cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Club Sidera, Riwiera Turecka
1 / 25
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
06.04 - 13.04
już od 1644 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
20.10 - 23.10
już od 1050 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Kirman Club Sidera
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Kirman Club Sidera
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Kirman Club Sidera:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Kirman Club Sidera:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.5
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 06 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel, ceniony za wspaniałą, wakacyjną atmosferę i wysoki standard świadczonych usług. Idealne miejsce na wypoczynek z dziećmi ze względu na szereg udogodnień dla najmłodszych.

Hotel Kirman Club Sidera w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel, ceniony za wspaniałą, wakacyjną atmosferę i wysoki standard świadczonych usług. Idealne miejsce na wypoczynek z dziećmi ze względu na szereg udogodnień dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Alanya Usytuowany nieopodal piaszczysto-żwirowej plaży w spokojnej okolicy, otoczony przestronnym ogrodem. Na gości czeka tu szereg atrakcji sportowo-rekreacyjnych, bogaty program animacji dla dzieci i dorosłych oraz zjeżdżalnie wodne. Świeżo odnowiony obiekt oferuje usługi na najwyższym poziomie. Każdy znajdzie tu coś dla siebie.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

1998 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu znajdują się 4 restauracje, 6 barów, room service (płatny), sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), windy, basen odkryty, 3 zjeżdżalnie wodne (otwarte w godzinach: 11:00-12:00, 13:00-15:00), sala konferencyjna.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 10 lat pobyt w hotelu gratis 2. dziecko do 10 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 150 m długości, posiada certyfikat Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki, materace i ręczniki plażowe - bezpłatne. Bar na plaży serwuje napoje bezalkoholowe.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, sejf (płatny), minibar (bezpłatny - woda), TV, telefon, łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka), balkon. Typy pokoi: w pięciopiętrowym budynku: pokoje standardowe dla max 4 os. , pokoje rodzinne dla max 5 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

restauracja główna, 3 restauracje a la carte, 6 barów (m.in. lobby bar, bar przy basenie, bar z przekąskami) Ultra All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:00), późny posiłek (21:30--07:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (12:00-14:00), podwieczorek (16:00-17:00) serwowane w barze z przekąskami, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Formuła nie zawiera: wybranych importowanych alkoholi, świeżo wyciskanego soku pomarańczowego, lodów, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.śródziemnomorska "Fangri", kebab "Lalezar", azjatycka "Shenzen"

z myślą o dzieciach

brodzik , animacje i miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat (działa od 15.05. do 15.10.), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, maxi klub dla dzieci w wieku 13-18 lat (działa od 15.05. do 15.10.) łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zam^2 place zabaw

w cenie

aerobik, siłownia, łaźnia turecka, tenis stołowy, szachy, rzutki, kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, animacje, dyskoteka

płatne

salon piękności, centrum SPA, sauna, masaż, bilard, oświetlenie kortu, sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

02.02.2018 17:53

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel, ceniony za wspaniałą, wakacyjną atmosferę i wysoki standard świadczonych usług. Idealne miejsce na wypoczynek z dziećmi ze względu na szereg udogodnień dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel został otwarty w 1998 roku, składa się z pięciopiętrowego budynku głównego;, usytuowany na powierzchni 14 000 m²; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, 3 zjeżdżalnie wodne, basen kryty, restauracja główna, 3 restauracje A la Carte (czynne od 15.05 do 15.10): śródziemnomorska, , azjatycka, kebab (raz na pobyt kolacja w wybranej restauracji A la Carte bezpłatnie), 5 barów, amfiteatr, sala konferencyjna

Położenie

Okurcalar, ok. 33 km od centrum Alanyi, ok. 23 km od centrum Manavgat, ok. 90 km od lotniska w Antalyi

Plaża

prywatna, piaszczysto-żwriowa plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu, leżaki, parasole, materace, ręczniki plażowe przy basenie oraz na plaży-bezpłatnie, bezpłatny bar na plaży oferuje napoje bezalkoholowe (10.00-16.00)

Zakwaterowanie

350 pokoi: 327 pokoi standardowych (ok. 28 m²), 18 pokoi rodzinnych, 2 sypialnie (ok. 38 m²), 5 pokoi przystosowanych dla osób niepełnosprawnych (ok. 28 m²); wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV-LCD, mini bar (uzupełniany w wodę i napoje bezalkoholowe), sejf (płatny), bezpłatne WI-FI, balkon

Wyżywienie

Ultra All Inclusive - śniadanie (07.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30) obiad (12.30-14.30, restauracja główna lub snack bar), kolacja (19.00-21.00), nocny bufet (21.30-02.00) śniadanie kontynentalne (02.00-07.00), gözleme (14.30-16.00), podwieczorek (16.00-17.00), wszystkie posiłki w formie bufetu; lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bezpłatne w godz. 10.00-24.00; dodatkowo płatne: pozostałe napoje importowane, napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

Sport i rozrywka

animacje, wieczory tematyczne (okazjonalnie), muzyka na żywo (okazjonalnie), dyskoteka (w wybrane dni, wszystkie napoje alkoholowe i bezalkoholowe -płatne), aerobik, aqua-aerobik, , step, zumba, boccia, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, mini piłka nożna, kort tenisowy (w ciągu dnia), sauna, łaźnia turecka, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, zabiegi na twarz i ciało, salon kosmetyczny, lekarz (na wezwanie), pralnia, room service, napoje alkoholowe i bezalkoholowe w Disco Bar, oświetlenie kortu tenisowego, fajka wodna, centrum handlowe, salon gier, kręgle, bilard, kafejka internetowa, szybki internet bezprzewodowy, sporty wodne na plaży

Dla dzieci

animacje, mini klub (4-12 lat), maxi club (13-18 lat), mini disco, brodzik, plac zabaw, menu dla dzieci (18.30-20.00), krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna)

www

www.kirmanhotels.com ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel, ceniony za wspaniałą, wakacyjną atmosferę i wysoki standard świadczonych usług. Idealne miejsce na wypoczynek z dziećmi ze względu na szereg udogodnień dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

RIWIERA TURECKA/TURCJA

Wyposażenie

• recepcja
• kantor: w recepcji
• sejf: w recepcji, za opłatą
• winda
• sala TV
• bankomat w hotelu
• ogród
• taras
• sklep z pamiątkami
• minimarket
• butik
• jubiler
• fryzjer
• lekarz
• amfiteatr
• Wi-Fi: w całym hotelu, za opłatą
• kawiarenka internetowa: za opłatą, płatność gotówką
• pralnia: za opłatą
• serwis bagażowy
• parking: w zależności od dostępności, strzeżony, w cenie
• sala konferencyjna

Karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

350

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

• ostatni, całkowity remont: 2015
• hotel nie akceptuje zwierząt domowych 

Dla dzieci

• łóżeczka dla dzieci: w cenie
• opieka nad dziećmi: w zależności od sezonu, Pon.-Pt., za opłatą
• menu dla niemowląt
• wysokie krzesełka dla dzieci
• menu dla dzieci
• bufet dla dzieci
• miniklub dla dzieci: 4 - 12 lat, maj - październik, Pon. - Sob.
• międzynarodowe animacje dla dzieci: 4 - 18 lat, maj - październik, Pon. - Sob.
• pokój gier i zabaw: 4 - 12 lat
• plac zabaw
• minidyskoteka: maj - październik, Pon. - Sob.
• klub dla nastolatków: 13 - 18 lat, maj - październik, Pon. - Sob.
• międzynarodowe animacje dla nastolatków: 13 - 18 lata, maj - październik, Pon. - Sob.
• basen dla dzieci: kwiecień - listopad, zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia, leżaki i parasole: w cenie
• brodzik dla niemowląt: kwiecień - listopad, zewnętrzny, ze słodką wodą, zadaszony, leżaki i parasole: w cenie

Sport i wellness

W cenie • sauna fińska
• hammam
• pokój relaksacyjny
• siłownia: codziennie 07:00 - 19:00
• zumba
• minipiłka nożna
• siatkówka
• siatkówka plażowa
• korty tenisowe: 1, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa

Płatne • strefa spa: dla gości w wieku 16+, codziennie 10:00 - 18:00, wielkość: 350m2
• masaże
• zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
• centrum medycyny ajurwedyjskiej
• tenis: oświetlenie
• sporty wodne: kanu, narty wodne, skutery wodne, parasailing, łódka typu banan, rower wodny (w ofercie firm zewnętrznych)

Rozrywka

• zajęcia sportowe (kilka razy w tygodniu, od kwietnia do listopada)

• międzynarodowe animacje dla dorosłych (kilka razy w tygodniu, od kwietnia do listopada)

• międzynarodowy program animacyjny

• lekki program animacyjny od kwietnia do listopada

• wieczory tematyczne

• przedstawienia kilka razy w tygodniu

• wieczory taneczne kilka razy w tygodniu

• zajęcia taneczne kilka razy w tygodniu

• muzyka na żywo raz w tygodniu

• boccia w cenie

• rzutki w cenie

• bilard za opłatą

• dyskoteka dla dorosłych

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• 2-3 os. • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • ok. 30 m2 • widok na morze lub basen • w budynku głównym • ostatni remont 2015 • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana • sejf: za opłatą • minibar: za opłatą, wliczone w all inclusive; woda; uzupełnianie minibaru: codziennie • telefon • Wi-Fi: za opłatą, ok. 3 €/dzień • TV sat. • radio • room service: codziennie 00:00 - 06:00, za opłatą • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM2

• 3-4 os. • ok. 40 m2 • widok na morze • w budynku głównym • ostatni remont 2015 • 2 pomieszczenia połączone drzwiami • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana • sejf: za opłatą • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie • telefon • Wi-Fi: za opłatą, ok. 3 €/dzień • TV sat. • radio • room service: codziennie 00:00 - 06:00, za opłatą • prysznic • wanna • WC • suszarka do włosów • balkon

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 30 m2 • boczny widok na morze • w budynku głównym • ostatni remont 2015 • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana • sejf: za opłatą • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie • telefon • Wi-Fi: za opłatą, ok. 3 €/dzień • TV sat. • radio • room service: codziennie 00:00 - 06:00, za opłatą • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • ok. 30 m2 • widok na ląd • w budynku głównym • ostatni remont 2015 • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana • sejf: za opłatą • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie • telefon • Wi-Fi: za opłatą, ok. 3 €/dzień • TV sat. • radio • room service: codziennie 00:00 - 06:00, za opłatą • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
• późne śniadanie: codziennie 10:00 - 10:30
• obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
• kolacja: codziennie 19:00 - 21:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00
• przekąski: codziennie
• przekąski o północy: codziennie 21:30 - 07:00
• ciasto: codziennie 16:00 - 17:00
• lody: codziennie 11:00 - 12:00
• wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
• wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
• kawa/herbata po południu
• uroczysta kolacja
• wymagane noszenie opasek all inclusive

Restauracje i bary • restauracje: 4
• główna restauracja: kuchnia azjatycka, międzynarodowa, włoska, regionalna, śródziemnomorska, orientalna, regionalna, turecka, ryby/owoce morza, dania z grilla, sushi; menu dla niemowląt: na zapytanie, dania dietetyczne, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie; bufet, kwiecień - listopad, codziennie, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja specjalistyczna: kuchnia śródziemnomorska, ryby/owoce morza; menu dla dzieci: za opłatą, wymagana rezerwacja; a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, za opłatą, maj - październik, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja specjalistyczna: kuchnia regionalna, orientalna, turecka, dania z grilla; a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, za opłatą, maj - październik, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja specjalistyczna: kuchnia azjatycka; menu dla dzieci: za opłatą, wymagana rezerwacja; a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, za opłatą, maj - październik, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

• bary i inne: 6
• bar w lobby "Loungebar": kwiecień - listopad, codziennie 10:00 - 00:00
• basen przy zewnętrznym basenie: kwiecień - listopad, codziennie 10:00 - 00:00
• bar z przekąskami: kwiecień - listopad, codziennie 12:00 - 14:00
• bar na plaży: kwiecień - listopad, codziennie 10:00 - 16:00
• kawiarnia "Cafe-Kuchen": kwiecień - listopad, codziennie 16:00 - 17:00
• disco bar: dla gości w wieku 18+, kwiecień - listopad, kilka razy w tygodniu 23:00 - 02:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel, ceniony za wspaniałą, wakacyjną atmosferę i wysoki standard świadczonych usług. Idealne miejsce na wypoczynek z dziećmi ze względu na szereg udogodnień dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:
Hotel położony w miejscowości Okurcalar, na dobrze zagospodarowanym terenie. Do Side ok. 25 km, do Alanyi ok. 33 km, do lotniska ok. 90 km. Do pobliskich miast dogodny dojazd lokalnym transportem. Hotel należy do sieci Kirman.
Plaża:
Położony jest bezpośrednio przy szerokiej, piaszczysto-żwirowej plaży. Leżaki, parasole i ręczniki dostępne bezpłatnie. Pomost z leżakami otwarty jest od połowy maja do końca października.
Do dyspozycji gości:
Recepcja 24 h, 2 windy, restauracja główna, restauracja a'la carte: turecka, azjatycka i śródziemnomorska (płatne dodatkowo, wymagana rezerwacja, otwarte od poł. maja do poł. września), 4 bary: lobby bar, przy basenie, snack bar, bar na plaży, 3 baseny w tym jeden z 4-ma zjeżdżalniami czynnymi w określonych godz., basen kryty, brodzik. Bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki.
Pokoje:
350 pokoi. Pokoje standardowe (pow. ok. 28 m2) - dla max. 3 os. dorosłych lub 2 dorosłych i 2 dzieci na dostawce (dostawka w formie normalnego łóżka lub w formie rozkładanej sofy). W pokojach: łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, centralnie sterowana klimatyzacja, TV Sat., telefon, sejf (2 EUR/dzień), minibar (zimne napoje w dzień przylotu bezpłatnie, woda uzupełniana codziennie), taras lub balkon. Na zapytanie i potwierdzenie pokoje rodzinne 2-pomieszczeniowe (pow. ok. 40 m2) dla max. 4 os. Możliwość wstawienia łóżeczka dla dziecka do 2 lat - bezpłatnie.
Wyżywienie:
Ultra All Inclusive: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), lunch (12:30-14:30), obiadokolacja (19:00-21:00) w formie bogatego bufetu w restauracji głównej. Przekąski (12:00-14:00), placki Gozleme (14:30-16:30), podwieczorek (16:00-17:00), nocna przekąska (21:30-02:00), śniadanie kontynentalne (02:00-07:00). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10:00-24:00). Płatne dodatkowo: konsumpcja po 24:00, świeże soki, napoje importowane.
Program sportowy i animacyjny:
Bogaty program sportowy i animacyjny w ciągu dnia i wieczorami: zabawy przy basenie, wieczorne animacje, show, dyskoteka (23:00-02:00, napoje płatne dodatkowo). Ponadto: tenis ziemny (oświetlenie ok. 25 EUR/godz.), koszykówka, siatkówka plażowa, mini football, tenis stołowy, rzutki, centrum fitness, siłownia. Za opłatą: centrum SPA, masaże, sauna, bilard (ok. 10 EUR/godz.), salon gier, sklepy. Dla dzieci: mini klub, mini disco, niewielki plac zabaw.
Internet:
W lobby, w pokojach i przy basenie Internet Wi-Fi dostępny bezpłatnie. Internet powyżej 128 kb płatny dodatkowo.
Kategoria lokalna:
*****
Strona www:
www.kirmanhotels.com
Naszym zdaniem:
Elegancki hotel o wysokim standardzie świadczonych usług. Ze względu na bogatą infrastrukturę sportową i animacyjną hotel polecamy szczególnie rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na aktywne spędzanie wolnego czasu. Eleganckie pokoje i dobre wyżywienie to dodatkowe atuty tego hotelu.

Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.R.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Wizy
- Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. - Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa dostępna jest w systemie travella i kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego w systemie rezerwacyjnym Travella maksymalnie na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). - W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. - Uzyskana wiza wydawane jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie. Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
Uwaga:
Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
Świadczenia
Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
Inne
RIWIERA TURECKA informacje ogólne Waluta TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny). Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Czas + 1 godz. w stosunku do czasu polskiego. Orientacyjne ceny Pizza ok. 18 TL woda 1,5l - ok. 1-1,5 TL, piwo w sklepie ok. 5 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować. Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych zaopatrzonych w znaczek - w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą. Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów. Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem. W regionie Alanya To w zasadzie rejon w którym znajduje się kilkanaście różnych kurortów, ciągnących się na długości ponad 50 km. Centralną częścią Riwiery jest miasto Alanya ze słynną plażą Kleopatry oraz ogromnym wyborem restauracji, barów, dyskotek i innych rozrywek. Miejsce gdzie nie da się nudzić. Side Położone na półwyspie zachęca pięknymi plażami, malowniczym portem jachtowym i dobrze zachowanymi zabytkami z czasów rzymskich: amfiteatrem i świątynią Apolla. Wokół samego Side znajduje się wiele miejscowości wypoczynkowych, z niektórych można dojść plażą aż do centrum miasta. To doskonały pomysł na wieczorne spacery. Belek Położone tylko 35 km od lotniska, jest najbardziej luksusową miejscowością na Riwierze. Tu znajdują się luksusowe hotele i pola golfowe. Do tego szerokie, piaszczyste plaże, restauracje sklepy i centrum rozrywkowo-handlowe. Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania i Wrocławia. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na R.pl/rozklady.
Wycieczki lokalne
RIWIERA TURECKA PAMUKKALE
- cena ok. 65 EUR Całodzienna wycieczka do niezwykłego Pamukkale, ze względu na kolor zwanego Bawełnianą Twierdzą. To niezwykła, tworząca się od 14 tys. lat, kaskada białych, wapiennych tarasów i naturalnych basenów, napełnionych wodą z gorących źródeł. Cały teren stanowi Park Narodowy wpisany na listę światowego dziedzictwa przyrodniczego UNESCO. Następnie spacer po ruinach Hierapolis - antycznego uzdrowiska. Zachowało się tu wiele zabytków z czasów rzymskich: Wielkie Łaźnie z II w. n.e., ulica Frontiniusa o długości ok. 1 km, świątynia Apolla, święta sadzawka, teatr rzymski i inne. W cenie wycieczki śniadanie, lunch i kolacja oraz bilety wstępów.
ZAKUPY W ALANYI LUB SIDE
- To propozycja dla tych z Państwa, którzy chcą się przekonać, ile jest prawdy w opowieściach o niezwykłym kunszcie tureckich złotników, wytwórców konfekcji skórzanej oraz tekstylnej. Odwiedziny w salonach złotniczym i wyrobów skórzanych dadzą możliwość zrobienia zakupów nawet najbardziej wybrednym. Kolejnym punktem programu będzie wizyta w sklepie z tekstyliami. W chwilach, w których uda się Państwa oderwać od targowania, pilot chętnie podzieli się z Państwem wiadomościami o regionie, jego historii i współczesności. Znajdziemy oczywiście czas, by pokazać naszym gościom najpiękniejszą panoramę miasta. Dla osób będących w Turcji po raz pierwszy, jest to pozycja obowiązkowa, zwłaszcza, że udział w wycieczce jest bezpłatny.
WIECZÓR TURECKI
- cena ok. 40 EUR Doskonała okazja do zapoznania się z folklorem tureckim podczas kolacji w typowej tureckiej restauracji z nieograniczoną ilością wina i napojów bezalkoholowych. Będzie można osobiście przekonać się, jak bardzo gościnni i otwarci są Turcy. Czas umilać będą muzycy i tancerze prezentujący tańce tradycyjne oraz słynny w Turcji taniec brzucha, w wykonaniu nie tylko kobiety ale także i mężczyzny.
KAPADOCJA
- cena ok. 129 EUR Fascynująca 2-dniowa wyprawa do początków chrześcijaństwa, do "krainy księżycowych" formacji skalnych i podziemnych miast. To wyjątkowa okazja, aby poznać przyrodę, kulturę i historię Turcji. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi, gdzie zwiedzać będziemy Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Odwiedzimy także największy w Turcji Karavanseray pochodzący z XIII w. Po przybyciu do Kapadocji zwiedzanie jednego z największych miast podziemnych w Kaymakli. Następnego dnia wyjazd do Goreme, gdzie zobaczymy słynne kościoły wykute w skałach. W programie także postoje na punktach widokowych.
ŚLADAMI RZYMIAN I GREKÓW
- cena ok. 55EUR Wycieczka, dzięki której poznacie Państwo niesamowitą historię Turcji oraz piękno tutejszej przyrody. Podczas naszej wyprawy odwiedzimy Perge - nazywane też "małym Efezem", gdzie znajdują się ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast hellenistycznych. Następnie odwiedzimy Park Narodowy Kurşunlu zachwycający wspaniałymi wodospadami i niezliczonymi gatunkami egzotycznych ptaków i roślin. To właśnie tutaj będzie czas, aby odpocząć od upałów i nabrać sił na zwiedzanie najlepiej zachowanego teatru starożytnego w południowej Turcji - teatru w Aspendos, w którym do dnia dzisiejszego odbywają się koncerty.
HAMAM
- cena ok. 25 EUR Hamam, czyli łaźnia turecka, jest spadkobiercą najlepszych tradycji term rzymskich - instytucji niezbędnej niegdyś w każdym mieście, ulubionego miejsca rozrywki starożytnych Rzymian, Greków i Bizantyjczyków. Z czasem łaźnie tak mocno wrosły w krajobraz tureckich miast, iż dzisiaj większość Turków nie zdaje sobie sprawy z ich starożytnego rodowodu. W samych łaźniach czas zmienił jednak niewiele. Hamam to w tym samym stopniu relaks dla ciała i ducha. Sauna, kąpiele i masaże upływają w miłej atmosferze żartów i pogawędek. W pięknych marmurowych wnętrzach czekają nas między innymi: mycie i peeling specjalną rękawicą "kese", łaźnia parowa, polewanie zimną i gorącą wodą, masaż w pianie i w olejkach. Wizyta w Hamamie to zawsze jedno z tych najmilszych wspomnień z pobytu w Turcji.
ZIELONY KANION
- cena ok. 55 EUR Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój, lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe krajobrazy. Będziemy delektować się szmaragdowym kolorem czystego jeziora (turkusowa barwa wody jest efektem rozpuszczonych związków wapnia) i błękitem nieba. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Dla ochłody zatrzymamy się na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie. Będzie także przerwa na zrobienie zdjęć piątej co do wielkości w Turcji zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew.
JEEP SAFARI
- cena ok. 39 EUR Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki - ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay. Będzie także okazja do zapalenia fajki wodnej.
MORSKA WYPRAWA
- cena ok. 37 EUR Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek. Podpłyniemy także do Jaskini Piratów, Kochanków oraz Jaskini Fosforyzującej.
RAFTING
- cena ok. 35 EUR Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
DELFINARIUM
- cena ok. 35 EUR Zapraszamy Państwa do wizyty w Delfinarium. Wycieczka zapewni Państwu pełno wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Fantastyczna przygoda nie tylko dla najmłodszych!!!
NURKOWANIE
- cena ok. 55 EUR Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
MANAWGAT
- cena ok. 42 EUR Wycieczka, która pozwoli Państwu poznać tureckie realia. Odwiedzimy tradycyjny orientalny bazar, gdzie będą mogli Państwo poobserwować mieszkańców podczas zakupów czy samemu zakupić tureckie smakołyki. Po pełnym wrażeń pobycie na targu popłyniemy w spokojny rejs po rzece Manavgat, który kończy się malowniczym ujściem do Morza Śródziemnego. Odpoczniemy na plaży, gdzie zimna słodka woda rzeczna miesza się z ciepłą, słoną wodą morską. Następnie zwiedzimy jeden z największych meczetów na Riwierze Tureckiej z okazałym, pełnym ornamentów, wnętrzem.
ODKRYJ ALANYĘ
-cena ok. 42 EUR Podczas wycieczki odkryją Państwo nieznane przez wszystkich miejsca Alanyi. Najpierw wjedziemy na sławne wzgórze Alanyi czyli Kale, gdzie z punktu widokowego rozpościera się piękny widok na plażę oraz port. Następnie odwiedzimy jaskinię Dim - jedną z najdłuższych w Turcji. Podczas spaceru będzie można zobaczyć niesamowitą grotę pełną okazałych nacieków skalnych: stalagmitów i stalaktytów. Po zwiedzeniu jaskini udamy się do znanego mieszkańcom Alanyi miejsca piknikowego nad rzeką Dimcay. W restauracji, znajdującej się na pływających platformach zjemy "turecki obiad" i odpoczniemy od upałów. Po relaksie nad rzeką udamy się do portu w Alanyi, gdzie przesiądą się Państwo na statek. Podczas rejsu opłyniemy półwysep i zobaczymy symbol miasta czyli Czerwoną wieżę czy ukryte wśród skał groty, gdzie ukrywali się m.in. piraci.
Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.

Inne

RIWIERA TURECKA informacje ogólne Waluta TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny). Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Czas + 1 godz. w stosunku do czasu polskiego. Orientacyjne ceny Pizza ok. 18 TL woda 1,5l - ok. 1-1,5 TL, piwo w sklepie ok. 5 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować. Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych zaopatrzonych w znaczek - w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą. Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów. Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem. W regionie Alanya To w zasadzie rejon w którym znajduje się kilkanaście różnych kurortów, ciągnących się na długości ponad 50 km. Centralną częścią Riwiery jest miasto Alanya ze słynną plażą Kleopatry oraz ogromnym wyborem restauracji, barów, dyskotek i innych rozrywek. Miejsce gdzie nie da się nudzić. Side Położone na półwyspie zachęca pięknymi plażami, malowniczym portem jachtowym i dobrze zachowanymi zabytkami z czasów rzymskich: amfiteatrem i świątynią Apolla. Wokół samego Side znajduje się wiele miejscowości wypoczynkowych, z niektórych można dojść plażą aż do centrum miasta. To doskonały pomysł na wieczorne spacery. Belek Położone tylko 35 km od lotniska, jest najbardziej luksusową miejscowością na Riwierze. Tu znajdują się luksusowe hotele i pola golfowe. Do tego szerokie, piaszczyste plaże, restauracje sklepy i centrum rozrywkowo-handlowe. Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania i Wrocławia. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na R.pl/rozklady.

Wycieczki lokalne

RIWIERA TURECKA PAMUKKALE
- cena ok. 65 EUR Całodzienna wycieczka do niezwykłego Pamukkale, ze względu na kolor zwanego Bawełnianą Twierdzą. To niezwykła, tworząca się od 14 tys. lat, kaskada białych, wapiennych tarasów i naturalnych basenów, napełnionych wodą z gorących źródeł. Cały teren stanowi Park Narodowy wpisany na listę światowego dziedzictwa przyrodniczego UNESCO. Następnie spacer po ruinach Hierapolis - antycznego uzdrowiska. Zachowało się tu wiele zabytków z czasów rzymskich: Wielkie Łaźnie z II w. n.e., ulica Frontiniusa o długości ok. 1 km, świątynia Apolla, święta sadzawka, teatr rzymski i inne. W cenie wycieczki śniadanie, lunch i kolacja oraz bilety wstępów.
ZAKUPY W ALANYI LUB SIDE
- To propozycja dla tych z Państwa, którzy chcą się przekonać, ile jest prawdy w opowieściach o niezwykłym kunszcie tureckich złotników, wytwórców konfekcji skórzanej oraz tekstylnej. Odwiedziny w salonach złotniczym i wyrobów skórzanych dadzą możliwość zrobienia zakupów nawet najbardziej wybrednym. Kolejnym punktem programu będzie wizyta w sklepie z tekstyliami. W chwilach, w których uda się Państwa oderwać od targowania, pilot chętnie podzieli się z Państwem wiadomościami o regionie, jego historii i współczesności. Znajdziemy oczywiście czas, by pokazać naszym gościom najpiękniejszą panoramę miasta. Dla osób będących w Turcji po raz pierwszy, jest to pozycja obowiązkowa, zwłaszcza, że udział w wycieczce jest bezpłatny.
WIECZÓR TURECKI
- cena ok. 40 EUR Doskonała okazja do zapoznania się z folklorem tureckim podczas kolacji w typowej tureckiej restauracji z nieograniczoną ilością wina i napojów bezalkoholowych. Będzie można osobiście przekonać się, jak bardzo gościnni i otwarci są Turcy. Czas umilać będą muzycy i tancerze prezentujący tańce tradycyjne oraz słynny w Turcji taniec brzucha, w wykonaniu nie tylko kobiety ale także i mężczyzny.
KAPADOCJA
- cena ok. 129 EUR Fascynująca 2-dniowa wyprawa do początków chrześcijaństwa, do "krainy księżycowych" formacji skalnych i podziemnych miast. To wyjątkowa okazja, aby poznać przyrodę, kulturę i historię Turcji. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi, gdzie zwiedzać będziemy Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Odwiedzimy także największy w Turcji Karavanseray pochodzący z XIII w. Po przybyciu do Kapadocji zwiedzanie jednego z największych miast podziemnych w Kaymakli. Następnego dnia wyjazd do Goreme, gdzie zobaczymy słynne kościoły wykute w skałach. W programie także postoje na punktach widokowych.
ŚLADAMI RZYMIAN I GREKÓW
- cena ok. 55EUR Wycieczka, dzięki której poznacie Państwo niesamowitą historię Turcji oraz piękno tutejszej przyrody. Podczas naszej wyprawy odwiedzimy Perge - nazywane też "małym Efezem", gdzie znajdują się ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast hellenistycznych. Następnie odwiedzimy Park Narodowy Kurşunlu zachwycający wspaniałymi wodospadami i niezliczonymi gatunkami egzotycznych ptaków i roślin. To właśnie tutaj będzie czas, aby odpocząć od upałów i nabrać sił na zwiedzanie najlepiej zachowanego teatru starożytnego w południowej Turcji - teatru w Aspendos, w którym do dnia dzisiejszego odbywają się koncerty.
HAMAM
- cena ok. 25 EUR Hamam, czyli łaźnia turecka, jest spadkobiercą najlepszych tradycji term rzymskich - instytucji niezbędnej niegdyś w każdym mieście, ulubionego miejsca rozrywki starożytnych Rzymian, Greków i Bizantyjczyków. Z czasem łaźnie tak mocno wrosły w krajobraz tureckich miast, iż dzisiaj większość Turków nie zdaje sobie sprawy z ich starożytnego rodowodu. W samych łaźniach czas zmienił jednak niewiele. Hamam to w tym samym stopniu relaks dla ciała i ducha. Sauna, kąpiele i masaże upływają w miłej atmosferze żartów i pogawędek. W pięknych marmurowych wnętrzach czekają nas między innymi: mycie i peeling specjalną rękawicą "kese", łaźnia parowa, polewanie zimną i gorącą wodą, masaż w pianie i w olejkach. Wizyta w Hamamie to zawsze jedno z tych najmilszych wspomnień z pobytu w Turcji.
ZIELONY KANION
- cena ok. 55 EUR Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój, lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe krajobrazy. Będziemy delektować się szmaragdowym kolorem czystego jeziora (turkusowa barwa wody jest efektem rozpuszczonych związków wapnia) i błękitem nieba. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Dla ochłody zatrzymamy się na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie. Będzie także przerwa na zrobienie zdjęć piątej co do wielkości w Turcji zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew.
JEEP SAFARI
- cena ok. 39 EUR Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki - ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay. Będzie także okazja do zapalenia fajki wodnej.
MORSKA WYPRAWA
- cena ok. 37 EUR Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek. Podpłyniemy także do Jaskini Piratów, Kochanków oraz Jaskini Fosforyzującej.
RAFTING
- cena ok. 35 EUR Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
DELFINARIUM
- cena ok. 35 EUR Zapraszamy Państwa do wizyty w Delfinarium. Wycieczka zapewni Państwu pełno wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Fantastyczna przygoda nie tylko dla najmłodszych!!!
NURKOWANIE
- cena ok. 55 EUR Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
MANAWGAT
- cena ok. 42 EUR Wycieczka, która pozwoli Państwu poznać tureckie realia. Odwiedzimy tradycyjny orientalny bazar, gdzie będą mogli Państwo poobserwować mieszkańców podczas zakupów czy samemu zakupić tureckie smakołyki. Po pełnym wrażeń pobycie na targu popłyniemy w spokojny rejs po rzece Manavgat, który kończy się malowniczym ujściem do Morza Śródziemnego. Odpoczniemy na plaży, gdzie zimna słodka woda rzeczna miesza się z ciepłą, słoną wodą morską. Następnie zwiedzimy jeden z największych meczetów na Riwierze Tureckiej z okazałym, pełnym ornamentów, wnętrzem.
ODKRYJ ALANYĘ
-cena ok. 42 EUR Podczas wycieczki odkryją Państwo nieznane przez wszystkich miejsca Alanyi. Najpierw wjedziemy na sławne wzgórze Alanyi czyli Kale, gdzie z punktu widokowego rozpościera się piękny widok na plażę oraz port. Następnie odwiedzimy jaskinię Dim - jedną z najdłuższych w Turcji. Podczas spaceru będzie można zobaczyć niesamowitą grotę pełną okazałych nacieków skalnych: stalagmitów i stalaktytów. Po zwiedzeniu jaskini udamy się do znanego mieszkańcom Alanyi miejsca piknikowego nad rzeką Dimcay. W restauracji, znajdującej się na pływających platformach zjemy "turecki obiad" i odpoczniemy od upałów. Po relaksie nad rzeką udamy się do portu w Alanyi, gdzie przesiądą się Państwo na statek. Podczas rejsu opłyniemy półwysep i zobaczymy symbol miasta czyli Czerwoną wieżę czy ukryte wśród skał groty, gdzie ukrywali się m.in. piraci.
Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.

Wizy

- Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. - Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa dostępna jest w systemie travella i kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego w systemie rezerwacyjnym Travella maksymalnie na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). - W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. - Uzyskana wiza wydawane jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie. Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.

Uwaga:
Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel, ceniony za wspaniałą, wakacyjną atmosferę i wysoki standard świadczonych usług. Idealne miejsce na wypoczynek z dziećmi ze względu na szereg udogodnień dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Turcja - Riwiera Turecka

Opis hotelu

Komfortowy kompleks Club Sidera położony jest w nadmorskiej miejscowości Okurcalar, na tureckim wybrzeżu Morza śródziemnego. Wysokiej klasy obiekt należy do sieci Kirman Hotels i znajduje się bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej i zagospodarowanej plaży. W pobliżu mieszczą się także liczne sklepy, restauracje i bary. Okazały, 7-piętrowy budynek hotelowy zwrócony jest ku morzu i usytuowany na terenie rozległego ogrodu o powierzchni 25 000 m2. Goście mogą korzystać ze wspaniałego kompleksu odkrytych basenów z przylegającymi zjeżdżalniami, idealnymi do wodnych szaleństw, oraz tarasami słonecznymi z miejscami do opalania. Obiekt oferuje bogate zaplecze rekreacyjne i sportowe, prowadzone są tutaj także wieczorne i dzienne animacje. Hotel stanowi doskonałe miejsce na słoneczne wakacje dla rodzin z dziećmi.



Lokalizacja:

w Okurcalar, na plaży, ok. 90 km od lotniska, w pobliżu centrum handlowego, w pobliżu lokalnego centrum.



Plaża:

prywatna, piaszczysto-żwirowa, łagodne zejście, przy hotelu, prysznic, parasole, leżaki, ręczniki.



Sport i fitness:

piłka nożna, siatkówka, koszykówka, wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), aerobik, SPA (płatne), sauna (płatna), rzutki, bilard (płatny), boule, waterpolo, szachy, siłownia, łaźnia turecka.



Sport na plaży:

nurkowanie (płatne), rowery wodne, kajaki, windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), parasailing (płatny), motorowe sporty wodne (płatne), żeglarstwo (płatne).



Rozrywka:

muzyka na żywo, salon gier video (płatny), dyskoteka, program artystyczny.



Dla dzieci:

opiekunka (płatna) , menu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, animacje.



Wyżywienie:

pakiet All Inclusive Ultra.



All inclusive zawiera:

PAKIET ALL INCLUSIVE PLUS ZAWIERA:

śniadanie kontynentalne (2.00 - 7.00) lub śniadanie (7.00 - 10.00), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (19.00 - 21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe, lokalne alkohole oraz niektóre napoje i alkohole importowane między 10.00 a 24.00; przekąski (12.00 - 14.00) i podwieczorek (16.00 - 17.00) w wybranych barach; nocny bufet (21.30 - 2.00).

Płatne: soki ze świeżych owoców, kawa po turecku, espresso, cappucino, oświetlenie kortów tenisowych, drinki w dyskotece po 23.00, fajka wodna.



Dodatkowe informacje:



Hotel oddalony 26 km od Side, 35 km od Alanyi



Cena zawiera:

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.



Cena nie zawiera:

Wizy tureckiej w wysokości 25 Euro. Ecco Holiday pośredniczy w uzyskaniu wizy - pobieramy 110 zł/os. za wizę i pośrednictwo.



Wizy:

Przy wjeździe do Turcji jest wymagana wiza w cenie 20 USD lub 15 EUR od osoby. Zakup wizy aktualnie możliwy jest tylko za pośrednictwem systemu E-visa (https://www.evisa.gov.tr) - płatność tylko kartą kredytową. Wiza wydawana jest na okres 180 dni i jest wizą wielokrotnego przekraczania granicy. łączny czas pobytu w Turcji w trakcie jednej wizyty nie może przekraczać 90 dni. Paszport musi być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty końca ważności wizy.

Istnieje możliwość wykupienia e-wizy za pośrednictwem biura Ecco Holiday w cenie 110 PLN brutto / osobę.

Obsługa:

Ecco Holiday zapewnia opiekę polskiego przedstawiciela podczas pobytu na Riwierze Tureckiej.

Transfer na trasie lotnisko - hotel - lotnisko realizowany jest przez lokalnego kontrahenta z anglojęzyczną obsługą.

Kategoria oficjalna

*****

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:5 Udogodnienia:5

liczba pokoi

398, restauracje: 3, windy: 4, sejf (płatny), snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, fryzjer, butik, skrzynka pocztowa, udogodnienia dla niepełnosprawnych, pasaż handlowy, informacja turystyczna, amfiteatr, czytelnia, jubiler, opieka lekarska (płatna), pokoje dla niepełnosprawnych, pokoje dla niepalących, centrum konferencyjne.

Opis pokoi

klimatyzacja centralnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), internet (płatny), ogrzewanie, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, telefon w łazience.

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.

RODZINNE: pokoje dla max 4 osó.

Strona www

http://www.siderahotel.com

2 Dzieci

TAK

Standard

*****


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel, ceniony za wspaniałą, wakacyjną atmosferę i wysoki standard świadczonych usług. Idealne miejsce na wypoczynek z dziećmi ze względu na szereg udogodnień dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDYAS

SF5

KATEGORIA TURECKA

*****

Położenie

Hotel jest położony w odległości 90 km od lotniska i 35 km od centrum Alanyi; 24 km od centrum malowniczego miasteczka Side oraz 25 km od miejscowości Manavgat. Najbliższe centrum handlowe znajduje się niedaleko hotelu (10 minut pieszo). Hotel znajduje się bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej plaży. Obiekt wybudowano w 1998 roku, ostatnia renowacja odbyła się w 2008 r. Całkowita powierzchnia obiektu wynosi 14.000 m2.

HOTEL OFERUJE

Na terenie hotelu znajdują się - restauracja główna, 2 restauracje a la carte (turecka i śródziemnomorska), 6 barów, dyskoteka (napoje płatne), pokój telewizyjny oraz sala konferencyjna dla 180 osób. Odpłatnie można skorzystać z masaży oraz sauny, fryzjera, pralni, centrum handlowego, Play Station, kafejki internetowej, pograć w bilard lub zapalić shishę. Na terenie hotelu jest również lekarz. Goście mogą bezpłatnie korzystać z Internetu Wi-Fi (w lobby).

POKOJE

Hotel posiada 398 pokoi - 380 standardowych i 18 rodzinnych. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, łazienkę z WC, suszarkę do włosów, telefon, TV/SAT., sejf oraz minibar (wypełniony w dniu przyjazdu wodą i napojami bezalkoholowymi, nie uzupełniany) oraz balkon. Na prośbę Gości istnieje możliwość wstawienia łóżeczka dla dziecka do pokoju. W pokojach można korzystać z Internetu (odpłatnie).

Wyżywienie

W hotelu obowiązuje formuła Ultra all inclusive - śniadanie ( 07.00-10.00), lunch (12.00-14.30), przekąski w barach (12.00-14.00), kawa, herbata, ciastka (16.00-17.00), specjalna kolacja dla dzieci (18.00-18.50), kolacja (19.00-21.00), późny bufet (21.30-02.00), nocne śniadanie kontynentalne (02.00-07.00) oraz kącik dziecinny otwarty całą dobę. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji oraz niektóre importowane dostępne są w poszczególnych barach - bar przy basenie (10.00-24.00), bar w lobby (otwarty całą dobę, napoje bezpłatne w godz. 10.00-24.00), Chardak Grill Bar (12.00-14.00, otwarty od 15.05 do 15.10), bar w dyskotece 23.00-02.00 (dodatkowo płatny, otwarty kilka dni w tygodniu), bar z przekąskami (12.00-14.00), bar w restauracji (otwarty w czasie posiłków). Za dodatkową opłatą - lody, soki ze świeżych owoców.

SPORT I ROZRYWKA

Hotel posiada duży zewnętrzny basen, basen dla dzieci, basen kryty, basen z 3 zjeżdżalniami; Od 15.05 do 15.10 odbywają się różnorodne animacje, zarówno w ciągu dnia, jak i wieczorem. Bezpłatnie Goście mogą korzystać z łaźni tureckiej, siłowni, aerobiku, gimnastyki wodnej, a także grać w rzutki, siatkówkę, siatkówkę plażową, koszykówkę, tenis stołowy, tenis ziemny (oświetlenie i wypożyczenie sprzętu płatne), wypożyczyć rowerki wodne i kajaki na plaży. Co jakiś czas organizowane są imprezy na plaży i wieczory tematyczne. Sporty motorowodne na plaży są dodatkowo płatne. Leżaki, parasole i materace przy basenie i na plaży są bezpłatne.

DZIECI

Hotel przygotował dla najmłodszych Gości brodzik, 3 zjeżdżalnie, mini klub (4-12 lat) oraz maxi club (12-18 lat) otwarte w godzinach 10.00-12.00 oraz 15.00-17.30, mini disco, krzesła dla dzieci w restauracji oraz specjalnie przygotowane menu. Za dodatkową opłatą istnieje możliwość wynajęcia opiekunki do dziecka.

NASZYM ZDANIEM

Hotel cieszy się bardzo dobrą opinią wśród Klientów. Polecany przede wszystkim rodzinom z dziećmi, jak również osobom, które szczególnie cenią sobie wysoką jakość świadczonych usług. Na uwagę zasługuje bardzo bogata oferta wyżywienia i wiele atrakcji sportowo-rekreacyjnych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel, ceniony za wspaniałą, wakacyjną atmosferę i wysoki standard świadczonych usług. Idealne miejsce na wypoczynek z dziećmi ze względu na szereg udogodnień dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Hotel ten został wzniesiony w 1998 roku. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 396 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby wraz z recepcją z check-out-service. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Na miejscu znajduje się szatnia, sejf, kantor wymiany walut i bankomat. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia, bar i pub. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyłożone są wykładziną dywanową oraz wyposażone w łóżko podwójne. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i szlafroki. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka i koszykówka, czy też za dodatkową opłatą rower / rower górski urozmaicą Państwa pobyt w obiekcie. Atrakcje wodne będące do dyspozycji gości hotelu to rower wodny, kanadyjki, rejsy katamaranem i aqua fitness, jak również za dodatkową opłatą narty wodne, jet ski, przejażdżki motorówką, przejażdżki na bananie wodnym i żeglowanie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, łaźnię parową, łaźnię turecką, salon piękności, ayurvedę i solarium, jak również za dodatkową opłatą saunę i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Dania dietetyczne i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Obiekt oferuje przekąski. Napoje wliczone są w cenę. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel, ceniony za wspaniałą, wakacyjną atmosferę i wysoki standard świadczonych usług. Idealne miejsce na wypoczynek z dziećmi ze względu na szereg udogodnień dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

w zatoce Karaburun w miejscowości Okurcalar, w odległości 23 km od Manavgatu i 25 km od Side. Lotnisko oddalone ok. 90 km od hotelu. Centrum handlowe oddalone 10 minut spacerem od hotelu.

PLAŻA

przy hotelu, piaszczysto - żwirowa z domieszką kamyków oznaczona Błękitną Flagą. Leżaki, materace, parasole i ręczniki plażowe bezpłatnie. Bar przy plaży w opcji ultra all inclusive serwuje tylko napoje bezalkoholowe.

HOTEL

Kategoria lokalna 5* Kompleks hotelowy należący do sieci Kirman,  wystepuję również pod nazwą Kirman Hotels Club Sidera,  po kompleksowym remoncie w sezonie zima 2014/2015, składa się z 5-piętrowego budynku głównego położonego w zadbanym ogrodzie. Doskonała propozycja dla Gości lubiących aktywnie spędzać czas jak również rodzin z dziećmi. Dodatkowym atutem hotelu jest doskonała kuchnia hotelowa.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, kantor wymiany walut, kącik TV, restauracja główna, 2 restauracje a'la carte śródziemnomorska i turecka, lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, snack bar, bar w dyskotece, chardak bar oraz amfiteatr.  Usługi pralni chemicznej, lekarz na wezwanie, sklepiki. Sala konferencyjna o powierzchni 200m dla max.180 osób.Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, Master Card,Euro Card. Hotel nie przyjmuje zwierząt.

INTERNET

WiFI w lobby hotelowym bezpłatnie. Kawiarenka internetowa odpłatnie.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie basen o powierzchni 900m, leżaki, parasole i ręczniki plażowe, basen wewnętrzny czynny sezonowo, 3 zjeżdżalnie, aerobic, piłka wodna, step, boccia, rzutki, tenis stołowy, kort tenisowy, siatkówka, koszykówka, łaźnia turecka oraz dzienne i wieczorne programy animacyjne. Odpłatnie bilard, gry komputerowe, oświetlenie kortów tenisowych, profesjonalne centrum Spa, sporty wodne przy plaży.

DLA DZIECI

brodzik o powierzchni 50m i 0,50 cm głębokości, mini club dla dzieci w wieku 4-12, maxi club dla nastolatków w wieku 12-18, kolacja ze specjalnym menu w godzinach 18.00-18.45, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka dla niemowląt. Kącik dla dzieci w głównej restauracji czynny 24 h. Możliwość skorzystania z płatnej opiekunki.

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 398 pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe o piwierzchni 30m z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, wyposażone w centralną klimtyzację, łazienki z suszarkami do włosów, Tv/SAT, telefon, odpłatny sejf oraz mini bar ( uzupełniony w dniu przylotu w bezpłatne soft drinki i wodę, codziennie uzupełniany w wodę). Pokoje posiadają balkony. Pokoje typu familu z możliwością zakwaterowania 5 osób składają się z dwóch pokoi i jednej łazienki, wyposażone jak popkoje typu standard.

WYŻYWIENIE

Ultra All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Śniadanie kontynentalne w godzinach 02.00-07.00, nocny bufet w godzinach 21.30-02.00, popołudniowa kawa, herbata i ciasto. Lokalne napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe oraz wybrane importowane w godzinach 10.00-24.00 w wybranych barach. Lody dla dzieci w mini clubie. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a'la carte po uprzedniej rezerwacji. W trakcie kolacji dostępny równiez specjalny bufet dietetyczny. Opcja ultra all inclusive nie zawiera napojów importowanych, baru w dyskotece, soków wyciskanych ze świeżych owoców.

INFORMACJE DODATKOWE

http://www.kirmanhotels.com/ Hotel przygotował dwa pokoje dla potrzeb Gości niepełnosprawnych.

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WIZA I PASZPORT

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ /


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel, ceniony za wspaniałą, wakacyjną atmosferę i wysoki standard świadczonych usług. Idealne miejsce na wypoczynek z dziećmi ze względu na szereg udogodnień dla najmłodszych.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Turcja/Riwiera Turecka

Kategoryzacja hotelu

Kategoria Lokalna 5* Kategoria Exim Tours 5*

Położenie

- przy plaży - w Okurcalar - ok. 27 km od centrum Side - ok. 33 km od centrum Alanyi - ok. 90 km od lotniska w Antalyi

Plaża

- prywatna, piaszczysto-żwirowa, z pomostem i certyfikatem Blue Flag - leżaki, materace, parasole i ręczniki plażowe (bezpłatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 28 m2 - centralna klimatyzacja - LCD TV-Sat, telefon, internet Wi-Fi - sejf (płatny) - mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe w dniu przyjazdu) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Familijny - powierzchnia ok. 38 m2 - 2 pokoje łączone drzwiami, wyposażone podobnie jak pokój standardowy  

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, basen z 5 zjeżdżalniami, basen kryty - leżaki, materace i parasole przy basenie - aerobik, sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - tenis stołowy, rzutki, gimnastyka i piłka wodna - kort tenisowy, koszykówka, siatkówka plażowa, mini football - programy animacyjne, muzyka na żywo, imprezy tematyczne na basenie i na plaży, dyskoteka Płatne - gry elektroniczne, bilard - spa, masaże - sporty wodne na plaży - oświetlenie kortu tenisowego

Dla dzieci

- brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), junior klub (13-18 lat), animacje, mini disco - bufet i baby corner w restauracji głównej - opiekunka (na życzenie, płatna)

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, nocna przekąska. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00 w wybranych barach, bar na plaży serwuje tylko napoje bezalkoholowe. Restauracje a'la carte płatne, wymagana rezerwacja.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 3 restauracje a'la carte: śródziemnomorska, turecka, azjatycka - 5 barów: lobby bar, disco bar, snack bar, bar przy basenie, bar na plaży

Dodatkowe informacje

- obiekt otwarty w 1998 roku, wyremontowany w 2015 roku, dysponuje 350 pokojami - internet Wi-Fi w miejscach publicznych (bezpłatny) - www.kirmanhotels.com

Cena

Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 15 EUR.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Mapa Hotelu Kirman Club Sidera

Opinie o Hotelu Kirman Club Sidera

4.4
zdecydowanie polecam

jak dla mnie super hotel, wielki teren, plaża kamienista z pomostem do wody, super baseny, jedzenie i picie przez całą dobę bez ograniczeń, przyjemne pokoje. animacje trochę nudnawe, ale wieczorne pokazy już super. najlepsze wakacje tylko w tym hotelu!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
4.7
zdecydowanie polecam

Bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu, wszystko na najwyższym poziomie, piękna plaża, przemiła i uśmiechnięta obsługa, super jedzenie, ładne pokoiki z cudnym widokiem. I oczywiście fajna cena w porównaniu do jakości. Na pewno wrócimy! :)

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Kirman Club Sidera - możliwości zakwaterowania:

FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 3PAX
STANDARD ROOM LAND VIEW WITH BALCONY
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 2PAX
STANDARD ROOM LAND VIEW 1PAX
Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja boczny widok na morze Minibar Safe Telewizor Telefon
Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja widok na morze Minibar Safe Telewizor Telefon
Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja Minibar Safe Telewizor Telefon
lazienka WC klimatyzacja Minibar Safe Telewizor Telefon
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 3PAX
Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja boczny widok na morze Minibar Safe Telewizor Telefon
Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja widok na morze Minibar Safe Telewizor Telefon
Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja Minibar Safe Telewizor Telefon
lazienka WC klimatyzacja Minibar Safe Telewizor Telefon
Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja boczny widok na morze Minibar Safe Telewizor Telefon
Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja widok na morze Minibar Safe Telewizor Telefon
Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja Minibar Safe Telewizor Telefon
lazienka WC klimatyzacja Minibar Safe Telewizor Telefon
lazienka WC klimatyzacja Minibar Safe Telewizor Telefon
STANDARD ROOM SEA VIEW 3PAX
STANDARD ROOM SEA VIEW WITH BALCONY
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 1PAX
STANDARD ROOM SEA VIEW 2PAX
STANDARD ROOM SEA VIEW 1PAX
STANDARD ROOM LAND VIEW 2PAX
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 4PAX
STANDARD ROOM LAND VIEW 3PAX
Doppelzimmer,Balkon
Doppelz,Balkon,seitl.Meer
Doppelz,Balkon,Meerblick
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Einzelzimmer,Balkon
Einzelz,Balkon,seitl.Meer
Einzelz,Balkon,Meerblick
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2PAX
Fam.-Apt.,Balkon,Meerblic
Pokój rodzinny z widokiem na morze
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY
STANDARD ROOM LAND VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
STANDARD ROOM SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE

Kirman Club Sidera - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Kirman Club Sidera? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00