Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Ally, Riwiera Turecka
1 / 33
Udogodnienia hotelu Side Ally
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Side Ally
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Side Ally:
5.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Side Ally:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
5.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 czerwca 2018

Hotel Side Ally w ofercie Biura podróży:

Itaka R

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Side

Opis oferty:

Ciekawa propozycja na aktywne wakacje w gronie rodziny i przyjaciół! Otoczony zielenią, położony blisko plaży z bezpłatnym serwisem, do której organizowany jest bezpłatny transport. Na miejscu jest basen ze zjeżdżalniami i kort tenisowy, dla najmłodszych przygotowano brodzik, miniklub, plac i pokój zabaw. O dobre samopoczucie Gości troszczy się przyjazny zespół animatorów. Po aktywnym dniu można zrelaksować się w hotelowym centrum spa i wypocząć w funkcjonalnie urządzonych pokojach.

POŁOŻENIE:

w Titreyengol ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 750 m od lokalnej ulicy handlowej, ok. 5 km od Manavgat, ok. 7 km od SIDE; ok. 65 km od lotniska w Antalyi.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, dojście drogą lub dojazd bezpłatnym hotelowym busem (4x dziennie), bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1989 r., odnowiony w 2014 r., 202 pokoje, budynek główny i bungalowy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, bar przy basenie, bar na plaży; minimarket, ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: fotograf, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, minibar (codziennie uzupełniany wodą), sejf (płatny: ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), widok na ulicę, ogród lub basen.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, nieregularny kształt, gł. 1,4 m, brodzik, słodka woda, gł. 0,4 m, basen z 5 zjeżdżalniami, słodka woda, prostokątny kształt, gł. 1,1 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, kort tenisowy z oświetleniem (płatne), aerobik, piłka wodna, rzutki, boccia, siatkówka; animacje dla dorosłych - gry i zabawy, muzyka na żywo, wieczorne pokazy; miniklub (4-12 lat, czynny: 10.30-12.00, 15.00-17.00), plac i pokój zabaw dla dzieci; centrum spa: sauna, łaźnia turecka, masaże (płatne); za opłatą: sporty wodne na plaży.

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

• windy• rampy • poręcze

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski (11.00-16.00), lody (14.30-16.00), kawa, herbata, ciasto (16.00-17.00) w barze na plaży lub w barze przy basenie, nocna zupa (23.30-24.00) w restauracji głównej; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-24.00) w barach.

KONTAKT:

0090/2423500418, www.serraparkotel.com

GRATIS:

Wi-Fiserwis plażowybus na plażę


Best Reisen

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

.

Położenie

.

Wyposażenie

.

Pokoje

.

Wyżywienie

.

Sport i rozrywka

.

Dla dzieci

.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena od 11 kwietnia 2014 wynosi 30 USD lub 25 EUR / osobę. Innym sposobem nabycia wizy tureckiej (który ma być obowiązkowy w kolejnych latach) jest system online e-viza (https://www.evisa.gov.tr/en/), gdzie można nabyć wizę za 20 USD / osobę. Od 11 kwietnia 2014 strona ma zostać uruchomiona w polskiej wersji językowej, a płatność ma być możliwa za pośrednictwem kart debetowych i kredytowych. Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni w okresie 180 dni ważności wizy. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu do Turcji.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę turecką, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Hotel ten został wzniesiony w 1990 roku. Obiekt oferuje 149 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Na miejscu znajduje się szatnia i kantor wymiany walut. Wi-Fi (odpłatnie) umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na łóżku podwójnym. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również minilodówka. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w obiekcie. Należą do nich m.in. boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka, minigolf i strzelanie z łuku, jak również za dodatkową opłatą tenis ziemny i jazda konna. Aqua fitness oraz za dodatkową opłatą narty wodne, windsurfing, jet ski, przejażdżki motorówką, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, żeglowanie i rejsy katamaranem zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Obiekt oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, saunę, łaźnię parową i łaźnię turecką, jak również za dodatkową opłatą zabiegi masażu. Program animacyjny, muzyka na żywo, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania dań dietetycznych. Polecamy również przekąski. Napoje wliczone są w cenę. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Itaka

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Side

Opis oferty:

Odnowiony w 2014 r., wcześniej znany jako hotel Belinda zaprasza na słoneczne wakacje na Riwierze Tureckiej. Położony w zielonym lesie piniowym, niedaleko plaży z bezpłatnym serwisem i barem all inclusive, do której dowozi hotelowy bus. To propozycja dla szukających relaksu i odpoczynku od zgiełku miasta. Na miejscu moc atrakcji dla najmłodszych: basen ze zjeżdżalniami, miniklub, gry i zabawy sportowe, a dla dorosłych dużo propozycji na aktywne spędzenie czasu: aerobik, minigolf czy siatkówka plażowa. Hotel oferuje popularną formułę all inclusive oraz zadbane i funkcjonalnie wyposażone pokoje, które zapewnią wygodny wypoczynek dla całej rodziny.

POŁOŻENIE:

w Titreyengol ze sklepami, ok. 5 km od Manavgat, ok. 7 km do SIDE; ok. 65 km od portu lotniczego w Antalya; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Manavgat).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 500 m od hotelu, dojście drogą lokalną lub dojazd bezpłatnym busem hotelowym (2 razy dziennie), bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar hotelowy objęty all inclusive: lokalne napoje bezalkoholowe, piwo, przekąski.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1989 r., odnowiony w 2014 r., 202 pokoje, 1 budynek, 4 piętra, 2 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, bar przy basenie, bar przy plaży; apteka, butik, minimarket, fotograf; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: pralnia, room-service, lekarz na wezwanie, wypożyczalnia samochodów, fryzjer; pokoje dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os., ok. 24 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, bezpłatny internet bezprzewodowy, minibar (codziennie uzupełniany wodą), sejf (płatny: ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 300 m², gł. 1,4 m, brodzik dla dzieci, gł. 0,4 m, basen z 3 zjeżdżalniami, słodka woda, gł. 1,4 m, zjeżdżalnie czynne: 10.00-12.00, 14.00-17.00, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu (płatne), centrum fitness, gimnastyka, aerobik, step, water polo, rzutki, tenis stołowy, boccia, minigolf, siatkówka plażowa; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, gry, zabawy i konkursy; za opłatą: bilard, sporty wodne na plaży; centrum wellness: bezpłatnie: sauna, łaźnia turecka; płatne: masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00), obiad (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski w barze przy basenie (14.30-16.00) i w barze na plaży (11.00-17.00), ciasto i kawa (16.00-17.00) w barze przy basenie i przy plaży; lokalne napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2427569200;, www.sideallyhotel.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 14 lat serwis plażowyWi-Fi bus na plażę


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Położenie

do centrum Side ok. 5 km, lotnisko w Antalyi oddalone ok. 75 km. Uwaga: Connected Service w języku polskim.

Plaża

do żwirowej plaży około 600 metrów (transfer w cenie). Leżaki i parasole na plaży i przy basenie w cenie.

Wyposażenie

191 pokoi rozmieszczonych w 5-piętrowym budynku głównym i budynku bocznym. Na terenie obiektu znajduje się lobby z recepcją, windy, restauracja z tarasem, bary, sklepiki i punkty usługowe. W ogrodzie hotel posiada basen z tarasem słonecznym i basen ze zjeżdżalniami. Hotel akceptuje karty Visa i Master. www.sideallyhotel.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A1-2A) ok. 23 m2, klimatyzacja indywidualna, minibar, sejf (za opłatą), telefon, TV-SAT, łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon. Pokoje wariant ekonomiczny (A2S) wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje Superior (A1-3D) ok. 29 m2, bez balkonu, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (A2-4C) ok. 45 m2, dwie sypialnie połączone drzwiami, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Bungalow (A2-4E) ok. 45 m2, dwie sypialnie, balkon z widokiem na ogród, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem.

Dostęp do internetu

WiFi na terenie całego hotelu w cenie.

Sport

rzutki, tenis stołowy, aerobik, gimnastyka wodna, siłownia. Za opłatą sporty wodne na plaży.

Wellness

łaźnia turecka. Za opłatą sauna, masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Przekąski na plaży w godzinach 10:00-16:00. Po południu kawa, herbata, ciasto. Raz na pobyt możliwa kolacja w restauracji a'la carte (kuchnia turecka, wymagana rezerwacja). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 10:00-24:00.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.


Mapa Hotelu Side Ally

Opinie o Hotelu Side Ally

Polecam hotel, pieknie odnowiony bardzo uprzejma obsuga, animatorzy zaangazowani w swoja prace bardzo przyjazni I usmiechnieci. Jedzenie kazdy znajdzie cos dla siebie, pokoje sprzatane codziennie. Jest to miejsce gdzie jest duzo zielen polecam na spacery, bieganie, relaks. Do plazy 500m ale kilkanascie razy dziennie dowozi I przywozi autko. Plaza bardzo ladna troche kamieni, czysta, lezaki dostepne, jedzenia pelno I napoi. Ogolnie super I polecam jest to kameralny hotel bardzo dobry.

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Side Ally - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.

Side Ally - Możliwości wyżywienia:


Side Ally - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Side Ally? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00