnego życia - na niektórych dyskotekach bawić się można również w ciągu dnia! Wchodząc jednak w głąb wąskich hiszpańskich uliczek ma się wrażenie, że czas się tu zatrzymał. Mimo niezliczonej ilości sklepików, straganów i stoisk przygotowanych głównie dla turystów, wciąż znaleźć tu można tradycyjne bary, w których dostaje się tzw. tapas (przystawki), a starzy Hiszpanie leniwie spędzają tu swoją sjestę. Zmieniła się jedynie waluta, bo poczciwe hiszpańskie pesety zastąpiło euro. Plaże Dziesięć plaż rozciągających się wzdłuż miasteczka z pewnością oczarują każdego turystę. Platja de Lloret, Platja de Fenals, Cala Banys czy Platja la Tortuga to zaledwie kilka z nich, każda o innym charakterze i oferująca inne atrakcje. Platja de Lloret to największa plaża miasta, tłumnie odwiedzana przez turystów. Platja de Fenals, choć nieco mniejsza, oferuje opiekę ratowników, zaplecze gastronomiczne i łagodne zejście do morza, idealne dla dzieci. Obie plaże posiadają drobnoziarnisty piasek, w przeciwieństwie choćby do Cala Banys, która ulokowana we wnęce skalnej, jest doskonałym miejscem do łowienia ryb czy snorkelingu. Na głównych plażach miasta za kilka euro wynająć można leżaki, parasole czy materace. Kuchnia W licznych restauracjach i tawernach dostępne są tu nie tylko potrawy katalońskie, ale i z całej Hiszpanii. I tak warto spróbować paelli, zapiekanki ryżowo-warzywnej z różnymi dodatkami, najczęściej owocami morza, czy choćby długo dojrzewającej szynki - jamón serrano. W tradycyjnych barach dookoła lady rozwieszone są konserwowane w soli świńskie nogi, które kroi się na cienkie plasterki i podaje jako przystawki. Jest to jedna z największych delicji kuchni hiszpańskiej. Nie można opuścić Katalonii bez skosztowania regionalnego przysmaku tortilli de patatas - specjalnego omletu z jajek i ziemniaków, robionego tu według domowych receptur, a na deser crema catalana, karmelowego budyniu z chrupiącą skórką. Życie nocne Gdy zapada zmrok, Lloret rozbłyska neonami ogromnych dyskotek, a ulice wypełniają się tłumami turystów, chętnymi do wspólnej zabawy. Pod każdą dyskoteką spotkać można osobę rozdającą ulotki ze zniżkami na najlepsze imprezy. Nie da się przejść obojętnie obok kompleksu Tropic's, a koniecznie odwiedzić trzeba również Zoo, Zodiac czy Moby's. W wielu knajpkach obejrzeć można pokaz tańca flamenco, natomiast w hotelach odbywają się wieczorne animacje dla dużych i małych. W każdy sobotni wieczór, pod Ratuszem, Katalończycy dają popis tradycyjnego tańca - Sardany. Sport i rekreacja Lloret de Mar to przede wszystkim świątynia sportów wodnych - od wypożyczalni skuterów i kajaków, przez nurkowanie, aż po wycieczki katamaranem. Znajdują się tu również kluby golfowe, wypożyczalnie rowerów oraz kluby nordic walking, a popularnym widokiem są spadochrony prężące się nad wodą, tzw. parasailing. Na głównej plaży znajduje się kilka boisk do siatkówki plażowej, a nieopodal boisko do piłki nożnej. W mieście znajduje się również słynny Water World - największy park wodny na wybrzeżu, z ogromnymi, pionowymi zjeżdżalniami Kamikaze, oraz Marineland, gdzie zobaczyć można popisy delfinów i fok. Na pieszą wycieczkę najlepiej wybrać się na niewielkie wzniesienie, gdzie ulokowane są egzotyczne Ogrody Świętej Klotyldy, warowna wieża Sant Joan, czy stanowiska archeologiczne pradawnych Iberów. Te piękne trasy spacerowe, ciągnące się wzdłuż wybrzeża, zadowolą każdego piechura.

    Program ramowy

    Dzień 1 - Wyjazd z Polski zgodnie z rozkładem jazdy autokarów. Przejazd przez Niemcy, Francję. Dzień 2 - Przyjazd do Lloret de Mar w godzinach południowych. Zakwaterowanie. Spotkanie informacyjne z rezydentem. Dzień 3-11 - Pobyt na miejscu. Możliwość korzystania z dodatkowych wycieczek fakultatywnych, np. Barcelona, Monsserat. Dzień 11 - Wykwaterowanie do godziny 09.00. Czas wolny. Wyjazd do Polski w godzinach wieczornych.Przejazd przez Francję, Niemcy. Dzień 12 - Przyjazd do Polski w godzinach wieczornych (Wrocław ok. godz. 22.00), natomiast do pozostałych miast przyjazd w godzinach nocnych -porannych dnia następnego.

    Informacje dodatkowe

    - dziecko 0-2 lat (bez świadczeń hotelowych) płaci 400 zł - dojazd własny -150 zł; daty pobytu przy dojeździe własnym to 1 dzień od katalogowej daty rozpoczęcia imprezy i 1 dzień przed katalogowym dniem zakończenia imprezy, np. (H1) 17.06 - 28.06, pobyt na miejscu 18.06 - 27.06 - dokumenty - paszport lub dowód osobisty - zgodnie z obowiązującymi przepisami (dostępne na stronie www.msz.gov.pl)

    Oferta zawiera

    - przejazd autokarem klasy LUX (klimatyzacja, cafe - bar, DVD, WC) - zakwaterowanie - 9 noclegóww Hotelu Gran Flamingo - wyżywienie BB - 9 śniadań - opieka rezydenta na miejscu - podatek VAT

    Oferta nie zawiera

    - dopłata do wyżywienia HB - 300 zł (9 obiadokolacji) - dopłata do pokoju 1-osobowego - 550 zł - ubezpieczenie od chorób przewlekłych SIGNAL IDUNA (KL 20000 euro, NNW 10000 zł, BP 500 zł) - dopłata 160 zł

    Składniki wymagane

    - ubezpieczenie SIGNAL IDUNA (KL 10000 euro, NNW 10000 zł, BP 500 zł) - doliczane przy rezerwacji 45 zł - opłata klimatyczna 10 euro - płatna u pilota w autokarze


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Oskar, działającego na polskim rynku od 1998 roku. Wieloletnie doświadczenie oraz nieustanny rozwój stawiają Biuro Podróży Oskar w gronie godnych polecenia touroperatorów. Specjalizacją tego biura to krótkie wycieczki objazdowe po Europie oraz wakacje zagraniczne realizowane autokarem. Flota Biura Podróży Oskar to najnowocześniejsze autokary prowadzone przez wykwalifikowanych i sprawdzonych kierowców.

    Oferta Biura Podróży Oskar to wakacje w Hiszpanii, Bułgarii, Grecji, Albanii i Czarnogórze oraz interesujące objazdowe wycieczki autokarowe do najciekawszych zakątków Europy. To również szeroka oferta tak zwanych City Break, dzięki którym turyści odwiedzić mogą europejskie parki rozrywki, festiwale regionalne, czy spędzić udanego Sylwestra i Walentynki. Wśród nich mozna wymienic Festiwal Tulipanów w Holandii, Wodospad Rheinfall i Wyspa Mainau w Szwajcarii, zwiedzanie Budapesztu, Widnia, Bratysława w jednej podróży i tym podobne.

    Wakacyjne kierunki podróży, kurorty wypoczynkowe oraz baza noclegowa znajdujące się w ofercie dobierane są starannie i z uwzględnieniem wymogów rynku. Biuro nieustannie unowocześnia flotę autokarową – obecnie posiada kilkanaście najwyższej klasy komfortowych autokarów, prowadzonych przez wykwalifikowanych i sprawdzonych kierowców.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Costa Brava, Hiszpania

    Opis hotelu

    Hotel zbudowany został w roku 1967. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 281 pokoi. W skład wyposażenia wchodzą restauracja, bar, sala telewizyjna, babysitting, pobudka na życzenie, sala konferencyjna i centrum biznesowe. Obiekt dysponuje wyposażeniem przystosowanym do gości niepełnosprawnch.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia w większości pokoi i oferuje dodatkową przestrzeń na odpoczynek i relaks w trakcie pobytu. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Optymalny komfort pobytu zapewniają telefon i Wi-Fi. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Basen otwarty jest do dyspozycji gości w ich czasie wolnym. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Zespół animatorów hotelu zadba o program rozrywkowy dla małych i dużych gości.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2019


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    w centrum Lloret de Mar, liczne sklepy, bary, puby i restauracje tuż obok. Oddalony od Barcelony 75 km. Pprzystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

    PLAŻA

    publiczna, piaszczysta, ok. 200 m od hotelu. Parasole i leżaki płatne. Przejście na plażę przez ulicę.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 4* Czterogwiazdkowy, zbudowany w 1967 r., odnowiony w 2013 r. Ze względu na położenie polecany dla młodych, lubiących korzystać z uroków życia miasta.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, 3 windy, sala TV, restauracja, lobby bar, McAllister Taco Surf bar przy basenie, mini market, przechowalnia bagażu, sala spotkań. W pobliżu hotelu publiczny parking.

    INTERNET

    Bezpłatne WiFI na terenie hotelu, punkt internetowy za opłatą.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: basen z brodzikiem dla dzieci, serwis ręczników kąpielowych (depozyt), taras słoneczny z leżakami. Odpłatnie: sporty wodne przy plaży.

    ZAKWATEROWANIA

    Oferuje 282 pokoi. Całkowicie dźwiękoszczelne, a niektóre przystosowane dla niepełnosprawnych, dwuosobowe pokoje z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, o piwerzchni 24m. Wyposażone są w klimatyzację i ogrzewanie, parkiet, sejf (płatny), lodówkę, bezprzewodowy dostęp do Internetu, telefon, radio z budzikiem, telewizor z płaskim ekranem, suszarkę do włosów oraz łazienkę z wanną.

    WYŻYWIENIE

    BB śniadania. HB śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. FB śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Napoje do obiadów i kolacji dodatkowo płatne.

    INFORMACJE DODATKOWE

    http://www.granhotelflamingo.com Na miejscu w recepcji hotelu pobierana jest obligatoryjna opłata klimatyczna.

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: czarter-20kg, Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m), Ryannair - 15kg; bagaż podręczny: czarter 5kg,  Wizzair - mały o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta*(w wybranych hotelach na Costa Blanca/jak zaznaczone na umowie oraz w pozostałych regionach w przypadku niskiej sprzedaży w okresie zimowym tj. od listopada do kwietnia alternatywnie możliwa opieka anglojęzyczna), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci (powyżej 16 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,25-2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,00-1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 0,50-1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    DOBA HOTELOWA

    !!! UWAGA !!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu Flamingo (Lloret De Mar)
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Flamingo (Lloret De Mar)

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Flamingo (Lloret De Mar):
    • Lokalizacja
      0
    • Hotel
      0
    • Pokoje
      0
    • Wyżywienie
      0
    • Atrakcje
      i sport
      0
    • Obsługa
      0
    HolidayCheck
    Ocena Flamingo (Lloret De Mar):
    0 / 6

    Hotel oceniam jako dobry, sympatyczny 2008-01-28
    Szczegóły oceny hotelu Flamingo (Lloret De Mar):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      5.3

    Hotel świetnie położony, schludny, z miłą obsługa. Całość znajduje się na małej przestrzeni i nieste...
    więcej

    5.1
    Hotel czysty. Odpada dla chcących odpocząć 2012-01-15
    Szczegóły oceny hotelu Flamingo (Lloret De Mar):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      4.0

    Jedzenie średnie.Hotel czysty ale bardzo głośny. W maju był tam ogrom młodzieży (13-18) lat. Strasz...
    więcej

    3.8
    Najgorszy hotel w jakim kiedykolwiek byłem! 2016-08-13
    Szczegóły oceny hotelu Flamingo (Lloret De Mar):
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    2.0
    Polecam 2017-09-24
    Szczegóły oceny hotelu Flamingo (Lloret De Mar):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel czysty, widać, że po remoncie,bo zdjęcia zawarte na stronie nie odzwierciedlają stanu faktyczn...
    więcej

    5.5

    Flamingo (Lloret De Mar) - możliwości zakwaterowania:

    pokój 2-osobowy double room with balcony.
    pokój 2-osobowy triple child with balcony.
    pokój 2-osobowy triple adult room with balcony.
    single single room with balcony.
    standard double standard
    Double Standard Room (Balcony)
    twin room twin
    standard single room
    Double Standard Room (Balcony)
    Room Classic Single Balcony
    Room Classic Single Balcony
    Room Classic Single Balcony
    Double Standard Room (Balcony)

    Flamingo (Lloret De Mar) - Możliwości wyżywienia:


    Flamingo (Lloret De Mar) - miasta wylotu:


    Flamingo (Lloret De Mar) - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Flamingo (Lloret De Mar)? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00