cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
1 / 22
Udogodnienia hotelu Grand Palladium Palace
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Grand Palladium Palace
star 5

Hiszpania: Ibiza
Ocena hotelu Grand Palladium Palace:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 03 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 kwietnia 2019

Hotel Grand Palladium Palace w ofercie Biura podróży:

Itaka Gala R

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Hiszpania / Ibiza

Opis oferty:

Nowoczesny i komfortowy, położony bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży Playa den Bossa - najdłuższej na Ibizie, jest idealnym miejscem na wymarzone wakacje. Zarządzany z dbałością o środowisko naturalne, oferuje wysoki standard serwisu oraz bardzo dobrą jakość usług. Na miejscu moc atrakcji dla dorosłych i dzieci - duże baseny, brodzik, minikluby z profesjonalnymi animatorami i bogata infrastruktura sportowo-rekreacyjna. Profesjonalne spa to świetne miejsce na relaks. Nowoczesny design, baseny z hydromasażem i szeroka oferta zabiegów pozwolą ukoić wszystkie zmysły. Atutem hotelu jest urozmaicona formuła premium all inclusive z napojami i przekąskami w ciągu dnia, a wygodne i przestronne pokoje wyposażone w wanny z hydromasażem to gwarancja komfortowego wypoczynku po aktywnym dniu.

POŁOŻENIE:

w spokojnej dzielnicy hotelowej, ok. 1 km od Playa den Bossa, przy rezerwacie przyrody Las Salinas, przy drodze lokalnej, ok. 6 km od historycznego centrum stolicy wyspy - EIVISSY, ok. 400 m od supermarketu, ok. 700 m od restauracji i dyskotek; ok. 600 m od parku wodnego Aquamar; ok. 4 km od lotniska; przystanek autobusowy przy hotelu.

PLAŻA:

Playa den Bossa, publiczna, piaszczysta, najdłuższa na wyspie - ok. 3 km, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, dojście ścieżką, parasole i leżaki płatne (ok. 7 EUR/sztuka/dzień).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1989 r., całkowicie odnowiony w 2007 r. i 2012 r., 410 pokoi, 5 budynków, 2-3 piętra, 5 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna La Sal z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show cooking, wieczory tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, dieta bezglutenowa na zamówienie przed przyjazdem, restauracja Portofino na plaży z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia hiszpańska i międzynarodowa, restauracje á la carte - Il Palazo, kuchnia śródziemnomorska i zdrowa żywność, La Dona - kuchnia teksańska i meksykańska, wina lokalne i międzynarodowe, dostępne menu dla dzieci, wymagana wcześniejsza rezerwacja, bar w lobby, bar przy basenie; sklep, kiosk, pamiątki, bankomat, kantor, sala telewizyjna, parking; centrum konferencyjne dla 500 osób, taras, duży ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą: punkt internetowy, room-service (12H), lekarz na wezwanie, czytelnia, pralnia, wypożyczalnia rowerów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 35 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, wentylator sufitowy, łazienka (wanna z hydromasażem, wc; suszarka), telewizja satelitarna (LCD), telefon, lodówka, sejf, zestaw do kawy/herbaty, żelazko i deska do prasowania, kapcie i szlafroki, bezpłatny internet bezprzewodowy; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na basen, ogród lub rezerwat Las Salinas; widok na morze za dopłatą;

junior suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 50 m², salon z miejscami do spania i oddzielona drzwiami sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; pokój junior suite za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 1700 m², gł. 1,2-2 m, wydzielona część dla dzieci, basen, owalny kształt, słodka woda, ok. 600 m², gł. 1,2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 40 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, łóżka balijskie; 3 korty tenisowe z oświetleniem (płatne) i wypożyczalnią sprzętu (płatne), kort do paddle'a, boisko wielofunkcyjne, boisko do piłki ręcznej, tor do biegania (300 m), tenis stołowy, petanka; pokój i plac zabaw dla dzieci, minikluby: Lisy Miniclub - 4-12 lat, gry i zabawy, Black & White Junior Club - od 9 lat, minidisco, playstation; animacje dla dorosłych; za opłatą: salon gier; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży: nurkowanie, windsurfing, narty wodne, katamaran; 12-dołkowe pole golfowe (ok. 8 km od hotelu), jazda konno (ok. 20 km od hotelu).

SPA:

centrum spa (wejście do strefy termalnej - ok. 20 EUR/os., wstęp powyżej 18 lat): bezpłatnie: siłownia; płatne: 2 baseny: otwarty i kryty do zabiegów, podgrzewane, woda mieszana, gł. 1,2 m, łóżka wodne, hydromasaże, jacuzzi, sauna, fryzjer, masaże, zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało

PREMIUM ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.30) i kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji La Sal, późne śniadanie (10.30-11.30) w formie bufetu w restauracji Portofino i w barze w lobby; obiad (13.00-15.00) w formie bufetu w restauracji La Sal i Portofino; podwieczorek serwowany w lobby barze (16.00-18.00); przekąski serwowane w restauracji Portofino i barze przy basenie (10.00-16.00); napoje bezalkoholowe, lokalne i międzynarodowe napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek premium all inclusive.

KONTAKT:

0034/971396784, www.palladiumhotelgroup.com

GRATIS:

Wi-Fi


Itaka

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Hiszpania / Ibiza

Opis oferty:

Nowoczesny i komfortowy, położony bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży Playa den Bossa - najdłuższej na Ibizie, jest idealnym miejscem na wymarzone wakacje. Zarządzany z dbałością o środowisko naturalne, oferuje wysoki standard serwisu oraz bardzo dobrą jakość usług. Na miejscu moc atrakcji dla dorosłych i dzieci - duże baseny, brodzik, minikluby z profesjonalnymi animatorami i bogata infrastruktura sportowo-rekreacyjna. Profesjonalne spa to świetne miejsce na relaks. Nowoczesny design, baseny z hydromasażem i szeroka oferta zabiegów pozwolą ukoić wszystkie zmysły. Atutem hotelu jest urozmaicona formuła premium all inclusive z napojami i przekąskami w ciągu dnia, a wygodne i przestronne pokoje wyposażone w wanny z hydromasażem to gwarancja komfortowego wypoczynku po aktywnym dniu.

POŁOŻENIE:

w spokojnej dzielnicy hotelowej, ok. 1 km od Playa den Bossa, przy rezerwacie przyrody Las Salinas, przy drodze lokalnej, ok. 6 km od historycznego centrum stolicy wyspy - EIVISSY, ok. 400 m od supermarketu, ok. 700 m od restauracji i dyskotek; ok. 600 m od parku wodnego Aquamar; ok. 4 km od portu lotniczego; przystanek autobusowy przy hotelu.

PLAŻA:

Playa den Bossa, publiczna, piaszczysta, najdłuższa na wyspie - ok. 3 km, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, dojście ścieżką, parasole i leżaki płatne (ok. 7 EUR/sztuka/dzień).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1989 r., całkowicie odnowiony w 2007 r. i 2012 r., 411 pokoi, 5 budynków, 2-3 piętra, 5 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna La Sal z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show cooking, wieczory tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, dieta bezglutenowa na zamówienie przed przyjazdem, restauracja Portofino na plaży z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia hiszpańska i międzynarodowa, restauracje á la carte - Il Palazo, kuchnia śródziemnomorska i zdrowa żywność, La Dona - kuchnia teksańska i meksykańska, wina lokalne i międzynarodowe, dostępne menu dla dzieci, wymagana wcześniejsza rezerwacja, bar w lobby, bar przy basenie; sklep, kiosk, pamiątki, bankomat, kantor, sala telewizyjna, parking; centrum konferencyjne dla 500 osób, taras, duży ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą: punkt internetowy, room-service, lekarz na wezwanie, czytelnia, pralnia, wypożyczalnia rowerów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, wentylator sufitowy, łazienka (wanna z hydromasażem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf, zestaw do kawy/herbaty, żelazko i deska do prasowania, bezpłatny internet bezprzewodowy; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na basen, ogród lub rezerwat Las Salinas; widok na morze za dopłatą;

junior suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 35 m², salon z miejscami do spania i oddzielona drzwiami sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; pokój junior suite i widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 1700 m², gł. 1,2-2 m, wydzielona część dla dzieci, basen, owalny kształt, słodka woda, ok. 600 m², gł. 1,2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 40 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, łóżka balijskie; 3 korty tenisowe z oświetleniem (płatne) i wypożyczalnią sprzętu (płatne), kort do paddle'a, boisko wielofunkcyjne, boisko do piłki ręcznej, tor do biegania (300 m), tenis stołowy, petanka; pokój i plac zabaw dla dzieci, minikluby: Lisy Miniclub - 4-12 lat, gry i zabawy, Black & White Junior Club - od 9 lat, minidisco, playstation; animacje dla dorosłych; centrum spa (wejście do strefy termalnej - ok. 20 EUR/os., wstęp powyżej 18 lat): bezpłatnie: siłowania; płatne: 2 baseny: otwarty i kryty do zabiegów, podgrzewane, woda mieszana, gł. 1,2 m, łóżka wodne, hydromasaże, jacuzzi, sauna, fryzjer, masaże, zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało; za opłatą: salon gier; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży: nurkowanie, windsurfing, narty wodne, katamaran; 12-dołkowe pole golfowe (ok. 8 km od hotelu), jazda konno (ok. 20 km od hotelu).

PREMIUM ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.30) i kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji La Sal, późne śniadanie (10.30-11.30) w formie bufetu w restauracji Portofino i w barze w lobby; obiad (13.00-15.00) w formie bufetu w restauracji La Sal i Portofino; podwieczorek serwowany w lobby barze (16.00-18.00); przekąski serwowane w restauracji Portofino i barze przy basenie (10.00-16.00); napoje bezalkoholowe, lokalne i międzynarodowe napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/971396784, www.palladiumhotelgroup.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. i 2. dziecko do 14 latWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka Gala

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Hiszpania / Ibiza

Opis oferty:

Nowoczesny i komfortowy, położony bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży Playa den Bossa - najdłuższej na Ibizie, jest idealnym miejscem na wymarzone wakacje. Zarządzany z dbałością o środowisko naturalne, oferuje wysoki standard serwisu oraz bardzo dobrą jakość usług. Na miejscu moc atrakcji dla dorosłych i dzieci - duże baseny, brodzik, minikluby z profesjonalnymi animatorami i bogata infrastruktura sportowo-rekreacyjna. Profesjonalne spa to świetne miejsce na relaks. Nowoczesny design, baseny z hydromasażem i szeroka oferta zabiegów pozwolą ukoić wszystkie zmysły. Atutem hotelu jest urozmaicona formuła premium all inclusive z napojami i przekąskami w ciągu dnia, a wygodne i przestronne pokoje wyposażone w wanny z hydromasażem to gwarancja komfortowego wypoczynku po aktywnym dniu.

POŁOŻENIE:

w spokojnej dzielnicy hotelowej, ok. 1 km od Playa den Bossa, przy rezerwacie przyrody Las Salinas, przy drodze lokalnej, ok. 6 km od historycznego centrum stolicy wyspy - EIVISSY, ok. 400 m od supermarketu, ok. 700 m od restauracji i dyskotek; ok. 600 m od parku wodnego Aquamar; ok. 4 km od lotniska; przystanek autobusowy przy hotelu.

PLAŻA:

Playa den Bossa, publiczna, piaszczysta, najdłuższa na wyspie - ok. 3 km, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, dojście ścieżką, parasole i leżaki płatne (ok. 7 EUR/sztuka/dzień).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1989 r., całkowicie odnowiony w 2007 r. i 2012 r., 410 pokoi, 5 budynków, 2-3 piętra, 5 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna La Sal z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show cooking, wieczory tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, dieta bezglutenowa na zamówienie przed przyjazdem, restauracja Portofino na plaży z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia hiszpańska i międzynarodowa, restauracje á la carte - Il Palazo, kuchnia śródziemnomorska i zdrowa żywność, La Dona - kuchnia teksańska i meksykańska, wina lokalne i międzynarodowe, dostępne menu dla dzieci, wymagana wcześniejsza rezerwacja, bar w lobby, bar przy basenie; sklep, kiosk, pamiątki, bankomat, kantor, sala telewizyjna, parking; centrum konferencyjne dla 500 osób, taras, duży ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą: punkt internetowy, room-service (12H), lekarz na wezwanie, czytelnia, pralnia, wypożyczalnia rowerów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 35 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, wentylator sufitowy, łazienka (wanna z hydromasażem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, płaski telewizor, telefon, lodówka, sejf, zestaw do kawy/herbaty, żelazko i deska do prasowania, kapcie i szlafroki, bezpłatny internet bezprzewodowy; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na basen, ogród lub rezerwat Las Salinas; widok na morze za dopłatą;

junior suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 50 m², salon z miejscami do spania i oddzielona drzwiami sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; pokój junior suite za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 1700 m², gł. 1,2-2 m, wydzielona część dla dzieci, basen, owalny kształt, słodka woda, ok. 600 m², gł. 1,2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 40 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, łóżka balijskie; 3 korty tenisowe z oświetleniem (płatne) i wypożyczalnią sprzętu (płatne), kort do paddle'a, boisko wielofunkcyjne, boisko do piłki ręcznej, tor do biegania (300 m), tenis stołowy, petanka; pokój i plac zabaw dla dzieci, minikluby: Lisy Miniclub - 4-12 lat, gry i zabawy, Black & White Junior Club - od 9 lat, minidisco, playstation; animacje dla dorosłych; za opłatą: salon gier; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży: nurkowanie, windsurfing, narty wodne, katamaran; 12-dołkowe pole golfowe (ok. 8 km od hotelu), jazda konno (ok. 20 km od hotelu).

SPA:

centrum spa (wejście do strefy termalnej - ok. 20 EUR/os., wstęp powyżej 18 lat): bezpłatnie: siłownia; płatne: 2 baseny: otwarty i kryty do zabiegów, podgrzewane, woda mieszana, gł. 1,2 m, łóżka wodne, hydromasaże, jacuzzi, sauna, fryzjer, masaże, zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało

PREMIUM ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.30) i kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji La Sal, późne śniadanie (10.30-11.30) w formie bufetu w restauracji Portofino i w barze w lobby; obiad (13.00-15.00) w formie bufetu w restauracji La Sal i Portofino; podwieczorek serwowany w lobby barze (16.00-18.00); przekąski serwowane w restauracji Portofino i barze przy basenie (10.00-16.00); napoje bezalkoholowe, lokalne i międzynarodowe napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/971396784;, www.palladiumhotelgroup.com

GRATIS:

Wi-Fi


Orka

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

HISZPANIA/IBIZA

Położenie

bezpośrednio przy piaszczystej plaży Playa d'en Bossa w pobliżu rezerwatu przyrody, w odległości 6 km od centrum miasta Ibiza i 5 km od lotniska.

Miejscowa kategoria

5*****

Wyposażenie hotelu

Hotel należy do popularnej ekskluzywnej hiszpańskiej sieci hotelowej Grand Palladium, składa się z czterech dwupiętrowych oraz jednego trzypiętrowego budynku, na terenie hotelu znajdują się dwa baseny, taras słoneczny z leżakami i parasolami, restauracja główna, 3 restauracje a la carte (kuchnia meksykańka, włoska), pool/snack/beach bar, sklepik.

Zakwaterowanie

411 pokoi

Pokoje standard

komfortowe i nowoczesne wyposażone z łązienkę, pruysznic, wannę z hydromasażem, suszarkę, telefon, wifi, zestaw do parzenia kawy i herbaty, małą lodówkę, sejf, klimatyzację, balkon z widokiem na basen/ogród. Za dodatkową opłatą zakwaterowanie w pokoju z częściowym widokiem na morze.

Pokoje superior

dodatkowo taras oraz sofa,

Sport

2 korty tenisowe, siłownia, wstęp do "Fiesta Sport Center", dodatkowo płatne; sporty wodne na plaży (firma lokalna),

Spa/Wellness

zabiegi w Spa dodatkowo płatne,

Dla Nowożeńców

zniżka na zakwaterowanie 10%, kosz owoców w pokoju po przyjeździe, upgrade do pokoju o wyższej kategorii w zależności od dostępności. Akt ślubu nie może być starszy niż 6 miesięcy.

Dla dzieci

minklub "Lisy" 4-12 lat, 2 brodziki, plac zabaw dla dzieci, splash park,

Wyżywienie - All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu, kolacje z show cooking, kilka razy w tygodniu kolacje tematyczne, przekąski 13-16 w restauracji na plaży, 16-18 kafa, herbata w lobby, od 10-24 wybrane napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe.

Cena dla 3os. dorosłej lub dziecka

prosimy o kontakt z biurem w celu kalkulacji.

Cena obejmuje

- przelot czarterem, - zakwaterowanie w Hotelu, - transfer na trasie lotnisko-hotel-lotnisko, - wyżywienie / all inclusive, - opłaty lotniskowe i wszystkie podatki, - opiekę rezydenta anglojęzycznego i niemieckojęzycznego, - obowiązkowego ubezpieczenia KL, NW, bagaż, 12,- pln / dzień / osoba (Axa Polska),

Cena nie obejmuje

- wydatków osobistych, - napiwków, - wycieczek fakultatywnych,

Uwaga

Oferta wymaga potwierdzenia przez organizatora !


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

IBIZA/HISZPANIA

Do dyspozycji gości

• lobby • recepcja • tarasy słoneczne • 4 restauracje (2 bufetowe - La Sal i Portofino, 2 a la carte - meksykańska i hiszpańska) • 2 bary (w lobby, przy basenie) • strefa chill out • duży ogród • 5 basenów (główny z częścią dla dzieci, basen owalny, basen typu splash dla dzieci, w miniklubie i w strefie chill-out)

Wyposażenie

• terminale internetowe (płatne) • Wi-Fi (w lobby, w cenie) • leżaki, parasole (na plaży, płatne) • ręczniki (za kaucją) • łóżka typu bali (w strefie chill-out)

Dodatkowe udogodnienia

• butik

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

411

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu Balearów, zmianie ulega stawka podatku na rzecz turystyki zrównoważonej. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne - tutaj.

Dla dzieci

• Baby Club 2-4 lata • Lisy Club 4-9 lat • basen • Black & White Junior Club 9-16 lat • program animacyjny • plac zabaw • krzesełka • wózek dziecięcy (płatny) • niania elektroniczna (płatna) • łóżeczka (na zapytanie, w cenie)

Rozrywka

• urozmaicony program animacyjny

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 2-3 os. • balkon lub taras • klimatyzacja indywidualnie sterowana • wanna z hydromasażem • WC • suszarka do włosów • tel. • TV sat. • sejf

Suita junior JSX1

• 2-4 os. • sypialnia • pokój dzienno-sypialny • balkon lub taras • klimatyzacja indywidualnie sterowana • wanna z hydromasażem • WC • suszarka do włosów • tel. • TV sat. • sejf • minibar • sofa rozkładana

Suita SUX1

• 4-6 os. • 2 sypialnie • pokój dzienno-sypialny • balkon lub taras • klimatyzacja indywidualnie sterowana • wanna z hydromasażem • WC • suszarka do włosów • większe niż JSX1 • minibar • TV sat. • sejf • tel.

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • balkon lub taras • klimatyzacja indywidualnie sterowana • wanna z hydromasażem • WC • suszarka do włosów • tel. • TV sat. • sejf

Pokój 2-osobowy DZX2

• 2-4 os. • superior • wanna • klimatyzacja • taras • WC suszarka do włosów • tel. • TV sat. • sejf

Wyżywienie

All inclusive • posiłki w formie bufetu • śniadanie • późne śniadanie • obiad • kolacja • show-cooking • bufety tematyczne • przekąski (w restauracji na plaży) • kanapki i ciasta (w barze przy basenie, 13.00-16.00) • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (9.00-24.00)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Ibiza, Hiszpania

Opis hotelu

Ten ośrodek wypoczynkowy został wzniesiony w 1992 roku. Atmosfera każdego z naszych 420 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie kompleksu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie). Odczyty, prezentacje oraz zjazdy mogą odbyć się w jednym z pomieszczeń konferencyjnych.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, wentylator i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko typu king size bądź sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Dostępne są również } oraz za dodatkową opłatą minibarek. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, radio, odtwarzacz CD, odtwarzacz DVD i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki dysponują prysznicem, wanną i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, strzelanie z łuku i jazda konna, czy też za dodatkową opłatą rower / rower górski urozmaicą Państwa pobyt w kompleksie. Windsurfing, kanadyjki, rejsy katamaranem i aqua fitness zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. W ośrodku wypoczynkowym dostępne są zabiegi Wellness, w tym spa, sauna, łaźnia parowa, salon piękności i solarium. Za dodatkową opłatą polecamy Państwu zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, dyskoteka, miniklub, minidisco i kasyno.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Obiekt oferuje przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W kompleksie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2019


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Grand Palladium Palace
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Ibiza)
San Antonio na Ibizie
Portinatx na północy Ibizy
Cala Salada, Ibiza, Hiszpania
Cala Llonga na Ibizie
Stolica Ibizy, miasto Eivissa - Hiszpania
Playa d'en Bossa - Ibiza
Formentera - Hiszpania, Baleary
Kurort Santa Eulalia - Ibiza

Opinie o Hotelu Grand Palladium Palace

Grand Palladium Palace - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Doppelzimmer,Economy
Pok. superior 2 os.+1 dost.
Pok. superior 2 os.
Doppelzimmer,Balkon
Doppelz,Balkon,seitl. MB
Doppelz,Superior,Terrasse
Doppelzimmer,Balkon,60+
Pok. superior 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. superior 2 os. w/morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Einzelzimmer,Balkon
Junior Suite 3 os.
Junior Suite 4 os.
Junior suita
Juniorsuite,Balkon
Pok. superior 1 os.
Suita

Grand Palladium Palace - Możliwości wyżywienia:


Grand Palladium Palace - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Grand Palladium Palace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00