cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
  • Hotel Avra Beach, Rodos
1 / 34
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
26.09 - 27.09
już od 405 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.10 - 19.10
już od 118 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Avra Beach
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Avra Beach
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Avra Beach:
4.8 / 5
Średnia z 15 opinii
Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.9
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4.9
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Jakość
    do ceny
    4.8
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Avra Beach to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio nad morzem, z bardzo dobrą obsługą, bogatym programem animacji i doskonałą kuchnią. Położenie blisko tętniącego życiem miasta Rodos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami to idealny wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy morzu, blisko plaży, w miejscowości Ixia, 6 km od miasta Rodos
  • bardzo ładny basen z mostkiem i palmami
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Avra Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Avra Beach to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio nad morzem, z bardzo dobrą obsługą, bogatym programem animacji i doskonałą kuchnią. Położenie blisko tętniącego życiem miasta Rodos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami to idealny wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy morzu, blisko plaży, w miejscowości Ixia, 6 km od miasta Rodos
  • bardzo ładny basen z mostkiem i palmami
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 3 km od centrum Ialyssos
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji 
  • winda
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami 
  • Wi-Fi: w całym hotelu, ok. 3 €/godz.
  • terminal internetowy: ok. 3 €/godz.
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, za opłatą, niezadaszony
  • sala konferencyjna 

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

224

Kategoria lokalna

4 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

 
  • hotel nie akceptuje zwierząt
    • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
      Telefon: +48 222043596
      SMS: + 48 799448800
      E-mail: servicePL@TUI.com
    • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
      Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
      1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
      3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
      4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
      5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

    Dla dzieci

    • łóżeczka dla dzieci: w cenie
    • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą 
    • wysokie krzesełka dla dzieci 
    • miniklub: w cenie
    • animacje dla dzieci
    • pokój gier i zabaw
    • plac zabaw 
    • minidyskoteka: w cenie 

    Sport i wellness

    W cenie
    • siatkówka plażowa 
    • tenis stołowy
    • kort tenisowy
    • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
    Płatne
    • strefa spa: w ofercie firm zewnętrznych
    • masaże: w ofercie firm zewnętrznych
    • nurkowanie: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych
    • szkoła nurkowania PADI: w ofercie firm zewnętrznych

    rozrywka

    • przedstawienia
    • karaoke
    • rzutki w cenie
    • bilard za opłatą

    Pokoje

    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-4 os.
    • ok. 32 m2
    • widok na ogród
    • w bocznym budynku
    • 2 sypialnie
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą, ok. 19 €/tydzień
    • lodówka: w cenie
    • Wi-Fi: za opłatą, ok. 3 €/godz.
    • TV sat.
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy superior z widokiem na morze DZM1
    • 2-3 os.
    • ok. 22 m2
    • widok na morze
    • w budynku głównym
    • ostatni całkowity remont: 2018 r.
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą, ok. 19 €/tydzień
    • lodówka: w cenie
    • telefon
    • Wi-Fi: za opłatą, ok. 3 €/godz.
    • TV sat.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój rodzinny superior z widokiem na morze FZM1
    • 2-4 os.
    • ok. 32 m2
    • widok na morze
    • ostatni całkowity remont: 2018 r.
    • 2 sypialnie
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą, ok. 19 €/tydzień
    • lodówka: w cenie
    • Wi-Fi: za opłatą, ok. 3 €/godz.
    • TV sat.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 22 m2
    • widok na ogród
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą, ok. 19 €/tydzień
    • lodówka: w cenie
    • telefon
    • Wi-Fi: za opłatą, ok. 3 €/godz.
    • TV sat.
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 07:00 - 09:30, w formie bufetu
    • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: 19:00 - 21:30, w formie bufetu
    • przekąski: codziennie 10:00 - 00:00, ciasto: 10:00 - 00:00, lody: 10:00 - 00:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, show cooking, w cenie, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  •  bar w lobby: 18:00 - 00:00, za opłatą
  • bar przy zewnętrznym basenie: 10:00 - 00:00, za opłatą
  • bar przekąskowy: 10:00 - 00:00, za opłatą

  • Opis hotelu Avra Beach według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Avra Beach Resort **** - Bungalows, Ialisou Ave, 85100 Ixia Rodos, Grecja 
    Tel.: 0030 22410 96284, 90150 
    Fax: 0030 22410 94453 
    E-mail: info@avrabeach.gr


    Witryna hotelu: www.avrabeach.gr

    Dane GPS hotelu Avra Beach:

    N 36º 25' 7.6689"
    E 28º 10' 35.7033"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Avra Beach to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio nad morzem, z bardzo dobrą obsługą, bogatym programem animacji i doskonałą kuchnią. Położenie blisko tętniącego życiem miasta Rodos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami to idealny wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy morzu, blisko plaży, w miejscowości Ixia, 6 km od miasta Rodos
    • bardzo ładny basen z mostkiem i palmami
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Hotel Avra Beach****+

     Przyjemny i popularny, nad samym morzem, w ładnym ogrodzie z fontanną. Avra po grecku znaczy "aura" i rzeczywiście panuje tu znakomita wakacyjna aura. Świetne animacje i szum morza przy samym hotelu wprawiają każdego w dobry humor. Duży, ładnie zaaranżowany basen z mostkiem i palmami zaprasza do kąpieli, a piękne zachody słońca podziwiane z baru przy basenie na długo zostają w pamięci.

     

    Położenie:

    w miejscowości Ixia, ok. 300 m od centrum, ok. 2 km od centrum IALYSSOS, w pobliżu restauracji, barów, sklepów, 4 km od miasta Rodos; ok. 8 km od portu lotniczego w Rodos; przy hotelu przystanek autobusowy.

     

    Położenie:

    w miejscowości Ixia, ok. 300 m od centrum, ok. 2 km od centrum IALYSSOS, w pobliżu restauracji, barów, sklepów, 4 km od miasta Rodos; ok. 8 km od portu lotniczego w Rodos; przy hotelu przystanek autobusowy.


    Hotel:

    czterogwiazdkowy, zadbany, odnowiony w 2004 r., 224 pokoje, budynek główny, 4 piętra, 2 windy, piętrowe bungalowy; przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, klimatyzowana restauracja z widokiem na morze - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie; bar główny, snack-bar przy basenie, kantor, butik, mini-market, taras z widokiem na morze, ogród; za opłatą - kawiarenka internetowa (ok. 4 EUR/30 min), internet bezprzewodowy w lobby; akceptowane karty kredytowe - Visa, MasterCard.


    Pokój:

     standardowy - 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m2, zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatna - 15.06.-15.09.; w pozostałych terminach płatna - 11 EUR/dzień), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny - ok. 27 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), większość pokoi z bocznym widokiem na morze lub basen; rodzinny - 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 30 m2, część dzienna i sypialna oddzielone ścianką lub drzwiami przesuwanymi; wyposażenie jak w pokoju standardowym.

     

    All Inclusive:

    śniadanie (7.30-9.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30); w formie bufetu w restauracji; przekąski - kanapki, pizza, lody, ciastka, kawa, herbata w wyznaczonych godzinach w barach; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive; inne świadczenia - kort tenisowy, siatkówka plażowa, siłownia, rzutki.

     

    Sport i rozrywka:

    basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 200 m2, gł. 0,5-1,4 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; kort tenisowy, siatkówka plażowa, siłownia, rzutki; plac zabaw dla dzieci, mini-klub (4-12 lat), mini-dyskoteka dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci (czerwiec-wrzesień) - gry i zabawy zespołowe, karaoke, bingo; za opłatą - tenis stołowy (1 EUR/gra), bilard (1,5 EUR/gra), sporty wodne na plaży.

     

    Cena obejmuje:

    • 7 lub 14 noclegów,
    • wyżywienie: all inclusive,
    • opieka rezydenta,
    • przelot samolotem,
    • transfer: lotnisko-hotel-lotnisko,
    • ubezpieczenie KL i NW.

    Cena nie obejmuje:

    • dopłat do wylotów z lotnisk lokalnych

    Informacje praktyczne

     

    Pilot: Turyści objęci są opieką polskiego rezydenta, do zadań którego należy pomoc przy przylocie, wylocie, podczas pobytu oraz przyjmowanie zapisów na wycieczki lokalne.

     

    Czas przelotu: Polska-Rodos-Polska - ok. 3 godz.

     

    Czas lokalny: czas polski plus 1 godz.

     

    Napięcie: 220 V.

     

    Ceny w hotelu i restauracji: obiad - od 10 EUR, piwo - od 2 EUR, kawa i herbata - od 2 EUR, woda mineralna 1,5L - od 1 EUR, cola - od 1 EUR.

     

    Ceny w sklepach: woda mineralna - ok. 0,5-1 EUR, chleb - ok. 1-1,5 EUR, piwo - ok. 1 EUR, wino - ok. 5 EUR. Wynajem samochodów: od ok. 35 EUR/dzień; benzyna ok. 0,8 EUR; ze względu na kłopoty z ubezpieczeniem polecamy korzystanie z usług renomowanych wypożyczalni.

     

    Komunikacja: sprawnie działająca komunikacja miejska. Z każdej miejscowości wypoczynkowej, gdzie położone są hotele Itaki można dojechać do miasta Rodos i Lindos. Koszt taksówki 1 EUR/km, autobus miejski od 1,2 EUR.

     

    Plaże: przeważają plaże żwirkowe, ale można znaleźć przepięknie położone plaże piaszczyste. Wystarczy udać się do Kolymbii, na Tsambikę, Afandou czy Faliraki. Chcąc wypocząć i skorzystać ze sportów wodnych należy udać się do miasta Rodos, Ixii i również do Faliraki. Plaże są ogólnodostępne, wejście jest bezpłatne; serwis plażowy (2 leżaki + parasol) - ok. 7 EUR.


    Opis hotelu Avra Beach według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Avra Beach Resort **** - Bungalows, Ialisou Ave, 85100 Ixia Rodos, Grecja 
    Tel.: 0030 22410 96284, 90150 
    Fax: 0030 22410 94453 
    E-mail: info@avrabeach.gr


    Witryna hotelu: www.avrabeach.gr

    Dane GPS hotelu Avra Beach:

    N 36º 25' 7.6689"
    E 28º 10' 35.7033"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Avra Beach to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio nad morzem, z bardzo dobrą obsługą, bogatym programem animacji i doskonałą kuchnią. Położenie blisko tętniącego życiem miasta Rodos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami to idealny wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy morzu, blisko plaży, w miejscowości Ixia, 6 km od miasta Rodos
    • bardzo ładny basen z mostkiem i palmami
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Rodos

    Opis oferty:

    Przyjemny i popularny, nad samym morzem, w ładnym ogrodzie z fontanną. Avra po grecku znaczy "aura" i rzeczywiście panuje tu znakomita wakacyjna aura. Świetne animacje i szum morza przy samym hotelu wprawiają każdego w dobry humor. Duży, ładnie zaaranżowany basen z mostkiem i palmami zaprasza do kąpieli, a piękne zachody słońca podziwiane z baru przy basenie na długo zostają w pamięci.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości IXIA, ok. 3 km od centrum Ialyssos, w pobliżu restauracji, barów, sklepów, 6 km od miasta Rodos; ok. 10 km od lotniska na Rodos; przy hotelu przystanek autobusowy (ok. 2,5 EUR/Rodos).

    PLAŻA:

    publiczna, kamienisto-żwirkowa, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole i leżaki; ok. 100 m od hotelu plaża publiczna, szeroka, kamienista, łagodne zejście do morza, leżaki i parasole płatne (komplet 2 leżaki + parasol ok. 8 EUR).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zadbany, odnowiony w 2018 r., 224 pokoje, budynek główny, 4 piętra, 2 windy, piętrowe bungalowy; przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, klimatyzowana restauracja z widokiem na morze - dania w formie bufetu, kuchnia grecka i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bar główny, snack bar przy basenie; minimarket; taras z widokiem na morze, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby (1 EUR/godz., 3EUR/3 godz.), kawiarenka internetowa (ok. 1 EUR/godz., 3 EUR/3 godz.); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny: ok. 19 EUR/tydz., 32 EUR/2 tyg.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), większość pokoi z bocznym widokiem na morze lub basen;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 30 m², 2 sypialne oddzielone ścianką lub drzwiami przesuwnymi, wyposażenie jak w pokoju standardowym, widok na ogród; pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 0,5-1,5 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; kort tenisowy (rakiety i piłki bezpłatne), siatkówka plażowa, rzutki; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidyskoteka dla dzieci, wieczory z muzyką na żywo, animacje dla dorosłych i dzieci: gry i zabawy zespołowe, karaoke, tenis stołowy, bingo; za opłatą: bilard (1,5 EUR/gra), sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna) ok. 800 m od hotelu.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-9.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski: kanapki, pizza, lody, ciastka, kawa, herbata w wyznaczonych godzinach w barach; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0030/2244196284, www.avrabeach.gr


    Opis hotelu Avra Beach według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Avra Beach Resort **** - Bungalows, Ialisou Ave, 85100 Ixia Rodos, Grecja 
    Tel.: 0030 22410 96284, 90150 
    Fax: 0030 22410 94453 
    E-mail: info@avrabeach.gr


    Witryna hotelu: www.avrabeach.gr

    Dane GPS hotelu Avra Beach:

    N 36º 25' 7.6689"
    E 28º 10' 35.7033"



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Avra Beach to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio nad morzem, z bardzo dobrą obsługą, bogatym programem animacji i doskonałą kuchnią. Położenie blisko tętniącego życiem miasta Rodos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami to idealny wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy morzu, blisko plaży, w miejscowości Ixia, 6 km od miasta Rodos
    • bardzo ładny basen z mostkiem i palmami
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Rodos

    OPIS

    Kameralny hotel położony przy plaży. Ciekawe miejsce na wakacje dla całej rodziny. Znajdziemy tu duży, odkryty basen, kort tenisowy czy mini klub z animacjami dla dzieci. Sympatyczny i pomocny personel sprawi, że nie będziemy się martwili niczym w czasie urlopu. Także wyżywienie w formie AII Inclusive doda wakacyjnej atmosfery.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1976 r. Odnowiony w 2003 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), pralnia (płatna), basen odkryty.

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    50 m od hotelu, publiczna, żwirowazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 6 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 4, liczba wind: 0), 5 bungalowów (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: DOUBLE ROOM dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , FAMILY ROOM dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracja główna, bary (2), cukiernia All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:00-09:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) w restauracji głównej, przekąski (10:00-00:00), podwieczorek (10:00-00:00) w barze z przekąskami, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, menu dla dzieci w restauracji, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne, możliwość wypożyczenia wózka (w miarę dostępności)

    w cenie

    kort do tenisa ziemnego, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, animacje w nocy, w dzień, jacuzzi

    płatne

    bilard, centrum SPA, masaż, sauna DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    28.06.2019 15:47

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi SPA Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


    Opis hotelu Avra Beach według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Avra Beach Resort **** - Bungalows, Ialisou Ave, 85100 Ixia Rodos, Grecja 
    Tel.: 0030 22410 96284, 90150 
    Fax: 0030 22410 94453 
    E-mail: info@avrabeach.gr


    Witryna hotelu: www.avrabeach.gr

    Dane GPS hotelu Avra Beach:

    N 36º 25' 7.6689"
    E 28º 10' 35.7033"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Avra Beach to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio nad morzem, z bardzo dobrą obsługą, bogatym programem animacji i doskonałą kuchnią. Położenie blisko tętniącego życiem miasta Rodos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami to idealny wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy morzu, blisko plaży, w miejscowości Ixia, 6 km od miasta Rodos
    • bardzo ładny basen z mostkiem i palmami
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Rodos, Grecja

    Położenie

    w popularnej miejscowości turystycznej Trianta-Ixia. Do centrum miejscowości z barami, tawernami, sklepami i punktami rozrywki ok. 500 m. Do miasta Rodos ok. 6 km. Przystanek autobusu liniowego przed hotelem. Uwaga: Connected Service w języku polskim. 

    Plaża

    piaszczysto-żwirowa, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą. 

    Wyposażenie

    popularny kompleks hotelowy dla rodzin oferuje 222 pokoje rozmieszczone w budynku głównym i wielu bungalowach. Hol powitalny z recepcją, lobby, restauracja główna, bary, sklepy, pokój gier. W rozległym, zadbanym ogrodzie znajduje się basen ze słodką wodą oraz bar z przekąskami. Leżaki i parasole przy basenie gratis. 

    Kategoria lokalna

    A

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze (1-3A): klimatyzacja (sterowana centralnie), TV-sat, telefon, sejf, minilodówka, balkon. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje rodzinne (2-4F): z widokiem na ogród, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. 

    Dzieci

    oddzielny brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat, w określonych godzinach). 

    Rozrywka

    różnorodne programy animacyjne w dzień i wieczorem, gry i zabawy, animacje sportowe. 1 x raz na tydz. grecki wieczór

    Dostęp do internetu

    internet za opłatą. 

    Sport

    rzutki, tenis, tenis stołowy, siatkówka. Za opłatą: bilard oraz sporty wodne na plaży (w odległości ok. 800 m).  

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. W ciągu dnia przekąski, kanapki, wypieki. Lokalne napoje  alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00.

    Dla dzieci

    2-11 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa. 


    Opis hotelu Avra Beach według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Avra Beach Resort **** - Bungalows, Ialisou Ave, 85100 Ixia Rodos, Grecja 
    Tel.: 0030 22410 96284, 90150 
    Fax: 0030 22410 94453 
    E-mail: info@avrabeach.gr


    Witryna hotelu: www.avrabeach.gr

    Dane GPS hotelu Avra Beach:

    N 36º 25' 7.6689"
    E 28º 10' 35.7033"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Avra Beach to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio nad morzem, z bardzo dobrą obsługą, bogatym programem animacji i doskonałą kuchnią. Położenie blisko tętniącego życiem miasta Rodos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami to idealny wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy morzu, blisko plaży, w miejscowości Ixia, 6 km od miasta Rodos
    • bardzo ładny basen z mostkiem i palmami
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Rodes

    Opis

    * na rodzinne wakacje

    * przy plaży

    Opis

    Ładny teren zielony hotelu wychodzi prosto na plażę. Przestronne pokoje i wysoka jakość obsługi. Hotel polecany dla rodzin z dziećmi.

    • budynek główny i jednopiętowe bungalowy
    • restauracja i bar
    • kącik internetowy i Wi-Fi płatne
    • basen zewnętrzny ze słodką wodą
    • spa (zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało, oczyszczanie, relaksacja, zabiegi nawilżające, masaż, gorące kamienie, rytuały itp.)

    Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

    Polozenie

    • wyspa Rodos
    • 2 km od Ialissos
    • 6 km od miasta Rodos
    • 6 km od lotniska
    • przystanek autobusowy obok hotelu

    Plaza

    • publiczna
    • przy hotelu
    • żwirowa
    • leżaki i parasole bezpłatnie

    Wyzywienie

    All Inclusive

    Pokoje

    224 pokoje: Singles & Doubles GV (~22 m2), Doubles Superior SV (~22 m2), Family Rooms GV (~32 m2), Family Superior SV (~32 m2).
     
    W pokojach: klimatyzacja (15/06-15/09), lodówka, TV SAT, telefon, sejf (płatny), łazienka (wanna), suszarka do włosów, umeblowany balkon/taras.

    Single & Double GV: 2 łóżka pojedyncze (połączone).

    Double Superior SV: 2 łóżka pojedyncze (połączone).

    Family Room GV: znajdują się w piętrowych bungalowach, pokój przedzielony szklaną ścianką z zasłonkami ze szklanymi drzwiami, w pierwszym pomieszczeniu 2 łóżka pojedyncze (połączone), w drugim pokoju 2 łóżka pojedyncze.

    Family Room SV: znajdują się w piętrowych bungalowach, pokój przedzielony szklaną ścianką z zasłonkami ze szklanymi drzwiami, w pierwszym pomieszczeniu 2 łóżka pojedyncze (połączone), w drugim pokoju 2 łóżka pojedyncze.

    Typ dostawki: standardowe łóżko.

    Sprzątanie i zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

    Sport

    Sport i rozrywka:
    • kort tenisowy
    • siatkówka plażowa
    • rzutki
    • tenis stołowy
    • animacje

    Dla dzieci:
    • brodzik
    • mini klub (4-12 lat)
    • plac zabaw

    O wyzywieniu

    All Inclusive

    Śniadanie: 07:00-09:30, bufet, główna restauracja.

    Lunch: 12:30-14:30, bufet, show kulinarne, lokalne wino i piwo, napoje bezalkoholowe.

    Kolacja: 19:00-21:30, bufet, show kulinarne, lokalne wino i piwo, napoje bezalkoholowe.

    Przekąski: 10:00-24:00, kanapki, pizza, ciastka, lody i napoje bezalkoholowe.

    Kawa i herbata: 10:00-24:00.

    Bar na plaży: 10:00-24:00, lokalne i zagraniczne napoje - piwo, wino, napoje bezalkoholowe, gin, wódka, whisky, brandy, wermut, campari, ouzo, likier, koktajle.

    Po 24:00 wszystkie zamówienia płatne.

    Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian bez uprzedzenia.


    Opis hotelu Avra Beach według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Avra Beach Resort **** - Bungalows, Ialisou Ave, 85100 Ixia Rodos, Grecja 
    Tel.: 0030 22410 96284, 90150 
    Fax: 0030 22410 94453 
    E-mail: info@avrabeach.gr


    Witryna hotelu: www.avrabeach.gr

    Dane GPS hotelu Avra Beach:

    N 36º 25' 7.6689"
    E 28º 10' 35.7033"



    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Avra Beach to dobrej klasy hotel usytuowany bezpośrednio nad morzem, z bardzo dobrą obsługą, bogatym programem animacji i doskonałą kuchnią. Położenie blisko tętniącego życiem miasta Rodos ze sklepami, barami, tawernami i dyskotekami to idealny wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, bezpośrednio przy morzu, blisko plaży, w miejscowości Ixia, 6 km od miasta Rodos
    • bardzo ładny basen z mostkiem i palmami
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Avra Beach Resort Hotel & Bungalows jest to idealny hotel dla ludzi młodych oraz rodzin z dziećmi ze wzglądu na świetne położenie. Hotel położony jest przy samej plaży w miejscowości Ixia na północy wyspy. Na terenie hotelu znajduje się piękny ogród, który pozwala cieszyć oko pięknem natury. 

    Położenie

    Hotel znajduje się w miejscowości Ixia, na północy wyspy Rodos. Bezpośrednio przy plaży, w otoczeniu pięknego ogrodu. 3 km od centrum Ialyssos, ok. 6 km od miasta Rodos, ok. 8 km od lotniska. W pobliżu hotelu restauracje, bary, sklepy. Przy hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

    Wyposażenie

    Na terenie hotelu 24-godzinna recepcja, bar przy basenie, restauracja główna, minimarket, sala TV, odpłatny punkt internetowy, basen z wodą słodką, jacuzzi, parasole i leżaki przy basenie (bezpłatne).

    Pokoje

    224 pokoje w tym 132 dwuosobowe i 92 rodzinne. Wszystkie wyposażone w łazienkę z wanną lub prysznicem, suszarką do włosów, indywidualnie sterowaną klimatyzację (od 15 czerwca do 15 września), TV sat, telefon, minibar, balkon lub taras. Pokoje przestronne, stylowe, odnowione w 2003 roku. 

    Wyżywienie

    All Inclusive - śniadania (07:00 - 09:30), obiady (12:30 - 14:30) i kolacje (19:00 - 21:30) w formie buffetu, przekąski w ciągu dnia: kanapki, pizza, ciastka, lody. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych godzinach.

    Sport i rozrywka

    Kort tenisowy, boisko do siatkówki plażowej, tenis stołowy, snooker, basen, jacuzzi, animacje 6 razy w tygodniu. 

    Dla dzieci

    Oddzielny basen dla dzieci, mini klub.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Opis hotelu Avra Beach według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Dane teleadresowe:

    Hotel Avra Beach Resort **** - Bungalows, Ialisou Ave, 85100 Ixia Rodos, Grecja 
    Tel.: 0030 22410 96284, 90150 
    Fax: 0030 22410 94453 
    E-mail: info@avrabeach.gr


    Witryna hotelu: www.avrabeach.gr

    Dane GPS hotelu Avra Beach:

    N 36º 25' 7.6689"
    E 28º 10' 35.7033"



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu Avra Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
    Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
    Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
    Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
    Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
    Miasto Rodos z portem Mandraki
    Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
    Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
    Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
    Filmy hotelu Avra Beach:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Avra Beach
    https://youtu.be/gd-VMmILGhU
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Avra Beach

    5.0
    zdecydowanie polecam

    Hotel czysty, dobre jedzenie i picie, dostęp do morza, ręczniki plażowe, bezplatne leżaki

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.7
    zdecydowanie polecam

    SUPER WAKACJE HOTEL BARDZO DOBRY PRZEDEWSZYSTKIM Z DOSTEPEM DO MORZA

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.7
    zdecydowanie polecam

    hotel naprawde godny polecenia! Jedzenie, pokoje, basen super! No i oczywiscie wspaniali animatorzy:Pozdrowienia dla: Thibo wymiatacz:), Max, Artur, Aniko.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Bardzo polecam hotel Avra Beach! Jestem bardzo zadowolona. Najlepsze dotąd wakacje. Pyszne jedzonko, blisko plaża i super animacje. Zdecydowanie najlepszy animator THIBO. Rozśmiesza ludzi cały czas, poświęca im dużo czasu i po prostu wariat na scenie :)

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Bardzo polecam . Tęsknie za tym miejscem ,płakac mi sie chciało jak wsiadałam do samolotu z powrotem do Polski. Obsługa przesympatyczna ,uśmiechnięci ,przemili :-) Serdecznie pozdrawiam Kubusia ,jednego z animatorów, polak. Genialny chłopak ,zabawny ,miły :) Naprawde polecam ten hotel.

    POLECAM:
    wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Na nic nie moge z rodziną narzekac :-) Najlepsze wakacje na jakich byłam ,zdecydowanie. Ładne pokoje ,bardzo dobre jedzenie i świetne rozrywki organizowane przez hotelowych animatorów . Pozdrawiam serdecznie animatrów ,Kube ,Aniko i Anye :D POLECAM.

    POLECAM:
    wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Bardzo ładnie połozony hotel z bezpośrednim dostepem do morza-zejście po drabince. (konieczne obuwie, bo są ostre kamyczki)..Pokoje codziennie sprzatane. Jedzenie natomiast jest rewelacyjne, bardzo smaczne , duzy wybór potraw.Teren ładnie zagospodarowany, zielen , kwiaty , oczko wodne.Animacje fantastyczne.Personel usmiechniety, pomocny, sympatyczny , fachowy.Wypozyczalnia samochodów w hotelu ma pełne ubezpieczenie bez wkładu wlasnego.Autobusem w kilknasce minut mozna dojechac do stolicy-przystanek tuz przed hotelem.Jeden z najlepszych hoteli, w których bylismy.Polecam.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    5.0
    zdecydowanie polecam

    tutaj są te zdjęciaa. ;D

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    hotel świetny, animatorzy przezabawni, basen czysty, fale duże, zachody piękne, pokoje czyste, obsługa miła, leżaki wygodne ( chociaż niektóre połamane ;) ), jedzenie smaczne, blisko wszędzie, wypożyczalnia samochodowa obok. zabawa i wypoczynek w jednym ! naprawdę bardzo polecam. spędziłam tam super 2 tygodnie, chciałabym kiedyś jeszcze wrócić. ;)) zdjęcia nie oddają tego uroku. wszystkie zrobiłam na terenie hotelu AB.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.3
    polecam

    Pokoje hotelowe na pewno wymagają remontu łącznie z łazienką.Pokoje codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki i pościel nawet bez dodatkowych napiwków.Brak ręczników plażowych.Internet za darmo w knajpce naprzeciw lub siadając na przystanku ze swoim laptopem. Obsługa bardzo dobra, wyżywienie urozmaicone i smaczne.Hotel bezpośrednio przy plaży, leżaków wystarczająca ilość.Bombowe animacje i animatorzy.Jednym z animatorów jest Polak Kubuś, przesympatyczny, przemiły i przezabawny.Kuba całuski i pozdrowienia od nas.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Hotel
      5.4
    • Pokoje
      5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      5.5
    HolidayCheck
    Ocena Avra Beach:
    5.4 / 6

    Przyjemny hotel nad samym morzem 2007-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Przyjemny wypoczynek 2008-03-26
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo przyjemny hotel. Nie jest może przesadnie luksusowy ale zasługuje na swoje 4 gwiazdki. Pokoje...
    więcej

    5.4
    Dobry hotel dla osób akceptujących brak plaży 2008-06-10
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Avra beach hotel ocena dobra 2008-06-15
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Malenka kamisnista plaza. Basen czysty, osobny brodzik dla dzieci. Pokoje czyste, codziennie sprzata...
    więcej

    5.3
    Dobry wybór 2008-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    Ładnie położony i dobrze utrzymany hotel. Bezpośredni dostęp do morza. Plaża kamienista i raczej bra...
    więcej

    5.3
    Hotel dla miłośników angielskiej kuchni 2008-09-29
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      2.5
    • Obsługa
      3.0

    3.3
    Super wakacje 2008-10-01
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Bardzo fajny hotel , urozmaicone jedzenie, miła obsługa, w lipcu włosi , szwedzi, czesi mało niemców...
    więcej

    5.3
    Prawie adekwatny 2009-06-27
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      3.5

    3.9
    Hotel taki sobie - ma plusy i minusy 2009-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.5

    3.8
    Wspanialy hotel 2009-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Gorąco polecam 2009-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Pokoje, serwis i jedzenie nieadekwatne do ceny 2009-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.0

    3.1
    Hotel bez plaży, z bardzo dobrym jedzenie 2010-01-02
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    Htel przyjemny, przyjazny dla rodzin z dziećmi. Animacje w ciągu dnia i wieczoem. Pokoj w bunaglows ...
    więcej

    5.4
    Hotel Avra Beach Bungalow 2010-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    Serdecznie polecam wszystkim urlopowiczom chcącym spędzić wakacje w Grecji z dala od zgiełku miast i...
    więcej

    5.7
    Obsluga bardzo mila, animatorzy super i atmosfera 2010-08-01
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Avra beach 2010-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Pokoje hotelowe na pewno wymagają remontu łącznie z łazienką.Pokoje codziennie sprzątane i wymienian...
    więcej

    5.2
    Hotel wart polecenia 2010-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.8

    Avra Beach jest naprawdę super hotelem wartym polecenia,serwowane jedzenie w tym hotelu jest bardzo ...
    więcej

    5.9
    Bardzo nieadekwatny do ceny 2010-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      4.3
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      5.8

    To nie tak, że ktoś szuka dziury w całym. Itaka sprzedaje ten hotel jako standard 4 i pół gwiazdki z...
    więcej

    3.3
    Avra Beach 2010-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      3.8
    • Obsługa
      6.0

    Nie wiem czym sugeruje się biuro podróży Iataka przydzielając pokoje ale ja z Mężem dostaliśmy pokój...
    więcej

    4.7
    Nie zasługuje na 4 gwiazdki! 2010-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      3.3
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.8
    • Obsługa
      5.3

    Hotel od dawna nie remontowany, śmierdzi z kanalizacji, grzyb wokół wanny pokryty silikonem. Zdjęcia...
    więcej

    4.1
    Plaża smutna - hotel bez rozrywki 2010-10-23
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    Plaża mała,w sezonie ciasno,walka o leżaki,ogólnie dość brudno,animacje dobre dla dzieci,lecz za póź...
    więcej

    3.7
    Godny polecenia! 2011-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    2011 Lipiec 2011-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      6.0

    4.2
    Greckie wakacje 2012-07-19
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel świetnie położony, wygodny dojazd do innych miejscowości i atrakcji wyspy. Wprawdzie hotel ma ...
    więcej

    5.6
    Godny polecenia! 2012-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Gorąco polecam! 2012-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    5.3
    Pobyt na Rodos 2012-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Zdecydowanie nie polecamy 2012-11-05
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    2.8
    Hotel posiada wlasną plażę, do morza 20m! 2013-06-26
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Polecam hotel w 100%.Plaza nalezy do hotelu wiec lezaki sa bezplatne,klimatyzacja bezplatna w pokoj...
    więcej

    5.7
    Wspaniały pobyt 2013-09-02
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    przyjazny hotel, miła atmosfera, wspaniały personel. rewelacyjne położenie od miasta i morza oraz wy...
    więcej

    6.0
    Raczej odradzam 2013-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      2.0

    2.3
    Wspaniały wypoczynek na wyspie boga słońca. 2013-10-05
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Polecam hotel 2013-10-22
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Byliśmy w maju tego roku, wróciliśmy w większej grupie w październiku. Hotel spełnia nasze oczekiwan...
    więcej

    5.7
    Świetnie położony hotel 2014-05-06
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel godny polecenia z małymi "ale" .. 2014-06-17
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Miły rodzinny wypoczynek 2014-07-08
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Avra Beach - udane wakacje 2014-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel godny polecenia, smaczne jedzenie , przy plaży, blisko lotniska, a także ciekawych miejsc tury...
    więcej

    5.5
    Wakacje nie warte swojej ceny 2015-09-08
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    3.0
    Pozytywny wypoczynek 2015-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Super hotel! 2015-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Avra Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.8

    Bardzo miły hotel, zadbany, jeden z nie licznych z usytuowany przy morzu. Polecam ludziom w kazdym w...
    więcej

    5.8

    Avra Beach - możliwości zakwaterowania:

    Room Superior Double SeaView Balcony or Terrace
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon widok na ogrod
    Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny-typ superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny-typ superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon widok na ogrod
    Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj rodzinny Superior 1 pomieszczenie lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
    Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Room Family 2 bedrooms SideSeaView or Garden View with Balcony or Terrace
    Pokoj rodzinny-typ superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny-typ superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon widok na ogrod
    Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj rodzinny Superior 1 pomieszczenie lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
    Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny-typ superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny-typ superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny Superior 1 pomieszczenie lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
    Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny-typ superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny-typ superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Family Room / Garden View
    Double Room / Garden View
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pok. rodzinny 3 os.
    Pok. rodzinny 4 os.
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny
    Room SuperiorFamily 2 bedrooms SeaView Balcony or Terrace
    Room Standard Double SideSeaView or Garden View Balcony or Terrace
    Room Single

    Avra Beach - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Avra Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00