cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Ramada Resort Akbuk, Wybrzeże Egejskie
1 / 37
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
14.05 - 21.05
już od 2179 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.05 - 31.05
już od 2119 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Ramada Resort Akbuk
  • Fitness/Siłownia
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Ramada Resort Akbuk
star 4

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Bodrum
Ocena hotelu Ramada Resort Akbuk:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Ramada Resort Akbuk:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 14 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 maja 2020

Hotel Ramada Resort Akbuk w ofercie Biura podróży:

Itaka R

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Didyma

Opis oferty:

Rewelacyjnie położony na rozległym terenie w malowniczym otoczeniu wzgórz i zatoki Akbuk, jest wymarzonym miejscem na rodzinne wakacje. Nowoczesny, oferuje komfortowy pobyt i mnóstwo atrakcji dla dużych i małych. Na miejscu są baseny ze zjeżdżalniami, kilka restauracji i barów oraz centrum spa, a do piaszczystej plaży z basenami i barem objętym all inclusive dowozi Gości hotelowy bus. Po aktywnym dniu na odpoczynek zapraszają eleganckie i wygodnie urządzone pokoje.

POŁOŻENIE:

ok. 20 km od centrum DIDYMY; ok. 80 km od lotniska w Bodrum-Milas.

PLAŻA:

publiczna, wydzielona część hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 1 km od hotelu, bezpłatny dojazd hotelowym busem (kilka razy dziennie), bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; basen, ok. 700 m², 4 zjeżdżalnie, basen dla dzieci, zjeżdżalnia; bar objęty all inclusive.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, oczekuje na przyznanie 5 gwiazdki, zbudowany w 2014 r., odnowiony w 2015 r., 369 pokoi, 8 budynków, 4 piętra, 8 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, restauracja/bar z przekąskami na plaży, restauracja/bar z przekąskami przy basenie - dostępne foteliki dla dzieci, restauracja á la carte na plaży - turecka/rybna (dodatkowo płatna; wymagana wcześniejsza rezerwacja), bar w lobby, bar w dyskotece oraz kawiarnia; market, sklep z pamiątkami; bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: room-service, lekarz na wezwanie, fotograf, pralnia, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 24 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (codziennie uzupełniany w wodę), zestaw do kawy/herbaty, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, 2 zjeżdżalnie, słodka woda, ok. 1000 m², gł. 1,4 m, basen dla dzieci, słodka woda, gł. 0,5 m, basen na plaży, ok. 700 m², 4 zjeżdżalnie, basen dla dzieci na plaży, zjeżdżalnia; przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, rzutki; miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, dyskoteka; centrum spa: bezpłatnie: siłownia, sauna, łaźnia parowa, za opłatą: masaże, zabiegi na twarz i ciało.

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

Pokój:- 2 pokoje (na zapytanie)

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w kawiarni (10.00-24.00), w barze na plaży i w barze przy basenie (12.00-17.00), w restauracji głównej (24.00-1.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (24h) w barze w lobby; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2568565252, www.ramadaresortakbuk.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fibus na plażę


Coral Travel

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Didim

OPIS

Pięknie położony na wzniesieniu z widokiem na zatokę, oddalony od głównej drogi oraz plaży o ok. 1 km, zapewni udany wypoczynek dla całej rodziny. Ten nowoczesny hotel z wieloma atrakcjami dla małych i dla dużych przystosowany jest dla rodzin z dziećmi. Doskonały dla osób chcących odpocząć z dala od gwaru dużych miast.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

2014 r. Odnowiony w 2015 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bary (3), pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen odkryty, 4 zjeżdżalnie wodne dla dorosłych i 1 dla dzieci (działają w godzinach 09:00-18:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

1200 m od hotelu, wydzielona część plaży publicznej, piaszczysto-żwirowazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 8 budynkach (liczba pięter: 4, liczba wind: 8). Typy pokoi: pokoje standardowe: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje triple dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna "Mandalya", restauracja a la carte, bary (3) All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30), późny posiłek (00:00-01:00) serwowane w restauracji głównej, przekąski (11:00-17:00), podwieczorek (10:00-00:00) serwowane w wyznaczonych barach, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe , pakiety dla nowożeńców (na życzenie) Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja.AKBUK BALIK EVI owoce morza

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, aerobik, siłownia, animacje soft, w nocy, w dzień, sauna

płatne

centrum SPA, masaż, dyskoteka, łaźnia turecka

Aktualizacja opisu

23.07.2019 12:24

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Aquapark SPA Disco Siłownia Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Mapa Hotelu Ramada Resort Akbuk
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Ramada Resort Akbuk

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Ramada Resort Akbuk:
  • Lokalizacja
    3.9
  • Hotel
    4.1
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    4.4
  • Atrakcje
    i sport
    3.6
  • Obsługa
    3.6
HolidayCheck
Ocena Ramada Resort Akbuk:
4.3 / 6

Super Hotel 2014-07-05
Szczegóły oceny hotelu Ramada Resort Akbuk:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Piękny hotel z beznadziejną obsługą! 2014-07-24
Szczegóły oceny hotelu Ramada Resort Akbuk:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    1.0

4.2
Jeśli będę mogła wrócę tam niedługo 2015-06-19
Szczegóły oceny hotelu Ramada Resort Akbuk:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Moja subiektywna ocena 2017-06-21
Szczegóły oceny hotelu Ramada Resort Akbuk:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7

Ramada Resort Akbuk - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 1 os.

Ramada Resort Akbuk - Możliwości wyżywienia:


Ramada Resort Akbuk - miasta wylotu:


Ramada Resort Akbuk - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Ramada Resort Akbuk? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00