cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort, Wybrzeże Algarve
1 / 51
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
04.05 - 11.05
już od 2379 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
12.10 - 19.10
już od 2098 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Baia Cristal Beach & SPA Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort
star 4

Portugalia: Wybrzeże Algarve
Ocena hotelu Baia Cristal Beach & SPA Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Baia Cristal Beach & SPA Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 12 października 2020

Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1,7 km od centrum Carvoeiro - uroczej, dawnej wioski rybackiej z licznymi sklepami oraz tawernami; dojazd darmowym hotelowym autobusem do centrum Carvoeiro (trzy razy dziennie; pięć razy w tygodniu; konieczna wcześniejsza rezerwacja miejsc)
  • bezpośrednio nad zatoką Vale de Centeanes, ok. 300 m od kąpieliska, na zachodnim wybrzeżu Algarve
  • czas dojazdu z lotniska ok. 120 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: w cenie
  • pralnia: za opłatą, płatność gotówką
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

121

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel może wymagać depozytu w wysokości 50 € na poczet napojów do posiłków lub samych posiłków (depozyt zwrotny lub rozliczony przy wykwaterowaniu)
  • ostatni, całkowity remont: 2016
  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com

Dla dzieci

  •  łóżeczka dla dzieci: w cenie, wymagana rezerwacja
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • międzynarodowe animacje dla dzieci: 6 - 12 lat, czerwiec - sierpień
  • pokój gier i zabaw: 6 - 12 lat
  • minidyskoteka: 6 - 12 lat, czerwiec - sierpień
  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki i parasole: w cenie

Sport i wellness

W cenie
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa
  • siłownia: codziennie 10:00 - 19:00
Płatne
  • strefa spa „Baia Spa": codziennie 10:00 - 19:00, gabinety zabiegowe: 1
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • tenis: wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
  • rowery
  • 18-dołkowe pole golfowe
  • nauka gry w golfa
  • sporty wodne: żeglowanie, katamaran, szkoła nurkowania PADI, wycieczki ze snorkelingiem, parasailing, wędkarstwo, wędkowanie na otwarty morzu: w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny od czerwca do sierpnia
  • muzyka na żywo (kilka razy w tygodniu, wieczorami)

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na ocean DZM1
  • 1-4 os.
  • ok. 36 m2
  • widok na ocean
  • widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2 €/dzień
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą, płatność gotówką, ok. 4,50 €/dzień
  • TV sat.
  • room service: za opłatą, płatność gotówką
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Suita junior z widokiem na ocean SUM1
  • 2-4 os.
  • widok na ocean
  • od strony morza
  • pokój dzienno-sypialny
  • sypialnia
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2 €/dzień
  • sofa
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Suita SUX1
  • 2-4 os.
  • ok. 50 m2
  • ograniczony widok na ocean
  • pokój dzienny
  • sypialnia
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2 €/dzień
  • lodówka
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą, płatność gotówką, ok. 4,50 €/dzień
  • TV sat.
  • room service: za opłatą, płatność gotówką
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 36 m2
  • widok na ląd
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2 €/dzień
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą, płatność gotówką, ok. 4,50 €/dzień
  • TV sat.
  • room service: za opłatą, płatność gotówką
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

Pełne wyżywienie
  • śniadanie: codziennie 07:30 - 10:30, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu, a la carte, stałe menu, wybór z menu
  • kolacja: codziennie 19:00 - 22:00 i 18:30 - 21:30, w formie bufetu, a la carte, dania serwowane bez możliwości wyboru z menu, wybór z menu na dany dzień, kulinarne wieczory tematyczne: kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:30
  • Dwa posiłki
    • śniadanie: codziennie 07:30 - 10:00 i 07:30 - 10:30, w formie bufetu
    • kolacja: codziennie 19:00 - 22:00 i 18:30 - 21:30, w formie bufetu, a la carte, dania serwowane bez możliwości wyboru z menu, wybór z menu na dany dzień, kulinarne wieczory tematyczne: kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:30
    Śniadania
    • śniadanie: codziennie 07:30 - 10:00 i 07:30 - 10:30, w formie bufetu
    Restauracje i bary
  • główna restauracja „Gaivota": kuchnia międzynarodowa, włoska, regionalna, śródziemnomorska, dania dietetyczne: wymagana rezerwacja, potrawy bezglutenowe: wymagana rezerwacja, dania bez laktozy: wymagana rezerwacja, dania wegetariańskie, bufet, a la carte, dania serwowane bez możliwości wyboru z menu, codziennie 07:30 - 10:30, codziennie 12:30 - 14:30, codziennie 19:00 - 21:30, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój, za opłatą 

  • bary i inne: 2
  • bar koktajlowy „Albatroz": codziennie 10:00 - 00:00
  • bar przy krytym basenie: kwiecień - październik, codziennie 10:00 - 18:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Portugalia / Portugalia

    Opis oferty:

    Idealne miejsce na romantyczne wakacje! Urokliwie położony na klifie z pięknym widokiem na ocean, tuż przy piaszczystej plaży oferuje wspaniałą rozrywkę dla miłośników słońca, morskich kąpieli i malowniczych zachodów słońca. Wygodne, przestronne pokoje, profesjonalny serwis i przyjazna obsługa zapewniają komfortowy pobyt, a smakowite dania serwowane w hotelowej restauracji rozpieszczą niejednego łasucha. Warto również zdecydować się na wizytę w spa i skorzystać z bezpłatnej łaźni parowej lub sauny. Dobrym pomysłem na spędzenie popołudnia będzie wizyta w centrum miasteczka, dokąd kilka razy dziennie kursuje bezpłatny bus hotelowy. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    na klifie, ok. 1,5 km od centrum CARVOEIRO ze sklepami i restauracjami; ok. 65 km od portu lotniczego w Faro; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu; bezpłatny bus hotelowy do centrum Carvoeiro (3 razy dziennie, 5 dni w tygodniu, konieczna wcześniejsza rezerwacja).

    PLAŻA:

    Canteanes, publiczna, u podnóża klifu, zejście po schodach, ok. 300 m od hotelu, piaszczysta, łagodne zejście do morza; Carvoeiro, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 1,7 km od hotelu; na plażach parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zadbany, elegancki, zbudowany w 1987 r., odnowiony w 2010 r., 120 pokoi, 2 budynki, 3 piętra, windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Gaivota - dania w formie bufetu, kuchnia portugalska i międzynarodowa, w restauracji dostępne foteliki dla dzieci, bar Albatros z tarasem i wieczorami muzyką na żywo, bar przy basenie; taras z widokiem na ocean, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby (wolne łącze); za opłatą: internet bezprzewodowy (szybkie łącze, ok. 2 EUR/godz., ok. 4,5 EUR/24 godz., ok. 12 EUR/72 godz., ok. 21 EUR/tydz.), całodobowy room-service, opiekunka do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 36 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: minibar, sejf (ok. 2 EUR/dzień, ok. 15 EUR/tydz.; kaucja: 25 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); pokoje z widokiem na morze na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, gł. 1-3,2 m, wydzielony brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,8-1 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki (wymagana kaucja: ok. 10 EUR); miniklub; za opłatą: kort tenisowy (ok. 10 EUR/godz.) z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu (ok. 9 EUR), pokój gier (bilard, piłkarzyki, tenis stołowy, gry video); Health Club: bezpłatnie: kryty basen, słodka woda, ok. 0,9-1,4 m, sauna, łaźnia turecka, mała siłownia, płatne zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało; sporty wodne na plaży.

    HALF BOARD PLUS (za dopłatą):

    śniadanie (7.00-10.00), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji; napoje do kolacji: 1/2 butelki białego lub czerwonego wina lub 2 piwa, woda mineralna, napoje bezalkoholowe dla dzieci.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji; między posiłkami przekąski w snack barze (10.30-12.00 i 16.00-17.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive; w ramach oferty all inclusive darmowy dostęp do internetu.

    KONTAKT:

    0035/1282358601, www.baiacristal.com

    GRATIS:

    wstęp do Health Clubbus do centrumWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Portugalia / Portugalia

    Opis oferty:

    Idealne miejsce na romantyczne wakacje! Urokliwie położony na klifie z pięknym widokiem na ocean, tuż przy piaszczystej plaży oferuje wspaniałą rozrywkę dla miłośników słońca, morskich kąpieli i malowniczych zachodów słońca. Wygodne, przestronne pokoje, profesjonalny serwis i przyjazna obsługa zapewniają komfortowy pobyt, a smakowite dania serwowane w hotelowej restauracji rozpieszczą niejednego łasucha. Warto również zdecydować się na wizytę w spa i skorzystać z bezpłatnej łaźni parowej lub sauny. Dobrym pomysłem na spędzenie popołudnia będzie wizyta w centrum miasteczka, dokąd kilka razy dziennie kursuje bezpłatny bus hotelowy.

    POŁOŻENIE:

    na klifie, ok. 1,5 km od centrum CARVOEIRO ze sklepami i restauracjami; ok. 65 km od lotniska w Faro; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu; bezpłatny bus hotelowy do centrum Carvoeiro (3 razy dziennie, 5 dni w tygodniu, konieczna wcześniejsza rezerwacja).

    PLAŻA:

    Canteanes, publiczna, u podnóża klifu, zejście po schodach, ok. 300 m od hotelu, piaszczysta, łagodne zejście do morza; Carvoeiro, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 1,7 km od hotelu; na plażach parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zadbany, elegancki, zbudowany w 1987 r., odnowiony w 2010 r., 120 pokoi, 2 budynki, 3 piętra, windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Gaivota - dania w formie bufetu, kuchnia portugalska i międzynarodowa, w restauracji dostępne foteliki dla dzieci, bar Albatros z tarasem i wieczorami muzyką na żywo, bar przy basenie; taras z widokiem na ocean, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby (wolne łącze); za opłatą: internet bezprzewodowy (szybkie łącze, ok. 2 EUR/godz., ok. 4,5 EUR/24 godz., ok. 12 EUR/72 godz., ok. 21 EUR/tydz.), całodobowy room-service, opiekunka do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 36 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: minibar, sejf (ok. 2 EUR/dzień, ok. 15 EUR/tydz.; kaucja: 25 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); pokoje z widokiem na morze na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, gł. 1-3,2 m, wydzielony brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,8-1 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki (wymagana kaucja: ok. 10 EUR); miniklub; za opłatą: kort tenisowy (ok. 10 EUR/godz.) z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu (ok. 9 EUR), pokój gier (bilard, piłkarzyki, tenis stołowy, gry video); Health Club: bezpłatnie: kryty basen, słodka woda, ok. 0,9-1,4 m, sauna, łaźnia turecka, mała siłownia, płatne zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało; sporty wodne na plaży.

    HALF BOARD PLUS (za dopłatą):

    śniadanie (7.00-10.00), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji; napoje do kolacji: 1/2 butelki białego lub czerwonego wina lub 2 piwa, woda mineralna, napoje bezalkoholowe dla dzieci.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji; między posiłkami przekąski w snack barze (10.30-12.00 i 16.00-17.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive; w ramach oferty all inclusive darmowy dostęp do internetu.

    KONTAKT:

    0035/1282358601,, www.baiacristal.com

    GRATIS:

    wstęp do Health Club bus do centrum Wi-Fi


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Piękny hotel położony na klifie, ok.1,5 km od centrum Carvoeiro, w spokojnej okolicy. W pobliżu są kawiarnie, restauracje, sklepy. Przystanek komunikacji miejskiej znajduje się 100 m od hotelu ( kursuje również bezpłatny bus hotelowy, 3 x dziennie, konieczna rezerwacja) Oddalony jest ok. 65 km od lotniska w Faro.

    PLAŻA

    Piaszczysta, publiczna plaża Canteanes z łagodnym zejściem do morza znajduje się w odległości 300 m od hotelu (zejście po schodach z klifu). Leżaki i parasole za opłatą.

    HOTEL

    Komfortowy i elegancki hotel, malowniczo położony na klifie z pięknym widokiem na ocean widoki oferuje miłą atmosferę i wysoką jakość usług.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, winda, lobby, restauracja, restauracja a la carte, cotctail bar, bar przy basenie, pralnia, taras słoneczny, ogród, parking, room serwis.

    INTERNET

    WiFi bezpłatnie w lobby.

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    Dostępna sala konferencyjna.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: basen, brodzik dla dzieci, kryty basen, sauna, mała siłownia, tenis stołowy, program animacyjny, muzyka na żywo. Odpłatnie: tenis ziemny, Spa, masaże, pokój gier, sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    plac zabaw, mini klub dla dzieci, możliwość wynajecia opiekunki.

    ZAKWATEROWANIE

    Liczba pokoi: 120 pokój 2-osobowy: balkon, klimatyzacja, łazienka z wanną/prysznicem i suszarką, WC, TV SAT, telefon, sejf za opłatą, zestaw do kawy/herbaty, mini bar za opłatą.

    WYŻYWIENIE

    BB: śniadanie HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu,  napoje płatne dodatkowo         FB: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu,  napoje płatne dodatkowo         All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu,  lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, przekąski w ciągu dnia.

    INFORMACJE DODATKOWE

    www.baiacristal.com

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: Ryannair - 15kg, Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m); TAP Portugal 23kg do 158cm; bagaż podręczny o wymiarach: Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; Wizzair - mały, o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, TAP Portugal 8kg do 115cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. *Podatek turystyczny w Lizbonie (pobyty od 1 stycznia 2016) nie jest wliczony w cenę.  Klienci (powyżej 13 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu w wysokości 1 EUR/osobę/dzień, nie wyższą jednak niż 7 EUR za cały pobyt. UWAGA! OFERTA BEZ REZYDENTA Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Portugalii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu Baia Cristal Beach & SPA Resort
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Baia Cristal Beach & SPA Resort

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Baia Cristal Beach & SPA Resort:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Hotel
      4.5
    • Pokoje
      4.6
    • Wyżywienie
      4
    • Atrakcje
      i sport
      4.1
    • Obsługa
      4.8
    HolidayCheck
    Ocena Baia Cristal Beach & SPA Resort:
    4.7 / 6

    Polecamy dla osób z dziećmi i ceniących spokój 2012-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Baia Cristal Beach & SPA Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Do tego hotelu nie wrócę. 2012-08-18
    Szczegóły oceny hotelu Baia Cristal Beach & SPA Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.3
    Hotel, bardzo, bardzo przeciętny! 2013-01-05
    Szczegóły oceny hotelu Baia Cristal Beach & SPA Resort:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.7
    Przemile spędzony czas 2013-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Baia Cristal Beach & SPA Resort:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    Hotel przepięknie położony, niemalże na zboczu klifu - już sam widok z basenu robi wrażenie. Obsług...
    więcej

    5.4
    Super! Znów wrócimy do Baia Cristal 2013-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Baia Cristal Beach & SPA Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      6.0

    Przyjechałam tu drugi raz i nie żałuję(okazało się ,że nie my jedyni).Położenie na klifie, budynek t...
    więcej

    5.6
    Bardzo fajny hotel wart 4 gwiazdek 2014-07-06
    Szczegóły oceny hotelu Baia Cristal Beach & SPA Resort:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.7

    Spędziliśmy 2 tygodnie w hotelu. Nie mamy żadnych zastrzeżeń. Pokoje całkiem spore czyste i dobrze u...
    więcej

    5.0
    Hotel na klifie 2016-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Baia Cristal Beach & SPA Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      6.0

    Hotel nie pierwszej młodości, taki lekki PRL, ale czyściutki i zadbany. Pokoje sprzątane codziennie,...
    więcej

    5.4

    Baia Cristal Beach & SPA Resort - możliwości zakwaterowania:

    Doppelz,Bk/T,Meerbl
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    Doppelzimmer,Balkon/Terra
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Einzel,Bk/T,seitl Meerbl
    Einzelz,Balkon/Terrasse
    Einzelzimmer,Balkon/Terra
    Juniorsuite,Balkon/Ter
    Suita z widokiem na morze
    Suita
    Suite,Bk/T,seitl Meerbl
    Suite,Balk/Terr,Meerblick

    Baia Cristal Beach & SPA Resort - Możliwości wyżywienia:


    Baia Cristal Beach & SPA Resort - miasta wylotu:


    Baia Cristal Beach & SPA Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Baia Cristal Beach & SPA Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00