cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Verbena Beach, Riwiera Turecka
1 / 36
Udogodnienia hotelu Trendy Verbena Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Trendy Verbena Beach
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Trendy Verbena Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Trendy Verbena Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 18 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 marca 2019

Hotel Trendy Verbena Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka Gala R

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Side

Opis oferty:

Luksusowy i elegancki, jeden z najnowszych hoteli sieci Trendy. Zaprojektowany w nowoczesnym stylu oferuje niezapomniany wypoczynek w komfortowych, urządzonych ze smakiem pokojach, wyposażonych we wszystkie udogodnienia. Wspaniale położony, bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie oraz piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem plażowym i barem objętym formułą ultra all inclusive 24h. Słynie z doskonałej kuchni, której można spróbować aż w 7 restauracjach oraz profesjonalnego serwisu na najwyższym światowym poziomie. Polecany najbardziej wymagającym Gościom. To idealne miejsce na wypoczynek dla rodzin z dziećmi. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 7 km od SIDE ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 3 km od centrum Colakli; ok. 60 km od lotniska w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Side).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2012 r., 358 pokoi, 4 piętra, 1 rozbudowany budynek, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Melisse - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja Mimosa - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, 5 restauracji á la carte: kuchnia włoska, francuska, meksykańska, turecka, rybna, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 6 barów: Sunset, N-Joy, bar w lobby, bar na plaży, Aquabar przy basenie, Disco Bar (dodatkowo płatny); centrum konferencyjne dla 200 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, punkt internetowy, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, minibar (codziennie uzupełniany w piwo, napoje bezalkoholowe i wodę), sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą.;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), 2 pomieszczenia oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny: nieregularny kształt, słodka woda, ok. 510 m², gł. ok. 1,4 m, prostokątny, słodka woda, ok. 186 m², gł. ok. 1,1 m, basen z 2 zjeżdżalniami, prostokątny, słodka woda, ok. 106 m², gł. ok. 1,2m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 60 m², gł. ok. 0,35 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu płatne), boisko do siatkówki plażowej, boccia, rzutki, tenis stołowy, centrum fitness; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, występy na żywo; dyskoteka hotelowa; za opłatą: bilard, kręgle, sporty wodne na plaży; centrum Spa: basen kryty, słodka woda, ok. 200 m², gł. ok. 1,4 m, sauna, łaźnia turecka; za opłatą: masaże, zabiegi pielęgnacyjne, hydroterapia, aromaterapia.

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

• osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu i ogrodu • podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu i hol Pokój: • 3 pokoje (na zamówienie) • szerokość drzwi wejściowych do pokoju: 105 cm • przestrzeń w pokoju: 28 m2 • przestrzeń w przedpokoju: 3 m2 • przestrzeń na balkonie/tarasie: 6 m2 Łazienka: • szerokość drzwi do łazienki: 105 cm • taśmy antypoślizgowe na podłodze • prysznic: bez brodzika, poręcz, krzesło opuszczane ze ściany na wysokości 50 cm • poręcz przy toalecie • umywalka nie wyżej nić 80 cm i nie niżej niż 65 cm • przestrzeń w łazience: 3 m2 Plaża: • podjazd do plaży • nawierzchnia prowadząca do plaży: beton

ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; późna kolacja w restauracji Mimosa (21.00-2.00); kolacja w jednej z restauracji á la carte raz na pobyt (wymagana wcześniejsza rezerwacja); przekąski w barze na plaży (11.00-15.00) i w Aquabarze (13.30-17.00); lody (15.00-16.30); ciasta, kawa, herbata (11.00-17.30); napoje bezalkoholowe, wybrane alkohole importowane i lokalne napoje alkoholowe (10.00-8.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2427638383, www.trendyhotels.com.tr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Neckermann

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Hotel oferuje restaurację, bar, babysitting, opiekę nad dziećmi, serwis pokojowy, salę konferencyjną i salę teatralną. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia w większości pokoi i oferuje dodatkową przestrzeń na odpoczynek i relaks w trakcie pobytu. Zaletą poszczególnych pokoi jest również boczny widok na morze. Spokojny sen zapewni Państwu łóżko podwójne. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również ekspres do kawy / herbaty. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, odtwarzacz DVD i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokojach znajdziecie Państwo ponadto obuwie domowe oraz prasę. Łazienka posiada prysznic. W łazience znajduje się suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak rower / rower górski, boccia, siatkówka plażowa i nordic walking, czy też za dodatkową opłatą tenis ziemny urozmaicą Państwa pobyt w hotelu. Jet ski, przejażdżki na bananie wodnym i aqua fitness dostarczą miłośnikom sportów wodnych wyśmienitej zabawy. Dla gości obiektu przygotowano szeroką ofertę zajęć sportowych, w tym studio fitness, tenisa stołowego, darta, jogę i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard i kręgle. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy saunę, łaźnię parową i łaźnię turecką, jak również za dodatkową opłatą spa i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2019


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Itaka Gala

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Side

Opis oferty:

Luksusowy i elegancki, jeden z najnowszych hoteli sieci Trendy. Zaprojektowany w nowoczesnym stylu oferuje niezapomniany wypoczynek w komfortowych, urządzonych ze smakiem pokojach, wyposażonych we wszystkie udogodnienia. Wspaniale położony, bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie oraz piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem plażowym i barem objętym formułą all inclusive. Słynie z doskonałej kuchni, której można spróbować aż w 5 restauracjach oraz profesjonalnego serwisu na najwyższym światowym poziomie. Polecany najbardziej wymagającym Gościom.

POŁOŻENIE:

ok. 7 km od SIDE ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 3 km od centrum Colakli; ok. 60 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (Side).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty formułą all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2012 r., 358 pokoi, 4 piętra, 1 rozbudowany budynek, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Melisse - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i turecka, 4 restauracje á la carte: kuchnia turecka, włoska, francuska, meksykańska lub dania rybne, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 5 barów: Sunset, N-Joy, bar w lobby, przy basenie, Disco Bar (dodatkowo płatny); centrum konferencyjne dla 200 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, punkt internetowy, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 28 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, minibar (codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe i wodę); za opłatą: sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

dla maks. 4 os., ok 36 m², dwa pomieszczenia przedzielone drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny: nieregularny kształt, słodka woda, ok. 510 m², gł. ok. 1,4 m, prostokątny, słodka woda, ok. 186 m², gł. ok. 1,1 m, basen z 2 zjeżdżalniami, prostokątny, słodka woda, ok. 106 m², gł. ok. 1,2m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 60 m², gł. ok. 0,35 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu płatne), boisko do siatkówki plażowej, boccia, rzutki, tenis stołowy, centrum fitness; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, występy na żywo; dyskoteka hotelowa; za opłatą: bilard, kręgle, sporty wodne na plaży; centrum Spa: basen kryty, słodka woda, ok. 200 m², gł. ok. 1,4 m, sauna, łaźnia turecka; za opłatą: masaże, zabiegi pielęgnacyjne, hydroterapia, aromaterapia.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; kolacja w jednej z restauracji á la carte raz na pobyt, wymagana wcześniejsza rezerwacja; przekąski (12.00-14.30 w barze na plaży i od 13.30 do 17.00 w Aquabarze), lody (15.00-16.00), ciasta, kawa, herbata (11.00-17.30), nocny bufet z ciepłymi przekąskami (od 21.00 od 02.00), napoje bezalkoholowe, wybrane alkohole importowane i lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2427638383; www.trendyhotels.com.tr


Mapa Hotelu Trendy Verbena Beach

Opinie o Hotelu Trendy Verbena Beach

Trendy Verbena Beach - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Standard, 2+1
Standard 2+1, s bočním výhled na moře
Rodinný pokoj, 2+2/1
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Suita prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Suita prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Doppelzimmer,Balkon
Doppel,Balk,seitl.Meerbli
Doppelz,Balkon,Meerblick
Doppelz,Balkon,Economy
Pok. 2 os.+1 boczny w/morze
Pok. 2 os. boczny w/morze
Einzelzimmer,Balkon
Einzel,Balk,seitl.Meerbli
Einzelz,Balkon,Meerblick
Pok. rodzinny 4 os.
Fam.-Apt.,Balkon
Fam.-Apt.,Balk,seitl.Meer
FamZim,Balkon
Pok. 1 os.
Suite,Balkon,Meerblick

Trendy Verbena Beach - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Trendy Verbena Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00