cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
  • Hotel Grand Palladium Palace, Ibiza
1 / 22
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
21.06 - 24.06
już od 2513 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
27.10 - 29.10
już od 791 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Grand Palladium Palace
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Grand Palladium Palace
star 5

Hiszpania: Ibiza
Ocena hotelu Grand Palladium Palace:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Grand Palladium Palace:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 października 2019

Hotel Grand Palladium Palace w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 6 km od centrum
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • butik
  • fryzjer
  • amfiteatr
  • parking: strzeżony, w cenie
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

411

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu Balearów, zmianie ulega stawka podatku na rzecz turystyki zrównoważonej. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • podgrzewacz do butelek: za opłatą
  • elektroniczna niania: za opłatą, na zapytanie
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • wózek dla dzieci: za opłatą
  • łóżeczko dziecięce: w cenie
  • miniklub: od 4 r.ż.
  • animacje dla dzieci
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka
  • klub dla nastolatków: od 9 r.ż.

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • aerobik
  • łucznictwo
  • siatkówka plażowa
Płatne
  • strefa spa: 18+
  • sauna fińska
  • aromaterapia
  • łaźnia parowa
  • prysznic typu jet
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • jazda konna

rozrywka

  • zajęcia kulinarne
  • zajęcia kreatywne
  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • ok. 33 m2
  • widok na morze
  • balkon
  • klimatyzacja
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • odtwarzacz płyt CD
  • stacja dokująca do i-Poda
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
Suita junior JSX1
  • 2-4 os.
  • ok. 54 m2
  • balkon lub taras
  • pokój dzienno-sypialny
  • sypialnia
  • klimatyzacja
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • lodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • stacja dokująca do i-Poda
  • room service: za opłatą
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
Suita SUX1
  • 4-6 os.
  • ok. 87 m2
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • 2 sypialnie
  • klimatyzacja
  • sejf
  • wentylator sufitowy
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • lodówka
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • odtwarzacz CD
  • stacja dokująca do i-Poda
  • room service: za opłatą
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 33 m2
  • balkon
  • klimatyzacja
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • odtwarzacz płyt CD
  • stacja dokująca do i-Poda
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 43 m2
  • taras
  • sofa
  • klimatyzacja
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • odtwarzacz płyt CD
  • stacja dokująca do i-Poda
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski
  • ciasto
  • lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 00:00, wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 00:00, wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: 10:00 - 00:00
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • główna restauracja „LA SAL": bufet, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „LA DONA": rodzaje kuchni: meksykańska, dania z grilla, a la carte, codziennie 19:00 - 22:00, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „IL PALAZZO": rodzaje kuchni: włoska, śródziemnomorska, a la carte, codziennie 19:00 - 22:00, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „PORTOFINO": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, hiszpańska, bufet, a la carte
  • restauracja „SA PRUNERA": rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, hiszpańska, bufet

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • bar na plaży
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Hiszpania / Ibiza

    Opis oferty:

    Nowoczesny i komfortowy, położony bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży Playa den Bossa - najdłuższej na Ibizie, jest idealnym miejscem na wymarzone wakacje. Zarządzany z dbałością o środowisko naturalne, oferuje wysoki standard serwisu oraz bardzo dobrą jakość usług. Na miejscu moc atrakcji dla dorosłych i dzieci - duże baseny, brodzik, minikluby z profesjonalnymi animatorami i bogata infrastruktura sportowo-rekreacyjna. Profesjonalne spa to świetne miejsce na relaks. Nowoczesny design, baseny z hydromasażem i szeroka oferta zabiegów pozwolą ukoić wszystkie zmysły. Atutem hotelu jest urozmaicona formuła premium all inclusive z napojami i przekąskami w ciągu dnia, a wygodne i przestronne pokoje wyposażone w wanny z hydromasażem to gwarancja komfortowego wypoczynku po aktywnym dniu.

    POŁOŻENIE:

    w spokojnej dzielnicy hotelowej, ok. 1 km od Playa den Bossa, przy rezerwacie przyrody Las Salinas, przy drodze lokalnej, ok. 6 km od historycznego centrum stolicy wyspy - EIVISSY, ok. 400 m od supermarketu, ok. 700 m od restauracji i dyskotek; ok. 600 m od parku wodnego Aquamar; ok. 4 km od portu lotniczego; przystanek autobusowy przy hotelu.

    PLAŻA:

    Playa den Bossa, publiczna, piaszczysta, najdłuższa na wyspie - ok. 3 km, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, dojście ścieżką, parasole i leżaki płatne (ok. 7 EUR/sztuka/dzień).

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1989 r., całkowicie odnowiony w 2007 r. i 2012 r., 411 pokoi, 5 budynków, 2-3 piętra, 5 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna La Sal z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show cooking, wieczory tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, dieta bezglutenowa na zamówienie przed przyjazdem, restauracja Portofino na plaży z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia hiszpańska i międzynarodowa, restauracje á la carte - Il Palazo, kuchnia śródziemnomorska i zdrowa żywność, La Dona - kuchnia teksańska i meksykańska, wina lokalne i międzynarodowe, dostępne menu dla dzieci, wymagana wcześniejsza rezerwacja, bar w lobby, bar przy basenie; sklep, kiosk, pamiątki, bankomat, kantor, sala telewizyjna, parking; centrum konferencyjne dla 500 osób, taras, duży ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą: punkt internetowy, room-service, lekarz na wezwanie, czytelnia, pralnia, wypożyczalnia rowerów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    superior:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, wentylator sufitowy, łazienka (wanna z hydromasażem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf, zestaw do kawy/herbaty, żelazko i deska do prasowania, bezpłatny internet bezprzewodowy; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na basen, ogród lub rezerwat Las Salinas; widok na morze za dopłatą;

    junior suite:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 35 m², salon z miejscami do spania i oddzielona drzwiami sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; pokój junior suite i widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 1700 m², gł. 1,2-2 m, wydzielona część dla dzieci, basen, owalny kształt, słodka woda, ok. 600 m², gł. 1,2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 40 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, łóżka balijskie; 3 korty tenisowe z oświetleniem (płatne) i wypożyczalnią sprzętu (płatne), kort do paddle'a, boisko wielofunkcyjne, boisko do piłki ręcznej, tor do biegania (300 m), tenis stołowy, petanka; pokój i plac zabaw dla dzieci, minikluby: Lisy Miniclub - 4-12 lat, gry i zabawy, Black & White Junior Club - od 9 lat, minidisco, playstation; animacje dla dorosłych; centrum spa (wejście do strefy termalnej - ok. 20 EUR/os., wstęp powyżej 18 lat): bezpłatnie: siłowania; płatne: 2 baseny: otwarty i kryty do zabiegów, podgrzewane, woda mieszana, gł. 1,2 m, łóżka wodne, hydromasaże, jacuzzi, sauna, fryzjer, masaże, zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało; za opłatą: salon gier; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży: nurkowanie, windsurfing, narty wodne, katamaran; 12-dołkowe pole golfowe (ok. 8 km od hotelu), jazda konno (ok. 20 km od hotelu).

    PREMIUM ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.30) i kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji La Sal, późne śniadanie (10.30-11.30) w formie bufetu w restauracji Portofino i w barze w lobby; obiad (13.00-15.00) w formie bufetu w restauracji La Sal i Portofino; podwieczorek serwowany w lobby barze (16.00-18.00); przekąski serwowane w restauracji Portofino i barze przy basenie (10.00-16.00); napoje bezalkoholowe, lokalne i międzynarodowe napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/971396784, www.palladiumhotelgroup.com

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. i 2. dziecko do 14 latWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka Gala

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Hiszpania / Ibiza

    Opis oferty:

    Nowoczesny i komfortowy, położony bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży Playa den Bossa - najdłuższej na Ibizie, jest idealnym miejscem na wymarzone wakacje. Zarządzany z dbałością o środowisko naturalne, oferuje wysoki standard serwisu oraz bardzo dobrą jakość usług. Na miejscu moc atrakcji dla dorosłych i dzieci - duże baseny, brodzik, minikluby z profesjonalnymi animatorami i bogata infrastruktura sportowo-rekreacyjna. Profesjonalne spa to świetne miejsce na relaks. Nowoczesny design, baseny z hydromasażem i szeroka oferta zabiegów pozwolą ukoić wszystkie zmysły. Atutem hotelu jest urozmaicona formuła premium all inclusive z napojami i przekąskami w ciągu dnia, a wygodne i przestronne pokoje wyposażone w wanny z hydromasażem to gwarancja komfortowego wypoczynku po aktywnym dniu.

    POŁOŻENIE:

    w spokojnej dzielnicy hotelowej, ok. 1 km od Playa den Bossa, przy rezerwacie przyrody Las Salinas, przy drodze lokalnej, ok. 6 km od historycznego centrum stolicy wyspy - EIVISSY, ok. 400 m od supermarketu, ok. 700 m od restauracji i dyskotek; ok. 600 m od parku wodnego Aquamar; ok. 4 km od lotniska; przystanek autobusowy przy hotelu.

    PLAŻA:

    Playa den Bossa, publiczna, piaszczysta, najdłuższa na wyspie - ok. 3 km, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, dojście ścieżką, parasole i leżaki płatne (ok. 7 EUR/sztuka/dzień).

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1989 r., całkowicie odnowiony w 2007 r. i 2012 r., 410 pokoi, 5 budynków, 2-3 piętra, 5 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna La Sal z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show cooking, wieczory tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, dieta bezglutenowa na zamówienie przed przyjazdem, restauracja Portofino na plaży z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia hiszpańska i międzynarodowa, restauracje á la carte - Il Palazo, kuchnia śródziemnomorska i zdrowa żywność, La Dona - kuchnia teksańska i meksykańska, wina lokalne i międzynarodowe, dostępne menu dla dzieci, wymagana wcześniejsza rezerwacja, bar w lobby, bar przy basenie; sklep, kiosk, pamiątki, bankomat, kantor, sala telewizyjna, parking; centrum konferencyjne dla 500 osób, taras, duży ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą: punkt internetowy, room-service (12H), lekarz na wezwanie, czytelnia, pralnia, wypożyczalnia rowerów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    superior:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 35 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, wentylator sufitowy, łazienka (wanna z hydromasażem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, płaski telewizor, telefon, lodówka, sejf, zestaw do kawy/herbaty, żelazko i deska do prasowania, kapcie i szlafroki, bezpłatny internet bezprzewodowy; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na basen, ogród lub rezerwat Las Salinas; widok na morze za dopłatą;

    junior suite:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 50 m², salon z miejscami do spania i oddzielona drzwiami sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; pokój junior suite za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 1700 m², gł. 1,2-2 m, wydzielona część dla dzieci, basen, owalny kształt, słodka woda, ok. 600 m², gł. 1,2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 40 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, łóżka balijskie; 3 korty tenisowe z oświetleniem (płatne) i wypożyczalnią sprzętu (płatne), kort do paddle'a, boisko wielofunkcyjne, boisko do piłki ręcznej, tor do biegania (300 m), tenis stołowy, petanka; pokój i plac zabaw dla dzieci, minikluby: Lisy Miniclub - 4-12 lat, gry i zabawy, Black & White Junior Club - od 9 lat, minidisco, playstation; animacje dla dorosłych; za opłatą: salon gier; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży: nurkowanie, windsurfing, narty wodne, katamaran; 12-dołkowe pole golfowe (ok. 8 km od hotelu), jazda konno (ok. 20 km od hotelu).

    SPA:

    centrum spa (wejście do strefy termalnej - ok. 20 EUR/os., wstęp powyżej 18 lat): bezpłatnie: siłownia; płatne: 2 baseny: otwarty i kryty do zabiegów, podgrzewane, woda mieszana, gł. 1,2 m, łóżka wodne, hydromasaże, jacuzzi, sauna, fryzjer, masaże, zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało

    PREMIUM ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.30) i kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji La Sal, późne śniadanie (10.30-11.30) w formie bufetu w restauracji Portofino i w barze w lobby; obiad (13.00-15.00) w formie bufetu w restauracji La Sal i Portofino; podwieczorek serwowany w lobby barze (16.00-18.00); przekąski serwowane w restauracji Portofino i barze przy basenie (10.00-16.00); napoje bezalkoholowe, lokalne i międzynarodowe napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/971396784;, www.palladiumhotelgroup.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Itaka Gala R

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Hiszpania / Ibiza

    Opis oferty:

    Nowoczesny i komfortowy, położony bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży Playa den Bossa - najdłuższej na Ibizie, jest idealnym miejscem na wymarzone wakacje. Zarządzany z dbałością o środowisko naturalne, oferuje wysoki standard serwisu oraz bardzo dobrą jakość usług. Na miejscu moc atrakcji dla dorosłych i dzieci - duże baseny, brodzik, minikluby z profesjonalnymi animatorami i bogata infrastruktura sportowo-rekreacyjna. Profesjonalne spa to świetne miejsce na relaks. Nowoczesny design, baseny z hydromasażem i szeroka oferta zabiegów pozwolą ukoić wszystkie zmysły. Atutem hotelu jest urozmaicona formuła premium all inclusive z napojami i przekąskami w ciągu dnia, a wygodne i przestronne pokoje wyposażone w wanny z hydromasażem to gwarancja komfortowego wypoczynku po aktywnym dniu.

    POŁOŻENIE:

    w spokojnej dzielnicy hotelowej, ok. 1 km od Playa den Bossa, przy rezerwacie przyrody Las Salinas, przy drodze lokalnej, ok. 6 km od historycznego centrum stolicy wyspy - EIVISSY, ok. 400 m od supermarketu, ok. 700 m od restauracji i dyskotek; ok. 600 m od parku wodnego Aquamar; ok. 4 km od lotniska; przystanek autobusowy przy hotelu.

    PLAŻA:

    Playa den Bossa, publiczna, piaszczysta, najdłuższa na wyspie - ok. 3 km, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, dojście ścieżką, parasole i leżaki płatne (ok. 7 EUR/sztuka/dzień).

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1989 r., całkowicie odnowiony w 2007 r. i 2012 r., 410 pokoi, 5 budynków, 2-3 piętra, 5 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna La Sal z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show cooking, wieczory tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, dieta bezglutenowa na zamówienie przed przyjazdem, restauracja Portofino na plaży z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia hiszpańska i międzynarodowa, restauracje á la carte - Il Palazo, kuchnia śródziemnomorska i zdrowa żywność, La Dona - kuchnia teksańska i meksykańska, wina lokalne i międzynarodowe, dostępne menu dla dzieci, wymagana wcześniejsza rezerwacja, bar w lobby, bar przy basenie; sklep, kiosk, pamiątki, bankomat, kantor, sala telewizyjna, parking; centrum konferencyjne dla 500 osób, taras, duży ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą: punkt internetowy, room-service (12H), lekarz na wezwanie, czytelnia, pralnia, wypożyczalnia rowerów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    superior:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 35 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, wentylator sufitowy, łazienka (wanna z hydromasażem, wc; suszarka), telewizja satelitarna (LCD), telefon, lodówka, sejf, zestaw do kawy/herbaty, żelazko i deska do prasowania, kapcie i szlafroki, bezpłatny internet bezprzewodowy; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na basen, ogród lub rezerwat Las Salinas; widok na morze za dopłatą;

    junior suite:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 50 m², salon z miejscami do spania i oddzielona drzwiami sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; pokój junior suite za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 1700 m², gł. 1,2-2 m, wydzielona część dla dzieci, basen, owalny kształt, słodka woda, ok. 600 m², gł. 1,2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 40 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, łóżka balijskie; 3 korty tenisowe z oświetleniem (płatne) i wypożyczalnią sprzętu (płatne), kort do paddle'a, boisko wielofunkcyjne, boisko do piłki ręcznej, tor do biegania (300 m), tenis stołowy, petanka; pokój i plac zabaw dla dzieci, minikluby: Lisy Miniclub - 4-12 lat, gry i zabawy, Black & White Junior Club - od 9 lat, minidisco, playstation; animacje dla dorosłych; za opłatą: salon gier; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży: nurkowanie, windsurfing, narty wodne, katamaran; 12-dołkowe pole golfowe (ok. 8 km od hotelu), jazda konno (ok. 20 km od hotelu).

    SPA:

    centrum spa (wejście do strefy termalnej - ok. 20 EUR/os., wstęp powyżej 18 lat): bezpłatnie: siłownia; płatne: 2 baseny: otwarty i kryty do zabiegów, podgrzewane, woda mieszana, gł. 1,2 m, łóżka wodne, hydromasaże, jacuzzi, sauna, fryzjer, masaże, zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało

    PREMIUM ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.30) i kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji La Sal, późne śniadanie (10.30-11.30) w formie bufetu w restauracji Portofino i w barze w lobby; obiad (13.00-15.00) w formie bufetu w restauracji La Sal i Portofino; podwieczorek serwowany w lobby barze (16.00-18.00); przekąski serwowane w restauracji Portofino i barze przy basenie (10.00-16.00); napoje bezalkoholowe, lokalne i międzynarodowe napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek premium all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/971396784, www.palladiumhotelgroup.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Orka

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    HISZPANIA/IBIZA

    Położenie

    bezpośrednio przy piaszczystej plaży Playa d'en Bossa w pobliżu rezerwatu przyrody, w odległości 6 km od centrum miasta Ibiza i 5 km od lotniska.

    Miejscowa kategoria

    5*****

    Wyposażenie hotelu

    Hotel należy do popularnej ekskluzywnej hiszpańskiej sieci hotelowej Grand Palladium, składa się z czterech dwupiętrowych oraz jednego trzypiętrowego budynku, na terenie hotelu znajdują się dwa baseny, taras słoneczny z leżakami i parasolami, restauracja główna, 3 restauracje a la carte (kuchnia meksykańka, włoska), pool/snack/beach bar, sklepik.

    Zakwaterowanie

    411 pokoi

    Pokoje standard

    komfortowe i nowoczesne wyposażone z łązienkę, pruysznic, wannę z hydromasażem, suszarkę, telefon, wifi, zestaw do parzenia kawy i herbaty, małą lodówkę, sejf, klimatyzację, balkon z widokiem na basen/ogród. Za dodatkową opłatą zakwaterowanie w pokoju z częściowym widokiem na morze.

    Pokoje superior

    dodatkowo taras oraz sofa,

    Sport

    2 korty tenisowe, siłownia, wstęp do "Fiesta Sport Center", dodatkowo płatne; sporty wodne na plaży (firma lokalna),

    Spa/Wellness

    zabiegi w Spa dodatkowo płatne,

    Dla Nowożeńców

    zniżka na zakwaterowanie 10%, kosz owoców w pokoju po przyjeździe, upgrade do pokoju o wyższej kategorii w zależności od dostępności. Akt ślubu nie może być starszy niż 6 miesięcy.

    Dla dzieci

    minklub "Lisy" 4-12 lat, 2 brodziki, plac zabaw dla dzieci, splash park,

    Wyżywienie - All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu, kolacje z show cooking, kilka razy w tygodniu kolacje tematyczne, przekąski 13-16 w restauracji na plaży, 16-18 kafa, herbata w lobby, od 10-24 wybrane napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe.

    Cena dla 3os. dorosłej lub dziecka

    prosimy o kontakt z biurem w celu kalkulacji.

    Cena obejmuje

    - przelot czarterem, - zakwaterowanie w Hotelu, - transfer na trasie lotnisko-hotel-lotnisko, - wyżywienie / all inclusive, - opłaty lotniskowe i wszystkie podatki, - opiekę rezydenta anglojęzycznego i niemieckojęzycznego, - obowiązkowego ubezpieczenia KL, NW, bagaż, 12,- pln / dzień / osoba (Axa Polska),

    Cena nie obejmuje

    - wydatków osobistych, - napiwków, - wycieczek fakultatywnych,

    Uwaga

    Oferta wymaga potwierdzenia przez organizatora !


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
    Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

    Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

    Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Ibiza, Hiszpania

    Opis hotelu

    Ten ośrodek wypoczynkowy został wzniesiony w 1992 roku. Atmosfera każdego z naszych 420 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. W obrębie kompleksu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie). Odczyty, prezentacje oraz zjazdy mogą odbyć się w jednym z pomieszczeń konferencyjnych.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, wentylator i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Niewątpliwym atutem poszczególnych kwater jest boczny widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko typu king size bądź sofę. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, radio, odtwarzacz CD, odtwarzacz DVD i Wi-Fi (bezpłatnie). W naszej ofercie znajdziecie Państwo również usługę sprzątania końcowego. W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Dostępne są również pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki dysponują prysznicem, wanną i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i szlafroki. Kompleks oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, strzelanie z łuku i jazda konna, czy też za dodatkową opłatą rower / rower górski urozmaicą Państwa pobyt w ośrodku wypoczynkowym. Windsurfing, kanadyjki, rejsy katamaranem i aqua fitness zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Obiekt dysponuje bogatą ofertą Wellness, do której należą m.in. sauna, łaźnia parowa, salon piękności i solarium. Za dodatkową opłatą do dyspozycji gości jest spa i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, dyskoteka, miniklub, minidisco i kasyno.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W kompleksie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Grand Palladium Palace
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Ibiza)
    San Antonio na Ibizie
    Portinatx na północy Ibizy
    Cala Salada, Ibiza, Hiszpania
    Cala Llonga na Ibizie
    Stolica Ibizy, miasto Eivissa - Hiszpania
    Playa d'en Bossa - Ibiza
    Formentera - Hiszpania, Baleary
    Kurort Santa Eulalia - Ibiza

    Opinie o Hotelu Grand Palladium Palace

    Grand Palladium Palace - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
    Pokoj dwuosobowy Komfort Plus lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
    Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
    Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
    Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard lazienka prysznic WC klimatyzacja taras
    Pokoj dwuosobowy Komfort Plus lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard lazienka prysznic WC klimatyzacja taras
    Pokoj wariant ekonomiczny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard lazienka prysznic WC klimatyzacja taras
    Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard lazienka prysznic WC klimatyzacja taras
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
    Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob typ superior/wysoki standard lazienka prysznic WC klimatyzacja taras
    Pokoj dwuosobowy Komfort Plus lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj wariant ekonomiczny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob typ superior/wysoki standard lazienka prysznic WC klimatyzacja taras
    Master-Suite lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Master-Suite lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Master-Suite lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Doppelzimmer,Economy
    Doppelzimmer,Balkon
    Doppelzimmer,Balkon
    Doppelz,Balkon,seitl. MB
    Doppelz,Superior,Terrasse
    DZ,Sup,B,Du,WC,Ts
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Einzelzimmer,Balkon
    Junior suita
    Juniorsuite,Balkon
    Suita

    Grand Palladium Palace - Możliwości wyżywienia:


    Grand Palladium Palace - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Grand Palladium Palace? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00