cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Green Field, Gran Canaria
  • Hotel Green Field, Gran Canaria
  • Hotel Green Field, Gran Canaria
  • Hotel Green Field, Gran Canaria
  • Hotel Green Field, Gran Canaria
  • Hotel Green Field, Gran Canaria
  • Hotel Green Field, Gran Canaria
  • Hotel Green Field, Gran Canaria
  • Hotel Green Field, Gran Canaria
  • Hotel Green Field, Gran Canaria
  • Hotel Green Field, Gran Canaria
  • Hotel Green Field, Gran Canaria
  • Hotel Green Field, Gran Canaria
  • Hotel Green Field, Gran Canaria
  • Hotel Green Field, Gran Canaria
  • Hotel Green Field, Gran Canaria
1 / 16
Ocena
hotelu:
3.6 / 5
Najbliższy termin
14.10 - 21.10
już od 3459 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.06 - 06.06
już od 1129 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Green Field
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Green Field
star 3

Hiszpania: Gran Canaria
Ocena hotelu Green Field:
3.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Green Field:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    3.5
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    i sport
    3.5
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 14 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 czerwca 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Green Field to hotel usytuowany w tętniącej życiem miejscowości Playa de Ingles ze sklepami, dyskotekami i barami, blisko pięknej, piaszczystej plaży, ciągnącej się aż do słynnych wydm Maspalomas. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także osobom pragnącym odkrywać uroki przepięknej Gran Canarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w kurorcie Playa de Ingles, blisko piaszczystej plaży
  • zadbane pokoje
  • smaczne wyżywienie

Hotel Green Field w ofercie Biura podróży:

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Green Field to hotel usytuowany w tętniącej życiem miejscowości Playa de Ingles ze sklepami, dyskotekami i barami, blisko pięknej, piaszczystej plaży, ciągnącej się aż do słynnych wydm Maspalomas. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także osobom pragnącym odkrywać uroki przepięknej Gran Canarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w kurorcie Playa de Ingles, blisko piaszczystej plaży
  • zadbane pokoje
  • smaczne wyżywienie

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Wyspy Kanaryjskie / Gran Canaria

Opis oferty:

Położony tuż przy plaży wyróżnionej Błękitną Flagą i blisko tętniącego życiem, oferującego mnóstwo atrakcji centrum Playa del Ingles. Odnowiony w 2017 r. oferuje Gościom przestronne studia w jasnych barwach, które zapewnią komfortowy wypoczynek po dniu pełnym rozrywek. Idealny wybór na wspaniały, kanaryjski relaks.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej, ok. 400 m od centrum miejscowości PLAYA DEL INGLES, ok. 300 m od hotelu centrum handlowe, sklepy, restauracje i bary, ok. 1 km od San Agustin, ok. 5 km od wydm Maspalomas; ok. 25 km od lotniska Las Palmas; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

PLAŻA:

Playa del Ingles, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 400 m od hotelu, dojście chodnikiem, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet/dzień).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1986 r., odnowiony w 2017 r., 324 pokoje, 2 budynki, 8 pięter, 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, 2 bary; za opłatą: internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

studio:

2-os., ok. 23 m², przestronny i nowoczesny, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, ok. 300 m², gł. 1,1-1,6 m, hydromasaż, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; bilard, tenis stołowy, minigolf, wieczorny program rozrywkowy; za opłatą: centrum fitness, sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

all inclusive (za dopłatą):

śniadanie (8.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-21.00); przekąski (15.00-17.00) w barze przy basenie; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.30-22.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/928774030, www.hotelgreenfield.es


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Green Field to hotel usytuowany w tętniącej życiem miejscowości Playa de Ingles ze sklepami, dyskotekami i barami, blisko pięknej, piaszczystej plaży, ciągnącej się aż do słynnych wydm Maspalomas. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także osobom pragnącym odkrywać uroki przepięknej Gran Canarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w kurorcie Playa de Ingles, blisko piaszczystej plaży
  • zadbane pokoje
  • smaczne wyżywienie

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Hiszpania/Gran Canaria

Informacje Ogólne

Witamy Green Field w Playa del Inglés. Plaża piaszczysta znajduje się w odległości jedynie 400 m od hotelu, a miasto San Fernando oddalone jest o 3 km. Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, recepcję i 2 windy. W 9-piętrowym hotelu personel mówi po hiszpańsku, niemiecku i angielsku. Hotel posiada basen. Goście mogą zrelaksować się przy drinku w barze przy basenie. W pobliżu hotelu znajdują się sklepy, postój taksówek, przystanek autobusowy i supermarket. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Aqualand (8 km), lotnisko LPA (30 km) i Palmitos Park (10 km).

Udogodnienia

Hotel oferuje sejfy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie w godz. 08:00 - 10:30 : bufet. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż

Warszawa Modlin, Kraków Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 240zł/osobę - 20 kg - 340zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Warszawa Chopin Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 20 kg - 190zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.

Rodzaje wyżywienia

BB - śniadania HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach wyznaczonych przez hotel.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Green Field to hotel usytuowany w tętniącej życiem miejscowości Playa de Ingles ze sklepami, dyskotekami i barami, blisko pięknej, piaszczystej plaży, ciągnącej się aż do słynnych wydm Maspalomas. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także osobom pragnącym odkrywać uroki przepięknej Gran Canarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w kurorcie Playa de Ingles, blisko piaszczystej plaży
  • zadbane pokoje
  • smaczne wyżywienie

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania/Gran Canaria

Opis

Hotel apartamentowy położony w odległości 5-minutowego spaceru od piaszczystej plaży oraz w bliskiej odległości od miejsc rozrywki. Obiekt posiada klimatyzowane apartamenty typu studio, wyposażone w część wypoczynkową, niewielki aneks kuchenny oraz balkon. Ponadto, oferuje duży, odkryty basen z tarasem do opalania i leżakami oraz siłownię. Idealna oferta dla miłośników plażowania, miejskich rozrywek oraz zwiedzania. 

Lokalizacja

w Playa del Ingles, ok. 400 m od plaży, ok. 30 km od lotniska, ok. 300 m od centrum handlowego, ok. 300 m od centrum rozrywki.

Wyposażenie

liczba pokoi: 324, restauracje: 1, recepcja 24h, taras słoneczny, bar przy basenie, kawiarnia, internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych, supermarket, pub irlandzki, sklep z pamiątkami, przechowalnia bagażu, fryzjer (płatny), brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

basen odkryty z wydzieloną częścią dla dzieci, leżaki i parasole bezpłatne.

Pokoje

klimatyzacja, WiFi (płatne), telefon, niewielki aneks kuchenny, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, taras/balkon Typ pokoju -

STUDIO: pokoje dla max. 2 osób. 

Plaża

publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście, przejście przez ulicę, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport na plaży

sporty wodne (płatne).

Sport i fitness

sauna, tenis stołowy, bilard (płatny), siłownia, jacuzzi, masaże (płatne).

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu, możliwość dopłaty do obiadokolacji, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie, lunch, kolacja; przekąski o wyznaczonych porach; napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole w ciągu dnia. 

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer shuttle bus lotnisko-hotel-lotnisko.

W cenie bagaż podręczny:

lot Ryanair (FR): 1 sztuka bagażu podręcznego  o wymiarach 40 x 20 x 25 cm; dopłata do drugiego bagażu podręcznego 55 cm x 40 cm x 20 cm 150zł/szt./2 strony;


W cenie bagaż podręczny i bagaż rejestrowany:

lot Enter Air (ENT): 1 szt. bagażu podręcznego 5 kg/os + 1 szt. bagażu rejestrowanego 20 kg/os

 

Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Dopłaty do bagażu głównego (opcjonalnie, za sztukę):

RYANAIR:

- bagaż rejestrowany 20kg 400zł/2 strony; 

- bagaż rejestrowany 10 kg max. 55 cm x 40 cm x 20 cm 200 zł/2 strony;

Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Obsługa przedstawiciela lokalnego agenta w języku polskim przez cały rok (kontakt telefoniczny, spotkanie informacyjne na życzenie).

 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Mapa Hotelu Green Field
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Gran Canaria)
Stolica Gran Canarii czyli miasto Las Palmas z popularną dzielnicą zakupową Vegueta
Lubiany przez turystów park kaktusów na Gran Canarii
Popularny kurort na Gran Canarii z piękną, długą plażą czyli Playa del Ingles
Playa Taurito blisko Puerto Rico na Gran Canarii
Najpopularniejsze w Europie wydmy Maspalomas
Popularna na Gran Canarii Kaldera Pinos de Galdar
Jedno z najpiękniejszych, klimatycznych miasteczek na Gran Canarii - Teror
Przepiękne miasteczko na Gran Canarii z licznymi kanałami wodnymi, mostami, białą zabudową i restauracjami czyli Puerto de Mogan
Popularna plaża Amadores na Gran Canarii
Słynna latarnia morska w miejscowości Maspalomas na Gran Canarii
Nowoczesna dzielnica z luksusowymi hotelami czyli Meloneras na Gran Canarii
Gran Canaria to idealne miejsce na uprawianie sportów wodnych
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Green Field

3.7
polecam

Hotel jest w porządku,. podstawowe trzy gwiazdki. Ładnie, czysto, przyzwoicie, tego oczekiwaliśmy od niedrogiego hotelu i Green Field to spełnił. Jedzenie słabe, ale mieliśmy same sniadania więc dużo nie ucierpieliśmy, poza tym w Playa del Ingles jest się gdzie wyżywić. Miła obsługa. Polecam jako bazę wypadową na pobliskie miejscowości i ogólnie na zwiedzanie Gran Canarii

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.7
3.4
może być

Wybraliśmy hotel Green Field ze względu na atrakcyjną cenę. Nie byliśmy nigdy wcześniej na Gran Canarii, a co roku lubimy wybierać nowe miejsca. Jesteśmy nastawieni na zwiedzanie - zawsze wolimy mniej zapłacić za hotel, a na miejscu wynająć auto i zwiedzać. Wykupiliśmy opcję tylko ze śniadaniami - były marnej jakości, dość monotonne. Hotel generalnie średni, raczej o podstawowym standardzie, choć nam to nie przeszkadzało. Za to w okolicy wiele barów i restauracji, w których można spróbować lokalnej kuchni - polecam :) Koniecznie warto wybrać się do Maspalomas i zobaczyć słynne wydmy. Jako baza wypadowa - hotel ok.

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.4
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Green Field:
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.4
  • Atrakcje
    i sport
    4.4
  • Obsługa
    5.1
HolidayCheck
Ocena Green Field:
4.5 / 6

Ogólnie jestem nie zadowolona z pobytu w tym hotel 2017-10-10
Szczegóły oceny hotelu Green Field:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

3.0
Świetny hotel, pyszne jedzonko 2011-08-23
Szczegóły oceny hotelu Green Field:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

5.2
Blisko do plaży 2016-07-17
Szczegóły oceny hotelu Green Field:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

blisko do plaży jedzenie różnorodne obsługa bardzo mila ale internet brak dostaje się karteczki z ha...
więcej

5.8
Bardzo miła obsługa 2016-08-09
Szczegóły oceny hotelu Green Field:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Wakacje 2017 2017-07-26
Szczegóły oceny hotelu Green Field:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
POLECAMY SUPER HOTEL I IMPREZOWA OKOLICA 2017-08-24
Szczegóły oceny hotelu Green Field:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

5.0

Green Field - możliwości zakwaterowania:

apartament standard
apartament standard balcony or terrace
studio singleuse standard
studio singleuse standard balcony or terrace
studio standard
studio standard balcony or terrace
studio superior
studio superior balcony or terrace
APPARTEMENT STANDARD
STUDIO 2 PERSONEN
STUDIO ZUR ALLEINNUTZUNG
STUDIO SUPERIOR

Green Field - Możliwości wyżywienia:


Green Field - miasta wylotu:


Green Field - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Green Field? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00