cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
1 / 24
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
20.03 - 21.03
już od 529 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.06 - 25.06
już od 205 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu HD Parque Cristobal
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel HD Parque Cristobal
star 4

Hiszpania: Gran Canaria
Ocena hotelu HD Parque Cristobal:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu HD Parque Cristobal:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 marca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 czerwca 2019

Hotel HD Parque Cristobal w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 500 km od centrum Playa de Ingles
  • ok. 150 m od przystanku autobusowego
  • ok. 2 km od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • ogród
  • taras
  • basen zewnętrzny (podgrzewany)
  • aquapark

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)
  • kafejka internetowa (płatna)
  • leżaki i parasole (przy basenie, w cenie)
  • ręczniki (za kaucją)

Dodatkowe udogodnienia

  • parking

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

233

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

kategoriatui

3,5 słoneczka (subiektywna ocena TUI wydana w oparciu o wewnętrzne kryteria i zasady oceniania obiektów, może się ona różnić od kategorii lokalnej)

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • aqua aerobik
  • nordic walking
  • siatkówka
  • piłka nożna
  • jacuzzi
Płatne
  • rowery
  • zaplecze spa
  • masaże
  • kort tenisowy

rozrywka

  • zajęcia sportowe kilka razy w tygodniu
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-5 os.
  • ok. 57 m2
  • pokój dzienny
  • 2 sypialnie
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • aneks kuchenny
  • lodówka
  • kuchenka gazowa/elektryczna
  • mikrofalówka
  • ekspres do kawy
  • czajnik
  • TV sat.
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • taras
Bungalow BUX1
  • 1-4 os.
  • ok. 45 m2
  • sypialnia
  • wentylator sufitowy
  • pokój dzienny
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • aneks kuchenny
  • lodówka
  • kuchenka gazowa/elektryczna
  • mikrofalówka
  • ekspres do kawy
  • czajnik
  • TV sat.
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • taras
Bungalow BUX2
  • 2-5 os.
  • 2 sypialnie
  • wentylator sufitowy
  • pokój dzienny
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • aneks kuchenny
  • lodówka
  • kuchenka gazowa/elektryczna
  • mikrofalówka
  • ekspres do kawy
  • czajnik
  • TV sat.
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • taras
Bungalow BUX3
  • 2-3 os.
  • ok. 43 m2
  • sypialnia
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • pokój dzienny
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • aneks kuchenny
  • lodówka
  • kuchenka gazowa/elektryczna
  • mikrofalówka
  • ekspres do kawy
  • czajnik
  • TV sat.
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:30 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:15 - 11:45, w cenie
  • obiad: 13:00 - 15:00, w formie bufetu
  • kolacja: 18:00 - 21:00, w formie bufetu, a la carte
  • przekąski: 12:00 - 16:00
  • ciasto: 15:30 - 17:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 23:00, wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00
  • kawa/herbata po południu
Dwa posiłki
  • śniadanie: 07:30 - 10:00, w formie bufetu
  • kolacja: 18:00 - 21:00, w formie bufetu, a la carte
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja: bufet dla dzieci, bufet, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja: a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, wliczona w all inclusive, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar w lobby: za opłatą, wliczony w all inclusive
  • bar przy zewnętrznym basenie: za opłatą, wliczony w all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Gran Canaria

    Opis oferty:

    Idealny hotel dla rodzin z dziećmi i osób lubiących aktywny wypoczynek. W dużym, palmowym ogrodzie czekają na Gości dwa baseny: wypoczynkowy i animacyjny, który został wyposażony w zjeżdżalnię i miniaquapark. Wokół basenów są bungalowy z wygodnymi, przestronnymi pokojami. Warto zwrócić uwagę na specjalnie zaprojektowany tzw. kids suite (pokój dla dzieci) wyposażony w system audio, play station, itp. Miłośników słodkiego życia zachwyci wszechstronna oferta all inclusive oraz bogate menu kuchni międzynarodowej i włoskiej. Animatorzy zapraszają chętnych na lekcje gotowania i języka hiszpańskiego. Zaś do sauny i na masaże zaprasza centrum wellness i odnowy biologicznej "Art&Beauty". Na zwolenników opalania i sportów wodnych czeka piękna, piaszczysta plaża, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga.

    POŁOŻENIE:

    w turystycznej miejscowości PLAYA DEL INGLES, w dzielnicy hotelowej, w samym centrum, sklepy tuż przy hotelu, centra handlowe Yumbo: ok. 900 m, Kasbah: ok. 1,2 km, ok. 2 km od 18-dołkowego pola golfowego, ok. 3 km od rezerwatu przyrody Dunas de Maspalomas, ok. 6 km od aqualandu, ok. 14 km od Palmitos Park; ok. 32 km od portu lotniczego w Las Palmas.

    PLAŻA:

    Maspalomas, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 3 km od hotelu, dojście ścieżką, kilka razy dziennie bezpłatny hotelowy bus na plażę Maspalomas, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet/dzień), materace; strefa dla nudystów, rezerwat przyrody Dunas de Maspalomas.

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1978 r., całkowicie odnowiony w 2006 r., 233 pokoje, wioska turystyczna na rozległym terenie: budynek główny z parterowymi bungalowami, 1 piętro, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, dostępne foteliki i menu dla dzieci, show cooking, restauracja á la carte - kuchnia włoska, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary: przy basenie i w lobby; kantor, parking, przechowalnia bagażu; taras z widokiem na basen, duży ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych; za opłatą: opiekunka do dziecka, lekarz na wezwanie, wypożyczalnia samochodów i rowerów górskich, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    bungalow z 1 sypialnią:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 45 m², łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), pokój dzienny z miejscami do spania połączony drzwiami z sypialnią, aneks kuchenny (pełne wyposażenie, lodówka, mikrofala, toster), telewizor (LCD 32 cale), telewizja satelitarna, zestaw do kawy i herbaty; za opłatą: internet bezprzewodowy, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; taras (stolik i krzesełka);

    bungalow z 2 sypialniami:

    dla maks. 5 os., ok. 57 m², wyposażenie jak w bungalowie z 1 sypialnią, dodatkowa sypialnia;

    kids suite:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), klimatyzowany, wyposażenie jak w bungalowie z dwoma sypialniami, dodatkowo: blender w kuchni, podgrzewacze do wody, wysokie krzesła dla dzieci, baby phone, system audio, play station i wiele gadżetów dla małych dzieci;

    premier bungalow:

    2-os., (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 57 m², klimatyzowany, wyposażenie jak w bungalowie, szlafrok, kapcie, ręcznik plażowy; bungalow z 2 sypialniami, pokój kids suite i premier bungalow na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen wypoczynkowy, słodka woda, ok. 250 m², gł. 1,1-1,9 m, hydromasaż, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 25 m², gł. 0,5 m, basen animacyjny, słodka woda, ok. 150 m², gł. 1,1-1,9 m, zjeżdżalnia, miniaquapark dla dzieci, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki (kaucja + 1 EUR/wymiana); 2 korty tenisowe (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu płatne), tenis stołowy, fitness, siatkówka plażowa, boisko wielofunkcyjne (koszykówka, piłka nożna, siatkówka), boccia, lekcja nurkowania w basenie; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco, animacje dla dzieci i dorosłych, muzyka na żywo, pokazy i występy artystyczne, lekcje gotowania i języka hiszpańskiego; za opłatą: bilard, sporty wodne na plaży; centrum wellness Art&Beauty: za opłatą: sauna, masaże na twarz i ciało.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.15-11.45), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; podwieczorek w barze przy basenie (15.30-17.00), herbata, ciasto, desery; gorące przekąski (15.15-16.15) w barze przy basenie; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928774116,, www.hdhotels.com

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 latWi-Fibus na plażę


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3*+ Hiszpania/Gran Canaria

    Położenie

    - Playa del Ingles - w pobliżu sklepy, restauracje i bary - ok. 2 km od pola golfowego - ok. 3 km od plaży (bezpłatny bus w wyznaczonych godzinach) - ok. 32 km od lotniska

    Plaża

    - piaszczysta - leżaki i parasole płatne dodatkowe

    Pokoje

    - przestronne, ok. 45m2, - pokój dzienny oraz sypialnia - aneks kuchenny - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - wentylator lub klimatyzacja - TV-SAT - Internet w pokoju z opłatą - sejf (płatny) - bungalow 2 bedrooms (ok 57m2) posiada dodatkową sypialnię - Bungalow Premier - 2 sypialnie oraz dodatkowe wyposażenie (ręczniki plażowe, kapcie, szlafrok)

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 2 baseny (podgrzewane w sezonie zimowym) - leżaki i parasole przy basenie bezpłatne, ręczniki za kaucją - animacje, pokój gier - kort tenisowy (wypożyczenie sprzętu za opłatą) - tenis stołowy, kącik fitness, siatkówka plażowa Płatne - sauna, masaże i zabiegi - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - 2 brodziki, plac zabaw, miniaquapark, zjeżdżalnia - mini klub, dyskoteka dla najmłodszych

    Wyżywienie

    Half Board (HB) - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje płatne dodatkowo All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje serwowane w formie bufetu. Pomiędzy posiłkami przekąski. Wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna, restauracja a'la carte - bar przy basenie

    Dodatkowe informacje

    - całkowicie odnowiony w 2006 r. - 233 pokoje w bungalowach oraz w budynku głównym - bezprzewodowy Internet w lobby

    Bagaż

    Warszawa Modlin, Kraków; Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 384 zł/osobę - 20 kg - 480 zł/osobę  Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Gran Canaria, Hiszpania

    Opis hotelu

    Kompleks domków bungalowych wzniesiony został w roku 1978. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. W obrębie kompleksu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi i pralnia. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator, pomieszczenie mieszkalne, kuchnię i łazienkę. Chwile odprężenia zapewni Państwu taras będący dopełnieniem wyposażenia większości pokoi. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się sejf. Aneks kuchenny dla osób samodzielnie się stołujących jest optymalnie wyposażony w lodówkę, kuchenkę gazową, kuchenkę mikrofalową i ekspres do kawy / herbaty. Optymalny komfort pobytu zapewniają internet, telefon, telewizor, konsola video i Wi-Fi (odpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie kompleksu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w kompleksie domków bungalowych. Należą do nich m.in. boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, golf i nordic walking, jak również za dodatkową opłatą rower / rower górski, tenis ziemny, koszykówka i strzelanie z łuku. Oferujemy Państwu możliwość uprawiania różnorodnych sportów wodnych, w tym przejażdżek na bananie wodnym i aqua fitnessu. Nurkowanie za dodatkową opłatą. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu studio fitness, tenisa stołowego, jogę, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard i darta. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, ayurvedę i solarium, jak również za dodatkową opłatą saunę, salon piękności i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, dyskoteka, miniklub i minidisco.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W kompleksie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2018


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu HD Parque Cristobal
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Gran Canaria)
    Stolica Gran Canarii czyli miasto Las Palmas z popularną dzielnicą zakupową Vegueta
    Lubiany przez turystów park kaktusów na Gran Canarii
    Popularny kurort na Gran Canarii z piękną, długą plażą czyli Playa del Ingles
    Playa Taurito blisko Puerto Rico na Gran Canarii
    Najpopularniejsze w Europie wydmy Maspalomas
    Popularna na Gran Canarii Kaldera Pinos de Galdar
    Jedno z najpiękniejszych, klimatycznych miasteczek na Gran Canarii - Teror
    Przepiękne miasteczko na Gran Canarii z licznymi kanałami wodnymi, mostami, białą zabudową i restauracjami czyli Puerto de Mogan
    Popularna plaża Amadores na Gran Canarii
    Słynna latarnia morska w miejscowości Maspalomas na Gran Canarii
    Nowoczesna dzielnica z luksusowymi hotelami czyli Meloneras na Gran Canarii
    Gran Canaria to idealne miejsce na uprawianie sportów wodnych

    Opinie o Hotelu HD Parque Cristobal

    4.7
    zdecydowanie polecam

    Hotel Parque Cristobal wybraliśmy ze względu na położenie i atrakcje dla dzieciaków. Wybór w 100% trafny :) maluchy miały masę atrakcji i zabawy! Hotel w samej miejscowości Playa Del Ingles - dookoła sklepy, knajpy, co kto lubi. Trochę daleko do plaży Maspalomas - około 3 km, ale jest busik hotelowy - nie było najmniejszych problemów. Polecam!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Bardzo fajny, rozległy kompleks, dla rodzin z dziećmi w sam raz. Dużo atrakcji, animacji, baseny super. Wifi za darmo, więc można było cały czas w łączności ze światem pozostać. Pokoje w HD Parque Cristobal bardzo przestronne czyste i zadbane. Okolica bardzo fajna, można zwiedzić całą Gran Canarię jeżeli się wypożyczy samochód lub wykupi dobrą wycieczkę. I my, i dzieciaki wróciliśmy bardzo zadowoleni.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4

    HD Parque Cristobal - możliwości zakwaterowania:

    bungalow [standard] 2 bedrooms standard
    bungalow [standard] premium
    bungalow [standard] specialpackage 2 bedrooms standard
    bungalow [standard] standard
    Bungalow-typ standard WC
    Bungalow z 1 sypialnia lazienka WC klimatyzacja taras
    Bungalow-typ standard WC taras Internet Z aneksem kuchennym Safe Telewizor Telefon
    lazienka WC klimatyzacja taras
    lazienka WC klimatyzacja taras
    lazienka WC taras
    Bungalow-typ standard WC taras Internet Safe Telewizor Telefon
    Bungalow z 1 sypialnia lazienka WC klimatyzacja taras
    Bungalow z 1 sypialnia lazienka WC klimatyzacja taras
    Bungalow-typ standard WC taras Internet Z aneksem kuchennym Safe Telewizor Telefon
    lazienka WC klimatyzacja taras
    lazienka WC klimatyzacja taras
    lazienka WC taras
    Bungalow-typ standard WC taras Internet Safe Telewizor Telefon
    Bungalow-typ standard WC taras Internet Z aneksem kuchennym Safe Telewizor Telefon
    lazienka WC taras
    lazienka WC klimatyzacja taras
    lazienka WC taras
    Bungalow (1 osoba dorosła + dziecko)
    Bungalow
    Bungalow
    Bungalow
    Bungalow
    Einzelzimmer,Terrasse
    Pokój rodzinny
    Bungalow,Terrasse,1 SZ
    Bungalow,Terrasse,Premier
    Bungalow,Terrasse,Kids Su
    Bungalow,Terrasse,2 Schla
    Bun,Ts,Premier,2 Schlafz.

    HD Parque Cristobal - Możliwości wyżywienia:


    HD Parque Cristobal - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel HD Parque Cristobal? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00