cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Interpalace, Teneryfa
1 / 41
Ocena
hotelu:
4.2 / 5
Najbliższy termin
25.08 - 15.09
już od 8095 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
28.10 - 31.10
już od 273 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Blue Sea Interpalace
  • Golf
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Blue Sea Interpalace
star 4

Hiszpania: Teneryfa
Ocena hotelu Blue Sea Interpalace:
4.2 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Hotel Blue Sea Interpalace w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Teneryfa

Opis oferty:

Położony w spokojnej, pięknej okolicy z tropikalnymi ogrodami północnego wybrzeża jest doskonałym miejscem na romantyczne wakacje we dwoje. Profesjonalnie prowadzony i zadbany, oferuje wygodne pokoje wyposażone w podstawowe udogodnienia. Na miejscu jest restauracja serwująca dania kuchni regionalnej i międzynarodowej oraz 3 bary. Do dyspozycji Gości są 2 baseny, w tym kryty, kort tenisowy i minigolf. Warto wybrać się na zakupy do centrum z licznymi sklepami i restauracjami.

POŁOŻENIE:

w północnej, bardzo zielonej części wyspy, w turystycznej miejscowości PUERTO DE LA CRUZ, ok. 3,5 km od parku zoobotanicznego Loro Park; ok. 100 km od lotniska Reina Sofía; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu.

PLAŻA:

Playa Martianez, publiczna, ciemny piasek z kamieniami, ok. 1,5 km od hotelu, zagospodarowana, parasole i leżaki płatne (ok. 11 EUR/dzień); Playa Jardin, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 3 km od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, komfortowy, 225 pokoi, 7 pięter, 4 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Interpalace - dania w formie bufetu, kuchnia regionalna i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja, 2 bary (czynne sezonowo); sala konferencyjna dla maks. 120 osób; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/10 min), internet bezprzewodowy w lobby; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), przestronny, klimatyzowany (w określonych przez hotel godzinach), łazienka (prysznic lub wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 25 EUR/tydz., 6 EUR/dzień), minibar, sejf (ok. 20 EUR/tydz., 3 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen dla dorosłych, gł. ok. 0,8-1,8 m, słodka woda, ręczniki (depozyt ok. 10 EUR); basen kryty w budynku Bonanza, sezonowo podgrzewany, gł. 1,4-1,7 m; kort tenisowy, minigolf, siatkówka; plac zabaw dla dzieci, w ciągu dnia animacje dla dzieci i dorosłych, wieczorem muzyka na żywo; za opłatą: tenis stołowy, bilard; sporty wodne w pobliżu hotelu: nurkowanie.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu; zimne i ciepłe przekąski między posiłkami, ciasta, lody (11.00-19.00); nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych oraz lokalnych napojów alkoholowych (10.30-24.00).

KONTAKT:

0034/922383101, www.blueseahotels.es


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Teneryfa

Opis oferty:

Położony w spokojnej, pięknej okolicy z tropikalnymi ogrodami północnego wybrzeża jest doskonałym miejscem na romantyczne wakacje we dwoje. Profesjonalnie prowadzony i zadbany, oferuje wygodne pokoje wyposażone w podstawowe udogodnienia. Na miejscu jest restauracja serwująca dania kuchni regionalnej i międzynarodowej oraz 3 bary. Do dyspozycji Gości są 2 baseny, w tym kryty, kort tenisowy i minigolf. Warto wybrać się na zakupy do centrum z licznymi sklepami i restauracjami.

POŁOŻENIE:

w północnej, bardzo zielonej części wyspy, w turystycznej miejscowości PUERTO DE LA CRUZ, ok. 3,5 km od parku zoobotanicznego Loro Park; ok. 100 km od lotniska Reina Sofía; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu.

PLAŻA:

Playa Martianez, publiczna, ciemny piasek z kamieniami, ok. 1,5 km od hotelu; Playa Jardin, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 3 km od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, komfortowy, 225 pokoi, 7 pięter, 4 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Interpalace - dania w formie bufetu, kuchnia regionalna i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja, 2 bary (czynne sezonowo); sala konferencyjna dla maks. 120 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: parking; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express; remont elewacji hotelu - do odwołania.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 36 m2, przestronny, sezonowo klimatyzowany (w określonych przez hotel godzinach), łazienka (prysznic lub wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, internet bezprzewodowy; za opłatą: minibar, sejf (ok. 21 EUR/tydz., 3 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą; dodatkowo dla nowożeńców: kosz owoców i butelka wina na powitanie.

SPORT I ROZRYWKA:

basen dla dorosłych, gł. ok. 0,8-1,8 m, słodka woda, ręczniki (depozyt ok. 10 EUR); basen kryty w budynku Canarife, sezonowo podgrzewany, gł. 1,4-1,7 m; siatkówka; plac zabaw dla dzieci, w ciągu dnia animacje dla dzieci i dorosłych, wieczorem muzyka na żywo; za opłatą: minigolf, kort tenisowy, tenis stołowy, bilard; sporty wodne w pobliżu hotelu: nurkowanie.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu; zimne i ciepłe przekąski między posiłkami, ciasta, lody w barze przy basenie (11.00-19.00); nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych oraz lokalnych napojów alkoholowych w wyznaczonym barze (10.30-24.00).

KONTAKT:

0034/922383101, www.blueseahotels.es 

GRATIS:

Wi-Fi 


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Hiszpania/Teneryfa

Położenie

- ok. 1,5 km od Puerto de la Cruz - ok. 3,5 km od Loro Parku - ok. 100 km od lotniska - ok. 1500 m od plaży

Plaża

- piaszczysta z kamieniami - ciemny piasek - leżaki i parasole za opłatą

Pokoje

- TV-SAT, telefon - mini bar i sejf za opłatą - klimatyzacja - balkon/taras - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów)  

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie: - basen, basen kryty - leżaki, parasole, ręczniki przy basenie (bezpłatne, ręczniki za kaucją) - taras słoneczny - animacje w wybrane dni tygodnia - tenis stołowy płatne: - sauna - tenis

Dla dzieci

- brodzik, plac zabaw, mini-club

Wyżywienie

Bed&Breakfast (BB) - śniadania Half Board (HB) - śniadania, obiadokolacje All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski Posiłki serwowane w formie bufetu, napoje do posiłków płatne (w opcji BB i HB), wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie (w opcji AI) w godz. 10:30 - 24:00  

Restauracje i bary

- restauracja główna - bar, bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- siedmiopiętrowy hotel, 236 pokoi - www.blueseahotels.com - bezprzewodowy internet w lobby (płatny) - na miejscu telefoniczna opieka w języku polskim  

Bagaż

Lato 2017 Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 220 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Berlin (Ryanair) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (wyloty od 01.04 - 31.05 oraz od 01.10 - 31.10) / 220 PLN (wyloty od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25, który za dodatkową opłatą można zastąpić dużym bagażem podręcznym o wadze; - 15 kg - 160 zł/osobę (max. 56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 458 PLN (wyloty od 01.04 - 30.09) / 370 PLN (wyloty od 01.10 - 31.10) - 32 kg - 572 PLN (wyloty od 01.04 - 30.09) / 484 PLN (wyloty od 01.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena Będzie wyższa. Zima 2017/18 Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (wyloty od 16.10 - 05.12) / 300 PLN (wyloty od 06.12 - 10.01)/ 210 PLN (wyloty od 11 01 - 30 04) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 370 PLN (wyloty od 16.10 - 30.11 i od 10.01-31.03)/ 458 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01) - 32 kg - 484 PLN (wyloty od 16.10 - 30.11 i od 10.01-31.03)/ 572 PLN (wyloty od 01.12 - 09.01) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena Będzie wyższa. Berlin (Ryanair) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (wyloty od 16.10 - 05.12) / 310 PLN (wyloty od 06.12 - 10.01)/ 220 PLN (wyloty od 11 01 - 30 04) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Berlin (Norwegian) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 170 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 280 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Teneryfa, Hiszpania

Położenie

spokojne, w dzielnicy La Paz. Do centrum (ok. 1,5 km) idzie się ok. 25 min. spacerem. Od poniedziałku do piątku, kilka razy dziennie kursuje bezpłatny autobus. Connected service w języku polskim.

Plaża

ok. 1,5 km do plaży. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

225 pokoi, 7 pięter, windy. Lobby z recepcją, lobby bar, restauracja, bar, kącik telewizyjny. Na zewnątrz basen, taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki, parasole przy basenie bez opłaty, ręczniki kąpielowe za kaucją. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (5 pokoi). www.blueseahotels.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3B): TV sat. (część programów za opłatą), telefon, minibar (za opłatą), odpłatny sejf, klimatyzacja, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Niektóre pokoje z widokiem na ocean. Pokoje Superior (2-3D): na 2 ostatnich piętrach, kosz owoców na powitanie. Wariant ekonomiczny (2S): na niższych piętrach, z tarasem, bez widoku na ocean. Pokoje rodzinne (3-4C): 2 pokoje dwuosobowe połączone drzwiami, bez widoku na ocean.

Dzieci

w hotelu Blue Sea Puerto Resort: brodzik, plac zabaw, miniklub. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

program animacyjny (częściowo w hotelu Blue Sea Puerto Resort)

Dostęp do internetu

WI-FI za opłatą.

Sport

boccia, siłownia. Za opłatą: minigolf, utwardzony kort tenisowy, tenis stołowy (dla gości AI bez opłaty).

Wellness

w hotelu Blue Sea Puerto Resort: basen kryty, sauna, łaźnia turecka, whirlpool. Za opłatą: zabiegi kosmetyczne i masaże.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe z karty All inclusive w barach w godz. 10:30-24:00. Przekąski i lody w godz. 11-18:00. Po południu kawa, herbata, ciasto.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania/Teneryfa

Opis

Położony w spokojnej okolicy z łatwym dostępem do pięknych plaż, Komfortowe, klimatyzowane pokoje, Duży basen w wypielęgnowanym ogrodzie, Smaczna kuchnia,

Lokalizacja

w Puerto de la Cruz., ok. 100 km od lotniska, ok. 300 m od przystanku autobusowego, ok. 4 km od Loro Parku.

Wyposażenie

liczba pokoi - 225, restauracje - 1, bary - 2, recepcja 24h, lobby, internet bezprzewodowy w lobby (płatny), bar przy basenie, ogród, sala konferencyjna.

Basen

basen odkryty o nieregularnym kształcie, leżaki i parasole bezpłatnie; basen kryty;

Pokoje

klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, telewizja satelitarna, telefon, mini bar (płatny), sejf (płatny). Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób.

Plaża

Playa Martianez, ok. 1,5 km od hotelu, publiczna, ciemny piasek z kamieniami, parasole i leżaki płatne; Playa Jardin, ok. 3 km od hotelu, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/dzień).

Sport na plaży

sporty wodne (płatne), nurkowanie (płatne).

Sport i fitness

tenis ziemny, mini golf, siatkówka, tenis stołowy (płatny), bilard (płatny).

Rozrywka

animacje dzienne, muzyka na żywo wieczorami.

Dla dzieci

menu, krzesełka w restauracji, łóżeczko dziecięce, plac zabaw, animacje.

Wyżywienie

śniadania, możliwość dopłaty do obiadokolacji, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (7.30 - 10.30), lunch (12.30 - 14.30), kolacja (18.30 - 21.30) w formie bufetu; zimne i ciepłe przekąski między posiłkami, lody, ciasta (11.00 - 19.00); lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe 10.30 - 24.00.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, bagaż główny + podręczny w przypadku lotów czarterowych z Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania; bagaż podręczny 10 kg (max. wymiary 55x40x20cm) w przypadku lotów liniami Ryanair z Warszawy-Modlina, Krakowa i Wrocławia (istnieje możliwość zakupu bagażu głównego w momencie rezerwacji). Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48h.

Cena nie zawiera

Opcjonalnie dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów - I. Ryanair z Warszawy-Modlina, Krakowa i Wrocławia - - dopłaty do bagażu głównego 15 kg - 425 zł/2 strony/os. przez cały rok - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 550 zł/2 strony/os. przez cały rok II. Wizz Air z Katowic - - bagaż podręczny do 10kg - 200 zł/os/2 strony (max. wymiary 56x45x25cm, max. 10 kg) - bagaż rejestrowany do 23 kg - 580 zł/os/2 strony przez cały rok III. EasyJet z Berlina - - bagaż rejestrowany do 20 kg. 440zł/os/2 strony przez cały rok CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Obsługa lokalnego przedstawiciela w języku polskim (spotkanie informacyjne w hotelu, kontakt telefoniczny). W przypadku hoteli na północy wyspy wyłącznie kontakt telefoniczny z przedstawicielem w języku polskim.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Interpalace to hotel usytuowany niedaleko centrum miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami, a także blisko plaży. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, jak również osobom nastawionym na zwiedzanie i odkrywanie uroków Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto de la Cruz, 2 km od Loro Parku, 500 metrów od plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe - basen, basen kryty, taras słoneczny, animacje
  • malowniczy widok na ocean

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Teneryfa, Hiszpania

Położenie

spokojne, w dzielnicy La Paz. Do centrum (ok. 1,5 km) idzie się ok. 25 min. spacerem. Od poniedziałku do piątku, kilka razy dziennie kursuje bezpłatny autobus. Connected service w języku polskim.

Plaża

ok. 1,5 km do plaży. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

225 pokoi, 7 pięter, windy. Lobby z recepcją, lobby bar, restauracja, bar, kącik telewizyjny. Na zewnątrz basen, taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki, parasole przy basenie bez opłaty, ręczniki kąpielowe za kaucją. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (5 pokoi). www.blueseahotels.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3B): TV sat., telefon, minibar (za opłatą), odpłatny sejf, klimatyzacja, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Niektóre pokoje z widokiem na ocean. Wariant ekonomiczny (2S): na niższych piętrach.

Dzieci

w hotelu Blue Sea Puerto Resort: brodzik, plac zabaw, miniklub. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

program animacyjny (częściowo w hotelu Blue Sea Puerto Resort)

Dostęp do internetu

WI-FI za opłatą.

Sport

boccia, siłownia. Za opłatą: minigolf, utwardzony kort tenisowy, tenis stołowy (dla gości AI bez opłaty).

Wellness

w hotelu Blue Sea Puerto Resort: basen kryty, sauna, łaźnia turecka, whirlpool. Za opłatą: zabiegi kosmetyczne i masaże.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe z karty All inclusive w barach w godz. 10:30-24:00. Przekąski i lody w godz. 11-18:00. Po południu kawa, herbata, ciasto.

Święta/Sylwester

menu świąteczne 25.12.15 i sylwestrowe 31.12.15 w cenie.


Mapa Hotelu Blue Sea Interpalace
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Teneryfa)
Puerto de la Cruz czyli miasto na północy Teneryfy z kompleksem Lago Martianez
Wodny park atrakcji Siam Park wzorowany na tajlandzkiej wiosce - Hiszpania, Teneryfa
Kilometrowa plaża na północy wyspy Teneryfa ze złotym saharyjskim piaskiem - Hiszpania
Słynny na całym świecie park zoologiczny Loro Park w Puerto de la Cruz odwiedzają miliony turystów rocznie
Klify olbrzymy czyli Los Gigantes na wyspie Teneryfa
Długa piaszczysta plaża i promenada w pobliży Playa de las Americas na wyspie Teneryfa
Jedna z ładniejszych plaż i miejscowości na południu wyspy Teneryfa czyli Costa Adeje
Jedna z głównych atrakcji wyspy Teneryfa czyli wulkan Teide
Przyciągająca tysiące turystów 1000- letnia dracena w miejscowości Icod del los Vinos na Teneryfie
La Gomera to najpopularniejsza wycieczka fakultatywna dostępna z wyspy Teneryfa
Wąwóz Masca w górach Teno to ulubione miejsce na trekking na Teneryfie
Wulkaniczna Playa de La Arena każdego roku przyciąga  tysiące turystów na Teneryfie
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Blue Sea Interpalace

4.3
polecam

Jak dla mnie hotel super położony - niedaleko Puerto de la Cruz, a jednak w zacisznym miejscu. Pokoje, jedzenie, basenu - bez zarzutu. Wykupiłam wycieczkę u rezydenta Teneryfa a la Carte - polecam! Ciekawie prowadzona, wiele można się dowiedzieć i zobaczyć. Polecam Blue Sea Interpalace!

POLECAM:
singlom, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.3
4.1
polecam

fajny hotelik w okolicy pełnej sklepikow, barow i restauracji - kazdy wieczor spedzalismy gdzie indziej. piekne widoki z kazdego miejsca w hotelu jednak ma to tez swoj minus - do plazy trzeba schodzic po schodkach, tak wiec nie polecam rodzinom z malymi dziecmi. dla par na romantyczne wakacje bedzie super. animacje wieczorami super. zakochalam sie w teneryfie i na pewno tutaj wroce!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
4.1
polecam

Hotel położony w górnej części Puerto de la Cruz skąd rozpościera się piękny widok na miasteczko, plaże. Pokoje w porządku, serwis ok, posiłki smaczne - nie jest to nowy hotel ale większych zastrzeżeń nie mieliśmy. W hotelu jest wypożyczalnia samochodu, za niewielkie pieniądze można na własną rękę zwiedzić całą Teneryfę. To był bardzo udany wyjazd a hotel Blue Sea Interpalace okazał się dobrym wyborem

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.1
  • Pokoje
    4
  • Wyżywienie
    4.4
  • Atrakcje
    i sport
    4.1
  • Obsługa
    4.8
HolidayCheck
Ocena Blue Sea Interpalace:
4.1 / 6

Hotasa interpalace - bonanza puerto resort 2010-07-02
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Nie polecam 2010-08-04
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    3.2
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    2.3

Nie polecam. Nie zachwyca, daleko do plazy, stan hotelu techniczny daleki od idealu. Mysle, ze za te...
więcej

3.0
Tenerife - Hotel Hotasa Interpalace - Awesome! 2010-08-19
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

1. Poierwsze tylko z biurem I T A K A - hiszpanie bardzo dobrze traktuja turystow z tego biura ale n...
więcej

5.7
Dla odkrywców prawdziwej Teneryfy! 2010-08-27
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

Wróciłam z tygodniowego pobytu w tym hotelu ja byłam bardzo zadowolona i zostałabym jeszcze tydzień ...
więcej

4.5
Hotel Hotasa Interpalace 2010-09-11
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    6.0

Urlop nie na plaży, daleka odlegość i 231 schodów do pokonania.poza tym wszystko super i bardzo tani...
więcej

5.4
Polecam hotel w 100% 2010-10-01
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Gorąco polecam 2010-11-04
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Miałem troszkę obaw przed wyjazdem ponieważ hotel był dosyć tani, ale okazało się że były to dobrze ...
więcej

5.9
Nie polecam 2011-05-04
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

2.3
Zawiedziony 2011-07-13
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    3.3
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    1.5
  • Obsługa
    3.8

Nie polecam i nie chodzi tu juz tak bardzo o hotel ale o brak pogody(klimat sie zmienia i na 8 dni t...
więcej

3.1
Rozczarowana pogodą 2011-07-24
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
Hotel adekwatny do ceny! Zdecydowanie. 2011-08-18
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Byłam, widziałam i jest super! 2011-10-20
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.8

Hotel na pierwszy rzut oka faktycznie wydaje się straszy, ale wrażenie to mija, gdy przekracza się p...
więcej

5.6
Cztery gwiazdki - trochę na wyrost 2012-06-15
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.2
Polecam jak najbardziej ! 2012-07-14
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Gorąco polecam, hotel i pokoje bardzo czyste 2012-07-31
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Gorąco polecam! Hotel i jego otoczenie bardzo czyste i zadbane. Klimatyzowane pokoje z balkonami, pr...
więcej

5.9
Dla rodziny idealny, ma parę minusów i plusów 2012-08-28
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Hotel jak z horroru. Powinien mieć 3 gwiazdki a nie 4 2012-10-16
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    1.0

3.2
Ogólnie ok 2013-07-19
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.5
Polecam jak najbardziej! 2013-08-28
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.7

Czytałam wiele opini o hotelu i przed wyjazdem troszke sie bałam szczególnie jak przeczytałam opinie...
więcej

5.5
Hotel Blue Sea Interpalace Bonanza 2014-08-15
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.7

Hotel Blue Sea Interpalace Bonanza to kompleks 3 hoteli, ja bylem w Bonanza. Hotel super ,jedzenie b...
więcej

5.7
Nie polecamy 2015-08-01
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.7
Maksymalnie 2,5 gwiazdki 2015-08-03
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.3

Hotel jak za komuny w Polsce nadajacy sie do generalnego remontu.Jedzenie monotonne i nie doprawione...
więcej

3.5
Porażka 2016-06-29
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

2.0
Warto przyjechać na Teneryfę do hotelu Interpalace 2016-07-28
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Nastawieni na pływanie w oceanie mogą być zawiedzeni 2017-07-07
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Interpalace:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

Przyzwoity hotel z dobrym jedzeniem, pokoje sprzątane codziennie. Osobom, niekorzystającym z klimaty...
więcej

5.2

Blue Sea Interpalace - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok.2-os. do pojedynczego wykorzystania wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokój Dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
standard double standard balcony
Tani pokój WC balkon lub taras
standard singleuse standard balcony
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
Standardzimmer WC balkon lub taras
Pokoj dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
Standardzimmer WC balkon lub taras
Standardzimmer WC balkon lub taras
Pokoj dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pok. 1 os.

Blue Sea Interpalace - Możliwości wyżywienia:


Blue Sea Interpalace - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Blue Sea Interpalace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00