cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
  • Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res., Cypr
1 / 63
Udogodnienia hotelu King Evelthon Beach Htl.& Res.
  • Bez paszportu

Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res.
star 4

Cypr
Ocena hotelu King Evelthon Beach Htl.& Res.:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu King Evelthon Beach Htl.& Res.:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 listopada 2018

Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res. w ofercie Biura podróży:

Neckermann

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Paphos, Cypr

Opis hotelu

Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu i kantoru wymiany walut. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja i bar. W sklepie z pamiątkami nabyć można drobiazgi upamiętniające pobyt. W obrębie ośrodka wypoczynkowego znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą i sala telewizyjna. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, wypożyczalnia samochodów, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, pomieszczenie mieszkalne, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Zaletą poszczególnych pokoi jest również boczny widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź łóżko typu king size. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto za dodatkową opłatą oferujemy sejf i minibarek. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka i ekspres do kawy / herbaty. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (odpłatnie). Łazienki dysponują prysznicem, wanną i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Położone w cieniu parasoli leżaki idealnie nadają się na chwilę relaksu. Przy basenie znajduje się jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Rekreacyjnym uzupełnieniem pobytu są liczne i różnorodne aktywności sportowe oferowane w obiekcie, m.in. strzelanie z łuku oraz za opłatą tenis ziemny, siatkówka plażowa i koszykówka. Kitesurfing, jet ski, kanadyjki, żeglowanie i nurkowanie zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu studio fitness, darta i squasha, jak również za dodatkową opłatą tenisa stołowego i bilard. Kompleks oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, łaźnię parową, łaźnię turecką, salon piękności i zabiegi masażu, jak również za dodatkową opłatą saunę. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, miniklub i minidisco.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na indywidualne życzenie oferujemy potrawy wegetariańskie. Kompleks oferuje przekąski. Show-cooking to pokaz kunsztu wyśmienitych kucharzy i wyborne potrawy w mistrzowskim wydaniu. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W ośrodku wypoczynkowym akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2018


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Exim Tours

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5 Cypr/Paphos

Informacje Ogólne

Witamy King Evelthon Beach Hotel and Resort w Chloraka. Hotel położony jest tuż przy plaży skalistej. Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, recepcję, salę konferencyjną i winda. Dzieci mają własny program animacji oraz możliwość zabawy na placu zabaw. W 4-piętrowym hotelu personel mówi po rosyjsku. Do dyspozycji jest basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie można delektować się ożeźwiającymi napojami. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Castle Of Paphos (7 km), dyskoteka (7 km), lotnisko LCA (138 km), Tombs Of Kings (4 km), Aphrodite Waterpark (10 km), lotnisko PFO (17 km) i informacja turystyczna (7 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje usługi opiekunki, serwis pokojowy, kantor, pralnię i usługi prasowania. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje zajęcia animacyjne dla dzieci i usługi opiekunki, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel oferuje salę konferencyjną z następującym wyposażeniem: dostęp do Internetu. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie w godz. 07:00 - 10:00 : bufet. W hotelu znajdują się 4 restauracje. Drinki można spożywać w barze w recepcji.

Sport i Rozrywka

W ramach aktywności hotel oferuje program zajęć animacyjnych. King Evelthon Beach Hotel and Resort posiada saunę i łaźnię turecką. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: koszykówka, tenis i fitness. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne i muzykę na żywo.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, American Express i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10 - 24:00

Bagaż

Kraków, Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 240zł/osobę - 20 kg - 340zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Itaka

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Nowocześnie urządzony hotel położony bezpośrednio przy plaży to doskonałe miejsce na komfortowy wypoczynek. Duży kompleks basenowy sprawia, że to także idealne miejsce na rodzinny wypoczynek. Różnorodne atrakcje wypełniają wolny czas, a przyjaźni animatorzy troszczą się o to, by uśmiech zagościł na twarzach wszystkich Gości. Nowoczesne, przestronne i wygodnie urządzone pokoje będą idealnym miejscem na odpoczynek po dniu pełnym wrażeń. Hotel doceniany jest także za przyjazną i gościnną atmosferę oraz smakowitą kuchnię. W 2017 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 4 km od centrum PAFOS, przy drodze lokalnej, najbliższe sklepy i bary ok. 1,5 km od hotelu, ok. 2 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich, ok. 4 km od parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 8 km od aquaparku Aphrodite; ok. 20 km od lotniska w Pafos, ok. 135 km od lotniska w Larance; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/Pafos, ok. 5 EUR/całodniowy bilet w rejonie Pafos).

PLAŻA:

publiczna, wydzielona część hotelowa, skalista, wąska, strome zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez teren hotelu; sporty wodne (oferta zewnętrzna).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2013 r., 372 pokoi, 1 budynek, 7 pięter, 7 wind, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Crown - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, 3 restauracje á la carte: Little Italy na tarasie 5. piętra, z widokiem na morze - kuchnia włoska, czynna w sezonie letnim, El Greco przy basenach - kuchnia śródziemnomorska, czynna w sezonie letnim, Viva Mexico na tarasie 5. pietra z widokiem na morze - kuchnia meksykańska, czynna w sezonie letnim, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, 4 bary: King's Bar, Bliss By The Sea przy plaży, Sea Breeze przy basenie, Fresh Lounge Bar and Verandah; kantor, sklep z pamiątkami, parking; taras z panoramicznym widokiem na morze i baseny, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych hotelu; centrum konferencyjne dla 700 osób; za opłatą: punkt internetowy (ok. 4,5 EUR/30 min, 7 EUR/godz.), room-service (7.00-22.30), fryzjer, pralnia, opiekunka do dziecka (na zapytanie), wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 10 EUR/dzień, 30 EUR/7 dni), minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze za dopłatą; pokój z zejściem do basenu za dopłatą.;

suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 60 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, pokój podzielony optycznie na część dzienną i sypialną, dodatkowo: w łazience wanna z hydromasażem i osobny prysznic, duży taras (leżaki); frontalny widok na morze; pokój suite za dopłatą;

family suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 60 m², 2 pomieszczenia (w każdym część sypialna i dzienna), 2 łazienki (jedna z wanną, druga z prysznicem); wyposażenie jak w pokoju standardowym; frontalny widok na morze; pokój family suite za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen infinity, kształt laguny, słodka woda, ok. 1750 m², gł. 1,4 m, hydromasaż; basen dla dzieci, kształt okrągły, słodka woda, ok. 100 m², gł. 0,4 m; przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; aquapark (czynny: maj-październik): basen z 7 zjeżdżalniami, basen ze zjeżdżalniami dla małych dzieci, leniwa rzeka, jacuzzi; kryty basen, nieregularny kształt, ok. 200 m², gł. 0,4-1,4 m; kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu (za kaucją), tenis stołowy, koszykówka, minipiłka nożna, siatkówka plażowa, siłownia, rzutki; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (2-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, muzyka na żywo, wieczorne pokazy; za opłatą: bilard; centrum spa (płatne): sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; w sezonie letnim dodatkowo: przekąski w godzinach: 10.00-11.00 oraz 22.30-24.00 w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00) we wszystkich barach; w sezonie letnim dodatkowo: codzienne uzupełniany zestaw do kawy/herbaty; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00357/26930100, www.tsokkos.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Rainbow

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:
Nowoczesny i elegancki, wybudowany w 2013 roku hotel, należący do znanej i cenionej sieci hotelowej Tsokkos Hotels. Hotel mieści się tuż przy piaszczystej plaży i otoczony jest zadbanym, egzotycznym ogrodem. Centrum Paphos oddalone jest o ok. 8 km od hotelu (w pobliżu znajduje się przystanek lokalnej komunikacji, jednorazowy przejazd - ok. 2 EUR), a malownicza plaża Coral Bay - ok. 4 km. Lotnisko w Ercan (Cypr Północny)oddalone jest o ok. 2,5 h drogi.
Plaża:
Hotel położony bezpośrednio przyplaży.
Do dyspozycji gości:
24-godzinna recepcja, mini market, sklep z pamiątkami, pokój telewizyjny, pokój gier, fryzjer, parking. Na terenie lobby znajduje się kącik internetowy (płatny), a także można skorzystać z bezpłatnego bezprzewodowego internetu. Hotel posiada kilka restauracji: główną oraz a'la carte: włoską Little Italy, grecką El Greco, meksykańską Viva Mexico, a także bary: lobby bar, bar na plaży i przy basenie. Goście mogą korzystać z dużego basenu zewnętrznego, basenu lagunowego z jacuzzi oraz brodzika dla dzieci, otoczonych tarasem słonecznym. Leżaki i parasole przy basenach i na plaży dostępne bezpłatnie, a ręczniki wydawane są za depozytem.
Pokoje:
Hotel dysponuje 380 pokojami, mieszczącymi się w 3-piętrowym budynku. Standardowe pokoje 2-osobowe z możliwością pojedynczej dostawki dla osoby dorosłej lub dziecka. Wszystkie pokoje wyposażone są w łazienkę (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację, tv-sat, telefon, sejf, mini bar (na powitanie bezpłatne 3 soft drinki inne napoje dodatkowo płatne) oraz balkon.
Wyżywienie:
Śniadania i kolacjew formie bogatego bufetu. Za dopłatą All Inclusive: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:30-14:30) oraz kolacje (18:30-21:30) w formie bufetu w restauracji głównej. W ciągu dnia serwowane są także przekąski (10:00-11:00 16:30-17:30) w wyznaczonych barach, a także lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (w godzinach 10:00-23:00). Dostępne są także lody (w wyznaczonych godzinach), a raz w tygodniu można skorzystać z kolacji w jednej z restauracji a'la carte.
Program sportowy i animacyjny:
Dzienny i wieczorny program animacyjny dla dzieci i dorosłych - gry i zabawy, muzyka na żywo, pokazy tańca. Dostępne są także: boisko do siatkówki plażowej, kort tenisowy, siłownia, jacuzzi (raz na pobyt 30 min), sauna (raz na pobyt 30 min), łaźnia (raz na pobyt 30 min), a odpłatnie: bilard, rzutki, centrum SPA. Dla dzieci: brodzik, plac zabaw, mini klub.
Internet:
Bezpłatne WiFi w hotelowym lobby. Internet w pokojach dodatkowo płatny.
Kategoria lokalna:
*****
Strona www:
http://www.tsokkos.com/
Naszym zdaniem:
Hotel King Evelthon jest idealnym miejscem wypoczynku dla rodzin z dziećmi oraz osób poszukujących hotelu na najwyższym poziomie. Szeroki wybór sportów i animacji, wyśmienita kuchnia, a także przepiękne położenie zapewnią niezapomniane wakacje!

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Uwagi do programu
Dotyczy oferowanych wycieczek lokalnych na Cypr Północny: Turecka Republika Cypru Północnego nie jest uznawana przez Unię Europejską jako samodzielne państwo. W związku z powyższym na jej terytorium brak jest opieki konsularnej nad obywatelami Rzeczypospolitej Polskiej. Najbliższa placówka dyplomatyczna znajduje się na terenie Cypru Południowego: Ambasada RP w Nikozji (Nikozja, Kennedy Avenue 12/14, Office 601, 1087 Tel. +35722753517, +35722668415). Rezydenci Biura Podróży Rainbow Tours sprawują kompleksową opiekę na klientami wypoczywającymi na terytorium Cypru Północnego. Klienci są także standardowo ubezpieczeni przez Towarzystwo Ubezpieczeniowe Europa S.A. Loty realizowane są w następujący sposób: wylot z lotniska w Polsce do międzynarodowego lotniska w Antalyi w Turcji kontynentalnej, następnie z Antalyi do Ercanu jako wewnętrzny lot krajowy na terenie Turcji. Obecnie turyści, którzy chcą przemieszczać się pomiędzy terenami tzw. "Tureckiej Republiki Cypru Północnego" a terenami Republiki Cypryjskiej muszą przekroczyć Zieloną Linię w wyznaczonych miejscach. Są to m.in.: Yeslirmak, Bostanci, Mehetan, Beyarmudu, Akyar w okolicy Famagusty oraz przejście na Ledra Street w Nikozji - przejście tylko piesze na starówce. Przejście odbywa się na podstawie ważnego paszportu lub dowodu osobistego (zaznaczamy, iż w drodze powrotnej należy okazać ten sam dokument, który był okazywany uprzednio).

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem z/do Ercanu (Cypr Północny), opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek
fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

CYPR - informacje ogólne
Waluta
EUR - Euro. Można powszechnie płacić kartami kredytowymi. W miejscowościach turystycznych dostępne są liczne kantory wymiany walut (także w hotelach) oraz bankomaty.
Napiwki
Ogólnie przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, zwłaszcza kierowcom i przewodnikom podczas lokalnych wycieczek, a także pracownikom hoteli i restauracji. Zdarza się, iż napiwek został dodany do rachunku w restauracji.
Wiza
Obywatele Polski mogą przebywać na Cyprze na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu (pobyt do 90 dni).
Czas
+ 1 godzina w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
Woda mineralna 1,5 l - ok. 1 EUR, Coca Cola 0,5 l - ok. 1 EUR, kawa ok. 2 EUR, piwo w barze od ok. 3 EUR, kolacja w restauracji ok. 15-20 EUR.
Poczta
Znaczek na list lub pocztówkę do Polski kosztuje 0,55 EUR, pocztówka od 0,30 EUR. Warto zaznaczyć, że urzędy państwowe, w tym poczta, czynne są jedynie do 12:30.
Elektryczność
Napięcie 230 V, gniazdka tzw. angielskie, należy zabrać ze sobą adapter (dostępne są również w okolicznych sklepach, cena ok. 3 EUR).
Telefony
Telefony komórkowe działają bez problemu na większości terytorium Cypru. Rozmowy do Polski są dosyć drogie (stawki europejskie), jednak szczegóły kosztów połączeń w roamingu prosimy sprawdzić u swojego operatora komórkowego przed wyjazdem.
W regionie
Larnaka
Jest to ważny ośrodek turystyczny oraz port, będący jedną z najchętniej wybieranych miejscowości wypoczynkowych na wyspie. Przyciąga turystów z całego świata znakomitymi hotelami, szerokim wyborem restauracji i tawern oraz malowniczą, szeroką plażą z towarzyszącą jej promenadą. W mieście znajdują się ważne zabytki, podkreślające wielowiekową historię tego regionu: pozostałości po starożytnym Kition, będącym greckim państwem-miastem, cerkiew św. Łazarza z XI w., pochodzący z XVI w. fort turecki oraz meczet Hala Sultan, będący jedną z najważniejszych świątyni islamu. W niedalekiej odległości od miasta znajduje się słone jezioro, gdzie w okresie zimy i wiosny schronienie znajduje się wiele gatunków ptaków, m.in. flamingi.
Protaras
Niewielka miejscowość turystyczna położona we wschodniej części wyspy, około 60 km od Larnaki. Protaras znane jest ze swoich szerokich plaży pokrytych złotym piaskiem, zwłaszcza z słynnych Fig Tree Bay czy Flamingo, posiadających tzw. "błękitną flagę". Plaże na Cyprze są ogólnie dostępne, a serwis plażowy dodatkowo płatny. Centralną częścią miejscowości jest promenada skupiająca liczne restauracje, bary i kawiarnie - to tutaj toczy się życie nocne turystów.
Ayia Napa
Jeden z najbardziej znanych na wyspie kurortów turystycznych, będący dawniej niewielką osadą rybacką. Położony około 40 km na wschód od Larnaki, rozciąga się na kilkanaście kilometrów wzdłuż wybrzeża Morza Śródziemnego. Ayia Napa przyciąga turystów pięknymi, piaszczystymi plażami, w tym najbardziej znaną - Nissi Beach oraz bujnym życiem nocnym. Centrum miejscowości to niezliczone kluby, dyskoteki, restauracje i bary, które przybywającym tu turystom nie pozwalają się nudzić! W Ayia Napie znajduje się także jeden z największych w całej Europie parków wodnych - WaterWorld, wyglądem nawiązujący do mitologii greckiej, a w niewielkiej odległości od miasta położony jest malowniczy park naturalny Cape Greco.
Wyloty z:
Warszawy. Zbiórka na 2 godziny przed planowanym wylotem przy stanowiskach Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady .

Wycieczki lokalne

PAFOS - PLAŻA AFRODYTY - KURION
Zwiedzanie rozpoczniemy od Portu w Pafos, gdzie udamy się do Parku Archeologicznego, w którym w Domu Dionizosa, Orfeusza i Tezeusza zobaczymy przepiękne mozaiki podłogowe pochodzące z czasów rzymskich tj. III i IV w. n.e. Obecnie wpisane na Światową Listę Dziedzictwa Kulturalnego i Przyrodniczego UNESCO. Zobaczymy także kościół Ayia Kyriaki (Św. Pawła). Kolejnym punktem programu będzie Petra Tou Romiou mityczne miejsce narodzin najpiękniejszej z niebianek na Olimpie, bogini miłości i płodności - Afrodyty. Kto ma kłopoty miłosne może powierzyć je bogini wieszając chusteczkę na drzewku miłości. Następnie zwiedzamy m.in. ruiny Kurionu - miejsce kultu religijnego w czasach starożytnych. To jedno z najważniejszych miejsc kultu religijnego Hellenów na wyspie. Podczas wycieczki odwiedzimy także nadmorską miejscowość Geroskipou, znaną z bizantyjskiej świątyni Agia Paraskevi.
Cena ok. 55 EUR (ok. 30 EUR dziecko do 12 r. życia).
W cenie wycieczki: profesjonalny polskojęzyczny przewodnik, wstępy.
SKARBY GÓR TROODOS
Pasmo górskie Troodos, to najwyższe wzniesienia na Cyprze. Podczas niniejszej wycieczki będziecie Państwo mieli wyjątkową okazję podziwiać wspaniałe widoki gór, malownicze, "przyklejone" do wzgórz wioski oraz pokryte zielenią szczyty. Pierwszym przystankiem będzie wieś PANO PANAGIA, skąd pochodzi Arcybiskup Makarios III. Zobaczymy w niej dom, w którym ten znany cypryjski duchowny i polityk się urodził i wychował. Udamy się również do Klasztoru Chrysorrogiatissa z XII w. - "Naszej Bogini Złotego Granatu". Następnie przez DOLINĘ CEDROWĄ dojedziemy do najważniejszego klasztoru na wyspie - KYKKOS, który posiada jedną z najważniejszych ikon w świecie- ikonę Maryi Dziewicy. Czas wolny na lunch lub zwiedzanie najbliższej okolicy. Kolejnym przystankiem będzie wioska Omodhos, której początki sięgają XI w. To jedna z najpiękniejszych wiosek cypryjskich, uważana za stolicę wiosek Szlaku Wina. To tutaj miedzy innymi produkowane jest najstarsze cypryjskie wino Commandaria, którego oczywiście będą mogli Państwo spróbować na degustacji w jednej z lokalnych winnic. W wiosce odwiedzamy również Klasztor św. Krzyża, w którym wg tradycji znajdują się relikwie Męki Pańskiej, przywiezione na wyspę przez św. Helenę.
Cena ok. 55 EUR (ok. 30 EUR dziecko do 12 r. życia).
W cenie wycieczki: profesjonalny polskojęzyczny przewodnik, wstępy.
NIKOZJA oraz CYPR PÓŁNOCNY (KERYNIA i BELLAPAIS)
To wycieczka w niedostępne do niedawna tereny Cypru, które od 1974 roku znajdują się pod turecką okupacją. Granicę, tzw. "zieloną linię" dzielącą Cypr na część grecką i turecką przekroczymy w okolicach Nikozji. Przejeżdżamy przez Pentadaktylos- dzikie, poszarpane wapienne góry, które od wieków stanowiły strażnika i obrońcę wyspy. Wieki temu na ich szczytach Krzyżowcy budowali imponujące zamki warowne. Następnie po przebyciu przełęczy udamy się do wioski BELLAPAIS, od XIII w. siedziby opactwa Augustianów- będącego najpiękniejszym przykładem gotyckiej architektury na Cyprze. Opactwo jest pięknie położone na wzgórzu, skąd rozciąga się wspaniały widok na Kyrenię (Kerynię). W Kyrenii założonej przez uchodźców greckich w X w. p.n.e., zobaczymy m.in.: fort z czasów bizantyjskich, Muzeum Wraku Żaglowca i mury obronne, z których rozciąga się widok na port, cumujące w nim statki i jachty. Następnie przewidziany jest czas wolny na zakupy i spacer po najpiękniejszym na Cyprze starym porcie i otaczającej go starówce z tradycyjnymi, kamiennymi domami. W cypryjskiej części Nikozji odwiedzimy LAIKI GITONIA, starą część Nikozji, gdzie wśród wąskich uliczek ciągną się rzędy sklepików z pamiątkami i tradycyjne cypryjskie tawerny oraz Katedrę św. Jana Ewangelisty z imponującymi freskami przedstawiającymi sceny biblijne. Prosimy pamiętać o zabraniu ze sobą paszportów lub dowodów osobistych.
Cena ok. 75 EUR (ok. 45 EUR dziecko do 12 r. życia).
W cenie wycieczki: profesjonalny polskojęzyczny przewodnik, wstępy.
FAMAGUSTA
Podczas tej wycieczki zwiedzimy klasztor św. Barnaby, ze słynną "salą ikon" oraz muzeum archeologiczne. Będziemy też mieli możliwość obejrzenia grobowca św. Barnaby, a następnie ruin starożytnego miasta Salamis, w którym pierwsze ślady osadnictwa datowane są na epokę brązu. Po lunchu zwiedzimy potężne mury obronne Famagusta, Wieżę Otella która podobno zainspirowała Szekspira do napisania słynnego dzieła (zbudowana w XII wieku n.e.), oraz katedrę św. Mikołaja (Meczet Lala Mustafa Pasza), a także na koniec "Miasto Widmo" Varosa.
Cena ok. 50 EUR (ok. 25 EUR dziecko do 12 r. życia).
W cenie wycieczki: profesjonalny polskojęzyczny przewodnik, wstępy.
NURKOWANIE
Cypr posiada wszystko, czego nurek potrzebuje - jest to jedno ze szczytowej dziesiątki miejsce na świecie, gdzie nurkując można odnaleźć dające dreszczyk emocji wraki, znajdują się tu centra nurkowania z instruktorami oraz technicznymi specjalistami w tej dziedzinie. Współpracujemy z jedną najlepszych szkół nurkowania w Pafos, która oferuje kursy na wszystkich poziomach zaawansowania, w tym również dla dzieci od 10 roku życia. Profesjonalna i miła kadra zapewni Państwu bezpieczeństwo i niezapomniane wrażenia z podwodnego świata.
Ceny od ok. 70 EUR/os.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Itaka R

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Nowocześnie urządzony hotel położony bezpośrednio przy plaży to doskonałe miejsce na komfortowy wypoczynek. Duży kompleks basenowy sprawia, że to także idealne miejsce na rodzinny wypoczynek. Różnorodne atrakcje wypełniają wolny czas, a przyjaźni animatorzy troszczą się o to, by uśmiech zagościł na twarzach wszystkich Gości. Nowoczesne, przestronne i wygodnie urządzone pokoje będą idealnym miejscem na odpoczynek po dniu pełnym wrażeń. Hotel doceniany jest także za przyjazną i gościnną atmosferę oraz smakowitą kuchnię. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 4 km od centrum PAFOS, przy drodze lokalnej, najbliższe sklepy i bary ok. 1,5 km od hotelu, ok. 2 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich, ok. 4 km od parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 8 km od aquaparku Aphrodite; ok. 20 km od lotniska w Pafos, ok. 135 km od lotniska w Larance; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/Pafos, ok. 5 EUR/całodniowy bilet w rejonie Pafos).

PLAŻA:

publiczna, wydzielona część hotelowa, skalista, wąska, strome zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez teren hotelu; sporty wodne (oferta zewnętrzna).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2013 r., 375 pokoi, 1 budynek, 7 pięter, 7 wind, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Crown - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, 3 restauracje á la carte: Little Italy na tarasie 5. piętra, z widokiem na morze - kuchnia włoska, czynna w sezonie letnim, El Greco przy basenach - kuchnia śródziemnomorska, czynna w sezonie letnim, Viva Mexico na tarasie 5. pietra z widokiem na morze - kuchnia meksykańska, czynna w sezonie letnim, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, 4 bary: King's Bar, Bliss By The Sea przy plaży, Sea Breeze przy basenie, Fresh Lounge Bar and Verandah; kantor, sklep z pamiątkami, parking; taras z panoramicznym widokiem na morze i baseny, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych hotelu; centrum konferencyjne dla 700 osób; za opłatą: room-service (7.00-22.30), fryzjer, pralnia, opiekunka do dziecka (na zapytanie), wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 10 EUR/dzień, 30 EUR/7 dni), minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze za dopłatą; pokój z zejściem do basenu za dopłatą.;

suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 60 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, pokój podzielony optycznie na część dzienną i sypialną, dodatkowo: w łazience wanna z hydromasażem i osobny prysznic, duży taras (leżaki); frontalny widok na morze; pokój suite za dopłatą;

family suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 60 m², 2 pomieszczenia (w każdym część sypialna i dzienna), 2 łazienki (jedna z wanną, druga z prysznicem); wyposażenie jak w pokoju standardowym; frontalny widok na morze; pokój family suite za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen infinity, kształt laguny, słodka woda, ok. 1750 m², gł. 1,4 m, hydromasaż; basen dla dzieci, kształt okrągły, słodka woda, ok. 100 m², gł. 0,4 m; przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; aquapark (czynny: maj-październik): basen z 7 zjeżdżalniami, basen ze zjeżdżalniami dla małych dzieci, leniwa rzeka, jacuzzi; kryty basen, nieregularny kształt, ok. 200 m², gł. 0,4-1,4 m; kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu (za kaucją), tenis stołowy, koszykówka, minipiłka nożna, siatkówka plażowa, siłownia, rzutki; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, muzyka na żywo, wieczorne pokazy; za opłatą: bilard; centrum spa (płatne): sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; w sezonie letnim dodatkowo: przekąski w restauracji głównej (10.00-11.00, 15.30-17.30) oraz w wyznaczonym barze(22.30-24.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00) we wszystkich barach; w sezonie letnim dodatkowo: codzienne uzupełniany zestaw do kawy/herbaty; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00357/26930100, www.tsokkos.com

GRATIS:

Wi-Fi


Mapa Hotelu King Evelthon Beach Htl.& Res.
Zdjęcia lokalizacji (Cypr)

Opinie o Hotelu King Evelthon Beach Htl.& Res.

King Evelthon Beach Htl.& Res. - możliwości zakwaterowania:

family room standard
standard singleuse standard
standard superior lateralseaview balcony or terrace
standard singleuse standard lateralseaview
standard superior balcony or terrace
standard superior seaview balcony or terrace
family room [suite] standard poolview
standard standard seaview shared-poolterrace
suite premium pool-sea view
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard lazienka WC klimatyzacja balkon od strony ladu
Pokoj dwuosobowy Standard lazienka WC klimatyzacja balkon od strony ladu
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon widok na basen
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon od strony ladu
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon widok na basen
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Standard lazienka WC klimatyzacja balkon od strony ladu
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon widok na basen
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon od strony ladu
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon widok na basen
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze

King Evelthon Beach Htl.& Res. - Możliwości wyżywienia:


King Evelthon Beach Htl.& Res. - miasta wylotu:


King Evelthon Beach Htl.& Res. - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel King Evelthon Beach Htl.& Res.? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00