cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
  • Hotel Paloma Oceana, Riwiera Turecka
1 / 21
Udogodnienia hotelu Paloma Oceana
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Paloma Oceana
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Paloma Oceana:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Paloma Oceana:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 marca 2019

Hotel Paloma Oceana w ofercie Biura podróży:

Wezyr

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Side Hotel należy do sieci hotelowej Paloma. Położony tuż przy piaszczystej plaży, niedaleko od centrum starożytnego Side. Polecany na rodzinne wakacje hotel oferuje swoim Gościom kompleks 4 basenów odkrytych z 7 zjeżdżalniami wodnymi, restauracje a la carte serwujące znakomite potrawy kuchni z całego świata oraz centrum SPA oferujące relaks dla ciała i umysłu. Najmłodszym gościom przypadnie do gustu ciekawy program animacyjny oraz spodobają się zwłaszcza urozmaicone animacje, długa, piaszczysta plaża zachęcająca do rodzinnego budowania zamków z piasku.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

1992 r. Odnowiony w 2012 r. Na terenie znajduje się 6 restauracji, 8 barów, room service (płatny), sejf w recepcji, 2 sale konferencyjne, pralnia (płatna), windy, 4 baseny odkryte, aquapark z 7 zjeżdżalniami wodnymi (otwarte w wyznaczonych godzinach: 10:00-12:00, 14:00-17:00). Urozmaicony program animacyjny oraz rozbudowane zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kawiarenka internetowa bezpłatna

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 170 m długości. Plaża odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki i ręczniki - bezpłatne. Bar plażowy serwuje napoje i przekąski.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację centralną i indywidualną, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty (brak w bungalowach), łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka), telefon, TV, balkon. Typy pokoi: w pięciopiętrowym budynku głównym: pokoje standardowe dla max. 3 os. , pokoje dla niepełnosprawnych dla max. 2 os. , suity rodzinne dla max. 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , suity terrace dla max. 2 os. (1 pokój z tarasem) w czteropiętrowym aneksie: pokoje rodzinne connection dla max. 5 os. (2 pokoje połączone drzwiami) w 9 dwu- i trzypiętrowych bungalowach: pokoje bungalow dla max 3 os. , suity rodzinne garden dla max 4 os. (2 pokoje bez drzwi łączących) 14 dwupiętrowych willach: wille lake z tarasem dla max 5 os. (3 pokoje połączone drzwiami)

Wyżywienie

restauracja główna, 5 restauracji a la carte, 8 barów (m.in. piano bar) Luxury All Inclusive (24h) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30), późny posiłek (23:00-01:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (15:00-17:00), podwieczorek (11:00-17:00), lody (w trakcie obiadu i kolacji) w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, świeżo wyciskany sok pomarańczowy do śniadania, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Formuła nie zawiera: niektórych napojów importowanych, kawy po turecku Restauracje a la carte Wymagana rezerwacja.turecka, rybna, międzynarodowa - jedna wizyta w każdej z restauracji gratis, steakhouse, dalekowschodnia - płatne ok. 15€/os.

z myślą o dzieciach

animacje i zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, 2 place zabaw, 2 brodziki, aquapark (7 zjeżdżalni) dla młodszych i starszych menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności (depozyt ok. 50€), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), opiekunka (płatna ok. 15€/h)

w cenie

animacje, siłownia, aerobik, sauna, łaźnia turecka, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, minigolf, bilard, rzutki, szachy, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, dyskoteka

płatne

salon piękności, centrum SPA, masaż, rakiety i piłki do tenisa, oświetlenie kortów, sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

19.07.2017 17:04

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Neckermann

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Położenie

hotel położony ok. 5 km od centrum Side, ok. 65 km od lotniska w Antalyi.

Plaża

obiekt znajduje się bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Leżaki, parasole, ręczniki bezpłatne na plaży i przy basenie.

Wyposażenie

kompleks hotelowy składający się z pięciopiętrowego budynku głównego, budynku bocznego, bungalowów i willi posiada łącznie 472 pokoje, został otwarty w 2012 roku. Na terenie obiektu znajdują się sklepiki i punkty usługowe, restauracja z tarasem, 8 barów, 4 restauracje a'la carte (międzynarodowa, rybna, turecka, bezpłatnie raz w tygodniu, azjatycka płatna), 2 baseny, basen dla Gości willi, Aquapark z 7 zjeżdżalniami. Działanie infrastruktury zewnętrznej uzależnione od warunków atmosferycznych. Hotel akceptuje karty Master, Visa. www.palomahotels.com

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A2-3A) ok. 30 m2, w bungalowach, telefon, minibar (codziennie napoje bezalkoholowe i piwo), sejf, TV/SAT, zestaw do kawy/herbaty, klimatyzacja indywidualna, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, WC, balkon, widok na ogród. Pokoje Dwuosobowe (A2-3B, A2-3C, A2-3K Premium, A2-3E) w budynku głównym, ok. 40 m2, klimatyzacja centralna (w określonych godzinach) wyposażone podobnie jak A2A. A2-3B z widokiem na ląd, A2-3C z widokiem na morze, A2-3K Premium na wyższych piętrach z widokiem na morze, A2-3E z tarasem i widokiem na morze. Pokoje Ekonomiczne (A2S) w bungalowach, wyposażone podobnie jak A2A. Pokoje Jednoosobowe (A1B) w budynku głównym, ok. 40 m2, klimatyzacja centralna (w określonych godzinach), wyposażone jak A2-3B. Pokoje Jednoosobowe (A1A) w bungalowach, ok. 30 m2, klimatyzacja indywidualna, wyposażone jak A2-3A. Pokoje Rodzinne (A2-4D) budynek boczny, ok. 60 m2, 2 pokoje, 2 łazienki, klimatyzacja centralna (w określonych godzinach), balkon, widok na ogród lub na ląd. Suita Rodzinna (A2-4F) w budynku głównym, ok. 65 m2, sypialnia, pokój dzienny, dwa prysznice, klimatyzacja centralna (w określonych godzinach), balkon, widok na morze lub ogród, kosz owoców i wino organiczne po przyjeździe, szlafrok i kapcie.

Dzieci

miniklub w wieku 4-12 lat, plac zabaw, minigolf.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem, okazjonalnie muzyka na żywo, dyskoteka.Program PALOMA Primetimer Club dla osób powyżej 55 roku życia : biblioteka, kursy gotowania, tańca i ogrodnicze, nordic walking, joga, wieczorki taneczne.

Dostęp do internetu

bezprzewodowy Internet w lobby i w pokojach bezpłatny.

Sport

aerobik, koszykóka, bilard, siłownia, tenis (oświetlenie i sprzęt za opłatą), tenis stołowy, gimnastyka wodna, step, stretching.

Wellness

łaźnia turecka, sauna, basen kryty. Za opłatą masaże i zabiegi pielęgnacyjne w centrum spa.

All Inclusive 24H

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Świeżo wyciskany sok pomarańczowy do śniadania. Lokalne i wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne całą dobę. Po południu kawa, herbata, ciasto. Przekąska o północy. Produkty organiczne z własnych upraw.

Wcześniej = taniej

do 30.09.15 25% zniżkido 31.10.15 20% zniżkido 30.11.15 15% zniżki

Dni gratis

7=6, 14=13 w terminach 08.12.-15.12.15, 03.01.-10.01.16, 02.02.-09.02.16

Dla seniorów

SENIOR 60+: 5% zniżki (rez. do 30.11.15), 10% zniżki (rez. 01.12.15-17.03.16)

Dla nowożeńców

10% zniżki w pokojach A2-3A, A2-3B, A2-3C, A2-3K

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

RIWIERA TURECKA/TURCJA

Wyposażenie

• recepcja
• kantor (w recepcji)
• lobby
• windy
• ogród
• taras
• amfiteatr
• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) 
• jubiler
• fryzjer
• lekarz
• pralnia (płatna)
• 2 sale konferencyjne
• parking (w zależności od dostępności)
• room service (płatny)

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

482

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny i niektóre bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.

• hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Dla dzieci

• plac zabaw • pokój zabaw • łóżeczko dziecięce (na zapytanie, w cenie) • elektroniczna niania (na zapytanie, w cenie) • podgrzewacz do butelek (na zapytanie, w cenie) • opieka nad dzieckiem (na zapytanie, płatna) • bufet dla dzieci • wysokie krzesełka • miniklub dla dzieci (4-12 lat) • klub dla nastolatków (13-16 lat, w terminie od kwietnia do października) • międzynarodowe animacje dla dzieci (w terminie od kwietnia do października) • międzynarodowe animacje dla nastolatków (w terminie od kwietnia do października) • minidyskoteka (4-12 lat) • brodzik (kryty, ze słodką wodą, podgrzewany, czynny w terminie od listopada do marca)

Sport i wellness

W cenie • sauna fińska • hammam • sala fitness/siłownia • aerobik • aqua aerobik • step aerobik • stretching • minigolf • 2 korty tenisowe

Płatne • strefa spa & wellness • masaże • zabiegi pielęgnacyjne • zabiegi kosmetyczne • oświetlenie kortu tenisowego • wypożyczalnia rakiet tenisowych 

Rozrywka

• zajęcia sportowe (codziennie, od kwietnia do października)

• międzynarodowe animacje dla dorosłych codziennie

• międzynarodowy program animacyjny codziennie

• lekki program animacyjny od listopada do marca

• przedstawienia kilka razy w tygodniu

• muzyka na żywo kilka razy w tygodniu

• dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• 2-3 os. • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 65 m2 • widok na ląd • w głównym budynku • pokój dzienno-sypialny • sypialnia • sofa • szlafroki • kapcie • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • 2 łazienki • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Pokój rodzinny FZX2

• 2-4 os. • ok. 60 m2 • widok na ląd • w bocznym budynku • 2 pomieszczenia połączone drzwiami • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • 2 łazienki • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Pokój 2-osobowy deluxe z widokiem na morze DZM2

• 2-4 os. • ok. 40 m2 • widok na morze • w głównym budynku • pokój dzienno-sypialny • sofa • balkon • taras • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-4 os. • ok. 40 m2 • widok na morze • w głównym budynku • pokój dzienno-sypialny • sofa • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1

• 2-4 os. • ok. 65 m2 • widok na morze • w głównym budynku • pokój dzienno-sypialny • sypialnia • sofa • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • 2 łazienki • prysznic • WC • suszarka do włosów • szlafroki • kapcie • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Bungalow BUG1

• 1-4 os. • ok. 30 m2 • widok na ogród lub ląd • pokój dzienno-sypialny • sofa • balkon • klimatyzacja (indywidualnie regulowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • szlafroki • kapcie • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-4 os. • ok. 40 m2 • widok na ląd • w głównym budynku • od strony lądu • pokój dzienno-sypialny • sofa • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: codziennie, w formie bufetu
• późne śniadanie: 10:00 - 11:00, w cenie
• obiad: codziennie, w formie bufetu
• kolacja: codziennie, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: kilka razy w tygodniu
• przekąski: codziennie
• przekąski o północy: codziennie
• ciasto: codziennie
• lody: codziennie 12:30 - 14:30 i 19:00 - 21:00
• wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 24 h
• wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 24 h
• wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie 24 h
• kawa/herbata po południu

Restauracje i bary • restauracje: 6
• główna restauracja; rodzaje kuchni: międzynarodowa; żywność organiczna, dania dietetyczne, bufet dla dzieci, dania sezonowe, bufet, show cooking, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja specjalistyczna "International"; rodzaje kuchni: międzynarodowa; menu dla dzieci, a la carte, wymagana rezerwacja, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja specjalistyczna; rodzaje kuchni: ryby/owoce morza; menu dla dzieci, a la carte, wymagana rezerwacja, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja specjalistyczna "Ottoman / Kebab"; rodzaje kuchni: turecka; menu dla dzieci, a la carte, wymagana rezerwacja, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja specjalistyczna; rodzaje kuchni: chińska; menu dla dzieci, a la carte, płatna, wymagana rezerwacja, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja specjalistyczna "Steakhouse"; menu dla dzieci, a la carte, płatna, wymagana rezerwacja, kwiecień - październik, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

• bary i inne

8
• piano bar
• cukiernia "Patisserie"
• bar "Sports Bar"
• bar "Turquoise Bar": kwiecień - październik
• bar "Sunset Beach Bar": kwiecień - październik
• bar "Aqua Bar": kwiecień - październik
• bar "Disco Bar"
• bar "Vitamin Bar"

Dodatkowe informacje • świąteczne atrakcje: kolacja, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, wino musujące, szampan
• atrakcje noworoczne: menu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, wino musujące, szampan


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Paloma Oceana

Opinie o Hotelu Paloma Oceana

Paloma Oceana - możliwości zakwaterowania:

POKOJ W BUNGALOWIE prysznic WC klimatyzacja balkon widok na ogrod
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny Standard prysznic WC klimatyzacja balkon Landsicht
POKOJ W BUNGALOWIE Standard prysznic WC klimatyzacja balkon widok na ogrod
Pokoj dwuosobowy budynek glowny prysznic WC klimatyzacja balkon Landsicht
Pokoj dwuosobowy budynek glowny prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek boczny prysznic WC klimatyzacja balkon widok na ogrod
Pokoj de luxe budynek glowny prysznic WC klimatyzacja taras
Suita rodzinna budynek glowny prysznic WC klimatyzacja balkon Ogrod- lub Z widokiem na morze
prysznic WC klimatyzacja taras bezposredni dostepc na basenie
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek boczny Standard prysznic WC klimatyzacja balkon widok na ogrod
Pokoj premium na wyzszych pietrach budynek glowny prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze WYZSZE PIETRA
POKOJ W BUNGALOWIE prysznic WC klimatyzacja balkon od strony ogrodu
POKOJ W BUNGALOWIE Standard prysznic WC klimatyzacja balkon widok na ogrod
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek glowny prysznic WC klimatyzacja balkon Landsicht
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek glowny prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek boczny prysznic WC klimatyzacja balkon widok na ogrod
Pokoj de luxe budynek glowny prysznic WC klimatyzacja taras
Suita rodzinna budynek glowny prysznic WC klimatyzacja balkon Ogrod- lub Z widokiem na morze
prysznic WC klimatyzacja taras bezposredni dostepc na basenie
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek boczny Standard prysznic WC klimatyzacja balkon widok na ogrod
Pokoj premium na wyzszych pietrach budynek glowny prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze WYZSZE PIETRA
POKOJ W BUNGALOWIE prysznic WC klimatyzacja balkon od strony ogrodu
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek boczny prysznic WC klimatyzacja balkon widok na ogrod
Suita rodzinna budynek glowny prysznic WC klimatyzacja balkon Ogrod- lub Z widokiem na morze
prysznic WC klimatyzacja taras bezposredni dostepc na basenie
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek boczny Standard prysznic WC klimatyzacja balkon widok na ogrod
Bungalow od ogrodu
Doppelz,Balkon,Haupthaus
Doppelz,Terrasse,Hh,Del
Doppel,Balk,Gartenbl,Bung
Doppel,Balk,Haupth,Meerbl
Doppel,Balk,Gartenbl,Spar
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Einzelz,Balkon,Haupthaus
Einzel,Balkon,Gartenblick
Fam.-Apt.,Balkon,Haupthau
Fam.-Apt.,Balk,Gartenblic
Fam.-Apt.,Balk,Gartenbli
Pokój rodzinny od ogrodu
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Lake Villa,Terrasse,Pool

Paloma Oceana - Możliwości wyżywienia:


Paloma Oceana - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Paloma Oceana? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00