cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Vera Aegean Dream Resort, Wybrzeże Egejskie
1 / 27
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
24.04 - 27.04
już od 1680 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.10 - 19.10
już od 1454 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Vera Aegean Dream Resort
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Vera Aegean Dream Resort
star 5

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Bodrum
Ocena hotelu Vera Aegean Dream Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Vera Aegean Dream Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 października 2020

Hotel Vera Aegean Dream Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w miejscowości Turgutreis
  • oddzielony od plaży promenadą
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • ręczniki: w cenie
  • recepcja
  • kantor
  • sejf
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras na dachu
  • taras
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • dyskoteka/klub nocny
  • amfiteatr 
  • parking (w zależności od dostępności)
  • pralnia: za opłatą
  • usługi konsjerża

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

251

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dla dzieci

  • miniklub (4-12 lat) 
  • plac zabaw 
  • animacje dla młodzieży 
  • minidyskoteki 
  • łóżeczko dla dziecka (w cenie)

Sport i wellness

W cenie
  • piłka plażowa 
  • 2 korty tenisowe 
  • piłka nożna 
  • kanu 
Płatne
  • narty wodne 
  • łódź typu banan 
  • strefa spa 
  • zabiegi pielęgnacyjne i kosmetyczne 
  • masaże 
  • łaźnia parowa 

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • karaoke

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny
Pokój rodzinny FZX1
  • 3-4 os.
  • ok. 35 m2
  • 2 pokoje połączone ze sobą drzwiami łączącymi
  • klimatyzacja
  • telefon
  • sofa
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • czajnik
  • Wi-Fi (w cenie)
  • minibar (w cenie)
  • TV sat.
  • WC
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 25 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • częściowy remont 2016
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy DZL1
  • 1-3 os.
  • ok. 25 m2
  • telefon
  • sofa
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • Wi-Fi (w cenie)
  • minibar (w cenie)
  • TV sat.
  • szlafrok
  • kapcie
  • WC
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:30, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:00 - 21:30, w formie bufetu
  • przekąski
  • przekąski o północy
  • ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 24 h, wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 24 h, wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie 24 h, w cenie
Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • główna restauracja „Island Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, śródziemnomorska, turecka, ryby/owoce morza, dania dietetyczne, bufet dla dzieci, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, rezerwacja niewymagana, w cenie, codziennie, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „Chinese Restaurant": rodzaje kuchni: chińska, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, w cenie, kilka razy w tygodniu, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „Indian Restaurant": rodzaje kuchni: indyjska, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana w cenie, kilka razy w tygodniu, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „Chipura Restaurant": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, w cenie, kilka razy w tygodniu, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby „Lobby Bar": kwiecień - październik, codziennie 09:00 - 00:00
  • starlight bar „starlight bar": codziennie 17:00 - 01:00
  • bar przy krytym basenie „Pool Bar": codziennie 24 h

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Bodrum

    Kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2004 r. Odnowiony w 2009 r.

    Położenie

    Turgutreis, 20 km od Bodrum^2.

    Plaża

    przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 200 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki - bezpłatne.

    W hotelu

    4 restauracje, 6 barów, 4 sale konferencyjne, winda, basen kryty, 2 baseny odkryte, 2 zjeżdżalnie wodne.

    Pokoje

    w budynku głównym^2 dla niepełnosprawnych), pokoje rodzinne (2 pokoje połączone drzwiami); w budynku Select: pokoje standardowe Select z widokiem na morze, pokoje rodzinne Select (2 pokoje połączone drzwiami); klimatyzacja centralna, internet bezprzewodowy (w budynku Select, bezpłatny), sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatne uzupełnienie w dniu przyjazdu), zestaw do parzenia kawy i herbaty, prysznic, suszarka, telefon, TV, balkon lub taras.

    Rozrywki i usługi

    Bezpłatne:  internet bezprzewodowy w lobby, sejf w recepcji, siłownia, sauna, łaźnia turecka, tenis stołowy, bilard, rzutki, koszykówka, siatkówka plażowa, aerobik, animacje. Płatne:  kawiarenka internetowa, pralnia, salon piękności, centrum SPA, masaż, dyskoteka, sporty wodne na plaży.

    Atrakcje dla dzieci

      2 brodziki, animacje, mini klub (4-12 lat), łóżeczka (na życzenie), opiekunka (płatna), łóżeczka (na życzenie), wózki (płatne), posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, plac zabaw.

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive (24h) Posiłki: śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, późny posiłek. Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, świeżo wyciskane soki (tylko do śniadania). System nie zawiera: napoi importowanych, alkoholi wysokojakościowych. Restauracje a'la carte:  śródziemnomorska, rybna i turecka - płatne ok. 5€/os. Wymagana rezerwacja.

    Tel./Faks

    +90 252 / 382 88 98, 382 22 47    

    Aktualizacja opisu

     2015.02.19, g. 11:30


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Bodrum

    Kategoria

    - kat. Exim Tours: 5*

    - kat. lokalna

    5*

    Położenie

    - ok. 20 m od plaży (przejście przez promenadę) - ok. 1 km od centrum Turgutreis - ok. 20 km od centrum Bodrum - ok. 50 km od lotniska w Bodrum

    Plaża

    - prywatna, piaszczysto-żwirowa - leżaki, materace, ręczniki plażowe i parasole (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 20 m2 - centralna klimatyzacja - TV-Sat, telefon, sejf - mini bar (napoje bezalkoholowe w dniu przyjazdu bezpłatne) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Rodzinny - powierzchnia ok 35 m2 - dwa łączone pokoje wyposażone podobnie jak pokój standardowy Pokój Select - powierzchnia ok. 25 m2 - usytuowany w nowszym budynku Select - komfortowo i nowocześnie urządzony - pozostałe udogodnienia podobne jak w pokoju standardowym

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - 2 baseny, 2 zjeżdżalnie, basen kryty - leżaki, materace i parasole przy basenie - siłownia, aerobik, gimnastyka wodna - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - 3 korty tenisowe, siatkówka plażowa, koszykówka - tenis stołowy, boccia - program animacyjny - dyskoteka Płatne - bilard, kręgle, 4 boiska do piłki nożnej - oświetlenie kortów i sprzęt do tenisa - sporty wodne na plaży - salon Spa

    Dla dzieci

    - mini klub (4-12 lat), plac zabaw, 2 brodziki - menu i wysokie krzesełka dla dzieci w restauracji głównej - łóżeczko dla niemowlęcia (na życzenie) - opiekunka (na życzenie, płatna)

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia oraz nocna przekąska, po południu kawa i ciasto. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-24:00 w wybranych barach, bar w dyskotece do 02:00, lobby bar 24 H. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a'la carte, płatne tylko napoje (wymagana rezerwacja).

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 3 restauracje a'la carte - rybna, turecka, międzynarodowa - 6 barów

    Dodatkowe informacje

    - obiekt wybudowany w 2004 roku, wyremontowany w 2009 roku - hotel dysponuje 251 pokojami w budynku Dream Resort i nowym Dream Select - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - pralnia, fryzjer, lekarz - mini market, salon piękności - 2 sale konferencyjne - www. verahotelaegeandream.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN) - bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera - wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr koszt 15 EUR.

    Video

    http://www.verahotelaegeandream.com/tr/video


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Vera Aegean Dream Resort znajduje się przy plaży, w mieście Turgutreis, który jest jednym z najprzyjemniejszych regionów na półwyspie Bodrum. Odległość do lotniska w Bodrum to 51 km, Bodrum Centrum miasta znajduje się 20 km, a do Turgutreis Town Center znajduje się 1 km.

    PLAŻA

    przy hotelu, piaszczysto-żwirowa, o długości 220 m z łagodnym zejściem do morza. 2 pomosty. Leżaki i parasole bezpłatnie.

    HOTEL

    Kategoria lokalna 5* Kompleks hotelowy otwarty w 2004 (wyremontowany w 2009 roku), położony na  30.000 m, składa się z 2 budynków Dream Resort i Dream Select. Doskonała propozycja na rodzinny wypoczynek, jak również dla amatorów aktywnego wypoczynku.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, sejf w recepcji (płatny), kantor wymiany walut, restauracja główna Island, 4 restauracje a'la carte: włoska , rybna z owocami morza, turecka, międzynarodowa Dream Select na tarasie, lobby bar, snack bar przy basenie, bar witaminowy, bar na plaży, Select bar. Usługi pralni chemicznej, kącik TV, wypożyczalnia samochodów, room service 24h, opieka medyczna na wezwanie, fotograf, fryzjer, mini market, jubiler praz parking. Akceptowane karty kredytowe Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    INTERNET

    bezpłatne WiFi w lobby. Kawiarenka internetowa odpłatnie. centrum biznesowo - konferencyjne (sala konferencyjna o powierzchni 450 m dla 360 osób, 3 małe sale o powierzchni 31 m dla 30 osób, z pełnym wyposażeniem - za opłatą)

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie 2 baseny, basen kryty, 2 zjeżdżalnie czynne w wyznaczonych godzinach, leżaki i parasole, 2 korty tenisowe oddalone od hotelu 250m, tenis stołowy, rzutki, programy animacyjne, aerobik, aqua aerobik, step aerobik, stretching, gimnastyka, siatkówka plażowa, siłownia, sauna, łaźnia turecka (wejście), Odpłatnie bilard, oświetlenie kortów tenisowych, centrum Ixir Spa & Wellness, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży (spadochron, skutery wodne, surfing, windsurfing).

    DLA DZIECI

    brodzik dla dzieci o powierzchni 30m i głębokości 35 cm, mini club dla dzieci w wieku 4-12, mini disco, wysokie krzesełka w restauracji,

    ZAKWATEROWANIE

    Oferuje 251. Pokoje typu Standard dwuosobowe z możliwością jednej dostawki w budynku Dream Resort, z łazienką (WC, prysznic, suszarka do włosów), wyposażene w klimatyzację sterowaną centralnie, telefon, TV/SAT, mini bar ( uzupełniony w dniu przylotu w bezpłatne napoje bezalkoholowe, pozostała konsumpcja płatna), sejf elektroniczny, balkon lub taras (stolik z krzesełkami) z widokiem na ogród lub morze. Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą. Dostępne również pokoje typu family z możliwością zakwaterowania 4 osób, wyposazone jak pokoje typu standard. Składaja się z dwóch pokoi łączonych drzwiami i jednej łazienki. Pokoje typu standard select dwuosobowe bez możliwości dostawki, wyposażone jak pokoje typu standard oraz dodatkowo posiadają zestaw do parzenia kawy i herbaty, DVD player oraz mozliwość połączenia z internetem.

    WYŻYWIENIE

    Ultra all inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia, lody, popołudniowa kawa, herbata oraz nocna przekąska, po południu kawa i ciasto. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są przez 24 w wybranych barach, bar w dyskotece do 02.00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a'la carte, płatna tylko opłata za serwis (wymagana rezerwacja). Formuła ultra all inclusive nie zawiera napojów i alkoholi importowanych, soków wyciskanych ze świeżych owoców, napojów i jedzenia w Sunset Barze (bezpłatny dla gości z budynku Select).

    INFORMACJE DODATKOWE

    http://www.verahotels.com Hotel przygotował 2 pokoje dla potrzeb Gości niepełnosprawnych.

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WIZA I PASZPORT

    Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu Vera Aegean Dream Resort
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Vera Aegean Dream Resort

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Vera Aegean Dream Resort:
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      4.6
    • Pokoje
      4.2
    • Wyżywienie
      4.7
    • Atrakcje
      i sport
      5
    • Obsługa
      4.6
    HolidayCheck
    Ocena Vera Aegean Dream Resort:
    4.4 / 6

    Tylko dla wytrwałych 2010-09-08
    Szczegóły oceny hotelu Vera Aegean Dream Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    3.3
    Super hotel, smaczne jedzenie, zadbana plaża 2015-05-28
    Szczegóły oceny hotelu Vera Aegean Dream Resort:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.8

    Super hotel. ladnie polozony.przemila obsluga smaczne posilki piekne widoki animatorzy super tylko b...
    więcej

    5.7
    Wyśmienity wypoczynek, udany urlop, godny polecenia 2015-05-28
    Szczegóły oceny hotelu Vera Aegean Dream Resort:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.8

    5.7
    Super, fantastycznie 2015-05-28
    Szczegóły oceny hotelu Vera Aegean Dream Resort:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.8

    obsiuga wyzywienie bardzo dobre okolice wspaniale polecem wycieczki organizowane sa wspaniale pogad...
    więcej

    4.2
    Najlepiej umiejscowiony hotel w Turgutreis! 2015-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Vera Aegean Dream Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Super wakacje 2015-07-29
    Szczegóły oceny hotelu Vera Aegean Dream Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Najlepszy hotel w jakim byliśmy, cudowna okolica! 2015-08-19
    Szczegóły oceny hotelu Vera Aegean Dream Resort:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.8

    Najlepszy hotel! Animatorzy wspaniali, pokoje czyste sprzątane codziennie, jedzenie dobre i każdy ...
    więcej

    5.9
    Udany pobyt w fajnym miejscu 2015-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Vera Aegean Dream Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    4.8
    Ok hotel 2016-06-10
    Szczegóły oceny hotelu Vera Aegean Dream Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8

    Vera Aegean Dream Resort - możliwości zakwaterowania:

    Standard Room LandView Balcony
    Standard Room SingleUse LandView Balcony
    Pokój 2-osobowy od strony lądu
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Pokój rodzinny
    Family Room SeaView Balcony
    Standard Room SingleUse SeaView Balcony
    Standard Room SeaView Balcony
    Standard Room Promo Land View

    Vera Aegean Dream Resort - Możliwości wyżywienia:


    Vera Aegean Dream Resort - miasta wylotu:


    Vera Aegean Dream Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Vera Aegean Dream Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00