cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
  • Hotel Aqua Hotel Montagut, Costa Brava
1 / 20
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
12.04 - 18.04
już od 561 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
27.05 - 31.05
już od 468 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aqua Hotel Montagut
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Aqua Hotel Montagut
star 4

Hiszpania: Costa Brava: Santa Susanna
Ocena hotelu Aqua Hotel Montagut:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aqua Hotel Montagut:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 12 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 maja 2019

Hotel Aqua Hotel Montagut w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h
  • taras
  • ogród
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • sala TV
  • parking: za opłatą
  • pralnia: za opłatą

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

186

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel akceptuje zwierzęta: do maks. 5 kg
  • Na Costa Brava, Costa Dorada i Costa Barcelona pobierany jest podatek turystyczny. Zapłata podatku odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

Sport i wellness

Płatne
  • tenis stołowy

rozrywka

  • przedstawienia codziennie
  • bilard za opłatą

Pokoje

Suita junior JSX1
  • 2-4 os.
  • ok. 35 m2
  • balkon
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
  • klimatyzacja
  • TV
  • telefon
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą
  • Wi-Fi: w cenie

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie 
  • obiad
  • kolacja
  • przekąski
  • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane lokalne napoje alkoholowe
Pełne wyżywienie
  • śniadanie
  • obiad
  • kolacja
  • Dwa posiłki
    • śniadanie
    • kolacja
    Restauracje i bary
  • restauracja: bufet, show cooking

  • bar z przekąskami
  • W okolicy

    • ok. 3 km od centrum Santa Susanna
    • ok. 150 m od piaszczystej plaży
    • czas dojazdu z lotniska ok. 70 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Costa Barcelona Położony w centrum turystycznej miejscowości Santa Susana. Blisko piaszczystej plaży a także wielu restauracji i sklepów. Przestronne pokoje z pewnością przypadną do gustu każdej rodzinie z dziećmi. Dla najmłodszych przygotowano mini kluby, animacje i plac zabaw. Idealne na wieczory będą programy rozrywkowe na żywo.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4* Superior

    Data otwarcia

    1989 r. Odnowiony w 2009 r. Na terenie znajduje się restauracja, bar, 3 windy, basen odkryty. Prysznic i przechowalnia bagażu, room service (płatny). Hotel przystosowany jest dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    150 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki, materace - płatne.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację centralną, telefon, TV, sejf (płatny), mini bar (płatny), łazienkę (WC, prysznic lub wanna, suszarka), balkon. Typy pokoi: w budynku: pokoje standarowe suite , suity premium - dodatkowo wyposażone w płaski telewizor, bezpłatny internet, ręcznik plażowy (depozyt), mini bar, składają się z pokoju dziennego i sypialni

    Wyżywienie

    restauracja, bar

    śniadanie

    Formuła zawiera:śniadanie, lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    śniadanie, obiad i kolacja

    Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie, obiad, przekąski, kolacja, przekąski w barze, napoje do posiłków - woda, wino w karafce, piwo, napoje orzeźwiające niebutelkowane. W barze głównym zimne napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe, kawa, herbata. W barze przy basenie zimne napoje bezalkoholowe i niebutelkowane piwo

    z myślą o dzieciach

    brodzik, plac zabaw, mini klub (4-10), maxi klub (11-15), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna animacje, plac zabaw, krzesełka w restauracji

    w cenie

    program rozrywkowy, aerobik, animacje, siłownia

    płatne

    tenis stołowy, bilard, w położonym niedaleko hotelu Aqua Hotel Aquamarina - boisko do koszykówki, siatkówki, piłki nożnej, kort tenisowy (wymagana rezerwacja), sporty wodne na plaży (oferta firmy zewnętrznej)

    dodatkowe informacje

    OPŁATA TURYSTYCZNA W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się następująco ok. 5* - 2,25 €/os/doba (Barcelona ok. 2,25€/os.), 4* - ok. 0,90€/os/doba (Barcelona ok. 1,10€/os/doba), 3*, 2*, apartamenty - ok. 0,45€/os/doba (Barcelona ok. 0,65€/os/doba).Do powyższych cen należy doliczyć 10% podatku.Opłata turystyczna naliczana jest od ukończonego 16 roku życia i tylko za pierwsze 7 dni pobytu.

    Aktualizacja opisu

    02.10.2017 10:53

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Siłownia Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Hiszpania / Costa Brava

    Opis oferty:

    Położony blisko piaszczystej plaży i promenady, w centrum turystycznej miejscowości Santa Susana, jest świetnym miejscem na słoneczne hiszpańskie wakacje. Hotel oferuje dobry standard obsługi i serwis połączony z indywidualnym podejściem do każdego Gościa. Komfortowo urządzone, nowoczesne i przestronne pokoje mają wszystkie wygody, również bezpłatny internet bezprzewodowy. Dla dzieci przygotowano bogaty program animacji w miniklubie, dla dorosłych aktywne zajęcia sportowe - aqua aerobik i salsę, a wieczorami muzykę na żywo.

    POŁOŻENIE:

    ok. 200 m od centrum SANTA SUSANA ze sklepami, restauracjami i barami; ok. 35 km od lotniska w Gironie, ok. 60 km od lotniska w Barcelonie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, dość strome zejście do morza, ok. 250 m od hotelu, dojście chodnikiem, parasole, leżaki i materace płatne.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy superior, zbudowany w 1989 r., odnowiony w 2007 r., 186 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 3 windy, lobby, całodobowa recepcja; restauracja Montagut - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dwa razy w tygodniu kuchnia tematyczna, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bar; przechowalnia bagażu, wymiana walut; taras z widokiem na basen, ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy, sejf w recepcji, room-service, pralnia, lekarz na wezwanie, parking; akceptowane psy do 5 kg (pobyt płatny: ok. 10 EUR/dzień); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standard suite:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 34-40 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy (ograniczony zasięg), wydzielona optycznie część dzienna, telewizja satelitarna (LCD), telefon; za opłatą: minibar, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; pakiety powitalne dla nowożeńców (butelka wina lub cavy oraz kosz owoców); balkon (stolik i krzesełka);

    premium suite:

    4-os., 34-40 m², wyposażenie jak w pokoju standard suite, dodatkowo osobna sypialnia, bezpłatne korzystanie z ręczników basenowych; pokój premium suite za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, ok. 180 m², gł. 1,5 m i ok. 60 m², gł. 0,5-1 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, materace i ręczniki płatne (dodatkowo kaucja za ręcznik); tenis stołowy, bilard; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco, animacje dla dzieci i dorosłych (lipiec-sierpień), gry i zabawy, aqua aerobik, salsa, muzyka na żywo, wieczorne show; za opłatą: automaty do gier.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.30-9.30), śniadanie kontynentalne (10.00-12.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; lekkie przekąski, ciastka w wyznaczonym miejscu (16.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (9.00-24.00); dodatkowo: bezpłatne korzystanie z ręczników basenowych (wymagany depozyt), sejf, woda w pokoju na powitanie; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/937678211, www.aquahotel.com

    GRATIS:

    Wi-Fi pakiet dla nowożeńców


    Itaka

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania / Costa Brava

    Opis oferty:

    Położony blisko piaszczystej plaży i promenady, w centrum turystycznej miejscowości Santa Susana, jest świetnym miejscem na słoneczne hiszpańskie wakacje. Hotel oferuje dobry standard obsługi i serwis połączony z indywidualnym podejściem do każdego Gościa. Komfortowo urządzone, nowoczesne i przestronne pokoje mają wszystkie wygody, również bezpłatny internet bezprzewodowy. Dla dzieci przygotowano bogaty program animacji w miniklubie, dla dorosłych aktywne zajęcia sportowe - aqua aerobik i salsę, a wieczorami muzykę na żywo.

    POŁOŻENIE:

    ok. 200 m od centrum SANTA SUSANA ze sklepami, restauracjami i barami; ok. 35 km od portu lotniczego w Gironie, ok. 60 km od portu lotniczego w Barcelonie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, dość strome zejście do morza, ok. 250 m od hotelu, dojście chodnikiem, parasole, leżaki i materace płatne.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy superior, zbudowany w 1989 r., odnowiony w 2007 r., 186 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 3 windy, lobby, całodobowa recepcja; restauracja Montagut - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dwa razy w tygodniu kuchnia tematyczna, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bar; przechowalnia bagażu, wymiana walut; taras z widokiem na basen, ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy, sejf w recepcji, room-service, pralnia, lekarz na wezwanie, parking; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standard suite:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 34-40 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy (ograniczony zasięg), wydzielona optycznie część dzienna, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka);

    premium suite:

    4-os., 34-40 m², wyposażenie jak w pokoju standard suite, dodatkowo osobna sypialnia, bezpłatne korzystanie z ręczników basenowych; pokój premium suite za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, ok. 180 m², gł. 1,5 m i ok. 60 m², gł. 0,5-1 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, materace i ręczniki płatne (dodatkowo kaucja za ręcznik); tenis stołowy, bilard; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco, animacje dla dzieci i dorosłych (lipiec-sierpień), gry i zabawy, aqua aerobik, salsa, muzyka na żywo, wieczorne show; za opłatą: automaty do gier.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.30-9.30), śniadanie kontynentalne (10.00-12.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; lekkie przekąski, ciastka w wyznaczonym miejscu (16.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (9.00-24.00); dodatkowo: bezpłatne korzystanie z ręczników basenowych (wymagany depozyt), sejf, woda w pokoju na powitanie; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/937678211, www.aquahotel.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Costa Brava, Hiszpania

    Położenie

    ok. 150 m do plaży, centrum Malgrat ok. 1,5 km.

    Wyposażenie

    nowoczesny i komfortowy hotel rodzinny (186 pokoi) z pomieszczeniem klubowym, salą telewizyjną, barem i restauracją. WLAN za opłatą. Windy. Basen (ok. 140 m kw.) z oddzielnym brodzikiem dla dzieci. Ogród z tarasem, leżakami i parasolami.

    Kategoria lokalna

    4,5 gwiazdki.

    Zakwaterowanie (A)

    A1A,A2A,A3A,A4A: nowocześnie wyposażona suite (ok. 34 m kw.) z pokojem dziennym z rozkładaną kanapą, tel., TV-sat., klimatyzacją, lodówką, płatnym sejfem (ok. 18 EUR/tydzień) i pokojem 2-os. (niektóre z łóżkiem francuskim 1,50x19,50 m lub 2 łóżka pojedyncze Wanna, WC, suszarka, umeblowany balkon. A2B/B2B/A3B/A4B: suite premium, dodatkowo z widokiem na basen, WLAN gratis.

    Wyżywienie

    przy rezerwacji  typ A: śniadanie lub 2 posiłki w formie bufetu. Przy rez. B wyżywienie pełne lub all inclusive, również produkty bezglutenowe

    Sport

    aerobic, gimnastyka wodna. Za opłatą: bilard, tenis stołowy, kort tenisowy, boisko do gry w piłkę nożną (przy hotelu Aquamarina ok. 100 m).

    Dzieci

    brodzik dla dzieci, mini klub (4-10 lat), plac zabaw.

    Opłata klimatyczna

    ok. 1 EUR/dzień/os. od 17 lat.

    Parkowanie

    parking ok. 5 EUR/dzień.

    Zwierzę domowe

    ok. 10 EUR/dzień (maks. 5 kg, wymagane zgłoszenie w biurze podróży).

    All Inclusive

    B2A/B2B: 3 posiłki, śniadanie kontynentalne dla śpiochów w godz. 10-12, przekąski, lody, ciasto w godz. 16-18:00, woda mineralna w pokoju, serwis ręcznikowy przy basenie, napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00.

    Zniżki (A)

    1-3 dzieci (2-12 lat) pobyt gratis lub zniżka procentowa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Rainbow

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    Ten należący do znanej sieci hiszpańskiej Aqua i wyremontowany w 2008 r. hotel, położony jest 150 m od plaży (do przejścia promenada nadmorska dopuszczona do ruchu kołowego i kolejka łącząca wybrzeże z Barceloną) i 200 m od centrum kurortu. W okolicy bary, restauracje i sklepy z pamiątkami. Do lotniska w Barcelonie ok. 70 km.
    Pokoje:
    Hotel dysponuje 186 zadbanymi, komfortowo wyposażonymi i klimatyzowanymi pokojami rozlokowanymi w 7 piętrowym budynku: - Pokój standardowy - (pow. ok. 25 m2)- dla 1-2 osób, z łazienką (suszarka do włosów), telefonem, TV-sat, sejfem (płatny ok. 18 EUR/tydzień + depozyt ok. 10 EUR), minibarem (płatny) i balkonem (meble balkonowe i suszarka). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis i na potwierdzenie. - Pokój typu Standard suite - (pow. ok. 35m2)- dla max. 5 osób, z osobną lub wydzieloną sypialnią, pokojem dziennym z rozkładaną sofą dla 2 osób. Przy zakwaterowaniu 2 osób lub 2 osób z dzieckiem hotel może przekwaterować do pokoju standardowego. - Pokój typu Premium suites - metraż i wyposażenie jak w przypadku standard suites, dodatkowo: zagwarantowany widok na basen, wi-fi w pokoju gratis, ręczniki basenowe gratis.
    Do dyspozycji gości:
    Recepcja, lobby, windy, restauracja, bar-kafeteria, ogród z tarasami słonecznymi, basen i brodzik dla dzieci (słodka woda), leżaki i parasole przy basenie, plac zabaw, mini klub, room service (płatny), przechowalnia bagażu, wypożyczalnia samochodów, parking (płatny). Stanowiska internetowe ( płatne ok 6 EUR/godz.), wi-fi w lobby gratis, w pokojach płatne ( ok 4EUR/dzień). Hotel zapewnia ręczniki basenowe (płatne 1,5 EUR + 1,5 EUR/wymiana). Na plaży dostępne leżaki i parasole w cenie ok. 5 EUR/os. Hotel akceptuje małe zwierzęta (do 5 kg, konieczna opłata ok. 10 EUR/dzień) w pokojach i w recepcji, w pozostałych częściach hotelu zakaz wprowadzania zwierząt.
    Wyżywienie:
    Śniadania w formie bogatego bufetu. Istnieje możliwość dopłaty do obiadokolacji (HB) lub obiadów i obiadokolacji (FB).
    Program sportowy i animacyjny, SPA:
    Hotel zapewnia dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych. Za dodatkową opłatą możliwość korzystania z boiska multisportowego i kortów tenisowych w siostrzanym hotelu Aquamarina (ok. 100 m).
    Kategoria lokalna:
    ****SUP
    Naszym zdaniem:
    Świetna propozycja dla rodzin z dziećmi- suity z oddzielną sypialnią zapewnią komfortowy wypoczynek, a bogate wyżywienie oraz sympatyczna atmosfera dopełnią wizerunku hotelu bardzo dobrej klasy.

    Program

    Dzień 1
    Zbiórka przy stanowiskach odpraw Rainbow Tours na 2 godz. przed wylotem samolotu na poszczególnych lotniskach. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.rainbowtours.pl/rozklady. Po przylocie spotkanie z rezydentem i transfer do hotelu.
    Dzień 2 - 7 (lub 14)
    Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie oraz wycieczki lokalne.
    Dzień 8 (lub 15)
    Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow Tours na miejscu). Powrót do Polski.
    Uwaga!
    W hotelach na terenie Katalonii konieczna opłata lokalnego podatku.

    świadczenia

    Cena podstawowaobejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7lub10 lub11lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowanie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

    Inne

    COSTA BRAVA
    informacje ogólne
    Waluta
    EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza
    Obywatele polscy mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego.
    Czas
    Taki jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1 l - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Costa Brava
    Najbardziej znany i popularny nadmorski odcinek Katalonii, swoją nazwę zawdzięcza niezwykłej linii brzegowej - poszerpane skały, zatoczki z piaszczystymi plażami i morze w szmaragdowym kolorze. Turystów przyciąga również stolica Katalonii - Barcelona -piekne miasto pełne zabytków. To miasto, do którego chce się wracać, i w którym można się zakochać, bo oferuje wszystko - kulturę, rozrywkę, plaże, słońce, nadmorskie bulwary i zabytki architektury, których nie znajdziecie nigdzie indziej.
    Miejscowości wakacyjne na Costa Brava
    Tossa de Mar
    Miasteczko nazywane błękitnym rajem, jest jednym z najpiękniejszych miejsc na Costa Brava. Kolorowe łodzie w porcie, średniowieczny zamek wznoszący się nad zatoką, skaliste wybrzeże i malownicze uliczki prowadzące na plażę.
    Lloret de Mar
    Jedna z największych miejscowości turystycznych na Costa Brava, oferująca niezliczone rozrywki dla osób w każdym wieku. Tu można bawić się o każdej porze dnia i nocy. Miejscowość jest mieszanką turystycznego przemysłu i kilkusetletniej historii, mieszają się tu hotele z eleganckimi rezydencjami, a uliczki starego miasta ze sklepami dla turystów.
    Malgrat de Mar
    Położona ok. 60 km od Barcelony, jest doskonałą bazą wypadową do zwiedzania. Świetna, długa plaża, nadbrzeżna promenada, przy której ulokowały się liczne sklepy, bary i restauracje, zachęcają do spędzenia dnia w słońcu. Wieczorem warto wybrać się na spacer po starej części miejscowości pochodzącej z XV w., gdzie zachowała się typowa, śródziemnomorska atmosfera. W pobliżu park atrakcji dla dzieci Marineland.
    Santa Susana
    Połączona w zasadzie z Malgrat de Mar jest świetnym miejscem do spędzenia wakacji dla ludzi aktywnych. Niezliczone możliwości sportów wodnych, świetne połączenie kolejowe z Barceloną, szerokie piaszczyste plaże, parki i skwery z kawiarniami i sklepami - to właśnie Santa Susana.
    Calella
    Kurort z pięknymstarym miastempełnym wąskich uliczek, ukwieconych balkonów, kafeterii,sklepów, restauracji i barów. Miejsce, drugie po Lloret, gdzie lubią sie bawić młodzi ludzie.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Poznania orazGdańska. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisko Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na www.rainbowtours.pl\rozklady.

    Wycieczki lokalne

    BARCELONA - FONTANNY - cena ok. 40 EUR/os. dorosła, 27 EUR/ dziecko
    Zapraszamy do miasta Antoniego Gaudiego, gdzie zobaczymy, miedzy innymi kościół Sagrada Familia (imponująca budowla sięgająca powyżej 100 metrów), dzielnicę Eixample, obejrzymy tereny wystawy światowej oraz obiekty olimpijskie na wzgórzu Montjuic (miejsce rozpoczęcia i zakończenia olimpiady w 1992 r.). Zaprosimy również na spacer po słynnej ulicy Ramblas, będącej głównym deptakiem Barcelony,oraz zwiedzimy Stare Miasto (La Ciutat Vella) - z przepiękną dzielnicą gotycką - Barri Gotic, w sercu której mieści się wspaniała Katedra św. Eulalii.A takze coś dla miłośników piłki nożnej - wizyta na słynnym stadionie Barcelony Camp Nou - dodatkowo platna 20 EUR. Wieczorem pokaz słynnych "tańczących fontann" - powrót do hoteli ok północy.
    MONTSERRAT - cena ok. 42 EUR/os. dorosła, 26 EUR/dziecko
    To monumentalny i rozległy masyw górski o stromych ścianach i szczytach przypominających iglice i baszty. Stojąc u podnóża, trzeba mocno zadzierać głowę, by wśród pionowych ścian dostrzec położony na wąskiej półce skalnej (721m n. p. m.) słynny klasztor benedyktynów - główne sanktuarium Maryjne Katalonii. Przebywając w tym duchownym centrum Katalonii zwiedzimy Bazylikę z jej najcenniejszym obiektem adoracji: figurą La Moreneta - Czarnej Madonny z Montserrat. Posłuchamy również słynnego chóru chłopięcego Escolania, najstarszego w Europie (o ile nie będzie na wyjezdzie).
    ŚWIAT DALEGO -GIRONA - cena ok. 46 EUR/os. dorosła, 33 EUR/dziecko
    Podczas tej wycieczki będzie można podziwiać Muzeum Salvadora Dali w Figueres, rodzinnym mieście Daliego. Następnie pojedziemy do jednego z najpiękniejszych zakątków Catalonii - Girony.Wspaniale zachowane stare miasto pozwoli nam sie przenieść w czasie.
    RUPIT - BESALU - cena ok. 49 EUR/os. dorosła, 32 EUR/dziecko
    Przepiękna wycieczka do dwóch średniowiecznych katalońskich miasteczek. Besalu- kluczowe miejsce na szlaku romańskich zabytków Katalonii. Spacer po tej malowniczej miejscowości pozwala poznać uroki średniowiecznej osady. Po zwiedzeniu Besalu przewidziany jest obiad w restauracji położonej na wzgórzu skąd rozciąga się niesamowity widok na okoliczne góry. Kolejnym punktem programu jest zwiedzanie miasteczka Rupit. Charakterystyczne wąskie brukowane uliczki, domy z kamienia i place z podcieniami przenoszą nas w czasy średniowiecza.
    WATER WORLD
    (czynny od 15 maja)
    - cena ok. 30 EUR bilet normalny, 70 EUR bilet rodzinny, 18 EUR bilet dla dziecka
    Największe miasteczko wodne na Costa Brava , pełne torów wodnych i basenów. Sa tu równiez dwie największe atrakcje: Rafting River, niezwykle rwąca i bystra rzeka o długości 215 m i Water Mountain - 250 m różnicy wysokości! Cały dzień niezapomnianych wrażeń i świetnej zabawy.
    MARINALAND
    (czynny od 15 maja)
    - cena ok.27 EUR bilet normalny, ok. 65 EUR bilet rodzinny, ok.17,5 EUR bilet dladziecka.
    Delfinarium i park rozrywki o powierzchni 6,5 ha. Największe atrakcje Marinelandu to znakomite pokazy tresury delfinów, lwów morskich, papug oraz ptaków drapieżnych. Park rozrywki wodnej to cały zespół basenów, torów wodnych i zjeżdżalni.
    REJS STATKIEM DO TOSSA DE MAR - cena ok.31 EUR
    Wspaniała wycieczka wzdłuż wybrzeza Costa Brava, w czasie której możecie Państwo podziwiać niezapomniane widoki "dzikiego wybrzeża". Jak sama nazwa wskazuje przyroda stworzyła ten kawałek litoralu wyjątkowo pięknie i dziko.Skały opadające bezposrednio do morza i wciśnięte w nie zatoczki są doskonałym plenerem zdjęciowym.A Tossa de Mar to chyba najpiękniejsze miejsce na całym wybrzeżu!
    Uwaga!
    Zamieszczone powyżej opisy wycieczeklokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony tuż przy samej promenadzie, ok 200 m od centrum pięknej miejscowości Santa Susanna. Lotnisko w Barcelonie oddalone o ok 77 km, w Gironie 33 km. W pobliżu hotelu znajdują się liczne sklepy, puby, restauracje oraz przystanek autobusowy.

    PLAŻA

    Publiczna plaża oddalona od hotelu o ok 150 m, dość strome zejście do morza. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 4*+ Komfortowy 5 piętrowy obiekt hotelowy należący do sieci Aqua Hotels. Uprzejma obsluga hotelowa sprawi, że Państwa wakacje będą wyjątkowo przyjemnym doświadczeniem.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Całodobowa recepcja, restauracja, lobby, klimatyzowane pomieszczenia ogólnodostępne, lobby bar,  bar przy basenie, disco/pub, taras słoneczny z leżakami i parasolami, 3 windy, sala TV, wymiana walut, wypożyczalnia aut, sejf, doktor na życzenie (płatny), usługi pralnicze (płatne), przechowalnia bagażu, sklep z pamiątkami, parking.

    INTERNET

    Bezpłatne Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych, kącik internetowy dodatkowo płatny.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: basen ze słodką wodą, leżaki i parasole, dzienny i wieczorny program animacyjny. Płatne: ping-pong, bilard, gry video.

    DLA DZIECI

    brodzik dla dzieci, plac zabaw, mini club, łóżeczko na życzenie.

    ZAKWATEROWANIA

    Hotel posiada 186 komfortowo i nowocześnie urządzonych pokoi. Dwuosobowe pokoje typu standard suite z możliwością 2 dostawek. Pokój składa się z sypialni oraz części dziennej (living room) w której znajduje się sofa dwuosobowa (Przy zakwaterowaniu 4 osób dwie osoby spią na sofie). Wszystkie pokoje klimatyzowane z balkonem lub tarasem, łazienka, suszarka, TV, telefon, minibar (płatny), sejf (płatny).

    WYŻYWIENIE

    BB śniadania w formie bufetu. HB śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. FB śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Napoje do obiadów i kolacji dodatkowo płatne. All Inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 9:00 - 24:00. Przekąski w wyznaczonych barach w godzinach 12:00 - 24:00. Bezpłatna woda w pokoju. Ręczniki basenowe na zapytanie.

    INFORMACJE DODATKOWE

    http://www.aquahotel.com/en/hotel/montagut-santa-susanna/services/ Możliwość skorzystania z ogólnodostępnych pryszniców w dniu wylotu. Dieta bezglutenowa. Hotel akceptuje zwierzęta do 5kg za dodatkową opłatą. Na miejscu w recepcji hotelu pobierana jest obligatoryjna opłata klimatyczna.

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: czarter-23kg, Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m), Ryannair - 15kg; bagaż podręczny: czarter 5kg,  Wizzair - mały o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (przy niskiej sprzedaży w okresie zimowym tj. od listopada do kwietnia alternatywnie możliwa opieka anglojęzyczna), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

    DOBA HOTELOWA

    UWAGA!!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Costa Brava

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*  

    Położenie

    - Santa Susana - ok. 100 m od przystanku autobusowego - ok. 200 m od centrum miejscowości - ok. 1,5 m od Malgrat de Mar - ok. 35 km od lotniska w Gironie - ok. 60 km od Barcelony - ok. 75 km od lotniska El Prat w Barcelonie  

    Plaża

    - publiczna, piaszczysto-żwirkowa, ok. 250 m od hotelu - leżaki i parasole za opłatą (ok. 10/komplet)

    Pokoje

    Standard suite - ok.34- 40m2 - wydzielona część dzienna - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - klimatyzacja, TV-SAT - telefon, mini-bar/lodówka - sejf (płatny) - bezpłatny  internet Wi-Fi   - balkon/taras Premium suite - wyposażenie jak w standard suite - dodatkowo osobna sypialnia - widok na basen Junior suite standard - ok.34 m2 - wyposażenie jak w standard suite - ręczniki basenowe - pokoje z widokiem na basen za dopłatą

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen - leżaki i parasole przy basenie - taras słoneczny - animacje (od lipca do połowy września) Płatne - tenis stołowy - bilard - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - brodzik - plac zabaw - animacje (od lipca do połowy września) - łóżeczko dla dziecka ( na zamówienie)

    Wyżywienie

    Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami przekąski, kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje bezalkoholowe i  alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 11:00 - 23:00.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 2 bary

    Dodatkowe informacje

    - 186 pokoi, 5 pięter - należy do sieci hotelowej Aqua - sala TV - wypożyczalnia samochodów - bezpłatny  internet Wi-Fi  w miejscach wyznaczonych przez hotel - www.aquahotel.com

    Bagaż

    Kraków, Poznań, Wrocław, (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Berlin Tegel (RyanAir/ Laudamotion); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 310 PLN (od 01.06-30.09)/ 220 PLN (od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa, Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 380 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 300 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 500 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 410 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 300 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 240 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 400 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 320 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Mapa Hotelu Aqua Hotel Montagut
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Costa Brava / Santa Susanna)
    Callela na wybrzeżu Costa Brava w Hiszpanii
    Wakacje w Tossa del Mar w Hiszpanii
    Barcelona, La Rambla, Sagrada Familia - Hiszpania
    Kurort Sana Susana na Costa Brava w Hiszpanii
    Girona, Figueres - Hiszpania, Costa Brava
    Wycieczka fakultatywna z Costa Brava w Hiszpanii do Monserrat
    Lloret de Mar na Costa Brava w Hiszpanii
    Park Guell, Casa Mila, Sagrada Familia - dzieła Gaudiego w Barcelonie
    Filmy hotelu Aqua Hotel Montagut:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Aqua Hotel Montagut:
    https://www.youtube.com/watch?v=R5bCmHZ3o0c

    Opinie o Hotelu Aqua Hotel Montagut

    Aqua Hotel Montagut - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj trzyosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Suita do pojedynczego wykorzystania wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Suita do pojedynczego wykorzystania wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    JUNIOR SUITE PLUS
    WIDOK NA WULKAN TEIDE
    STANDARD SUITE
    Pokoj trzyosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    WIDOK NA WULKAN TEIDE
    Pokoj trzyosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    PREMIUM SUITE
    Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    STANDARD SUITE SINGLE USE
    STANDARD SUITE SINGLE USE
    STANDARD SUITE
    JUNIOR SUITE PREMIUM
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    Einzelz,Balkon/Terrasse
    Einzelz,Balkon/Terrasse
    PREMIUM SUITE
    STANDARD SUITE SINGLE USE
    JUNIOR SUITE PLUS
    STANDARD SUITE SINGLE USE
    Junior suita
    STANDARD SUITE
    JUNIOR SUITE PREMIUM
    STANDARD SUITE
    JUNIOR SUITE PLUS
    PREMIUM SUITE
    Pok. 1 os.
    Pok. premium suite 2 os.
    Pok. premium suite 3 os.
    Pok. premium suite 4 os.
    Suite 2 os.
    Suite 3 os.
    Suite 4 os.
    JUNIOR SUITE PREMIUM
    PREMIUM SUITE
    JUNIOR SUITE PLUS
    JUNIOR SUITE PREMIUM
    4-Bett-Zi,Balkon/Terrasse
    4-Bett-Zi,Balkon/Terrasse

    Aqua Hotel Montagut - Możliwości wyżywienia:


    Aqua Hotel Montagut - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Aqua Hotel Montagut? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00