cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
1 / 38
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
02.04 - 09.04
już od 1224 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.04 - 09.04
już od 1224 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Paloma Oceana
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Paloma Oceana
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Paloma Oceana:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Paloma Oceana:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 kwietnia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 kwietnia 2021

Hotel Paloma Oceana w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • ok. 5 km od centrum Side
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

polozenie

  • ok. 5 km od centrum Side
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • prywatna
  • piaszczysta
  • łagodnie opadająca

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • amfiteatr
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • pralnia: za opłatą
  • 2 sale konferencyjne
  •  parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

482

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny i niektóre bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.
  • hotel nie akceptuje zwierząt
    • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
      Telefon: +48 222043596
      SMS: +48 799448800
      E-mail: servicePL@TUI.com
      Czat: w aplikacji TUI

    basen

  • baseny: 3
  • basen zewnętrzny: ze słodką wodą, czynny w terminie od kwietnia do października, ze zintegrowanym brodzikiem dla dzieci, leżaki i parasole: w cenie
  • basen kryty: ze słodką wodą, czynny w terminie od listopada do kwietnia, podgrzewany: listopad - marzec, ze zintegrowanym brodzikiem dla dzieci, w strefie spa, leżaki: w cenie
  • basen dla dzieci: kwiecień-październik, ze słodką wodą
  • ręczniki plażowe: w cenie
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci: kwiecień-październik, ze słodką wodą
    • łóżeczka dla dzieci: w cenie, rezerwacja wymagana
    • opieka nad dziećmi: za opłatą
    • podgrzewacz do butelek: w cenie, na zapytanie
    • elektroniczna niania: w cenie, na zapytanie
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • wózek dla dzieci: za opłatą
    • menu dla dzieci
    • bufet dla dzieci
    • miniklub dla dzieci: 4-12 lat, grudzień-październik
    • animacje dla dzieci: kwiecień-październik, codziennie
    • pokój gier i zabaw
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: 4-12 lat, kwiecień-październik
    • klub dla nastolatków: 13-16 lat, kwiecień-październik
    • animacje dla nastolatków: kwiecień-październik, codziennie

    Sport i wellness

    W cenie
    • sauna fińska 
    • hammam 
    • siłownia 
    • aerobik 
    • aqua aerobik
    • minigolf 
    • tenis stołowy
    • 2 korty tenisowe
    Płatne
    • strefa spa
    • masaże 
    •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    • oświetlenie kortu tenisowego
    • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa

    rozrywka

    • zajęcia sportowe (codziennie, od kwietnia do października)
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych codziennie
    • lekki program animacyjny od listopada do marca
    • przedstawienia kilka razy w tygodniu
    • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu
    • boccia w cenie
    • rzutki w cenie
    • bilard w cenie
    • dyskoteka

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-4 os.
    • ok. 65 m2
    • widok na ląd
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • sypialnia
    • sofa
    • szlafroki
    • kapcie
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: 24 h, za opłatą
    • 2 łazienki
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój rodzinny FZX2
    • 2-4 os.
    • ok. 60 m2
    • widok na ogród lub ląd
    • w bocznym budynku
    • 2 pomieszczenia połączone drzwiami
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: 24 h, za opłatą
    • 2 łazienki
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy deluxe z widokiem na morze DZM2
    • 2-4 os.
    • ok. 40 m2
    • widok na morze
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: 24 h, za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    • taras
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
    • 2-4 os.
    • ok. 40 m2
    • widok na morze
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
    • 2-4 os.
    • ok. 65 m2
    • widok na morze
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • sypialnia
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: 24 h, za opłatą
    • 2 łazienki
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Bungalow BUG1
    • 1-3 os.
    • ok. 30 m2
    • widok na ogród lub ląd
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: 24 h, za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Bungalow BUG2
    • 1-3 os.
    • ok. 30 m2
    • widok na ogród lub ląd
    • dla gości w wieku 60+
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: 24 h, za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-4 os.
    • ok. 40 m2
    • widok na ląd
    • room service: za opłatą
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX3
    • 1-3 os.
    • ok. 40 m2
    • widok na ogród lub ląd
    • dla gości w wieku 60+
    • room service: 24 h, za opłatą
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: w formie bufetu
    • późne śniadanie: 10:00 - 11:00
    • obiad: w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: kilka razy w tygodniu
    • przekąski
    • przekąski o północy
    • ciasto
    • lody: 12:30 - 14:30 i 19:00 - 21:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 24 h
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 24 h
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie 24 h
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 6
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, żywność organiczna, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe: w cenie, rezerwacja wymagana, bufet dla dzieci, dania bez laktozy: w cenie, rezerwacja wymagana, dania sezonowe, bufet, show cooking, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „International": rodzaje kuchni: międzynarodowa, menu dla dzieci: w cenie, rezerwacja wymagana, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, styczeń - grudzień, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Ägäisch / Fisch": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, menu dla dzieci: w cenie, rezerwacja wymagana, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, styczeń - grudzień, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Ottoman / Kebab": rodzaje kuchni: turecka, menu dla dzieci: w cenie, rezerwacja wymagana, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, styczeń - grudzień, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Fernost": rodzaje kuchni: azjatycka, menu dla dzieci: za opłatą, rezerwacja wymagana, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, styczeń - grudzień, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Steakhouse": rodzaje kuchni: dania z grilla, menu dla dzieci: za opłatą, rezerwacja wymagana, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, kwiecień - październik, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • bary i inne: 7
  • piano bar: w cenie
  • cukiernia „Patisserie": w cenie
  • bar „Sports Bar": styczeń - grudzień, w cenie
  • bar „Turquoise Bar": kwiecień - październik, w cenie
  • bar „Aqua Bar": kwiecień - październik, w cenie
  • bar „Disco Bar": w cenie
  • bar „Vitamin Bar": w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • atrakcje świąteczne: kolacja, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, wino musujące, szampan
  • atrakcje noworoczne: menu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, wino musujące, szampan

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Side Hotel należy do sieci hotelowej Paloma. Położony tuż przy piaszczystej plaży, niedaleko od centrum starożytnego Side. Polecany na rodzinne wakacje hotel oferuje swoim Gościom kompleks 4 basenów odkrytych z 7 zjeżdżalniami wodnymi, restauracje a la carte serwujące znakomite potrawy kuchni z całego świata oraz centrum SPA oferujące relaks dla ciała i umysłu. Najmłodszym gościom przypadnie do gustu ciekawy program animacyjny oraz spodobają się zwłaszcza urozmaicone animacje, długa, piaszczysta plaża zachęcająca do rodzinnego budowania zamków z piasku.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    1992 r. Odnowiony w 2012 r. Na terenie znajduje się 6 restauracji, 8 barów, room service (płatny), sejf w recepcji, 2 sale konferencyjne, pralnia (płatna), windy, 4 baseny odkryte, aquapark z 7 zjeżdżalniami wodnymi (otwarte w wyznaczonych godzinach: 10:00-12:00, 14:00-17:00). Urozmaicony program animacyjny oraz rozbudowane zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kawiarenka internetowa bezpłatna

    plaża

    Przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 170 m długości. Plaża odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki i ręczniki - bezpłatne. Bar plażowy serwuje napoje i przekąski.

    pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację centralną i indywidualną, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty (brak w bungalowach), łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka), telefon, TV, balkon. Typy pokoi: w pięciopiętrowym budynku głównym: pokoje standardowe dla max. 3 os. , pokoje dla niepełnosprawnych dla max. 2 os. , suity rodzinne dla max. 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , suity terrace dla max. 2 os. (1 pokój z tarasem) w czteropiętrowym aneksie: pokoje rodzinne connection dla max. 5 os. (2 pokoje połączone drzwiami) w 9 dwu- i trzypiętrowych bungalowach: pokoje bungalow dla max 3 os. , suity rodzinne garden dla max 4 os. (2 pokoje bez drzwi łączących) 14 dwupiętrowych willach: wille lake z tarasem dla max 5 os. (3 pokoje połączone drzwiami)

    Wyżywienie

    restauracja główna, 5 restauracji a la carte, 8 barów (m.in. piano bar) Luxury All Inclusive (24h) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30), późny posiłek (23:00-01:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (15:00-17:00), podwieczorek (11:00-17:00), lody (w trakcie obiadu i kolacji) w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, świeżo wyciskany sok pomarańczowy do śniadania, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Formuła nie zawiera: niektórych napojów importowanych, kawy po turecku Restauracje a la carte Wymagana rezerwacja.turecka, rybna, międzynarodowa - jedna wizyta w każdej z restauracji gratis, steakhouse, dalekowschodnia - płatne ok. 15€/os.

    z myślą o dzieciach

    animacje i zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, 2 place zabaw, 2 brodziki, aquapark (7 zjeżdżalni) dla młodszych i starszych menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności (depozyt ok. 50€), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), opiekunka (płatna ok. 15€/h)

    w cenie

    animacje, siłownia, aerobik, sauna, łaźnia turecka, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, minigolf, bilard, rzutki, szachy, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, dyskoteka

    płatne

    salon piękności, centrum SPA, masaż, rakiety i piłki do tenisa, oświetlenie kortów, sporty wodne na plaży

    Aktualizacja opisu

    19.07.2017 17:04

    usługi dostępne w hotelu

    Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Nekera

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kraj

    TURCJA

    Położenie

    liczne restauracje, bary i sklepy, a także różnorodne możliwości rozrywki w bezpośrednim otoczeniu. Side ok. 5 km. Dobre połączenie taksówką i dolmuszem. Lotnisko w Antalyi ok. 65 km.

    Plaża

    bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Leżaki, parasole, ręczniki bezpłatne na plaży i przy basenie. Bar na plaży.

    Wyposażenie

    nowoczesny hotel składa się z 3 -piętrowych budynków -głównego i bocznych, 14 Lake Willi i kilku bungalowów, pośrodku pięknie zagospodarowanego ogrodu. Główna restauracja z odkrytym tarasem, 5 restauracji a la carte (międzynarodowa, turecka, azjatycka, steakhouse i specjały rybne), orientalna kawiarnia, bary, piano bar, nowoczesne lobby z recepcją, basen kryty (poza sezonem) z brodzikiem dla dzieci, fryzjer, pralnia, sklepy, windy, na pięknym i bardzo zadbanym terenie zewn. 3 baseny (w tym basen z 7 zjeżdżalniami w określonych godzinach), każdy z tarasem słonecznym, leżakami, parasolami i ręcznikami, leżaki i parasole na plaży, bar przy basenie, parking.

    Wyżywienie

    premium all inclusive. Obfite śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu w restauracji głównej z ekologicznymi produktami własnej produkcji. Późne śniadanie. W ciągu dnia przekąski (w określonych godz.). Popołudniowa kawa, herbata, ciastka i ciasto. Codzienne uzupełnienie minibaru napojami bezalkoholowymi i piwem. Przekąski o północy. Świeżo wyciśnięty sok pomarańczowy na śniadanie. Lody do obiadu / kolacji. 1 x za osobę / tydzień kolacja w restauracji a la carte (wymagana rezerwacja, azjatycka i steakhouse- za opłatą). Przez całą dobę napoje bezalkoholowe, a także lokalne i niektóre importowane alkohole.

    Internet

     WiFi w cenie.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosoboweok. 30 m2, w bungalowach, telefon, minibar (codziennie napoje bezalkoholowe i piwo), sejf, TV-SAT, zestaw do kawy/herbaty, klimatyzacja indywidualna, łazienka z prysznicem, suszarka, WC, balkon, widok na ogród. A2-3S wariant ekonomiczny. Pokoje Dwuosobowe  w budynku głównym, ok. 40 m2, klimatyzacja sterowana centralnie, z widokiem na ląd. Deluxe z dużym tarasem z leżakami i parasolem. Pokoje Rodzinne ok. 60 m2, dwie sypialnie połączone drzwiami. Suite Rodzinne ok. 65 m2, sypialnia i pokój dzienny, dwie łazienki, szlafroki, kapcie, widok na ogród lub morze, kosz owoców i wino organiczne po przyjeździe. Pokoje rodzinne ok. 60 m2, w budynku bocznym, dwie sypialnie połączone drzwiami, dwie łazienki, widok na ogród. Pokoje Lake Villa  90 m2, luksusowo wyposażone, dwie sypialnie i pokój dzienny na dwóch poziomach, dwie łazienki, szlafroki, kapcie, oddzielny bar dla willi, świeże kwiaty, owoce i wino organiczne po przyjeździe, taras z dostępem do basenu, Room Service 24H (napoje alkoholowe za opłatą).

    Sport i rozrywka

    w cenie  siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, mini golf, 2 korty tenisowe, aerobik, boccia, step, aerobik w wodzie, siłownia, łaźnia turecka, sauna, rzutki, bilard, animacja w ciągu dnia, pokazy i przedstawienia wieczorem. Za opłatą oświetlenie i sprzęt do gry w tenisa, sporty wodne na plaży (lokalny dostawca), fajka wodna, salon kosmetyczny, różne zabiegi i masaże w komfortowym i dobrze wyposażonym spa.

    Dzieci

     miniklub (4-12 lat, 10:00-22:00), animacje, plac zabaw, minidisco, 2 brodziki. Maxiklub (13-16 lat).

    Kategoria lokalna

     5 gwiazdek.  

    Ważne informacje

    prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). Paszport musi być ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu. Cena nie zawiera wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 35 USD. Wiza nie obowiązuje od 02.03.2020   


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Dertour Polska

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Nazwa obiektu

    Paloma Oceana Resort

    Kategoria

    *****

    Miejscowość

    Kumköy

    Region

    Side

    Kod

    AYT14051 FH

    Liczba pokoi

    482

    Zalety

    Super terminy oszczędnościowe. Top zniżki dla dzieci. Super oferta dla wczesnych rezerwacji. Świadczenia plażowe w cenie (sezonowo).

    Położenie

    Bezpośrednio przy łagodnie opadającej, prywatnej piaszczystej plaży. Liczne restauracje, bary i sklepy, a także różnorodne możliwości rozrywki w bezpośrednim otoczeniu. Side ok. 5 km. Dobre połączenie taksówką i dolmuszem. Lotnisko w Antalyi ok. 65 km.

    Opis

    Nowoczesny hotel składa się z 3 -piętrowych budynków -głównego i bocznych, 14 Lake Willi i kilku bungalowów, pośrodku pięknie zagospodarowanego ogrodu. Główna restauracja z odkrytym tarasem, 5 restauracji a la carte (międzynarodowa, turecka, azjatycka, steakhouse i specjały rybne), orientalna kawiarnia, bary, piano bar, nowoczesne lobby z recepcją, WLAN, basen kryty (poza sezonem) z brodzikiem dla dzieci, fryzjer, pralnia, sklepy, windy, na pięknym i bardzo zadbanym terenie zewn. 3 baseny (w tym basen z 7 zjeżdżalniami w określonych godzinach), każdy z tarasem słonecznym, leżakami, parasolami i ręcznikami, leżaki i parasole na plaży, bar przy basenie, parking.

    Wyżywienie

    Premium all inclusive. Obfite śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu w restauracji głównej z ekologicznymi produktami własnej produkcji. Późne śniadanie. W ciągu dnia przekąski (w określonych godz.). Popołudniowa kawa, herbata, ciastka i ciasto. Codzienne uzupełnienie minibaru napojami bezalkoholowymi i piwem. Przekąski o północy. Świeżo wyciśnięty sok pomarańczowy na śniadanie. Lody do obiadu / kolacji. 1 x za osobę / tydzień kolacja w restauracji a la carte (wymagana rezerwacja, azjatycka i steakhouse- za opłatą). Przez całą dobę napoje bezalkoholowe, a także lokalne i niektóre importowane alkohole.

    Pokój typ 1

    DUB / EUB = komfortowe i gustownie urządzone pokoje dwuosobowe i jednoosobowe, ok. 30 m kw., z prysznicem / WC, suszarką do włosów, tel. TV, WLAN, zestawem do parzenia kawy / herbaty, minibarem, sejfem, klimatyzacją / ogrzewaniem (w zależności od sezonu), kącikiem wypoczynkowym, balkon, w bungalowie.

    Pokój typ 2

    DUX = pokoje dwuosobowe ekonomiczne, takie samo wyposażenie jak w DUB, jednak niska dostępność.

    Pokój typ 3

    DU / EU = pokoje dwuosobowe / jednoosobowe, takie samo wyposażenie jak w DUB, bardziej przestronne i w głównym budynku.

    Pokój typ 4

    DUM = pokoje dwuosobowe jak DU, z widokiem na morze.

    Pokój typ 5

    DUA = pokoje dwuosobowe Superior, takie samo wyposażenie jak w DU, z leżakami i parasolami na tarasie.

    Pokój typ 6

    FUA = apartament rodzinny, przestronny, 2 sypialnie połączone drzwiami, 2 x prysznic / WC, w budynku bocznym.

    Pokój typ 7

    FUB = apartament rodzinny jak FUA, ale w bungalowie.

    Pokój typ 8

    FU = apartament rodzinny, salon połączony z sypialnią i dodatkowa sypialnia z drzwiami łączącymi, w budynku głównym.

    Pokój typ 9

    WU = Lake Willa, ok. 90 m kw., komfortowe i najwyższej jakości, dwupoziomowe wille, na piętrze sypialnia i prysznic / WC, na dole salon i kolejna oddzielna sypialnia, prysznic / WC, bezpośredni dostęp do basenu dla willi, 24-godzinny room service.

    Sport, rozrywka, wellness

    W cenie = siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, mini golf, 2 korty tenisowe, aerobik, boccia, step, aerobik w wodzie, siłownia, łaźnia turecka, sauna, rzutki, bilard, animacja w ciągu dnia, pokazy i przedstawienia wieczorem. Za opłatą = oświetlenie i sprzęt do gry w tenisa, sporty wodne na plaży (lokalny dostawca), fajka wodna, salon kosmetyczny, różne zabiegi i masaże w komfortowym i dobrze wyposażonym spa.

    Dla dzieci

    Hotel idealny dla rodzin. Apartament rodzinny. Top zniżki dla dzieci i dla singla z dzieckiem. Specjalna koncepcja 'Kids Chef'. Mini klub od 4 do 12 lat. Klub nastolatków od 13 do 16 lat. Mini disco. Brodzik. Plac zabaw dla dzieci. Bufet dla dzieci. Kino dla dzieci. Opieka nad niemowlętami (na zamówienie).

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    RP408102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Położenie

    hotel położony ok. 5 km od centrum Side, ok. 65 km od lotniska w Antalyi.

    Plaża

    bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Leżaki, parasole, ręczniki bezpłatne na plaży i przy basenie. Bar na plaży.

    Wyposażenie

    kompleks hotelowy składający się z pięciopiętrowego budynku głównego, budynku bocznego, bungalowów i willi posiada łącznie 472 pokoje, został otwarty w 2012 roku. Na terenie obiektu znajdują się sklepiki i punkty usługowe, restauracja z tarasem, 8 barów, 4 restauracje a'la carte (międzynarodowa, rybna, turecka, bezpłatnie raz w tygodniu, azjatycka płatna), 2 baseny, basen dla Gości willi, Aquapark z 7 zjeżdżalniami. Działanie infrastruktury zewnętrznej uzależnione od warunków atmosferycznych. Hotel akceptuje karty Master, Visa. www.palomahotels.com

    All Inclusive 24H

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Świeżo wyciskany sok pomarańczowy do śniadania. Lokalne i wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne całą dobę. Po południu kawa, herbata, ciasto. Przekąska o północy. Produkty organiczne z własnych upraw.

    Ultra All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe 10-00:00 (w jednym z barów 24H). Po południu kawa, herbata, ciasto i owoce. Lody do obiadu i kolacji w głównej restauracji. Przekąska o północy, Do śniadania świeżo wyciskany sok pomarańczowy. Wino organiczne w barze i restauracjach.

    Internet

    WiFi w cenie.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A2-3A) ok. 30 m2, w bungalowach, telefon, minibar (codziennie napoje bezalkoholowe i piwo), sejf, TV/SAT, zestaw do kawy/herbaty, klimatyzacja indywidualna, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, WC, balkon, widok na ogród. Pokoje Dwuosobowe (A2-3B, A2-3C, A2-3K Premium, A2-3E) w budynku głównym, ok. 40 m2, klimatyzacja centralna (w określonych godzinach) wyposażone podobnie jak A2A. A2-3B z widokiem na ląd, A2-3C z widokiem na morze, A2-3K Premium na wyższych piętrach z widokiem na morze, A2-3E z tarasem i widokiem na morze. Pokoje Ekonomiczne (A2S) w bungalowach, wyposażone podobnie jak A2A. Pokoje Jednoosobowe (A1B) w budynku głównym, ok. 40 m2, klimatyzacja centralna (w określonych godzinach), wyposażone jak A2-3B. Pokoje Jednoosobowe (A1A) w bungalowach, ok. 30 m2, klimatyzacja indywidualna, wyposażone jak A2-3A. Pokoje Rodzinne (A2-4D) budynek boczny, ok. 60 m2, 2 pokoje, 2 łazienki, klimatyzacja centralna (w określonych godzinach), balkon, widok na ogród lub na ląd. Suita Rodzinna (A2-4F) w budynku głównym, ok. 65 m2, sypialnia, pokój dzienny, dwa prysznice, klimatyzacja centralna (w określonych godzinach), balkon, widok na morze lub ogród, kosz owoców i wino organiczne po przyjeździe, szlafrok i kapcie.

    Sport

    aerobik, koszykóka, bilard, siłownia, tenis (oświetlenie i sprzęt za opłatą), tenis stołowy, gimnastyka wodna, step, stretching.

    Wellness

    łaźnia turecka, sauna, basen kryty. Za opłatą masaże i zabiegi pielęgnacyjne w centrum spa.

    Dzieci

    miniklub w wieku 4-12 lat, plac zabaw, minigolf.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, okazjonalnie muzyka na żywo, dyskoteka.Program PALOMA Primetimer Club dla osób powyżej 55 roku życia : biblioteka, kursy gotowania, tańca i ogrodnicze, nordic walking, joga, wieczorki taneczne.

    Zniżki FIRSTBOOK

    do 30.09.15 25% zniżkido 31.10.15 20% zniżkido 30.11.15 15% zniżki

    Dla seniorów

    SENIOR 60+: 5% zniżki (rez. do 30.11.15), 10% zniżki (rez. 01.12.15-17.03.16)

    Dla nowożeńców

    10% zniżki w pokojach A2-3A, A2-3B, A2-3C, A2-3K

    Dla dzieci

    2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Paloma Oceana

    Opinie o Hotelu Paloma Oceana

    Paloma Oceana - możliwości zakwaterowania:

    Bungalow
    Pokój dwuosobowy - Widok na morze
    Pokój dwuosobowy - Widok na ogród
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny - Annex

    Paloma Oceana - Możliwości wyżywienia:


    Paloma Oceana - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Paloma Oceana? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00