cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Atlas Hotel, Riwiera Turecka
1 / 24
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
09.11 - 13.11
już od 971 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.11 - 17.11
już od 701 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Kleopatra Atlas Hotel
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Kleopatra Atlas Hotel
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
4.6 / 5
Średnia z 7 opinii
Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.9
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    4.4
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 09 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Spokojny, klimatyczny hotel położony niedaleko plaży. Polecamy go szczególnie na wypoczynek dla osób starszych i poszukujących spokoju. Hotel przyjmuje gości wyłącznie po 16 roku życia.

Hotel Kleopatra Atlas Hotel w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Spokojny, klimatyczny hotel położony niedaleko plaży. Polecamy go szczególnie na wypoczynek dla osób starszych i poszukujących spokoju. Hotel przyjmuje gości wyłącznie po 16 roku życia.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w centrum Alanyi
  • ok. 100 m od drobnopiaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 120 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji, za opłatą
  • winda
  • sala TV
  • taras
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

125

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel dla dorosłych: 16 + 
  • hotel nie akceptuje zwierząt

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia 
Płatne
  • strefa spa & wellness: wielkość: 100 m2 
  • sauna fińska 
  •  masaże
  • zabiegi kąpielowe
  • zabiegi lecznicze
  • żeglarstwo
  • katamaran

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 16 m2
  • widok na ogród lub basen
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • minibar: w cenie, woda
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski
  • ciasto 
  • wybrane napoje bezalkoholowe 
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe 
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • główna restauracja: międzynarodowa, turecka, bufet, show cooking, z klimatyzacją, przy basenie; rodzaje kuchni: międzynarodowa

  • bar

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Spokojny, klimatyczny hotel położony niedaleko plaży. Polecamy go szczególnie na wypoczynek dla osób starszych i poszukujących spokoju. Hotel przyjmuje gości wyłącznie po 16 roku życia.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Alanya

    OPIS

    Miejski hotel dla Gości 16+, położony w centrum lubianej przez turystów miejscowości Alanya, niedaleko plaży Kleopatry. Polecany szczególnie osobom nastawionym na rozrywkę, zwiedzanie i odpoczynek w jednym. Po dniu spędzonym nad morzem lub przy hotelowym basenie nadmorski kurort Alanya zapewni zabawę do białego rana.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    2014 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), room service (płatny), pralnia (płatna), basen odkryty.

    internet

    Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

    plaża

    100 m od hotelu, prywazne!: parasole, leżaki. Bezpłatne: bar na plaży oddalonej o 2,5 km (przy hotelu Blue Star), do której kursuje bezpłatny bus hotelowy.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 3 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter:3, liczba wind: 1), 1 blok (liczba pięter:6, liczba wind: 1), 1 aneks (liczba pięter:4, liczba wind: 1) Typy pokoi: pokoje standardowe: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje ekonomiczne: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna, bary (2) All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:00), przekąski (15:00-16:00), podwieczorek (17:00-18:00), kolacja (19:00-21:00), późny posiłek (23:00-00:00) serwowane w restauracji głównej , napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe , pakiety dla nowożeńców (na życzenie) , pakiety urodzinowe (na życzenie)

    w cenie

    siatkówka plażowa, siłownia

    płatne

    centrum SPA, masaż, sauna, łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    Hotel tylko dla dorosłych (16+). OPIS NA LATO 2019. ABY SPRAWDZIĆ OFERTĘ NA LATO 2020 PROSZĘ ZMIENIĆ DATĘ WYJAZDU W WYSZUKIWARCE NA TEJ STRONIE.

    Aktualizacja opisu

    31.07.2019 15:07

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi SPA Siłownia Tylko dla dorosłych All Inclusive Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Spokojny, klimatyczny hotel położony niedaleko plaży. Polecamy go szczególnie na wypoczynek dla osób starszych i poszukujących spokoju. Hotel przyjmuje gości wyłącznie po 16 roku życia.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Riwiera Turecka

    Położenie

    Centrum Alanyi ok. 500m W pobliżu sklepy, restauracje, bary Port lotniczy Antalya ok. 130 km

    Plaża

    Piaszczysta, ok. 100 m od hotelu, oddzielona hotelu przez lokalną drogę Strome wejście do morza

    Pokoje

    Pokój Standard Łazienka z prysznicem,WC i suszarką do włosów Indywidualna klimatyzacja (06.05 – 31.10) TV-Sat Telefon Balkon lub taras Sejf (płatny) Minilodówka Pokój Standard Ekonomiczny Pokój w specjalnej cenie, wyposażenie jak w pokoju Standard

    Wyżywienie

    All Inclusive: Śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, popołudniowe przekąski Napoje bezalkoholowe i alkohole lokalnej produkcji w barach wskazanych przez hotel w godzinach ich otwarcia między 10:00 – 24:00

    Opis hotelu

    Recepcja 1 restauracja główna, 2 bary (lobby i bar przy basenie) Basen zewnętrzny Sala konferencyjna Wymiana walut Oficjalna kategoria hotelu 4*

    Internet

    Wi-Fi bezpłatnie (w lobby)

    Sport i rozrywka

    Bezpłatne: Odpłatnie:


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Mapa Hotelu Kleopatra Atlas Hotel
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Kleopatra Atlas Hotel

    4.7
    polecam

    Sympatyczny , kameralny hotel w super lokalizacji. Wszędzie blisko ,2 min.fo plaży. Po pobycie w listopadzie 2018 , wybieram się w listopadzie 2019 razem z mężem. Polecam.

    POLECAM:
    singlom, na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: polecam
    4.7
    4.7
    polecam

    Sympatyczny , kameralny hotel w super lokalizacji. Wszędzie blisko ,2 min.fo plaży. Po pobycie w listopadzie 2018 , wybieram się w listopadzie 2019 razem z mężem. Polecam.

    POLECAM:
    singlom, na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.7
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Piękny,miły,przytulny,czysty hotel. Wszędzie blizko! Miły personel. Pyszne jedzenie! Masaży,turecka łaźnia,sauna,dobry fryzjer! Lepszy wybór dla spokojnego i zdrowego wypoczynku! Nie dla chałaśliwych osób)).Polecam!

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Bylam tam od 3-14.06.2019r. Hotel naprawde na poziomie. Przemila obsluga a azczegolnie Natasza, ktora jest tam czlowiekiem do zadan specjalnych, do wszystkiego. Mozna tam wypoczac za przyzwoite pieniadze. Narzekanie byloby grzechem. Polecam hotel jak najbardziej. Ja w przys lym roku planuje powrot tam. Pozdrawiam. Elzbieta

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Чисто,тихо,милые позитивные люди. Кухня вкусная,разнообразная и полезная. В рационе много зелени,овощей,соусов,оливок,натуральный йогурт- оч.вкусный. Отдельная тема- сладости,на высоком уровне. Спиртные напитки качественные. Хамам обязательно поситите вначале отдыха, расслабляет,подготавливает кожу к принятию солнечных ванн. Тогда загар ложится ровно и остаётся надолго. Расположение удобное-всё близко! Отличные парикмахеры! Однозначно советуем всем,кто любит спокойный отдых!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.3
    polecam

    Jak dla mnie bomba! Kameralny, spokojny (bez animacji), fajny nowoczesny styl, miła obsługa, nieduże skromne pokoiki (sprzątanie codziennie), jedzonko przesmaczne choć nie do końca lubię lokalną kuchnię, miła i uśmiechnięta obsługa... Czego chcieć więcej? Super wypoczynek!

    POLECAM:
    singlom, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.0
    polecam

    Ekstra hotel na romantyczne wakacje, brak rodzin z dziećmi, brak zabawek, więc jest cicho, nie słychać ciągłeś śmiechów i krzyków :) centrum miasta, więc można spokojnie wyjść na spacerek, do sklepu, restauracji czy klubu i nie matwić się o powrót :) super plaża :) polecam serdecznie :)

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Hotel
      4.2
    • Pokoje
      4.7
    • Wyżywienie
      4.2
    • Atrakcje
      i sport
      3.6
    • Obsługa
      4.8
    HolidayCheck
    Ocena Kleopatra Atlas Hotel:
    4.1 / 6

    Hotel nowy, czysty i zadbany. Polecam! Super! 2014-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Hotel godny polecenia. Nowy, czysty i zadbany. Personel miły i widać, że dba o klienta. Pokoje bardz...
    więcej

    5.8
    Fantastyczny Hotel 2014-09-22
    Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel jest po prostu fantastyczny i z cała odpowiedzialnością polecam go! szczególnie młodym :) Spo...
    więcej

    6.0
    Rewelacja. Super wakacje! 2014-09-23
    Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel rewelacyjny. Nowo otwarty hotel przyciąga do siebie zwłaszcza młode osoby :) do plaży bardzo b...
    więcej

    6.0
    Najlepszy hotel, w jakim do tej pory byłam! 2014-09-23
    Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel godny uwagi i polecenia! ;) Spędziłam w nim tydzień wraz z chłopakiem i przyjaciółmi we wrześn...
    więcej

    6.0
    Polecam hotel! 2014-09-25
    Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Hotel idealny dla młodych ludzi 2014-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Fantastyczny hotel w świetnej lokalizacji 2014-10-28
    Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Kameralny, nowy hotel w idealnym miejscu 2015-05-12
    Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Wspaniały,minimalisty i nowoczesny hotel w najlepszej lokalizacji w Alanya.Hotel znajduje sie tuz pr...
    więcej

    6.0
    Nowoczesny hotel w centrum z rodzinną atmosferą 2015-06-25
    Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Bardzo zacny hotel 2015-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel z bardzo dobrą lokalizacją 2015-09-29
    Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Udany urlop, na pewno tam wrócimy. Polecam 2015-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.7

    HOTEL, mały, kameralny nowy z 2014r . 4* na które zasługuję. Wiele Niemców, Skandynawów oraz Rosja...
    więcej

    5.7
    Polecam hotel Kleopatra Atlas 2017-07-14
    Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Witam , hotel bardzo czysty , hotel jest miejski więc polecam wakacje by wypocząć , animacji brak al...
    więcej

    5.6
    Fajny hotel w świetnej lokalizacji 2017-08-14
    Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Atlas Hotel:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.8

    Kleopatra Atlas Hotel - możliwości zakwaterowania:

    STANDARD ROOM
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    ECONOMY ROOM
    STANDARD ROOM SINGLE
    se standard eco
    sr standard room
    sr standard room

    Kleopatra Atlas Hotel - Możliwości wyżywienia:


    Kleopatra Atlas Hotel - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Kleopatra Atlas Hotel? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00