cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
  • Hotel Aparthotel Dorado Beach, Gran Canaria
1 / 37
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
15.12 - 22.12
już od 3849 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
10.03 - 15.03
już od 2779 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aparthotel Dorado Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Aparthotel Dorado Beach
star 3

Hiszpania: Gran Canaria
Ocena hotelu Aparthotel Dorado Beach:
4.4 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Dorado Beach:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 15 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 marca 2020

Hotel Aparthotel Dorado Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 500 m od centrum miasta
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras na dachu z jacuzzi
  • basen zewnętrzny (ze słodką wodą, podgrzewany)
  • basen do talasoterapii (w cenie, kryty, ze słodką wodą)

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)
  • terminal internetowy (w cenie)
  • leżaki, parasole (przy basenie w cenie)
  • ręczniki (płatne)

Dodatkowe udogodnienia

  • minimarket
  • pralnia (płatna)

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

209

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • plac i pokój zabaw
  • basen (ze słodką wodą, podgrzewany)
  • miniklub (4-12 lat)
  • minidyskoteka

Sport i wellness

W cenie
  • jacuzzi
  • sauna fińska
  • sauna parowa
  • pokój relaksacyjny
  • solarium
  • łucznictwo
  • siłownia (16+, codziennie 09:00 - 19:00)
  • aqua fitness
Płatne
  • masaże
  • zabiegi kąpielowe

rozrywka

  • zajęcia kulinarne
  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo
  • karaoke
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie

Pokoje

Suita junior Standard JSX1
  • 1-4 os.
  • ok. 35 m2
  • od strony ulicy
  • pokój dzienno-sypialny
  • balkon
  • aneks kuchenny
  • wentylator sufitowy
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • telefon
  • TV sat.
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
Suita junior z widokiem na morze JSM1
  • 1-4 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na morze
  • sejf (płatny)
  • pokój dzienno-sypialny
  • balkon
  • aneks kuchenny
  • wentylator sufitowy
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • telefon
  • TV sat.
  • Wi-Fi (w cenie)
Suita junior z widokiem na morze JSM2
  • 1-4 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • na wyższych piętrach (7., 8. i 9.)
  • pokój dzienno-sypialny
  • balkon
  • aneks kuchenny
  • wentylator sufitowy
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • telefon
  • TV sat.
  • Wi-Fi (w cenie)
Suita junior JSX2
  • 1-4 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na miasto lub ograniczony widok na morze
  • w budynku głównym
  • na wyższych piętrach (7., 8. i 9.)
  • pokój dzienno-sypialny
  • balkon
  • aneks kuchenny
  • sofa
  • wentylator sufitowy
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • telefon
  • TV sat.
  • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:30 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: 13:00 - 15:00, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 18:00 - 21:00, w formie bufetu
  • przekąski: 10:30 - 16:00
  • ciasto: codziennie, 15:00 - 17:00
  • lody: 10:30 - 18:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:30 - 00:00, wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:30 - 00:00, wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie 10:30 - 00:00
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • główna restauracja: bufet, z tarasem, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 4
  • bar w lobby „Bar Mirador": 18:00 - 23:00
  • bar przy zewnętrznym basenie: 10:30 - 22:00
  • bar „Pool bar": codziennie, 10:30 - 22:00
  • saloon bar „Disco"
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3 Hiszpania/Gran Canaria

    Kategoryzacja hotelu

    Dorado Beach Aparthotel Kat lokalna: 3*

    Położenie

    - w mieście La Playa de Arguineguín - ok. 500 m od centrum - w południowej części wyspy - ok. 45 km od lotniska

    Plaża

    - piaszczysto-żwirowa - leżaki i parasole płatne

    Pokoje

    - przestronne i komfortowe - aneks kuchenny - sejf (płatny) - telefon, internet WiFi  (bezpłatny), TV SAT - łazienka z wanną i suszarką do włosów - balkon

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne: - basen (leżaki i parasole bezpłatne) - siłownia, aqua fitness, jacuzzi, sauna fińska, łaźnia parowa - program rozrywkowy, sportowe animacje, muzyka na żywo - disco Płatne: - masaż

    Dla dzieci

    - plac i pokój zabaw - brodzik (ze słodką wodą, podgrzewany) - miniklub (4-12 lat) - minidyskoteka, animacje

    Wyżywienie

    ALL - śniadania, obiady, kolacje. Przekąski między posiłkami. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach wyznaczonych przez hotel.

    Restauracje i bary

    - restauracja z tarasem - bar przy basenie - Mirador bar

    Dodatkowe informacje

    - WiFi na terenie całego obiektu (bezpłatne) - pralnia (dodatkowo płatna), żelazko na życzenie w recepcji - zwierzęta nie są akceptowane - parking - www.bullhotels.com

    Bagaż

    Berlin Schonnefeld (Ryanair) Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 100zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN/(od 01.11.2019 - 03.12.2019 i 07.01 - 31.03.2020), 310/(od 04.12 - 06.01.2020) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaBerlin Schonnefeld (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 330 PLN - 23 kg - 370 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Mapa Hotelu Aparthotel Dorado Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Gran Canaria)
    Stolica Gran Canarii czyli miasto Las Palmas z popularną dzielnicą zakupową Vegueta
    Lubiany przez turystów park kaktusów na Gran Canarii
    Popularny kurort na Gran Canarii z piękną, długą plażą czyli Playa del Ingles
    Playa Taurito blisko Puerto Rico na Gran Canarii
    Najpopularniejsze w Europie wydmy Maspalomas
    Popularna na Gran Canarii Kaldera Pinos de Galdar
    Jedno z najpiękniejszych, klimatycznych miasteczek na Gran Canarii - Teror
    Przepiękne miasteczko na Gran Canarii z licznymi kanałami wodnymi, mostami, białą zabudową i restauracjami czyli Puerto de Mogan
    Popularna plaża Amadores na Gran Canarii
    Słynna latarnia morska w miejscowości Maspalomas na Gran Canarii
    Nowoczesna dzielnica z luksusowymi hotelami czyli Meloneras na Gran Canarii
    Gran Canaria to idealne miejsce na uprawianie sportów wodnych
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Aparthotel Dorado Beach

    4.3
    polecam

    Spędziłam z mężem i synkiem bardzo fajny tydzień w hotelu Dorado Beach. Nie jesteśmy bardzo wymagający - zależy nam na dobrej pogodzie, atrakcjach dla dziecka i smacznym wyżywieniu. Hotel miło nas zaskoczył - to bardzo dobre 3 gwiazdki. Nie można się w nim nudzić - ciągle coś się dzieje. Trochę daleko do plaży, ale nie stanowiło to żadnego problemu. Poza tym nieco pozwiedzaliśmy - hotel leży w miejscowości Arguineguín - niedaleko wydm Maspalomas - warto zobaczyć :) Gran Canarię polecamy wszystkim!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.4
    polecam

    Hotel ma według mnie więcej niż 3*, jedzenie w Dorado Beach było bardzo dobre i urozmaicone, znajduje się w małej miejscowości Arguineguín. Plaża zaraz przy hotelu, fajny prgram animacyjny. Przyjemny hotel na Gran Canarii w dobrej cenie o wysokim standardzie usług.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Hotel z przepięknymi widokami - mieliśmy pokój na najwyższym piętrze i co rano cieszyliśmy się wspaniałym widokiem na morze... Bardzo smaczne jedzenie i przekąski o każdej porze dnia. Miłym zaskoczeniem było, że w Dorado Beach mamy darmowe SPA!! Okolica bardzo fajna, niedaleko do plaży z wydmami w Maspalomas, samo miasteczko też pełne atrakcji. Nasze pierwsze wakacje na Gran Canarii były bardzo udane!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.6
    zdecydowanie polecam

    nigdy w życiu nie byłam w tak dobrym hotelu 3*!!! aż dziwne że Dorado Beach ma jedynie 3*. już pomijając te niesamowite widoki na ocean z terenu hotelowego to wszystkie usługi oferowane przez hotel, wyposażenie pokoi, czystość, bardzo dobry serwis i co dla mnie istotne bardzo dobre jedzenie - świeże, smaczne, duży wybór!! ogromnym plusem jest również kryty basen, duże spa. sama gran canaria i miejscowość Arguineguin tylko dopełniły ten fantastyczny wypoczynek :)

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.3
    polecam

    Aparthotel Dorado Beach zasługuje zdecydowanie na więcej niż 3 *, bardzo fajny hotel. Przyjemny, czysty, zadbany do tego miła obsługa. Jesteśmy mile zaskoczeni. Zawsze raczej wybieramy ekonomiczny standard bo dużo zwiedzamy na miejscu ale ten hotel naprawdę nas zaskoczył. Polecam! ... Polecam też wakacje na Gran Canrii, piękne miejsce, chyba tu wrócimy bo pozostał niedosyt.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Dorado Beach:
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.2
    • Atrakcje
      i sport
      4.9
    • Obsługa
      5.3
    HolidayCheck
    Ocena Aparthotel Dorado Beach:
    5.2 / 6

    Zdecydowanie godny polecenia! 2018-03-13
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Dorado Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Rewelacja! 2008-09-10
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Dorado Beach:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    5.4
    Wspaniały urlop w hotelu Dorado Beach 2010-07-29
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Dorado Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Wspaniały hotel w spokojnym miasteczku 2010-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Dorado Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel godny polecenia.3*to za mało 2011-06-20
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Dorado Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    Hotel przerósł nasze oczekiwania pod względem wyposarzenia , obsługi, wyżywienia oraz napoji.w 3* ho...
    więcej

    5.6
    Dobry wybór dla rodzin z dziećmi 2011-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Dorado Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Bardzo dobry hotel 2011-08-22
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Dorado Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Jest to bardzo dobry hotel. Rewelacyjne spa, pyszne jedzenie, czarny JOHNNIE WALKER w opcji ALL INCL...
    więcej

    5.8
    Hotel cudowny, spędziliśmy super dwa tygodnie 2013-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Dorado Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Super wypoczynek w bajkowym miejscu 2014-11-29
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Dorado Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Byłoby świetnie, ale brakuje klimatyzacji 2015-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Dorado Beach:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      5.0

    Hotel zasługuje na pozytywną ocenę, ale ma jedną podstawową wadę, która (przynajmniej latem) wpływa ...
    więcej

    4.9
    Rodzinny hotel ze wspaniałą atmosferą 2017-04-22
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Dorado Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Karaluchy w pokoju 2017-05-14
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Dorado Beach:
    • Lokalizacja
      2.4
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    Niestety nie mogę potwierdzić, że był to udany wypoczynek. Mieliśmy pokój z licznymi karaluchami, wy...
    więcej

    3.4

    Aparthotel Dorado Beach - możliwości zakwaterowania:

    standard double balcony or terrace
    standard double standard balcony or terrace
    standard singleuse standard
    studio standard lateralseaview balcony
    studio superior lateralseaview balcony

    Aparthotel Dorado Beach - Możliwości wyżywienia:


    Aparthotel Dorado Beach - miasta wylotu:


    Aparthotel Dorado Beach - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Aparthotel Dorado Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00