cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
1 / 13
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
16.06 - 20.06
już od 3595 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.08 - 11.08
już od 3100 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Baron Palace Sahl Hasheesh
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Baron Palace Sahl Hasheesh:
4.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Baron Palace Sahl Hasheesh:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 sierpnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Najnowszy hotel należący do renomowanej sieci Baron. Jeden z najbardziej luksusowych w ofercie, wyróżnia się perfekcyjnym standardem i nienaganną obsługą. Polecamy go nawet dla najbardziej wymagających osób.

Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Najnowszy hotel należący do renomowanej sieci Baron. Jeden z najbardziej luksusowych w ofercie, wyróżnia się perfekcyjnym standardem i nienaganną obsługą. Polecamy go nawet dla najbardziej wymagających osób.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 20 km od centrum Hurghady
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • winda
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • amfiteatr
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych: w cenie, w recepcji/lobby, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • usługi konsjerża
  • parking: zadaszony, w cenie
  • sale konferencyjne: 5

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

615

Kategoria lokalna

5,5 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Dla dzieci

  •  łóżeczka dla dzieci: w cenie
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • miniklub dla dzieci: 1-3 i 4-12 lat
  • międzynarodowe animacje dla dzieci: kilka razy w tygodniu
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka
  • klub dla nastolatków: 13 - 17 lat
  • międzynarodowe animacje dla nastolatków: kilka razy w tygodniu
  • basen dla dzieci: ze słodką wodą, podgrzewany

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • aqua fitness
  • bodywork
  • piłka plażowa
  • siatkówka plażowa
  • tenis stołowy
  • korty tenisowe: 2
Płatne
  •  strefa spa
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • pokój relaksacyjny
  • tenis: oświetlenie, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
  • snorkeling: w ofercie firm zewnętrznych
  • kajaki: w ofercie firm zewnętrznych
  • narty wodne: w ofercie firm zewnętrznych
  • łódka typu banan: w ofercie firm zewnętrznych
  • rower wodny: w ofercie firm zewnętrznych
  • piłka nożna

rozrywka

  • zajęcia kulinarne
  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu
  • międzynarodowy program animacyjny
  • lekki program animacyjny kilka razy w tygodniu
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 52 m2
  • ograniczony widok na morze
  • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami
  • klimatyzacja
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: napoje bezalkoholowe i woda: w cenie; napoje alkoholowe i przekąski: za opłatą; uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • room service: za opłatą
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 45 m2
  • widok na morze
  • typ Superior
  • od strony morza
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: napoje bezalkoholowe i woda: w cenie; przekąski: za opłatą; uzupełnianie minibaru: codziennie
  • radio
  • room service: za opłatą
  • prysznic
  • szlafroki
  • kapcie
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 1-3 os.
  • ok. 45 m2
  • widok na morze
  • typ Baron Club
  • dla gości w wieku 18+
  • w budynku głównym
  • od strony morza
  • sejf
  • sofa
  • minibar: napoje bezalkoholowe i woda: w cenie; napoje alkoholowe i przekąski: za opłatą; uzupełnianie minibaru: codziennie
  • usługi kamerdynera
  • wanna
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM3
  • 1-3 os.
  • ok. 52 m2
  • widok na morze/basen
  • dla gości w wieku 18+
  • od strony morza/basenu
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: napoje bezalkoholowe i woda: w cenie; napoje alkoholowe i przekąski: za opłatą; uzupełnianie minibaru: codziennie
  • odtwarzacz płyt CD
  • room service: za opłatą
  • prysznic
  • szlafroki
  • kapcie
  • taras z bezpośrednim dostępem do basenu
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • WC
  • suszarka do włosów
Suita Panorama z widokiem na morze SUM1
  • 1-3 os.
  • ok. 85 m2
  • widok na morze/basen
  • dla gości w wieku 18+
  • od strony morza/basenu
  • pokój dzienny
  • sypialnia
  • klimatyzacja
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: napoje bezalkoholowe i woda: w cenie; napoje alkoholowe i przekąski: za opłatą; uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • odtwarzacz płyt CD
  • room service: za opłatą
  • usługi kamerdynera
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 45 m2
  • widok na góry
  • typ Superior Classic
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: napoje bezalkoholowe i woda: w cenie; napoje alkoholowe i przekąski: za opłatą; uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • room service: za opłatą
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 06:30 - 10:30, w formie bufetu
  • późne śniadanie: codziennie 10:30 - 12:00
  • obiad: codziennie 12:00 - 17:00, w formie bufetu, a la carte
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte
  • przekąski
  • przekąski o północy
  • ciasto
  • lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 24 h
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 8
  • główna restauracja „Red Sea Restaurant": dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, pełnowartościowe posiłki, bufet, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Bella Vista": kuchnia włoska; a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, wliczone w all inclusive, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Chillitos": kuchnia meksykańska; a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, wliczone w all inclusive, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Egyptian": kuchnia orientalna; a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, wliczone w all inclusive, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Mikado-(no charge for Club and Suites)": teppanyaki, sushi; a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą (dla gości zakwaterowanych w pokojach typu DZM2 i SUM1 w cenie), wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Ying Yang": kuchnia azjatycka; a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, wliczone w all inclusive, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Infinity Pool Restaurant": dania z grilla; a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, wliczone w all inclusive, z tarasem
  • restauracja „Infinity Pool Restaurant Seafood": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, wliczone w all inclusive

  • bary i inne: 8
  • bar w lobby „Palace Lobby Lounge": w cenie, wliczone w all inclusive
  • lounge bar: dla gości w wieku 18+, w cenie
  • lounge bar „Bella Vista Italian Lounge": w cenie, wliczone w all inclusive
  • bar przy zewnętrznym basenie „Infinity Pool Bar & Lounge"
  • bar „La Salsa Latino Bar & Club": w cenie, wliczone w all inclusive
  • bar „Teens Bar": w cenie, wliczone w all inclusive
  • saloon bar „Baron Club Lounge ": dla gości w wieku 18+; wyłącznie dla gości zakwaterowanych w pokojach typu DZM2 i SUM1
  • bar w lobby „Piano Lobby Lounge": w cenie, wliczone w all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Najnowszy hotel należący do renomowanej sieci Baron. Jeden z najbardziej luksusowych w ofercie, wyróżnia się perfekcyjnym standardem i nienaganną obsługą. Polecamy go nawet dla najbardziej wymagających osób.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Hurghada

    OPIS

    Przestronny hotel w klimacie orientalnego pałacu z rozległym terenem rekreacyjnym, przy prywatnej plaży z pomostem. Przy zejściu do morza rafa koralowa. Majestatyczny, luksusowy obiekt oferujący mnogość alternatyw aktywnego, jak i błogiego urlopowania, z atrakcjami dla rodzin z dziećmi. Bogata oferta kulinarna, smaki egipskie, azjatyckie, włoskie, meksykańskie, grill, owoce morza w restauracjach a'la carte. Premium All Inclusive 24h.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    2014 r. Na terenie hotelu: restauracje (7), bary (7), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, centrum biznesowe (płatne), 8 basenów odkrytych (3 z wodą morską). Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 14 lat pobyt w hotelu gratis 2. dziecko do 7 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 1 budynku:budynek główny (liczba pięter: 4, liczba wind: 12) Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje superior dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje baron club deluxe dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , suity rodzinne dla max. 5 os.: 1 sypialnia, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras , suity panorama dla max. 3 os.: salon, 1 sypialnia, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , suity royal dla max. 4 os.: salon, jadalnia, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, basen, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , suity swim up dla max. 3 os.: 1 sypialnia, dostęp do współdzielonego basenu, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracje a la carte (6), bary (7) Premium All Inclusive śniadanie (06:30-10:30), późne śniadanie (10:00-12:00), obiad (10:00-12:00), przekąski (12:00-17:00), podwieczorek (15:00-18:00), kolacja (18:30-22:00), późny posiłek (11:30-12:30) serwowane w restauracji głównej, lody, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte Wymagana rezerwacja."Egyptian Restaurant" - lokalna - bezpłatna, "Mikado Teppanyaki and Sushi Bar" - japońska - płatna, "Bella Vista" - włoska - bezpłatna, "Chilitos" - meksykańska - bezpłatna, "Ying and Yang Asian Fusion" - indyjska, tajska - bezpłatna, "Infinity Pool BBQ Restaurant" - międzynarodowa - bezpłatna

    z myślą o dzieciach

    brodzik, zjeżdżalnie wodne dla dzieci (4), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności

    w cenie

    korty do tenisa ziemnego (2), tenis stołowy, rzutki, piłka nożna, siatkówka, siatkówka plażowa, bilard, aerobik, siłownia, animacje , sauna, jacuzzi, kino

    płatne

    oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, lekcje tenisa, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, salon piękności, łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    05.03.2019 11:36

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Najnowszy hotel należący do renomowanej sieci Baron. Jeden z najbardziej luksusowych w ofercie, wyróżnia się perfekcyjnym standardem i nienaganną obsługą. Polecamy go nawet dla najbardziej wymagających osób.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Egipt/Hurghada

    Kategoryzacja hotelu

    kat. Exim Tours 5* kat. lokalna 5*

    Położenie

    - przy plaży w Sahl Hasheesh - ok. 20 km od centrum Hurghady - ok. 17 km od lotniska w Hurghadzie

    Plaża

    - piaszczysta - szeroka na 600 metrów - leżaki i parasole (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Classic - powierzchnia ok. 45 m 2 - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat z kanałami muzycznymi - telefon - mini bar (uzupełniany codziennie w napoje bezalkoholowe oraz piwo) - dostęp do internetu (płatny) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - sejf - łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras - pokoje z widokiem na morze (płatne dodatkowo) Pokój Swim Up - wyposażenie pokoju standardowego - tylko dla osób pełnoletnich - powierzchnia ok. 52 m2 - bezpośredni dostęp do basenu dla kilku pokoi - możliwość korzystania z przywilejów klubu Baron - kosz owoców i ciastka (raz na pobyt), bezpłatne pralnia (raz na tydzień), przewodowy lub bezprzewodowy dostępu do internetu, żelazko i deska do prasowania (na życzenie), poduszka hipoalergiczna (na życzenie), odtwarzacz DVD i CD, usługa pakowania i rozpakowywania.

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - 5 basenów - siłownia - kort tenisowy - siatkówka plażowa - tenis stołowy - animacje Płatne - sprzęt do tenisa oraz oświetlenie kortów tenisowych - pole golfowe w pobliżu hotelu (18 dołkowe) - SPA - masaże, sauna jacuzzi, łaźnia turecka - sporty wodne na plaży - centrum nurkowe

    Dla dzieci

    - basen dla dzieci z 2 zjeżdżalniami (podgrzewany w sezonie zimowym) - dwa place zabaw - pogrzewacze butelek (na życzenie) - specjalne menu - biblioteka - 3 sale kinowe - stanowiska komputerowe - pokoje wypoczynkowe

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive: śniadanie, późne śniadanie kontynentalne, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach, lody, kawa oraz herbata. Wybrane napoje importowane alkoholowe oraz lokalne napoje bezalkoholowe serwowane są przez 24 h w wybranych barach.Możliowść korzystania ze wszystkich restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 7 restauracji a la carte (azjatycka, egipska, włoska - tylko dla dorosłych, meksykańska, japońska - tylko dla gości pokoi suite, owoce morza, BBQ) - 8 barów

    Dodatkowe informacje

    - Wi Fi (bezpłatne w lobby) - punkt wymiany walut - fryzjer, sklepy - centrum biznesowe - hotel dysponuje 615 pokojami

    - rok otwarcia hotelu

    2014 r. - www.baronhotels.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

    Cena nie zawiera

    opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

    Informacje paszportowo- wizowe

    Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu - koszt wizy 25 USD.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    ETI

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Najnowszy hotel należący do renomowanej sieci Baron. Jeden z najbardziej luksusowych w ofercie, wyróżnia się perfekcyjnym standardem i nienaganną obsługą. Polecamy go nawet dla najbardziej wymagających osób.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt/Hurghada/Sahl Hasheesh

    Położenie

    Baron Palace zlokalizowany bezpośrednio przy plaży w samym sercu Sahl Hasheesh. Lotnisko oddalone ok. 17 km, do centrum Hurghady ok. 20 km.

    Wyposażenie

    Luksusowy hotel z własną przystanią i piękną 600 m prywatną plażą (rafa koralowa przy zejściu do wody). Cały kompleks rozpościera się na 100 tys. m². Architektura o klasycznym, śródziemnomorskim charakterze inspirowana jest jednym z najpiękniejszych arabskich pałaców, otoczonym rozkwitającymi bujnymi ogrodami i mieniącymi się błękitnymi, nieskończonymi basenami (7 odkrytych, w tym 2 podgrzewane w sezonie zimowym). Kompleks łączy splendor historii z nowoczesnymi wygodami tworząc oazę spokoju. Wnętrza zostały zaprojektowane w eleganckim i orientalnym stylu. Przy wejściu tradycyjny arabski dziedziniec (Sahn) oferuje luksusowe poczucie przestrzeni wzbogacone o szlachetne materiały. Przechodząc do Sali głównej, można podziwiać wspaniałe widoki na zatokę, wielkie okrągłe schody prowadzą na pierwsze piętro nadając splendor i majestatyczną wartość przestrzeni. Imponujące wymiary holu (bezpłatne Wi-Fi) i ogólnodostępnych przestrzeni, po których poruszają się Turyści sprawia poczucie harmonii piękna i komfortu. Goście mogą korzystać z; restauracji głównej, 7 restauracji a la carte, 7 barów, bezpłatnego sejfu w recepcji, bogatej infrastruktury sportowo-rekreacyjnej. Specjalne, wydzielone strefy przeznaczone wyłącznie dla osób dorosłych.

    Pokoje

    Do dyspozycji Gości ponad 600 ekskluzywnych pokoi o różnym standardzie. SUPERIORY DWUOSOBOWE (DZS/EZS) wyposażone w; indywidualnie sterowaną klimatyzacje, łazienkę z WC, prysznicem lub wanną oraz suszarką, TV sat., minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf (bezpłatny), balkon lub taras. SUPERIORY DWUOSOBOWE Z WIDOKIEM NA MORZE (DSS/ESS), DELUXE DWUOSOBOWE BARON CLUB (BXD/BXE), SUITY DWUOSOBOWE SWIM-UP oferują bezpośredni dostęp do basenu. POKÓJ RODZINNY (FZ4) przeznaczony dla rodzin 2+2. SUITY PANORAMA Z WIDOKIEM NA MORZE (PMS/PME). Za dodatkową opłatą hotel oferuje 24h room service.

    Sport i rozrywka

    Do dyspozycji Gości; 7 basenów, wielofunkcyjne boisko, jacuzzi, rzutki, centrum fitness, siłownia, międzynarodowe animacje, 3 korty tenisowe (oświetlenie i sprzęt odpłatnie), siatkówka plażowa, aerobik. Za opłatą; bilard, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży (min. narty wodne, kajaki, windsurfing, rowery wodne, katamaran itp.), centrum SPA, łaźnia turecka, aromaterapia, sauna, hammam, thalassoterapia, hydroterapia, masaże. W pobliżu hotelu 18 dołkowe pole golfowe.

    Wyżywienie

    Ultra all Inclusive; śniadania (6.30-10.30), późne śniadania (10.30-12.00), obiady (12.30-17.00), kolacje (18.30-22.00), późne przekąski (23.30-00.30) w formie bufetu w restauracji głównej. Przekąski (16.00-18.00), podwieczorek (16.00-18.00), lody (12.00-17.00), w wyznaczonych barach. Lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w wybranych barach 24h na dobę. Raz na pobyt można skorzystać z restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Minibar w pokoju uzupełniany codziennie w napoje bezalkoholowe oraz piwo. Dodatkowo płatne; napoje butelkowane, energetyczne oraz inne świeżo wyciskane soki (nie dot. śniadań).

    Dzieci

    Plac zabaw, basen z mini zjeżdżalniami, mini klub (dla dzieci w wieku 1-3, 4-7, 8-12 lat) oraz klubu dla nastolatków (13-17 lat). Ponadto sala z grami komputerowymi, specjalne menu i wysokie krzesła w restauracji. Na życzenie usługi opiekunki (płatne dodatkowo), animacje i mini disco.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Najnowszy hotel należący do renomowanej sieci Baron. Jeden z najbardziej luksusowych w ofercie, wyróżnia się perfekcyjnym standardem i nienaganną obsługą. Polecamy go nawet dla najbardziej wymagających osób.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    opis hotelu

    BARON PALACE SAHL HASHEESH
    KATEGORIA EGIPSKA: w trakcie klasyfikacji
    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS: SF5

    Położenie:
    •    Hotel położony jest w luksusowej dzielnicy Sahl Hasheesh, 17 km od lotniska i 20 km od centrum Hurghady.
    Plaża:
    •    600 metrowa, piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu.

    Zakwaterowanie:
    •    615 pokoi;
    •    Typy pokoi: classic (45 m2), executive (45 m2), family (52 m2 – 2 pomieszczenia), panorama sea view (45 m2 z widokiem na morze), Baron Club Sea View (45 m2 – Goście w tego typu pokojach otrzymują następujące przywileje – dostęp do Club Lounge z bezpłatnym Wi-Fi, suchy prowiant po wykwaterowaniu, możliwość bezpłatnego skorzystania z małej sali konferencyjnej – do 10 os. – 2h na pobyt, odtwarzacz DVD w pokoju, specjalny zestaw kosmetyków kąpielowych, serwis pakowania i rozpakowywania walizek, pierwszeństwo rezerwacji w restauracji a’la carte, bezpłatny dostęp do sauny, łaźni i jacuzzi oraz 10% upustu w sklepach z pamiątkami na terenie hotelu). Hotel posiad także wiele pokoi typu suite: swim up suite (52 m2 z prywatnym basenem, tylko dla dorosłych),  junior suites a także royal suites (282 m2).
    •    Wyposażenie: łazienka z wanną lub prysznicem i suszarką do włosów, klimatyzacja sterowana indywidualnie, telewizor, telefon, sejf, zestaw do parzenia kawy i herbaty, mini bar uzupełniany codziennie, szlafrok i kapcie kąpielowe, balkon lub taras. W pokojach jest dostęp do internetu (kabel lub Wi-Fi). Goście zakwaterowaniu w pokojach typu suite i Baron Club otrzymują dodatkowo odtwarzacz DVD, możliwość bezpłatnego skorzystania z serwisu polegającego na pakowaniu/rozpakowaniu walizki).

    Restauracje i bary:
    •    8 restauracji (główna i 7 a’la carte – włoska, egipska, meksykańska, azjatycka, Teppanyaki, BBQ, przy basenie);
    •    8 barów (w tym bar w lobby i przy basenie).

    Wyżywienie:
    •    Premium all inclusive: śniadania, późne śniadania kontynentalne, obiady, kolacje, przekąski i lody w określonych godzinach. Restauracje a’la carte dostępne są bezpłatnie za wcześniejszą rezerwacją. Napoje bezalkoholowe oraz wybrane alkohole importowane dostępne całą dobę.  

    Sport i Rozrywka:
    •    5 basenów (w tym główny, relaksacyjny i w SPA)
    •    Bezpłatne: siłownia, kort tenisowy (oświetlenie i sprzęt płatne), siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki, ścieżka do biegania, program animacyjny;
    •    Odpłatnie: centrum nurkowe i sportów wodnych,(raz na tydzień kajak lub rower wodny gratis) przejażdżki konne i na wielbłądach.

    Dla dzieci:
    •    Brodzik (podgrzewany w okresie zimowym) klub dla niemowląt (1-3), mini klub (4-7), junior klub (8-12) i klub dla nastolatków (13-17), plac zabaw, kino, pokój gier, mała biblioteka, podgrzewacze do butelek, specjalne menu, oddzielna restauracja dla dzieci, opiekunka do dzieci.

    Pozostałe udogodnienia:
    •    Odpłatne centrum SPA (łaźnia, sauna, jacuzzi, masaże – 20 min masaż karku i ramion gratis, salon urody), płatny bus do centrum Hurghady, centrum biznesowe, bezpłatne Wi-Fi w lobby, fryzjer (raz na tydzień w opcji Premium all inclusive bezpłatny), opieka medyczna, bank i bankomat, wypożyczalnia samochodów, pasaż handlowy,

    Naszym zdaniem:
    •    Nowy luksusowy obiekt, położony w spokojnej dzielnicy Sahl Hasheesh, polecamy najbardziej wymagającym Klientom, którym zależy na wysokim standardzie i ponadprzeciętnej obsłudze.

    Strona internetowa:
    •    www.baronhotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Najnowszy hotel należący do renomowanej sieci Baron. Jeden z najbardziej luksusowych w ofercie, wyróżnia się perfekcyjnym standardem i nienaganną obsługą. Polecamy go nawet dla najbardziej wymagających osób.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    HURGHADA

    Opis oferty:

    Nowy obiekt usytuowany na powierzchni 100.000 m². Do dyspozycji gości 7 basenów zewnętrznych (2 baseny z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym), 2 zjeżdżalnie wodne, restauracja główna, 7 barów, 7 restauracji a'la carte (egipska, azjatycka, włoska, meksykańska, sushi, owoce morza, barbeque) oraz centrum konferencyjne.

    POKOJE:

    615 pokoi; standardowe (45m²), rodzinne (52m²) oraz liczne pokoje o podwyższonym standardzie; wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, sejf, minibar, balkon lub taras, internet bezprzewodowy

    W HOTELU:

    centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, salon fryzjerski, pralnia, lekarz, sporty wodne na plaży, korty tenisowe, oświetlenie kortów, lekcje tenisa, sprzęt do tenisa, room service, bilard, szkoła nurkowania, kafejka internetowa

    POŁOŻENIE:

    20 km od centrum Hurghady, 17 km od lotniska

    PLAŻA:

    piaszczysta plaża o długości 600m znajduje się bezpośrednio przy hotelu, serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, materace)

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, lody oraz napoje butelkowane

    DLA DZIECI:

    brodzik, animacje, mini klub, plac zabaw, krzesełka w restauracji (na życzenie), łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, siłownia, sauna, jacuzzi, siatkówka plażowa, piłka nożna na plaży, aerobik, boccia, rzutki, tenis stołowy, korty tenisowe, ścieżka do biegania, Internet bezprzewodowy w lobby,


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Najnowszy hotel należący do renomowanej sieci Baron. Jeden z najbardziej luksusowych w ofercie, wyróżnia się perfekcyjnym standardem i nienaganną obsługą. Polecamy go nawet dla najbardziej wymagających osób.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Luksusowy, otwarty w 2014 r., utrzymany w arabskim stylu hotel. Zlokalizowany w samym sercu zatoki Sahl Hasheesh słynącej z nieprzebranych bogactw podwodnego świata. Charakteryzuje się niezwykle wysokim standardem. Należy do sieci hoteli wyróżnionych szeregiem międzynarodowych nagród i tytułów.

    Położenie

    Hotel usytuowany w zatoce Sahl Hasheesh, ok. 17 km od lotniska w Hurghadzie, ok. 20 km od centrum Hurghady, bezpośrednio przy piaszczystej, szerokiej na 600 m plaży. Rozlokowany na powierzchni około 100 000 m2. Rafa koralowa przy zejściu do morza.

    Wyposażenie

    Hotel zaprasza gości do restauracji głównej, 7 restauracji a'la carte (specjalizujących się m.in. w kuchni włoskiej, egipskiej, meksykańskiej, czy azjatyckiej), 9 barów (w tym przy basienie, w lobby, baru w stylu amerykańskim), kącika szisza. Do dyspozycji gości pozostaje również recepcja czynna 24h oraz lobby, amfiteatr, pralnia, hotelowy bus kursujący do centrum Hurghady (za opłatą), sejf, centrum biznesowe, fryzjer, salon piękności, lekarz - 24 h na telefon, punkt wymiany walut, wypożyczalnia samochodów, amfiteatr, przyhotelowe sklepiki, WiFi. W hotelu wyznaczone zostały strefy przeznaczone wyłącznie dla osób dorosłych - są to określone obszary na plaży, przy basenach (basen relaksacyjny, jacuzzi oraz spa wewnętrzy i zewnętrzny), Baron Club Lounge, a także niektóre restauracje.

    Pokoje

    Do dyspozycji gości jest 615 ekskluzywnych pokoi i suitów z indywidulanie sterowaną klimatyzacją oraz balkonem lub tarasem. Pokoje typu classic i standard o powierzchni ok. 45 m2 wyposażone są w 32-calowy TV z kanałami sat, telefon, radio, biurko, sejf, toaletkę, minibar, zestaw kawowy, łazienkę prysznicem i suszarką, żelazko na życzenie. Za dodatkową opłatą - room service 24h oraz dostęp do internetu.

    Wyżywienie

    Premium all inclusive - śniadania (06.30-10.30), późne śniadania kontynentalne (10.30-12.00), lunche (12.30-15.00), kolacje (18.30-22.00), późne przekąski (23:30-00:30), przekąski w ciągu dnia (16:00-18:00), lody, świeże owoce, raz w tygodniu specjalna kolacja. Ponadto pakiet obejmuje napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne oraz  wybrane alkohole importowane serwowane w wybranych barach . Raz podczas pobytu można skorzystać z restauracji a'la carte (po uprzedniej rezerwacji): egipska "Egyptian", azjatycka "Ying&Yang", włoska "Bella Vista", meksykańska "Chilitos", grill "BBQ Infinity Pool", owoce morza ""Seafood Infinity Pool". Pakiet nie zawiera soków ze świeżych owoców, napoi butelkowanych i energetycznych oraz wybranych importowanych alkoholi.

    Sport i rozrywka

    Goście mogą korzystać z szeregu rozrywek i sportów dostępnych bezpłatnie - m.in. zajmówjących łaczną powierzchnię 5000 m2 basenów (w tym jednego podgrzewanego w okresie zimowym): głównego (ponad 3400 m2), kaskadowego (165 m2), relaksacyjnego (110m2), przy suitach (780m2); boiska, jacuzzi, pływającego pomostu, centrum fitness, międzynarodowych animacji, 3 kortów tenisowych (oświetlenie i sprzęt odpłatnie), siatkówki plażowej, aerobiku i gier na plaży, siłowni; a także aktywności dostępnych za dodatkowa opłatą: bilard, centurm nurkowe PADI, centrum sportów wodnych (narty wodne, banana boat, kajaki, windsurfing, rowery wodne, katamaran, łódź ze szkalnym dnem), centrum SPA, łaźnia turecka, aromaterapia, sauna, hammam, thalassoterapia, hydroterapia, masaże. Nieopodal hotelu znajduje się 18 dołkowe pole golfowe.

    Dla dzieci

    Dla maluchów i starszych dzieci hotel przygotował szereg rozrywek. Mogą one korzystać z placu zabaw, basenu (400 m2) z parkiem wodnym i zjeżdzalniami, miniklubu (dla dzieci w wieku 1-3, 4-7, 8-12 lat) oraz klubu dla nastolatków (13-17 lat) i gier na plaży. Do dyspozycji dzieci pozostaje również pokój kinowy, biblioteka i sala z grami komputerowymi. Hotel oferuje także specjalne menu, usługi opiekunki dla dzieci (na zapytanie, za opłatą), i podgrzewacze butelek (na życzenie).

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Najnowszy hotel należący do renomowanej sieci Baron. Jeden z najbardziej luksusowych w ofercie, wyróżnia się perfekcyjnym standardem i nienaganną obsługą. Polecamy go nawet dla najbardziej wymagających osób.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Hurghada, Egipt

    Opis hotelu

    Kurort oferuje 615 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Większość pięter osiągalna jest za pomocą windy. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Znajdujące się na miejscu restauracja, kawiarnia i bar oferują szeroki wybór dań oraz napojów. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie kompleksu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pokoje dysponują łózkiem typu king size oraz sofą. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Komfortowy pobyt zapewniają minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, odtwarzacz CD, odtwarzacz DVD i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Ośrodek wczasowy oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie kurortu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. rower / rower górski, tenis ziemny, boccia i siatkówka plażowa. Spływy kajakowe, snorkeling, nurkowanie i aqua fitness zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Narty wodne, rower wodny i przejażdżki na bananie wodnym organizowane są przez firmy zewnętrzne. Bogata oferta sportowa wewnątrz kompleksu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard, darta i aerobik. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności, zabiegi masażu i anti-aging. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, miniklub i minidisco.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na indywidualne życzenie oferujemy potrawy wegetariańskie. Polecamy również przekąski. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W tym ośrodku wczasowym akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Baron Palace Sahl Hasheesh

    Opinie o Hotelu Baron Palace Sahl Hasheesh

    4.9
    polecam

    nic dodać nic ująć, niby Egipt ale hotel klasy światowej, full service, pyszne posiłki, jednym słowem rewelacja.

    POLECAM:
    Podsumowanie: polecam
    4.9
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Co tu dużo pisać... Żaden hotel w Egipcie nie może się pochwalić wyższym standardem niż ten. Jest cudowny! Wszystko tutaj jest na najwyższym poziomie, jest kilkanaście basenów dla każdego z najróżniejszymi udogodnieniami, restauracje z wykwintną kuchnią, królewskie pokoje i wszystko, naprawdę wszystko czego można sobie tylko zamarzyć. Obsługa jest wykwalifikowana w rozpieszczaniu gości. W czasie pobytu nie było żadnych rodaków, głównie starsi Niemcy, Włosi i kilku Rosjan.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0

    Baron Palace Sahl Hasheesh - możliwości zakwaterowania:

    dbl superior classic
    Pokój 2 os. Superior z widokiem na morze
    BARON CLUB DELUXE ROOM SEA VIEW
    DOPPELZIMMER BARON CLUB DELUXE
    EINZELZIMMER BARON CLUB DELUXE
    SUPERIOR ROOM CLASSIC
    Superior Classic Relaks n
    Superior z widokiem na mo
    Baron Club z widokiem na
    Pok. 2-os. Promo Relaks n
    DZ/BkoT/Meerblick/Club
    SUPERIOR DWUOSOBOWY Z WID. NA MORZE
    DZ/BkoT/Gartenblick
    DZ/BkoT/Sparpreis
    DZ/BkoT/Spezial
    DZ/BkoT/Meerblick
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    SUPERIOR DWUOSOBOWY
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    =2 os. Classic Relaks nad
    Superior z widokiem na mo
    pok. 1.os=2 os. Baron Clu
    EZ/BkoT/Meerblick/Club
    EINZELZIMMER SUPERIOR MEERBLIC
    EZ/BkoT/Gartenblick
    EZ/BkoT/Meerblick
    SUPERIOR-DOPPEL ZUR ALLEINBENU
    Fam.-Zim./BkoT
    POKÓJ RODZINNY 2+2
    Pokój rodzinny
    PANORAMA SUITE SEA VIEW
    AMBASSADOR SUITE
    FAMILY SUITE
    PANORAMA MEERBLICK SUITE EINZE
    PANORAMA MEERBLICK SUITE
    SWIM UP SUITE
    Suita Swim Up Relaks nad
    SWIM-UP SUITE DOPPEL
    Suita z widokiem na morze
    SWIM-UP SUITE EINZEL
    Suite/Ts/Poolzugang
    Suite/Bk/Meerblick
    SUPERIOR Z WIDOKIEM NA MORZE

    Baron Palace Sahl Hasheesh - Możliwości wyżywienia:


    Baron Palace Sahl Hasheesh - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00