Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
  • Hotel HD Parque Cristobal, Gran Canaria
1 / 24
Udogodnienia hotelu HD Parque Cristobal
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel HD Parque Cristobal
star 4

Hiszpania: Gran Canaria
Ocena hotelu HD Parque Cristobal:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu HD Parque Cristobal:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 kwietnia 2019

Hotel HD Parque Cristobal w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Gran Canaria

Opis oferty:

Idealny hotel dla rodzin z dziećmi i osób lubiących aktywny wypoczynek. W dużym, palmowym ogrodzie czekają na Gości dwa baseny: wypoczynkowy i animacyjny, który został wyposażony w zjeżdżalnię i miniaquapark. Wokół basenów są bungalowy z wygodnymi, przestronnymi pokojami. Warto zwrócić uwagę na specjalnie zaprojektowany tzw. kids suite (pokój dla dzieci) wyposażony w system audio, play station, itp. Miłośników słodkiego życia zachwyci wszechstronna oferta all inclusive oraz bogate menu kuchni międzynarodowej i włoskiej. Animatorzy zapraszają chętnych na lekcje gotowania i języka hiszpańskiego. Zaś do sauny i na masaże zaprasza centrum wellness i odnowy biologicznej "Art&Beauty". Na zwolenników opalania i sportów wodnych czeka piękna, piaszczysta plaża, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga.

POŁOŻENIE:

w turystycznej miejscowości PLAYA DEL INGLES, w dzielnicy hotelowej, w samym centrum, sklepy tuż przy hotelu, centra handlowe Yumbo: ok. 900 m, Kasbah: ok. 1,2 km, ok. 2 km od 18-dołkowego pola golfowego, ok. 3 km od rezerwatu przyrody Dunas de Maspalomas, ok. 6 km od aqualandu, ok. 14 km od Palmitos Park; ok. 32 km od portu lotniczego w Las Palmas.

PLAŻA:

Maspalomas, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 3 km od hotelu, dojście ścieżką, kilka razy dziennie bezpłatny hotelowy bus na plażę Maspalomas, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet/dzień), materace; strefa dla nudystów, rezerwat przyrody Dunas de Maspalomas.

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1978 r., całkowicie odnowiony w 2006 r., 233 pokoje, wioska turystyczna na rozległym terenie: budynek główny z parterowymi bungalowami, 1 piętro, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, dostępne foteliki i menu dla dzieci, show cooking, restauracja á la carte - kuchnia włoska, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary: przy basenie i w lobby; kantor, parking, przechowalnia bagażu; taras z widokiem na basen, duży ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych; za opłatą: opiekunka do dziecka, lekarz na wezwanie, wypożyczalnia samochodów i rowerów górskich, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

bungalow z 1 sypialnią:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 45 m², łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), pokój dzienny z miejscami do spania połączony drzwiami z sypialnią, aneks kuchenny (pełne wyposażenie, lodówka, mikrofala, toster), telewizor (LCD 32 cale), telewizja satelitarna, zestaw do kawy i herbaty; za opłatą: internet bezprzewodowy, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; taras (stolik i krzesełka);

bungalow z 2 sypialniami:

dla maks. 5 os., ok. 57 m², wyposażenie jak w bungalowie z 1 sypialnią, dodatkowa sypialnia;

kids suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), klimatyzowany, wyposażenie jak w bungalowie z dwoma sypialniami, dodatkowo: blender w kuchni, podgrzewacze do wody, wysokie krzesła dla dzieci, baby phone, system audio, play station i wiele gadżetów dla małych dzieci;

premier bungalow:

2-os., (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 57 m², klimatyzowany, wyposażenie jak w bungalowie, szlafrok, kapcie, ręcznik plażowy; bungalow z 2 sypialniami, pokój kids suite i premier bungalow na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen wypoczynkowy, słodka woda, ok. 250 m², gł. 1,1-1,9 m, hydromasaż, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 25 m², gł. 0,5 m, basen animacyjny, słodka woda, ok. 150 m², gł. 1,1-1,9 m, zjeżdżalnia, miniaquapark dla dzieci, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki (kaucja + 1 EUR/wymiana); 2 korty tenisowe (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu płatne), tenis stołowy, fitness, siatkówka plażowa, boisko wielofunkcyjne (koszykówka, piłka nożna, siatkówka), boccia, lekcja nurkowania w basenie; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco, animacje dla dzieci i dorosłych, muzyka na żywo, pokazy i występy artystyczne, lekcje gotowania i języka hiszpańskiego; za opłatą: bilard, sporty wodne na plaży; centrum wellness Art&Beauty: za opłatą: sauna, masaże na twarz i ciało.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.15-11.45), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; podwieczorek w barze przy basenie (15.30-17.00), herbata, ciasto, desery; gorące przekąski (15.15-16.15) w barze przy basenie; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/928774116,, www.hdhotels.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 latWi-Fibus na plażę


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3*+ Hiszpania/Gran Canaria

Położenie

- Playa del Ingles - w pobliżu sklepy, restauracje i bary - ok. 2 km od pola golfowego - ok. 3 km od plaży (bezpłatny bus w wyznaczonych godzinach) - ok. 32 km od lotniska

Plaża

- piaszczysta - leżaki i parasole płatne dodatkowe

Pokoje

- przestronne, ok. 45m2, - pokój dzienny oraz sypialnia - aneks kuchenny - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - wentylator lub klimatyzacja - TV-SAT - Internet w pokoju z opłatą - sejf (płatny) - bungalow 2 bedrooms (ok 57m2) posiada dodatkową sypialnię - Bungalow Premier - 2 sypialnie oraz dodatkowe wyposażenie (ręczniki plażowe, kapcie, szlafrok)

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny (podgrzewane w sezonie zimowym) - leżaki i parasole przy basenie bezpłatne, ręczniki za kaucją - animacje, pokój gier - kort tenisowy (wypożyczenie sprzętu za opłatą) - tenis stołowy, kącik fitness, siatkówka plażowa Płatne - sauna, masaże i zabiegi - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- 2 brodziki, plac zabaw, miniaquapark, zjeżdżalnia - mini klub, dyskoteka dla najmłodszych

Wyżywienie

Half Board (HB) - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje płatne dodatkowo All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje serwowane w formie bufetu. Pomiędzy posiłkami przekąski. Wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna, restauracja a'la carte - bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- całkowicie odnowiony w 2006 r. - 233 pokoje w bungalowach oraz w budynku głównym - bezprzewodowy Internet w lobby

Bagaż

Warszawa Modlin, Kraków; Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 384 zł/osobę - 20 kg - 480 zł/osobę  Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Gran Canaria, Hiszpania

Opis hotelu

Kompleks domków bungalowych wzniesiony został w roku 1978. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. W obrębie kompleksu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi i pralnia. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator, pomieszczenie mieszkalne, kuchnię i łazienkę. Chwile odprężenia zapewni Państwu taras będący dopełnieniem wyposażenia większości pokoi. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się sejf. Aneks kuchenny dla osób samodzielnie się stołujących jest optymalnie wyposażony w lodówkę, kuchenkę gazową, kuchenkę mikrofalową i ekspres do kawy / herbaty. Optymalny komfort pobytu zapewniają internet, telefon, telewizor, konsola video i Wi-Fi (odpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Na terenie kompleksu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w kompleksie domków bungalowych. Należą do nich m.in. boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, golf i nordic walking, jak również za dodatkową opłatą rower / rower górski, tenis ziemny, koszykówka i strzelanie z łuku. Oferujemy Państwu możliwość uprawiania różnorodnych sportów wodnych, w tym przejażdżek na bananie wodnym i aqua fitnessu. Nurkowanie za dodatkową opłatą. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu studio fitness, tenisa stołowego, jogę, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard i darta. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, ayurvedę i solarium, jak również za dodatkową opłatą saunę, salon piękności i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, dyskoteka, miniklub i minidisco.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W kompleksie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2018


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

GRAN CANARIA/WYSPY KANARYJSKIE

Wyposażenie

• recepcja • ogród • taras • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • kafejka internetowa (płatna) • parking

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

233

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

• miniklub dla dzieci (4-12 lat) • animacje dla dzieci i nastolatków • basen dla dzieci (podgrzewany) • zjeżdżalnie w aquaparku • plac zabaw • minidyskoteka • menu dla dzieci • łóżeczko dziecięce (w cenie) • wysokie krzesełka • opieka nad dzieckiem (płatna) • podgrzewacz do butelek i elektroniczna niania (na zapytanie, płatne)

 

Sport i wellness

W cenie • siłownia • aqua aerobik • nordic walking • siatkówka • piłka nożna

Płatne • rowery • zaplecze spa • masaże • kort tenisowy

Rozrywka

• zajęcia sportowe kilka razy w tygodniu

• międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-5 os. • pokój dzienny • 2 sypialnie • klimatyzacja (centralnie sterowana) • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • aneks kuchenny • lodówka • kuchenka gazowa/elektryczna • mikrofalówka • ekspres do kawy • czajnik • TV sat. • sejf (płatny) • Wi-Fi (płatne) • taras

Bungalow BUX1

• 1-4 os. • sypialnia • wentylator sufitowy • pokój dzienny • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • aneks kuchenny • lodówka • kuchenka gazowa/elektryczna • mikrofalówka • ekspres do kawy • czajnik • TV sat. • sejf (płatny) • Wi-Fi (płatne) • taras

Bungalow BUX2

• 2-5 os. • 2 sypialnie • wentylator sufitowy • pokój dzienny • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • aneks kuchenny • lodówka • kuchenka gazowa/elektryczna • mikrofalówka • ekspres do kawy • czajnik • TV sat. • sejf (płatny) • Wi-Fi (płatne) • taras

Bungalow BUX3

• 2-3 os. • sypialnia • klimatyzacja (centralnie sterowana) • szlafroki • kapcie • pokój dzienny • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • aneks kuchenny • lodówka • kuchenka gazowa/elektryczna • mikrofalówka • ekspres do kawy • czajnik • TV sat. • sejf (płatny) • Wi-Fi (płatne) • taras

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: 07:30 - 10:00, w formie bufetu
• późne śniadanie: 10:15 - 11:45, w cenie
• obiad: 13:00 - 15:00, w formie bufetu
• kolacja: 18:00 - 21:00, w formie bufetu, a la carte
• przekąski: 12:00 - 16:00, w cenie, wliczone w all inclusive
• ciasto: 15:30 - 17:00, w cenie, wliczone w all inclusive
• wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 23:00, wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00

Dwa posiłki • śniadanie: 07:30 - 10:00, w formie bufetu
• kolacja: 18:00 - 21:00, w formie bufetu, a la carte

Restauracje i bary • restauracje: 2
• główna restauracja: bufet dla dzieci, bufet, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja: a la carte, wymagana rezerwacja, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

• bary i inne: 2
• bar w lobby
• bar przy zewnętrznym basenie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu HD Parque Cristobal
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Gran Canaria)
Stolica Gran Canarii czyli miasto Las Palmas z popularną dzielnicą zakupową Vegueta
Lubiany przez turystów park kaktusów na Gran Canarii
Popularny kurort na Gran Canarii z piękną, długą plażą czyli Playa del Ingles
Playa Taurito blisko Puerto Rico na Gran Canarii
Najpopularniejsze w Europie wydmy Maspalomas
Popularna na Gran Canarii Kaldera Pinos de Galdar
Jedno z najpiękniejszych, klimatycznych miasteczek na Gran Canarii - Teror
Przepiękne miasteczko na Gran Canarii z licznymi kanałami wodnymi, mostami, białą zabudową i restauracjami czyli Puerto de Mogan
Popularna plaża Amadores na Gran Canarii
Słynna latarnia morska w miejscowości Maspalomas na Gran Canarii
Nowoczesna dzielnica z luksusowymi hotelami czyli Meloneras na Gran Canarii
Gran Canaria to idealne miejsce na uprawianie sportów wodnych

Opinie o Hotelu HD Parque Cristobal

Hotel Parque Cristobal wybraliśmy ze względu na położenie i atrakcje dla dzieciaków. Wybór w 100% trafny :) maluchy miały masę atrakcji i zabawy! Hotel w samej miejscowości Playa Del Ingles - dookoła sklepy, knajpy, co kto lubi. Trochę daleko do plaży Maspalomas - około 3 km, ale jest busik hotelowy - nie było najmniejszych problemów. Polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Bardzo fajny, rozległy kompleks, dla rodzin z dziećmi w sam raz. Dużo atrakcji, animacji, baseny super. Wifi za darmo, więc można było cały czas w łączności ze światem pozostać. Pokoje w HD Parque Cristobal bardzo przestronne czyste i zadbane. Okolica bardzo fajna, można zwiedzić całą Gran Canarię jeżeli się wypożyczy samochód lub wykupi dobrą wycieczkę. I my, i dzieciaki wróciliśmy bardzo zadowoleni.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

HD Parque Cristobal - możliwości zakwaterowania:

Bungalow
Bungalow
Suite z 2 sypialniami
Bungalow z 1 sypialnia lazienka WC taras
lazienka WC taras
lazienka WC klimatyzacja taras
lazienka WC klimatyzacja taras
lazienka WC taras
Bungalow z 1 syp
Bungalow z 1 syp
Bungalow z 1 sypialnia lazienka WC taras
lazienka WC taras
lazienka WC klimatyzacja taras
lazienka WC klimatyzacja taras
lazienka WC taras
lazienka WC taras
lazienka WC taras
lazienka WC taras
lazienka WC taras
Bungalow
Bungalow
Einzelzimmer,Terrasse
Pokój rodzinny
Bungalow,Terrasse,1 SZ
Bungalow,Terrasse,Premier
Bungalow,Terrasse,Kids Su
Bungalow,Terrasse,2 Schla
Bungalow,Terrasse,1 Schla
Bungalow,Terrasse,2 Schla
Bungalow,Terrasse,Premier

HD Parque Cristobal - Możliwości wyżywienia:


HD Parque Cristobal - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel HD Parque Cristobal? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00