cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Kleopatra Gungor, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Gungor, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Gungor, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Gungor, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Gungor, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Gungor, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Gungor, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Gungor, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Gungor, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Gungor, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Gungor, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Gungor, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Gungor, Riwiera Turecka
  • Hotel Kleopatra Gungor, Riwiera Turecka
1 / 14
Ocena
hotelu:
4.0 / 5

Hotel Kleopatra Gungor
star 3

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Kleopatra Gungor:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Kleopatra Gungor:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nieduży, kameralny hotel usytuowany w spokojniejszej części Alanyi i tuż przy plaży. Doskonałe połączenie niskiej ceny i zadowalającego standardu wypoczynku dla mniej wymagających osób!

Hotel Kleopatra Gungor w ofercie Biura podróży:

Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nieduży, kameralny hotel usytuowany w spokojniejszej części Alanyi i tuż przy plaży. Doskonałe połączenie niskiej ceny i zadowalającego standardu wypoczynku dla mniej wymagających osób!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Nieduży, skromny hotel, znakomicie usytuowany - blisko plaży i na rogatkach centrum Alanyi. To doskonała propozycja dla tych, którzy lubią mieć atrakcje kurortu w zasięgu spaceru, a przy tym zaoszczędzić dzięki promocji cenowej.

Położenie

40 m od publicznej plaży będącej częścią słynnej Kleopatra Beach (przejście przez ulicę, serwis plażowy płatny, brak ręczników plażowych), niecały kilometr od centrum Alanyi. W pobliżu znajdują się liczne lokale gastronomiczne, sklepy i szpital.

Wyposażenie

Recepcja z sejfami (odpłatne), restauracja główna z tarasem i barem, bar przy plaży, bezpłatne Wi-Fi w lobby, odpłatna kawiarenka internetowa, sklepik, pralnia, wypożyczalnia samochodów.

Pokoje

106 pokoi  w większości standardowych (ok. 26 m2) wyposażonych w klimatyzację indywidualnie sterowaną, łazienkę (prysznic, WC, suszarka do włosów), TV sat, telefon, minibar, balkon (widok na morze lub miasto). Pokoje rodzinne są większe (ok. 32 m2), a pokoje rodzinne w aneksie (45 m2) składają się z sypialni i salonu z sofą.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (07.00-09.30), obiady (12.30-14.00), kolacje (19.00-21.00) w formie bufetów, późne śniadania, pizza po turecku, przerwa kawowa (16.00-17.00), woda, kawa, herbata, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane od godz.10.00 do 23.00. Kafeteria i bar plażowy nie wchodzą w skład pakietu all inclusive.

Sport i rozrywka

Nieduży basen z tarasem słonecznym (parasole, leżaki i materace bezpłatne), szachy, sporty wodne oferowane przez lokalne agencje.

Dla dzieci

Brak infrastruktury dla dzieci.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena od 11 kwietnia 2014 wynosi 30 USD lub 25 EUR / osobę. Innym sposobem nabycia wizy tureckiej (który ma być obowiązkowy w kolejnych latach) jest system online e-viza (https://www.evisa.gov.tr/en/), gdzie można nabyć wizę za 20 USD / osobę. Od 11 kwietnia 2014 strona ma zostać uruchomiona w polskiej wersji językowej, a płatność ma być możliwa za pośrednictwem kart debetowych i kredytowych. Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni w okresie 180 dni ważności wizy. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu do Turcji.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę turecką, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sunshine

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nieduży, kameralny hotel usytuowany w spokojniejszej części Alanyi i tuż przy plaży. Doskonałe połączenie niskiej ceny i zadowalającego standardu wypoczynku dla mniej wymagających osób!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3* Turcja/Alanya

Opis hotelu

Lokalizacja

- odległość od plaży

30m; przejście przez ulicę

- odległość od centrum Alanyi

1 km

- odległość od lotniska

120 km Plaża - publiczna, piaszczysta plaża Kleopatry - parasole, materace, ręczniki -odpłatnie Hotel

- ilość gwiazdek

3

- ilość pokoi

106 (55 Standardowych; 1 przystosowany dla osb niepełnosprawnych; 7 Family Rooms; 36 Family 2 Rooms; 7 Connection Rooms)

- ilość basenw

1 basen zewnętrzny - leżaki, parasole, materace - bezpłatnie Udogodnienia

- płatne

sejf w recepcji, kafejka internetowa, importowane alkohole, lekarz na wezwanie, pralnia, wypożyczalnia samochodw - udogodnienia dla osb niepełnosprawnych Internet - WI FI w lobby bezpłatnie. Pokoje

- wielkość pokoi

Standard - 28 m2; Family Room - 32 m2; Family 2 Room - składający się z salonu (23 m2) i sypialni (20 m2) - z widokiem na morze i z widokiem na okolice

- wyposażenie

łazienka z , suszarka do włosw, klimatyzacja (płatna ok 5 eur/doba), Sat TV, mini bar (płatny), telefon, balkon (2 krzesła i stolik), Restauracje i bary

- Restauracje

restauracja głwna

- Bary

Restaurant Bar, bar na plaży (dodatkowo płatny) Wyżywienie

- godziny All inclusive

10:00 - 23:00

- posiłki

śniadanie, pźne śniadanie, obiad, kolacja - w formie bufetu, pizza Sporty

- bezpłatne

szachy

- płatne

sporty wodneNasze uwagi: Oferowane przez Sunshine Holiday hotele zostały sprawdzone pod kątem jakości i atrakcyjności świadczonych usług. Standard hoteli może rżnić się w zależności od kraju pobytu, a ilość gwiazdek nie zawsze oznacza tę samą jakość usług. Decydując się na ofertę, należy skonsultować się z centrum rezerwacyjnym Sunshine Holiday lub z autoryzowanym przez Sunshine Holiday biurem agencyjnym, by wybrać obiekt odpowiadający standardowi, oczekiwaniom i ceną.Większość pokoi hotelowych to typowe pokoje dwuosobowe, dlatego, decydując się na zakwaterowanie w takim pokoju w 3 lub 4 osoby, należy liczyć się z koniecznością wstawienia dodatkowych łżek - dostawek. Jako dostawka może służyć łżko polowe, piętrowe lub sofa.

Wstawienie dodatkowego łżka powoduje zmniejszenie ilości wolnego miejsca w pomieszczeniu. W ofercie Sunshine Holiday znajdują się rżne typy pokoi

pokoje standardowe przeznaczone dla dwch osb (ew. z możliwością jednej lub dwch dostawek) i większe pokoje rodzinne. W zależności od typu pokoju jego wielkość oraz standard wyposażenia mogą się rżnić. Tym z Państwa, ktrym zależy na komforcie wypoczynku, a nie na cenie sugerujemy wybr pokoju typu Family, ktry będzie większy niż pokj 2-osobowy, ale także będzie droższy. Przy niektrych hotelach znaleźć można pokoje typu Economy, jest to wersja oszczędnościowa dla Klientw, ktrzy bardzo chcieliby się wybrać do danego hotelu, ale budżet im na to nie pozwala. Pokoje te są w nieco niższym standardzie niż pokoje standardowe czy rodzinne. Czasami takie pokoje mogą nie mieć balkonu ani tarasu, mogą być mniejsze lub ze starszym wyposażeniem.


Net Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nieduży, kameralny hotel usytuowany w spokojniejszej części Alanyi i tuż przy plaży. Doskonałe połączenie niskiej ceny i zadowalającego standardu wypoczynku dla mniej wymagających osób!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Turcja/Alanya

Strefa

Active, Economy

Dzieci

- 1 dziecko do 13 lat- opłata tylko za przelot - 2 dziecko do3 lat- opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Alanya- przy słynnej plaży Kleopatra, w pobliżu wzgórza Kale ze średniowieczną twierdzą ścisłe centrum Alanyi- najpopularniejszego z kurortów Riwiery Tureckiej z barami, restauracjami i klubami nocnymi/ ok. 2 km lotnisko Antalya - ok. 120 km

Plaża

ok. 30 m, przejście przez ulicę, słynna plaża Kleopatry, publiczna, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza i uroczym widokiem na zatokę i zamek, leżaki i parasole płatne (ok. 6 EUR komplet 2 leżaki + parasol), bar na plaży płatny

Hotel

trzygwiazdkowy kameralny obiekt, jeden z najpopularniejszych hoteli ekonomicznych przy słynnej plaży Kleopatry, znakomicie usytuowany - blisko centrum Alanyi, składa się z dwóch 5-piętrowy budynków z windami, oferuje 106 pokoi

Udogodnienia

całodobowa recepcja z miejscami do wypoczynku, windy, sala TV w lobby, pralnia, wypożyczalnia samochodów, sklepy w pobliżu hotelu, sejf w recepcji płatny (ok. 2 EUR/dzień)

Internet

bezpłatne WiFi w lobby, kącik internetowy (ok. 2 EUR/godz.)

Pokoje

standardowe 2 os., możliwość 1 lub 2 dostawek, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, telefon, TV SAT, klimatyzacja indywidualnie sterowana, lodówka, pokoje standardowe znajdują się w budynku z recepcją

Restauracje i bary

restauracja główna bar w restauracji / pool bar lobby bar (płatny)

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

basen z leżakami, materacami i parasolami, taras słoneczny, TV w lobby z miejscami do wypoczynku

Płatne

sauna, łaźnia, masaże, sporty wodne oferowane na plaży

Program All Inclusive

7.30-10.00 śniadania w formie bufetu podane w restauracji głównej, kawa, herbata, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.30-14.00 obiad w formie bufetu serwowany w restauracji głównej, wybór przystawek, sałatek oraz dań ciepłych kuchni międzynarodowej z elementami kuchni tureckiej, desery, owoce 19.30-21.00 kolacja serwowana w restauracji głównej w formie bufetu, dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, wybór dań mięsnych, ryb, sałatek, sosów, a także owoców i deserów 16.00-17.00 podwieczorek ciasta, kawa, herbata serwowany w barze w restauracji 10.30-22.30napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, lokalne napoje gazowane typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wódka, ouzo, raki, brandy, wino białe, wino czerwone, drinki na bazie alkoholi lokalnych, serwowane w barze przy restauracji / pool barze do obiadów i kolacji lokalne napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, cola, fanta, sprite, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe, wino czerwone - leżaki, materace i parasole przy basenie

Oficjalna kategoria

3 gwiazdki

Strona www hotelu

www.kleopatragungorhotel.com

Nasza ocena

pokój *** położenie ****+ wyżywienie *** sport \ rozrywka ***

Atuty

- rewelacyjna cena - świetna baza wypadowa do zwiedzania - przy słynnej, piaszczystej plaży Kleopatry z łagodnym zejściem do morza - w pobliżu mnóstwo sklepów, restauracji i dyskotek - w centrum Alanyi - idealny na rozrywkowe wakacje dla młodych duchem i ciałem

Pamukkale

Pamukkale jest nadzwyczajnym cudem natury, który został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa Przyrodniczego UNESCO. Nieskazitelnie białe, wapienne tarasy wypełnione wodą ze źródeł termalnych, powstały na skutek działania wód wapiennych i z daleka przypominają rzucone na zbocze góry kłaczki bawełny - stąd nazwa tego miejsca "Bawełniana Twierdza". Będzie można również skorzystać z odmładzających wód termalnych Basenu Kleopatry (dodatkowo płatne). Cena ok. 65 EUR/os.

Kapadocja 2 dni

Wycieczka do niezwykłej krainy w środkowo-wschodniej Anatolii, gdzie cuda natury współistnieją z wybudowanymi przez człowieka skalnymi miastami i świątyniami. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi w Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Najbardziej charakterystyczną wizytówką Kapadocji są tufowe formacje skalne w postaci grzybów, kolumn i stożków, zwanymi peribacasi ("baśniowe kominy") oraz niespotykane nigdzie indziej na świecie ogromne, podziemne miasta. W Göreme można podziwiać dziesiątki wykutych w skałach, średniowiecznych kościołów z bizantyjskimi freskami. Cena ok. 110 EUR/os.

Rafting

Szalony i emocjonujący spływ kajakami bądź pontonami po górskiej rzece Koprulu wzdłuż malowniczego kanionu pod okiem profesjonalnych instruktorów. Trasa ma długość ok. 14 km i składa się z różnej długości kaskad i progów skalnych. W cenie także orientalny obiad oraz profesjonalny instruktor. Cena ok. 32 EUR /os.

Jeep Safari

Wycieczka dla tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To wszystko w otoczeniu cudownych widoków i bogactwa przyrody Gór Taurus. W programie wizyta w przepięknym wiejskim meczecie oraz odpoczynek z przerwą na pływanie. Cena ok. 30 EUR/os.

Hammam

Pobyt w łaźni tureckiej to relaks dla ciała i duszy. Sauna, kąpiele oraz masaż w pianie i olejkach pozwalają oderwać się od codziennej rzeczywistości oraz oczyścić ciało i umysł. Polecamy szczególnie paniom na początku pobytu by przygotować skórę do złocistej opalenizny. Cena ok. 25 EUR/os.

Noc turecka

Szalony wieczór w niezwykłej scenerii zabytkowego Karawanseraju z możliwością zapoznania się z bogatą kulturą turecką. Wieczór rozpoczyna się kolacją z typowymi tureckimi specjałami i lokalnymi napojami. W programie pokaz tańców charakterystycznych dla różnych regionów Turcji oraz orientalny taniec brzucha. Cena ok. 32 EUR/os.

Wąwóz Sapadere

Wyprawa w góry Taurus do skalnego Kanionu Sapadere. W wąwozie zbudowany został system mostków i chodników bezpośrednio zawieszonych nad krystalicznie czystą górską rzeką. Będzie także można zobaczyć Jaskinię Skrzatów gdzie żyją nietoperze. Na końcu wąwozu odnaleźć można wartki wodospad. Chętni będą mogli skorzystać tu z kąpieli, po której zapraszamy na smaczny obiad pod chmurką nad rzeką. Kolejną atrakcją jest wioska turecka z plantacjami owoców egzotycznych. W wiosce życie toczy się powoli, jest mała kawiarenka nad samą rzeką, młyn wodny, a także majdan-plac wiejski na spotkania i wesela. Będzie można także zobaczyć manufakturę jedwabiu i hodowlę jedwabników, z których słynie wioska oraz meczet. Cena ok. 32 EUR/os.

Zielony Kanion

Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój i lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe wręcz krajobrazy. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Przewidziany jest postój na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie oraz podziwianie zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew. Cena ok. 50 EUR/os.

Delfinarium

Wizyty w Delfinarium dostarczy niezapomnianych wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Idealna atrakcja dla najmłodszych. Cena ok. 32 EUR/os.

Water Park

Wodne przyjemności dla całej rodziny- wizyta w jednym z największch Aqua Parków w tym regionie. Liczne baseny, sztuczne fale, zjeżdżalnie wodne i wielle innych atrakcji podnoszą skutecznie poziom adrenaliny. W cenie transport a także lunch Cena ok. 30 EUR/os. Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp. z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp. z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nieduży, kameralny hotel usytuowany w spokojniejszej części Alanyi i tuż przy plaży. Doskonałe połączenie niskiej ceny i zadowalającego standardu wypoczynku dla mniej wymagających osób!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

miejski hotel otwarty w 2001 roku, częściowo odnowiony zimą 2018/2019, składa się z budynku głównego (5 pięter); do dyspozycji gości: restauracja główna, restauracja A la Carte (płatna), bar (płatny)

Położenie

centrum Alanyi, ok. 123 km od lotniska w Antalyi

Plaża

w niewielkiej odległości od plaży Kleopatry (przejście przez ulicę), serwis plażowy płatny (leżaki, parasole, materace, ręczniki)

Zakwaterowanie

75 pokoi: 45 pokoi standardowych (ok. 24 m²), 25 pokoi rodzinnych (ok. 32 m², 2 sypialnie), 5 suit (ok. 35 m²); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z prysznicem, TV-SAT, sejf (płatny, mini bar (płatny), balkon

Wyżywienie

Bed & Breakfast – śniadania (07:00-10:00) w restauracji głównej w formie bufetu, wszystkie napoje za dodatkową opłatą 

Sport i rozrywka (w cenie)

w niewielkiej odległości sklepy, restauracje, bary

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, zabiegi na twarz i ciało, sauna, pralnia, lekarz, wypożyczalnia samochodów, WI-FI, sporty wodne na plaży

Dla dzieci

wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

WWW

www.anjeliqdowntown.com *** Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Mapa Hotelu Kleopatra Gungor

Opinie o Hotelu Kleopatra Gungor

4.0
polecam

Przyjemny, spokojny hotel blisko plaży Kleopatry. Ładny i zadbany, z przestronnym lobby i fajnie urządzonymi pokojami. Goście to głównie starsi Niemcy, kulturalne i spokojne towarzystwo. Jedzenie mogłoby być lepsze, ale coś się zawsze znalazło żeby głodnym nie chodzić. Podsumowując - doskonała lokalizacja, niska cena, udane wakacje dla mniej wymagających :)))

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0

Masz pytania o Hotel Kleopatra Gungor? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00