cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Sunis Evren Beach, Riwiera Turecka
1 / 24
Ocena
hotelu:
5.0 / 5
Najbliższy termin
06.03 - 12.03
już od 2540 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.04 - 22.04
już od 1404 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sunis Evren Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Sunis Evren Beach
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Sunis Evren Beach:
5.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sunis Evren Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 06 marca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 kwietnia 2020

Hotel Sunis Evren Beach w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Side

OPIS

Wysokiej klasy hotel z wieloma atrakcjami w swojej ofercie zadowoli najbardziej wymagających Klientów. Dużym plusem obiektu jest bliska odległość do pięknego antycznego Side, które warte jest odwiedzenia. Idealny wybór dla osób lubiących aktywny wypoczynek oraz dla rodzin z dziećmi.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

2009 r. Na terenie hotelu: restauracje (6), bary (5), pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen kryty, baseny odkryte (2), 3 zjeżdżalnie dla dorosłych i 2 dla dzieci (działają w godzinach 10:00-12:00,14:00-16:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 14 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 4 budynkach (liczba pięter: 4, liczba wind: 4) Typy pokoi: pokoje rodzinne side sea view dla max. 3 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , pokoje standardowe land view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , pokoje superior dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna "Evren", restauracje a la carte (5), bary (5), cukiernia Ultra All Inclusive (24h) śniadanie(07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30), późny posiłek (23:00-07:00) w restauracji głównej, przekąski (12:00-16:30) w restauracji z przekąskami, przekąski (12:00-16:00) w restauracji Mevlana, podwieczorek (10:00-00:00) w restauracja Sagitta, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, wybrane alkohole importowane, pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - 1 wizyta w trakcie pobytu w wybranej restauracji gratis. Wymagana rezerwacja.ROMANTIKA włoska, MAYA meksykańska, AQUARIUS owoce morza, TURKUAZ turecka, restauracja na plaży - lokalna

z myślą o dzieciach

brodziki (3), zjeżdżalnie wodne dla dzieci (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne, możliwość wypożyczenia wózka (płatna i w miarę dostępności)

w cenie

tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, aerobik, siłownia, animacje , sauna, dyskoteka

płatne

bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, jacuzzi, salon piękności, łaźnia turecka

dodatkowe informacje

OPIS NA LATO 2020.

Aktualizacja opisu

14.11.2019 17:19

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Luksusowy, 5-cio piętrowy hotel położony w dzielnicy Side – Evrenseki, znanej z pięknych plaż, której przyznano certyfikat Blue Flag (przyznawany najpiękniejszym i najczystszym plażom). Zlokalizowany jest w odległości 11 km od ścisłego centrum turystycznego Side i 60 km od  lotniska w Antalyi. 

 

Warunki mieszkalne

Hotel posiada 292 luksusowo i nowocześnie urządzonych, dwuosobowych pokoi standardowych i familijnych z możliwością jednej dostawki dla osoby dorosłej lub dwóch dostawek dla dzieci oraz pokoi typu superior (maks. 2 osoby dorosłe). Wszystkie pokoje wyposażone są w:  centralną klimatyzację, łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, TV-SAT, mini bar (napełniany dziennie 1,5 l wody), telefon, sejf, czajnik, kawa, herbata, balkon  lub taras.

 

Do dyspozycji gości

Recepcja, restauracja główna, 5 restauracji a la carte: śródziemnomorska, turecka, włoska, meksykańska, barbeque, kilka barów w tym: lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, bar w dyskotece, dyskoteka, amfiteatr, mini klub dla dzieci (4-12 lat),plac zabaw dla dzieci, play station, bogaty program dziennych i wieczornych animacji, muzyka na żywo, mini market butik, fryzjer, Internet, łaźnia turecka, sauna, masaż, fitness, pralnia, lekarz, sala konferencyjna, leżaki i parasole bezpłatnie na plaży oraz przy basenie.

 

Uprawianie sportów

Bezpłatnie: kompleks basenowy z dwoma dużymi basenami i dwoma brodzikami dla dzieci, rzutki, siatkówka plażowa, boccia.
Odpłatnie: sporty wodne na plaży, bilard.

 

Wyżywienie

W cenie All Inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja, późna, ciepła przekąska, lekkie przekąski w ciągu dnia, popołudniowa kawa, herbata, ciastka, lody, lokalne napoje alkoholowe oraz napoje bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-24:00. Wizyty w restauracjach a la carte (po uprzedniej rezerwacji).

 

 

Cena zawiera :

bilet lotniczy,

zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),

transfer lotnisko - hotel - lotnisko;

opiekę polskojęzycznego rezydenta;

wyżywienie wg opisu,  

 

Cena nie zawiera:

wizy płatnej przez klientów na lotnisku 15 EUR lub 20 USD.

obowiązkowego ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Orex

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

wysokiej klasy hotel otwarty w 2009 roku, usytuowany na powierzchni 16.000 m²; do dyspozycji gości: czteropiętowy budynek główny, basen odkryty, basen kryty, 3 zjeżdżalnie dla dorosłych, 2 zjeżdżalnie dla dzieci, restauracja główna, 5 restauracji A la carte kuchnia: włoska, barbecue, rybna, meksykańska, turecka (raz na pobyt kolacja w wybranej restauracji A la Carte bezpłatna, wymagana wcześniejsza rezerwacja) cukiernia, 6 barów, sala konferencyjna 

Położenie

ok. 2 km od Evrenseki, ok. 7 km od Side, ok. 11 km od Manavgat, ok. 60 km od lotniska w Antalyi

Plaża

prywatna, piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu; bar na plaży w godzinach 10.00-18.00 – bezpłatny; leżaki, parasole oraz ręczniki  przy basenie oraz na plaży – bezpłatne

Zakwaterowanie

292 pokoje: 148 pokoi standardowych (ok. 26-32 m2), 24 pokoje superior (ok. 38 m2), 118 pokoi rodzinnych - dwupomieszczeniowych (ok. 40 m2), 2 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (ok. 26 m²); wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych), LCD TV, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany w napoje bezalkoholowe i piwo), zestaw do parzenia kawy i herbaty, Wi-Fi (bezpłatne), balkon

Wyżywienie

Ultra All Inclusive – śniadanie (07.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (12.00-17.00), patisserie (10.00-24.00), nocne przekąski (23.00-07.00), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (lobby bar 24h); dodatkowo płatne: napoje butelkowane, energetyczne, alkohole importowane i wysokojakościowe 

Sport i rozrywka

animacje, muzyka na żywo (okazjonalnie), dyskoteka, siłownia, łaźnia turecka, sauna, łaźnia parowa, aerobik, aqua-aerobik, tenis stołowy, siatkówka plażowa, boccia, rzutki, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, zabiegi na twarz i ciało, pralnia, lekarz, salon gier, wszystkie sporty wodne na plaży

Dla dzieci

dwa brodziki, mini klub (4-12 lat), menu w restauracji, łóżeczko (na życzenie) 

www

www.sunishotels.com ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Neckermann

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Sunis Evren Beach Resort znajduje się w odległości 200 m od plaży piaszczysto-żwirowej. Dla Państwa komfortu hotel posiada mini market, salon fryzjerski, klimatyzację, recepcję, lobby, sklepy, salon i 4 windy. W 5-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku, francusku i niemiecku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 2 czynny w sezonie baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Znajdujący się przy basenie bar oferuje swoim gościom relaks przy drinku. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się sklepy i centrum miasta. Oferta rozrywkowa hotelu: dyskoteka. Hotel posiada parking dla samochodów. Sunis Evren Beach Resort zaprasza nowożeńców, gdzie mogą cieszyć się romantycznymi kolacjami.

Udogodnienia:

Hotel oferuje pralnię, pokojówki, usługi prasowania, opiekę medyczną, usługę budzenia i kantor. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h. Hotel posiada salę konferencyjną.

Posiłki:

Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Drinki można spożywać w barze w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje przekąski o północy (pora serwowania: 23:00 - 07:00), wino (pora serwowania: 24h Service), napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 24h Service), przekąski (pora serwowania: 12:00 - 16:00), alkohole lokalne (pora serwowania: 24h Service), kawę i herbatę (pora serwowania: 24h Service), ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 10:00 - 00:00) i piwo (pora serwowania: 24h Service).

Sport i Rozrywka:

Sunis Evren Beach Resort posiada spa, hammam i łaźnię parową. W ramach aktywności hotel oferuje tenis stołowy, rzutki, bilard, grę boccia i sala gier. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: siatkówka plażowa, aerobik i fitness.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Sunis Evren Beach
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Sunis Evren Beach

5.0
zdecydowanie polecam

byliśmy z dzieckiem 8 letnim, czyste pokoje, obsługa bardzo miła. nie było do czego się przyczepić :) pewnie pojedziemy jeszcze raz w tym roku !

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Sunis Evren Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Hotel
    5.7
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.7
  • Atrakcje
    i sport
    5.4
  • Obsługa
    5.8
HolidayCheck
Ocena Sunis Evren Beach:
5.7 / 6

Uroczy pobyt pod każdym względem 2011-01-27
Szczegóły oceny hotelu Sunis Evren Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8

Sunis Evren Beach - możliwości zakwaterowania:

STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW
DZ STANDARD ZUR ALLEINNUTZUNG
SPARZIMMER ZUR ALLEINNUTZUNG
DZ SEIT.MEERBLICK Z.ALLEINNUTZ
Doppel Balk seitl Meerbli
Superiorz Balk/Ter Meerbl
Doppel Balk seitl Meerbli
Doppelz Balkon Meerseite
Doppelz Balkon Landseite
Doppelzi Balkon Sparpreis
DOPPELZIMMER STANDARD
SPARZIMMER DOPPEL
DOPPELZIMMER SEITL. MEERBLICK
DOPPELZIMMER SUPERIOR
Einzel Balk seitl Meerbli
Einzel Balk seitl Meerbli
Einzelzimmer Meerseite
Einzelzi Balkon Landseite
Familienapartment Balkon
FAMILIENZIMMER SEITLICHER MEER
FAMILY ROOM SIDE SEA VIEW
STANDARD LAND VIEW SINGLE ROOM
SUPERIOR ROOM
EZ SEIT. MEERBLICK UPPER FLOOR
DZ SEIT. MEERBLICK UPPER FLOOR
STANDARD SIDE SEA VIEW SINGLE ROOM
STANDARD ROOM LAND VIEW

Sunis Evren Beach - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Sunis Evren Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00