cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
1 / 24
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
21.04 - 24.04
już od 1245 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.04 - 24.04
już od 1245 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Kleopatra Atlas Hotel
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Kleopatra Atlas Hotel
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
4.6 / 5
Średnia z 7 opinii
Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.9
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    4.4
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 kwietnia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 kwietnia 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Spokojny, klimatyczny hotel położony niedaleko plaży. Polecamy go szczególnie na wypoczynek dla osób starszych i poszukujących spokoju. Hotel przyjmuje gości wyłącznie po 16 roku życia.

Hotel Kleopatra Atlas Hotel w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Spokojny, klimatyczny hotel położony niedaleko plaży. Polecamy go szczególnie na wypoczynek dla osób starszych i poszukujących spokoju. Hotel przyjmuje gości wyłącznie po 16 roku życia.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w centrum Alanyi
  • ok. 100 m od drobnopiaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 120 min

polozenie

  • w centrum Alanyi
  • ok. 100 m od drobnopiaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 120 min

plaza

  • ok. 100 m od plaży Kleopatry
  • publiczna
  • piaszczysta
  • hotel oddzielony od plaży ulicą

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji, za opłatą
  • winda
  • sala TV
  • taras
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

125

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, baseny zewnętrzne i niektóre bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.
  • hotel dla dorosłych: 16+ 
  • hotel nie akceptuje zwierząt
    • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
      Telefon: +48 222043596
      SMS: +48 799448800
      E-mail: servicePL@TUI.com
      Czat: w aplikacji TUI

    basen

    • basen zewnętrzny: ze słodką wodą, parasole: w cenie

    Sport i wellness

    W cenie
    • siłownia 
    Płatne
    • strefa spa
    • sauna fińska
    • masaże
    • pokój relaksacyjny
    • zabiegi kąpielowe
    • zabiegi lecznicze

    Pokoje

    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 16 m2
    • widok na ogród lub basen
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie
    • sejf: za opłatą
    • minibar: w cenie, woda
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: w formie bufetu
    • późne śniadanie
    • obiad: w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu
    • przekąski
    • ciasto 
    • wybrane napoje bezalkoholowe 
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe 
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • główna restauracja: kuchnia międzynarodowa, turecka, bufet, show cooking, z klimatyzacją, przy basenie

  • bar „pool bar"

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Spokojny, klimatyczny hotel położony niedaleko plaży. Polecamy go szczególnie na wypoczynek dla osób starszych i poszukujących spokoju. Hotel przyjmuje gości wyłącznie po 16 roku życia.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Świetna lokalizacja, ok. 500 m od ścisłego centrum Alanyi. Obok hotelu liczne kawiarnie i sklepiki oraz kantor. Do lotniska w Antalyi ok. 118 km.
    Zakwaterowanie:

    Plaża:

    Obiekt usytuowny jedynie ok. 100 m od słynnej plaży Kleopatry (przejście prze ulicę). Leżaki i parasole - płatne (ok. 5 EUR/dzień/lezak i parasol).
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja 24 h, winda, lobby, restauracja główna, bar przy basenie, basen ze słodką wodą, taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami i parasolami. Za opłatą: centrum SPA.
    Pokoje:

    Wyżywienie:

    All Inclusive: śniadanie (08:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), lunch (12:30-14:00), obiadokolacja (18:00-20:00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w barze przy basenie (15:00-16:00), kawa i herbata (16:00-17:00), nocna zupa (23:00-24:00), napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkoholowe (10:00-24:00). Płatne dodatkowo: świeżo wyciskane soki, importowane napoje alkoholowe, kawa po turecku.
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel nie prowadzi animacji.
    Internet:

    Bezpłatny Internet Wi-Fi w lobby.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Naszym zdaniem:

    Znakomita lokalizacja przy przepięknej plaży Kleopatry i w pobliżu bogatej oferty życia nocnego, jaką daje Alanya. Hotel dla gości powyżej 16 roku życia. Elegancki i nowoczesny. Polecamy osobom szukającym rozrywk.

    Program

    Dzień pierwszy

    Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego

    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
    Dzień ostatni

    Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje: wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
    Uprzejmie informujemy że od dnia 26.04.2019 w Turcji przestaną być honorowane banknoty o nominale 500 EUR. W związku z tym nie będzie możliwości opłacania pakietów płatnych pilotowi oraz wycieczek lokalnych banknotami o tym nominale. Prosimy o poinformowanie Klientów.

    Wycieczki lokalne

    Wycieczki lokalne

    RIWIERA TURECKA PAMUKKALE - cena ok. 63 EUR
    Całodzienna wycieczka do niezwykłego Pamukkale, ze względu na kolor zwanego Bawełnianą Twierdzą. To niezwykła, tworząca się od 14 tys. lat, kaskada białych, wapiennych tarasów i naturalnych basenów, napełnionych wodą z gorących źródeł. Cały teren stanowi Park Narodowy wpisany na listę światowego dziedzictwa przyrodniczego UNESCO. Następnie spacer po ruinach Hierapolis - antycznego uzdrowiska. Zachowało się tu wiele zabytków z czasów rzymskich: Wielkie Łaźnie z II w. n.e., ulica Frontiniusa o długości ok. 1 km, świątynia Apolla, święta sadzawka, teatr rzymski i inne.
    ZAKUPY W ALANYI LUB SIDE
    - To propozycja dla tych z Państwa, którzy chcą się przekonać, ile jest prawdy w opowieściach o niezwykłym kunszcie tureckich złotników, wytwórców konfekcji skórzanej oraz tekstylnej. Odwiedziny w salonach złotniczym i wyrobów skórzanych dadzą możliwość zrobienia zakupów nawet najbardziej wybrednym. Kolejnym punktem programu będzie wizyta w sklepie z tekstyliami. W chwilach, w których uda się Państwa oderwać od targowania, pilot chętnie podzieli się z Państwem wiadomościami o regionie, jego historii i współczesności. Znajdziemy oczywiście czas, by pokazać naszym gościom najpiękniejszą panoramę miasta.
    KAPADOCJA - cena ok. 137 EUR
    Fascynująca 2-dniowa wyprawa do początków chrześcijaństwa, do "krainy księżycowych" formacji skalnych i podziemnych miast. To wyjątkowa okazja, aby poznać przyrodę, kulturę i historię Turcji. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi, gdzie zwiedzać będziemy Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Odwiedzimy także największy w Turcji Karavanseray pochodzący z XIII w. Po przybyciu do Kapadocji zwiedzanie jednego z największych miast podziemnych w Kaymakli. Następnego dnia wyjazd do Goreme, gdzie zobaczymy słynne kościoły wykute w skałach. W programie także postoje na punktach widokowych.
    PERŁY STAROŻYTNEJ PAMFILII - cena ok. 60 EUR
    Wycieczka, dzięki której poznacie Państwo niesamowitą historię Turcji oraz piękno tutejszej przyrody. Podczas naszej wyprawy odwiedzimy Perge - nazywane też "małym Efezem", gdzie znajdują się ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast hellenistycznych. Następnie odwiedzimy Park Narodowy Kurşunlu zachwycający wspaniałymi wodospadami i niezliczonymi gatunkami egzotycznych ptaków i roślin. To właśnie tutaj będzie czas, aby odpocząć od upałów i nabrać sił na zwiedzanie najlepiej zachowanego teatru starożytnego w południowej Turcji - teatru w Aspendos, w którym do dnia dzisiejszego odbywają się koncerty.
    HAMAM - cena ok. 25 EUR
    Hamam, czyli łaźnia turecka, jest spadkobiercą najlepszych tradycji term rzymskich - instytucji niezbędnej niegdyś w każdym mieście, ulubionego miejsca rozrywki starożytnych Rzymian, Greków i Bizantyjczyków. Z czasem łaźnie tak mocno wrosły w krajobraz tureckich miast, iż dzisiaj większość Turków nie zdaje sobie sprawy z ich starożytnego rodowodu. W samych łaźniach czas zmienił jednak niewiele. Hamam to w tym samym stopniu relaks dla ciała i ducha. Sauna, kąpiele i masaże upływają w miłej atmosferze żartów i pogawędek. W pięknych marmurowych wnętrzach czekają nas między innymi: mycie i peeling specjalną rękawicą "kese", łaźnia parowa, polewanie zimną i gorącą wodą, masaż w pianie i w olejkach. Wizyta w Hamamie to zawsze jedno z tych najmilszych wspomnień z pobytu w Turcji.
    ZIELONY KANION - cena ok. 55 EUR
    Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój, lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe krajobrazy. Będziemy delektować się szmaragdowym kolorem czystego jeziora (turkusowa barwa wody jest efektem rozpuszczonych związków wapnia) i błękitem nieba. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Dla ochłody zatrzymamy się na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie. Będzie także przerwa na zrobienie zdjęć piątej co do wielkości w Turcji zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew.
    JEEP SAFARI - cena ok. 39 EUR
    Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki - ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay. Będzie także okazja do zapalenia fajki wodnej. MORSKA WYPRAWA - cena ok. 37 EUR Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek. Podpłyniemy także do Jaskini Piratów, Kochanków oraz Jaskini Fosforyzującej.
    RAFTING - cena ok. 35 EUR
    Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
    DELFINARIUM - cena ok. 35 EUR
    Zapraszamy Państwa do wizyty w Delfinarium. Wycieczka zapewni Państwu pełno wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Fantastyczna przygoda nie tylko dla najmłodszych!!!
    NURKOWANIE - cena ok. 52 EUR
    Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
    MANAVGAT - cena ok. 42 EUR
    Wycieczka, która pozwoli Państwu poznać tureckie realia. Odwiedzimy tradycyjny orientalny bazar, gdzie będą mogli Państwo poobserwować mieszkańców podczas zakupów czy samemu zakupić tureckie smakołyki. Po pełnym wrażeń pobycie na targu popłyniemy w spokojny rejs po rzece Manavgat, który kończy się malowniczym ujściem do Morza Śródziemnego. Odpoczniemy na plaży, gdzie zimna słodka woda rzeczna miesza się z ciepłą, słoną wodą morską. Następnie zwiedzimy jeden z największych meczetów na Riwierze Tureckiej z okazałym, pełnym ornamentów, wnętrzem.
    ODKRYJ ALANYĘ -cena ok. 42 EUR
    Podczas wycieczki odkryją Państwo nieznane przez wszystkich miejsca Alanyi. Najpierw wjedziemy na sławne wzgórze Alanyi czyli Kale, gdzie z punktu widokowego rozpościera się piękny widok na plażę oraz port. Następnie odwiedzimy jaskinię Dim - jedną z najdłuższych w Turcji. Podczas spaceru będzie można zobaczyć niesamowitą grotę pełną okazałych nacieków skalnych: stalagmitów i stalaktytów. Po zwiedzeniu jaskini udamy się do znanego mieszkańcom Alanyi miejsca piknikowego nad rzeką Dimcay. W restauracji, znajdującej się na pływających platformach zjemy "turecki obiad" i odpoczniemy od upałów. Po relaksie nad rzeką udamy się do portu w Alanyi, gdzie przesiądą się Państwo na statek. Podczas rejsu opłyniemy półwysep i zobaczymy symbol miasta czyli Czerwoną wieżę czy ukryte wśród skał groty, gdzie ukrywali się m.in. piraci.
    Uwaga! Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.

    Inne

    RIWIERA TURECKA informacje ogólne
    Waluta TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
    Język urzędowy - turecki.
    Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
    Czas + 1 godz. w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny Pizza ok. 20 TL woda 1,5l - ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok. 9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować. Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych zaopatrzonych w znaczek - w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
    Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
    W regionie:
    Alanya To w zasadzie rejon w którym znajduje się kilkanaście różnych kurortów, ciągnących się na długości ponad 50 km. Centralną częścią Riwiery jest miasto Alanya ze słynną plażą Kleopatry oraz ogromnym wyborem restauracji, barów, dyskotek i innych rozrywek. Miejsce gdzie nie da się nudzić.
    Side Położone na półwyspie zachęca pięknymi plażami, malowniczym portem jachtowym i dobrze zachowanymi zabytkami z czasów rzymskich: amfiteatrem i świątynią Apolla. Wokół samego Side znajduje się wiele miejscowości wypoczynkowych, z niektórych można dojść plażą aż do centrum miasta. To doskonały pomysł na wieczorne spacery.
    Belek Położone tylko 35 km od lotniska, jest najbardziej luksusową miejscowością na Riwierze. Tu znajdują się luksusowe hotele i pola golfowe. Do tego szerokie, piaszczyste plaże, restauracje sklepy i centrum rozrywkowo-handlowe.

    Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania, Wrocławia, Krakowa, Rzeszowa, Szczecina, Łodzi i Bydgoszczy
    . Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora.

    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Turcji, na Riwierze tureckiej trwa od początku czerwca do końca września.

    Wizy

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędny jest paszport ważny co najmniej 150 dni od daty wjazdu do Turcji.

    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędny jest paszport ważny co najmniej 150 dni od daty wjazdu do Turcji.
    Obywatele Polski są zwolnieni z obowiązku wizowego w celu turystycznym do 90 dni w ciągu 180 dni od daty pierwszego wjazdu.
    Uwaga:
    Posiadaczy paszportów tymczasowych mogą obowiązywać inne warunki wjazdowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
    Uwaga!
    Powyższe warunki podane zostały na dzień 02.03.2020 r. i mogą ulec zmianie.
    Uwaga!!!
    Każdy turysta jest bezwzględnie zobowiązany do wypełnienia formularza wjazdowego do Turcji, który należy wypełnić dopiero w samolocie podczas podróży do Turcji a następnie okazać go urzędnikowi podczas kontroli granicznej po wylądowaniu. Formularz, instrukcja jego wypełnienia oraz adresy poszczególnych hoteli z danego regionu znajdują się w komunikatach w Travelli.
    Do dnia 28.02.2021 włącznie przylatując do Turcji należy okazać negatywny wynik testu RT PCR na COVID 19 zrobiony nie wcześniej niż 72 h przed przylotem (w laboratoriach certyfikowanych przez odpowiednie władze krajowe i międzynarodowe). Nie ma wymogu prezentowania wyniku w języku angielskim, ale wynik negatywny musi być zaprezentowany w formie niebudzącej wątpliwości. Wymóg obowiązuje wszystkich pasażerów powyżej 6 roku życia.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Spokojny, klimatyczny hotel położony niedaleko plaży. Polecamy go szczególnie na wypoczynek dla osób starszych i poszukujących spokoju. Hotel przyjmuje gości wyłącznie po 16 roku życia.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Alanya

    OPIS

    Miejski hotel dla Gości 16+, położony w centrum lubianej przez turystów miejscowości Alanya, niedaleko plaży Kleopatry. Polecany szczególnie osobom nastawionym na rozrywkę, zwiedzanie i odpoczynek w jednym. Po dniu spędzonym nad morzem lub przy hotelowym basenie nadmorski kurort Alanya zapewni zabawę do białego rana.

    lokalizacja

    500 m od centrum Alanyi, 120 km od lotniska w Antalyi-AYT. Hotel usytuowany na powierzchni: 3000 m2.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    2014 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), room service (płatny), pralnia (płatna), basen odkryty.

    internet

    - Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

    plaża

    100 m od hotelu, prywatna, piaszczysta, 200 m długości, dojście do plaży ulicą. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy.Bezpłatne: bar na plaży, płatne: parasole, leżaki.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 3 budynkach: - 1 budynek główny (liczba pięter: 3, liczba wind: 1) - 1 blok (liczba pięter: 6, liczba wind: 1) - 1 aneks (liczba pięter: 4, liczba wind: 1) Typy pokoi: - pokoje standardowe dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon - pokoje ekonomiczne: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    - restauracja główna, bary (2) All Inclusive (10:00-00:00) - śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:00), przekąski (15:00-16:00), podwieczorek (17:00-18:00), kolacja (19:00-21:00), późny posiłek (23:00-00:00) serwowane w restauracji głównej - napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe - pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie)

    w cenie

    - siatkówka plażowa - siłownia

    płatne

    - centrum SPA - masaż - sauna - łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    Hotel tylko dla dorosłych. Goście mogą skorzystać z plaży należącej do hotelu Blue Star znajdującego się 3 km od hotelu Kleopatra Atlas, do której kursuje bezpłatny bus hotelowy. W godzinach 10:00-17:30 serwowane są bezpłatne napoje alkoholowe, w godzinach 12:00-14:00 bezpłatne posiłki. W odległości 100 m znajduje się Plaża Kleopatra i jaskinia Damlatas.

    Aktualizacja opisu

    26.02.2021 16:15

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi SPA Siłownia Tylko dla dorosłych All Inclusive Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Spokojny, klimatyczny hotel położony niedaleko plaży. Polecamy go szczególnie na wypoczynek dla osób starszych i poszukujących spokoju. Hotel przyjmuje gości wyłącznie po 16 roku życia.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Riwiera Turecka

    Położenie

    Centrum Alanyi ok. 500m W pobliżu sklepy, restauracje, bary Port lotniczy Antalya ok. 130 km

    Plaża

    Piaszczysta, ok. 100 m od hotelu, oddzielona hotelu przez lokalną drogę Leżaki i parasole - płatne Strome wejście do morza

    Pokoje

    Pokój Standard Łazienka z prysznicem,WC i suszarką do włosów Indywidualna klimatyzacja (06.05 – 31.10) TV-Sat Telefon Balkon lub taras Sejf - płatny Minilodówka Pokój Standard Ekonomiczny Pokój w specjalnej cenie, wyposażenie jak w pokoju Standard

    Wyżywienie

    All Inclusive: Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, popołudniowe przekąski Napoje bezalkoholowe i alkohole lokalnej produkcji w barach wskazanych przez hotel w godzinach ich otwarcia między 10:00–24:00 W dniu przyjazdu pierwszym świadczeniem jest kolacja

    Opis hotelu

    Recepcja 1 restauracja główna, 2 bary (lobby i bar przy basenie) Basen zewnętrzny Sala konferencyjna Wymiana walut Oficjalna kategoria hotelu 4*

    Internet

    Wi-Fi w lobby - bezpłatne

    Sport i rozrywka

    Bezpłatne: Fitness Odpłatnie: Łaźnia turecka, sauna, masaże, sporty wodne na plaży

    Uwagi

    OSTRZEŻENIE: W związku z wybuchem epidemii wirusa SARS-CoV-2 w czasie trwania wybranej imprezy turystycznej mogą obowiązywać zwiększone wymagania dotyczące higieny i innych środków ostrożności ze względu na ochronę zdrowia i bezpieczeństwo podróżnych. Należy zapoznać się z informacjami dotyczącymi wymogów sanitarnych obowiązujących w Turcji.

    WAŻNE INFORMACJE

    Opis imprezy turystycznej uwzględnia usługi świadczone w szczycie sezonu, który przypada na lipiec i sierpień. Zakres niektórych usług dostępnych w obiektach zakwaterowania (hotelach), świadczonych poza szczytem sezonu może nieznacznie różnić się od zakresu usług świadczonych w szczycie sezonu. Szczegółowe informacje na temat usług z określeniem różnic zostały wskazane w Informatorze ogólnym.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Spokojny, klimatyczny hotel położony niedaleko plaży. Polecamy go szczególnie na wypoczynek dla osób starszych i poszukujących spokoju. Hotel przyjmuje gości wyłącznie po 16 roku życia.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Antalya, Turcja

    Opis hotelu

    Hotel, adresowany tylko do osób dorosłych, oferuje pakiet All Inclusive. Hotel Kleopatra Atlas położony jest tylko kilka minut spacerem od plaży, sklepów, restauracji i barów, dzięki czemu można połączyć odpoczynek z rozrywkami. Hotel znajduje się tylko 100 m od plaży i jaskini Damlatas, 500 m od centrum Alanyi, 3 km od zabytkowego Zamku Alanya.

    Udogodnienia i serwisy zawierają: restaurację, bar, kawiarnię z salą śniadaniową, basen, centrum fitness, saunę (płatna), salę zebrań, windę, bezprzewodowy Internet w lobby, łaźnię turecką (płatna), zabiegi spa (płatne) i całodobową recepcję.

    Pokoje wyposażone są w: minibar, TV, telefon, klimatyzację, sejf (płatny), bezprzewodowy Internet (płatny), łazienkę, suszarkę do włosów i balkon.

    Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.

    W przypadku wybrania opcji All-Inclusive:

    Pakiet All-Inclusive zawiera wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przekąski) oraz napoje takie, jak: lekkie drinki, piwo, wino, wodę, drinki alkoholowe, wszystkie z lokalnych marek.

    Drinki serwowane są od rana do późnego wieczora (do ok. godz. 22.00–24.00).

    Czas otwarcia różni się między hotelami.

    W niektórych hotelach program rozrywkowy wliczony jest w cenę.

    Adres: Carsı Mah. Seral Sokak Damlatas Caddesi, Alanya, Antalya, Turcja.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Spokojny, klimatyczny hotel położony niedaleko plaży. Polecamy go szczególnie na wypoczynek dla osób starszych i poszukujących spokoju. Hotel przyjmuje gości wyłącznie po 16 roku życia.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Antalya, Turcja

    Położenie

    do centrum Alanyi ok. 500 m, do lotniska w Antalyi ok. 120 km.

    Plaża

    piaszczysto-żwirowa plaża Kleopatra oddalona ok. 100 m. Darmowy bus dowozi także do plaży hotelu Blue Star. Leżaki, parasole na plaży za opłatą, przy basenie bez opłaty.

    Wyposażenie

    kameralny hotel z 96 pokojami. Na terenie obiektu znajduje się lobby z recepcją, winda, restauracja z tarasem, sala konferencyjna. Na zewnątrz hotel posiada basen z barem. Hotel akceptuje karty Visa, Master. Uwaga: hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Rezerwacja możliwa dla Gości powyżej 16 lat. www.kleopatraatlashotel.com

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-3A) łazienka z prysznicem, WC, suszarka, telefon, sejf (płatny), minibar (codziennie woda), TV-SAT, klimatyzacja, balkon. Pokoje wariant ekonomiczny (A2-3S) wyposażone jak A1-3A.

    Dostęp do internetu

    WiFi w lobby i w pokojach w cenie, kącik internetowy za opłatą.

    Sport

    siłownia.

    Wellness

    Za opłatą sauna, łaźnia turecka i masaże.

    All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Po południu kawa, herbata, przekąski w barze przy basenie. Zupa o północy. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 10:00-24:00.

    Wcześniej = taniej

    do 31.12.15 25% zniżki, do 31.03.16 20% zniżki, do 30.04.16 15% zniżki

    Polecamy

    • blisko centrum Alanyi
    • kameralna atmosfera
    • butikowy styl


    Mapa Hotelu Kleopatra Atlas Hotel

    Opinie o Hotelu Kleopatra Atlas Hotel

    4.7
    polecam

    Sympatyczny , kameralny hotel w super lokalizacji. Wszędzie blisko ,2 min.fo plaży. Po pobycie w listopadzie 2018 , wybieram się w listopadzie 2019 razem z mężem. Polecam.

    POLECAM:
    singlom, na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: polecam
    4.7
    4.7
    polecam

    Sympatyczny , kameralny hotel w super lokalizacji. Wszędzie blisko ,2 min.fo plaży. Po pobycie w listopadzie 2018 , wybieram się w listopadzie 2019 razem z mężem. Polecam.

    POLECAM:
    singlom, na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.7
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Piękny,miły,przytulny,czysty hotel. Wszędzie blizko! Miły personel. Pyszne jedzenie! Masaży,turecka łaźnia,sauna,dobry fryzjer! Lepszy wybór dla spokojnego i zdrowego wypoczynku! Nie dla chałaśliwych osób)).Polecam!

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Bylam tam od 3-14.06.2019r. Hotel naprawde na poziomie. Przemila obsluga a azczegolnie Natasza, ktora jest tam czlowiekiem do zadan specjalnych, do wszystkiego. Mozna tam wypoczac za przyzwoite pieniadze. Narzekanie byloby grzechem. Polecam hotel jak najbardziej. Ja w przys lym roku planuje powrot tam. Pozdrawiam. Elzbieta

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Чисто,тихо,милые позитивные люди. Кухня вкусная,разнообразная и полезная. В рационе много зелени,овощей,соусов,оливок,натуральный йогурт- оч.вкусный. Отдельная тема- сладости,на высоком уровне. Спиртные напитки качественные. Хамам обязательно поситите вначале отдыха, расслабляет,подготавливает кожу к принятию солнечных ванн. Тогда загар ложится ровно и остаётся надолго. Расположение удобное-всё близко! Отличные парикмахеры! Однозначно советуем всем,кто любит спокойный отдых!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.3
    polecam

    Jak dla mnie bomba! Kameralny, spokojny (bez animacji), fajny nowoczesny styl, miła obsługa, nieduże skromne pokoiki (sprzątanie codziennie), jedzonko przesmaczne choć nie do końca lubię lokalną kuchnię, miła i uśmiechnięta obsługa... Czego chcieć więcej? Super wypoczynek!

    POLECAM:
    singlom, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.0
    polecam

    Ekstra hotel na romantyczne wakacje, brak rodzin z dziećmi, brak zabawek, więc jest cicho, nie słychać ciągłeś śmiechów i krzyków :) centrum miasta, więc można spokojnie wyjść na spacerek, do sklepu, restauracji czy klubu i nie matwić się o powrót :) super plaża :) polecam serdecznie :)

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.0

    Kleopatra Atlas Hotel - możliwości zakwaterowania:

    Pokój 2-osobowy
    2 os. Pokój Standard
    1 os. Pokój Standardowy
    ECONOMY ROOM
    STANDARD ROOM
    STANDARD ROOM SINGLE
    se standard eco
    sr standard room
    sr standard room

    Kleopatra Atlas Hotel - Możliwości wyżywienia:


    Kleopatra Atlas Hotel - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Kleopatra Atlas Hotel? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00