cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Club Kemer, Riwiera Turecka
1 / 43
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
05.10 - 09.10
już od 3173 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.10 - 30.10
już od 1599 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sherwood Club Kemer
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Sherwood Club Kemer
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Kemer
Ocena hotelu Sherwood Club Kemer:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sherwood Club Kemer:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 października 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 października 2022

Hotel Sherwood Club Kemer w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 7 km od centrum Kemer (idealna baza wypadowa do zwiedzania likijskiego miasta Phaselis, rezerwatu Beydaglari Olympos czy starożytnego miasta Olympos)
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

polozenie

  • ok. 7 km od centrum Kemer (idealna baza wypadowa do zwiedzania likijskiego miasta Phaselis, rezerwatu Beydaglari Olympos czy starożytnego miasta Olympos)
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • piaszczysto-żwirowa
  • łagodnie opadająca
  • ręczniki w cenie
  • platforma kąpielowa

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sala TV
  • ogród
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • pralnia: za opłatą
  • serwis bagażowy
  • parking: w cenie
  • sale konferencyjne: 6

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

492

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 6
  • basen główny 1: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen główny 2: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen przy budynkach B/C/D/G: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen dla dzieci
  • ręczniki: w cenie

  • aquapark: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, 8 zjeżdżalni, leżaki i parasole: w cenie
  • aquapark dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, liczba zjeżdżalni: 3
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci
    •  łóżeczka dla dzieci: w cenie
    • opieka nad dziećmi: za opłatą
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • wózek dla dzieci: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych
    • bufet dla dzieci
    • miniklub dla dzieci: 4-12 lat, w cenie
    • animacje dla dzieci
    • plac zabaw
    • minidyskoteka
    • klub dla nastolatków: 13-17 lat, w cenie

    Sport i wellness

    W cenie
    •  łaźnia parowa
    • siłownia
    • aerobik
    • aqua fitness
    • pilates
    • step aerobik
    • łucznictwo
    • minipiłka nożna
    • siatkówka plażowa
    • minigolf
    • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
    Płatne
    • strefa spa „ELEMENTS SPA": 16+
    • aromaterapia
    • hammam
    • masaże
    • zabiegi kąpielowe
    • zabiegi lecznicze
    • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    • centrum medycyny ajurwedyjskiej
    • tenis
    • oświetlenie kortu tenisowego
    • żeglowanie
    • skutery wodne

    rozrywka

    • muzyka na żywo
    • dyskoteka

    Pokoje

    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-4 os.
    • ok. 58 m2
    • widok na ogród lub ląd
    • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • wanna lub prysznic
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: codziennie 24 h, za opłatą
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój rodzinny FZX2
    • 2-4 os.
    • ok. 57 m2
    • boczny widok na morze
    • pokój dzienno-sypialny
    • 2 sypialnie
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda
    • prysznic
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: codziennie 24 h, za opłatą
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy Deluxe DZX5
    • 1-3 os.
    • ok. 29 m2
    • widok na basen lub ogród
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: codziennie 24 h, za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy typu swim-up DZX7
    • 2 os.
    • ok. 35 m2
    • pokój dzienno-sypialny
    • sypialnia
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, przekąski, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: codziennie 24 h, za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras z dostępem do basenu
    Pokój 2-osobowy Superior DZX2
    • 1-4 os.
    • ok. 35 m2
    • widok na ogród
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: codziennie 24 h, za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy Superior DZX4
    • 2-4 os.
    • ok. 35 m2
    • widok na basen lub ogród
    • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: codziennie 24 h, za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy Deluxe Superior DZX6
    • 1-4 os.
    • ok. 35 m2
    • widok na basen lub ląd
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: codziennie 24 h, za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 29 m2
    • widok na ogród
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • balkon lub taras
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: codziennie 24 h, za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy DZX3
    • 1-3 os.
    • ok. 29 m2
    • widok na basen lub ogród
    • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • taras
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: codziennie 24 h, za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
    • późne śniadanie: 10:00 - 11:00, w cenie
    • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: 18:30 - 21:30, w formie bufetu
    • przekąski: 12:00 - 16:00
    • przekąski o północy: 23:00 - 02:00
    • ciasto: 11:00 - 18:00
    • lody: 12:00 - 16:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • główna restauracja: bufet dla dzieci, bufet, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Turquise": kuchnia turecka; a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, raz w tygodniu 19:00 - 21:30, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Basilico Italian": kuchnia włoska; a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, raz w tygodniu 19:00 - 21:30, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Mama Cocha": ryby/owoce morza; a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, raz w tygodniu 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Waribashi": kuchnia azjatycka; a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, raz w tygodniu 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  •  bary i inne: 9
  • klub na plaży „Pier Bar": codziennie 10:00 - 18:00, w cenie
  • bar w lobby: codziennie 24 h, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pranzo Pool Bar": codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar przekąskowy „Pranzo Snack Bar": codziennie 12:00 - 16:00, w cenie
  • cukiernia „Tatli Patisserie": codziennie 11:00 - 18:00, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Aqua Bar": codziennie 10:00 - 18:00, w cenie
  • bar w strefie spa „Vitamin Bar": codziennie 10:00 - 19:00, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Lake House Bar - 1 - 2 - 3": codziennie 10:00 - 18:00, w cenie
  • bar „Disco Bar": codziennie 23:00 - 02:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • uroczysta kolacja: wymagana rezerwacja, za opłatą, wybór z menu

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka Gala

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Kemer

    Opis oferty:

    Nowoczesny i luksusowy kompleks 45 budynków należących do renomowanej sieci Sherwood, wybudowany w 2014 roku, położony w cichej i spokojnej okolicy, otoczony lasem piniowym. W 3 restauracjach á la carte można spróbować dań kuchni tureckiej, włoskiej oraz chińskiej, pysznych przekąsek i słodkich wypieków a 6 barów rozmieszczonych na terenie hotelu oferuje kolorowe, egzotyczne drinki i orzeźwiające koktajle dostępne w bogatej formule ultra all inclusive. Hotel przygotował doskonały program animacji zarówno dla dorosłych jak i dzieci wypełniony grami i zabawami, zajęciami sportowo-rekreacyjnymi oraz wieczornymi pokazami. Dwa baseny tylko dla dzieci, restauracja oraz zjeżdżalnie dla najmłodszych sprawiają, że jest to po prostu idealne i wymarzone miejsce dla rodzin.

    POŁOŻENIE:

    w centrum GOYNUK ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 10 km od Kemer, ok. 45 km od centrum Antalyi; ok. 60 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Kemer).

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysto - żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, luksusowy, zadbany, zbudowany w 2014 r., 400 pokoi, kompleks 45 jednopiętrowych budynków, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i turecka, 3 restauracje á la carte: kuchnia turecka, włoska, chińska i ryby, 6 barów: Snack Bar, Iskele Bar, Vitamin Bar, bar w lobby, przy basenie, Disco Bar; mini market, sklep z pamiątkami, biżuterią; 6 sal konferencyjnych, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: room-service, fryzjer, pralnia, opiekunka do dzieci, pakiet dla nowożeńców; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 29 m², luksusowy, nowoczesny, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty, minibar (codziennie uzupełniany: napoje bezalkoholowe, piwo, słodkie i słone przekąski); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); większy pokój standardowy (ok. 35 m², dla maks. 4 os.) za dopłatą;

    lake house:

    dla maks. 4 os., od 29 do 35 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój lake house na parterze lub na piętrze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    9 basenów o średniej gł. ok. 1,4 m, 2 baseny dla dzieci, 8 zjeżdżalni dla dorosłych, 2 zjeżdżalnie dla dzieci, basen kryty, słodka woda, ok. 220 m², gł. ok. 1,40 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy z oświetleniem (dodatkowa płatne) i wypożyczalnią sprzętu, boisko do siatkówki plażowej, koszykówki, boccia, łucznictwo, rzutki, mini football, mini golf, tenis stołowy, centrum fitness; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), klub dla nastolatków (13-17 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci: poranna gimnastyka, step aerobic, zumba, gimnastyka w wodzie, mini disco, gry i zabawy, okazjonalnie muzyka na żywo; za opłatą: bilard, kręgle; centrum Spa: sauna, łaźnia turecka; za opłatą: masaże.ULTRA ALL INCLUSIVE 24 h: śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w restauracji głównej; kolacja w wybranej restauracji á la carte raz na tydzień (wymagana wcześniejsza rezerwacja); przekąski (12.00-16.00), ciasta, lody (15.00-24.00), nocne przekąski (23.00-02.30), napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe przez 24 godziny na dobę w wyznaczonym barze.

    KONTAKT:

    0090/2428151655; www.sherwoodhotels.com.tr


    Rainbow

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie

    Hotel położony jest w znanej turystycznie miejscowości Kemer, u podnóża gór Taurus i na wybrzeżu morza Śródziemnego. Otoczony zielonym ogrodem, który przeradza się zadbany las z różnorodną roślinnością. Zlokalizowany około 55 km od lotniska w Antalyi, około 45 km do centrum Antalyi i około 100 m do najbliższego przystanku autobusowego. Pobliskie miejsca historyczne: Phaselis, Olympos, Demre, Kekova, Myra, Kaleici.

    Plaża

    Bezpośrednio przed hotelem znajduje się piaszczysto-żwirowa plaża wraz z molo na wybrzeżu Morza Śródziemnego o długości 500 m. Leżaki, prysznic i ręczniki dostępne bez dodatkowej opłaty. Za dopłatą dostępne pawilony na plaży. Do dyspozycji gości pomost.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja, restauracja główna Fusions, 4 restauracje a’la carte: Turquoise, Basilico, Mama Cocha oraz Waribashi (płatne dodatkowo 10 EUR/os, wymagana rezerwacja, otwarte w godzinach 19:00-21:30), bar z przekąskami Aqua, Street Sherfood oraz Pranzo, lodziarnia Scoop, cukiernia, Bistro 21. 10 barów: lobby bar The Hideout , bar przy basenie Mare, bar Pranzo, bar Gilbert, bar Aqua, bar Forest, dwa bary na molo, disco bar Bliss oraz 1-2-3 Lake House Bards. Do dyspozycji gości 6 basenów, basen dla dzieci, aquapark z dodatkowymi basenami: 3 dla dorosłych i 1 dla dzieci (6 zjeżdżalni dla dorosłych i 3 zjeżdżalnie dla dzieci). Na terenie basenów dostępne bez dopłaty leżaki, prysznice oraz ręczniki. Parking. Za dodatkową opłatą: usługi pralni oraz opiekunka dla dzieci.

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive: śniadanie (7:00-11:00), lunch (12:30-14:30) i obiadokolacja (19:00-21:30). Przekąski dostępne w restauracji Aqua oraz Pranzo (12:00-16:00). Typowe tureckie przekąski (m.in. tureckie naleśniki, pilav, tantuni) w Street Sherfood (różne dania w danych godzinach pomiędzy 13:00-18:00). Restauracja Bistro 21 w wybranych godzinach podczas dnia i nocy. Lodziarnia Scoop (10:00-22:00) z wyborem lodów organicznych. Cukiernia Gilbert (11:00-18:00) z wyborem słodkości. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe oraz część importowanych dostępne 24 h w wybranym barze, w pozostałych barach w godzinach otwarcia. Część napoi importowanych oraz świeżo wyciskane soki płatne dodatkowo. Świeżo wyciskany sok pomarańczowy podczas śniadania bez dodatkowych opłat.

    Program sportowy i animacyjny

    Hotel oferuje szeroką gamę animacji dziennych i wieczornych. Dla gości dostępne są m.in.: wodna gimnastyka, kursy pływania, step aerobic, gry wodne, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, siatkówka plażowa, boccia, łucznictwo, muzyka na żywo, animacje, łaźnia turecka, sauna czy centrum fitnessu. Obiekt oferuje również kort tenisowy oraz wyposażenie do tenisa (oświetlenie kortu płatne dodatkowo). Ponadto za dodatkową opłatą dostępne są: sporty wodne, centrum SPA i piękna. W ofercie dla dzieci: mini klub (4-12 lat), mini disco, klub dla nastolatków Yoo (13-17 lat), dziecięcy bufet w restauracji głównej, plac zabaw, za rezerwacją z depozytem: pakiet dziecięcy (podgrzewacz do butelek, kąpiel, niania elektroniczna).

    Internet

    Wi-Fi na terenie hotelu i w pokojach jest bezpłatny.

    Kategoria lokalna

    *****

    Naszym zdaniem

    Hotel z cudownym umiejscowieniem pomiędzy górami i morzem, z pewnością przypadnie do gustu części Gości, która lubi niespotykane rozwiązania. Znajduje się na sporym, zielonym terenie, wśród bujnej roślinności, co zapewnia spokój od miejskiego zgiełku. Ciekawa oferta hotelu nie sprawia zawodu. Mnogość basenów i aquapark nie dadzą się nudzić. Całość sprawia, że oferta jest bardzo atrakcyjna. Polecamy rodzinom z dziećmi, jak i poszukującym przygody podróżnikom. Bliskość urokliwego miasteczka - Kemer jest dodatkowym atutem.

    Strona www


    Pokoje


    Zakwaterowanie


    Stoki


    Opinie klientów


    Program

    Dzień pierwszy

    Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego

    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
    Dzień ostatni

    Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    Uwagi do programu

    Na terenie Turcji obowiązuje wymóg noszenia maseczek w przestrzeniach ogólnodostępnych i środkach transportu (transfery, transport publiczny).
    Wrestauracjach lokalnych obowiązuje 50% obłożenia.
    "

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta (w przypadku hoteli położonych w rejonie Kemer kontakt z rezydentem odbywa się telefonicznie),ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje: wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
    Uprzejmie informujemy że od dnia 26.04.2019 w Turcji nie są honorowane banknoty o nominale 500 EUR. W związku z tym nie będzie możliwości opłacania pakietów płatnych pilotowi oraz wycieczek lokalnych banknotami o tym nominale. Prosimy o poinformowanie Klientów.

    Wycieczki lokalne

    Wycieczki lokalne

    RIWIERA TURECKA PAMUKKALE - cena ok. 63 EUR
    Całodzienna wycieczka do niezwykłego Pamukkale, ze względu na kolor zwanego Bawełnianą Twierdzą. To niezwykła, tworząca się od 14 tys. lat, kaskada białych, wapiennych tarasów i naturalnych basenów, napełnionych wodą z gorących źródeł. Cały teren stanowi Park Narodowy wpisany na listę światowego dziedzictwa przyrodniczego UNESCO. Następnie spacer po ruinach Hierapolis - antycznego uzdrowiska. Zachowało się tu wiele zabytków z czasów rzymskich: Wielkie Łaźnie z II w. n.e., ulica Frontiniusa o długości ok. 1 km, świątynia Apolla, święta sadzawka, teatr rzymski i inne.
    ZAKUPY W ALANYI LUB SIDE
    - To propozycja dla tych z Państwa, którzy chcą się przekonać, ile jest prawdy w opowieściach o niezwykłym kunszcie tureckich złotników, wytwórców konfekcji skórzanej oraz tekstylnej. Odwiedziny w salonach złotniczym i wyrobów skórzanych dadzą możliwość zrobienia zakupów nawet najbardziej wybrednym. Kolejnym punktem programu będzie wizyta w sklepie z tekstyliami. W chwilach, w których uda się Państwa oderwać od targowania, pilot chętnie podzieli się z Państwem wiadomościami o regionie, jego historii i współczesności. Znajdziemy oczywiście czas, by pokazać naszym gościom najpiękniejszą panoramę miasta.
    KAPADOCJA - cena ok. 137 EUR
    Fascynująca 2-dniowa wyprawa do początków chrześcijaństwa, do „krainy księżycowych” formacji skalnych i podziemnych miast. To wyjątkowa okazja, aby poznać przyrodę, kulturę i historię Turcji. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi, gdzie zwiedzać będziemy Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Odwiedzimy także największy w Turcji Karavanseray pochodzący z XIII w. Po przybyciu do Kapadocji zwiedzanie jednego z największych miast podziemnych w Kaymakli. Następnego dnia wyjazd do Goreme, gdzie zobaczymy słynne kościoły wykute w skałach. W programie także postoje na punktach widokowych.
    PERŁY STAROŻYTNEJ PAMFILII - cena ok. 60 EUR
    Wycieczka, dzięki której poznacie Państwo niesamowitą historię Turcji oraz piękno tutejszej przyrody. Podczas naszej wyprawy odwiedzimy Perge - nazywane też „małym Efezem”, gdzie znajdują się ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast hellenistycznych. Następnie odwiedzimy Park Narodowy Kurşunlu zachwycający wspaniałymi wodospadami i niezliczonymi gatunkami egzotycznych ptaków i roślin. To właśnie tutaj będzie czas, aby odpocząć od upałów i nabrać sił na zwiedzanie najlepiej zachowanego teatru starożytnego w południowej Turcji - teatru w Aspendos, w którym do dnia dzisiejszego odbywają się koncerty.
    HAMAM - cena ok. 25 EUR
    Hamam, czyli łaźnia turecka, jest spadkobiercą najlepszych tradycji term rzymskich - instytucji niezbędnej niegdyś w każdym mieście, ulubionego miejsca rozrywki starożytnych Rzymian, Greków i Bizantyjczyków. Z czasem łaźnie tak mocno wrosły w krajobraz tureckich miast, iż dzisiaj większość Turków nie zdaje sobie sprawy z ich starożytnego rodowodu. W samych łaźniach czas zmienił jednak niewiele. Hamam to w tym samym stopniu relaks dla ciała i ducha. Sauna, kąpiele i masaże upływają w miłej atmosferze żartów i pogawędek. W pięknych marmurowych wnętrzach czekają nas między innymi: mycie i peeling specjalną rękawicą „kese”, łaźnia parowa, polewanie zimną i gorącą wodą, masaż w pianie i w olejkach. Wizyta w Hamamie to zawsze jedno z tych najmilszych wspomnień z pobytu w Turcji.
    ZIELONY KANION - cena ok. 55 EUR
    Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój, lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe krajobrazy. Będziemy delektować się szmaragdowym kolorem czystego jeziora (turkusowa barwa wody jest efektem rozpuszczonych związków wapnia) i błękitem nieba. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Dla ochłody zatrzymamy się na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie. Będzie także przerwa na zrobienie zdjęć piątej co do wielkości w Turcji zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew.
    JEEP SAFARI - cena ok. 39 EUR
    Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki – ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay. Będzie także okazja do zapalenia fajki wodnej. MORSKA WYPRAWA - cena ok. 37 EUR Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek. Podpłyniemy także do Jaskini Piratów, Kochanków oraz Jaskini Fosforyzującej.
    RAFTING - cena ok. 35 EUR
    Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
    DELFINARIUM - cena ok. 35 EUR
    Zapraszamy Państwa do wizyty w Delfinarium. Wycieczka zapewni Państwu pełno wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Fantastyczna przygoda nie tylko dla najmłodszych!!!
    NURKOWANIE - cena ok. 52 EUR
    Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
    MANAVGAT - cena ok. 42 EUR
    Wycieczka, która pozwoli Państwu poznać tureckie realia. Odwiedzimy tradycyjny orientalny bazar, gdzie będą mogli Państwo poobserwować mieszkańców podczas zakupów czy samemu zakupić tureckie smakołyki. Po pełnym wrażeń pobycie na targu popłyniemy w spokojny rejs po rzece Manavgat, który kończy się malowniczym ujściem do Morza Śródziemnego. Odpoczniemy na plaży, gdzie zimna słodka woda rzeczna miesza się z ciepłą, słoną wodą morską. Następnie zwiedzimy jeden z największych meczetów na Riwierze Tureckiej z okazałym, pełnym ornamentów, wnętrzem.
    ODKRYJ ALANYĘ -cena ok. 42 EUR
    Podczas wycieczki odkryją Państwo nieznane przez wszystkich miejsca Alanyi. Najpierw wjedziemy na sławne wzgórze Alanyi czyli Kale, gdzie z punktu widokowego rozpościera się piękny widok na plażę oraz port. Następnie odwiedzimy jaskinię Dim – jedną z najdłuższych w Turcji. Podczas spaceru będzie można zobaczyć niesamowitą grotę pełną okazałych nacieków skalnych: stalagmitów i stalaktytów. Po zwiedzeniu jaskini udamy się do znanego mieszkańcom Alanyi miejsca piknikowego nad rzeką Dimcay. W restauracji, znajdującej się na pływających platformach zjemy „turecki obiad” i odpoczniemy od upałów. Po relaksie nad rzeką udamy się do portu w Alanyi, gdzie przesiądą się Państwo na statek. Podczas rejsu opłyniemy półwysep i zobaczymy symbol miasta czyli Czerwoną wieżę czy ukryte wśród skał groty, gdzie ukrywali się m.in. piraci.
    Uwaga! Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.

    Inne

    RIWIERA TURECKA informacje ogólne
    Waluta TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
    Język urzędowy – turecki.
    Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
    Czas + 1 godz. w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny Pizza ok. 20 TL woda 1,5l - ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok. 9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować. Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych zaopatrzonych w znaczek - w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
    Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
    W regionie:
    Alanya To w zasadzie rejon w którym znajduje się kilkanaście różnych kurortów, ciągnących się na długości ponad 50 km. Centralną częścią Riwiery jest miasto Alanya ze słynną plażą Kleopatry oraz ogromnym wyborem restauracji, barów, dyskotek i innych rozrywek. Miejsce gdzie nie da się nudzić.
    Side Położone na półwyspie zachęca pięknymi plażami, malowniczym portem jachtowym i dobrze zachowanymi zabytkami z czasów rzymskich: amfiteatrem i świątynią Apolla. Wokół samego Side znajduje się wiele miejscowości wypoczynkowych, z niektórych można dojść plażą aż do centrum miasta. To doskonały pomysł na wieczorne spacery.
    Belek Położone tylko 35 km od lotniska, jest najbardziej luksusową miejscowością na Riwierze. Tu znajdują się luksusowe hotele i pola golfowe. Do tego szerokie, piaszczyste plaże, restauracje sklepy i centrum rozrywkowo-handlowe.

    Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania, Wrocławia, Krakowa, Rzeszowa, Szczecina, Łodzi i Bydgoszczy
    . Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora.

    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędny jest dowód osobisty ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji LUB paszport ważny co najmniej 150 dni od pierwszego wjazdu do Turcji, czyli 60 dni dłużej niż dozwolony okres pobytu bezwizowego (za msz.gov.pl).
    Obywatele Polski są zwolnieni z obowiązku wizowego w celu turystycznym do 90 dni w ciągu 180 dni od daty pierwszego wjazdu.
    Uwaga
    : Posiadaczy paszportów tymczasowych mogą obowiązywać inne warunki wjazdowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
    Uwaga!
    Powyższe warunki podane zostały na dzień 21.04.2022 r. i mogą ulec zmianie.

    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Turcji, na Riwierze tureckiej trwa od początku czerwca do końca września.

    Wizy

    Wiza

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędny jest dowód osobisty ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji LUB paszport ważny co najmniej 150 dni od pierwszego wjazdu do Turcji, czyli 60 dni dłużej niż dozwolony okres pobytu bezwizowego (za msz.gov.pl).
    Obywatele Polski są zwolnieni z obowiązku wizowego w celu turystycznym do 90 dni w ciągu 180 dni od daty pierwszego wjazdu.
    Uwaga:
    Posiadaczy paszportów tymczasowych mogą obowiązywać inne warunki wjazdowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z opiekunem rezerwacji lub agentem, u którego dokonywałeś zakupu wycieczki.
    Uwaga!
    Poniższe warunki podane zostały na dzień 21.04.2022 r. i mogą ulec zmianie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria lokalna:

    brak

    Data otwarcia:

    2014 r.

    Położenie:

    Goynuk, 10 km od Kemer, 45 km od Antalyi, 55 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 130 000 m2.

    Plaża:

    przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 360 m długości.

    Parasole, leżaki, materace i ręczniki.

    W hotelu:

    5 restauracji, 11 barż;w, 6 sal konferencyjnych, 9 basenż;w odkrytych, aquapark (7 zjeżdżalni).

    Pokoje:

    w budynku głż;wnym: 64 pokoje standardowe, 56 pokoi standardowych Larger, 56 pokoi standardowych Lake, 194 pokoje standardowe Lake Larger, 36 pokoi rodzinnych Connection (2 pokoje połączone drzwiami);

    klimatyzacja centralna, prysznic, suszarka, telefon, TV, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, wykładzina lub terakota, balkon lub taras.

    Rozrywki i usługi:

    Bezpłatne:

    internet bezprzewodowy w lobby, siłownia, sauna, łaźnia turecka, korty tenisowe, rakiety i piłki do tenisa, tenis stołowy, rzutki, boccia, łucznictwo, koszykż;wka, siatkż;wka plażowa, minigolf, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, animacje.

    Płatne:

    kawiarenka internetowa, room service, pralnia, salon piękności, centrum SPA, masaż, jacuzzi, oświetlenie kortż;w, bilard.

    Dla dzieci:

    brodzik, 2 zjeżdżalnie wodne, animacje, mini klub (5-17 lat), opiekunka (płatna), wż;zki (płatne), łż;żeczka (na życzenie), plac zabaw, posiłki w restauracji, krzesełka w restauracji.

    Wyżywienie:

    Ultra All Inclusive (24 h)

    Posiłki: śniadanie, pż;źne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, pż;źny posiłek.

    Napoje zawarte: lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, świeżo wyciskane soki (serwowane do śniadania).

    System nie zawiera: wysokojakościowych alkoholi, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

    Restauracje a'la carte:

    turecka, włoska, chińska, rybna - podczas pobytu jedna wizyta gratis.

    Wymagana rezerwacja.

    Tel./faks:

    +90 242 / 352 28 00, 352 27 65


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5*Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoryzacja hotelu

    Kategoria Exim Tours 5* Kategoria lokalna 5*

    Położenie

    - przy plaży- ok. 1 km od centrum Goynuk- ok. 9 km od centrum Kemer- ok. 55 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysto-żwirowa- leżaki, materace, ręczniki plażowe i parasole (bezpłatne)- pawilony plażowe (płatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy- powierzchnia ok. 29 m2- centralna klimatyzacja - LED TV-Sat, telefon, sejf, internet Wi-Fi- mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe i piwo)- zestaw do parzenia kawy i herbaty- łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów)- balkon/taras (w oznaczonych typach pokoi)Pokój Superior- powierzchnia ok. 35 m2- wyposażony podobnie jak pokój standardowy- balkon/taras (w oznaczonych typach pokoi)Pokój Rodzinny (2 Bedrooms)- powierzchnia ok. 58 m2- 2 pokoje połączone drzwiami wewnętrznymi, 2 łazienki, 2 balkony- wyposażenie podobnie jak w pokoju standardowymPokój SwimUp (Pool/Terace)- powierzchnia ok. 35 m2- wyposażony podobnie jak pokój standardowy- dodatkowo taras i dostęp do basenu bezpośrednio z pokojuPokój Duplex (Family room Suite)- powierzchnia ok. 60 m2- 2 piętra, 2 łazienki, salon i sypialnia- wyposażenie podobnie jak w pokoju standardowym

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne- 5 basenów- aquapark z 8 zjeżdżalniami- leżaki, materace i parasole przy basenie- sala fitness, aerobik, step- gimnastyka i sporty w basenie- koszykówka, siatkówka plażowa- mini football, tenis ziemny- rzutki, boccia, tenis stołowy, łucznictwo- muzyka na żywo, programy animacyjne, dyskoteka - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne)Płatne- bilard- spa, masaże- oświetlenie kortu tenisowego- sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - plac zabaw, mini klub dla dzieci (5-12), junior klub (13-17), animacje, mini disco- brodzik, basen z 3 zjeżdżalniami- restauracja dla dzieci w mini kubie- bufet i wysokie krzesełka w restauracji głównej- zestaw dla niemowląt na życzenie (podgrzewacz, wanienka, niania elektroniczna)

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, organiczne lody domowej roboty, nocna przekąska. Świeżo wyciskany sok pomarańczowy do śniadania. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz wybrane alkohole importowane serwowane są w wyznaczonych barach 24h. Restauracje a'la carte płatne, wymagana rezerwacja.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna- 4 restauracje a' la carte: włoska, turecka, rybna, chińska- 6 barów: bar główny, w lobby, przy basenie, przy aquaparku, na pomoście, w dyskotece- 2 bary z przekąskami a'la carte, street food, bistro, cukiernia 

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 2014 roku, dysponuje 482 pokojami- Internet Wi-Fi w większości miejsc publicznych (bezpłatny)- centrum konferencyjne, fryzjer, mini market, pasaż handlowy- www.sherwoodhotels.com.tr

    UWAGA

    W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacjeInformujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacjeW przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/strony/bezpieczne-wakacje

    Przeloty & Bagaż

    Samoloty czarterowe:Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż rejestrowany 20 kgSamoloty rejsowe (Turkish Airlines i Corendon Airlines):Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż rejestrowany 20 kgOstrawa (Smartwings - samolot rejsowy)Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg;Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 23 kg - 260 PLNBerlin Brandenburg (Corendon - samolot rejsowy)Cena zawiera mały bagaż podręczny (40x30x15 - mała torebka/torba dla niemowląt, teczka lub laptop), bagaż podręczny 8 kg (55x40x25) oraz bagaż rejestrowany 23 kg/os. (dotyczy rezerwacji potwierdzonych w dn. 01.02.2022 i później). Rezerwacje potwierdzone przed 01.02.2022 mają w cenie mały bagaż podręczny i bagaż podręczny 8 kg.Berlin Brandenburg (Corendon - samolot rejsowy) dotyczy rezerwacji dokonanych od dn. 10.08.2022Cena zawiera mały bagaż podręczny (40x30x15 - mała torebka/torba dla niemowląt, teczka lub laptop), bagaż podręczny 8 kg (55x40x25) oraz bagaż rejestrowany 20 kg/os.

    Opis kraju

    TURCJATurcja to kraj leżący na styku dwóch kontynentów - Azji i Europy. Zachwyca niesamowitym krajobrazem złożonym z bezkresnych wzgórz i mórz w odcieniach lazuru i błękitu. Wakacje w Turcji to idealna propozycja dla osób poszukujących perfekcyjnej pogody, aromatycznej kuchni i majestatycznych zabytków.Turcja jest państwem wyżynno-górzystym, obmywanym przez cztery ciepłe i krystalicznie czyste akweny morskie (Morze Egejskie, Śródziemne, Marmara i Czarne). W części europejskiej graniczy z Bułgarią i Grecją, a od strony azjatyckiej z Syrią, Irakiem, Iranem, Azerbejdżanem, Armenią i Gruzją. Do terytorium Turcji należą również okoliczne wyspy - m.in. Imroz, Bozca i Wyspy Książęce. Nad tą wspaniałą krainą górują majestatyczne szczyty pasma Taurus poprzetykane urokliwymi dolinami pełnymi bujnej roślinności.Najpopularniejszym regionem turystycznym jest Riwiera Turecka, której sercem jest tętniący życiem kurort turystyczny Antalya. Jest to idealna baza wypadowa wycieczek objazdowych i zwiedzania wyjątkowych atrakcji turystycznych tego kraju. Równie interesujące są mniejsze miejscowości np. Finike, które jest świetną bazą wypadową do wycieczek objazdowych na tereny Phaselis, Myra, Demre czy Kekova.Wczasy w Turcji to idealna propozycja dla wielbicieli zwiedzania i aktywnego wypoczynku. Są okazją do podziwiania urokliwych zabudowań i majestatycznych zabytków, w których można dojrzeć pozostałości po niezwykłych cywilizacjach antycznego świata. Historyczne miasta kryją zmienne losy przeszłości Turcji, pełne pamiątek po największych potęgach zamierzchłych czasów: Hetytach, Persach, Grekach oraz Rzymianach.Kultura i obyczajeKultura Turcji stanowi fuzję dwóch zupełnie odmiennych cywilizacji - europejskiej i azjatyckiej. Choć jest to kraj muzułmański, to duży wpływ bardziej liberalnych krajów Starego Kontynentu niejako oddzielił Turcję pod względem zwyczajów od państw świata arabskiego. Znaczący wpływ na unikalność tego regionu mieli z pewnością imigranci z Bałkanów oraz mniejszość kurdyjska, zamieszkująca południe kraju. Obecnie zachód kraju jest zdecydowanie bardziej europejski, a wschód i małe miejscowości - bardziej konserwatywne. Ważnym aspektem jest fakt, iż Turcja deklaruje się jako państwo świeckie. Zabronione jest zasłanianie twarzy w miejscach publicznych oraz noszenie przez mężczyzn tradycyjnej czapki - fezy.Zdecydowana większość obywateli (aż 98 %) to wyznawcy islamu odłamu sunnickiego. Dość liczną grupą są Alewici, którzy stanowią 2030 % populacji kraju. Największą mniejszością są osoby bezwyznaniowe. W Turcji można również spotkać osoby deklarujące się jako chrześcijanie, buddyści czy judaiści.Językiem urzędowym jest język turecki. Spędzając wczasy w Turcji w większych miejscowościach turystycznych, bez problemu można porozumieć się także po angielsku i rosyjsku. Warto dodać, że alfabet arabski został tutaj zastąpiony przez łaciński.KuchniaKuchnia turecka jest niezwykle aromatyczna i esencjonalna. Jej unikalny smak powstał w wyniku fuzji tradycyjnych potraw tego regionu z wpływami chińskimi, środkowoazjatyckimi, a także greckimi czy francuskimi. Dania bazują przede wszystkim na świeżych warzywach, oliwie z oliwek, czosnku oraz intensywnych ziołach i przyprawach. Na talerzach często pojawiają się także mięsa (najczęściej grillowane) - szczególnie popularna jest jagnięcina. Najbardziej znane potrawy tej kuchni to z pewnością: kebab - mocno przyprawione, długo grillowane mięso z dodatkami oraz kofta - pieczone lub grillowane klopsiki mięsne. Popularną przekąską jest burek - farsz zawijany w ciasto filo, hummus na bazie ciecierzycy i przypraw oraz słony napój jogurtowy ajran. Turcja to raj dla miłośników słodyczy - na każdym kroku można tu skosztować słodkich przyjemności na bazie miodu, orzechów i karmelu, takich jak baklava, chałwa czy lokum.Dla aktywnychW miejscowościach nadmorskich niezwykle popularne są sporty wodne. Liczne urokliwe zatoki i plaże ze wspaniałymi widokami tworzą idealne warunki do wypraw żeglarskich. Turcja to także raj dla wielbicieli podwodnych wojaży w przybrzeżnych głębinach morskich kryją się wspaniałe formacje skalne, tajemnicze jaskinie i wraki, a także bogactwo podwodnej fauny i flory. Teren ten charakteryzuje się ukształtowaniem wyżynno-górzystym, można tu więc znaleźć wiele ciekawych i malowniczo położonych tras trekkingowych. Większość z nich znajduje się w rejonach Kapadocji, gór Taurus oraz gór Kacar. W Turcji bardzo popularnymi rozrywkami dla turystów są również rafting (zwłaszcza na rzece Kopru, na Riwierze Belek) oraz golf. Najpopularniejsze tureckie pola golfowe znajdują się w miejscowości Belek, np.: Golf Club Cornelia, Sueno, Carya, The Montgomerie Maxx Royal.Co warto kupić?Wydawać by się mogło, iż najpopularniejszą pamiątką z Turcji Egejskiej są amulety z okiem proroka. Nie jest to jednak jedyna niezwykła rzecz, jaką można przywieźć z tego kraju. Bardzo kuszące są różnorodne słodycze kryjące się pod nazwą Turkish delight, fajki wodne oraz aromatyczne kosmetyki. Ciekawą pamiątką z wakacji z Turcji jest również rękodzieło: biżuteria i ceramika tworzona przez regionalnych rzemieślników i artystów. Warto kupić turecką kawę, herbatę, oliwki, oliwę z oliwek, przyprawy, w tym także małe ostre papryczki. PogodaW czasie ścisłego sezonu trwającego od czerwca do września temperatura powietrza sięga ponad 30, a temperatura wody jest tylko minimalnie niższa, co gwarantuje przyjemne kąpiele. Latem w ciągu doby jest 12 słonecznych godzin, dzięki czemu przez cały urlop możemy cieszyć się długim plażowaniem i perfekcyjną pogodą. Turcja w październiku idealnie spełni oczekiwania wczasowiczów, które nie przepadają za upałami, bowiem temperatura powietrza sięga wówczas około 24 - jednak w nocy może spaść nawet o połowę. Przydatne zwrotyEvet - takHayir - nieTeşekkürler - dziękujęLütfen - proszęGünaydin - dzień dobryGörüşürüz / Allahaismarladik / Güle güle - do widzeniaIyi akşamlar - dobry wieczórIyi geceler - dobranocDlaczego Turcja?Turcja to kraj pełen niesamowitych atrakcji - z jednej strony niezwykle orientalny, z drugiej pod względem odległości i kultury bardzo przystępny dla europejskich turystów. Wakacje w Turcji to gwarancja perfekcyjnej pogody i udanego wyjazdu. Jest to idealne miejsce dla każdego, nawet najbardziej wymagającego podróżnika. Rozwinięta baza noclegowa zaspokoi zarówno miłośników kąpieli słonecznych, szalonych imprezowiczów, jak i poszukiwaczy przygód czy niezwykłych zabytków. Warto również korzystać z oferty wycieczek objazdowych, które są bardzo wygodnym sposobem zwiedzania tego orientalnego kraju. Najatrakcyjniejszym regionem jest Riwiera Turecka, która obfituje w moc atrakcji i posiada niezwykle rozwinięte zaplecze turystyczne. Na stronie Exim Tours każdego dnia pojawiają się nowe oferty wakacji w Turcji. Warto skorzystać z promocji, takich jak obniżki przedsezonowe oraz popularne oferty All Inclusive, dzięki którym wszystkie przyjemności zawarte są w cenie wycieczki.Informacje praktyczne Wymagane dokumenty i ich ważność: wizy do Turcji dla obywateli Polski zostały zniesione od 2 marca 2020 r. Wjazd na terytorium tego kraju nie może przekraczać 90 dni pobytu (w okresie półrocznym) i możliwy jest na podstawie paszportu. Paszport musi być ważny co najmniej 60 dni dłużej niż dozwolony okres pobytu bezwizowego. Oznacza to, że powinien być ważny jeszcze przez minimum 150 dni licząc od dnia pierwszego wjazdu do Turcji.Waluta: Walutą obowiązującą w Turcji jest lira turecka (TL). 1 TL to ok. 0,7 PLN.Ceny: Woda mineralna kosztuje w przeliczeniu około 1 PLN, sok pomarańczowy około 3,5 PLN, kawa około 15 PLN, piwo około 5 PLN, chleb około 12 PLNCzas: Różnica czasowa względem Polski wynosi +1 godzinę.Napięcie: Napięcie wynosi 220 V, stosowane są gniazdka europejskie.Szczepienia: Przy wjeździe do Turcji żadne dodatkowe szczepienia nie są wymagane.Ambasady:Ambasada RP Atatürk Bulvari 241Kavaklidere PK 20, 06650 AnkaraTel.: (+90 312) 4572000 (centrala) Faks: (+90 312) 4678963e-mail: ankara.amb.sekretariat@msz.gov.plwww.ankara.msz.gov.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Orex

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    KEMER

    Opis oferty:

    Otwarty w 2014 roku Sherwood Club Kremer to idealny wybór na luksusowe wakacje. Kompleks hotelowy usytuowany na terenie o łącznej powierzchni 130.000m2 składa się z 45 jedno-, dwu- i trzypiętrowych budynków. Do dyspozycji gości 11 basenów zewnętrznych, zjeżdżalnie wodne, restauracja główna, 3 restauracje snack, cukiernia, 4 restauracje a'la carte (turecka, włoska, rybna, chińska), 10 barów oraz 2 sale konferencyjne.

    POKOJE:

    400 pokoi: 121 pokoi standardowych (29m2 lub 35m2), 213 pokoi typu lake (29m2 lub 35m2), 32 pokoje łączone (58-70m2), 34 pokoje typu swim up (35m2). Wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), laminat, balkon lub taras; sprzątanie, wymiana ręczników - codziennie, wymiana pościeli - 3 razy w tygodniu

    DODATKOWO PŁATNE:

    Centrum Spa & Wellness, masaże, pawilony na plaży, salon kosmetyczny, salon fryzjerski, lekarz, oświetlenie kortów tenisowych, bilard, gry wideo, wszystkie sporty wodne na plaży, centrum handlowe, jubiler, fotograf, kafejka internetowa, wypożyczalnia samochdów, pralnia, room service

    KONTAKT:

    www.sherwoodhotels.com.tr

    POŁOŻENIE:

    9 km od Kemer, 45 km od centrum Antalyi, 55 km od lotniska w Antalyi

    PLAŻA:

    prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża o długości 500 m znajduje się bezpośrednio przy hotelu; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole materace, ręczniki)

    WYŻYWIENIE:

    Ultra All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, przekąski, wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

    DLA DZIECI:

    animacje, mini klub (5-12l), klub dla nastolatków (13-17l), brodzik, basen ze zjeżdżalniami wodnymi, pokój zabaw, plac zabaw, mini disco, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (dodatkowo płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, muzyka na żywo, dyskoteka, łaźnia turecka, łaźnia parowa, sauna, centrum fitness, pilates, aerobik, gimnastyka w wodzie, koszykówka, siatkówka plażowa, kort tenisowy, sprzęt do tenisa, mini golf, piłkarzyki, tenis stołowy, boccia, rzutki, bezpłatny internet bezprzewodowy (w pokojach i lobby)


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    *    Goynuk/Kemer, 55 km od lotniska w Antalyi.

    Plaża

    *    Żwirowo - piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu; leżaki, parasole i materace bezpłatnie.

    Zakwaterowanie

    *    406 pokoi rozmieszczonych w czterdziestu pięciu 2-3 piętrowych budynkach; *    Typy pokoi: 67 pokoi standardowych (29 m), 54 pokoje standard large (35 m), 49 pokoi standard lake (29 m), 164 pokoje lake large (35 m), 32 pokoje rodzinne łączone (58-70 m, 2 sypialnie, 2 łazienki); *    Wyposażenie: łazienka z WC, balkon lub taras, centralna klimatyzacja, telewizor, telefon, mini bar (codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe i piwo), czajnik (kawa i herbata), sejf (bezpłatny), suszarka do włosów, dostęp do Internetu Wi-Fi.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna, 3 restauracje z przekąskami (przy basenie, na plaży i przy aquaparku), cukiernia, 4 restauracje a'la carte (turecka, włoska, rybna, chińska); Goście mogą raz na pobyt skorzystać bezpłatnie z restauracji tureckiej lub chińskiej (wymagana rezerwacja); restauracje rybna i włoska dostępne sązawsze odpłatnie; *    Lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, bar w dyskotece, Iskele bar, Aqua bar, bar witaminowy.

    Wyżywienie

    *    Ultra All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, podwieczorek, przekąski, lody w ciągu dnia przy basenie i na plaży; napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji, a także niektóre importowane dostępne przez całą dobę (jeden bar otwarty jest w godzinach nocnych). Istnieję możliwość przygotowania posiłków z dietą bezglutenową.  

    Sport i Rozrywka

    *    11 basenów: 3 zewnętrzne (4 w Aquparku: 8 zjeżdżalni dla dorosłych i 3 dla dzieci), 4 baseny znajdują przy pokojach Lake House; *    Bezpłatnie: gimnastyka, aerobik, step, siatkówka plażowa, łucznictwo, rzutki, koszykówka, mini golf, kort tenisowy, tenis stołowy, centrum fitness, łaźnia turecka, łaźnia parowa, sauna, dzienne i wieczorne animacje, muzyka na żywo; *    Odpłatnie: oświetlenie kortu tenisowego, sporty wodne na plaży, gry komputerowe, bilard, masaże i zabiegi w centrum Spa, lekcje pływania.

    Dla dzieci

    *     2 brodziki ogólne i 4 przy pokojach typu lake house, mini klub (5-12 lat), klub dla nastolatków (13-17 lat), plac zabaw dla dzieci, mini disco,  bufet dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dzieci do 2 lat, możliwość odpłatnego wynajęcia opiekunki.

    Pozostałe udogodnienia

    *     Kilka sal konferencyjnych, pralnia, centrum urody, fryzjer, kawiarenka internetowa (płatna), dostęp do Internetu Wi-Fi, mini market, fotograf, sklepik z pamiątkami, parking.

    Naszym zdaniem

    *    Nowy hotel otwarty w 2014 roku oferujący bardzo duży kompleks basenowy i nowe elegancko urządzone pokoje. Polecamy zwłaszcza dla par na romantyczne wakacje we dwoje, jednak również dla rodziców z dziećmi liczących na dobry 5* hotel.

    Strona internetowa

    *    www.sherwoodhotels.com.tr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Sunshine

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Kemer

    Opis hotelu

    Lokalizacja

    -odległość od plaży

    bezpośrednio

    - położenie

    Kemer - Goynuk

    - odległość od centrum

    9 km

    - odległość od lotniska

    55 km Plaża - prywatna, piaszczysto- żwirowa - leżaki, parasole, materace, ręczniki plażowe bezpłatne Hotel

    - ilość gwiazdek

    5

    - rok otwarcia

    2014 r

    - ilość pokoi

    406

    - ilość basenów

    10 basenów zewnętrznych (jeden basen z 7 zjeżdżalniami dla dorosłych i 2 dla dzieci) Dodatkowe usługi

    - bezpłatne

    fitness, sauna, łaźnia turecka, dyskoteka

    - płatne

    5 sal konferencyjnych, SPA, masaże, jacuzzi, fryzjer, lekarz na wezwanie, pralnia, wypożyczalnia samochodów, kręgle, salon gier, fotograf, sklepy, jubiler, sklepy z pamiątkami Internet - WI FI w lobby bezpłatne - kawiarenka internetowa płatna

    - oficjalna strona hotelu

    www.sherwoodhotels.com.tr Pokoje

    - wyposażenie

    łazienka , suszarka do włosów, klimatyzacja centralna, Sat TV, zestaw do parzenia kawy i herbaty, mini bar, sejf, telefon, balkon Restauracje i bary

    -Restauracje

    restauracja główna, 4 restauracje tematyczne (raz na pobyt bezpłatne), 3 restauracje z przekąskami

    - Bary

    lobby bar, bar przy basenie, disco bar, bar na plaży, Sport bar, Vitamin bar Wyżywienie

    - godziny Ultra all inclusive

    24h

    - posiłki

    śniadanie, obiad, kolacja, przekąski w ciągu dnia, kawa i ciasto, nocne przekąski Rozrywka - animacje w ciągu dnia i wieczorem Sporty

    - bezpłatne

    aerobik, gimnastyka, siatkówka plażowa, strzelanie z łuku, rzutki, koszykówka, mini boisko do piłki nożnej, tenis ziemny, ping pong,

    - płatne

    bilard, oświetlenie kortów tenisowych, sporty wodne na plaży Dla dzieci - mini klub 4-12 lat - junior klub 13-17 lat - krzesełka w restauracji -menu dla dzieci -mini disco - brodzik -zjeżdżalnie -plac zabaw -lody


    Nekera

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    TURCJA

    Położenie

     do Kemer ok. 6 km, restauracje i możliwość zakupów w pobliżu. Do lotniska w Antalyi ok. 50 km. 

    Plaża

     bezpośrednio przy hotelowej, lekko opadającej piaszczysto-żwirowej plaży (zalecane obuwie kąpielowe). Parasole, leżaki i ręczniki na plaży i przy basenie bez opłaty.

    Wyposażenie

     obiekt oddany do użytku w 2014 roku. Składa się z jedno-, dwu- i trzypiętrowych budynków, w których posiada 492 pokoje. Na terenie hotelu znajduje się lobby z recepcją, restauracja z tarasem, 4 restauracje à la carte (turecka, włoska, chińska i rybna za opłatą, wymagana rezerwacja), bary, sklepy i punkty usługowe. W dużym ogrodzie hotel posiada 11 basenów, aquapark z 11 zjeżdżalniami i amfiteatr.

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne 24H. Śniadanie dla śpiochów. Po południu przekąski, kawa, herbata, ciasto. Lody w określonych godzinach. Przekąska o północy.

    Internet

     WiFi w cenie. 

    Zakwaterowanie

     Pokoje Dwuosobowe ok. 29 m2, minibar (codziennie piwo i napoje orzeźwiające), klimatyzacja (sterowana centralnie), sejf, TV-SAT, łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras od strony ogrodu. Superior, ok. 35 m2. Ok. 35 m2, na parterze z tarasem i dostępem do basenu. Pokoje Rodzinne ok. 58 m2, składające się z dwóch pomieszczeń połączonych drzwiami, dwie łazienki z prysznicem, dwa balkony, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.  Pokoje dwuosobowe Lagoon ok. 29 m2, na parterze, taras, widok na basen, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje dwuosobowe Deluxe ok. 29 m2, na wyższych piętrach, balkon, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje Deluxe Superior ok. 35 m2, balkon, widok na basen, poza tym wyposażone jakpokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne Duplex ok. 60 m2, na dwóch poziomach, dwie łazienki z prysznicem, balkon lub taras od strony ogrodu. Z balkonem i tarasem, widok na morze. 

    Sport i rozrywka

     tenis (oświetlenie za opłatą), mini piłka nożna, koszykówka, siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia, aerobik, gimnastyka. Za opłatą sporty wodne na plaży. Animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka.

    Wellness

     sauna, łaźnia turecka, łaźnia parowa. Za opłatą masaże, peeling i zabiegi upiększające.

    Dzieci

     miniklub w wieku 5-12 lat, maxiklub w wieku 13-17 lat (czynne w określonych godzinach), oddzielny brodzik, basen z 2 zjeżdżalniami, plac zabaw, animacje, minidisco.

    Kategoria lokalna

     5 gwiazdek. 

    Ważne informacje

     Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). Paszport musi być ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu. Cena nie zawiera wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 35 USD. Wiza nie obowiązuje od 02.03.2020 


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Rego- Bis

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ***** Turcja/Riwiera Turecka

    ATUTY

    - piękne położenie u podnóża gór Taurus - krótki transfer z lotniska - położony bezpośrednio przy plaży - różnorodny program animacyji hotelowych dla dzieci i dorosłych - bogata oferta Ultra All Inclusive

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel otoczony zielenią, położony bezpośrednio przy plaży, u podnóża majestatycznych gór Taurus. Hotelowa kuchania serwuje starannie przygotowane i urozmaicone posiłki, a hotel oferuje gościom usługe na wysokim poziomie. Dla najmłodszych zajęcia w mini klubie oraz zjeżdżalnie i baseny z brodzikami.

    POŁOŻENIE

    - położony w regionie turystycznym Kemer - Goynuk - położony około 9 km od miasta Kemer - położony około 55 km od lotniska w Antalyi - odległość od najbliższego sklepu około 250 m - odległość od najbliższego przystanku komunikacji miejskiej około 180 m

    PLAŻA

    Prywatna hotelowa piaszczysto - kamienista plaża. Leżaki, parasole oraz ręczniki plażowe bezpłatne. Prywatne plażowe altany dodatkowo płatne. Sporty wodne na plaży dodatkowo płatne.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne: recepcja 24h, restauracja głóna, bary na terenie hotelu, zewnętrzne baseny dla dorosłych i dzieci, zjeżdżalnie wodne, centrum fitness, łaźnia turecka, sauna, kort tenisowy, tenis stołowy, mini golf, boisko do koszykówki oraz do siatkówki plażowej, WiFi na terenie hotelu. Dodatkowo płatne: restauracje a'la carte, sporty wodne, masaże, centrum Beauty&SPA, oświetlenie kortu tenisowego, bilard, gry komputerowe.

    DLA DZIECI

    Zajęcia i animacje w ramach mini clubu dla dzieci od 4 do 12 lat oraz dla młodzieży od 13 do 17 lat.

    POKOJE

    Zakwaterowanie: 10:00 Wykwaterowanie: 14:00 Hotel posiada 492 pokoje. Pokój standard (29m2) ma jedną łazienkę oraz sypialnię z łóżkiem francuskim oraz jedną sofą. Wszystkie pokoje posiadają prywatną łazienkę z kabina prysznicową, suszarkę do włosów, centralnie sterowaną klimatyzację, telefon, mini bar (woda, napoje i piwo uzupełniane codziennie), czajnik, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf, telewizor, Wi-Fi, balkon lub taras.

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive Śniadania, wczesne śniadania, lunch, obiady i kolacje podawane w formie bufetu. Między posiłkami dostępne są słodkie i słone przekąski, lokalne i importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, lody serwowane w wyznaczonych godzinach. Formuła Ultra All Inclusive nie zawiera luksusowych importowanych napoi, specjalnych win, świeżo wyciskanych soków warzywnych i owocowych.  Restauracje A'la Carte dostępne po wcześniejszej rezerwacji (dodatkowo płatne).

    KRAJ

    Turcja urzeka pięknymi piaszczystymi plażami, błękitną ciepłą wodą i świetnie zachowanymi śladami antycznych kultur. Można tu spędzić leniwy urlop wśród wygód hotelu lub wybrać się na wyprawę w przeszłość, odwiedzając liczne zabytki czasów hellenistycznych i rzymskich. Turcja to kraj kolorowej, wybujałej roślinności, korzennych przypraw, gwarnych bazarów i niezwykłych krajobrazów. Turcy są gościnni i przyjaźni, chętnie częstują podróżnych herbatą lub przysmakami swej pobudzającej zmysły kuchni, przede wszystkim jednak zarażają dobrym humorem i pełnym radości podejściem do życia. Zdecydowanie warto wybrać ten kraj jako cel swojej wakacyjnej podróży.

    REGION

    Kemer to leżący na zachód od Antalyi, modny w Turcji kurort wypoczynkowy. Hotele usytuowane są pomiędzy imponującymi szczytami gór Taurus, a turkusowo niebieskimi wodami Morza Śródziemnego; wypoczynkowi sprzyjają również porastające okolicę zielone lasy sosny śródziemnomorskiej. Każdy znajdzie tu coś dla siebie - najmłodsi specjalnie dla nich przeznaczone atrakcje hotelowe, dorośli wysoki poziom usług hotelowych, a dla spragnionych zwiedzania Kemer stanowić będzie świetną bazę wypadową. Dodatkową korzyść przy wyborze tego regionu może stanowić stosunkowo krótki transfer z lotniska (Antalyę i Kemer dzieli dystans niespełna 50 km).

    WYCIECZKI FAKULTATYWNE

    Pamukkale (60 EUR os. dorosła) Demre- Myra- Kekova (60 EUR os. dorosła) Kolejka linowa Tahtali (45 EURos. dorosła, tylko z regionu Kemer) Akwarium Antalyi (od 45 EUR os. dorosła) Łaźnia Turecka (od 25 EUR do 130 EUR za os. doroslą, w zależności od wykupionego pakietu) Jeep Safari (od 35 EUR do 55 EUR za os. dorosłą, w zależności od programu) Quad Safari (od 40 EUR do 60 EUR za os.  dorosłą, w zależności od programu) Rafting/Kanioning (35 EUR za os. dorosłą) Nurkowanie (65 EUR za os. dorosłą)

    CENA ZAWIERA

    * Opłaty lotniskowe * 7 noclegów w hotelu Sherwood Exclusive Kemer ***** * Wyżywienie Ultra All Inclusive * Transfer lotnisko-hotel-lotnisko w kraju docelowym * Bagaż podróżny w cenie (limit wagowy zależy od linii lotniczych) * Opiekę rezydenta podczas pobytu * Opłatę na fundusz gwarancyjny według rozporządzenia Ministerstwa Finansów (15 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji * Ubezpieczenie KL 30 000 , NNW 3 000 , bagaż 200 * Podatek VAT

    CENA NIE ZAWIERA

    Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych Wizy tureckiej

    INFO DOTYCZĄCE PRZEJAZDU I PRZELOTU

    - Bezpośredni przelot Katowice - Antalya/Warszawa - Antalya - Limit bagażowy 20 kg osoba + 8 kg bagaż podręczny - Zbiórka na lotnisku na 2h przed planowanym wylotem - Odprawa bezbiletowa, przelot realizowany na podstawienie ważnego dowodu osobistego lub paszportu - Przelot realizowany na podstawienie ważnego paszportu - dokument musi być ważny minimum 6 miesięcy (od daty powrotu do Polski). - Obywatele RP wjeżdżający do Turcji podlegają obowiązkowi wizowemu - elektroniczną wizę turystyczną można nabyć przed wylotem za pośrednictwem Rego Bis (opłata za Usługę 159PLN) lub na portalu www.evisa.gov.tr. (koszt 35 USD) - Dziecko, które nie podróżuje z obojgiem prawnych opiekunów musi posiadać notarialnie potwierdzone upoważnienie podpisane przez nieobecnego opiekuna (dziadkowie muszą mieć przy sobie upoważnienie od obojga rodziców).

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego. Informacja dla podróżujących do KRAJU z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie KRAJU, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

    REZERWACJE "DO POTWIERDZENIA"

    Rezerwacje, w których przelot oparty jest na samolocie rejsowym/liniowym po założeniu muszą zostać potwierdzone przez Organizatora. Warunkiem potwierdzenia takiej rezerwacji jest wpłata zaliczki (minimum 29% ceny rezerwacji) w momencie założenia rezerwacji. Cena ofert z przelotem samolotem rejsowym/liniowym uzależniona jest od AKTUALNEJ ceny przewoźnika, zatem może ulec zmianie w trakcie zakładania lub w momencie potwierdzania przez Organizatora rezerwacji. W sytuacji, gdy pojawią się wyżej opisane różnice w cenie, Organizator będzie się kontaktował z Klientem lub Agentem w celu potwierdzenia akceptacji nowej ceny. WAŻNE: prosimy o uważne sprawdzanie podawanych danych osobowych - wszelkie, nawet kosmetyczne zmiany danych Klienta w przypadku rezerwacji ofert opartych o samoloty rejsowe są płatne.

    UBEZPIECZENIE

    Szanowny Kliencie, pamiętaj że kupując ofertę na sezon 2020,  w ramach ubezpieczenia od Kosztów Leczenia jesteś objęty ubezpieczeniem od zachorowania w następstwie epidemii. Kup ofertę na sezon 2021 do 30.06.2020, a otrzymasz takie ubezpieczenie gratis również na kolejne wakacje!


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Położenie

    do Kemer ok. 6 km, restauracje i możliwość zakupów w pobliżu. Do lotniska w Antalyi ok. 50 km.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelowej, lekko opadającej piaszczysto-żwirowej plaży (zalecane obuwie kąpielowe). Parasole, leżaki i ręczniki na plaży i przy basenie bez opłaty.

    Wyposażenie

    obiekt oddany do użytku w 2014 roku. Składa się z jedno-, dwu- i trzypiętrowych budynków, w których posiada 492 pokoje. Na terenie hotelu znajduje się lobby z recepcją, restauracja z tarasem, 4 restauracje à la carte (turecka, włoska, chińska i rybna za opłatą, wymagana rezerwacja), bary, sklepy i punkty usługowe. W dużym ogrodzie hotel posiada 11 basenów, aquapark z 11 zjeżdżalniami i amfiteatr.

    Ultra All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne 24H. Śniadanie dla śpiochów. Po południu przekąski, kawa, herbata, ciasto. Lody w określonych godzinach. Przekąska o północy.

    Internet

    WiFi w cenie.

    Zakwaterowanie

    Pokoje Dwuosobowe (A1-3A, A1-3B, A2J) ok. 29 m2, minibar (codziennie piwo i napoje orzeźwiające), klimatyzacja (sterowana centralnie), sejf, TV-SAT, łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras od strony ogrodu. A1-3B Superior, ok. 35 m2. A2J ok. 35 m2, na parterze z tarasem i dostępem do basenu. Pokoje Rodzinne (A2-4C) ok. 58 m2, składające się z dwóch pomieszczeń połączonych drzwiami, dwie łazienki z prysznicem, dwa balkony, wyposażone jak A1-3A. Pokoje dwuosobowe Lagoon (A1-3D) ok. 29 m2, na parterze, taras, widok na basen, poza tym wyposażone jak A1-3A. Pokoje dwuosobowe Deluxe (A1-3F) ok. 29 m2, na wyższych piętrach, balkon, poza tym wyposażone jak A1-3A. Pokoje Deluxe Superior (A2-3G) ok. 35 m2, balkon, widok na basen, poza tym wyposażone jak A1-3A. Pokoje rodzinne Duplex (A2-4H, A2-4I) ok. 60 m2, na dwóch poziomach, dwie łazienki z prysznicem, balkon lub taras od strony ogrodu. A2-4I z balkonem i tarasem, widok na morze.

    Sport

    tenis (oświetlenie za opłatą), mini piłka nożna, koszykówka, siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia, aerobik, gimnastyka. Za opłatą sporty wodne na plaży.

    Wellness

    sauna, łaźnia turecka, łaźnia parowa. Za opłatą masaże, peeling i zabiegi upiększające.

    Dzieci

    miniklub w wieku 5-12 lat, maxiklub w wieku 13-17 lat (czynne w określonych godzinach), oddzielny brodzik, basen z 2 zjeżdżalniami, plac zabaw, animacje, minidisco.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka.

    Zniżki FIRSTBOOK

    do 31.01.19 20% zniżki, do 28.02.19 15% zniżki, do 31.03.19 10% zniżki.

    Dla dzieci

    2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    Hotel należący do renomowanej sieci Sherwood Hotels posiada 11 basenów i duży aquapark.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann HIT

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Położenie

    do Kemer ok. 6 km, restauracje i możliwość zakupów w pobliżu. Do lotniska w Antalyi ok. 50 km.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelowej, lekko opadającej piaszczysto-żwirowej plaży (zalecane obuwie kąpielowe). Parasole, leżaki i ręczniki na plaży i przy basenie bez opłaty.

    Wyposażenie

    obiekt całkowicie wyremontowany w 2014 roku. Składa się z jedno-, dwu- i trzypiętrowych budynków, w których znajduje się 407 pokoi. Na terenie hotelu znajduje się restauracja z tarasem, 4 restauracje a la carte (turecka, włoska, chińska i rybna), 6 barów, kawiarnia turecka, sklepy i punkty usługowe. W dużym ogrodzie umieszczonych jest 11 basenów, aquapark z 7 zjeżdżalniami i amfiteatr. Hotel akceptuje karty Visa, Master, Euro. www.sherwoodhotels.com

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    Pokoje Dwuosobowe (A1-3A, A1-3B, A2-3S) ok. 29 m2, minibar (codziennie uzupełniany w piwo i napoje orzeźwiające), klimatyzacja, sejf, TV-SAT, prysznic, WC, suszarka, balkon lub taras od strony ogrodu. A1-3B większe, ok. 35 m2, bez widoku na ogród. A2-3S wariant ekonomiczny wyposażone jak A1-3A. Pokoje Rodzinne (A2-4C) ok. 58 m2, składające się z dwóch pomieszczeń połączonych drzwiami, poza tym wyposażone jak A1-3A. Pokoje Dwuosobowe w budynkach Lake House (A2-3D, A2-3F) 29 m2, wyposażone podobnie jak A1-3A. A2-3D na parterze od strony ogrodu. A2-3F na wyższych piętrach. Pokoje Dwuosobowe w budynkach Lake House (A2-3E, A2-3G) 35 m2, wyposażone jak A2-3B. A2-3E na parterze. A2-3G na wyższych piętrach od strony ogrodu.

    Dostęp do internetu

    Dostęp do internetu: kącik internetowy za opłatą.

    Wellness

    sauna, łaźnia turecka, zewnętrzny basen relaksacyjny (od 16 r. ż.). Masaże za opłatą.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie urozmaiconego bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe przez całą dobę. Przekąski, kącik z kanapkami, po południu kawa, herbata, wypieki. Lody (w określonych godzinach). Raz na pobyt możliwa kolacja w restauracji a la carte (tureckiej lub chińskiej, rezerwacja). Przekąska o północy. Do śniadania świeżo wyciskany sok pomarańczowy w cenie.

    Zniżki

    DLA DZIECI DO 12 LAT: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Polecamy

    Hotel należący do renomowanej sieci Sherwood Hotels, wyremontowany w 2014 roku.


    Mapa Hotelu Sherwood Club Kemer

    Opinie o Hotelu Sherwood Club Kemer

    Sherwood Club Kemer - możliwości zakwaterowania:

    1 os. pokoj superior
    1 os. pokoj standardowy
    1 os. Pokój Lagoon
    3 os. Pokój Lagoon
    3 os. Pokój Deluxe Superior
    1 os. pokoj deluxe
    2 os. pokoj deluxe
    Family Room Suite 2 Bedrooms Standard
    family room [suite] duplex standard
    2 os. pokoj superior
    pokoj family suite
    2 os. pokoj standardowy
    2 os. Pokój Swim Up
    LAGOON ROOM
    SWIM UP ROOM
    FAMILY SUITE 2 BEDROOMS
    DELUXE ROOM WITH BALCONY
    DELUXE SUPERIOR ROOM
    DELUXE ROOM WITH BALCONY SINGLE USE
    STANDARD ROOM WITH BALCONY
    STANDARD ROOM WITH BALCONY SINGLE USE
    SUPERIOR ROOM WITH BALCONY
    SUPERIOR ROOM WITH BALCONY SINGLE USE
    LAGOON ROOM SINGLE USE
    DUBLEX SUITE
    FAMILY DUBLEX SUITE
    LAGOON SUPERIOR ROOM
    1 os. Pokój Deluxe Superior
    Double Standard
    Standard Double Standard PoolSide Balcony
    Standard Double Standard PoolSide Terrace
    Double Standard Swim Up - Pool Terrace
    standard double superior
    Standard Double Superior PoolSide Balcony
    Standard Double Superior PoolSide Terrace
    Single Use Standard
    standard singleuse standard poolside balcony
    Standard SingleUse Standard PoolSide Terrace
    standard singleuse standard swimup-poolterrace
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
    Pokój dwuosobowy DOUBLE
    Dvoulůžkový pokoj lagoon s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj lagoon
    Dvoulůžkový pokoj superior deluxe s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj deluxe superior s 2 přistýlkami
    Dvoulůžkový pokoj superior deluxe
    Dvoulůžkový superior s 1 př.
    Dvoulůžkový superior s 2 př.
    Dvoulůžkový superior
    Dvoulůžkový pokoj deluxe s 1 přistýlkou
    Pokój dwuosobowy SUPERIOR DELUXE
    Pokój dwuosobowy DELUXE
    Suita Rodzinna
    Pokój dwuosobowy superior z dostępem do basenu DOUBLE LAGOON SUPERIOR
    Pokój dwuosobowy z dostępem do basenu DBL LAGOON ACC. TO POOL
    Dvoulůžkový pokoj lagoon superior 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj lagoon superior s 2 přistýlkam
    Dvoulůžkový pokoj lagoon superior
    Pokój dwuosobowy SUPERIOR
    Dvoulůžkový pokoj swim-up
    Pokój dwuosobowy SWIM UP

    Sherwood Club Kemer - Możliwości wyżywienia:


    Sherwood Club Kemer - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Sherwood Club Kemer? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00