cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
1 / 41
Ocena
hotelu:
4.2 / 5
Najbliższy termin
21.10 - 25.10
już od 1995 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.05 - 24.05
już od 1149 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Blue Sea Interpalace
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Blue Sea Interpalace
star 4

Hiszpania: Teneryfa
Ocena hotelu Blue Sea Interpalace:
4.2 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 października 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 maja 2022
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Hotel Blue Sea Interpalace w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Teneryfa

Opis oferty:

Położony w spokojnej, pięknej okolicy z tropikalnymi ogrodami północnego wybrzeża jest doskonałym miejscem na romantyczne wakacje we dwoje. Profesjonalnie prowadzony i zadbany, oferuje wygodne pokoje wyposażone w podstawowe udogodnienia. Na miejscu jest restauracja serwująca dania kuchni regionalnej i międzynarodowej oraz 3 bary. Do dyspozycji Gości są 2 baseny, w tym kryty, kort tenisowy i minigolf. Warto wybrać się na zakupy do centrum z licznymi sklepami i restauracjami.

POŁOŻENIE:

w północnej, bardzo zielonej części wyspy, w turystycznej miejscowości PUERTO DE LA CRUZ, ok. 3,5 km od parku zoobotanicznego Loro Park; ok. 100 km od lotniska Reina Sofía; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu.

PLAŻA:

Playa Martianez, publiczna, ciemny piasek z kamieniami, ok. 1,5 km od hotelu, zagospodarowana, parasole i leżaki płatne (ok. 11 EUR/dzień); Playa Jardin, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 3 km od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, komfortowy, 225 pokoi, 7 pięter, 4 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Interpalace - dania w formie bufetu, kuchnia regionalna i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja, 2 bary (czynne sezonowo); sala konferencyjna dla maks. 120 osób; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/10 min), internet bezprzewodowy w lobby; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), przestronny, klimatyzowany (w określonych przez hotel godzinach), łazienka (prysznic lub wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 25 EUR/tydz., 6 EUR/dzień), minibar, sejf (ok. 20 EUR/tydz., 3 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen dla dorosłych, gł. ok. 0,8-1,8 m, słodka woda, ręczniki (depozyt ok. 10 EUR); basen kryty w budynku Bonanza, sezonowo podgrzewany, gł. 1,4-1,7 m; kort tenisowy, minigolf, siatkówka; plac zabaw dla dzieci, w ciągu dnia animacje dla dzieci i dorosłych, wieczorem muzyka na żywo; za opłatą: tenis stołowy, bilard; sporty wodne w pobliżu hotelu: nurkowanie.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu; zimne i ciepłe przekąski między posiłkami, ciasta, lody (11.00-19.00); nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych oraz lokalnych napojów alkoholowych (10.30-24.00).

KONTAKT:

0034/922383101, www.blueseahotels.es


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Teneryfa

Opis oferty:

Położony w spokojnej, pięknej okolicy z tropikalnymi ogrodami północnego wybrzeża jest doskonałym miejscem na romantyczne wakacje we dwoje. Profesjonalnie prowadzony i zadbany, oferuje wygodne pokoje wyposażone w podstawowe udogodnienia. Na miejscu jest restauracja serwująca dania kuchni regionalnej i międzynarodowej oraz 3 bary. Do dyspozycji Gości są 2 baseny, w tym kryty, kort tenisowy i minigolf. Warto wybrać się na zakupy do centrum z licznymi sklepami i restauracjami.

POŁOŻENIE:

w północnej, bardzo zielonej części wyspy, w turystycznej miejscowości PUERTO DE LA CRUZ, ok. 3,5 km od parku zoobotanicznego Loro Park; ok. 100 km od lotniska Reina Sofía; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu, bezpłatny bus hotelowy do centrum.

PLAŻA:

Playa Martianez, publiczna, ciemny piasek z kamieniami, ok. 1,5 km od hotelu; Playa Jardin, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 3 km od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, komfortowy, cześciowo odnowiony w latach 2018-2019, 225 pokoi, 7 pięter, 4 windy, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Interpalace - dania w formie bufetu, kuchnia regionalna i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja, 2 bary (czynne sezonowo); minimarket; sala konferencyjna dla maks. 120 os., bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: parking; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 36 m2, odnowiony, nowoczesny i elegancki, sezonowo klimatyzowany (w określonych przez hotel godzinach), łazienka (prysznic lub wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar, sejf (ok. 21 EUR/tydz., 3 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą; dodatkowo dla nowożeńców: kosz owoców i butelka wina na powitanie.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, gł. ok. 0,8-1,8 m, słodka woda, ręczniki (kaucja: ok. 10 EUR); basen kryty w budynku Canarife, sezonowo podgrzewany, gł. 1,4-1,7 m; siatkówka; plac zabaw dla dzieci, w ciągu dnia animacje dla dzieci i dorosłych, wieczorem muzyka na żywo; za opłatą: minigolf, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard; sporty wodne w pobliżu hotelu: nurkowanie.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu; zimne i ciepłe przekąski między posiłkami, ciasta, lody w barze przy basenie (11.00-19.00); nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych oraz lokalnych napojów alkoholowych w wyznaczonym barze (10.30-23.00).

KONTAKT:

0034/922383101, www.blueseahotels.es

GRATIS:

Wi-Fi bus do centrum


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Hiszpania/Teneryfa

Położenie

- ok. 1,5 km od Puerto de la Cruz - ok. 3,5 km od Loro Parku - ok. 100 km od lotniska - ok. 1500 m od plaży

Plaża

- piaszczysta z kamieniami - ciemny piasek - leżaki i parasole za opłatą

Pokoje

- TV-SAT, telefon - mini bar i sejf za opłatą - klimatyzacja - balkon/taras - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów)  

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie: - basen, basen kryty - leżaki, parasole, ręczniki przy basenie (bezpłatne, ręczniki za kaucją) - taras słoneczny - animacje w wybrane dni tygodnia - tenis stołowy płatne: - sauna - tenis

Dla dzieci

- brodzik, plac zabaw, mini-club

Wyżywienie

Bed&Breakfast (BB) - śniadania Half Board (HB) - śniadania, obiadokolacje All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski Posiłki serwowane w formie bufetu, napoje do posiłków płatne (w opcji BB i HB), wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie (w opcji AI) w godz. 10:30 - 24:00  

Restauracje i bary

- restauracja główna - bar, bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- siedmiopiętrowy hotel, 236 pokoi - www.blueseahotels.com - bezprzewodowy internet w lobby (płatny) - na miejscu telefoniczna opieka w języku polskim  

Bagaż

Lato 2017 Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 220 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Berlin (Ryanair) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 220 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25, który za dodatkową opłatą można zastąpić dużym bagażem podręcznym o wadze; - 15 kg - 160 zł/osobę (max. 56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 458 PLN (wyloty od 01.04 - 30.09) / 370 PLN (wyloty od 01.10 - 31.10) - 32 kg - 572 PLN (wyloty od 01.04 - 30.09) / 484 PLN (wyloty od 01.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena Będzie wyższa. Zima 2017/18 Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (wyloty od 16.10 - 05.12) / 300 PLN (wyloty od 06.12 - 10.01)/ 210 PLN (wyloty od 11 01 - 30 04) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 370 PLN (wyloty od 16.10 - 30.11 i od 10.01-31.03)/ 458 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01) - 32 kg - 484 PLN (wyloty od 16.10 - 30.11 i od 10.01-31.03)/ 572 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena Będzie wyższa. Berlin (Ryanair) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (wyloty od 16.10 - 05.12) / 310 PLN (wyloty od 06.12 - 10.01)/ 220 PLN (wyloty od 11 01 - 30 04) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Berlin (Norwegian) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 170 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 280 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania/Teneryfa

Opis

  • Położony w spokojnej okolicy z łatwym dostępem do pięknych plaż
  • Komfortowe, klimatyzowane pokoje
  • Duży basen w wypielęgnowanym ogrodzie
  • Smaczna kuchnia

Lokalizacja

w Puerto de la Cruz., ok. 100 km od lotniska, ok. 300 m od przystanku autobusowego, ok. 4 km od Loro Parku.

Wyposażenie

liczba pokoi: 225, restauracje: 1, bary: 2, recepcja 24h, lobby, internet bezprzewodowy w lobby (płatny), bar przy basenie, ogród, sala konferencyjna, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

basen odkryty o nieregularnym kształcie, leżaki i parasole bezpłatnie; basen kryty;

Pokoje

klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, telewizja satelitarna, telefon, mini bar (płatny), sejf (płatny) Typ pokoju -

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.

Plaża

Playa Martianez, ok. 1,5 km od hotelu, publiczna, ciemny piasek z kamieniami, parasole i leżaki płatne; Playa Jardin, ok. 3 km od hotelu, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/dzień).

Sport na plaży

sporty wodne (płatne), nurkowanie (płatne).

Sport i fitness

tenis ziemny, mini golf, siatkówka, tenis stołowy (płatny), bilard (płatny).

Rozrywka

animacje dzienne, muzyka na żywo wieczorami.

Dla dzieci

menu, krzesełka w restauracji, łóżeczko dziecięce, plac zabaw, animacje.

Wyżywienie

śniadania, możliwość dopłaty do obiadokolacji, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (7.30 - 10.30), lunch (12.30 - 14.30), kolacja (18.30 - 21.30) w formie bufetu; zimne i ciepłe przekąski między posiłkami, lody, ciasta (11.00 - 19.00); lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe 10.30 - 24.00.

Świadczenia

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer shuttle bus lotnisko-hotel-lotnisko.

 lot Easyjet (EJU): 1 sztuka bagażu podręcznęgo max. wymiary 45 x 36 x 20

lot Ryanair (FR): 1 sztuka bagażu podręcznego  o wymiarach 40 x 20 x 25 cm; 

Lot Wizzair (W6)): 1 sztuka bagażu podręcznego o max. wymiarach 40 x 30 x 20 cm; 

Lot Enter Air (ENT): 1 sztuka bagażu podręcznego do max. 5 kg + 1 szt. bagażu rejestrowanego 20 kg/os.

Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

 Linie Ryanair: 

 - drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm: 150zł/szt./2 strony.
- bagaż rejestrowany do 10 kg: 200 zł/os/2 strony
- bagaż rejestrowany do 20 kg : 400 zł/os/2 strony

Linie Wizzair:

  • wyloty z Katowic - bagaż rejestrowany 20 kg - 650 zł/2 strony, bagaż podręczny 10 kg o max. wym. 55 cm x 40 cm x 23 cm - 250 zł/2 strony
  • wyloty z Warszawy - bagaż rejestrowany 20 kg - 750 zł/2 strony, bagaż podręczny 10 kg o max. wym. 55 cm x 40 cm x 23 cm - 250 zł/2 strony.

Linie Easyjet:

- bagaż rejestrowany do 15 kg : 450 zł/os/2 strony

Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

Obsługa na miejscu

Obsługa przedstawiciela lokalnego agenta w języku polskim przez cały rok (kontakt telefoniczny, spotkanie informacyjne na życzenie).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


III Millenium

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania/Teneryfa/Puerto de la Cruz

Opis

Ten położony w Puerto de la Cruz na Teneryfie hotel wychodzi na Ocean Atlantycki. Oferuje on kort tenisowy, kryte i odkryte baseny oraz klimatyzowane pokoje z balkonem. Pokoje w hotelu Blue Sea Interpalace mają wyłożone dywanem podłogi i są niezwykle słoneczne. Każdy z nich wyposażony jest w telewizję satelitarną i łazienkę. Niektóre oferują widok na morze. Hotelowa restauracja z tarasem serwuje dania kuchni międzynarodowej. W hotelu jest także bar przy basenie. Hotel dysponuje własnym placem zabaw dla dzieci. Dla najmłodszych przygotowano także specjalny program rozrywkowy. Słynny Park Narodowy Teide znajduje się 40 minut jazdy od hotelu. Na lotnisko Tenerife Norte można dojechać w 20 minut.

Zameldowanie

od 12:00

Wymeldowanie

do 12:00

bilet lotniczy z bagażem podręcznym 10kg/os zabieranym na pokład + pakiet

transfer, zakwaterowanie, ubezpieczenie NNW i KL, oraz wybrane usługi dodatkowe;

Rezydenci polskojęzyczni dostępni są na poniżej wymienionych kierunkach

Costa Brava Barcelona Costa del Sol Majorka Teneryfa Costa Blanca (w terminie od maja do września) Na wszystkich destynacjach klienci otrzymują numery alarmowe 24h. w języku polskim

Ryanair

bagaż podręczny; 10kg/os, wymiary 55x40x20 cm + mały bagaż bez ograniczenia wagowego o wymiarach 35x20x20/os.

Wizzair

bagaż podręczny; 10kg/os, wymiary 56x45x25 cm (w przypadku 2 osób na jednej rezerwacji istnieje możliwość zamiany bagaży podręcznych 10 kg. na 1 WSPÓLNY bagaż rejestrowany o wadze 23kg. i 2 małe bagaże podręczne o wymiarach 42x32x25.

Norwegian

bagaż podręczny 10kg/os, wymiary 55x40x23 cm + mała torebka lub laptop

Do zapłaty na miejscu

Podatek miejski dot. tylko Costa Brava/ Barcelona Hotel 5* 2,50 Euro/os/dzień Hotel 4* 1,25 Euro/os/dzień, pozostały obszar Katalonii 1 Euro/os/dzień Pozostałe obiekty noclegowe, Barcelona 0,75 Euro/os/dzień, reszta obszaru Katalonii 0,50 Euro/os/dzień

Usługi fakultatywne, dodatkowo płatne

Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji(4% wartości pobytu); dodatkowe ubezpieczenie medyczne; odwołanie lotu i opóźnienie lotu; ubezpieczenie bagażu;

Opłaty za dodatkowy bagaż Ryanair 15kg. (fakultatywnie)

sezon "niski" 05.01 - 03.04 28.04 - 31.05 01.10 - 20.12 cena; 230 ZL/szt./w obie strony cena; 280 ZL/szt./w obie strony - dot. Wysp Kanaryjskich sezon "wysoki" 04 - 27.04 01.06 - 30.09 21.12 - 04.01 cena; 320 ZL/szt./w obie strony cena; 430 ZL/szt./w obie strony - dot. Wysp Kanaryjskich

Opłaty za dodatkowy bagaż Wizzair 23kg. (fakultatywnie)

cena; 320 ZL/szt./w obie strony

Opłaty za dodatkowy bagaż Norwegian 20kg. (fakultatywnie)

cena; 180 ZL/szt./w obie strony

Informacje dotyczące przelotu samolotem

przelot samolotem odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Air Berlin,Norwegian lub EasyJet. III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych; przelot odbywa się wg zasad przewoźnika;

Opłaty za dodatkowy bagaż Norwegian 20kg. (fakultatywnie)

cena; 180 ZL/szt./w obie strony

Informacje dotyczące przelotu samolotem

przelot samolotem odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Air Berlin lub Norwegian. III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych; przelot odbywa się wg zasad przewoźnika;


Ecco Holiday X

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

Goście zakwaterowani są w 234 pokojach. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja i bar. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, wypożyczalnia samochodów, opieka medyczna, pobudka na życzenie i pralnia. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka i minilodówka. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor i Wi-Fi. Łazienki dysponują prysznicem, wanną i bidetem. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, koszykówka, minigolf i golf. Studio fitness, tenis stołowy i bilard stanowią część oferty sportowo-rekreacyjnej obiektu. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy saunę, łaźnię parową i solarium, jak również za dodatkową opłatą salon piękności i zabiegi masażu. Gorąco zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertę rozrywkową, polecamy Państwu program animacyjny, muzykę na żywo, dyskotekę, miniklub i minidisco. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

Wyżywienie

Przygotowaliśmy dla Państwa zróżnicowane warianty żywieniowe. Dostępne opcje to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania potraw wegetariańskich. Hotel oferuje przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.


BestReisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Malowniczo usytuowany hotel na wzgórzu, w okolicy kilku plaż. Dogodne miejsce na wycieczki, dookoła piękne widoki, komfortowe wnętrza po renowacji w 2020 r., darmowe Wi-Fi.

Położenie

Na północy wyspy, 10 minut spacerem od plaży z piaskiem wulkanicznym, ok. 3 km od słynnej plaży Jardin, na obrzeżach uroczego miasta Puerto de la Cruz, kilka minut spacerem do przystanku, niespełna 4 km od Loro Park.

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją, windy (hotel ma 7 pięter), bezpłatne Wi-Fi, sala konferencyjna, minimarket, wypożyczalnia samochodów, restauracja (bufety, kuchnia lokalna, międzynarodowa), snack bar przy basenie, Tropikana bar, płatny parking.

Pokoje

Double standard - przestronne, gustowne pokoje; sypialnia, łazienka (wanna lub prysznic, suszarka) , telefon, TV sat, Wi-Fi, balkon lub taras  z widokiem na ląd, odpłatnie sejf i minibar.  Double standard sea view - przestronne, gustowne pokoje; sypialnia, łazienka (wanna lub prysznic, suszarka) , telefon, TV sat, Wi-Fi, balkon lub taras  z widokiem na ocean, odpłatnie sejf i minibar. 

Wyżywienie

BB - śniadania w formie bufetów HB - śniadania i kolacje (bufety), napoje płatne All inclusive - śniadania, obiady, kolacje (bufety), przekąski, wypieki w dzień, napoje i lokalne alkohole serwowane od godz. 10.00 do 23.00. 

Sport i rozrywka

Basen z tarasem słonecznym, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard, minigolf, animacje, okazjonalnie wieczorny program rozrywkowy, basen kryty i strefa wellness w siostrzanym hotelu. 

Dla dzieci

Plac zabaw, animacje.

Uwagi

Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, telefoniczną anglojęzyczną obsługę, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych

KOD QR -formularz sanitarny

Wszyscy pasażerowie są  zobowiązani do wypełnienia formularza sanitarnego (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz generuje kod QR, który należy okazać na granicy. Uwaga! Od 1 lipca wszyscy podróżni przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską będą musieli poddać się kontroli zdrowotnej, która może obejmować mierzenie temperatury, sprawdzanie dokumentów oraz ocenę ogólną (wizualną) stanu zdrowia. Mierzenie temperatury będzie się odbywało w sposób rutynowy, poprzez kamery termowizyjne lub termometry bezkontaktowe. Za gorączkę będzie uznawana temperatura 37,5 °C oraz wyższa.   W przypadku stwierdzenia gorączki lub podejrzeń o wykazywanie objawów COVID-19, pasażer zostanie poddany kolejnej kontroli (powtórne mierzenie temperatury, badanie lekarskie). Jeśli podejrzenia okażą się uzasadnione zostanie uruchomiony alert sanitarny (wg protokołów przygotowanych wspólnie przez władze centralne i regionalne), a pasażer zostanie skierowany do odpowiedniego centrum medycznego.

Informacje o lotach liniami Wizzair, Ryanair, EasyJet

Wizzair: jedna sztuka bagażu podręcznego, nie większa niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (domyślnie w cenie). Bagaż główny za dopłatą: - 20 kg w cenie 480/520/600 PLN sztuka z wylotem z Warszawy, 350/480 PLN sztuka z wylotem z Katowic, ostateczne cena zostanie podana przed potwierdzeniem rezerwacji. WIZZ Priority Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Koszt usługi Wizz Priority to 240 PLN/os. za lot w dwie strony. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. // Ryanair: Do kabiny można wnieść jeden bagaż podręczny (max 40cm x 20cm x 25cm), który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym fotelem. W przypadku chęci zabrania dodatkowego bagażu za dodatkową opłatą dostępne są opcje: - pierwszeństwo wejścia na pokład - Pasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu (nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm); cena 250 PLN/os. - bagaż rejestrowany 20kg; cena 330 PLN/sztuka Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji  będzie wiązało się z wyższymi ich cenami. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będzą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie. Easy Jet: Przelot liniami typu Low Cost Od 10/02/2021 r. wprowadzone zostaną zmiany dotyczące bagażu podręcznego : Wszyscy klienci podróżujący od tego dnia mogą zabrać na pokład 1 x mały bagaż podręczny (maks. 45 x 36 x 20 cm) bez limitu wagi , który musi zmieścić się pod siedzeniem znajdującym się z przodu. Ta sama opcja przysługuje klientom, którzy zakupili miejsca standardowe. Klienci, którzy zakupili miejsce Up front lub Extra Legroom będą mogli zabrać na pokład dodatkowo 1 x  duży bagaż podręczny (maks. 56 x 45 x 25 cm), który musi mieścić się w schowku nad głową.Loty do 09/02/2021: W cenie podstawowej zawarty jest 1 x bagaż podręczny o wymiarach maksymalnych do 56x45x25 cm (z uchwytami i kółkami), który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym fotelem bądź w schowku nad głową. Bagaż główny za dopłatą: - 15 kg w cenie 320/390/420 PLN/sztuka - ostateczna cena zależy od terminu.  - 23 kg w cenie 360/440/500 PLN/sztuka - ostateczna cena zależy od terminu Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa. Wybór miejsca (za opłatą) Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie (wycena na podstawie dostępności miejsc i oferty linii lotniczej).

Warunki wjazdowe do kraju

Aktualizacja z dnia 25.01.2021 W związku z Rozporządzeniem Rady Ministrów z dnia 22.01.2021 r. zmieniającym rozporządzenie w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii z dnia 21.12.2020 r. informujemy, iż podróżujący, wracający do Polski, są zobowiązani do odbycia 10-dniowej kwarantanny (licząc od dnia następującego po przekroczeniu granicy). Z obowiązku tego zwolnione są osoby, którym wystawiono zaświadczenie o wykonaniu szczepienia ochronnego przeciwko COVID-19 oraz osoby posiadające negatywny wynik testu diagnostycznego na SARS-CoV-2 wykonanego, przed przekroczeniem granicy, w okresie 48 godzin, licząc od momentu wyniku tego testu. (Akceptowane testy PCR i antygenowe). Zorganizowanie oraz koszt testu są po stronie podróżujących.Koszt testu PCR (Teneryfa i Gran Canaria)  wynosi ok. 165 eur i mozna go zrobic w szpitalu w godzinach 09:00 - 11:00, Koszt testu PCR (Fuerteventura) ok. 130 Eur. Koszt testu anytgenowego wynosi ok. 35 eur ----------------------------------- Decyzją rządu Wysp Kanaryjskich turyści odwiedzający archipelag będą musieli okazać na lotnisku test PCR na koronawirusa z wynikiem negatywnym wykonany nie wcześniej niż 72 godziny przed przylotem. Wynik testu powinien być w języku angielskim bądź hiszpańskim. Wszyscy pasażerowie są  zobowiązani do wypełnienia formularza sanitarnego (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz generuje kod QR, który należy okazać na granicy. Uwaga! Od 1 lipca wszyscy podróżni przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską będą musieli poddać się kontroli zdrowotnej, która może obejmować mierzenie temperatury, sprawdzanie dokumentów oraz ocenę ogólną (wizualną) stanu zdrowia. Mierzenie temperatury będzie się odbywało w sposób rutynowy, poprzez kamery termowizyjne lub termometry bezkontaktowe. Za gorączkę będzie uznawana temperatura 37,5 °C oraz wyższa.  W przypadku stwierdzenia gorączki lub podejrzeń o wykazywanie objawów COVID-19, pasażer zostanie poddany kolejnej kontroli (powtórne mierzenie temperatury, badanie lekarskie). Jeśli podejrzenia okażą się uzasadnione zostanie uruchomiony alert sanitarny (wg protokołów przygotowanych wspólnie przez władze centralne i regionalne), a pasażer zostanie skierowany do odpowiedniego centrum medycznego. Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych. Zachęcamy do śledzenie bieżących doniesień nt. zagrożenia epidemiologicznego koronawirusem przed wyjazdem za granicę. Aktualne komunikaty oraz wytyczne można znaleźć na stronach Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis kontrahenta

Czterogwiazdkowy hotel BLUESEA Interpalace w Puerto de la Cruz na Teneryfie oferuje łącznie 234 pokoje. Posiada duży odkryty basen z barami wraz z kortem tenisowym, petanque, bilardem i minigolfem. Znakomity zespół animatorów oferuje bogaty program zajęć dla wszystkich grup wiekowych. Hotel oferuje również dzienne i wieczorne przedstawienia dla całej rodziny. Kompleks ma włączoną bezpłatną sieć Wi-Fi. Pokoje wyposażone są w klimatyzację, bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu, telewizor, łazienkę z suszarką do włosów oraz taras lub balkon z meblami ogrodowymi. Wyżywienie: All inclusive - śniadanie, lunch i kolacja w formie bufetu. Dodatkowo, wśród usług bufetowych, można znaleźć zróżnicowany wybór przekąsek. Od 10:00 do 23:00 wskazane napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Hotel oferuje relaks w SPA BLUESEA Puerto Resort **** (dla Gości powyżej 16 lat) - płatne. W recepcji hotelu można zamowić i wykupić wycieczki i propozycje atrakcji w bliższej i dalszej okolicy. Hotel jest przystosowany dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej. Uwaga! Oferta może zawierać zdjęcia przykładowych pokoi. Część atrakcji i usług dodatkowo płatna.

WYTYCZNE COVID 19

Turyści odwiedzający Wyspy Kanaryjskie muszą okazać na lotnisku test na COVID-19, w języku hiszpańskim lub angielskim, z wynikiem negatywnym, wykonany nie wcześniej niż 72 godziny przed przylotem. Testy nie są wymagane dla dzieci poniżej 7 roku życia (w momencie kwaterowania się w hotelu). Wszyscy pasażerowie są  zobowiązani do wypełnienia formularza sanitarnego (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz generuje kod QR, który należy okazać na granicy. Pasażerowie przybywający drogą lotniczą i morską mają obowiązek posiadania kodu QR w wersji elektronicznej pod rygorem nie wpuszczenia na teren Hiszpanii. Zalecane jest zainstalowanie aplikacji Covid Radar: https://www.gobiernodecanarias.org/principal/coronavirus/radarcovid/ lub https://www.hellocanaryislands.com/coronavirus/  Wszyscy podróżni przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską będą musieli poddać się kontroli zdrowotnej, która może obejmować mierzenie temperatury (przez kamery termowizyjne lub termometr bezkontaktowy), sprawdzanie dokumentów oraz ocenę ogólną (wizualną) stanu zdrowia. Temperatura uznawana za gorączkę to 37,5 °C oraz wyższa. W przypadku podejrzenia o wykazanie objawów COVID-19 pasażer zostaje poddany kolejnej kontroli (badanie lekarskie). W przypadku gdy podejrzenia okażą się uzasadnione uruchomiony zostaje alert sanitarny - Klient ostaje skierowany do odpowiedniego centrum medycznego.

CENA ZAWIERA/NIE ZAWIERA

CENA ZAWIERA: obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00 - możliwe zmiany w zależności od decyzji dyrekcji), opiekę przedstawiciela lokalnego kontrahenta - anglojęzyczna; wyżywienie w/g wykupionej oferty, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT, miejsca obok siebie na przelocie Ryanair. CENA NIE ZAWIERA: transferu (dodatkowo płaty), bagażu głównego (dodatkowo płatny).

HOTELE

W następstwie pandemii wszystkie hotele wdrażają regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji, animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania obostrzeń i zmiany zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z rozwojem sytuacji i nakazanymi wymogami. Wszelkie zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotele oraz turyści. Obowiązek dostosowania się do reżimu sanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania. Prosimy każdorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe. Aktualne wytyczne można również znaleźć na stronie Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób. Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z ograniczeniami w ruchu lotniczym, w przypadku uzasadnionych podejrzeń wystąpienia SARS-CoV-2 z koniecznością pobytu w wyznaczonym przez władze kraju obiekcie lub szpitalu, z trudnościami w powrocie do kraju, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.

PRZELOT/BAGAŻ

Oferty z przelotem liniami rejsowymi/tanimi liniami lotniczymi (np.: LOT, WIZZAIR, RYANAI, Easy Jet) pochodzą z DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, ceny wszystkich przelotów są stale aktualizowane i zmieniane przez linie lotnicze, co oznacza, że cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie.  Uczestnik imprezy zobowiązany jest do potwierdzenia, u Organizatora lub Agenta, aktualnych godzin lotu 48 h przed wylotem (dotyczy zarówno wylotów jak i powrotów z wakacji). Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika. Przykładowe warunki przewozów wybranych przewoźników:Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - bagażu podręcznego - Wizz Priority (1 sztuka bagażu podręcznego umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie, stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład); - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 20 kg i wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 32 kg. Ryanair - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach, które nie przekraczają 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: dodatkowego bagażu o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach nieprzekraczających 55x40x23 cm (w taryfie standard będzie on przewożony jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład bagaż dodatkowy będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) lub bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg. PL LOT - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 23 kg. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Serwis pokładowy - zgodnie z warunkami przewoźnika. Ceny dodatkowych bagaży na każdej linii są aktualizowane w systemie rezerwacyjnym i zależą od wagi, kierunku, terminu lotu. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa.

RODZAJ OFERTY-BAGAŻ I REZYDENT

Oferta jest realizowana w systemie DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, w oparciu o przeloty regularnymi liniami lotniczymi. Ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, dlatego od chwili złożenia zapytania rezerwacyjnego przez Klienta/Agenta do momentu potwierdzenia przez Touroperatora, mogą ulec zmianie, co jest równoznaczne z możliwością zmiany ceny całego pakietu. W przypadku większości ofert z Dynamicznego Pakietowania na miejscu Klienci są pod telefoniczną opieką anglojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta (chyba że oferta wskazuje inaczej) i na ich prośbę mogą być odwiedzeni przez niego w hotelu. Oferta pochodząca z dynamicznego pakietowania nie oferuje standardowych spotkań informacyjnych z rezydentem.Klienci zobowiązani są podać właściwe dane Uczestników (imię, nazwisko, data urodzenia, płeć - zgodne z danymi w paszporcie/dowodzie). Po założeniu rezerwacji i potwierdzeniu jej nie ma możliwości bezpłatnej zmiany istotnych danych niezbędnych do zakupienia i wystawienia biletu. Oferta nie zawiera bagażu głównego. Warunki bagażu danej linii sprawdź w opisie oferty.


Atur

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

HISZPANIATFS

Hotel info

wakacyjny kompleks hotelowy położony jest pośród bujnych, zielonych ogrodów w spokojniejszej strefie Puerto de la Cruz. Jedynie dystans spaceru dzieli hotel od nabrzeża i wulkanicznej plaży, a także tętniącego życiem centrum miejscowości z licznymi barami, restauracjami i butikami. Nieskrępowana atmosfera, miła obsługa i liczne udogodnienia gwarantują prawdziwie relaksujący pobyt. Chwile relaksu spędzić można przy basenie, korzystając z tarasów słonecznych czy delektując się orzeźwiającym drinkiem. Z myślą o bardziej aktywnych turystach przygotowano kort tenisowy, a także pole do gry w mini golfa. Wygodne zakwaterowanie zapewniają nowoczesne pokoje, z których balkonów, na wyższych piętrach, podziwiać można malowniczy widok na ocean. Smaczna kuchnia to również atut obiektu. Kategoria lokalna 4****

Lokalizacja

Puerto de la Cruz, ok. 500m od nabrzeża, turystyczna strefa miejscowości, w okolicy liczne bary, restauracje, butiki i kluby. Przystanek komunikacji lokalnej ok. 300m od hotelu, kompleks basenowy Lago Martianez ok. 1,5 km, Loro Park ok 4 km. Lotnisko Reina Sofia ok. 90km.

Plaża

ok. 1,5 km od hotelu, piaszczysta - ciemny piasek z kamieniami. Publiczna, bezpłatna, w sezonie głównym leżaki i parasole za opłatą. Bezpłatny shuttle bus hotelowy do centrum i na plaże (kursy zgodnie z rozkładem jazdy, wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Plaża

ok. 1,5 km od hotelu, piaszczysta - ciemny piasek z kamieniami. Publiczna, bezpłatna, w sezonie głównym leżaki i parasole za opłatą.

Hotel

234 pokoje, 7 pięter, systematyczne odnawiany, elegancki hol powitalny, recepcja 24h, lobby, windy, restauracja główna, bar i cafeteria, sezonowy bar przy basenie, zaplecze konferencyjne, płatny kącik internetowy, płatne miejsca parkingowe. Uwaga: w zależności od sezonu i ilości turystów obiekt tworzy wspólnie kompleks z sąsiednim obiektem tej samej sieci hotelowej Blue Sea Puerto Resort.

Pokój

nowocześnie, funkcjonalnie wyposażony, klimatyzacja (sezon główny), TV, telefon, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), mini-lodówka, płatny sejf, balkon lub taras. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki. Pokój 1-os. na zamówienie.

Sport i rozrywka

duży basen zewnętrzny, taras słoneczny. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: bilard, kort tenisowy, mini golf. Cykliczne animacje, rozgrywki sportowe lub wieczory z muzyką.

Dzieci

kącik zabaw

Opcje wyżywienia

- all inclusive soft

All inclusive soft

3 posiłki główne - śniadanie, lunch, kolacja / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / limitowane wino i woda do obiadu i kolacji

Uwagi

hotel objęty telefoniczną obsługą z językiem polskim. Rezydent lokalny język angielski.

Nasza opinia

przestronny, wakacyjny kompleks z dobrym serwisem i miłą obsługą. Dobra infrastruktura, dogodna lokalizacja w stosunku do plaży i centrum

201002Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy dzieci do lat 2 tzw infantów) - EasyJet (kod lotu EZY) - bagaż podręczny o max wymiarach 56x45x25cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) bagaż rejestrowany o max wadze do 15kg przewożony w luku bagażowym lub 2) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x20x25cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - WizzAir (kod lotu W6) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x30x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Teneryfa, Hiszpania

Położenie

spokojne, w dzielnicy La Paz. Do centrum (ok. 1,5 km) idzie się ok. 25 min. spacerem. Od poniedziałku do piątku, kilka razy dziennie kursuje bezpłatny autobus. Connected service w języku polskim.

Plaża

ok. 1,5 km do plaży. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

225 pokoi, 7 pięter, windy. Lobby z recepcją, lobby bar, restauracja, bar, kącik telewizyjny. Na zewnątrz basen, taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki, parasole przy basenie bez opłaty, ręczniki kąpielowe za kaucją. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (5 pokoi). www.blueseahotels.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3B): TV sat. (część programów za opłatą), telefon, minibar (za opłatą), odpłatny sejf, klimatyzacja, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Niektóre pokoje z widokiem na ocean. Pokoje Superior (2-3D): na 2 ostatnich piętrach, kosz owoców na powitanie. Wariant ekonomiczny (2S): na niższych piętrach, z tarasem, bez widoku na ocean. Pokoje rodzinne (3-4C): 2 pokoje dwuosobowe połączone drzwiami, bez widoku na ocean.

Dzieci

w hotelu Blue Sea Puerto Resort: brodzik, plac zabaw, miniklub. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

program animacyjny (częściowo w hotelu Blue Sea Puerto Resort)

Dostęp do internetu

WI-FI za opłatą.

Sport

boccia, siłownia. Za opłatą: minigolf, utwardzony kort tenisowy, tenis stołowy (dla gości AI bez opłaty).

Wellness

w hotelu Blue Sea Puerto Resort: basen kryty, sauna, łaźnia turecka, whirlpool. Za opłatą: zabiegi kosmetyczne i masaże.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe z karty All inclusive w barach w godz. 10:30-24:00. Przekąski i lody w godz. 11-18:00. Po południu kawa, herbata, ciasto.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Teneryfa, Hiszpania

Położenie

spokojne, w dzielnicy La Paz. Do centrum (ok. 1,5 km) idzie się ok. 25 min. spacerem. Od poniedziałku do piątku, kilka razy dziennie kursuje bezpłatny autobus. Connected service w języku polskim.

Plaża

ok. 1,5 km do plaży. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

225 pokoi, 7 pięter, windy. Lobby z recepcją, lobby bar, restauracja, bar, kącik telewizyjny. Na zewnątrz basen, taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki, parasole przy basenie bez opłaty, ręczniki kąpielowe za kaucją. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (5 pokoi). www.blueseahotels.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3B): TV sat., telefon, minibar (za opłatą), odpłatny sejf, klimatyzacja, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Niektóre pokoje z widokiem na ocean. Wariant ekonomiczny (2S): na niższych piętrach.

Dzieci

w hotelu Blue Sea Puerto Resort: brodzik, plac zabaw, miniklub. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

program animacyjny (częściowo w hotelu Blue Sea Puerto Resort)

Dostęp do internetu

WI-FI za opłatą.

Sport

boccia, siłownia. Za opłatą: minigolf, utwardzony kort tenisowy, tenis stołowy (dla gości AI bez opłaty).

Wellness

w hotelu Blue Sea Puerto Resort: basen kryty, sauna, łaźnia turecka, whirlpool. Za opłatą: zabiegi kosmetyczne i masaże.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe z karty All inclusive w barach w godz. 10:30-24:00. Przekąski i lody w godz. 11-18:00. Po południu kawa, herbata, ciasto.

Święta/Sylwester

menu świąteczne 25.12.15 i sylwestrowe 31.12.15 w cenie.


Mapa Hotelu Blue Sea Interpalace
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Teneryfa)
Puerto de la Cruz czyli miasto na północy Teneryfy z kompleksem Lago Martianez
Wodny park atrakcji Siam Park wzorowany na tajlandzkiej wiosce - Hiszpania, Teneryfa
Kilometrowa plaża na północy wyspy Teneryfa ze złotym saharyjskim piaskiem - Hiszpania
Słynny na całym świecie park zoologiczny Loro Park w Puerto de la Cruz odwiedzają miliony turystów rocznie
Klify olbrzymy czyli Los Gigantes na wyspie Teneryfa
Długa piaszczysta plaża i promenada w pobliży Playa de las Americas na wyspie Teneryfa
Jedna z ładniejszych plaż i miejscowości na południu wyspy Teneryfa czyli Costa Adeje
Jedna z głównych atrakcji wyspy Teneryfa czyli wulkan Teide
Przyciągająca tysiące turystów 1000- letnia dracena w miejscowości Icod del los Vinos na Teneryfie
La Gomera to najpopularniejsza wycieczka fakultatywna dostępna z wyspy Teneryfa
Wąwóz Masca w górach Teno to ulubione miejsce na trekking na Teneryfie
Wulkaniczna Playa de La Arena każdego roku przyciąga  tysiące turystów na Teneryfie

Opinie o Hotelu Blue Sea Interpalace

4.3
polecam

Jak dla mnie hotel super położony - niedaleko Puerto de la Cruz, a jednak w zacisznym miejscu. Pokoje, jedzenie, basenu - bez zarzutu. Wykupiłam wycieczkę u rezydenta Teneryfa a la Carte - polecam! Ciekawie prowadzona, wiele można się dowiedzieć i zobaczyć. Polecam Blue Sea Interpalace!

POLECAM:
singlom, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.3
4.1
polecam

fajny hotelik w okolicy pełnej sklepikow, barow i restauracji - kazdy wieczor spedzalismy gdzie indziej. piekne widoki z kazdego miejsca w hotelu jednak ma to tez swoj minus - do plazy trzeba schodzic po schodkach, tak wiec nie polecam rodzinom z malymi dziecmi. dla par na romantyczne wakacje bedzie super. animacje wieczorami super. zakochalam sie w teneryfie i na pewno tutaj wroce!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
4.1
polecam

Hotel położony w górnej części Puerto de la Cruz skąd rozpościera się piękny widok na miasteczko, plaże. Pokoje w porządku, serwis ok, posiłki smaczne - nie jest to nowy hotel ale większych zastrzeżeń nie mieliśmy. W hotelu jest wypożyczalnia samochodu, za niewielkie pieniądze można na własną rękę zwiedzić całą Teneryfę. To był bardzo udany wyjazd a hotel Blue Sea Interpalace okazał się dobrym wyborem

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1

Blue Sea Interpalace - możliwości zakwaterowania:

double standard room with balcony or terrace double single use with balcony or terrace
double standard room with balcony or terrace double standard room with balcony or terrace
double standard room sea view with balcony or terrace double standard sea view with balcony or terra
Dwuosobowy z jednym lub dwoma łóżkami st
Dwuosobowy z jednym lub dwoma łóżkami z
Standard room (balcony or terrace, offer
Standard room (balcony or terrace)
Standard room (mountainview, balcony or
Standard room (seaview, balcony or terra
Double Standard Sea View with Balcony or Terrace
Double Single Use with Balcony or Terrace
Double Standard Room with Balcony or Terrace
rm double standard balcony or terrace
rm double standard balcony
rm singleuse standard
rm singleuse standard balcony
rm double standard
Double Standard
Double Standard Balcony
Double Standard Balcony or Terrace
Offer Standard Balcony or Terrace
Single Use Standard
Single Use Standard Balcony
Single Use Standard Balcony or Terrace
Standard Balcony or Terrace
Standard Mountain View Balcony or Terrace
Standard Sea View Balcony or Terrace
Pok. 2 os.+1 dost.
Pokój 2 osobowy - na zapytanie
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pok. 1 os.

Blue Sea Interpalace - Możliwości wyżywienia:


Blue Sea Interpalace - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Blue Sea Interpalace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00