cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita), Costa Dorada
  • Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita), Costa Dorada
  • Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita), Costa Dorada
  • Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita), Costa Dorada
  • Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita), Costa Dorada
  • Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita), Costa Dorada
  • Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita), Costa Dorada
  • Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita), Costa Dorada
  • Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita), Costa Dorada
  • Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita), Costa Dorada
  • Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita), Costa Dorada
  • Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita), Costa Dorada
  • Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita), Costa Dorada
  • Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita), Costa Dorada
  • Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita), Costa Dorada
  • Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita), Costa Dorada
1 / 16
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
30.05 - 06.06
już od 2119 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
30.05 - 06.06
już od 2119 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita)
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita)
star 3

Hiszpania: Costa Dorada
Ocena hotelu 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 maja 2020

Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita) w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania / Costa Dorada

Opis oferty:

Plaże, plaże dookoła - położony blisko trzech pięknych plaż hotel to doskonała propozycja zarówno dla wielbicieli relaksu na leżaku, jak i aktywnych wakacji. W hotelu skromne, ale zadbane pokoje i mały basen z brodzikami dla dzieci. Dla najmłodszych jest tu również miniklub i codzienne animacje. Blisko stąd do tętniącego życiem centrum Salou, które kusi klimatycznymi restauracjami i piękną promenadą.

POŁOŻENIE:

ok. 200 m od centrum SALOU, ok. 100 m od sklepów, barów i restauracji, ok. 1 km od wodnego parku rozrywki PortAventura; ok. 100 km od portu lotniczego w Barcelonie; przystanek autobusowy ok. 30 m od hotelu.

PLAŻA:

Capellans, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 65 m od hotelu, dojście chodnikiem, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 5 EUR); Llevant, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 250 m od hotelu, dojście chodnikiem, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 5 EUR); na plaży sporty wodne, siatkówka plażowa; Platja Larga, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 900 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 5 EUR).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, skromny, zbudowany w 1982 r., co roku wykonywane bieżące prace remontowe, 199 pokoi, 1 budynek, 6 pięter, 2 windy, hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, bar Choza; kantor; centrum konferencyjne dla 70 osób, bar z widokiem na basen; bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych; za opłatą: punkt internetowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 20 m², skromny, klimatyzowany (w terminie: 15.06-15.09), łazienka (wanna, wc), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: lodówka, sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne: 6 EUR/dzień); balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen kaskadowy, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 100 m², gł. 1,5 m, jacuzzi, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 25 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne leżaki; tenis stołowy; miniklub (4-10 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: wieczorny show, pokaz flamenco, aqua aerobik; za opłatą: bilard; centrum wellness: basen kryty, słodka woda, ok. 25 m², gł. 1,2 m (wejście: ok. 6 EUR/os.), peeling, masaże, sauna.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (8.00-9.30), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.30-21.30) w­ formie bufetu; nielimitowane lokalne napoje bezalkoholowe i­ lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00).

KONTAKT:

0034/977385353, www.4rhotels.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania / Costa Dorada

Opis oferty:

Plaże, plaże dookoła - położony blisko trzech pięknych plaż hotel to doskonała propozycja zarówno dla wielbicieli relaksu na leżaku, jak i aktywnych wakacji. Wraz z hotelem 4R Salou Park Resort I tworzy siostrzany kompleks, z którego zaplecza gastronomicznego i rekreacyjno-sportowego mogą korzystać Goście. W hotelu skromne, ale zadbane pokoje. Dla najmłodszych jest tu również miniklub, mały basen z brodzikami i codzienne animacje. Blisko stąd do tętniącego życiem centrum Salou, które kusi klimatycznymi restauracjami i piękną promenadą.

POŁOŻENIE:

ok. 200 m od centrum SALOU, ok. 100 m od sklepów, barów i restauracji, ok. 1 km od wodnego parku rozrywki PortAventura; ok. 100 km od lotniska w Barcelonie; przystanek autobusowy ok. 30 m od hotelu.

PLAŻA:

Capellans, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 150 m od hotelu; Llevant, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 250 m od hotelu; na plaży sporty wodne, siatkówka plażowa; Platja Larga, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 900 m od hotelu, wszystkie plaże są wyróżnione certyfikatem Błękitna Flaga, dojście chodnikiem, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/dzień/komplet: 2 leżaki i parasol).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, skromny, zbudowany w 1982 r., sezonowo odnawiany, 199 pokoi, 1 budynek, 6 pięter, 2 windy, hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, bar Choza, możliwość korzystania z barów i restauracji na terenie hotelu 4R Salou Park Resort I; kantor; centrum konferencyjne dla 70 osób, bar z widokiem na basen; bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 20 m², skromny, klimatyzowany (w terminie: 15.06-15.09), łazienka (wanna, wc), telewizja satelitarna (LCD), telefon; za opłatą: lodówka (ok 3 EUR/dzień na zamówienie na miejscu), sejf (ok. 3 EUR/dzień, depozyt: ok. 20 EUR); łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne: ok. 6 EUR/dzień); pakiet powitalny dla nowożeńców (butelka wina lub cavy); balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen kaskadowy, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 100 m², gł. 1,5 m, jacuzzi, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 25 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne leżaki; tenis stołowy; miniklub (4-10 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: wieczorny show, pokaz flamenco, aqua aerobik; za opłatą: bilard; centrum wellness: basen kryty, słodka woda, ok. 25 m², gł. 1,2 m (wejście: ok. 6 EUR/os.), peeling, masaże, sauna; możliwość korzystania z oferty sportowo-rekreacyjnej na terenie hotelu 4R Salou Park Resort I

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.30-21.30) w­ formie bufetu; nielimitowane lokalne napoje bezalkoholowe i­ lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.30-23.30).

KONTAKT:

0034/977385353, www.4rhotels.com

GRATIS:

Wi-Fi pakiet dla nowożeńców


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

ok. 400 m od centrum SALOU, w pobliżu sklepy i restauracje, ok. 2 km od wodnego parku rozrywki Port Aventura; ok. 100 km od lotniska w Barcelonie; przystanek autobusowy ok. 30 m od hotelu (Cambrils, Barcelona i Tarragona), przystanek autobusu do parku rozrywki ok. 300 m od hotelu.

PLAŻA

Najbliższa plaża Platja Llarga, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 100 m od hotelu, dojście ulicą i zejście schodami; Plaża Platja de Llevant, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 600 m od hotelu, dojście chodnikiem; Plaża Capellans, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, dojście ulicą; wszystkie plaże są wyróżnione certyfikatem Błękitna Flaga, na plażach parasole i leżaki płatne.

HOTEL

Kategoria lokalna 3* zadbany, odnowiony w latach 2007-2010, 315 pokoi, 2 połączone budynki, 7 pięter. 

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

4 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, wieczory tematyczne, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar Cafeteria z tarasem; czytelnia, sala telewizyjna, kantor, przechowalnia bagażu, parking; taras, ogród, sejf w recepcji (za opłatą). 

INTERNET

bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych w hotelu; za opłatą punkty internetowe (ok. 1 EUR/10 min),

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

2 baseny (słodka woda), brodzik dla dzieci,  przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; animacje dla dorosłych i dzieci minidisco, zabawy, piłka nożna, łucznictwo, karaoke, pokazy tańca flamenco; za opłatą: minigolf, tenis stołowy, bilard (1 EUR/gra), sala gier.

DLA DZIECI

pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), 

ZAKWATEROWANIE

standardowy: 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 17 m, zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: lodówka (ok. 25 EUR/tydz.), sejf (ok. 19 EUR/tydz., kaucja: 10 EUR); łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 6 EUR/dzień); pakiet powitalny dla nowożeńców (butelka wina lub cavy, woda i owoce); balkon lub taras (stolik i krzesełka; suszarka).

WYŻYWIENIE

HB: śniadanie, kolacja. FB: śniadanie, obiad i kolacja. Napoje do obiadów i kolacji za opłatą. 

INFORMACJE DODATKOWE

akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

KONTAKT

C/ Vendrell, 1-3 43840 Salou (Tarragona) T. +34 977 380 909 F. +34 977 350 495http://www.4rhotels.com/en/

CENA

OFERTA Z PRZELOTEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, opiekę polskojęzycznego rezydenta (UWAGA!!! region Costa Doroda - oferta bez polskojęzycznego rezydenta - obsługa anglojęzyczna), wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. Wtym celu należy podczas procesu zakładnia rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub po prostu wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony. DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci (powyżej 16 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,25-2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,00-1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 0,50-1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w PRIMIE w cenie: Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm oraz pierwszeństwo wejścia na pokład. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego. LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm) EasyJet: jedną sztukę bagażu wliczając torebki i laptopy o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki). CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu EasyJet: 15kg - ok. 300 zł; 23kg - ok. 350 zł LOT: 23 kg - ok 300 zł Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg Ryanair: 10kg/20kg  Easyjet: 15kg LOT: 23 kg (Wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm)

DOBA HOTELOWA

!!! UWAGA !!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mapa Hotelu 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita)

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita):
  • Lokalizacja
    4
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4
  • Wyżywienie
    5
  • Atrakcje
    i sport
    3
  • Obsługa
    5
HolidayCheck
Ocena 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita):
3.7 / 6

Lokalizacja i dobra cena to największe atuty. 2014-09-07
Szczegóły oceny hotelu 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.7

Hotel dla osób którzy cenią dobre jedzenie bardzo dobrą lokalizacje w pobliżu pięknych plaży Capella...
więcej

5.2

4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita) - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 1 os.

4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita) - Możliwości wyżywienia:


4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita) - miasta wylotu:


4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel 4R Salou Park Resort II ( Ex Playa Margarita)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00